dilly snake
Well-known member
ראיתי כבר ביום רביעי, אבל לא הרגשתי ממש צורך לכתוב על זה. נראה לי הטייק הכי רציני היה שהייתי מעדיפה שהם היו משחררים את הכל ביחד כי זה ממש שאב אותי לראות את כולם ברצף.
נראה לי גם כדאי לציין שקראתי מזמן את הספר.
ויש לי בעיה עם הזמנים כי אני לא זוכרת בת כמה האנה/אגנס הייתה בסוף סיפורה של שפחה. ולא ברור בת כמה היא עכשיו או באיזה גיל בעולם של הסדרה נערות מתחילות לקבל מחזור וזה לא עוזר שצ'ייס אינפנטי נראית כאילו היא לפחות בתחילת שנות ה-20 שלה.
היה קטע שבהתחלה של הפרק הראשון שרואים אותן רצות בפארק ויש אנשים תלויים ומשם זה הופך לזה שבעצם מלמדים את הבנות שהן אשמות אם הן מותקפות ע"י גברים ואז נראה לי בפרק 2 האבא של בקה (?) הרופא שיניים נוגע לאגנס בחזה שהוא מכין אותה לרנטגן. וזה פשוט אפל.
*אחת הבנות אמרה שאבא שלה מעיר לה על החזה, כל הבנות האלו הן ילדות גנובות?
*מעניין אם היא הייתה על הטיסה הזאת של הילדים, אבל דייזי אומרת שהיא הייתה אצל ההורים המאמצים שלה מאז שהיא זוכרת. אז גם אם היא הגיעה גג עד גיל 3 אז בת כמה היא צריכה להיות 13?14? היא נראית מבוגרת יותר.
נראה לי גם כדאי לציין שקראתי מזמן את הספר.
ויש לי בעיה עם הזמנים כי אני לא זוכרת בת כמה האנה/אגנס הייתה בסוף סיפורה של שפחה. ולא ברור בת כמה היא עכשיו או באיזה גיל בעולם של הסדרה נערות מתחילות לקבל מחזור וזה לא עוזר שצ'ייס אינפנטי נראית כאילו היא לפחות בתחילת שנות ה-20 שלה.
היה קטע שבהתחלה של הפרק הראשון שרואים אותן רצות בפארק ויש אנשים תלויים ומשם זה הופך לזה שבעצם מלמדים את הבנות שהן אשמות אם הן מותקפות ע"י גברים ואז נראה לי בפרק 2 האבא של בקה (?) הרופא שיניים נוגע לאגנס בחזה שהוא מכין אותה לרנטגן. וזה פשוט אפל.
*אחת הבנות אמרה שאבא שלה מעיר לה על החזה, כל הבנות האלו הן ילדות גנובות?
היא הייתה עדיין מעצבנת, אבל אני מקווה שלא נראה ממנה יותר מידי בהמשך.אבל אז היה לא מעט ממנה בפרק השלישי.
גם אני כל הזמן לא הבנתי מי היא אמורה להיות וזה שהיא נראית כמו אליזבת' מוס ויש לה אותה שפת גוף לא עזר גם כן. אבל ניקול לא הייתה בלונדינית ובת שנה ומשהו-שנתיים שהסדרה הסתיימה?אני כל הזמן תוהה אם יכול להיות שהיא הבת השניה של ג'ון, אבל נראה לי שאז היא הייתה צריכה להיות משמעותית יותר צעירה מאגנס.
*מעניין אם היא הייתה על הטיסה הזאת של הילדים, אבל דייזי אומרת שהיא הייתה אצל ההורים המאמצים שלה מאז שהיא זוכרת. אז גם אם היא הגיעה גג עד גיל 3 אז בת כמה היא צריכה להיות 13?14? היא נראית מבוגרת יותר.