דיוני סדרות #149

dilly snake

Well-known member
ראיתי כבר ביום רביעי, אבל לא הרגשתי ממש צורך לכתוב על זה. נראה לי הטייק הכי רציני היה שהייתי מעדיפה שהם היו משחררים את הכל ביחד כי זה ממש שאב אותי לראות את כולם ברצף.

נראה לי גם כדאי לציין שקראתי מזמן את הספר.

ויש לי בעיה עם הזמנים כי אני לא זוכרת בת כמה האנה/אגנס הייתה בסוף סיפורה של שפחה. ולא ברור בת כמה היא עכשיו או באיזה גיל בעולם של הסדרה נערות מתחילות לקבל מחזור וזה לא עוזר שצ'ייס אינפנטי נראית כאילו היא לפחות בתחילת שנות ה-20 שלה.

היה קטע שבהתחלה של הפרק הראשון שרואים אותן רצות בפארק ויש אנשים תלויים ומשם זה הופך לזה שבעצם מלמדים את הבנות שהן אשמות אם הן מותקפות ע"י גברים ואז נראה לי בפרק 2 האבא של בקה (?) הרופא שיניים נוגע לאגנס בחזה שהוא מכין אותה לרנטגן. וזה פשוט אפל.
*אחת הבנות אמרה שאבא שלה מעיר לה על החזה, כל הבנות האלו הן ילדות גנובות?

אבל אז היה לא מעט ממנה בפרק השלישי.
היא הייתה עדיין מעצבנת, אבל אני מקווה שלא נראה ממנה יותר מידי בהמשך.
אני כל הזמן תוהה אם יכול להיות שהיא הבת השניה של ג'ון, אבל נראה לי שאז היא הייתה צריכה להיות משמעותית יותר צעירה מאגנס.
גם אני כל הזמן לא הבנתי מי היא אמורה להיות וזה שהיא נראית כמו אליזבת' מוס ויש לה אותה שפת גוף לא עזר גם כן. אבל ניקול לא הייתה בלונדינית ובת שנה ומשהו-שנתיים שהסדרה הסתיימה?
*מעניין אם היא הייתה על הטיסה הזאת של הילדים, אבל דייזי אומרת שהיא הייתה אצל ההורים המאמצים שלה מאז שהיא זוכרת. אז גם אם היא הגיעה גג עד גיל 3 אז בת כמה היא צריכה להיות 13?14? היא נראית מבוגרת יותר.

Lhuna3

Well-known member
במסגרת הצורך לנצל כראוי את החצי שנה חינם HBO MAX שלי, החלטתי עכשיו לנסות את אופוריה (האמריקאית).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי כבר ביום רביעי, אבל לא הרגשתי ממש צורך לכתוב על זה. נראה לי הטייק הכי רציני היה שהייתי מעדיפה שהם היו משחררים את הכל ביחד כי זה ממש שאב אותי לראות את כולם ברצף.
אני לחלוטין נעשיתי חסיד של השיטה הישנה של פרק בשבוע
ויש לי בעיה עם הזמנים כי אני לא זוכרת בת כמה האנה/אגנס הייתה בסוף סיפורה של שפחה. ולא ברור בת כמה היא עכשיו או באיזה גיל בעולם של הסדרה נערות מתחילות לקבל מחזור וזה לא עוזר שצ'ייס אינפנטי נראית כאילו היא לפחות בתחילת שנות ה-20 שלה.
אה, לא חשבתי שיכול להיות שמקבלות מחזור בגיל מאוחר יותר בגלל הבעיה העולמית עם פוריות.

נראה לי שבשלב מסויים אמרו משהו על כך שעברו 4 שנים (אבל אני לא בטוח במספר) מאז האירועים בבוסטון (שזה כנראה סיום הסדרה הישנה)
היה קטע שבהתחלה של הפרק הראשון שרואים אותן רצות בפארק ויש אנשים תלויים ומשם זה הופך לזה שבעצם מלמדים את הבנות שהן אשמות אם הן מותקפות ע"י גברים ואז נראה לי בפרק 2 האבא של בקה (?) הרופא שיניים נוגע לאגנס בחזה שהוא מכין אותה לרנטגן. וזה פשוט אפל.
*אחת הבנות אמרה שאבא שלה מעיר לה על החזה, כל הבנות האלו הן ילדות גנובות?
בהחלט יש המון קטעים מטרידים במקביל לכך שכאילו החיים שלהן כאילו מושלמים ומוגנים.
גם הקטע עם השומר שחתכו לו את היד מול כולם (אפילו שהוא עשה רושם של קריפ)
גם אני כל הזמן לא הבנתי מי היא אמורה להיות וזה שהיא נראית כמו אליזבת' מוס ויש לה אותה שפת גוף לא עזר גם כן. אבל ניקול לא הייתה בלונדינית ובת שנה ומשהו-שנתיים שהסדרה הסתיימה?
כן, היא לחלוטין נראית כמו אליזבת מוס. אבל יכול להיות שזאת הטעיה מכוונת.
*מעניין אם היא הייתה על הטיסה הזאת של הילדים, אבל דייזי אומרת שהיא הייתה אצל ההורים המאמצים שלה מאז שהיא זוכרת. אז גם אם היא הגיעה גג עד גיל 3 אז בת כמה היא צריכה להיות 13?14? היא נראית מבוגרת יותר.
נכון, יכול להיות.

אגב, לאחת הבנות היה שם מאוד מוזר ורק כשעברתי על שמות הדמויות בIMDB הבנתי שהשם שלה זה "שונמית" - כמו האישה השונמית בתנך (אני לא זוכר מה היה הקטע שלה, אבל זכרתי שהייתה כזאת)

dilly snake

Well-known member
אגב, לאחת הבנות היה שם מאוד מוזר ורק כשעברתי על שמות הדמויות בIMDB הבנתי שהשם שלה זה "שונמית" - כמו האישה השונמית בתנך (אני לא זוכר מה היה הקטע שלה, אבל זכרתי שהייתה כזאת)
זו אחת הסיבות שאני חושבת שלפחות שונמית והולדה גנובות, כי זה לא נשמע כמו שם שהורים נורמליים לפני גלעד יתנו לילדות שלהן(לגבי בקה אני לא בטוחה, גם אמרו שאבא שלה הוא רק רופא שיניים. אז לא נראה לי שהוא מספיק חשוב לקבל ילד/ה).
גם הקטע עם השומר שחתכו לו את היד מול כולם (אפילו שהוא עשה רושם של קריפ)
הורדתי את המסך למינימום ורק שמעתי :oops: לא היה לי אומץ לראות.

דיברגנט חדש

Well-known member
פרק 8 מאכזב במקצת אבל נותן תקווה. גידי חוזר לקרני, אבל מקבל מנויה הודעה בלתי משתמעת. מה יהיה בעונה 2?
למעט פרק 5 עם הסמים, דיי אהבתי את הסדרה שפחות פונה לצעירים.
הלוואי שזה היה פרק (פרק 5) רק של עורכי דין, הפרק מאז המפגש עם שפי, היה מתחת לכל ביקורת וכמעט גרם לי להפסיק לצפות בסדרה.
יש גבול לרמה הנמוכה שהוא הוריד את הסדרה.
למזלו, המוניטין שלו טוב והמשכתי לצפות :)

לגבי שאלתך, אני מניח שהוא, שוב, ייפרד מאשתו וייסע עם נויה במקום.

דורי 1981

Well-known member
פרק 7 הוא כבר רגע השיא לכאורה. ג'ון וביתו סיד מתארגנים לשימוע הגורלי. בינתיים, M ו- ולאד בבקתה. היא מקווה לעשות איתו סקס פרוע. זה מסתכם בשתייה מרובה שבסיומה הוא מתעלף. לא ארחיב עוד, רק אגיד שהפרק הוא סימבולי לפערים בין מה שאנחנו מדמיינים למה שקורה בפועל. לרוב זה יוצא שונה בתכלית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מרגיש שאני צריך לכתוב יותר על סדרות שאני רואה.
בעיקר כי אני רואה כל מיני סדרות טובות.

אבל כרגע יותר בוער לי לעשות אנטי-המלצה:
הסדרה Big Mistakes של דן לוי (גם יוצר וגם מככב)
אני ראיתי בנתיים 4 מתוך ה8 פרקים ובנתיים מתאכזב מכל פרק.
בעצם קצת חבל לי שזה לא יותר גרוע כי אז לפחות הייתי מפסיק. אני פשוט החלטתי שאני כבר אסיים כי לפחות יש גייז.

didalf

Well-known member
אני מרגיש שאני צריך לכתוב יותר על סדרות שאני רואה.
בעיקר כי אני רואה כל מיני סדרות טובות.

אבל כרגע יותר בוער לי לעשות אנטי-המלצה:
הסדרה Big Mistakes של דן לוי (גם יוצר וגם מככב)
אני ראיתי בנתיים 4 מתוך ה8 פרקים ובנתיים מתאכזב מכל פרק.
בעצם קצת חבל לי שזה לא יותר גרוע כי אז לפחות הייתי מפסיק.
וואלה?
מה ככ גרוע בזה?
אל תפחד מספוילרים גם ככה לא התכוונתי לראות.
אני פשוט החלטתי שאני כבר אסיים כי לפחות יש גייז.
:-D:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואלה?
מה ככ גרוע בזה?
אל תפחד מספוילרים גם ככה לא התכוונתי לראות.
בעיקר זה פשוט לא ממש טוב.

אבל קצת יותר בפירוט...
זה כאילו לקחו את הרעיון של אח ואחות "בלתי" משטיס קריק,
אבל זה איכשהו יותר גרוע כי הם לא ככה כי הם גדלו נורא עשירים, הם סתם ככה.
(והם בהחלט לא אייקוניים כמו דייויד ואלכסיס)
ועירבו את זה עם עלילה של אנשים "תמימים" שאיכשהו נעשים מעורבים בעולם הפשע - שזאת עלילה שעייפה אותי לחלוטין בעונה האחת שראיתי מהסדרה Good Girls

דורי 1981

Well-known member
הפרק האחרון מתחיל טוב, אבל מסתיים בקול ענות חלושה. נכון, נשים יאהבו את זה יותר אבל אני הייתי מעוניין ש-M תבחר בולאד. הוא צעיר עם אישה משוגעת, בעלה צריך היה להיות מורשע או מזוכה מהעבירות האתיות. אבל זה כאילו הסיום המתבקש. במקום זה, שניהם ניצלו משריפה (למרבית המזל לא בשריפה) והיא פצחה בחיים חדשים, עם אף אחד משניהם. לא יודע, "לא לילד הזה פיללתי".

למעלה