דיוני סדרות #149

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב, @dilia snake לא כתבת על פרק Daredevil האחרון,
אז אני מקווה שעל זה תגיבי

אוף, אני בעיקר מתוסכל מהפרק הזה.
לעשות פלאשבק לעבר שהוא לא העבר של הסדרה מנטפליקס מרגיש מרגיז.

אם כי אולי אני צריך לשמוח שהם לפחות הבהירו את הנקודה שמה שהיה בשלושת העונות של הסדרה של נטפליקס לא נחשב לעבר של הסדרה הזאת ולכן לא צריך לנסות לחשוב איך זה מתאים.
אני מניח שיש סיכוי שווילסון פיסק של העולם הזה (אם אני מתייחס לזה כאל יקום מקביל) בכלל לא היה אף פעם בבית כלא. וזה בעצם הופך את הכל להרבה יותר הגיוני.
זה כאילו מוזר כי הרבה דברים כן עדיין דומים. כמו זה שווילסון וונסה הכירו כשהוא ראה את הציור הלבן. או זה שווסלי עבד עבורו.
שזה מוזר בכלל להחזיר כי בסדרה הישנה נקודת עלילה די חשובה היא זה שבעונה 1 קארן הורגת את ווסלי, בגלל זה פיסק הורג את בן יוריק ואז כשפיסק מגלה בעונה 3 שזאת הייתה קארן הוא שולח את בולזאיי להרוג אותה.
בעולם הזה כנראה אין לו בעיה עם קארן. וגם אני בכלל לא יודע מה הרקע של בולזאיי. האם גם בעולם הזה הוא היה בעבר סוכן FBI?

כן היה גם משהו נחמד בפלאשבק - כי אהבתי לראות את פוגי. ואהבתי את זה שהוא בעצם היה זה שהאמין יותר בנתינה של הזדמנויות שניות וזאת דרך שבה הוא השפיע על מאט.
אבל אם כבר אז מוזר לי שאנחנו לא יודעים אם בנקודה ההיא בעבר מאט כבר היה דרדוויל. אם כי אולי בכוונה משאירים את זה פתוח.

במקביל בהווה:
לא עצוב לי שונסה בסוף מתה, גם אם זה היה באופן די מטריד בסוף.
הרגיש לי לא הגיוני שגנדולפיני (מתישהו נצטרך לזכור את שם הדמות) ימות בפרק הזה, אבל לא ידעתי איך זה יקרה, כי זה מאוד הרגיש שהבחור ההוא לוקח אותו להרוג אותו.
היה מאוד מטריד לגלות שביבי הייתה מתה בבגאז'. פחות עצוב לי על הדמות כי לא הייתי קשור אליה רגשית בשום דרך, אבל מרגיש לי ביזבוז של דמות. כלומר מה היה הטעם שלה? ובסוף בכלל לא מגלים שהיא עשתה את הסרטונים האלו על פיסק?
המסע הארוך של מאט ובולזאיי היה יכול להיות קצר יותר.
זה דבר שקצת מעצבן אותי שחלק גדול מהפרק נראה שהם בקושי מצליחים לברוח מהשוטרים, ואנחנו רואים את כל המסע המורכב שלהם. אבל אז בסוף אחרי שמאט מחליט לחזור בשביל בולזאיי, למרות שהשוטרים מקיפים את הכנסייה איכשהו מאט מצליח לברוח כשהוא סוחב את בולזאיי ואנחנו לא רואים בכלל איך הוא עשה את זה.

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
טוב, @dilia snake לא כתבת על פרק Daredevil האחרון,
אז אני מקווה שעל זה תגיבי

אוף, אני בעיקר מתוסכל מהפרק הזה.
לעשות פלאשבק לעבר שהוא לא העבר של הסדרה מנטפליקס מרגיש מרגיז.

אם כי אולי אני צריך לשמוח שהם לפחות הבהירו את הנקודה שמה שהיה בשלושת העונות של הסדרה של נטפליקס לא נחשב לעבר של הסדרה הזאת ולכן לא צריך לנסות לחשוב איך זה מתאים.
אני מניח שיש סיכוי שווילסון פיסק של העולם הזה (אם אני מתייחס לזה כאל יקום מקביל) בכלל לא היה אף פעם בבית כלא. וזה בעצם הופך את הכל להרבה יותר הגיוני.
זה כאילו מוזר כי הרבה דברים כן עדיין דומים. כמו זה שווילסון וונסה הכירו כשהוא ראה את הציור הלבן. או זה שווסלי עבד עבורו.
שזה מוזר בכלל להחזיר כי בסדרה הישנה נקודת עלילה די חשובה היא זה שבעונה 1 קארן הורגת את ווסלי, בגלל זה פיסק הורג את בן יוריק ואז כשפיסק מגלה בעונה 3 שזאת הייתה קארן הוא שולח את בולזאיי להרוג אותה.
בעולם הזה כנראה אין לו בעיה עם קארן. וגם אני בכלל לא יודע מה הרקע של בולזאיי. האם גם בעולם הזה הוא היה בעבר סוכן FBI?

כן היה גם משהו נחמד בפלאשבק - כי אהבתי לראות את פוגי. ואהבתי את זה שהוא בעצם היה זה שהאמין יותר בנתינה של הזדמנויות שניות וזאת דרך שבה הוא השפיע על מאט.
אבל אם כבר אז מוזר לי שאנחנו לא יודעים אם בנקודה ההיא בעבר מאט כבר היה דרדוויל. אם כי אולי בכוונה משאירים את זה פתוח.

במקביל בהווה:
לא עצוב לי שונסה בסוף מתה, גם אם זה היה באופן די מטריד בסוף.
הרגיש לי לא הגיוני שגנדולפיני (מתישהו נצטרך לזכור את שם הדמות) ימות בפרק הזה, אבל לא ידעתי איך זה יקרה, כי זה מאוד הרגיש שהבחור ההוא לוקח אותו להרוג אותו.
היה מאוד מטריד לגלות שביבי הייתה מתה בבגאז'. פחות עצוב לי על הדמות כי לא הייתי קשור אליה רגשית בשום דרך, אבל מרגיש לי ביזבוז של דמות. כלומר מה היה הטעם שלה? ובסוף בכלל לא מגלים שהיא עשתה את הסרטונים האלו על פיסק?
המסע הארוך של מאט ובולזאיי היה יכול להיות קצר יותר.
זה דבר שקצת מעצבן אותי שחלק גדול מהפרק נראה שהם בקושי מצליחים לברוח מהשוטרים, ואנחנו רואים את כל המסע המורכב שלהם. אבל אז בסוף אחרי שמאט מחליט לחזור בשביל בולזאיי, למרות שהשוטרים מקיפים את הכנסייה איכשהו מאט מצליח לברוח כשהוא סוחב את בולזאיי ואנחנו לא רואים בכלל איך הוא עשה את זה.
לא הגבתי על פרק 4 כי לא ראיתי טעם ואת 5 לא טרחתי עדיין לראות...ואני ממש שוקלת להפסיק לראות את הסדרה כי אני פשוט לא נהנית ממנה וזה כבר ממש במחוזות הסבל.

אני לא יכולה להסתכל או לשמוע יותר את וינסנט דינופריו בתור פיסק, אני לא סובלת אף אחד בקאסט(חוץ מצ'ארלי קוקס) והאלימות עושה לי רע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא הגבתי על פרק 4 כי לא ראיתי טעם ואת 5 לא טרחתי עדיין לראות...ואני ממש שוקלת להפסיק לראות את הסדרה כי אני פשוט לא נהנית ממנה וזה כבר ממש במחוזות הסבל.

אני לא יכולה להסתכל או לשמוע יותר את וינסנט דינופריו בתור פיסק, אני לא סובלת אף אחד בקאסט(חוץ מצ'ארלי קוקס) והאלימות עושה לי רע.
[דרדוויל]
עצוב, אבל אני יכול להבין אותך.
דווקא את פרק 4 די אהבתי, ואת פרק 5 פחות.
אני מקווה שעוד שבוע אני אוכל להגיד לך שלפחות פרק 6 טוב יותר.

אבל האם צפית בThe Testaments השבוע.
אני לא יכול להגיד שהיה משהו טוב במיוחד, אבל אני אוהב את זה.

מאוד חסר לי הסבר לגבי איך דייזי הגיעה לזה שהיא הפכה למרגלת,
במיוחד לאור הפרק הזה כי היא רק רוצה שיוציאו אותה משם, שזה הגיוני, אבל היא מתנהגת כאילו היא לא חשבה שזה יהיה סכנת חיים לעשות את זה לפני כן.
גם לא נראה שיש לה יותר מידי מושג איך לעשות את זה.
תכלס אני מניח שהתקווה הכי גדולה של המחתרת זה אם היא תמשיך שם עד שיחתנו אותה עם מפקד ואז היא תהיה בעמדה הכי טובה כדי לרגל. אבל האם אמרו לה שזה מה שרוצים?
חוץ מזה ג'ון אמרה שגלעד הרגה את ההורים של דייזי כי הם רצו את דייזי חזרה. אז האם עכשיו שהיא שם הם יודעים שזאת מי שהם רצו חזרה או שהם חושבים שהיא סתם נערה קנדית שהחליטה לחזור בתשובה.
בעניין הזה - הייתי שמח אם היינו גם רואים קצת על אחת מהנערות המהגרות (הלבושות לבן) האחרות כדי להבין מה גורם לאחת כזאת לעבור לגלעד ואיך החוויה הזאת עבורן.

כנראה לשונמית יש רגשות רומנטיים כלפי אגנס. מסכנה.

אהבתי לראות את לידיה, בעיקר בקטע שהיא קטעה את הדודה האחרת ואמרה שהיא חופרת.
עכשיו שאני חושב על זה, זה מאוד מוזר שאני מרגיש ככה אחרי שבמשך 6 עונות של סיפורה של שפחה אני כל הזמן קיוויתי שהיא תמות.

אוי עכשיו אני נזכר בדבר הכי נוראי בפרק - הרופא שיניים ומה שהוא עשה לאגנס.
אוף אני ממש חשבתי שדייזי תכנס לתוך החדר ותתפוס אותו במעשה

dilly snake

Well-known member
דווקא את פרק 4 די אהבתי, ואת פרק 5 פחות.
כולם אמרו שפרק 4 טוב, אבל אני פשוט לא יכולה לסבול יותר כאלו כמויות של אלימות מאז 7/10. פשוט לא.
כל הקטע עם בולזאיי שאומר שהם הוא יעשה דבר אחד טוב (להרוג את פיסק או ונסה?) זה יכפר על פוגי פשוט לא עובד עליי.

ואני יודעת שזו רק אני, ואמרתי מיליון פעם אבל אני כבר לא יכולה לסבול את האינטונציה של וינסנט דינופריו ואני ממש לא יכולה פיזית לראות אותו על המסך כל פעם שרואים אותו אני ניגשת לטלפון/טאבלט.

וגם העלילה של מאט וקארן לא מוצלחת.
דווקא ראיתי
אוי עכשיו אני נזכר בדבר הכי נוראי בפרק - הרופא שיניים ומה שהוא עשה לאגנס.
אני לא יכולה להתנער מזה, ובגלל שהם לא הראו... רק שהתחתונית שלה לא הייתה מסודרת ולא היה קשה לנחש שזה יהיה רע שהוא טשטש אותה המוח שלי הולך לכל הדברים האיומים שאולי קרו לה(אני פסיכית?)
חוץ מזה ג'ון אמרה שגלעד הרגה את ההורים של דייזי כי הם רצו את דייזי חזרה. אז האם עכשיו שהיא שם הם יודעים שזאת מי שהם רצו חזרה או שהם חושבים שהיא סתם נערה קנדית שהחליטה לחזור בתשובה.
הם בטח לא עושים את הקישור. השאלה אם יש דרך לאמת את הזהות שלה(רק DNA אני מניחה?).
*אני מקווה שיגידו מי ההורים של דייזי, הלוואי והיא תהיה הבת של אחת השפחות או מישהי שכן היכרנו.
בעניין הזה - הייתי שמח אם היינו גם רואים קצת על אחת מהנערות המהגרות (הלבושות לבן) האחרות כדי להבין מה גורם לאחת כזאת לעבור לגלעד ואיך החוויה הזאת עבורן.
(y)
*עוד משהו שהיה בפרק והיה מעניין שהן הלכו לקנות פרחים ואז היו גופות תלויות ודייזי הייתה מבועתת ומבחינת הבנות האחרות זה יום שני רגיל.

אהבתי לראות את לידיה, בעיקר בקטע שהיא קטעה את הדודה האחרת ואמרה שהיא חופרת.
כן זה היה חמוד.
ודווקא אהבתי את המסיבת תה הזאת. כולל הקטע שהאימא החורגת של אגנס גרמה לאחת הבנות האחרות לפשל(גם עם שם מוזר).

ועוד דבר מוזר שלא הראו או דיברו על שפחות. זה מוזר שלאבא של אגנס יש רק אותה. אני יודעת שלא חייב שפחה, אבל האימא החורגת נראת כמו הטיפוס שתסכים לקחת אחת. ואני גם בטוחה שחוץ מאולי בקה(שהחלטתי שהיא הילדה הביולוגית של ההורים) האימהות של רוב הבנות האחרות הן כנראה שפחות או מתות.

דיברגנט חדש

Well-known member
הפרק האחרון מתחיל טוב, אבל מסתיים בקול ענות חלושה. נכון, נשים יאהבו את זה יותר אבל אני הייתי מעוניין ש-M תבחר בולאד. הוא צעיר עם אישה משוגעת, בעלה צריך היה להיות מורשע או מזוכה מהעבירות האתיות. אבל זה כאילו הסיום המתבקש. במקום זה, שניהם ניצלו משריפה (למרבית המזל לא בשריפה) והיא פצחה בחיים חדשים, עם אף אחד משניהם. לא יודע, "לא לילד הזה פיללתי".
היכן זה משודר

snirf

Active member
אני מרגיש שאני צריך לכתוב יותר על סדרות שאני רואה.
בעיקר כי אני רואה כל מיני סדרות טובות.

אבל כרגע יותר בוער לי לעשות אנטי-המלצה:
הסדרה Big Mistakes של דן לוי (גם יוצר וגם מככב)
אני ראיתי בנתיים 4 מתוך ה8 פרקים ובנתיים מתאכזב מכל פרק.
בעצם קצת חבל לי שזה לא יותר גרוע כי אז לפחות הייתי מפסיק. אני פשוט החלטתי שאני כבר אסיים כי לפחות יש גייז.

לגמריי. אני מניח שהייתה ציפייה כללית לסדרה של דן לוי אחרי שיט'ס קריק אבל...היא פשוט חלשה, סתמית ולא מצחיקה.
הסיבה היחידה להמשיך לצפות בה - זו הדמות של האמא שהיא באמת מצחיקה/ יש לה קטעים שמעלים גיחוח.
הדמות של דן לוי בלתי נסבלת, כך גם האחות... (בניגוד נגיד לאחותו בשיטס- שהייתה מצחיקה)
נשארו לי 2 פרקים והלוואי ולא תחודש לעונה נוספת.

דורי 1981

Well-known member
סיום עונה קצת מאכזב, אבל לפחות נותן תקווה לעונה רביעית עתידית. ראשית, המפקד לי מיישר את קול ששוב ממשיך לא לציית לפקודות (אבל לפחות הביא תוצאות). בינתיים מקס מקווה שקול (לאחר שקיבלה קודם שיחת עידוד מאמא שלה) מעוניין בה גם כחברה ולא כשותפה בלבד- אך מתאכזבת לגלות שהוא התארס לחברתו ג'סיקה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסיבה היחידה להמשיך לצפות בה - זו הדמות של האמא שהיא באמת מצחיקה/ יש לה קטעים שמעלים גיחוח.
[Big Mistakes]
כן, תכלס זאת אחת הסיבות שהמשכתי לצפות עד הסוף. לורי מטקלף היא מעולה.
הדמות של האמא בסדרה היא טובה,
אם כי גם במקרה הזה אי אפשר שלא להשוות באכזבה לאמא האייקונית בשיטס קריק

Lhuna3

Well-known member
אוף ניסיתי בנטפליקס גם את boots וגם את north of north ולא התחברתי לכלום :( כמובן גם פרשתי מ-big mistakes.
חייבת למצוא משהו בנטפליקס כדי לא להרגיש פראיירית על החודש הזה!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוף ניסיתי בנטפליקס גם את boots וגם את north of north ולא התחברתי לכלום :( כמובן גם פרשתי מ-big mistakes.
חייבת למצוא משהו בנטפליקס כדי לא להרגיש פראיירית על החודש הזה!
יש סדרה שבטח לא שמעת עליה שנקראית שיימלס :p

אבל ברצינות אני לא זוכר אם ראית את The Good Place

ואיך את עם סדרות אימה כי אני מאוד אהבתי את The Fall of the House of Usher

ויש שאומרים שDead to Me זה טוב, אבל אני לא ראיתי

האמת יש כל כך הרבה סדרות שאו שאני אהבתי או ששמעתי שהן טובות אבל לא הגעתי אליהן אבל קשה לי לצמצם לטעם שלך מעבר לזה שאני יודע שלא תעלומת רצח ולא שוביניזם.
האם ראית דירק ג'נטלי?
האם ראית Dark?
מה לגבי המיני סדרה Eric?
The Big C?

Lhuna3

Well-known member
יש סדרה שבטח לא שמעת עליה שנקראית שיימלס :p

אבל ברצינות אני לא זוכר אם ראית את The Good Place
ראיתי |מאוהב|
ואיך את עם סדרות אימה כי אני מאוד אהבתי את The Fall of the House of Usher
אני נגד אימה.
ויש שאומרים שDead to Me זה טוב, אבל אני לא ראיתי

האמת יש כל כך הרבה סדרות שאו שאני אהבתי או ששמעתי שהן טובות אבל לא הגעתי אליהן אבל קשה לי לצמצם לטעם שלך מעבר לזה שאני יודע שלא תעלומת רצח ולא שוביניזם.
האם ראית דירק ג'נטלי?
כן |מאוהב|
האם ראית Dark?
עונה ראשונה ואהבתי אבל היה לי כבר מסובך מדי להמשיך.
מה לגבי המיני סדרה Eric?
משום מה נשמע לי כמו משהו שכבר ראיתי, אבל לא זוכרת - אבדוק עוד מעט!
אכן שוקלת את זה... קצת מרתיע אותי שזה על סרטן אז לא יודעת.

כמובן תודה על כל ההמלצות! |חיבוק|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עונה ראשונה ואהבתי אבל היה לי כבר מסובך מדי להמשיך.
[DARK]
עונה 2 גם טובה. אבל עונה 3 כבר לא לדעתי, אז כנראה טוב שעצרת

אני מניח שראית בובה רוסית

מה לגבי סנטה קלריטה דיאט?

מה לגבי קימי שמידט?

מה לגבי Altered Carbon?

Future Man... (למרות שעונה 3 לא טובה)

יש את Sense8, אבל אני לא בטוח שאני ממליץ, למרות שהיא בהחלט שאפתנית ולא רעה

אגב, איך את עם סדרות אנימציה שהן לא לילדים?

למעלה