דיוני סדרות #149

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי הבוקר את פרק פתיחת העונה השניה של דרדוויל.

קצת אולי לא הוגן לשפוט כי הייתי עם כאב ראש נוראי ומאוד עייף אבל הרגיש לי די חלש.
לא רע, פשוט ציפיתי ליותר.
וכשהפרק נגמר הייתי בשוק כי הרגיש לי שלא הגיוני שכולו עבר ולא הרגיש לי שקרה כמעט דבר.

אבל אני כן אוהב את הכיוון ומצפה להמשך.

איזכור ליקום המארוולי הרחב: כשהאדם ממדינת ניו-יורק מקבל שיחת טלפון ממיס פונטיין - ולנטינה אלגרה דה פונטיין שהופיעה לראשונה בסדרה של הפאלקון וחייל החורף והייתה די דמות מרכזית בסרט ת'אנדרבולטס. ועושה רושם שהיא נותנת תמיכה לפיסק ולמאבק שלו בויג'ילנטים. מעניין אותי אם יתייחסו לזה יותר או שזה רק היה איסטר אג שלא יכנסו אליו יותר. ואם כבר האם יתייחסו לזה שבמרכז ניו-יורק יש את הצוות החדש של הנוקמים החדשים (קשה לי להאמין שבאקי בסדר עם מה שפיסק עושה).

אבל זה כן נותן הסבר מסוים לפחות לכך שפיסק יכול לעשות דברים כל כך מטורפים בעיר הכי מרכזית בארה"ב - התמיכה של הCIA בגלל איזה משהו עם נשקים.

מה עוד...
האקסית של מאט (הת'ר) די הולכת לחלוטין לצד האפל בתמיכה שלה בפיסק. לא זכור לי שהיא הרגישה כמו נבלית בעבר. האם זה קשור לכך שהיא הוזה את הנבל ההוא של העונה הקודמת?
ג'ק דוקיין (איש החרבות) מואשם בזה שהוא ויג'ילנטי. אין לזה ממש הוכחות כנראה, אבל מצד שני אנחנו יודעים שזה נכון.
יותר מעניין אותי מה קרה עם כל שאר המיליארדרים שראינו שפיסק כלא? אני מניח שהוא לא מאשים את כולם בזה שהם ויג'ילנטים.
אין איזכור למה שקרה עם פרנק (המעניש).

אבל לפחות אנחנו רואים שמאט וקארן יחד וזה טוב.

ובולסאיי מציל את מאט בסוף הפרק.
אבל יהיה די קשה למאט לעשות איתו שיתוף פעולה לאור זה שהוא הרג את פוגי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול יאללה נותר פרק אחרון לעונה...בטח זה יסתיים בקליפהאנגר מטורף
האני מגיב לך בשרשור החדש.
מקווה שתשים לב @snirf

איזה פרק מותח היה! הכל בעצימות גבוהה בכל הגזרות ומתכנס לקראת הפרק האחרון.
כן, במיוחד זה שבדיוק במקביל הם הורסים את הספקת האוויר לבונקר וגם מכניסים את הבונקר למצב חירום של סגירה. בדיוק מה שקאל בעבר אמר שיכול לקרות ולגרום לבעיות.
קודם כל- אלכס. לאור הסוף די ברור שזה לא בן-אדם, אלא מכונת הזמן/מה שזה לא יהיה - הפרויקט הסודי של סינטרה, מה שהיא רכשה מהאבא של הצעיר-המורד.
זה לא היה אבא של לינק/דילן אלא פרופסור שלו. הפרופסור אמר שהוא והתלמיד שלו הקימו חברה יחד. וכנראה הם יצרו את הדבר הזה (מכונת זמן?) יחד. ואגב השם של אשתו הגוססת של הפרופסור היה אלכס אז כנראה הוא קרא למכונה על שמה.
שהיא חושדת שהוא עצמו- הבן שלה? איך ייתכן? :unsure: עדיין מנסה להבין את זה...הרי טרום הכניסה להר, היא ראתה את הבן ואת אבא שלו...
נראה לי שממש הולכים לסבך את הכל...מדי.
ממש מרגיש שנעשה מסובך מידי.
והאם הגיוני שלינק הוא באמת הבן שלה? איכשהו בגלל המכונה הזאת?
היה כאן חיבור של דברים: גם זה שבבוקר כשסינטרה ובעלה דיברו אז הוא אומר שהבן שלהם היה אמור להיות בן 26 עכשיו, ואז אחר כך לינק אומר שהוא בן 26. וגם העניין עם תאריך יום ההולדת שלו (שראינו שזה הסיסמה של סינטרה).
אבל איך זה מתחבר עם מכונת זמן? האם זה איכשהו הביא אותו מיקום מקביל?

האמת שיש אפשרות שנראית לי יותר הגיונית - שלינק חקר לגבי סינטרה (הוא אמר שהוא היה מודע אליה) והוא גילה שהיה לה בן בשם דילן שמת. אז הוא בכוונה שתל רמזים לגבי הגיל שלו ואמר לאדם האחר ההוא מהקבוצה שלו לקרוא לו דילן בדיוק בסוף ואז לומר לה את תאריך הלידה של הבן שלה. וכל זה על מנת לבלבל אותה. אם זה נכון אז מאוד חכם מצידו. אבל בכל מקהר זה מוזר שהיא חושבת שזה אמיתי.
אני שמח שטרי וקסבייר התאחדו,
כן זה היה טוב. והתחברו עם הילדים החורגים שלהם.
ואני שמח שבסוף קסבייר לא היה צריך להרוג את הדוור.
וגם שהפסיכולוגית הצליחה להפתיע ולהרוג את ג'יין. מפתיע שכבר התסריטאים מיצו את הדמות הזאת שהם היו מוכנים להיפטר ממנה כבר...
זה היה ממש מוזר. כלומר זה שהפסיכולוגית הצליחה להערים על מישהי כל כך מיומנת. למה היא הייתה צריכה להכנס למקלחת?
והיה עניין שלם בפרק הקודם לגבי זה שהיה מסר שהיה אמור לעבור.
ובגלל זה אני די בטוח שג'יין לא מתה עדיין ויהיה לה עוד תפקיד לשחק.
וממש מלחיצה ההתנגשות שחלה - מצד אחד חסימה הרמטית של הכניסה להר, ומצד שני- כל מאגרי האוויר נפגעו. אז מה יהיה?
כולם יחנקו?
או שמכונת הזמן תגרום לכך שכל זה לא משנה?

אגב, ניטפוק של משהו שמעצבן אותי:
אז סינטרה הזאת מנהלת את הבונקר ויש לה תוכניות סודיות על תוכניות סודיות והיא מאוד מאוד חכמה.
אז האם אני אמור באמת להאמין שהסיסמה שלה תהיה תאריך הלידה של הבן המת שלה? דבר שבטח כל אדם יכול לנחש ולא רק הבת שלה.

ortodox

Active member
מאוד ממליץ למי שטרם ראה, ללכת על " הסוכנות " הצרפתית. ערוץ 11. כבר לא חדשה, אבל מהסדרות הכי טובות ששודרו אי פעם.

דורי 1981

Well-known member
ידוע לי שאיש פה לא רואה את הסדרה האדירה הזאת. אבל לא אכפת לי. ;) בפרק 6 של עונה 3, הם חוקרים רצח של "חולץ הפקקים", דמות מפסטיבל סרטי אימה. בולטים בהיעדרם שותפיה לפשע של מקס, בהם ג'ורג' גראהם (אבא שלה. השחקן הוא ג'ייסטון פריטסלי, שמוכר לכם כברנדון מבוורלי הילס 90210
)

dilly snake

Well-known member
הפרק היה משעמם תחת עד לשנייה וחצי האחרונות.

זה כל מה שיש לי לומר.

והקטעי וידאו של BB מיותרים, ורק עושים יותר נזק לפרק שגם ככה עושה חשק לבהות בציור הלבן של פיסק עד שתדמם מהעיניים.

למעלה