כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
Film Club - ראיתי והיא באמת ממש חמודה ועצובה ומשמחת ונוגעת ללב.מעבר לכך, רוצה להמליץ על מיני סדרה בריטית בYES - "חיים בסרט" (FILM CLUB)
שעל אף השם ותקציר העלילה הגנריים- התגלתה כממתק, ממש סדרה מקסימה עם דקויות ורגישויות כמו שהבריטים יודעים לעשות ולזקק ב-6 פרקים.
היא דרמה רומנטית כזאת , שנוגעת גם בנושאים חשובים כמו אגרופוביה וחרדות חברתיות.
סוריין ג'ונס שיחקה בסדרה "מגע של בלש" - A touch of cloth. סדרה מצחיקה מאוד שהיא פארודיה על סדרות וסרטי פשע ידועים. שם גיליתי את קארן גיליאן בתפקיד מאוד קטן, אבל אדיר.Film Club - ראיתי והיא באמת ממש חמודה ועצובה ומשמחת ונוגעת ללב.
משחקים בו איימי לי ווד (Sex Education ועונה 3 של הלוטוס הלבן) וSuranne Jones (ג'נטלמן ג'ק ועוד) וגם אואן קופר (התבגרות) בתפקיד קטן יחסית.
לא היו לי ציפיות ממנה, והתבררה כממתקFilm Club - ראיתי והיא באמת ממש חמודה ועצובה ומשמחת ונוגעת ללב.
משחקים בו איימי לי ווד (Sex Education ועונה 3 של הלוטוס הלבן) וSuranne Jones (ג'נטלמן ג'ק ועוד) וגם אואן קופר (התבגרות) בתפקיד קטן יחסית.
אני ממש ממליץ לכולם כאן.
אני בערך באמצע של הסדרה וממש נהנה.צפיתי עכשיו הבריחה של הרלן קובן -
www.youtube.com/watch?v=Z9kr8vn5zO4
שווה, ראיתי אם אני זוכרת נכון, 3 סדרות קודמות וממש נהניתי וגם מזאת נהניתי מאוד.אני בערך באמצע של הסדרה וממש נהנה.
עכשיו אני תוהה אם שווה לנסות דברים ישנים של הרלן קובן
הנקודה שהיא שכמה שסדרות הרלן קובן איכותיות, זה כמעט תמיד אותו דבר. ראיתי שלוש וזה כבר מתחיל להימאס. הכי טובה זאת "תישאר קרוב".צפיתי עכשיו הבריחה של הרלן קובן -
התחלתי לראות אותה, בנתיים נהנהאל תפספס גם את ההמלצה השנייה שלי- תמיד אישה, מהשרשור הקודם![]()
ראיתי רק היוםראיתי כבר אתמול, אבל זה הציק לי ואני בשלה לכתוב רק עכשיו.
אז בי זה נורא נגע.זה לא שלא אהבתי את הפרק, אבל לא יודעת אולי בגלל שהם דיי הזניחו את הדמות של ואן זה לא ממש נגע בי כמו שאולי זה היה צריך לגעת ולא ממש היה אכפת לי.
זה נורא כאב לי.מצד אחד, אנחנו יודעים שואן בטח מרגיש שמישל מתה, הוא ידע שהיא לא מגיבה לכאב ועדיין ההכחשה שלו...זה היה אמור לכאוב אבל בפועל זה לא הרגיש כלום.
אני דווקא חשבתי שזה מה שיתן לג'ייקוב את הפוש להשאר. כי הוא רואה איזה טוב הוא בעצם בנושא ניורולוגיה.ואני חושבת שהסיפור עם הבחור השני, גם אם זה למעשה נועד לתת לג'ייקוב את הפוש האחרון לעזוב, זה היה כ"כ לא נוח לצפייה שזה הוריד מההנאה והיכולת להרגיש משהו.
בשלב מסויים של הפרק שעוד לא ראו אותו חשבתי שאולי לפחות נזכה בכך שזה יהיה פרק בלעדיו.ד"ר דוש *************** כבר הרבה זמן למישהו לא הגיע ככה אגרוף וואן "אני יודע שזה כואב לך!!" אבל לפחות אחר כך, הוא קצת כיפר על זה שהוא אמר לואן שהוא צריך להתמקד בבן שלו עכשיו. והסצנה אחר כך של ואן והילד וחמתו, הייתה נוגעת ללב.
בהחלט לא מספיק.לא היה מספיק ג'וש הפרק.
נראה לי מוגזם שדוקטור דוש יביים בית שבו אבא של אוליבר גר בו עם תמונות וכל זה וישכור מישהי שתעמיד פנים שהיא מכירה את אבא של אוליבר. כלומר הוא לא לקס לות'ר.ואני שמחה שהמקום שד"ר דוש שלח אליו את אוליבר היה באמת איפה שאבא שלו גר, גם אם לא ראו אותו, אבל כן ראינו מישהי בשם סופיה(בעצם עכשיו אני תוהה אם זה הכול מבוים, וזה חלק מתוכנית גדולה יותר של ד"ר דוש).
נראה לי ברור שזה חלק מהעניין - שהוא לא רוצה לתת תקוות שווא. וזה גרם לואן להרגיש עוד יותר רע כי אוליבר לרוב הרבה יותר מנסה להיות אופטימי לגבי סיכויים של אנשים לאורך זמן.ומעניין אם חלק מאיך שאוליבר התנהג לואן זה בגלל שהוא עוד מזועזע מהסיפור עם ד"ר דוש או מאז הוא התבגר והוא למד לא לתת לאנשים תקוות שווא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.