דיוני סדרות #147

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מעבר לכך, רוצה להמליץ על מיני סדרה בריטית בYES - "חיים בסרט" (FILM CLUB)
שעל אף השם ותקציר העלילה הגנריים- התגלתה כממתק, ממש סדרה מקסימה עם דקויות ורגישויות כמו שהבריטים יודעים לעשות ולזקק ב-6 פרקים.
היא דרמה רומנטית כזאת , שנוגעת גם בנושאים חשובים כמו אגרופוביה וחרדות חברתיות.
Film Club - ראיתי והיא באמת ממש חמודה ועצובה ומשמחת ונוגעת ללב.
משחקים בו איימי לי ווד (Sex Education ועונה 3 של הלוטוס הלבן) וSuranne Jones (ג'נטלמן ג'ק ועוד) וגם אואן קופר (התבגרות) בתפקיד קטן יחסית.

אני ממש ממליץ לכולם כאן.

דורי 1981

Well-known member
משחקים בו איימי לי ווד (Sex Education ועונה 3 של הלוטוס הלבן) וSuranne Jones (ג'נטלמן ג'ק ועוד) וגם אואן קופר (התבגרות) בתפקיד קטן יחסית.
סוריין ג'ונס שיחקה בסדרה "מגע של בלש" - A touch of cloth. סדרה מצחיקה מאוד שהיא פארודיה על סדרות וסרטי פשע ידועים. שם גיליתי את קארן גיליאן בתפקיד מאוד קטן, אבל אדיר.

snirf

Active member

אני ממש ממליץ לכולם כאן.
לא היו לי ציפיות ממנה, והתבררה כממתק
אל תפספס גם את ההמלצה השנייה שלי- תמיד אישה, מהשרשור הקודם ;)

dilly snake

Well-known member
ראיתי כבר אתמול, אבל זה הציק לי ואני בשלה לכתוב רק עכשיו.

זה לא שלא אהבתי את הפרק, אבל לא יודעת אולי בגלל שהם דיי הזניחו את הדמות של ואן זה לא ממש נגע בי כמו שאולי זה היה צריך לגעת ולא ממש היה אכפת לי.

מצד אחד, אנחנו יודעים שואן בטח מרגיש שמישל מתה, הוא ידע שהיא לא מגיבה לכאב ועדיין ההכחשה שלו...זה היה אמור לכאוב אבל בפועל זה לא הרגיש כלום.

ואני חושבת שהסיפור עם הבחור השני, גם אם זה למעשה נועד לתת לג'ייקוב את הפוש האחרון לעזוב, זה היה כ"כ לא נוח לצפייה שזה הוריד מההנאה והיכולת להרגיש משהו.

ד"ר דוש *************** כבר הרבה זמן למישהו לא הגיע ככה אגרוף וואן "אני יודע שזה כואב לך!!" אבל לפחות אחר כך, הוא קצת כיפר על זה שהוא אמר לואן שהוא צריך להתמקד בבן שלו עכשיו. והסצנה אחר כך של ואן והילד וחמתו, הייתה נוגעת ללב.

לא היה מספיק ג'וש הפרק.

ואני שמחה שהמקום שד"ר דוש שלח אליו את אוליבר היה באמת איפה שאבא שלו גר, גם אם לא ראו אותו, אבל כן ראינו מישהי בשם סופיה(בעצם עכשיו אני תוהה אם זה הכול מבוים, וזה חלק מתוכנית גדולה יותר של ד"ר דוש).

ומעניין אם חלק מאיך שאוליבר התנהג לואן זה בגלל שהוא עוד מזועזע מהסיפור עם ד"ר דוש או מאז הוא התבגר והוא למד לא לתת לאנשים תקוות שווא.

didalf

Well-known member
הטירון 8X01

אעאההההההההההההההההההה סוף ליסורים שלי סופסוףףףףףףףףףףףףףףף|מאוהב||מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי כבר אתמול, אבל זה הציק לי ואני בשלה לכתוב רק עכשיו.
ראיתי רק היום
וכמעט שכחתי לבוא לכתוב עליה
לא בגלל שלא היה לי מה לכתוב אלא כי הייתי צריך להרגע.
לא שבכיתי. אתם בכיתם, לי פשוט היו אלרגיות לא קשורות שגרמו לדמעות
זה לא שלא אהבתי את הפרק, אבל לא יודעת אולי בגלל שהם דיי הזניחו את הדמות של ואן זה לא ממש נגע בי כמו שאולי זה היה צריך לגעת ולא ממש היה אכפת לי.
אז בי זה נורא נגע.
אוף הוא כל כך מסכן.
ועכשיו אנחנו מסכנים שהוא עוזב.
מה יש לסדרה הזאת נגד גברים סטרייטים? זה ממש סטרייטופוביה
מצד אחד, אנחנו יודעים שואן בטח מרגיש שמישל מתה, הוא ידע שהיא לא מגיבה לכאב ועדיין ההכחשה שלו...זה היה אמור לכאוב אבל בפועל זה לא הרגיש כלום.
זה נורא כאב לי.
אוף והקטע הזה שנראה כאילו היא מתעוררת
ולכמה שניות זה עבד עלי כי קורה בסדרות כאלו שיש דברים לא צפויים שהם כמו ניסים.
אבל אז זה התקדם נורא מהר וכבר כשהיא מגיעה לבית חולים חזרה היא כמעט בסדר, אז עוד לפני שעברו לסצנה של החתונה היה לי ברור שזה לא אמיתי.
אוף זה כואב (וזה הזכיר לי גם סצנה מבאפי)
ואני חושבת שהסיפור עם הבחור השני, גם אם זה למעשה נועד לתת לג'ייקוב את הפוש האחרון לעזוב, זה היה כ"כ לא נוח לצפייה שזה הוריד מההנאה והיכולת להרגיש משהו.
אני דווקא חשבתי שזה מה שיתן לג'ייקוב את הפוש להשאר. כי הוא רואה איזה טוב הוא בעצם בנושא ניורולוגיה.
אני לא מאמין שככה נפטרים משני הגברים הסטרייטים הראשיים.
כלומר יש עדיין את הרופא מהמיון (שהוא קצת מגעיל, אבל בסדר) ואת דוקטור דוש שתכלס אני לא בטוח אם אנחנו יודעים אם הוא סטרייט או שאנחנו פשוט מקווים שהוא סטרייט כי הוא דוש.
ד"ר דוש *************** כבר הרבה זמן למישהו לא הגיע ככה אגרוף וואן "אני יודע שזה כואב לך!!" אבל לפחות אחר כך, הוא קצת כיפר על זה שהוא אמר לואן שהוא צריך להתמקד בבן שלו עכשיו. והסצנה אחר כך של ואן והילד וחמתו, הייתה נוגעת ללב.
בשלב מסויים של הפרק שעוד לא ראו אותו חשבתי שאולי לפחות נזכה בכך שזה יהיה פרק בלעדיו.
אבל היה ממש כיף באמת לראות אותו מקבל אגרוף לפנים.
זה באמת היה נוגע ללב מה שהוא אמר לואן וזה שהוא הזכיר שהוא היה הילד הזה שאיבד אמא גרם לי להרגיש רע עבורו. וגם זה שהוא מכיר בכך שמה שהוא הפך להיות זה לא דבר טוב.

היה קטע שקרול אומרת לאוליבר לרחם על דוקטור דוש כי הוא צריך לחשוב איך המטופלת שלו הייתה מרגישה אם היא הייתה יודעת שהבן שלה מרגיש כל כך רע 20 שנה מאוחר יותר. מצד אחד כן, חלק בי רוצה שאוליבר יעזור לו כי ברור שדוקטור דוש בסבל אם הוא כל כך עסוק בלהרוס את אוליבר. ומצד שני בא לי שרק יחטיפו לדוקטור דוש מכות ולא שירחמו עליו. אז אני חלוק.
לא היה מספיק ג'וש הפרק.
בהחלט לא מספיק.
ואני שמחה שהמקום שד"ר דוש שלח אליו את אוליבר היה באמת איפה שאבא שלו גר, גם אם לא ראו אותו, אבל כן ראינו מישהי בשם סופיה(בעצם עכשיו אני תוהה אם זה הכול מבוים, וזה חלק מתוכנית גדולה יותר של ד"ר דוש).
נראה לי מוגזם שדוקטור דוש יביים בית שבו אבא של אוליבר גר בו עם תמונות וכל זה וישכור מישהי שתעמיד פנים שהיא מכירה את אבא של אוליבר. כלומר הוא לא לקס לות'ר.
מעניין באמת מי זאת האישה.
ומעניין אם חלק מאיך שאוליבר התנהג לואן זה בגלל שהוא עוד מזועזע מהסיפור עם ד"ר דוש או מאז הוא התבגר והוא למד לא לתת לאנשים תקוות שווא.
נראה לי ברור שזה חלק מהעניין - שהוא לא רוצה לתת תקוות שווא. וזה גרם לואן להרגיש עוד יותר רע כי אוליבר לרוב הרבה יותר מנסה להיות אופטימי לגבי סיכויים של אנשים לאורך זמן.
אבל בסופו של דבר נראה שבאמת פשוט המצב היה כזה שברור שאין סיכוי.

ובקוי עלילה נוספים:
לא ראו בכלל את אמא של אוליבר.
גם לא את החולה סכיזופרניה שקיבל השתלת כבד (אם כי כן דיברו עליו בהקשר לתרומת איברים)
ולא את האישה מהבית חולים הפסיכיאטרי ההוא. גם לא היו פלאשפוורדים לעתיד.

כן היה את הבחור הצעיר שהיה בתאונה עם הבת זוג של ואן (והוא שחקן הוקי שזה מאוד אין עכשיו)
ויש לו קטע הזוי שהוא צוחק כשהוא עצוב ובוכה כשהוא רוצה לצחוק. ומסתבר שזה היה ככה לפני התאונה אבל איכשהו לא הגיע למצב שמישהו לקח אותו לבדיקה.
זה דווקא די מגניב ואם זה היה הנושא הראשי של הפרק אז היו יכולים להראות יותר לגבי התהליך של מה עושים על מנת לעזור לו. אבל בגלל שזה היה עלילה מאוד שולית בפרק רק הקדישו לזה כמה מילים לגבי התהליך שהוא יצטרך לעבור.

אז האם יביאו אינטרנס חדשים במקום ואן וג'ייקוב? האם זה שוב יהיו גברים סטרייטים או שהם פשוט הבינו שזאת לא כזאת סוג של סדרה.

למעלה