דיוני סדרות #147

didalf

Well-known member
אוי, אוף. סופי ובנדיקט כאלה חמודים ביחד!!
באמת חמודים.
מזל שאת יודעת את השם שלה אני קראתי לה סינדרלה:-D
והזאתי שסופי עובדת אצלה נראית ממש כלבה,
ברור, אבל היא חייבת, היא האמא החורגת הרעה. (אני מניחה שיתברר שסינדרלה היא יורשת חוקית בסוף של הבעל הראשון שלה שהיה לו שם משפחה אסייתי).
אבל זה חמוד שהמשרתים האחרים עשו את הכול כדי לתת לסופי את הרגע סינדרלה שלה.
הם העכברים שלה:-D
והשיער של אלואיז, עשו לה תסרוקת גרטה :-D .
וואי ממש למה זה היה כזה מכוער????
ליידי דנברי " אני רוצה לנסוע למולדת שלי ולטייל" והמכלה כזה "נופ" והדיון ביניהן נגמר:-D.
חחחחחחחחח כן:-D
האם ויולט אשכרה קראה לבנדיקט זונה הפרק??
וול.... הוא זונה.
למה עדיין צריך לסבול אותה והכל סביבה?????
באמת למההההההההההההה
כל הזוגות האחרים התפנו אחרי העונה שלהם ודווקא איתה נקענו??
לפחות דפני העגלה לא הייתה.
אפילו היא עדיפה על פנלופי.
דווקא חיבבתי אותה בעונה השניה כשהיא הייתה חברה לאתוני ולא דמות ראשית.

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
מזל שאת יודעת את השם שלה אני קראתי לה סינדרלה:-D
האימא הרעה אמרה שקוראים לה סופי בסצנה שהיא הגישה תה.
ברור, אבל היא חייבת, היא האמא החורגת הרעה. (אני מניחה שיתברר שסינדרלה היא יורשת חוקית בסוף של הבעל הראשון שלה שהיה לו שם משפחה אסייתי).
והאחיות, במיוחד הקטנה יותר ,נראות ממש פוסטמות.
כל הזוגות האחרים התפנו אחרי העונה שלהם ודווקא איתה נקענו??
כן, וקולין כזה למל"מ.
לפחות בקושי ראו את אימא של פנלופי והאחיות שלה.

didalf

Well-known member
ברידג'רטון 4X02

ייאייי שיר של טיילור|מאוהב|
יאוו זה כזה שיר קסום איך מתאים לו עיבוד כזה|מאוהב|
אבל כאילו מרגיש לי טיפה מבוזבז על הסצנה הזאת שהיא רק מציצה מהדלת ובסוף לא יוצאת. כל הזמן ציפתי שיקרה משהו משמעותי כי כשמתמשים בשיר של טיילור זה לסצנה משמעותית!!!!
(כאילו בכללי כשהם משתמשים בשירים מודרניים מעובדים ולא סתם מוזיקה זה לסצנות חשובות יותר, ושל טיילור הכי חשובות!!)
וכאילו זה באמת השיר הכי מתאים בעולם הוא סינדרלי כזה. היו צריכים לשים אותו כשהם נפגשו-רקדו-נעלמה.

אז ראינו את הרקע שלה והיא 100% סינדרלה כולל האבא שמת, האמא החורגת הרעה וכו'. ואני גם 100% בטוחה שהאמא הרעה שיקרה והיא כן קיבלה משהו בצוואה. נבלה.
ובנדיקט עכשיו מחפש אותה כמו סינדרלה חחחח.
הצחיק אותי ממש איך הוא מחפש נצח ואמא שלו במבט אחד על הכפפה הפנתה אותו למקום הנכון:-D
גם השיחה שלו עם אלואיז ופנלופי כשהוא ביקש ממנה לכתוב הייתה משעשעת.

כמובן שעכשיו כשהם נפגשו הוא לא מזהה אותה כי הוא לא מעלה בדעתו שהיא משרתת|פנים|

איזה מוזר היה לראות את ליידי דנברי עם שיער פזור מרגיש לא חוקי:-D
זה חמוד שהמלכה נשברה בסוף וזקוקה לה. מאז הספינאוף אני תוהה מה קרה מהמלכה הצעירה והמתוקה למלכה המנותקת הזאת. אני גם חושבת שהעונה השלישית נכתבה במקביל או צמוד מידי ואז לא ראינו את הצד של שרלוט הצעירה כמעט ובעונה הזאת אולי נראה אותה יותר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
*ואגב בתור מישהו שרק צופה בסדרה דרך מה שאתן כותבות עליה זה מאוד מציק שאתן רואות רק פרק ליום
אז ראינו את הרקע שלה והיא 100% סינדרלה כולל האבא שמת, האמא החורגת הרעה וכו'. ואני גם 100% בטוחה שהאמא הרעה שיקרה והיא כן קיבלה משהו בצוואה. נבלה.
אוי קצת חבל לי שזה הקטע הסינדרלה לחלוטין.
כשראיתי בטריילר שהוא מתאהב במשרתתת קיוויתי שזה פשוט זה. שזה גם יתאים לאופי של בנדיקט שראינו להיות שונה (בלי שיתנו לו חס וחלילה להיות בסוף עם גבר).
אבל אם בסוף יתגלה שהיא כן אצולה ו/או עשירה אז זה לא באמת זה.

didalf

Well-known member
*ואגב בתור מישהו שרק צופה בסדרה דרך מה שאתן כותבות עליה זה מאוד מציק שאתן רואות רק פרק ליום
:-D
לא בכוונה, ככה יצא.
אבל בעצם מגיע לך כי אני עדיין כועסת עלייך ועל כל מי שצפה בעונה הראשונה והחליט לוותר דווקא על השניה הכי טובה ופספס את העונה הכי טובה ואת ג'ונתן ביילי במיטבו!!!!!!!!!!!!!|מאוהב|:-[

אוי קצת חבל לי שזה הקטע הסינדרלה לחלוטין.
כשראיתי בטריילר שהוא מתאהב במשרתתת קיוויתי שזה פשוט זה. שזה גם יתאים לאופי של בנדיקט שראינו להיות שונה (בלי שיתנו לו חס וחלילה להיות בסוף עם גבר).
אבל אם בסוף יתגלה שהיא כן אצולה ו/או עשירה אז זה לא באמת זה.
אני מניחה שהוא יתאהב בה בלי קשר וזה שהיא כן אצילה או יש לה ירושה יתגלה רק בסוף.

דורי 1981

Well-known member
סדרה מעולה. ראיתי כבר שני פרקים ראשונים. כרגיל אצל הרלן קובן, יש חקירת רצח או היעלמות. ג'יימי נסביט ומיני דרייבר כאמא של בחורה נרקומנית, שנעלמת והם מחפשים אותה.

דורי 1981

Well-known member
יוגב יפת וגאיה באר גורביץ' יצרו סדרה קצרה שעוסקת בצימר מדברי. מזכיר קצת את חדר 104 של HBO שראיתי מספר פרקים ממנה. פרק 1 מאכזב עם שותפות מוזיקלית שמתפרקת. פרק 2 יותר טוב עם בחורה ששכבה עם כל העיר ופרק 3 מרובה טוויסטים ועדיף שלא להרחיב עליו מחשש לספוילרים.

dilly snake

Well-known member
האם הם רומזים שפרנצ'סקה לסבית ובגלל זה היא לא גומרת כשהיא עם בעלה???????????? אני רואה את זה נכון???

כל הכבוד מצד המשרתת שהסבירה לבנדיקט על יחסי מרות, כ"כ מודרני. ואיזה כיף שבנדיקט לא דושבאג ומקשיב לה.

אני ממש שונאת את פנלופי לא יכולה לראות ת'פרצוף שלה . ואימא שלה כזאת אישה דוחה!!!!!!!!!!!!!!!!

וזה מוזר לראות את ויולט ככה.

ואוי, עכשיו האישה של התאגרף עם העלילה הלא מעניינת תהיה גבירת החצר ואז ליידי דנברי תוכל לצאת לטיול. אוף!

למעלה