נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
לאחר שסיימתי, האלגוריתם של נטפליקס הציע לי את שבעת המחוגים של אגתה כריסטי,אני שומרת לו אמונים והתחלתי לראות גם את הרלן קובן - משחק הציד.
גם אותו סיימתי, קצר ולעניין, 3 פרקים.
לאחר שסיימתי, האלגוריתם של נטפליקס הציע לי את שבעת המחוגים של אגתה כריסטי,אני שומרת לו אמונים והתחלתי לראות גם את הרלן קובן - משחק הציד.
שאלה על סוף עונה 2 של פרסי ג׳קסון, שהיא גם ספוילר גדול לסוף הספר השני של פרסי ג׳קסון -
אני ממש זוכרת שזה שהעץ של ת׳אליה הפך בחזרה לת׳אליה האנושית בסוף הספר היה הלם מוחלט, ופה כבר בפרק הקודם התחילו לדבר על זה ש״אולי הגיזה תעבוד ממש טוב ותחזיר לנו את ת׳אליה״. אם אני באמת זוכרת את זה נכון, לא חבל? למה להרוס את אפקט ההפתעה העצום הזה?
או אני לא זוכרת נכון?
ממה שאני זוכרת,ואני בכלל זוכרת שהתגלה שהעץ הפך לת'אליה רק בתחילת הספר השלישי?
אני לא חושבת שהספר הסתיים כמו הסדרה.
והזאוס החדש...ממש לא אהבתי את איך שהוא נראה(אני יודעת שלאנס רדיק נפטר בין העונות, אבל זה היה פשוט מוזר גם אם מקבלים את זה שהאלים יכולים לשנות את המראה שלהם . השחקן החדש פשוט לא נראה כמו זאוס אלא כמו פסנתרן ג'אז בסרט קלישאתי כול שהוא)
ממה שאני זוכרת,
הם ממהרים בחזרה למחנה כדי לראות אם הגיזה עבדה והעץ ניצל, ואז הם מגלים שהיא עבדה טוב מדי ות׳אליה חזרה. אבל לא היה להם מושג שזה אמור לקרות, או שאפילו יש סיכוי כזה
ומסכימה על זאוס החדש, הוא גם נראה כמו פסנתרן ג׳אז וגם נראה כועס מדי
לספר השלישי קוראים-פרסי ג'קסון וקללת הטיטאן...כלומר אטלס ,ואם אני לא טועה מציגים בו את ניקו די אנג'לו ,
קראתי הרבה בסופש אז אני כבר ב25% של הספר השני.שאלה על סוף עונה 2 של פרסי ג׳קסון, שהיא גם ספוילר גדול לסוף הספר השני של פרסי ג׳קסון -
לא כתבת משהו ספוילרי בתוך תיבת הספוילר שלך אז הוצאתי את זה בתגובהStar Trek: Starfleet Academy
אז סוף סוף סדרה שהיא לא PREQUAL...אני ממש מתלהב
הפרק האחרון היה מעולה, אבל סוף קצת רע (או טוב, תלוי איך מסתכלים). ארם ירה בעצמו, אבל לא שילם את המחיר על מעשיו. עבד נתפס ונורה.
גם אני חשבתי על זה!!!!!!!!!!ויש לי תיאוריה לגבי זה אבל אם היא נכונה אז היא ספוילר אז אני אסתיר אותה: אני חושב שאולי סופיה הזאת היא בכלל לא אמיתית ואוליבר הוזה אותה. באופן חשוד אף אחד אחר לא ראה אותה ולמרות שהיא אמורה להיות מטופלת אצלו הוא גם לא דיבר עליה עם אף אחד. זה גם יכולה להיות הסיבה לכך שהוא מאושפז בעתיד. הייתי אפילו חושב שסופיה היא למעשה AI שאוליבר מדבר איתו, אבל זה כבר מוגזם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.