דיוני סדרות #147

didalf

Well-known member
נופ, רק העמוד הזה של הטלפון. נראה מחר מה יש. לא רואה טעם לתת להם סתם טלפון בטח מחר יהיה איפה להרשם.
אני כבר לא זוכרת מה היה עם דיסני ואם זה באמת נפתח רק ביום שעלה השירות.
ובכן עדי של ההיסטוריה יודעת הכל:
זה מה שקרה עם דיסני:
יום לפני:
אני מתחילה לחשוש שמזה שאי אפשר להרשם בשום צורה לפני מחר הולך להיות מחר בלגן ועומסים. במיוחד אם אני רוצה דרך יס.
ביום ההשקה:
אבל עכשיו אפשר להרשם עם מחיר מלא. בשביל ההנחה שהם הציעו או של יס צריך לחכות למחר.
וזה מה שקרה למחרת:
אם אתם רוצים דרך יס (וסטינג) ונרשמתם ולא יצרו איתכם קשר אפשר ללכת לאתר של יס->לבחור ב"אני רוצה דיסני"->לבחור ב"יש לי יס כבר"->להכנס לאזור האישי שלכם->הצטרפות->תקבלו סמס שהמנוי שמקושר למספר שלכם->נכנסים לדיסני, מזינים מספר טלפון, מזל טוב!
  • האתר של יס בקושי זז וקצת קורס אבל בסוף הצלחתי.
  • מדובר בחצי שנה מתנה ואח"כ מחיר מלא (39 שח) אבל בלי התחייבות, אפשר לבטל אחרי חצי שנה. החיוב יהיה בחשבונית של יס. אם יש לכם מנוי ליס לדעתי עדיף.
  • https://www.yes.co.il/disneyplus
קיצר צפו בלאגן בימים הקרובים:-D

didalf

Well-known member
צפיתי בשלושת הפרקים של העונה החדשה של מנהל הלילה.

1. טום הידלסטון עדיין חתיך, אם כי בתחילת הפרק הראשון היה תקציר של העונה הקודמת ולמרבה הצער רואים שהוא הזדקן ו-וואו כמה יותר חתיך הוא היה לפני עשר שנים|מאוהב|
2. כאילו בדכ אין לי סבלנות לסדרות מתח אבל כשמתחילים אז כן, זה מותח.
3. אני מקווה שטדי גיי. אהבתי שרוקסנה עשתה להם צ'לנג'רס שם כשהם רקדו:-D חבל שלא הלכו עד הסוף:-D
4. אני מרגישה שהייתי צריכה לצפות את הסוף של פרק 3 אבל וואלה לא ציפיתי, הופתעתי.

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי כל כך כוח לכתוב על סדרות אבל עשיתי מנוי לטלוויזיה ישראלית כדי לצפות בגל דה פז בכוכב הבא ויצא לי לראות קצת רצח בים המלח (שני פרקים ראשונים) ובא לי קצת להתמרמר על הכוכב הבא כי כואב לי הראש וזה נראה לי הדבר ההולם לעשות.
קודם כל אני רוצה להגיד שאני מאוהבת בקרן פלס. זה לא חדש אומנם, אני מאוהבת בה עוד מהיום שהיא קראה לי לעלות לבמה לנגב לה את השפתון שנמרח לה באמצע הופעה לפני איזה 13 שנים, אבל עם כל פרק אני מתאהבת בה יותר. למה היא כזה מושלמת:-D|לב|
שירי מיימון לעומת זאת היא חת'כת ג'וחלה. כאילו אני חולה עליה, היא קורעת אותי מצחוק, אבל היא אחת הג'וחלות. איך אהבתי את העונה שנינט הייתה גם שופטת, שתיהן ביחד זה משהו.
הבנים לא מעניינים כמובן. כאילו אני אוהבת את איתי כי הוא כזה דובון אכפת לי חמוד ורגיש, אבל כאילו אני לא אקשיב למוזיקה שלו (אמרה אחרי שסיימה להאזין למסיבה בחיפה להנאתה בדרך לעבודה כמו איזה ג'וחלה).
את הפרקים של האודישנים קצת הרצתי. צפיתי בהם עד שגל הגיעה, וכל מי שהיה אחריה נראה לי ויתרתי ועברתי ישר לפרקים של צמצום הנבחרת. שיערתי שאם היה מישהו מענין, הם יופיעו שוב אחרי זה.
אבל נראה לי שראיתי את האודישנים של נועם, שירה ואלונה ובתאכלס שלושתם יחד עם גל הם היחידים שרלוונטיים בשלב הזה.
אני חושבת שאלונה נהדרת. היא נראית טוב, יש לה קול טוב ולגמרי יש לה וייב של כוכבת. ואני לא קונה לרגע את זה שהיא בת 17. הבחורה נראית בת 35 קל. בכל מקרה, זמרת מצליחה בישראל היא צריכה להיות, זוכה בתוכנית- פחות. בפרק הקודם שהיא שרה שלמה ארצי והוא כזה "אני לא שמעתי אף פעם אישה שרה את גבר הולך לאיבוד" אז קודם כל חמוד, קרן פלס הייתה שרה את זה במשך שנים בהופעות שלה (וגם היא לא גרמה לשיר הזה להיות מענין) אבל גם, אני אומנם מאוד אוהבת את שלמה והשירים שלו, אבל זה לא אחד השירים האהובים עליי שלו, אבל כן חשבתי שהביקורות של השופטים עליה היו קצת מוגזמות, בואו, היא לא הייתה כזאת גרועה. אני מוכנה לקבל את הדעה של שירי של למה את מחייכת כשאת שרה שורה עצובה, אבל בגדול היא שרה טוב.

אניווי חיכיתי מאוד לפרק היום וצפיתי בו בעבודה כי הבוסים בארץ ואני עושה שכונה. וגם כי ממש רציתי לראות את גל, כפרעליה. הפרומו עשה לי פומו אז כמובן שהייתי צריכה לראות בלייב. ידעתי שהיא תביא את הדראג קווינס להופעה שלה, ואני חושבת שהן ממש הוסיפו. אני חולה על Proud Mary וקיוויתי שהיא תדפוק איזה ביצוע סטייל ביונסה וג'ול בדיווה נייט של VH1 כי זו ההופעה האהובה עליי של השיר הזה אבר. אני לא חושבת שזה היה הביצוע הכי טוב שלה העונה, שזה לא אומר הרבה כי היא עדין בפער הכי טובה שם והכי ראויה לזכות. כאילו לא ברור לי בכלל על מה ההתלבטות. היא ברמה מעל כולם שם. וזה לא בא להוריד לאף אחד כי כולם בשלב הזה זמרים מצוינים. אבל היא פאקינג כוכבת בקלאס משלה.

נועם בעיני היה מאוד טוב בהתחלה ואז איפשהו הוא קצת התחיל לשעמם אותי. הביצוע היום אבל היה מושלם.
ירדתי שורה כדי לתת לביצוע שלו את הכבוד הראוי לו, כדי להגיד עכשיו שלא מגיע לו לזכות. הוא אחלה וזה אבל מה לו ולאירווזיון? גם כל הגישה הזאת שלהם של שלחנו רק בנות בשנים האחרונות אז בואו נשלח בן. בשביל מה? הבנות הוכיחו את עצמן (בניגוד לבנים האחרונים ששלחנו|פנים|) וצריך לשלוח את מי שהכי ראוי, לא את מי שהכי מקופח.

אני מחבבת מאוד את שירה, היא מגניבה ומיוחדת ותמיד כיף לראות את ההופעות שלה. היא הייתה צרודה ושרה נורא היום, ועוד שרה אדל|פנים| אבל בגלל שכולם אוהבים אותה ולא חושבים שמגיע לה ללכת הביתה החליטו לתת לה דוז פואה. שזה היה קצת מביך.
אני לא חושבת בשום אופן שהגיע לה ללכת הביתה היום בגלל שהיא איבדה את הקול שלה. ממש לא. אבל באיזה עולם זה אומר שהיא צריכה לקבל מהשופטים את הניקוד הכי גבוה? ועוד ששירי תגיד לה שזו ההופעה הכי טובה שלה? מה?? לקהל מותר להצביע לפי רגש, אבל ציפיתי מהשופטים להיות קצת יותר אובייקטיבים.

בשורה התחתונה לנווה הגיע ללכת הביתה. לא היה מפריע לי גם אם שקד היה הולך במקומו כי אף אחד משניהם לא צריך לזכות אז זה לא באמת משנה אם הם מודחים השבוע או שבוע הבא. אבל נווה לקח שיר מושלם (סיפור מכור) עמד כמו צנון חסר אישיות, ושר אותו ברמה בינונית להחריד. הופעה חסרת כריזמה וקסם. לא מענין, נקסט.

לא הבנתי למה עושים שירים של חנן בן ארי שבוע הבא. מי זה בכלל😂 זה סתם כי לא רוצים שגל תשיר באנגלית. חצופים:-D
יש להם מזל שהיא מהממת בכל שפה. למעשה האלבום הראשון שלה בעברית הוא בעצם האהוב עליי (אבל זה בעיקר בגלל הסגנון שלו ולאו דווקא בגלל השפה) אז בסדר תנו לה לשיר מה שאתם רוצים ותנו לה לזכות כבר כי הכי מגיע לה. מלכה שלי|לב|

LeAnnDylan

Well-known member
חחחחחחחחחח מה?:-D
מה, למה חשבתי שכבר סיפרתי לך את הסיפור הזה|תוהה| ז"א, זה לא איזה סיפור מרגש במיוחד. הייתי במיליון הופעות שלה פעם. ואיזו פעם אחת היא צילמה הופעה ששודרה בלייב לאיזה וויינט או אתר אינטרנט אחר כלשהו, לא זוכרת כבר. ובגלל שזה מצולם, היא החליטה להתגנדר קצת ושמה אודם - שהיא בדר"כ לא הייתה מורחת בהופעות. היא שרה עם הפסנתר ויש לה קטע של ממש לגעת את הפה במיקרופון שלה וככה יצא שנמרח לה קצת אודם בצד הפה. שזה לא היה כזה ביג דיל, אבל בגלל שזה צולם לא רציתי שהיא תובך אז כשהסתיים השיר צעקתי לה "קרן! נמרח לך האודם!" חשבתי שהיא תעשה מה שכל בחורה אחרת תעשה כשמישהו אומר לה שנמרח לה האודם - תלקק קצת את האגודל ותנגב. אבל במקום זה היא אמרה לי "נו אז בואי תהיי חברה ותנקי לי" הייתי קצת בהלם ולא הבנתי אם היא צוחקת או לא אבל אז היא קראה לי שוב לעלות וכזה "נו, אישה לאישה אישה":-D אז באתי, עדין קצת בשוק. חשבתי שזה איזה שפתון שאולי עם הלחות עצמה של העור ובטח עם טיפה זעה מהתאורה, יהיה קל לנגב את זה. אבל כשניסיתי לנגב עם האצבע שלי (לא יודעת בכלל מה חשבתי בתאכלס. אבל זה היה הרבה לפני הקורונה אז לגעת למישהו זר בפנים לא היה נשמע לי כזה וטפ) זה לא עבד, ושום דבר לא קרה ואז אני כזה "נראה לי שצריך מגבון" למזלי, (שזה משהו שאני יודעת בוודאות שכן סיפרתי פה, כי אני זוכרת שלונה אמרה שהיא לא כזאת) אני בן אדם שיש לו הכל בתיק, אז כמובן שהייתה לי חבילת מגבונים קטנה בתיק אז אמרתי לה חכי שניה והיא כזה "יש לך? מגבון לח, לך?" אז קפצתי מהר מהבמה לחטט בתיק שלי שהיה על הרצפה בחושך. וכאמור יש לי מלא דברים בתיק אז זה לא ששלפתי את זה בשניה. ז"א אני מניחה שזה לא לקח איזה עשר דקות אבל עדין הרגיש כמו נצח, כי היא בעצם לא המשיכה את ההופעה ואז יצא כזה שכולם מחכים שאני אמצא את זה. בקיצור מצאתי, עליתי לבמה, ניקיתי לה, ניקיתי גם את המיקרופון שלה כזה שלא ימרח לה עוד בשיר הבא. היא שאלה איך קוראים לי ואמרה שהצליל הבא הוא בשבילי:-D וליטרלי ניגנה תו בודד אחד:-D ואז לאורך כל ההופעה כל איזה כמה שירים היא פנתה אליי ושאלה אם האודם עדין בסדר:-D לא אשקר, היה מביך, אבל גם מצחיק ממש.
ואז אחרי הופעה מלא אנשים נודניקים שהיו שם ניגשו אליי בבר וכזה "נמרח לי פה האודם את יכולה לנקות לי?"|פנים|
וגם בגלל שלא היו פחים במהלך ההופעה, המגבון נשאר אצלי על השולחן עד שנצא ואז באתי לזרוק אותו לפח ואנשים מוזרים התחילו לשאול מה אני מתכוונת לעשות עם המגבון הזה ולייק ew איזה פאקינג ווירדאוז. פחדתי לזרוק אותו לפח שם שלא איזה מוזר אחד יחליט לשלוף את זה משם ולעשות לה איזה וודו או משהו:-D אז עטפתי בנייר ודחפתי לתיק שלי כדי לזרוק את זה אחרי שאגיע הביתה ואז הרגשתי ווירדואית בדיוק כמותם|פנים|

didalf

Well-known member
מה, למה חשבתי שכבר סיפרתי לך את הסיפור הזה|תוהה| ז"א, זה לא איזה סיפור מרגש במיוחד. הייתי במיליון הופעות שלה פעם. ואיזו פעם אחת היא צילמה הופעה ששודרה בלייב לאיזה וויינט או אתר אינטרנט אחר כלשהו, לא זוכרת כבר. ובגלל שזה מצולם, היא החליטה להתגנדר קצת ושמה אודם - שהיא בדר"כ לא הייתה מורחת בהופעות. היא שרה עם הפסנתר ויש לה קטע של ממש לגעת את הפה במיקרופון שלה וככה יצא שנמרח לה קצת אודם בצד הפה. שזה לא היה כזה ביג דיל, אבל בגלל שזה צולם לא רציתי שהיא תובך אז כשהסתיים השיר צעקתי לה "קרן! נמרח לך האודם!" חשבתי שהיא תעשה מה שכל בחורה אחרת תעשה כשמישהו אומר לה שנמרח לה האודם - תלקק קצת את האגודל ותנגב. אבל במקום זה היא אמרה לי "נו אז בואי תהיי חברה ותנקי לי" הייתי קצת בהלם ולא הבנתי אם היא צוחקת או לא אבל אז היא קראה לי שוב לעלות וכזה "נו, אישה לאישה אישה":-D אז באתי, עדין קצת בשוק. חשבתי שזה איזה שפתון שאולי עם הלחות עצמה של העור ובטח עם טיפה זעה מהתאורה, יהיה קל לנגב את זה. אבל כשניסיתי לנגב עם האצבע שלי (לא יודעת בכלל מה חשבתי בתאכלס. אבל זה היה הרבה לפני הקורונה אז לגעת למישהו זר בפנים לא היה נשמע לי כזה וטפ) זה לא עבד, ושום דבר לא קרה ואז אני כזה "נראה לי שצריך מגבון" למזלי, (שזה משהו שאני יודעת בוודאות שכן סיפרתי פה, כי אני זוכרת שלונה אמרה שהיא לא כזאת) אני בן אדם שיש לו הכל בתיק, אז כמובן שהייתה לי חבילת מגבונים קטנה בתיק אז אמרתי לה חכי שניה והיא כזה "יש לך? מגבון לח, לך?" אז קפצתי מהר מהבמה לחטט בתיק שלי שהיה על הרצפה בחושך. וכאמור יש לי מלא דברים בתיק אז זה לא ששלפתי את זה בשניה. ז"א אני מניחה שזה לא לקח איזה עשר דקות אבל עדין הרגיש כמו נצח, כי היא בעצם לא המשיכה את ההופעה ואז יצא כזה שכולם מחכים שאני אמצא את זה. בקיצור מצאתי, עליתי לבמה, ניקיתי לה, ניקיתי גם את המיקרופון שלה כזה שלא ימרח לה עוד בשיר הבא. היא שאלה איך קוראים לי ואמרה שהצליל הבא הוא בשבילי:-D וליטרלי ניגנה תו בודד אחד:-D ואז לאורך כל ההופעה כל איזה כמה שירים היא פנתה אליי ושאלה אם האודם עדין בסדר:-D לא אשקר, היה מביך, אבל גם מצחיק ממש.
ואז אחרי הופעה מלא אנשים נודניקים שהיו שם ניגשו אליי בבר וכזה "נמרח לי פה האודם את יכולה לנקות לי?"|פנים|
וגם בגלל שלא היו פחים במהלך ההופעה, המגבון נשאר אצלי על השולחן עד שנצא ואז באתי לזרוק אותו לפח ואנשים מוזרים התחילו לשאול מה אני מתכוונת לעשות עם המגבון הזה ולייק ew איזה פאקינג ווירדאוז. פחדתי לזרוק אותו לפח שם שלא איזה מוזר אחד יחליט לשלוף את זה משם ולעשות לה איזה וודו או משהו:-D אז עטפתי בנייר ודחפתי לתיק שלי כדי לזרוק את זה אחרי שאגיע הביתה ואז הרגשתי ווירדואית בדיוק כמותם|פנים|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה:-D:-D לא סיפרת לי את זה:-D
וואי היום זה היה אול אובר האינטרנט:-D ניצלת:-D

אגב כן אני זוכרת שדיברת על התיק העצום שאת סוחבת לכל מקום אז אני לא אבל אני כן סוחבת מגבונים לחים מכל מסעדה אפשרית ומפזרת בכל התיקים שלי שתמיד יהיה לי.

Lhuna3

Well-known member
WTFFFFFFFFFFFFFFFF
:-D :-D :-D
אגב את המגבון בסוף עם ה-DNA שלה היית צריכה כמו שלדון קופר לשמור ליום שתהיה הטכנולוגיה לשכפל לעצמך קרן פלס.

אגב כן אני זוכרת שדיברת על התיק העצום שאת סוחבת לכל מקום אז אני לא אבל אני כן סוחבת מגבונים לחים מכל מסעדה אפשרית ומפזרת בכל התיקים שלי שתמיד יהיה לי.
וואי אני גם נהגתי לעשות את זה! (כשעוד הסתובבתי עם תיק)(מנהג שלמדתי מאמא שלי הפולניה)

LeAnnDylan

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה:-D:-D לא סיפרת לי את זה:-D
אני די משוכנעת שסיפרתי את זה מתישהו פה והדחקת את זה כי את לא חברה אמיתית.
וואי היום זה היה אול אובר האינטרנט:-D ניצלת:-D
בספק אם זה באמת היה מענין מישהו היום.
עכשיו הודות לך גם לי יש מגבונים אישיים בתיק במקום חבילת מגבונים שלמה וכבדה:-D
הם גם ממויינים - מגבון לניקוי משקפיים/מסך, מגבון אלכוהול לחיטוי, מגבון אלכוג'ל לידיים, מגבון להסרת איפור ומגבון כללי לפנים. ככה אני מוכנה לכל סיטואציה:-D
WTFFFFFFFFFFFFFFFF
:-D :-D :-D
אגב את המגבון בסוף עם ה-DNA שלה היית צריכה כמו שלדון קופר לשמור ליום שתהיה הטכנולוגיה לשכפל לעצמך קרן פלס.
שיט לונה, איפה היית עם הרעיונות הגאוניים האלה ב-2012?? איך בא לי קרן פלס משלי:-D (כאילו בצורה מכבדת ולא קריפית, ז"א:-D)

didalf

Well-known member
אני די משוכנעת שסיפרתי את זה מתישהו פה והדחקת את זה כי את לא חברה אמיתית.
לללאאאא חחח הייתי זוכרת!!

בספק אם זה באמת היה מענין מישהו היום.
וואי בטח שכן זה בדיוק סוג השטויות שהופך לויראלי.

עכשיו הודות לך גם לי יש מגבונים אישיים בתיק במקום חבילת מגבונים שלמה וכבדה:-D
יופי תתחדשי:-D
הם גם ממויינים - מגבון לניקוי משקפיים/מסך, מגבון אלכוהול לחיטוי, מגבון אלכוג'ל לידיים, מגבון להסרת איפור ומגבון כללי לפנים. ככה אני מוכנה לכל סיטואציה:-D
אה גם לי יש ערכה קטנה לניקוי משקפים/מסך - ספריי ובד. אבל זה רק בתיק של העבודה רוב הזמן.

שיט לונה, איפה היית עם הרעיונות הגאוניים האלה ב-2012?? איך בא לי קרן פלס משלי:-D (כאילו בצורה מכבדת ולא קריפית, ז"א:-D)
"אני רוצה לשכפל לי קרן פלס אבל בצורה מכבדת ולא קריפית":-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את הפרק הראשון של A Knight of the Seven Kingdoms
וזה היה מעולה
ממש כמו שזכור לי מהנובלה, אבל גם ממש מרוויח מהעיבוד.

אחד הקטעים שמבהירים יפה מה זה הוא כש בשלב מוקדם של הפרק מתחילה להתנגן ברקע המנגינה הקלאסית המוכרת של משחקי הכס ואז נפסקת בפתע כשרואים את דאנק מחרבן ליד עץ

למי שמתעניין על מה זה באופן כללי ובלי ספוילרים - הסדרה מתרחשת בווסטרוס בתקופה של בערך מאה שנה לפני העלילה של משחקי הכס ובערך 70 שנה אחרי העלילה של בית הדרקון. אבל במקום לעסוק בבתי האצולה הגדולים היא עוסקת באביר עני ללא בית שפשוט מנסה למצוא לעצמו דרך.

מאוד שמחתי לגלות שהסדרה לא רק שכבר חודשה לעונה שניה, אלא גם התחילו כבר הצילומים שלה.

1768848104929.png

Lhuna3

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון של A Knight of the Seven Kingdoms
וזה היה מעולה
ממש כמו שזכור לי מהנובלה, אבל גם ממש מרוויח מהעיבוד.

אחד הקטעים שמבהירים יפה מה זה הוא כש בשלב מוקדם של הפרק מתחילה להתנגן ברקע המנגינה הקלאסית המוכרת של משחקי הכס ואז נפסקת בפתע כשרואים את דאנק מחרבן ליד עץ

למי שמתעניין על מה זה באופן כללי ובלי ספוילרים - הסדרה מתרחשת בווסטרוס בתקופה של בערך מאה שנה לפני העלילה של משחקי הכס ובערך 70 שנה אחרי העלילה של בית הדרקון. אבל במקום לעסוק בבתי האצולה הגדולים היא עוסקת באביר עני ללא בית שפשוט מנסה למצוא לעצמו דרך.

מאוד שמחתי לגלות שהסדרה לא רק שכבר חודשה לעונה שניה, אלא גם התחילו כבר הצילומים שלה.

צפה בקובץ המצורף 141332
בסדר אולי אני אצפה בזה לנסות כדי להתאפק לא להתקדם מהר מדי עם הפיט.
וגם צריך ךנסות לנצל כמה שיותר את החצי שנה חינם.

snirf

Active member
@טוני החתול סיימתי את "תמיד אישה"? איך התרשמת, אהבת?
התחלתי מיני-סדרה קצרה גם כן להט"בית על התמכרויות בדיסני שנקראת YO,ADICTO (בספרדית). לפי מה שכתוב היא אוטוביוגרפית ומבוססת על אירועים אמיתיים של היוצר.
קשה ובועטת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@טוני החתול סיימתי את "תמיד אישה"? איך התרשמת, אהבת?
כן,
אהבתי מאוד בסופו של דבר.
מרגיש שזה סיפור אמיתי כי הרבה פעמים מרגיש שברור לאן תסריט סטנדרטי היה לוקח את זה וזה לא הולך לשם.
היה נחמד אחר כך לקרוא בויקיפדיה מה היה ההמשך של הדמות.

דורי 1981

Well-known member
סדרה מעולה, שלא זוכה להתייחסות פה (כמו הישראליות באופן כללי). פרק 6 (יש 8 אבל עוד לא הגעתי לאחרונים) מסתיים בצורה דרמטית. למרות נסיונותיו של השוטר הערבי אמיר (שנשוי ליהודיה) להביא את סאמר ואדהם לישראל ללא פגע כדי שיעידו, זה משתמש. אדהם נורה ע"י אלמונים ליד תחנת המשטרה. אכזרי.

dilly snake

Well-known member
נתחיל מזה שרק סטרייטים, אולי יהיה משולש רומנטי עם הבחורה באמצע אבל לא מעבר.

כל הפרק חיכיתי שיקרה משהו רע לאחות הבלונדינית המגעילה, כי ברור שזה ידחוף את אדריאנה לחזור להחליק עם הבחור עם השם של הדושבאג( מי קורא לבן שלו בריידן ולא מצפה שבעתיד הוא יהיה ספורטאי דוש?). בכול מקרה האחות הרעה הייתה מעצבנת כל הפרק אז עוד מהרגע הראשון דמיינתי את כל הדברים הרעים שיכולים לקרות לה, קיוויתי שהיא תפתח את הראש ויהיה דם וקומה ודברים כיפים(במקום השני: שבר פתוח ברגל), אבל לא מקבלים את מה שרוצים.
בטח הייתה לה עוד לפני כן בעיה בכתף ועכשיו היא תאשים את אדריאנה בזה שהיא הקשיבה לה והכל הוא בכלל ניסיון לחבל לה כדי שהיא תחזור להיות הכוכבת של המשפחה. אבל למרות שלדעתי אדריאנה היא היחידה עם שכל במשפחה הזאת היא לא עד כדי כך חכמה.

משהו לא תקין עם אבא של אדיאנה, מישהו מלמל משהו על חובות הימורים. אבל לא מעניין, השחקן של האבא מזעזע(בכלל הקאסט דיי בינוני).

יש גם את האקס/שותף להחלקה של אדריאנה שמגיע להתאמן עם מישהי אחרת שדלוקה עליו.

זה ממש בינוני, אבל אני ממשיכה כדי לקטול את זה.

Lion_Heart

Well-known member
אז סוף סוף סדרה שהיא לא PREQUAL...אני ממש מתלהב

למעלה