קודם כל אני רוצה להגיד שאני מאוהבת בקרן פלס. זה לא חדש אומנם, אני מאוהבת בה עוד מהיום שהיא קראה לי לעלות לבמה לנגב לה את השפתון שנמרח לה באמצע הופעה לפני איזה 13 שנים, אבל עם כל פרק אני מתאהבת בה יותר. למה היא כזה מושלמת

שירי מיימון לעומת זאת היא חת'כת ג'וחלה. כאילו אני חולה עליה, היא קורעת אותי מצחוק, אבל היא אחת הג'וחלות. איך אהבתי את העונה שנינט הייתה גם שופטת, שתיהן ביחד זה משהו.
הבנים לא מעניינים כמובן. כאילו אני אוהבת את איתי כי הוא כזה דובון אכפת לי חמוד ורגיש, אבל כאילו אני לא אקשיב למוזיקה שלו (אמרה אחרי שסיימה להאזין למסיבה בחיפה להנאתה בדרך לעבודה כמו איזה ג'וחלה).
את הפרקים של האודישנים קצת הרצתי. צפיתי בהם עד שגל הגיעה, וכל מי שהיה אחריה נראה לי ויתרתי ועברתי ישר לפרקים של צמצום הנבחרת. שיערתי שאם היה מישהו מענין, הם יופיעו שוב אחרי זה.
אבל נראה לי שראיתי את האודישנים של נועם, שירה ואלונה ובתאכלס שלושתם יחד עם גל הם היחידים שרלוונטיים בשלב הזה.
אני חושבת שאלונה נהדרת. היא נראית טוב, יש לה קול טוב ולגמרי יש לה וייב של כוכבת. ואני לא קונה לרגע את זה שהיא בת 17. הבחורה נראית בת 35 קל. בכל מקרה, זמרת מצליחה בישראל היא צריכה להיות, זוכה בתוכנית- פחות. בפרק הקודם שהיא שרה שלמה ארצי והוא כזה "אני לא שמעתי אף פעם אישה שרה את גבר הולך לאיבוד" אז קודם כל חמוד, קרן פלס הייתה שרה את זה במשך שנים בהופעות שלה (וגם היא לא גרמה לשיר הזה להיות מענין) אבל גם, אני אומנם מאוד אוהבת את שלמה והשירים שלו, אבל זה לא אחד השירים האהובים עליי שלו, אבל כן חשבתי שהביקורות של השופטים עליה היו קצת מוגזמות, בואו, היא לא הייתה כזאת גרועה. אני מוכנה לקבל את הדעה של שירי של למה את מחייכת כשאת שרה שורה עצובה, אבל בגדול היא שרה טוב.
אניווי חיכיתי מאוד לפרק היום וצפיתי בו בעבודה כי הבוסים בארץ ואני עושה שכונה. וגם כי ממש רציתי לראות את גל, כפרעליה. הפרומו עשה לי פומו אז כמובן שהייתי צריכה לראות בלייב. ידעתי שהיא תביא את הדראג קווינס להופעה שלה, ואני חושבת שהן ממש הוסיפו. אני חולה על Proud Mary וקיוויתי שהיא תדפוק איזה ביצוע סטייל ביונסה וג'ול בדיווה נייט של VH1 כי זו ההופעה האהובה עליי של השיר הזה אבר. אני לא חושבת שזה היה הביצוע הכי טוב שלה העונה, שזה לא אומר הרבה כי היא עדין בפער הכי טובה שם והכי ראויה לזכות. כאילו לא ברור לי בכלל על מה ההתלבטות. היא ברמה מעל כולם שם. וזה לא בא להוריד לאף אחד כי כולם בשלב הזה זמרים מצוינים. אבל היא פאקינג כוכבת בקלאס משלה.
נועם בעיני היה מאוד טוב בהתחלה ואז איפשהו הוא קצת התחיל לשעמם אותי. הביצוע היום אבל היה מושלם.
ירדתי שורה כדי לתת לביצוע שלו את הכבוד הראוי לו, כדי להגיד עכשיו שלא מגיע לו לזכות. הוא אחלה וזה אבל מה לו ולאירווזיון? גם כל הגישה הזאת שלהם של שלחנו רק בנות בשנים האחרונות אז בואו נשלח בן. בשביל מה? הבנות הוכיחו את עצמן (בניגוד לבנים האחרונים ששלחנו

) וצריך לשלוח את מי שהכי ראוי, לא את מי שהכי מקופח.
אני מחבבת מאוד את שירה, היא מגניבה ומיוחדת ותמיד כיף לראות את ההופעות שלה. היא הייתה צרודה ושרה נורא היום, ועוד שרה אדל

אבל בגלל שכולם אוהבים אותה ולא חושבים שמגיע לה ללכת הביתה החליטו לתת לה דוז פואה. שזה היה קצת מביך.
אני לא חושבת בשום אופן שהגיע לה ללכת הביתה היום בגלל שהיא איבדה את הקול שלה. ממש לא. אבל באיזה עולם זה אומר שהיא צריכה לקבל מהשופטים את הניקוד הכי גבוה? ועוד ששירי תגיד לה שזו ההופעה הכי טובה שלה? מה?? לקהל מותר להצביע לפי רגש, אבל ציפיתי מהשופטים להיות
קצת יותר אובייקטיבים.
בשורה התחתונה לנווה הגיע ללכת הביתה. לא היה מפריע לי גם אם שקד היה הולך במקומו כי אף אחד משניהם לא צריך לזכות אז זה לא באמת משנה אם הם מודחים השבוע או שבוע הבא. אבל נווה לקח שיר מושלם (סיפור מכור) עמד כמו צנון חסר אישיות, ושר אותו ברמה בינונית להחריד. הופעה חסרת כריזמה וקסם. לא מענין, נקסט.
לא הבנתי למה עושים שירים של חנן בן ארי שבוע הבא. מי זה בכלל

זה סתם כי לא רוצים שגל תשיר באנגלית. חצופים

יש להם מזל שהיא מהממת בכל שפה. למעשה האלבום הראשון שלה בעברית הוא בעצם האהוב עליי (אבל זה בעיקר בגלל הסגנון שלו ולאו דווקא בגלל השפה) אז בסדר תנו לה לשיר מה שאתם רוצים ותנו לה לזכות כבר כי הכי מגיע לה. מלכה שלי