didalf
Well-known member
חחחח כן בדיוק!!זה באמת ממש מצחיק איך בתחילת הסדרה השנים רצו להן. ועכשיו הזמן זז באיטיות עצומה אפילו כשעוברות שנים בין סרט לסרט
סבתא אישרה שלא קרה ביניהם שום דבר שמוביל לילד. ההוא אמנם היה מאוהב בה כל חייו אבל הם לא שכבו.זכור לי שזה מאוד הטריד את רוברט המחשבה שאולי אבא שלו לא באמת היה האבא הביולוגי שלו. וזה לא שיכלו אז לעשות בדיקות גנטיות. אבל זכור לי שכן איכשהו בסופו של דבר הוא הרגיש בטוח שזה לא היה נכון.
אז מה היה שם?
והוא קנה את הבית כשרוברט נולד כסוג של השלמה עם זה שהם לא יהיו ביחד. משהו כזה.
כן. כאילו הוא התקרב בהדרגיות למקנולטי. פירטתי בסיכום הסרט הראשון מה הייתה העלילה של תומאס שם, היא הייתה די טובה האמת. יותר ממה שהיה לו רוב הסדרה.רגע, זה כל העלילה שהייתה בסרט לתומאס?
זכרתי שהיה יותר, אבל זה כנראה היה בסרט הראשון.
נו כן חחחחלא נראה לי שזה הוגן לומר שהיא לא יודעת לשחק. היא פשוט יודעת רק את הצד הויזואלי.
אני מניחה שהרבה לא הצליחוזה באמת מעניין עד כמה שחקנים הצליחו לעשות את המעבר הזה בין סרטים אילמים ולא אילמים.
דווקא קורה עזרה לה, לימדה אותה לעשות מבטא אמריקאי דווקא.זכור לי שבסוף המשרתים עוזרים לה ללמוד איך לדבר באופן מפונפן שישמע טוב בקולנוע.
המשרתים החזירו אותה לקרקע, הזכירו לה מאיפה היא באה (היא אמרה שדייזי מזכירה לה את אחותה) ולימדו אותה להיות פחות סנובית.