כאילו אני מניחה שזה מרגש לצופים בזמן אמת לראות שוב את הבית והכל אחרי כמה שנים טובות אבל בשבילי זה רק עוד פרק. עם קצת יותר תקציב. וחלק מהבנות שינו קצת תסרוקת.
אפילו לא עבר ככ הרבה זמן חיכיתי מלא זמן שיספרו לי מה השנה - 1927. סהכ שנה-שנה וחצי מסוף הסדרה.
המלך והמלכה באים לביקור או וואה. כמה מכובד. וכאב ראש.
הם יצאו קצת סתומים עם תומאס במקום להגיד לו שקרסון בא לחזק אותו או משהו הנחיתו אותו עליו בצורה מעליבה. ו-וואו הוא חצוף בתגובה שלו. ואיכשהו לא מפטרים אותו חחחחח
אבל יותר חשוב מזה הוא מצא חבר יאיי.
הקטע עם תומאס זה שהוא כזה נחש ומניאק וכו, אבל בכל מה שקשור לצד הגיי שלו הוא ככ תמים ובודד. כשהוא הגיע למועדון גייז הזה וראה לראשונה עוד אנשים כמותו הוא נראה כמו ילד קטן שהגיע לפארק שעשועים לראשונה וזה היה מאד חמוד.
אז בהתחלה חשבתי אולי החבר הזה שלו ששכחתי מה התפקיד שלו בקשר למלוכה באמת יהיה ביניהם משהו. ואז הוא פגש איש אחר בבר וחשבתי שהאיש הזה הולך להפליל אותו. אבל הוא רק לקח אותו למועדון וזה היה מאד חמוד שתומאס גילה שהוא לא לבד בעולם סופסוף. ואני כבר קיוויתי שתומאס מצא לו מועדון גייז שיוכל לבוא אליו להנות ואז להיות פחות מניאק ביום יום. אבל אז באו שוטרים לעצור אותם

והחבר ההוא הסתכל מהצד ואז חשדתי שהוא בעצם הסגיר אותו והוא מניאק

אבל אז הסתבר שלא, והוא חילץ את תומאס יאיי.
ואז זה היה מאד חמוד שתומאס אמר שהוא סופסוף פגש מישהו כמוהו, שוב כמו ילד קטן שמגלה את העולם. שזה כזה מנוגד לתומאס הנחש הממורמר שהוא בשאר הזמן.
ובסוף גם חבריקו (אין לי מושג מה שמו סליחה) גם נישק אותו יאיייייי

חמודים. אני רוצה עוד בנושא הזה בבקשה. אז בעצם צדקתי מהתחלה חחח
היה גם את המהפכן ההוא שבא לדבר עם טום ובהתחלה חשבתי שהוא מנסה לגרור את טום למזימה שלו. אבל אז כולם חשבו שלהפך, הוא שליח של המלוכה לבדוק שטום לא יעשה בעיות אז זרמתי עם זה. ובסוף כן צדקתי והוא ניסה להתנקש במלך. מה זאת האבטחה הגרועה הזאת??? למה הייתה שם פרצה כזאת??
אבל טום כפרעליו הוא חבר עכשיו והוא גם לא רוצח והוא עצר את האיש בזמן והציל את כולנו מבלגן. ומרי גם. לרגע חששתי שיאשימו את טום בזה ומזה לא היה לי כוח, אז מזל שלא.
ואז הוא דיבר עם הנסיכה ואפילו לא ידע מי היא חחחחחחחחחח
מעניין שמה שהיא הסיקה מזה זה דווקא להשאר עם הבעל המגעיל שלה למען הכתר.
ועכשיו יש לו קטע עם הבת/משרתת של הבת דודה הזאת.
לרגע קטן חשבתי שהן זוג סודי וזה בלבל אותי אבל אמא ובת זה יותר הגיוני.
מצחיק שגם סבתא וגם אידית זוממות על השידוך הזה בשביל שטום יקבל את הבית חחחחחחחחחחח

וסבתא אמרה שמרי היא הממשיכה שלה דווקא (טוב זה נכון)
היה מאד חמוד איך טום והבחורה רקדו כזה במרפסת.
וואי אנה ממתי נהיית כזאת כלבה תחמנית בקטע טוב? כל הכבוד

גם עם תוכנית המשרתים וגם עם המשרתת הגנבה התופרת.
האמת לא תמכתי בתוכנית של המשרתים להפטר מהמשרתים המלכותיים ולעשות הכל בעצמם זה היה נראה לי מוביל לבלגן ומבוכה אבל יצא לטובה בסוף אז בסדר.
חחחחחחח מוזלי ג'יזס

עדיין קשה לי לראות את מרי מאוהבת במישהו שהוא לא מת'יו
לאאאאאאאאאאא סבתושששש אל תמותי

כאילו היא בת 200 חחח זה לא צריך להיות מפתיע ועדיין לאאאאאאאא
היא עדיין הייתה אדירה היום כמובן, במיוחד בעקיצות ההדיות שלה עם איזבל.
(אגב לא נשאר אף אחד בשם קרולי עכשיו כשמרי ואיזבל התחתנו עם אחרים)
יוו בכיתי בשיחה שלה עם מרי

סבתוש את תקברי את כולנו!!!
עדיין מוזר לי מידי כשקרסון ויוז קוראים אחד לשניה בשמות פרטיים חחחח
הוא אמר בסוף שדאונטון תשאר גם עוד מאה שנה. לאדעת. מה קורה היום עם אחוזות כאלה? עדיין חיים בהן אצילים ככה?