דיוני סדרות #145

דיברגנט חדש

Well-known member
החיה שבתוכי
סדרה בת 8 פרקים, יש שם את נייל, שהוא גיבור הסדרה ולמי שזוכר, הוא שיחק בסדרה אמריקאים ויש את אבא שלו ששיחק כמפעיל של ויני בסוכן סמוי וכמובן, יש את קלייר דנס, גם הבוסית של אבנט ובעלה שחקנים ידועים :)

didalf

Well-known member
עוד עם הבית חולים הזה.
חבל שלא הייתה סדרת בת בשם דאונטון אנטומי
:-D:-D
עכשיו כבר הבנת שהזמן התחיל לרוץ מאוד לאט בסדרה אז נצטרך לחכות עוד הרבה זמן כדי לראות את זה.
חחח כן רק עונה 2 הייתה מטורללת השאר בקצב רגיל

אוי זה מזכיר לי שהיה את קו העלילה שמגלים שהוא בעבר היה חלק מצמד של קומיקאים או משהו מוזר כזה והוא נורא התבייש בזה
חחח כן זה היה מזמן

וואו את עומדת לסיים את זה תכף ואז נותרו לך רק הסרטים.
יאפ
ואני עדיין לא ראיתי את הסרט האחרון אבל קבעתי לראות אותו עם אחותי בעוד איזה שבועיים (את שני הקודמים ראינו יחד בקולנוע, אבל את זה נראה בטלוויזיה)
רגעעע כמה סרטים יש??
ביס יש שניים! אחד מ2019 ואחד מ2022. יש עוד??

IMG_7582.jpeg

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Brilliant Minds פרק 2X08
The Upside Down
*האם זה מקרי שזה שם הפרק שבוע לפני שיוצאת עונה חדשה של Stranger Things?

טוב, אני תמיד מעדיף להגיב לעדי|נחש|, אבל אני אחרוג ממנהגי
אויש הטייס הראשי היה מגעיל. בהתחלה קיוויתי שזה סתם קצת דיבורים אבל זה נעשה מגעיל יותר ויותר.
אבל לא ציפיתי שנגלה שיש לזה קשר למה שקרה לה. אבל זה מרגיש לי בהחלט הגיוני שמשהו מלחיץ כזה שמטרגר טראומה ישנה יכול לגרום למשהו כזה.
אני כן מופתע שזה מוגדר מיגרנה, אבל אני לא יודע מה באמת ההגדרות של מיגרנה.

בכל מקרה שמחתי שהיא נוקתה מאשמה ושהטייס המגעיל קיבל השעיה.
וכמתאים לסדרה זה משהו שהיא צריכה ללמוד לחיות איתו.

בחדשות אחרות יש את הבחור שנפל איזה 30 קומות ועדיין מחזיק בחיים.
איכשהו אמא שלו עכשיו פתאום כן מדברת אנגלית.
דוקטור דוש מנסה לשכנע אותה לוותר על תקווה. לא שהוא במאה אחוז טועה, יש בהחלט משהו במה שהוא אומר. אבל כן מרגיש לי ש3 שבועות זה די מהר בשביל לוותר.
חוץ מזה צריך להיות ברור שהוא טועה. אחרי הכל קוראים לו דוקטור דוש.
אז ממש שמחתי כשהמטופל התחיל להגיב בסוף הפרק. אני מקווה שעכשיו האמא תטיל קללה על דוקטור דוש.

אגב, בכלל לא ראו את ג'וש בפרק הזה ואני לא מוכן.

בעניין אריקה - היא סוף סוף מספרת לכמעט כולם על ההתמכרות כדורים שלה. כלומר היא מספרת לאח ולואן, ונראה לי לקרול. תכלס כנראה אוליבר היחיד שעוד לא יודע. אם כי אולי הוא ניחש. מה שחשוב זה שהיא לא הולכת בדרך של רמאות והחלפת שתן ואומרת את האמת ומקבלת דחיה בבדיקת דם (שאני לא יודע למה האח הוא זה שאחראי על זה ויכול להעניק דחיות).

ויש עוד עניינים עם הבית חולים הפסיכיאטרי ההוא שהוא סופר סאס וקרול הולכת לבדוק מה קורה שם וכאילו מקבלת תשובות מרצות, אבל נראית עדיין חשדנית. ואז בפלאשפורוורד אנחנו רואים שמנהלת הבית חולים הזה לא מאפשרת לאוליבר לעזוב. מה קורה, למה החברים שלו לא מצילים אותו?
אני ממש רוצה להבין מה קורה שם בעצם.
אבל זה כל כך מטריד כי לפחות אנחנו יודעים שלאוליבר יש חברים שדואגים לו (ואני מניח אמא שלו) אבל מי מטפל בכל האנשים שאין להם אנשים כאלו?

בשיחה בין קרול והמנהלת של הבית חולים הזה הן מדברות על כך שבעבר בתי חולים פסיכיאטריים היו לוקחים את כולם ואז זה השתנה ועכשיו רק העשירים מקבלים כזה טיפול. אבל להבנתי העניין היה שהיו כולאים אנשים עם בעיות פסיכיאטריות בבתי חולים כאלו ובהם פשוט היו מחזיקים בהם אבל לא ממש מטפלים בהם. הסיבה שכבר לא עושים את זה היא כי הבינו שהדבר הנכון הוא להחזיר את המטופלים לחיים בקהילה במידה האפשרית. ונראה שהמנהלת המגעילה מנסה להחזיר את השעון לאחור.

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון סוף עונה 6 וסיום סדרה לא כולל סרטים

חלק א
לא מרגיש ממש כמו סיום סדרה בינתיים, הכל די רגיל.

ווי הכלה של לורד מורטון אישהקוראים לו החבר של איזבל כלבה רצינית, פויה. וגם הבן שלו זבל אז מצא מין את מינו.

כן הנחתי שההוא של אדית ישנה את דעתו חזרה.
אבל אופסי יש לו אמא מעצבנת מהסוג המיושן וה"מוסרי" עלק|שפם|

אוי לקרסון יש פרקינסון:-(

טום והבעל של מרי הולכים להקים מוסך או משהו? דווקא מתאים להם.

חחח אנה הזמינה פן ליידי מרי איזה התקדמות. אז איך הם החליקו את השיער שלה עד עכשיו?8-*

חחחחחחחח דייזי ראתה את אנדרו עובד שם על הגג עם חולצה קצרה ושרירים פתאום נדלקה עליו:-D

מה קרה לתומאס נהיה נחמד פתאום?:-D
אוייי איזה חמודים הילדים שנפרדו ממנו במיוחד ג'ורג|לב|

חלק ב'
אוקי זה הרגיש קצת יותר סיומי.
כאילו קטע שזה סוף הסדרה ממש אבל אני יודעת שיש עוד סרטים אז לא מתייחסת לזה לגמרי כסוף. אבל בשביל מי שצפה בזמן אמת זה כן.

אה יופי אמא של ברטי התאפסה. איזה מן שם זה ברטי זה שם של בת.
בכל מקרה אידית חסרת המזל סופסוף זכתה בסוף הטוב שלה, גוד פור הר.

הנרי וטום פתחו סוכנות מכירות מכוניות חחחח חמודים שמחה שהם מצאו לעצמם תעסוקה עם מכוניות.
ומרי בהריון שוב, מזל טוב.

ואנה ילדה סופסוף. בחדר של מרי. מרי אולי כלבה אבל היא מתייחסת למשרתת שלה כמעט כמו אחות וזה מקסים. (למעשה היא מתייחסת אליה הרבה יותר טוב מאיך שהיא מתייחסת לאחות האמיתית שלה חח) היא אפילו מתכוונת לגדל את הבן של אנה עם שאר הילדים ה"מיוחסים".
ואיזה חמודה אנה עם שיער פזור.

אגב שיער לא הבנתי מה לדייזי אכפת מהשיער שלה מי רואה אותו. או שהוא אסוף ובמטפחת או שהוא מתחת לכובע.

וואי ידעתי שתומאס ימצא את דרכו חזרה ושכל הפרידה תרגיש קצת מטופשת. לפחות זה לקח כמה חודשים ולא יומיים חחח
מקווה שהוא ימשיך להיות נחמד ולא עלה לו שוב השתן לראש עכשיו כשהוא בוס.
מסכן קרסון:-(

ורוז חזרה, חמודה.

קטע שיש הרבה זוגות שנשארו בסימן שאלה למרות שזה סוף הסדרה. טום והעורכת של אדית? דייזי ואנדרו? מוזלי ובקסטר? גברת פטמור ומר מייסון??
מה זה התיבת נוח הזאת שנהייתה לקראת סוף הסדרה כל המשרתים זוגות זוגות:-D

אני לא יודעת למה אולד לאנג סיין תמיד גורם לי לבכות אבל ברגע שהם התחילו לשיר התחלתי לדמוע. איזה סיום מקסים🥹

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון סרט ראשון (2019)

כאילו אני מניחה שזה מרגש לצופים בזמן אמת לראות שוב את הבית והכל אחרי כמה שנים טובות אבל בשבילי זה רק עוד פרק. עם קצת יותר תקציב. וחלק מהבנות שינו קצת תסרוקת.
אפילו לא עבר ככ הרבה זמן חיכיתי מלא זמן שיספרו לי מה השנה - 1927. סהכ שנה-שנה וחצי מסוף הסדרה.

המלך והמלכה באים לביקור או וואה. כמה מכובד. וכאב ראש.

הם יצאו קצת סתומים עם תומאס במקום להגיד לו שקרסון בא לחזק אותו או משהו הנחיתו אותו עליו בצורה מעליבה. ו-וואו הוא חצוף בתגובה שלו. ואיכשהו לא מפטרים אותו חחחחח
אבל יותר חשוב מזה הוא מצא חבר יאיי.
הקטע עם תומאס זה שהוא כזה נחש ומניאק וכו, אבל בכל מה שקשור לצד הגיי שלו הוא ככ תמים ובודד. כשהוא הגיע למועדון גייז הזה וראה לראשונה עוד אנשים כמותו הוא נראה כמו ילד קטן שהגיע לפארק שעשועים לראשונה וזה היה מאד חמוד.
אז בהתחלה חשבתי אולי החבר הזה שלו ששכחתי מה התפקיד שלו בקשר למלוכה באמת יהיה ביניהם משהו. ואז הוא פגש איש אחר בבר וחשבתי שהאיש הזה הולך להפליל אותו. אבל הוא רק לקח אותו למועדון וזה היה מאד חמוד שתומאס גילה שהוא לא לבד בעולם סופסוף. ואני כבר קיוויתי שתומאס מצא לו מועדון גייז שיוכל לבוא אליו להנות ואז להיות פחות מניאק ביום יום. אבל אז באו שוטרים לעצור אותם:-( והחבר ההוא הסתכל מהצד ואז חשדתי שהוא בעצם הסגיר אותו והוא מניאק:-(
אבל אז הסתבר שלא, והוא חילץ את תומאס יאיי.
ואז זה היה מאד חמוד שתומאס אמר שהוא סופסוף פגש מישהו כמוהו, שוב כמו ילד קטן שמגלה את העולם. שזה כזה מנוגד לתומאס הנחש הממורמר שהוא בשאר הזמן.
ובסוף גם חבריקו (אין לי מושג מה שמו סליחה) גם נישק אותו יאיייייי|לב| חמודים. אני רוצה עוד בנושא הזה בבקשה. אז בעצם צדקתי מהתחלה חחח

היה גם את המהפכן ההוא שבא לדבר עם טום ובהתחלה חשבתי שהוא מנסה לגרור את טום למזימה שלו. אבל אז כולם חשבו שלהפך, הוא שליח של המלוכה לבדוק שטום לא יעשה בעיות אז זרמתי עם זה. ובסוף כן צדקתי והוא ניסה להתנקש במלך. מה זאת האבטחה הגרועה הזאת??? למה הייתה שם פרצה כזאת??
אבל טום כפרעליו הוא חבר עכשיו והוא גם לא רוצח והוא עצר את האיש בזמן והציל את כולנו מבלגן. ומרי גם. לרגע חששתי שיאשימו את טום בזה ומזה לא היה לי כוח, אז מזל שלא.

ואז הוא דיבר עם הנסיכה ואפילו לא ידע מי היא חחחחחחחחחח
מעניין שמה שהיא הסיקה מזה זה דווקא להשאר עם הבעל המגעיל שלה למען הכתר.

ועכשיו יש לו קטע עם הבת/משרתת של הבת דודה הזאת.
לרגע קטן חשבתי שהן זוג סודי וזה בלבל אותי אבל אמא ובת זה יותר הגיוני.
מצחיק שגם סבתא וגם אידית זוממות על השידוך הזה בשביל שטום יקבל את הבית חחחחחחחחחחח:-D וסבתא אמרה שמרי היא הממשיכה שלה דווקא (טוב זה נכון)
היה מאד חמוד איך טום והבחורה רקדו כזה במרפסת.

וואי אנה ממתי נהיית כזאת כלבה תחמנית בקטע טוב? כל הכבוד|כתר|
גם עם תוכנית המשרתים וגם עם המשרתת הגנבה התופרת.
האמת לא תמכתי בתוכנית של המשרתים להפטר מהמשרתים המלכותיים ולעשות הכל בעצמם זה היה נראה לי מוביל לבלגן ומבוכה אבל יצא לטובה בסוף אז בסדר.
חחחחחחח מוזלי ג'יזס|פנים|:-D:-D

עדיין קשה לי לראות את מרי מאוהבת במישהו שהוא לא מת'יו;-(

לאאאאאאאאאאא סבתושששש אל תמותי;-(;-(
כאילו היא בת 200 חחח זה לא צריך להיות מפתיע ועדיין לאאאאאאאא
היא עדיין הייתה אדירה היום כמובן, במיוחד בעקיצות ההדיות שלה עם איזבל.
(אגב לא נשאר אף אחד בשם קרולי עכשיו כשמרי ואיזבל התחתנו עם אחרים)
יוו בכיתי בשיחה שלה עם מרי;-(;-( סבתוש את תקברי את כולנו!!!

עדיין מוזר לי מידי כשקרסון ויוז קוראים אחד לשניה בשמות פרטיים חחחח

הוא אמר בסוף שדאונטון תשאר גם עוד מאה שנה. לאדעת. מה קורה היום עם אחוזות כאלה? עדיין חיים בהן אצילים ככה?

גרררר הסרט השני ביס בתשלום:-[ והשלישי לא הגיע בכלל. מעצבנים.

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון סרט שני (2022)

אני לא בוכה אתם בוכים.

חחחח לכולם האפיר השיער.
והתקדמנו רק בעוד שנה אחת מהסרט הקודם ל 1928.

ובכן באים לצלם סרט באחוזה כי מסתבר שהם ככ עניים שאין להם כסף לתקן את הגג אבל יש להם כסף להמשיך לחיות כמו שהם חיים. מרגיש לי שראיתי משהו דומה על עשירים שנהיים עניים אבל מתנהגים כמו עשירים עדיין ואני לא זוכרת מה.

תמיד משעשע אותי דמויות בסדרות/סרטים שיש להם הסתייגויות לגבי סרטים ושחקנים וכו כי כאילו... אתם שחקנים:-D

בכל מקרה זה גורם כאוס רציני בבית אז מזל שבעלילת המשנה נוסעים לצרפת.

תום והזאתי התחתנו, מזל טוב.
ומישהו שהיה מאוהב בסבתא הוריש לה וילה בדרום צרפת וסבתא מחליטה להוריש אותה לסיבי כי אין לה שום דבר אחר, איזה מותק.
אז כולם מוזמנים לראות את הוילה.
וואה מישהו קיבל תקציב לסרט הא? לא רק שיצאנו מהאחוזה יצאנו מאנגליה. פתאום ים ונופים שונים.
וואי קרסון בסירה ואז בדרום צרפת מסרב להסתגל לחום:-D:-D
איזה וילה יפה אני גם רוצה.
אהבתי שפתאום לכולם יש מלתחה מתאימה.
בכל מקרה אמנם האמא מתנגדת אבל הבן אפילו לא מנסה להלחם על הירושה. כי הוא חושב שרוברט הוא אח שלו. מסתבר שהנפטר היה אובססיבי מאד לסבתוש.

בינתיים בבית מרי נשארת לצלם סרט.
והבמאי הוא יו דנסי החתיך עם שיער קצת מכוער והוא די מתחיל איתה למרות שהיא נשואה אבל סליחה אדון בעלה לא נמצא באזור אף פעם מה זה זה??
אהבתי ממש כשהיא סיפרה לו על מת'יו🥹🥹

השחקן הראשי הוא מקנולטי והוא מתחיל עם תומאס. בסוף הוא מציע לו ל..התלוות אליו? יוהוו תומאס מצא חבר הללויה. רציתי נשיקה. למרות שהשפם הזה היה מחריד אם הייתי תומאס הייתי מתנה את הסכמתי בשיגלח את הדבר הזה:-D

השחקנית הראשית לא באמת יודעת לשחק היא שחקנית אילמת חחחח שכחתי שככה סרטים היו פעמים. מפה לשם וופס מרי מדובבת אותה. מגניב.

וואי מוזלי קורע כמו שהוא התלהב מהמלך עכשיו הוא מתלהב מהקולנוע:-D
ואיכשהו הוא גם נהיה כותב התסריטים חחחחחח
וואי וכל המשרתים בבגדים מפופנים של אצילים זה היה מיינדפאק רציני:-D:-D:-D יפה להם.
אבל כאילו כל העבודות אקסטרה האלה שהם עשו אני מאד מקווה שישלמו להם על זה!!!

אולסו נסגרו כל הזוגות האחרונים שנשארו לנו. מוזלי סוףסוף הציע נישואים לבקסטר וכולם שמעו חחחחחחחחחחח
וגברת פטמור והחלקאי הזה.

ויאיי סבתא עדיין איתנו!! אך לא להרבה זמן לאאאאאאאאאאאאאא;-(
אני רואה שהיא עברה לגור בבית, הגיוני.
אהבתי את השיחות האחרונות שלה עם כולם|לב| עם מרי הייתה לה שיחת מרגשת כבר בסרט הקודם, אז היום הכי אהבתי את השיחה של עם איזבל, הפרנמי האהובה עליה. איזבל נשארה בודדה עכשיו:-(
וכמובן שסבתא היא המלכה והיא הייתה עוקצנית ומצחיקה עד השניה האחרונה! (המשרתת שלה בוכה והיא "תפסיקי עם הרעש הזה אני לא שומעת את עצמי מתה":-D)
לא אני לא בוכה בכלל;-(;-(;-(
וכמובן שהיא מקבלת לוויה ענקית ומרשימה כמו שמגיע לה.
ושנה אחרי זה לטום יש עוד תינוק/ת ותמונה ענקית של סבתא צופה על כולם. אני לא בוכה שוב. קצת ציפיתי שהיא תקרוץ חחחחחחחח
RIP סבתא היית המלכה הבלתי מעורערת של הסדרה|כתר||כתר||כתר|
לא הבנתי מה שווה הסרט הבא אם זה בלעדיה????????????

טוב עכשיו מה עושים לגבי הסרט הבא אין לו תרגום והם בריטים לי מידי|תוהה|

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אחוזת דאונטון סוף עונה 6 וסיום סדרה לא כולל סרטים

חלק א
לא מרגיש ממש כמו סיום סדרה בינתיים, הכל די רגיל.

ווי הכלה של לורד מורטון אישהקוראים לו החבר של איזבל כלבה רצינית, פויה. וגם הבן שלו זבל אז מצא מין את מינו.

כן הנחתי שההוא של אדית ישנה את דעתו חזרה.
אבל אופסי יש לו אמא מעצבנת מהסוג המיושן וה"מוסרי" עלק|שפם|

אוי לקרסון יש פרקינסון:-(

טום והבעל של מרי הולכים להקים מוסך או משהו? דווקא מתאים להם.

חחח אנה הזמינה פן ליידי מרי איזה התקדמות. אז איך הם החליקו את השיער שלה עד עכשיו?8-*

חחחחחחחח דייזי ראתה את אנדרו עובד שם על הגג עם חולצה קצרה ושרירים פתאום נדלקה עליו:-D

מה קרה לתומאס נהיה נחמד פתאום?:-D
אוייי איזה חמודים הילדים שנפרדו ממנו במיוחד ג'ורג|לב|

חלק ב'
אוקי זה הרגיש קצת יותר סיומי.
כאילו קטע שזה סוף הסדרה ממש אבל אני יודעת שיש עוד סרטים אז לא מתייחסת לזה לגמרי כסוף. אבל בשביל מי שצפה בזמן אמת זה כן.

אה יופי אמא של ברטי התאפסה. איזה מן שם זה ברטי זה שם של בת.
בכל מקרה אידית חסרת המזל סופסוף זכתה בסוף הטוב שלה, גוד פור הר.

הנרי וטום פתחו סוכנות מכירות מכוניות חחחח חמודים שמחה שהם מצאו לעצמם תעסוקה עם מכוניות.
ומרי בהריון שוב, מזל טוב.

ואנה ילדה סופסוף. בחדר של מרי. מרי אולי כלבה אבל היא מתייחסת למשרתת שלה כמעט כמו אחות וזה מקסים. (למעשה היא מתייחסת אליה הרבה יותר טוב מאיך שהיא מתייחסת לאחות האמיתית שלה חח) היא אפילו מתכוונת לגדל את הבן של אנה עם שאר הילדים ה"מיוחסים".
ואיזה חמודה אנה עם שיער פזור.

אגב שיער לא הבנתי מה לדייזי אכפת מהשיער שלה מי רואה אותו. או שהוא אסוף ובמטפחת או שהוא מתחת לכובע.

וואי ידעתי שתומאס ימצא את דרכו חזרה ושכל הפרידה תרגיש קצת מטופשת. לפחות זה לקח כמה חודשים ולא יומיים חחח
מקווה שהוא ימשיך להיות נחמד ולא עלה לו שוב השתן לראש עכשיו כשהוא בוס.
מסכן קרסון:-(

ורוז חזרה, חמודה.

קטע שיש הרבה זוגות שנשארו בסימן שאלה למרות שזה סוף הסדרה. טום והעורכת של אדית? דייזי ואנדרו? מוזלי ובקסטר? גברת פטמור ומר מייסון??
מה זה התיבת נוח הזאת שנהייתה לקראת סוף הסדרה כל המשרתים זוגות זוגות:-D

אני לא יודעת למה אולד לאנג סיין תמיד גורם לי לבכות אבל ברגע שהם התחילו לשיר התחלתי לדמוע. איזה סיום מקסים🥹
הודעות עבר
(אגב אני לא זוכרת אם בכלל ראיתי את הסרטים)

didalf

Well-known member
הודעות עבר
תגובות לאתם מהעבר
קטע שבסוף איזובל היא ברונית ואידית' היא מרקיזה ומרי שתמיד הייתה הכי אצילה היא עדיין רק ליידי ונשואה למוכר מכוניות. (ואומנם היא אמרה שהיא בסדר עם זה, אבל קשה לי להאמין).
חחחחחחח כן אני גם חשבתי.
נקודה נוספת יפה וקטנה לגבי ההיפוך של מרי והקבלה שלה את זה היה שבסוף היא, הליידי, עוזרת לאנה לחלוץ נעליים ולפשוט בגדים כשהיא כורעת ללדת אצלה במיטה, אחרי שכל השנים אנה הלבישה והפשיטה אותה.
נכון אני גם אהבתי.

(אגב אני לא זוכרת אם בכלל ראיתי את הסרטים)
אז תראי! כי עכשיו אני יודעת יותר ממך!

Lhuna3

Well-known member
אז תראי! כי עכשיו אני יודעת יותר ממך!
נהה..... מאוחר מדי.
גם יש לי בכלל קצת אנטי לסרטים שאחרי סיום סדרה. לא ראיתי אפילו את זה של שובר שורות. מבחינתי די, נגמרה הסדרה אז נגמר הסיפור, במיוחד אם הסרט מגיע יותר מדי זמן אחרי, אני כבר המשכתי הלאה בחיי וחשבתי על הסיפור כסגור ונפרדתי מהדמויות בראש שלי.

דורי 1981

Well-known member
סדרה מקסימה, קודם כל. חובה לראות לדעתי. בפרק 6, ורד מסרבת להיכנע לדחפים שלה ולא נכנסת למיטה עם יותם. בן (הבעל) מתחרפן ומוכן שהיא תיסע עם אמא שלה למחנה ההשמדה בוילנה, כל עוד הוא מקבל שקט ויכולת לנהל את המסעדה.

didalf

Well-known member
נהה..... מאוחר מדי.
גם יש לי בכלל קצת אנטי לסרטים שאחרי סיום סדרה. לא ראיתי אפילו את זה של שובר שורות. מבחינתי די, נגמרה הסדרה אז נגמר הסיפור, במיוחד אם הסרט מגיע יותר מדי זמן אחרי, אני כבר המשכתי הלאה בחיי וחשבתי על הסיפור כסגור ונפרדתי מהדמויות בראש שלי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
והתקדמנו רק בעוד שנה אחת מהסרט הקודם ל 1928.
זה באמת ממש מצחיק איך בתחילת הסדרה השנים רצו להן. ועכשיו הזמן זז באיטיות עצומה אפילו כשעוברות שנים בין סרט לסרט
בכל מקרה זה גורם כאוס רציני בבית אז מזל שבעלילת המשנה נוסעים לצרפת.
שכחתי ששני קוי העלילה האלו הם במקביל
בכל מקרה אמנם האמא מתנגדת אבל הבן אפילו לא מנסה להלחם על הירושה. כי הוא חושב שרוברט הוא אח שלו. מסתבר שהנפטר היה אובססיבי מאד לסבתוש.
זכור לי שזה מאוד הטריד את רוברט המחשבה שאולי אבא שלו לא באמת היה האבא הביולוגי שלו. וזה לא שיכלו אז לעשות בדיקות גנטיות. אבל זכור לי שכן איכשהו בסופו של דבר הוא הרגיש בטוח שזה לא היה נכון.
אז מה היה שם?
השחקן הראשי הוא מקנולטי והוא מתחיל עם תומאס. בסוף הוא מציע לו ל..התלוות אליו? יוהוו תומאס מצא חבר הללויה. רציתי נשיקה. למרות שהשפם הזה היה מחריד אם הייתי תומאס הייתי מתנה את הסכמתי בשיגלח את הדבר הזה:-D
רגע, זה כל העלילה שהייתה בסרט לתומאס?
זכרתי שהיה יותר, אבל זה כנראה היה בסרט הראשון.
השחקנית הראשית לא באמת יודעת לשחק היא שחקנית אילמת חחחח שכחתי שככה סרטים היו פעמים. מפה לשם וופס מרי מדובבת אותה. מגניב.
לא נראה לי שזה הוגן לומר שהיא לא יודעת לשחק. היא פשוט יודעת רק את הצד הויזואלי.
זה באמת מעניין עד כמה שחקנים הצליחו לעשות את המעבר הזה בין סרטים אילמים ולא אילמים.

זכור לי שבסוף המשרתים עוזרים לה ללמוד איך לדבר באופן מפונפן שישמע טוב בקולנוע.
ויאיי סבתא עדיין איתנו!! אך לא להרבה זמן לאאאאאאאאאאאאאא;-(
אני רואה שהיא עברה לגור בבית, הגיוני.
אהבתי את השיחות האחרונות שלה עם כולם|לב| עם מרי הייתה לה שיחת מרגשת כבר בסרט הקודם, אז היום הכי אהבתי את השיחה של עם איזבל, הפרנמי האהובה עליה. איזבל נשארה בודדה עכשיו:-(
וכמובן שסבתא היא המלכה והיא הייתה עוקצנית ומצחיקה עד השניה האחרונה! (המשרתת שלה בוכה והיא "תפסיקי עם הרעש הזה אני לא שומעת את עצמי מתה":-D)
לא אני לא בוכה בכלל;-(;-(;-(
וכמובן שהיא מקבלת לוויה ענקית ומרשימה כמו שמגיע לה.
ושנה אחרי זה לטום יש עוד תינוק/ת ותמונה ענקית של סבתא צופה על כולם. אני לא בוכה שוב. קצת ציפיתי שהיא תקרוץ חחחחחחחח
RIP סבתא היית המלכה הבלתי מעורערת של הסדרה|כתר||כתר||כתר|
לא הבנתי מה שווה הסרט הבא אם זה בלעדיה????????????
אוי זה באמת עצוב שזה יהיה בלעדיה

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אבסנטיה, סדרה בת 3 עונות, כל עונה 10 פרקים כאשר בעונה הראשונה מדובר על סוכנת FBI שנחטפה, חשבו שהיא מתה והמשיכו את החיים בלעדיה וכעבור 6 שנים נמצאה ומנסים להפליל אותה ברצח.

למעלה