הסיפור עם ד"ר דוש היה צפוי, אני חושבת שאין שם שום הפתעה רצינית(אולי חוץ מהקטע שגם אבא שלו מת אלכוהוליזם). גם עם הסיפור הטראגי קשה לקבל הרבה מההתנהגות שלו, להפך כאילו אם הוא כ"כ לא רוצה להיות כמו אוליבר למה הוא הולך להקצנה השנייה? ומתנהג כמו בהמה לקולגות שלו ולמטופלים? זה מרגיש כאילו הוא אומר "אוליבר אמפתי ואכפתי אז אני אהיה ה*ין הכי גדול בסביבה".
זה היה לך צפוי?!?
לחלוטין לא חשבתי בכיוון הזה. כלומר זה באמת מסביר את הקטע המוזר שראו בפרק האלווין שהיה נראה כאילו דוקטור דוש רואה את האישה שאוליבר ראה (כלומר סוג של בערף - היא רודפת אחרי שניהם במובן מטאפורי).
ממש לא ציפיתי שיהיה משהו כזה.
אם כבר אז במהלך הפרק היה נראה עוד יותר שהוא רוצה להרשים את אוליבר. היה את כל העניין ההשוואתי עם המנטורית של הבלרינה. כלומר אומנם הבלרינה אמרה שהיא רוצה להרוס את המנטורית שלה והיה נראה שזה קורץ לדוקטור דוש, אבל הוא גם דיבר על כך שאוליבר לא מעריך אותו מספיק.
עם הסיפור זה ברור למה הוא רוצה להרוס אותו, אבל אם ככה לא נראה שהוא ירצה לקבל ממנו הערכה.
הסיפור לחלוטין טראגי ואומנם לא מוצדק, אבל אני לחלוטין מבין את דוקטור דוש שהוא רוצה נקמה. אני גם מבין את מה שהוא אומר מבחינה מקצועית - לתת תקוות שווא למטופלים זה באמת נראה לי רע. ואני כן חושב שבמצבים מסויימים נכון לתת לאדם לעזוב באופן מכובד במקום להלחם בקרב אבוד. יכול להיות שאוליבר צדק במקרה של מנקה החלונות בגלל שהוא מנוסה יותר מדוקטור דוש, ויכול להיות שהיה לו מזל שהוא באמת התעורר.
בכל מקרה לאט ציפיתי לקטע שדוקטור דוש נתן לו את הכתובת של איפה שאבא שלו נמצא (אם זה באמת מה שהיה ולא סתם גרם לו לפרוץ לדירה כלשהי כדי להפיל אותו)
בכל מקרה דברים מסויימים לא מסתדרים לי. קודם כל החולה ההיא בפירוש נחרטה לאוליבר בזיכרון כי ראינו שהוא חושב עליה. וברור שהוא לא יזהה את הבן שלה בין זה שהוא התבגר וזה שיש לאוליבר עיוורון פנים. אבל האם לדוקטור דוש אין עדיין את אותו שם משפחה שהיה לה? כי זה מוזר אם הוא לא שם לב לשם המשפחה.
עכשיו ראינו שבעתיד דוקטור דוש מנהל את המחלקה של אוליבר. האם השאירו אותו למרות שידעו שיש לו מטרה די מוצהרת להרוס את אוליבר? או שאוליבר לא סיפר לאף אחד? (שזה מוזר כי היה נראה שקרול לפחות קולטת)
אני ממש מחבבת את האח הראשי.
כן כן נחמד
וזו הייתה האקסית של ואן בתאונת דרכים? אני לא יודעת אם אני אעמוד נפשית בזה שהוא יאשים את עצמו כל מה שנשאר מהעונה בזה שהוא הרג אותה או וואטאבר.
אני רואה סיבה שהוא יאשים את עצמו, אבל הוא בטוח יהיה בדיכאון.
בכל מקרה אומנם זה עצוב, אבל היה לי ברור שמשהו רע יקרה ואני פחדתי שאחרי כל השיחה שלהם אז ואן יבין שהוא עדיין נמשך אל אריקה ויחזרו לכל המשולש אהבה הזה.
בעצם אולי הגיוני יותר שהיא לא מתה אלא סבלה מנזק מוחי והיא תהיה מטופלת שלהם.
כך או כך אני מסכים עם מה שאמרת מוקדם יותר על הפרק הקודם - ממש לא מנצלים מספיק את הקטע של ואן ובכלל לא רואים אותו עם מטופלים
וזה רק אני או שהרופאה מהדסון אוק כל הזמן מפלרטטת עם קרול?
לא ראיתי את זה ככה.
אבל בהחלט יש שם איזה קטע משמעותי עם הבית חולים הפסיכיאטרי הזה. למה שהם יתרמו כל כך הרבה לבית חולים הזה רק בשביל שהם יפנו אליהם מטופלים? מה הקטע עם מה שהם עושים עם אוליבר? איך הם יכולים לשמור אותו שם כשיש לו את אמא שלו וקרול לפחות מבחוץ שהגיוני שירצו לדבר איתו והוא יגיד להן שהוא רוצה לעזוב?
לפחות עכשיו ברור יותר שהגיוני שהסיבה שאוליבר התאשפז תתגלה כקשורה אל אבא שלו, דוקטור דוש או שניהם.
אבל אני ממש ציפיתי שפרק האמצע עונה יסתיים בזה שהוא מתאשפז ואני מופתע שנראה שזה עדיין לא מתרחש.
חוץ מזה - אמא של אוליבר חמודה ושרה ממש יפה (אני חושב שאולי היא שחקנית ברודווי).
אין מספיק ג'וש.
העלילה עם חולה הסכיזופרניה שהיה צריך החלפת כבד פשוט לא הייתה מספיק מושכת בשביל עלילה רב פרקית.
גם העלילה ל הבלרינה לא הייתה משהו.