דיוני סדרות #145

didalf

Well-known member
זה באמת ממש מצחיק איך בתחילת הסדרה השנים רצו להן. ועכשיו הזמן זז באיטיות עצומה אפילו כשעוברות שנים בין סרט לסרט
חחחח כן בדיוק!!

זכור לי שזה מאוד הטריד את רוברט המחשבה שאולי אבא שלו לא באמת היה האבא הביולוגי שלו. וזה לא שיכלו אז לעשות בדיקות גנטיות. אבל זכור לי שכן איכשהו בסופו של דבר הוא הרגיש בטוח שזה לא היה נכון.
אז מה היה שם?
סבתא אישרה שלא קרה ביניהם שום דבר שמוביל לילד. ההוא אמנם היה מאוהב בה כל חייו אבל הם לא שכבו.
והוא קנה את הבית כשרוברט נולד כסוג של השלמה עם זה שהם לא יהיו ביחד. משהו כזה.
רגע, זה כל העלילה שהייתה בסרט לתומאס?
זכרתי שהיה יותר, אבל זה כנראה היה בסרט הראשון.
כן. כאילו הוא התקרב בהדרגיות למקנולטי. פירטתי בסיכום הסרט הראשון מה הייתה העלילה של תומאס שם, היא הייתה די טובה האמת. יותר ממה שהיה לו רוב הסדרה.

לא נראה לי שזה הוגן לומר שהיא לא יודעת לשחק. היא פשוט יודעת רק את הצד הויזואלי.
נו כן חחחח
זה באמת מעניין עד כמה שחקנים הצליחו לעשות את המעבר הזה בין סרטים אילמים ולא אילמים.
אני מניחה שהרבה לא הצליחו
זכור לי שבסוף המשרתים עוזרים לה ללמוד איך לדבר באופן מפונפן שישמע טוב בקולנוע.
דווקא קורה עזרה לה, לימדה אותה לעשות מבטא אמריקאי דווקא.
המשרתים החזירו אותה לקרקע, הזכירו לה מאיפה היא באה (היא אמרה שדייזי מזכירה לה את אחותה) ולימדו אותה להיות פחות סנובית.

Lhuna3

Well-known member
עדי|חזיר| אני מרגישה שאני צריכה להעביר לך את כתר מלכת הבינג' עכשיו...

וחוץ מזה עכשיו את יכולה אם תרצי גם להצטרף אלינו גם לעידן המוזהב, קטן עליך להשלים 3 עונות ויש לך בערך שנה כנראה עד עונה 4. יש לי תחושה שאת תתחברי לשיפ של עדי|נחש|
(אבל אולי עדיף לקחת קצת מרחק מדאונטון אבי קודם)

didalf

Well-known member
מה לא חמודה זה עדיין הכתר שלך זה היה בינג' סופר איטי. את היית מסיימת הכל בשבוע:-D

וחוץ מזה עכשיו את יכולה אם תרצי גם להצטרף אלינו גם לעידן המוזהב, קטן עליך להשלים 3 עונות ויש לך בערך שנה כנראה עד עונה 4. יש לי תחושה שאת תתחברי לשיפ של עדי|נחש|
לאדעת לא נשמע מעניין בינתיים.
ואין שם את ספיריט סבתא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה בהחלט עדיין בידיים שלך. זה לא היה כזה בינג' חזק.
נראה לי שאת המאה היא ראתה יותר מהר
לאדעת לא נשמע מעניין בינתיים.
ואין שם את ספיריט סבתא.
פפפפפ, לא מעניין על סמך מה?
(אה, רגע, את בטח קראת הודעות שלנו על הסדרה)
אבל באמת שהעידן המוזהב היא ההפך מאחוזת דאונטון בדבר הכי חושב - באחוזת דאונטון העונה הראשונה הכי טובה וכל עונה אחריה קצת פחות טובה.
אבל בעידן המוזהב כל עונה טובה יותר מהקודמת לה.
ונכון שאין שם אחד אחד מדהים כמו הדאוג'ר אבל יש כמות גדולה יותר של דמויות מעולות. ברת'ה ואגנס הן כל אחת 80% דאוג'ר בדרכה ויש שתיים מהן.

אבל אני מסכים עם לונה שלא תעשי את זה עכשיו. לא רק בשביל מרחק מדאונטון, אלא מפני שאם תראי עכשיו אז תאלצי להמתין יחד איתנו איזה שנה וחצי עד העונה הרביעית.
היתרון היחיד של לכתוב עכשיו הוא שזה טרי יחסית בזיכרון שלנו.
אם כי נראה לי שכתבנו המון בכל מקרה על כל עונה אז תוכלי להגיב לדברים שכתבנו בעבר בכל מקרה.

didalf

Well-known member
זה בהחלט עדיין בידיים שלך. זה לא היה כזה בינג' חזק.
נכון
נראה לי שאת המאה היא ראתה יותר מהר
לא, כי עשינו צפיה משותפת.
הבינג' הכי מופרע שלי היה כשהשלמתי הטירון אז באמת נכנסה בי הרוח של לונה ראיתי 6 עונות (רובן של 20 פרקים) בחודש בערך.

פפפפפ, לא מעניין על סמך מה?
(אה, רגע, את בטח קראת הודעות שלנו על הסדרה)
חחחח כן וזה נשמע מזה משעמם שאפילו על ההודעות שלכם רפרפתי:-D
למרות שאני מניחה שגם לקרוא על דאונטון נשמע משעמם|תוהה|

dilly snake

Well-known member
ואין שם את ספיריט סבתא.
ונכון שאין שם אחד אחד מדהים כמו הדאוג'ר אבל יש כמות גדולה יותר של דמויות מעולות. ברת'ה ואגנס הן כל אחת 80% דאוג'ר בדרכה ויש שתיים מהן.
טכנית יש את אגנס שהיא הדודה, והיא מלכת הואן ליינרים.

וזה גם מאותו יוצר של אחוזת דאונטון.

(ויש שם הומו)

דיברגנט חדש

Well-known member
אבסנטיה, סדרה בת 3 עונות, כל עונה 10 פרקים כאשר בעונה הראשונה מדובר על סוכנת FBI שנחטפה, חשבו שהיא מתה והמשיכו את החיים בלעדיה וכעבור 6 שנים נמצאה ומנסים להפליל אותה ברצח.
התחלתי את העונה השנייה
צצה לה משום מקום אימה הביולוגית שמספרת לה שמנסים לרצוח אותה, היא לא מאמינה לה וגם לא רוצה קשר לאחר שנטשה אותה.
אביה המאמץ בכלל סיפר לה שהיא נפטרה. בינתיים, היא מנהלת קשר רומנטי עם גיבס, הבלש מבוסטון שרדף אותה בעונה הקודמת.
לאחר שבאמת רוצחים אותה, היא מתחילה לחקור את הרצח ומשתמשת בגיבס ולאחר מכן, חוזרת ל-FBI מבלי שמספרת את סיבתה לחזרה.
היא מקבלת שותף ולאחר מכן, הם יוצאים לסוכנים סמויים למולדובה.
עד כאן ראיתי בינתיים, המשך יבוא ...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טכנית יש את אגנס שהיא הדודה, והיא מלכת הואן ליינרים.
ציינתי אותה והיא באמת מדהימה (אבל היא לא הדאוג'ר)
חחחח כן וזה נשמע מזה משעמם שאפילו על ההודעות שלכם רפרפתי:-D
למרות שאני מניחה שגם לקרוא על דאונטון נשמע משעמם|תוהה|
בדיוק, ברור שזה ישמע לך משעמם מהודעות.
אני יודע שדאונטון טובה ובכל זאת מההודעות שלך היא נשמעה משעממת.
(ויש שם הומו)
תכלס הדבר הכי חשוב (ויש לו הרבה יותר עלילה הומואית מאשר לתומאס) (שזה לא אומר הרבה, אבל בכל זאת)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לקחתי היום חופש מהעבודה ומאז הבוקר ראיתי את כל ארבעת הפרקים החדשים של Stranger Things

והולי שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לקחת חופש בשביל לראות סדרה?8-*
לא בדיוק, אבל כן ואפילו כפול שתיים וזה היה לחלוטין שווה את זה

אז ככה, מי שעוקב אחרי הוויקאנד ווץ' שלי יודע שאני כבר מעל חודש עושה צפיה חוזרת בכל העונות של stranger things. במקביל גם אחיינית שלי עשתה צפייה חוזרת בכל העונות (רק שהיא סיימה את שלה הרבה יותר מהר כי היא בחופשת לידה). ואז לאחיינית שלי היה את הרעיון שנראה יחד את הפרקים הראשונים של עונה 5 כשהם יצאו ושאני אקח יום חופש בשביל זה (כי הבן הגדול שלה חוזר אחר הצהרים מהגן ולא ממש נוכל לראות את זה כשהוא בבית). ואני בהתחלה די התנגדתי, כי אני ממש לא בקטע של לקחת חופשה בשביל משהו כזה. אבל העניין הוא שאני לא בקטע של לקחת חופשה בשביל שום דבר. אני לא אוהב לטוס לחול וגם לא ממש לצאת לטיולים (מידי פעם משהו של כמה שעות בשבת זה מספיק). אז באופן כללי אני לא לוקח חופשים ולכן צברתי 17 ימי חופש (וזה אחרי שלקחתי יום חופש בסוף אוקטובר ויום חופש בתחילת נובמבר) ובאופן כללי בעבודה מעודדים אותי לנצל את ימי החופש שלי. אז החלטתי שמה רע אם אני אקח באמת יום חופש בשביל זה. הבעיה הייתה היא שלא הצלחתי להבין האם הפרקים יצאו בארץ ביום רביעי או יום חמישי. כי התאריך הרשמי הוא ה26 לנובמבר (שהיה יום רביעי) אבל זה הופיע בקלנדר ביום חמישי, שזה הגיוני כי דברים תמיד מופיעים יום אחרי ארה"ב בגלל הפרשי זמנים. אבל מניסיון דברים בנטפליקס איכשהו כן יוצאים גם בארץ ביום של ארה"ב, כלומר הקלנדר טועה ביום... בקיצור בסופו של דבר לקחתי את שני הימים חופש ליתר ביטחון. אז אתמול פשוט היה לי יום חופש נחמד שבו התבטלתי וחצי ישנתי עד הצהרים ואז הלכתי למכון כושר. (האמת שזה גם יצא ממש טוב כי הייתי במצב רוח מזופת בגלל משהו בעבודה בשבועיים האחרונים אז לחלוטין התאים לי לקחת חופש, אם כי בסוף אני ביום שלישי שלחתי אי מייל לבוסית שלי לגבי מה שהציק לי וזה כבר גרם לי להרגיש הרבה יותר טוב) והיום הייתי אמור לראות את הסדרה עם אחיינית שלי שזה היה רעיון שלה בכלל שאני אקח יום חופש בשביל הסדרה, אבל בסוף הבת שלה (הנכדנית שלי) הייתה חולה. וכמובן שהכי חשוב לי שהמתוקונות הזאת תרגיש טוב, אבל גם פחדתי שאחיינית שלי תרצה שאני אחכה לה עם הצפיה. למזלי היא בבוקר כתבה לי פשוט לראות בלעדיה ואז העברתי כמה שעות נהדרות בלצפות בזה.

בכל מקרה זה היה ממש כיף אז עכשיו אני לחלוטין מתכנן לקחת יום חופש גם כשיצאו שלושת הפרקים הבאים של העונה. אה בעצם אם הולכים לפי אותו הגיון אז הם כנראה יצאו בארץ רק ביום שישי.

חחחח אוקיי סיקרנת. תכתוב לטובת מי שלא צופה בזה ממה ההלם?
אני מתלבט עד כמה לכתוב על כל הפרקים בכלל. אין כל כך הרבה צופים בסדרה בפורום ואלו שן לא הכי פעילים.
בכל מקרה זה גם תלוי אם יהיה לי זמן.
שיט אני עכשיו רק קולט שלא עשיתי וויקאנד ווץ'.

didalf

Well-known member
לא בדיוק, אבל כן ואפילו כפול שתיים וזה היה לחלוטין שווה את זה

אז ככה, מי שעוקב אחרי הוויקאנד ווץ' שלי יודע שאני כבר מעל חודש עושה צפיה חוזרת בכל העונות של stranger things. במקביל גם אחיינית שלי עשתה צפייה חוזרת בכל העונות (רק שהיא סיימה את שלה הרבה יותר מהר כי היא בחופשת לידה). ואז לאחיינית שלי היה את הרעיון שנראה יחד את הפרקים הראשונים של עונה 5 כשהם יצאו ושאני אקח יום חופש בשביל זה (כי הבן הגדול שלה חוזר אחר הצהרים מהגן ולא ממש נוכל לראות את זה כשהוא בבית). ואני בהתחלה די התנגדתי, כי אני ממש לא בקטע של לקחת חופשה בשביל משהו כזה. אבל העניין הוא שאני לא בקטע של לקחת חופשה בשביל שום דבר. אני לא אוהב לטוס לחול וגם לא ממש לצאת לטיולים (מידי פעם משהו של כמה שעות בשבת זה מספיק). אז באופן כללי אני לא לוקח חופשים ולכן צברתי 17 ימי חופש (וזה אחרי שלקחתי יום חופש בסוף אוקטובר ויום חופש בתחילת נובמבר) ובאופן כללי בעבודה מעודדים אותי לנצל את ימי החופש שלי. אז החלטתי שמה רע אם אני אקח באמת יום חופש בשביל זה. הבעיה הייתה היא שלא הצלחתי להבין האם הפרקים יצאו בארץ ביום רביעי או יום חמישי. כי התאריך הרשמי הוא ה26 לנובמבר (שהיה יום רביעי) אבל זה הופיע בקלנדר ביום חמישי, שזה הגיוני כי דברים תמיד מופיעים יום אחרי ארה"ב בגלל הפרשי זמנים. אבל מניסיון דברים בנטפליקס איכשהו כן יוצאים גם בארץ ביום של ארה"ב, כלומר הקלנדר טועה ביום... בקיצור בסופו של דבר לקחתי את שני הימים חופש ליתר ביטחון. אז אתמול פשוט היה לי יום חופש נחמד שבו התבטלתי וחצי ישנתי עד הצהרים ואז הלכתי למכון כושר. (האמת שזה גם יצא ממש טוב כי הייתי במצב רוח מזופת בגלל משהו בעבודה בשבועיים האחרונים אז לחלוטין התאים לי לקחת חופש, אם כי בסוף אני ביום שלישי שלחתי אי מייל לבוסית שלי לגבי מה שהציק לי וזה כבר גרם לי להרגיש הרבה יותר טוב) והיום הייתי אמור לראות את הסדרה עם אחיינית שלי שזה היה רעיון שלה בכלל שאני אקח יום חופש בשביל הסדרה, אבל בסוף הבת שלה (הנכדנית שלי) הייתה חולה. וכמובן שהכי חשוב לי שהמתוקונות הזאת תרגיש טוב, אבל גם פחדתי שאחיינית שלי תרצה שאני אחכה לה עם הצפיה. למזלי היא בבוקר כתבה לי פשוט לראות בלעדיה ואז העברתי כמה שעות נהדרות בלצפות בזה.
אוקי עדיין הזיה בעיני לקחת יום חופש בשביל סדרה אבל אני מניחה אם אתה לא לוקח ימי חופש בשביל כלום ויש לך ככ הרבה מה זה כבר משנה.
מה גם שזה היה אמור להיות יותר יום כיף עם האחיינית שלך אז זה קצת יותר הגיוני. כאילו אני מקווה שזה היה כולל אוכל ופינוקים וממש מסיבת צפיה.
אבל אתה ממש מצחיק עם השני ימים כאילו אין גוגל בעולם:-D אני סתם נכנסתי לנטפליקס והיה כתוב באותיות ענק שזה יעלה ב3 בבוקר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי עדיין הזיה בעיני לקחת יום חופש בשביל סדרה אבל אני מניחה אם אתה לא לוקח ימי חופש בשביל כלום ויש לך ככ הרבה מה זה כבר משנה.
מה גם שזה היה אמור להיות יותר יום כיף עם האחיינית שלך אז זה קצת יותר הגיוני. כאילו אני מקווה שזה היה כולל אוכל ופינוקים וממש מסיבת צפיה.
אבל אתה ממש מצחיק עם השני ימים כאילו אין גוגל בעולם:-D אני סתם נכנסתי לנטפליקס והיה כתוב באותיות ענק שזה יעלה ב3 בבוקר.
הייתי צריך להודיע כמה זמן מראש ואני נשבע שאני ניסיתי להבין מגוגל וקיבלתי מידע סותר.
וכן, זה היה אמור להיות יום כיף עם אחיינית שלי שזה היה חשוב,
אבל בסופו של דבר אני באמת חושב שזה היה שווה את זה גם רק בשביל הסדרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Heated Rivalry פרק 1:
Rookies

אוקי רושם ראשוני מהפרק הוא דווקא השוואה מוזרה לאחוזת דאונטון.
ספציפית לשתי העונות הראשונות של אחוזת דאונטון שבהם עוברות איזה 7 שנים (1912 עד 1919) בשתי עונות של 7 פרקים.
בקצב שבו הפרק הזה מתקדם עד סוף העונה נגיע רחוק לעתיד.
*אם כי גם מציינים שהסדרה מתחילה ב2008.
הקטע הוא שכל איזה חמש דקות בפרק יש קפיצת זמן של כמה חודשים. כאילו באופן מטורף. אז חלק מהפעמים זה יותר מחמש דקות, אבל חלק זה ליטרלי חמש דקות. וחלק מהקפיצות הם רק של איזה שבועיים, אבל לפחות פעמיים קופצים 6 חודשים. אני חושב שבסה"כ הפרק הראשון הזה מתרחש על פרק זמן של שנתיים.

זה מתחיל כשאיליה ושיין נפגשים בפעם הראשונה. ואהבתי את זה שזה ממש מתחיל מהפגישה הראשונה שלהם - אם כי שניהם כבר מודעים אחד לשני כי שניהם כוכבים עולים בעולם ההוקי וצפו במשחקים אחד של השני.
אז בשלב הזה נראה לי שהם משחקים עבור קבוצות נוער או משהו כזה. שיין בשביל קנדה ואיליה עבור רוסיה.
והקבוצה של איליה מנצחת.
ואז שניהם בדראפט של שחקני הוקי שזה משהו שאני מודע לקיומו בכל מיני ספורטים (נראה לי שיש מילה אחרת) אבל אני לא מבין בזה (כפי שאפשר להבין מכך שאני לא יודע את המילים). בכל מקרה איליה שוב "מביס" את שיין בכך שהוא מדורג ראשון בעוד שיין מדורג שני.
שיין מגויס (מגויס היא המילה?) לקבוצה של מונטריאול בעוד איליה מגויס לקבוצה של בוסטון.

כל הפרק הם באותם מלונות בכל מיני אירועים ואם אני זוכר נכון זה במלון אחרי אירוע הדראפט שהם מגיעים לאותו חדר אימון של המלון ואומנם זה לא שבדיוק המתח המיני בינהם לא היה קיים במבטים לפני זה, אבל הוא בהחלט עולה מדרגה כשהם יושבים זה מול זה מיוזעים ושותים מים מאותו בקבוק (אבל מה עם החיידקים?)

בכל מקרה יש עוד כמה קפיצות זמן ומשחקים בינהם שנראה לי שלרוב איליה בצד המנצח אבל אולי גם לפעמים הפוך. וכל הזמן שמים אותם בראיונות יחד בתור הצעירים (הרוקיז) המבטיחים החדשים עם היריבות הגדולה וזה בטח מושך קהל.
במקביל יש גם מקלחת משותפת שבה רואים כמעט הכל, והם כן רואים הכל ומביטים ואיליה מנסה למשוך את זה ליותר ושיין הרבה יותר נרתע, בין היתר כי זאת מקלחת ציבורית. אבל איליה משכנע אותו לכך שהם יפגשו בחדר מלון של שיין. שם דברים מתחממים מהר. מובהר (וגם די ברור ממעשים) שאיליה כבר מנוסה עם גברים, והוא מציין שהיה לו משהו עם הבן של המאמן שלו ברוסיה, בעוד שיין לא. וזה מאוד מיני ומהיר, אבל גם חמוד. יש קטע שאחרי שאיליה גומר הוא כאילו קם ללכת ושיין בשוק ואז איליה מבהיר שהוא צוחק והוא לא מניאק ועוזר לשיין.

ראיתי את זה לפני כמה שעות אבל אני כבר לא זוכר אם זה אז שהם החליפו מספרי טלפון (איליה שם את המספר של שיין תחת השם ג'יין).
האמת שאני ישנתי מעט מידי בלילה ובשלב מסוים בפרק התחלתי להיות עייף בטירוף והייתי צריך לעצור ולנמנם אבל המשכתי אז קצת דברים התבלבלו לי כנראה.
בכל מקרה יש עוד מפגש ומפגש שהתפספס בגלל שבוטל משחק בין הקבוצות שלהם בגלל שלג.
ומסתבר שיש לאיליה איזו חברה רוסיה, אם כי כנראה לא משהו רשמי כי היא לא נראית מוטרדת ממש מכך שהוא מתכתב עם מישהי בשם ג'יין.

השנה הראשונה שלהם בליגה מסתיימת בכך שיש טקס כלשהו שבו נבחר רוקי השנה ושיין זוכה על פני איליה.
איליה מתבודד על הגג ושיין מאשים אותו שהוא מצוברח בגלל שהוא הפסיד וזה לא הוגן כי איליה כמעט תמיד מנצח אותו. אבל איליה מוטרד בגלל שהוא צריך לחזור הביתה לרוסיה בין עונות הוקי. איליה מתחיל לנשק את שיין על הגג שם ושיין נכנס לפאניקה שיראו אותם.

יש איזה קטע במהלך הפרק שבו הם בראיון משותף ומחככים רגליים מתחת לשולחן. ובמקביל עיתונאית שואלת את איליה שאלה בעייתית כלשהי שהוא לא יודע ממש איך לענות עליה ושיין מציל אותו בכך שהוא נותן את התשובה שהוא היה נותן אם היו שואלים אותו ואז איליה אומר בערך "אותו דבר". בקיצור זה גם חמוד.

מעבר לכך תוך כדי הפרק אנחנו גם נחשפים למשפחות של שניהם.
שיין הוא קנדי אבל אמא שלו היא אסייתית אז הוא חצי אסייתי ומנהל הקבוצה שלו אומר משהו על כך שהם שמחים על להיות מגוונים. אמא שלו גם מדגישה בפניו שהוא מייצג את הקהילה שלהם והוא סוג של דמות חיקוי עבור צעירים אסייתים קנדים. חוץ מזה היא גם מאוד פעילה בקידום עסקאות פרסום עבורו. באופן כללי שני ההורים שלו מאוד תומכים בו. אבל בהחלט מעניין איך תהיה התגובה כשהם יגלו עליו. למשל אם היא תחשוש איך זה שהוא הומו משפיע על התדמית שלו בתור אסייתי וגם איך זה ישפיע על עסקאות הפרסום שלו.
המשפחה של איליה הרבה פחות תומכת. אבא שלו טוען בפני מנהל הקבוצה שגייסה את איליה שהאיליה הוא עצלן וצריך שיהיו עליו (וזה הוא אומר כשאיליה היה מקום ראשון בגיוס) ודי משתיק אותו כשאיליה אומר משהו. בהמשך אנחנו גם שומעים את אבא שלו גוער עליו בטלפון כשהקבוצה של איליה מפסידה במשחק. אח שלו אפילו יותר נוראי. הוא גם מנצל אותו כספית וגם לועג לו כל הזמן. הוא מכנה אותו faggot בטלפון אבל לא ברור אם זה סתם כקללה או שהוא יודע משהו עליו. בכל מקרה לא ברור למה איליה כל הזמן שולח לו כסף למרות שהוא מגעיל אליו.

לסיכום היה מאוד טוב ולוהט.
העלילה רצה מהר מאוד כפי שציינתי. כלומר סדרה אחרת הייתה בקלות יכולה למשוך את מה שקרה במהלך הפרק הזה על פני 8 פרקים.
אני לא יודע אם אני רוצה שקצת יאטו. כי יש משהו לגבי הslow burn שהוא טוב. יותר מידי זה מתסכל, אבל מהיר מידי מאבד משהו.

בכל מקרה אני מצפה לראות מה הלאה (ועכשיו אני עומד לראות את הפרק הבא ואז אני אגלה)

מצד אחד כמובן כיף שהסדרה כנראה תהיה זמינה בHBO Max כשהשירות יגיע לארץ בעוד איזה חודשיים.
מצד שני חבל לי שאולי זה יגרום לכך שפחות מכן תראו את זה איתי עכשיו.
אבל בסופו של דבר יותר אנשים יראו את זה אז זה טוב.

snirf

Active member
Heated Rivalry פרק 1:
Rookies

ספציפית לשתי העונות הראשונות של אחוזת דאונטון שבהם עוברות איזה 7 שנים (1912 עד 1919) בשתי עונות של 7 פרקים.
הקטע הוא שכל איזה חמש דקות בפרק יש קפיצת זמן של כמה חודשים. כאילו באופן מטורף. אז חלק מהפעמים זה יותר מחמש דקות, אבל חלק זה ליטרלי חמש דקות. וחלק מהקפיצות הם רק של איזה שבועיים, אבל לפחות פעמיים קופצים 6 חודשים. אני חושב שבסה"כ הפרק הראשון הזה מתרחש על פרק זמן של שנתיים.

זה מתחיל כשאיליה ושיין נפגשים בפעם הראשונה. ואהבתי את זה שזה ממש מתחיל מהפגישה הראשונה שלהם - אם כי שניהם כבר מודעים אחד לשני כי שניהם כוכבים עולים בעולם ההוקי וצפו במשחקים אחד של השני.
אז בשלב הזה נראה לי שהם משחקים עבור קבוצות נוער או משהו כזה. שיין בשביל קנדה ואיליה עבור רוסיה.
והקבוצה של איליה מנצחת.
ואז שניהם בדראפט של שחקני הוקי שזה משהו שאני מודע לקיומו בכל מיני ספורטים (נראה לי שיש מילה אחרת) אבל אני לא מבין בזה (כפי שאפשר להבין מכך שאני לא יודע את המילים). בכל מקרה איליה שוב "מביס" את שיין בכך שהוא מדורג ראשון בעוד שיין מדורג שני.
שיין מגויס (מגויס היא המילה?) לקבוצה של מונטריאול בעוד איליה מגויס לקבוצה של בוסטון.

כל הפרק הם באותם מלונות בכל מיני אירועים ואם אני זוכר נכון זה במלון אחרי אירוע הדראפט שהם מגיעים לאותו חדר אימון של המלון ואומנם זה לא שבדיוק המתח המיני בינהם לא היה קיים במבטים לפני זה, אבל הוא בהחלט עולה מדרגה כשהם יושבים זה מול זה מיוזעים ושותים מים מאותו בקבוק (אבל מה עם החיידקים?)

בכל מקרה יש עוד כמה קפיצות זמן ומשחקים בינהם שנראה לי שלרוב איליה בצד המנצח אבל אולי גם לפעמים הפוך. וכל הזמן שמים אותם בראיונות יחד בתור הצעירים (הרוקיז) המבטיחים החדשים עם היריבות הגדולה וזה בטח מושך קהל.
במקביל יש גם מקלחת משותפת שבה רואים כמעט הכל, והם כן רואים הכל ומביטים ואיליה מנסה למשוך את זה ליותר ושיין הרבה יותר נרתע, בין היתר כי זאת מקלחת ציבורית. אבל איליה משכנע אותו לכך שהם יפגשו בחדר מלון של שיין. שם דברים מתחממים מהר. מובהר (וגם די ברור ממעשים) שאיליה כבר מנוסה עם גברים, והוא מציין שהיה לו משהו עם הבן של המאמן שלו ברוסיה, בעוד שיין לא. וזה מאוד מיני ומהיר, אבל גם חמוד. יש קטע שאחרי שאיליה גומר הוא כאילו קם ללכת ושיין בשוק ואז איליה מבהיר שהוא צוחק והוא לא מניאק ועוזר לשיין.

ראיתי את זה לפני כמה שעות אבל אני כבר לא זוכר אם זה אז שהם החליפו מספרי טלפון (איליה שם את המספר של שיין תחת השם ג'יין).
האמת שאני ישנתי מעט מידי בלילה ובשלב מסוים בפרק התחלתי להיות עייף בטירוף והייתי צריך לעצור ולנמנם אבל המשכתי אז קצת דברים התבלבלו לי כנראה.
ומסתבר שיש לאיליה איזו חברה רוסיה, אם כי כנראה לא משהו רשמי כי היא לא נראית מוטרדת ממש מכך שהוא מתכתב עם מישהי בשם ג'יין.

השנה הראשונה שלהם בליגה מסתיימת בכך שיש טקס כלשהו שבו נבחר רוקי השנה ושיין זוכה על פני איליה.
איליה מתבודד על הגג ושיין מאשים אותו שהוא מצוברח בגלל שהוא הפסיד וזה לא הוגן כי איליה כמעט תמיד מנצח אותו. אבל איליה מוטרד בגלל שהוא צריך לחזור הביתה לרוסיה בין עונות הוקי. איליה מתחיל לנשק את שיין על הגג שם ושיין נכנס לפאניקה שיראו אותם.

יש איזה קטע במהלך הפרק שבו הם בראיון משותף ומחככים רגליים מתחת לשולחן. ובמקביל עיתונאית שואלת את איליה שאלה בעייתית כלשהי שהוא לא יודע ממש איך לענות עליה ושיין מציל אותו בכך שהוא נותן את התשובה שהוא היה נותן אם היו שואלים אותו ואז איליה אומר בערך "אותו דבר". בקיצור זה גם חמוד.

שיין הוא קנדי אבל אמא שלו היא אסייתית אז הוא חצי אסייתי ומנהל הקבוצה שלו אומר משהו על כך שהם שמחים על להיות מגוונים. אמא שלו גם מדגישה בפניו שהוא מייצג את הקהילה שלהם והוא סוג של דמות חיקוי עבור צעירים אסייתים קנדים. חוץ מזה היא גם מאוד פעילה בקידום עסקאות פרסום עבורו. באופן כללי שני ההורים שלו מאוד תומכים בו. אבל בהחלט מעניין איך תהיה התגובה כשהם יגלו עליו. למשל אם היא תחשוש איך זה שהוא הומו משפיע על התדמית שלו בתור אסייתי וגם איך זה ישפיע על עסקאות הפרסום שלו.
המשפחה של איליה הרבה פחות תומכת. אבא שלו טוען בפני מנהל הקבוצה שגייסה את איליה שהאיליה הוא עצלן וצריך שיהיו עליו (וזה הוא אומר כשאיליה היה מקום ראשון בגיוס) ודי משתיק אותו כשאיליה אומר משהו. בהמשך אנחנו גם שומעים את אבא שלו גוער עליו בטלפון כשהקבוצה של איליה מפסידה במשחק. אח שלו אפילו יותר נוראי. הוא גם מנצל אותו כספית וגם לועג לו כל הזמן. הוא מכנה אותו faggot בטלפון אבל לא ברור אם זה סתם כקללה או שהוא יודע משהו עליו. בכל מקרה לא ברור למה איליה כל הזמן שולח לו כסף למרות שהוא מגעיל אליו.

העלילה רצה מהר מאוד כפי שציינתי. כלומר סדרה אחרת הייתה בקלות יכולה למשוך את מה שקרה במהלך הפרק הזה על פני 8 פרקים.
אני לא יודע אם אני רוצה שקצת יאטו. כי יש משהו לגבי הslow burn שהוא טוב. יותר מידי זה מתסכל, אבל מהיר מידי מאבד משהו.

בכל מקרה אני מצפה לראות מה הלאה (ועכשיו אני עומד לראות את הפרק הבא ואז אני אגלה)

מצד אחד כמובן כיף שהסדרה כנראה תהיה זמינה בHBO Max כשהשירות יגיע לארץ בעוד איזה חודשיים.
אתה סבור שזה יהיה זמין בשירות הHBO ?
הרי לא בהכרח כל סדרה זמינה בכל המדינות...כך זה גם באמזון למשל.
הלוואי שכן / לפחות שאיזושהי רשת בארץ תרכוש אותה
ראיתי קצת קטעים, וזה כבר מעורר הרבה הייפ...איך לא? אכן לוהטת :p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Heated Rivalry פרק 2:
Olympians

אוי כבר מאוחר ואין לי כוח.
אבל היה פרק מעולה נוסף. הזמן ממשיך לרוץ מהר. בקצב הזה נגיע להווה אני מניח בסוף העונה.

מתחיל עם מוטאג' של המון הודעות טקסט חמודות ומתגרות בינהם. אבל כנראה בכל הזמן הזה יש רק דיבורים ולא מפגשים.
זה נמשך עד שלפני משחק בין הקבוצות שלהם איליה שולח הודעות סקסיות אל שיין ומטריף אותו. יש קטע מצחיק שאיליה צוחק על כך ששיין גרוע בסקסטינג.
אבל אז סוף סוף איליה מגיע לדירה של שיין והם מבלים לילה שלם יחד עם הרבה אינטימיות כולל סקס עד הסוף (במפגשים הקודמים עוד לא היה את זה).

המפגש הבא הוא באולימפיאדת חורף ברוסיה ואיליה במצב רוח נוראי כי הוא היה קפטן של הנבחרת של רוסיה והיה להם הפסד משפיל ללטביה, אז הוא די מגעיל אל שיין.
*בעצם לא נראה לי שאמרו אם בסופו של דבר איזו מדינה זכתה בזהב ולאן קנדה הגיעה (שיין כמובן בנבחרת קנדה).
יש שם גם דיבורים קצת על כך שברוסיה זה ממש לא פשוט להומואים. אחד החברים של שיין אומר משהו על כך שזה דורש אומץ להיות הומו ברוסיה. זה די נחמד שאף אחד מחבריו לא אומר משהו רע על להיות הומו.

איליה הולך עם אבא שלו לאיזה אירוע דיפלומטי רוסי. אבא שלו הוא כנראה איזה גנרל. אבל גם כנראה סובל מדימנציה. הוא ממשיך להיות נוראי אל איליה, אבל אולי הדימנציה היא הסיבה שאיליה סובל אותו. גם נאמר לראשונה שאמא של איליה מתה לפני שנים.
באירוע איליה פוגש שוב את הבחורה הרוסיה שמסתבר שהם מכירים מילדות וכנראה היא גם בת של מישהו בכיר או משהו כזה. הם נפגשים עם סאשה, הבן של המאמן לשעבר של איליה שהוא הבחור שהוא סיפר לשיין עליו. סאשה הזה מציע לאיליה סמים ויותר אבל איליה לא מעוניין בו. לא יודע אם זה כי הוא עדיין במצב רוח רע או כי הוא רוצה יותר את שיין. או סוג של שילוב.

כחצי שנה לאחר האולימפיאדה שיין ואיליה נפגשים שוב באירוע הNHL בלוס ווגאס (זה ששנה קודם שיין זכה בו בפרס רוקי השנה). הם מציגים פרס יחד ואיליה מתבדח מול המצלמה, תוך כדי שהוא קצת ממשמש את שיין. בשירותים אחר כך שיין מעוצבן כי מסתבר שאיליה התעלם מכל הטקסטים שלו במשך חצי שנה. יש דיבורים והתגרויות בשירותים אבל בסוף הם נפגשים בחדר הפנטהאוז של איליה ושם בהתחלה איליה מתגרה בשיין וגורם לו להתפשט, אבל בסוף הם שוב שוכבים יחד. אבל כששיין מעלה שוב את מה שהיה ברוסיה איליה די מגרש אותו.
רק כששיין מנסה לנסח טקסט אל איליה במעלית אנחנו מגלים שהפעם הם בכלל לא התנשקו (והם התנשקו הרבה במפגש בדירה של שיין).
זה לחלוטין מרגיש בשלב הזה כמו מערכת יחסית לא טובה וששיין הולך לסבול מאיליה הרבה.

חוץ מזה אחרי ההפסד של איליה באולימפיאדה, הוא מוביל את הנבחרת שלו לזכות בגביע הNHL. מה שאומר שאני מניח שבדרך הוא הביס גם את הקבוצה של שיין אבל לא ראינו את זה.
יש קטע נחמד שאנחנו רואים את שיין צופה במשחק שבו איליה זוכה יחד עם חבריו לקבוצה. כולם בטוחים ששיין שונא את איליה אבל אנחנו רואים איך הוא מחייך מזה שאיליה זכה.

אה ואיליה זכה בשנה הזאת בפרס שחקן השנה בטקס בוגאס.

limors2

Well-known member
Heated Rivalry פרק 1:
Rookies

והקבוצה של איליה מנצחת.

זה מצחיק (או עצוב), אני די בטוחה שאת כלללללללללל מה שכתבת ראיתי בטריילר |פנים|

למעלה