דיוני סדרות #144

Lhuna3

Well-known member
מהההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא;-(;-(
יאוו הרופא המתנשא החלאה הזההההההההההההההההההה אני ידעתי שהם צריכים להקשיב לשני!!!!
וברגע שהיא הלכה לישון ברוגע מידי ידעתי שהיא הולכת למות. האמת חשבתי שהם פשוט יגלו גופה בבוקר. אבל זה היה נוראי;-(
אני בוכה יש לי דמעות;-(
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
אני לא זוכרת איך זה קרה בדיוק, אני רק זוכרת שגם לי זה היה נורא עצוב ;-(
ליידי סיביל באמת הייתה הכי טובה ומתוקה מביניהם:-(
כן, מאוד אהבתי אותה מההתחלה :(

Reutk

Active member
טוב רעות אין מה לעשות את מקולקלת צריך להחזיר אותך לחנות לתיקון. ג'ייק ואיימי הם מהזוגות החמודים בטלווזייה!!|מאוהב|
אבל כל התפתחות הקשר שלהם היא כזאת תבנית: הוא מציק לה, ואז הוא מגלה שהוא בעצם מאוהב בה, אבל אז הוא לא יכול להגיד לה כי היא עם מישהו אחר, ואז הוא בכל זאת מגלה לה כי הוא אולי לא יחזור מאיזה משימה בחיים.... הכל זה טחינה של דברים שראינו כבר במיליון סדרות אחרות.
אני כן אוהבת את השיחות שלהם שהם עוקצים אחד את השניה, אז אני לא גמרי מקולקלת או שזה בעצם אומר שאני יותר מקולקלת ממה שחשבת. את האלטרנטיבה שלהם ל "that what she said" עם הקלטת סקס של איימי, בהתחלה בפעם או שתיים הראשונות שג'ק אמר את זה, לא אהבתי. אבל עכשיו שזה חוזר על עצמו זה כן מצחיק אותי.
דווקא בויל בעיני החוליה החלשה בסדרה.
כדמות בנפרד אני מסכימה איתך אבל אני אוהבת את החברויות שלו איתם. אני אוהבת שהוא כזה גרופי של ג'ק ושהוא מסכים לשתף פעולה עם השטויות שלו.
אגב ג'ינה היא דמות שממש לא סבלתי בהתחלה ועכשיו אני ממש אוהבת, גם כדמות בפני עצמה וגם בקשרים שלה עם אנשי הצוות האחרים. הדבר היחיד שהיה טוב בעלילה שהולט קודם (הועזב) ליח"צ זה שג'ינה הלכה איתו לשם והוא לא היה שם לבד.
טוב רעות תשכחי ממה שאמרתי קודם את לא מקולקלת את האדם האהוב עליי בפורום!!!|מאוהב|
תודה! אבל זה באמת כיף לי. אני לא מבינה איך לא כולם מבינים כמה הם חמודים.
ויאוו כמה היא אוהבת לקשקש על לחם שתהיה בריאה!!:-D
אני חושבת על כל חובבי האפיה האחרים שהיא מתייעצת ומדברת איתם בבלוגים וברשתות החברתיות ולא מודעים לכך שהם מדברים עם טיילור סוויפט על הדרך הכי טובה להתפיח שמרים.

didalf

Well-known member
אבל כל התפתחות הקשר שלהם היא כזאת תבנית: הוא מציק לה, ואז הוא מגלה שהוא בעצם מאוהב בה, אבל אז הוא לא יכול להגיד לה כי היא עם מישהו אחר, ואז הוא בכל זאת מגלה לה כי הוא אולי לא יחזור מאיזה משימה בחיים.... הכל זה טחינה של דברים שראינו כבר במיליון סדרות אחרות.
מממ כן אבל זה נעשה טוב ויש ביניהם כימיה ממש טובה. ובהמשך הם מתפתחים להיות מהזוגות המקסימים בטלוויזיה.
אני כן אוהבת את השיחות שלהם שהם עוקצים אחד את השניה, אז אני לא גמרי מקולקלת או שזה בעצם אומר שאני יותר מקולקלת ממה שחשבת.
:-D
את האלטרנטיבה שלהם ל "that what she said" עם הקלטת סקס של איימי, בהתחלה בפעם או שתיים הראשונות שג'ק אמר את זה, לא אהבתי. אבל עכשיו שזה חוזר על עצמו זה כן מצחיק אותי.
חחחחחחחחחח אני גם בהתחלה פחות אהבתי אבל זה נהיה ראנינג גאג כזה אז מתחילים לאהוב.
אני אוהבת אחרי שהם שוכבים לראשונה היא אומרת משהו והוא על אוטומט "טייטל אוף יור סקס טייפ" ואז - "טייטל אוף אוור סקס טייפ!! :eek: " :-D:-D

אגב ג'ינה היא דמות שממש לא סבלתי בהתחלה ועכשיו אני ממש אוהבת, גם כדמות בפני עצמה וגם בקשרים שלה עם אנשי הצוות האחרים.
היא כאילו אדם נוראי אבל בתור דמות בקומדיה היא מצחיקה.

תודה! אבל זה באמת כיף לי. אני לא מבינה איך לא כולם מבינים כמה הם חמודים.
נכון מאד!!!!|מאוהב|
בגלל זה את האדם האהוב עליי אפילו לא כפיתי עלייך את חושבת ככה לגמרי בעצמך!!|מאוהב|
אני חושבת על כל חובבי האפיה האחרים שהיא מתייעצת ומדברת איתם בבלוגים וברשתות החברתיות ולא מודעים לכך שהם מדברים עם טיילור סוויפט על הדרך הכי טובה להתפיח שמרים.
חחחחח נכון??????????:-D:-D

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 307 - 308

307

טוב אחרי שהעונה הקודמת קיפצה על איזה 6 שנים זאת מתקדמת לה לאט עדיין ב1920. נראה לי. גג 21. בכל מקרה חודשים בודדים יחסית.
אוי לא תומאס|פנים|
אמנם הוא נבלה והכל אבל הקרינג' מכל זה שהוא הולך להתחיל עם מישהו שלא מעוניין בו היה קשה לצפיה ממש התחננתי שמשהו יעצור אותו ברגע האחרון אבל לאאאא.
כמובן שקרסון דרמטי מידי גם לגבי זה אבל וול הוא לא מפטר אותו ולא מדווח עליו למשטרה אז אני מניחה שזה משהו.
גברת אוברייאן הזאת נבלה.
והמשרת החתיך לא גיי וגם דוש אז אני לא אוהבת אותו.
בלי קשר אבל תומאס זוז צריך להחזיר את התפקיד שלך למר בייטס.

קצת אין לי כוח לדרמה של המשרתים הצעירים כולכם קצת סתומים.

בתכלס למצוא לאת'ל עבודה בלונדון, מקום שבו לא מכירים אותה ואת העבר שלה זה פתרון טוב לכולם.
סבתא כרגיל אדירה. היא אמרה כמה דברים שהצחיקו אותי שכחתי מה.

אני לא מבינה מה מת'יו רוצה לשנות אבל הוא כנראה צודק. רוברט תתקדם הזמנים משתנים.
כל עוד הוא ומרי חמודים זה מה שחשוב.

308
חחחחח זה קורע שכולם יודעים על תומאס ואף אחד לא מופתע כולל הלורד, חוץ מקרסון שאיכשהו חי לו בלהלהלנד.
הצחיק אותי איך רוברט ובייטס מרכלים להם על המשרתים:-D והוא כזה "מה חשבתי שתומאס ואוברייאן בסטיז":-D
אחרי שרוברט היה מעצבן עם כל הדברים המיושנים שהוא מתעקש עליהם כל העונה הופתעתי לטובה כמה הוא ליברלי בנושא הזה.
אני מרגישה כמו בייטס - איך הגעתי למצב שאנחנו מרחמים על תומאס עכשיו?:-D הוא איש טוב מידי (בייטס, לא תומאס כמובן חח)
לפחות תומאס הבין שלמרות כל המרמור והכל בייטס הפעם לא אשם ולא התחיל לנקום בו ושטויות.
אבל בסוף הם לא נפטרים ממנו בכלל והמציאו לו תפקיד מונפץ אפילו.
ויאוו אלפרד הזה $%#@$%#@$# וגם השני. שני מעצבנים יאללה לפטר את שניהם. ילדים מטומטמים.
תיארתי לי שמה שבייטס השתשמש בו לאיים על אוברייאן זה תקרית הסבון אבל זה שאין לו מושג מה הוא אמר בכלל זה מצחיק:-D

חחחחח איך הלורד אובססיבי לקריקט הזה:-D
לא אני מתה המדים שלהם לספורט עדיין יותר מכובדים ממה שאנשים רגילים לובשים חחחחחחח האצילים האלה.
וגם למה לשתי הקבוצות יש אותם מדים זה מבלבל.
אבל זה חמוד שהאדונים והמשרתים באותה קבוצה.

טום סופית הפך להיות אחד מהם. יופי הוא היה נודניק. נראה לי מת'יו ממש נהנה שיש שם חבר בגילו.

לא ממש הבנתי מה היה למרי עם ההריון ואיזה ניתוחון היא עשתה אבל בסדר כל עוד הם ביחד ואוהבים הכל טוב.

סבתא כרגיל מלכה|כתר|
חעחע איך היא תמרנה שם את כולם לדעת הכל על הבת דודה הפוחזת:-D
ובתכלס היא עשתה טוב לאת'ל זה ווין ווין לכולם.

לאדית אין מזל עם גברים הא? מסכנה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחח זה קורע שכולם יודעים על תומאס ואף אחד לא מופתע כולל הלורד, חוץ מקרסון שאיכשהו חי לו בלהלהלנד.
הצחיק אותי איך רוברט ובייטס מרכלים להם על המשרתים:-D והוא כזה "מה חשבתי שתומאס ואוברייאן בסטיז":-D
אחרי שרוברט היה מעצבן עם כל הדברים המיושנים שהוא מתעקש עליהם כל העונה הופתעתי לטובה כמה הוא ליברלי בנושא הזה.
אני מרגישה כמו בייטס - איך הגעתי למצב שאנחנו מרחמים על תומאס עכשיו?:-D הוא איש טוב מידי (בייטס, לא תומאס כמובן חח)
לפחות תומאס הבין שלמרות כל המרמור והכל בייטס הפעם לא אשם ולא התחיל לנקום בו ושטויות.
אבל בסוף הם לא נפטרים ממנו בכלל והמציאו לו תפקיד מונפץ אפילו.
ויאוו אלפרד הזה $%#@$%#@$# וגם השני. שני מעצבנים יאללה לפטר את שניהם. ילדים מטומטמים.
תיארתי לי שמה שבייטס השתשמש בו לאיים על אוברייאן זה תקרית הסבון אבל זה שאין לו מושג מה הוא אמר בכלל זה מצחיק:-D
זכור לי שרוברט אומר משהו בסגנון "אם היו אוסרים את כל הבנים בפנימייה שלי על זה..."
שני המשרתים הצעירים האלו באמת מעצבנים נורא, אבל בעיקר נוראית אובריין שהסיתה אותם.

אני זוכר את זה שבייטס אמר לה משהו על הסבון וזה גרם לה לעצור את העניין (אני לא זוכר מה, אולי לשכנע את אלפרד לא להגיש תלונה)
אבל אני לא זוכר מי אמר לו מה להגיד לאובריין. מי חוץ ממנה בכלל ידע על זה?

טום סופית הפך להיות אחד מהם. יופי הוא היה נודניק. נראה לי מת'יו ממש נהנה שיש שם חבר בגילו.
אולי סוף סוף תפסיקי להיות אנטי טום.
אני אהבתי אותו מהעונה הראשונה והייתי מאוד בעד הקשר שלו עם סיביל, אבל היית כל הזמן כל כך בקטע שהוא בעצם רע בשבילה שהרגשתי כאילו זה יהיה מספלייר לומר לך שאני אוהב אותו.
וכן, החברות של טום ומת'יו היא ממש נחמדה וגם מרגישה הגיונית, כי כל סיפור האצולה די נפל על מת'יו, אבל ברגיל זה די נורמלי בשבילו להיות חבר של מישהו כמו טום (כלומר הוא עדיין היה ממעמד גבוה יותר בתור עורך דין לעומת נהג)

סבתא כרגיל מלכה|כתר|
חעחע איך היא תמרנה שם את כולם לדעת הכל על הבת דודה הפוחזת:-D
ובתכלס היא עשתה טוב לאת'ל זה ווין ווין לכולם.
אין לי שמץ של מושג על מה מדובר, אבל הדאוג'ר לחלוטין מלכה.
(אגב, אני זוכר שהצחיק אותי שבברידג'רטון האמא היא הדאוג'ר)

didalf

Well-known member
זכור לי שרוברט אומר משהו בסגנון "אם היו אוסרים את כל הבנים בפנימייה שלי על זה..."
חחחחחחחחחח כן
שני המשרתים הצעירים האלו באמת מעצבנים נורא, אבל בעיקר נוראית אובריין שהסיתה אותם.
וואי אבל אלפרד סתם כבר אחרי שכולם ירדו מזה הלשין למשטרה דביל.
אני זוכר את זה שבייטס אמר לה משהו על הסבון וזה גרם לה לעצור את העניין (אני לא זוכר מה, אולי לשכנע את אלפרד לא להגיש תלונה)
לשכנע את המשרת החתיך לא לאיים על קרסון שהוא יגיש תלונה אם הוא יתן לתומאס המלצה טובה.
אבל אני לא זוכר מי אמר לו מה להגיד לאובריין. מי חוץ ממנה בכלל ידע על זה?
תומאס. היא סיפרה לו מתישהו כשהם היו בסטיז עוד והיא הרגישה אשמה עדיין.
בייטס ניסה לשכנע אותו להלחם חזרה ותומאס היה מובס כזה. אבל בייטס שאל אותו בטוח יש לך משהו נגדה אני אלחם בשבילך.

אולי סוף סוף תפסיקי להיות אנטי טום.
נראה איך הוא יתנהג.
אני אהבתי אותו מהעונה הראשונה והייתי מאוד בעד הקשר שלו עם סיביל, אבל היית כל הזמן כל כך בקטע שהוא בעצם רע בשבילה שהרגשתי כאילו זה יהיה מספלייר לומר לך שאני אוהב אותו.
הוא היה מעצבן ממש.
ואני עדיין חושבת שהוא היה רע בשבילה.

אין לי שמץ של מושג על מה מדובר, אבל הדאוג'ר לחלוטין מלכה.
הגיעה איזה בת דודה פוחזת לשהות איתה שכביכול שונאת את לונדון אבל בתכלס אמא שלה הרחיקה אותה מלונדון כי היא יוצאת למועדנים עם גבר נשוי (נראה לי שאמא שלה לא ידעה אבל ידעה שהיא שובבה)
אז אדית ומתיו ורוזלינד תפסו אותה והבטיחו לא לספר. אבל סבתא שמעה שיחה והייתה חשדנית וגרמה לכולם לספר לה מה קרה כשכל אחד חושב שמישהו אחר הלשין חחחח
ולגבי את'ל היא סדרה לה לעבוד בבית ליד הסבא וסבתא של התינוק ואז כולם מרוויחים כי לאיזבל אין משרתת פרוצה וכל ההו לא רכילות שמלווה לזה ואת'ל תוכל לראות את הבן שלה.
(אגב, אני זוכר שהצחיק אותי שבברידג'רטון האמא היא הדאוג'ר)
מה זה אומר בכלל? אני קוראת לה סבתא.

דורי 1981

Well-known member
סדרה טובה, העוסקת בגלגול נשמות. גאוני הרעיון של חיי הילד מצד אחד, וזאת לצד התקופה בה היה חלק מכנופיית סוחרי סמים ובעל משפחתו (בגלגול הקודם). מצפה כבר לפרק הבא. ושהסדרה תימכר לנטפליקס- אמן.

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 5X10 סוף עונה

יש לנו רוצח! אמרתי שראש העיר קצת שיידי! והאצבע שלו!!!!
וואי הוא נבלה רצינית זה.

אבל גם כל המילארדרים אכן היו מעורבים מאד.

אני תמיד אוהבת לראות איך הכל מתחבר.

אהבתי שת'י נחלצה לעזרה.

אהבתי אבל שהשלישיה חילצה את עצמם. בצורה הזויה למדי:-D איך שהם רקדו להשתחרר מהשלשאות חחחח ואין מצב שצ'רלס בגילו מטפס את זה.
ובסוף כשהוא ירד "הוא בחר בחשפנית":-D
אה גם הצחיק אותי שהוא אמר "יש לי דברים שרציתי להגיד לכם.. אבל הם בנוטס בטלפון":-D

אולסו כל הכבוד לו שהוא אמר לא לאשה מסוכנת. התפתחות!

אגב הייתי בפויסטאנו לפני שנתיים, יפה שם.

חחחח יפה להווארד יש לו חבר מהאחים הסתומים:-D

וגם הבניין ניצל.

ויש רצח חדש לעונה הבאה.
איך הם התאמצו ממש שהרצח עדיין יהיה בגבול הבניין:-D
הייתה לי תחשוה שזאת תהיה טינה פיי עצמה.

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון סיום עונה 3

חלק 1
טוב אחרי שכל עונה 3 נמשכה רק כמה חודשים כמובן שהם היו צריכים לדלג שנה קדימה.
זה לא אמור להיות פרק כריסמס? כי הם ממש ממש בקיץ. סקוטלנד בחורף קפואה ובטח לא ככ ירוקה. גם זה שלא מחשיך זה בקיץ.
הייתי בהיילנדס בסקוטלנד איזה מקום מהמם|מאוהב| ממש נראה לי מזעזע להכתים את הגבעות הירוקות האלה בדם של צבאים. אני שמחה שלפחות לא הראו את זה.

חחחחחחחחחחחחחחחח לקום עם חמת חלילים בתור שעון מעורר אלוהים ישמור איזה סיוט:-D:-D:-D

מרי בהריון יופי, אני מניחה שבעונה הבאה כבר יהיה תינוק.

חחחח מסכן הדודן הזה הוא אציל וכולם קוראים לו שרימפי:-D

יש משרתת חדשה עם קראש על טום היא לא באה לי טוב.

חחחח מישהו מתחיל עם גברת פטמור, חמודה.

וואי המשרתים הבנים מזה חצופים הם מעצבנים אותי.

חלק 2
לללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה זה פהההההההההההההההההההההההה
מה זה צריך להיות משחקי הכס??????????????????????????????????????????? המאה???????????? מה נסגר איתם???????
ואתכם ימנוולים למה הרשתם לי לראות את זה????
;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(
אמאלה ברגע שראו אותו נוסע לו בכיף ידעתי שזה הסוףףףף זה סדרות 101 לא נראה סתם נסיעה אלא אם היא הולכת להסתיים ברע כבר התחלתי לצעוק על הטלוויזה "לאאאאאאאאא לאלאלאלא" #$#@!$#

היו לי מחשבות על עוד דברים אבל זה לא חשוב!!!

...טוב אני אכתוב בכל זאת.

אוי תומאס באמת אתה עדיין מאוהב במשרת החתיך? אחרי איך שהוא התייחס אלייך? זה עצוב. אבל עושה את תומאס קצת יותר לייקאבל.
לפחות אחרי שהוא חטף מספיק מכות בשבילי ג'ימי הסכים להיות נחמד אליו, שזה נחמד אני מניחה.

איזה חמודים כולם ביריד נראה כיף.

באמת תהיתי לגבי הסוזן הזאת למה היא כביכול אצילה והשיער שלה כזה מזעזע ובכן מסתבר שזה לא פשלה זה היה עלילה מכוונת.
גיזס איזה מרמרה המשרתת שלה.

היה ברור גם שהכל הכנה לזה שרוז תבוא לגור איתם ותצטרף לעונה הבאה.

איזה חמודה אנה רוקדת. ומוזלי|פנים|

חח איזה חמוד קרסון עם תינוקת.

טוב בטח שההוא שהתחיל עם גברת פטמור רק רצה טבחית הוא שמן.

מרי ילדה תינוק בריא ובן זכר אז יש יורש יופי. חשוב.
יאוו השיחה שלהם בסוף הייתה ככ חמודה מתוקים שלייייייייייייייי|מאוהב||מאוהב|
אמאלה הייתי צריכה להבין כבר אז שזה טוב מידי;-(
לא נו למההההההההה;-(;-(;-(

עדי|חזיר|
גם את יכולה להפיק סרט תקופתית בריטי פארודי
צפה בקובץ המצורף 138298
חחחח:-D
זה נראה די מטופש, אבל מצחיק
טוב כבר ההתחלה הגעילה אותי וצפיתי בדילוגים בטריילר ולא אהבתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק רציחות בבניין 5X10 סוף עונה
יש לנו רוצח! אמרתי שראש העיר קצת שיידי! והאצבע שלו!!!!
וואי הוא נבלה רצינית זה.
מרגיש לי כאילו הגיוני שחשדתי בו בעבר, הוא פשוט מרגיש לחלוטין מתאים למשהו כזה.
אם כי היה את כל הקטע שהוא כאילו מפחד מהביליונרים וגורם לשלישיה לחשוד בהם ואז גם אומר להם איפה הביליונרים מתכנסים יחד.
למה שהוא יעזור להם ככה בחקירה אפילו אם זה לא ישירות מצביע עליו.

ולא נעים לי לומר אבל... האם לא היו אמורים לשים לב שהאצבע היא של אדם שחור?
אבל גם כל המילארדרים אכן היו מעורבים מאד.
מילא מעורבים ברצח שהם לא עשו ושתקו לגבי הרוצח, אבל בסוף הם פשוט יושבים שם בזמן שהשלישיה עומדת להרצח.
כאילו האם זה נחמד כאילו שג'יי הזה נזכר לבגוד בחבריו בסוף, אבל רגע לפני זה הוא ישב ושתה בחדר ליד שבו השלישיה הייתה אזוקה (כלומר הם לא היו אזוקים, כי אז זה לא היה כל כך קל בשבילם להשתחרר, כי כמובן שהשוטרים המושחתים לא יאזקו אותם אלא יאסרו אותם בשלשלאות ארוכות מסיבה כלשהי)
וכמה זמן ישבו הביליונרים בכלא על כך שהם מעורבים ברצח שלא הם ביצעו... אני מניח שהם אכלו ארוחת ערב בבית שלהם (כרגיל בלי שום עוזר או שומר)
אני תמיד אוהבת לראות איך הכל מתחבר.
הרבה היה מטופש,
אבל הקטע שהשם של ראש העיר עובר באוטוקורקט לbeautiful היה מגניב.
אהבתי שת'י נחלצה לעזרה.
ידעתי שהיא צריכה מתישהו לעזור (אם היא לא הרוצחת) כי אחרת מה הטעם בה.
אהבתי אבל שהשלישיה חילצה את עצמם. בצורה הזויה למדי:-D איך שהם רקדו להשתחרר מהשלשאות חחחח ואין מצב שצ'רלס בגילו מטפס את זה.
ובסוף כשהוא ירד "הוא בחר בחשפנית":-D
אה גם הצחיק אותי שהוא אמר "יש לי דברים שרציתי להגיד לכם.. אבל הם בנוטס בטלפון":-D
חחחחחח כמו שאמרתי זה כל כך מופרח שככה קשור אותם. או שלא פשוט הרגו אותם.
אבל זה כן עשה את הכל מצחיק.
אולסו כל הכבוד לו שהוא אמר לא לאשה מסוכנת. התפתחות!
אוי זה היה לי חבל. ממש רציתי שהוא יהיה איתה.

והאם הוא היה עם עוד אישה מסוכנת חוץ מג'אן?
אגב הייתי בפויסטאנו לפני שנתיים, יפה שם.
גם אצלך זה היה פשוט גרין סקרין? (בעצם אני לא בטוח אם עשו אפילו את זה)

ומה היה הקטע שהיא אומרת לאמא שלה על זה שהיא בסוף עשתה את מה שצריך בשביל המשפחה.
קודם כל זה כנראה רק זה שהיא גנבה אצבע. אבל יותר לעניין זה שעשו מזה רגע כאילו היינו מעורבים רגשית בעלילה של המשפחה הזאת.
חחחח יפה להווארד יש לו חבר מהאחים הסתומים:-D
זה היה חמוד.
ואני מופתע שרק אחד מהם הומו.
וגם הבניין ניצל.
ממש מפתיע.
בערך באותה רמה שהופתעתי כשהם לא מתו בסוף הפרק.
ויש רצח חדש לעונה הבאה.
איך הם התאמצו ממש שהרצח עדיין יהיה בגבול הבניין:-D
חחחח היא עשתה מאמץ להגיע אליהם כי מסתבר שכולם יודעים שהם חוקרי הרצח הכי טובים בעולם
הייתה לי תחשוה שזאת תהיה טינה פיי עצמה.
האמת שהתלתלים האדומים לחלוטין גרמו לי לחשוב שזאת נטשה ליון.

עוד דברים:
הרובוט עושה אוווו כשהאוורד הולך עם הבחור ההוא.

נייתן ליין יודע ממש מעט איטלקית. אבל אז מסתבר שהסבתא כן יודעת אנגלית.

Lhuna3

Well-known member
נבלות! |נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
מה זה צריך להיות משחקי הכס??????????????????????????????????????????? המאה???????????? מה נסגר איתם???????
האמת שפחדתי שתצפי ברצף בערב אחד עד סוף העונה מהמוות של סיביל וזה יהיה מוגזם באמת.
אני לא חושבת שזה הרגיש לי כזה משחקי הכס כשהיה לנו הפרש של לפחות 4 שבועות בין שניהם.
להגנתי, כשהמלצתי לך על הסדרה בכלל לא זכרתי שזה קורה |מובך|;-#:-D
לא שזה היה מונע ממני להמליץ לך...
;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(;-(
אמאלה ברגע שראו אותו נוסע לו בכיף ידעתי שזה הסוףףףף זה סדרות 101 לא נראה סתם נסיעה אלא אם היא הולכת להסתיים ברע כבר התחלתי לצעוק על הטלוויזה "לאאאאאאאאא לאלאלאלא" #$#@!$#
וואי כן אני חושבת שגם אני הייתי ככה.

didalf

Well-known member
וואו ראית בזמן היום מפתיע.
מרגיש לי כאילו הגיוני שחשדתי בו בעבר, הוא פשוט מרגיש לחלוטין מתאים למשהו כזה.
אם כי היה את כל הקטע שהוא כאילו מפחד מהביליונרים וגורם לשלישיה לחשוד בהם ואז גם אומר להם איפה הביליונרים מתכנסים יחד.
למה שהוא יעזור להם ככה בחקירה אפילו אם זה לא ישירות מצביע עלי
מה הפוך אני חשדתי ואתה לא!

אנחנו סומכים על ראש העיר או שהוא מסיט את האשמה לכיוון אחר? לא יודעת.
האמת שלא חשבתי על האופציה שהוא מסיט אשמה על הביליונר בגלל שהוא בכלל אשם.

ולא נעים לי לומר אבל... האם לא היו אמורים לשים לב שהאצבע היא של אדם שחור?
תכלס:-D
למרות שהוא שחור בהיר יחסית. ומתישהו היא הכחילה.

הייתה אזוקה (כלומר הם לא היו אזוקים, כי אז זה לא היה כל כך קל בשבילם להשתחרר, כי כמובן שהשוטרים המושחתים לא יאזקו אותם אלא יאסרו אותם בשלשלאות ארוכות מסיבה כלשהי)
הם כן היו אזוקים הידיים היו קשורות ואז השלשלאות סובבו סביבם.
הם השתחררו מספיק כדי לשחרר את כל הסיבובים ולהגיע אל צ'ארלס אבל רק אחרי שהוא הצליח להשיג קולב לפרוץ את המנעול הם השתחררו לגמרי.

וכמה זמן ישבו הביליונרים בכלא על כך שהם מעורבים ברצח שלא הם ביצעו... אני מניח שהם אכלו ארוחת ערב בבית שלהם (כרגיל בלי שום עוזר או שומר)
הם אקססורי אוף א מרדר, זה פשע.
אבל בטח יש להם עורכי דין שישחררו אותם בשניה.

ידעתי שהיא צריכה מתישהו לעזור (אם היא לא הרוצחת) כי אחרת מה הטעם בה.
יאפ

ומה היה הקטע שהיא אומרת לאמא שלה על זה שהיא בסוף עשתה את מה שצריך בשביל המשפחה.
כן לא הבנתי גם8-*

חחחח היא עשתה מאמץ להגיע אליהם כי מסתבר שכולם יודעים שהם חוקרי הרצח הכי טובים בעולם
יש מצב:-D

נייתן ליין יודע ממש מעט איטלקית. אבל אז מסתבר שהסבתא כן יודעת אנגלית.
וואי זה הצחיק אותי ממש שהוא אמר שהוא לא רוצה לאכזב את הינשוף של דואלינגו, אני מזדהה. אני מפחדת מהינשוף הזה:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אחרי שכל עונה 3 נמשכה רק כמה חודשים כמובן שהם היו צריכים לדלג שנה קדימה.
אגב, אותי מאוד איכזב שהעונה השלישית פתאום הייתה על שנה אחת רק.
אהבתי את קפיצות הזמן.
כן, זה די נוראי.
זה ממש אמצע עונה 3 של המאה.
אבל מבחינתי זאת לחלוטין לא סיבה לא לראות את הסדרה.
אבל אני כן אחשוף עכשיו את הסוד שהסתרתי - שלושת העונות הבאות לדעתי הרבה פחות טובות משלושת העונות הראשונות. אבל עדיין גם יש דברים טובים.
מרי ילדה תינוק בריא ובן זכר אז יש יורש יופי. חשוב.
תכלס זה הכי חשוב.
היה נורא מתסכל אם בעונה 4 היא הייתה צריכה להתאהב בבן דוד רחוק יותר, לעשות איתו וויל-ת'יי-וונט-ת'יי ואז להתחתן איתו אחרי שארוסתו מתה ומורישה לו סכום כסף שיציל את האחוזה שוב רק כדי שהוא יכניס אותה להריון וימות בתאונת רכב.
אוי תומאס באמת אתה עדיין מאוהב במשרת החתיך? אחרי איך שהוא התייחס אלייך? זה עצוב. אבל עושה את תומאס קצת יותר לייקאבל.
לפחות אחרי שהוא חטף מספיק מכות בשבילי ג'ימי הסכים להיות נחמד אליו, שזה נחמד אני מניחה.
זה זכור לי כמשהו נורא חמוד.
שג'ימי מבין שזה שתומאס אוהב אותו זה בעצם דבר טוב.
ובאמת שמסכן תומאס שהוא כל כך חסר אהבה שהוא ממשיך לאהוב את ג'ימי גם אחרי כל מה שקרה.

didalf

Well-known member
;-(
האמת שפחדתי שתצפי ברצף בערב אחד עד סוף העונה מהמוות של סיביל וזה יהיה מוגזם באמת.
לא מה יש לך זה 6 פרקים ברצף זה פרקים ארוכים אני לא את:-D
אני לא חושבת שזה הרגיש לי כזה משחקי הכס כשהיה לנו הפרש של לפחות 4 שבועות בין שניהם.
זה מרגיש לי כמו עונה 3 של המאה;-(
להגנתי, כשהמלצתי לך על הסדרה בכלל לא זכרתי שזה קורה |מובך|;-#:-D
לא שזה היה מונע ממני להמליץ לך...
:-[:-D
וואי כן אני חושבת שגם אני הייתי ככה.
חוקי סדרות ארורים

זה ממש אמצע עונה 3 של המאה.
בדיוק מה שחשבתי!!!!!
אבל מבחינתי זאת לחלוטין לא סיבה לא לראות את הסדרה.
כן לא באמת חח אבל בא לי לצעוק על מישהו
אבל אני כן אחשוף עכשיו את הסוד שהסתרתי - שלושת העונות הבאות לדעתי הרבה פחות טובות משלושת העונות הראשונות. אבל עדיין גם יש דברים טובים.
ממ לא מפתיע תיארתי לי, אחרי שהרגו את הדמות הכי טובה (אוקי שניה הכי טובה אחרי קווין סבתא, שאני מניחה תחיה לנצח כי גם המוות לא מתעסק איתה) [אבל דפנטלי הכי חתיך]

היה נורא מתסכל אם בעונה 4 היא הייתה צריכה להתאהב בבן דוד רחוק יותר, לעשות איתו וויל-ת'יי-וונט-ת'יי ואז להתחתן איתו אחרי שארוסתו מתה ומורישה לו סכום כסף שיציל את האחוזה שוב רק כדי שהוא יכניס אותה להריון וימות בתאונת רכב.

זה זכור לי כמשהו נורא חמוד.
שג'ימי מבין שזה שתומאס אוהב אותו זה בעצם דבר טוב.
כן זה היה די חמוד.
קצת קיוויתי שהוא בכל זאת יחליט להיות גיי עם תומאס אבל אני מניחה שזה חמוד גם ככה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה הפוך אני חשדתי ואתה לא!
מה שאמרתי זה שמרגיש לי שהיה הגיוני שהייתי חושד בו. ואגב, לא בגלל משהו שהוא עשה, אלא בגלל הדרך שבה הסדרה בוחרת את הרוצחים שלה.
אבל זה העניין שלמרות שמרגיש לי עכשיו שהייתי צריך לחשוד בו, אני לא חשדתי בו.
הם כן היו אזוקים הידיים היו קשורות ואז השלשלאות סובבו סביבם.
הם השתחררו מספיק כדי לשחרר את כל הסיבובים ולהגיע אל צ'ארלס אבל רק אחרי שהוא הצליח להשיג קולב לפרוץ את המנעול הם השתחררו לגמרי.
אני יודע שהם היו אזוקים בסוף השרשראות האלו. זה לא הופך את השרשראות הארוכות האלו לפחות מגוחכות. מה המטרה שלהם?
אני לא ממש מתלונן, כי הדברים הלא הגיוניים בסדרה הופכים אותה לכיפית. זה לא שמשהו מרגיש שהיה צריך להיות הגיוני.

ואגב דברים מגוחכים - זה שהם עושים את כל ההצגה של להיות מאפיונרים עם האחים האלו? מה זה היה אמור להביע?
כלומר כן, שתילת מכשיר ההאזנה במחבוא היה חכם, אבל בשביל מה ההצגה?
ואם אתם הולכים להתעמת עם רוצח... אולי קודם כל תגידו לשוטרת שאתם בקשר איתה?

זה מזכיר לי עוד משהו - למה בעצם היה כל כך חשוב לראש העיר לקבל את האצבע שלו בחזרה?

אגב, שכחו לחלוטין מכל הקטע הזה שיש להם עכשיו חברה מפיקה שהיא בבעלות הביליונרים. לאור זה שהביליונרים עדיין בבעלות החברה הזאת הם עדיין לא יכולים ליצור את העונה הזאת של הפודקאסט שלהם.

עכשיו לגבי עונה הבאה:
אנגליה...
רצח של מישהו מהאצולה...
האם אני מריח קרוסאובר עם אחוזת דאונטון?
האם המלך יהיה חשוד ברצח בשלב מסוים?

didalf

Well-known member
אבל זה העניין שלמרות שמרגיש לי עכשיו שהייתי צריך לחשוד בו, אני לא חשדתי בו.
בדיוק ראיתי בקבוצה בפייסבוק שמישהו כתב שזה היה ברור כבר כמה פרקים כנראה האינרנט כבר עלה על זה.
אני ככ שמחה שאנחנו יותר תמימים ולא מנסים לפענח פה כי אמנם חשדתי בו לרגע אבל לא יותר מידי ויותר כיף לי ככה.
ואגב דברים מגוחכים - זה שהם עושים את כל ההצגה של להיות מאפיונרים עם האחים האלו? מה זה היה אמור להביע?
כלומר כן, שתילת מכשיר ההאזנה במחבוא היה חכם, אבל בשביל מה ההצגה?
נראה לי כדי שיאיימו ויפחידו. רק שהם אהבלים.
ואם אתם הולכים להתעמת עם רוצח... אולי קודם כל תגידו לשוטרת שאתם בקשר איתה?
תכלס
זה מזכיר לי עוד משהו - למה בעצם היה כל כך חשוב לראש העיר לקבל את האצבע שלו בחזרה?
כי זה מקשר אותו לאירוע.

אגב, שכחו לחלוטין מכל הקטע הזה שיש להם עכשיו חברה מפיקה שהיא בבעלות הביליונרים. לאור זה שהביליונרים עדיין בבעלות החברה הזאת הם עדיין לא יכולים ליצור את העונה הזאת של הפודקאסט שלהם.
נראה לי כמו עניין הבניין זה בוטל כי ככה?
עכשיו לגבי עונה הבאה:
אנגליה...
רצח של מישהו מהאצולה...
האם אני מריח קרוסאובר עם אחוזת דאונטון?
האם המלך יהיה חשוד ברצח בשלב מסוים?
THE BUTLER DID IT!!
(אבל לא קרסון הוא נאמן מידי)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נראה לי כדי שיאיימו ויפחידו. רק שהם אהבלים.
אם זה באמת היה אמור להבהיל את המיליארדרים אז זה יותר מגוחך.

*ועדיין מטרי, אותי שהמיליארדרים מסובבים בלי שומרים
כי זה מקשר אותו לאירוע.
אז הוא כל כך לא רצה להיות מקושר לרצח שלא הוא עשה והתרחש בחדר סגור... שהוא רצח מישהו נוסף בחצר של בניין שמשקיפים אליו עשרות חלונות.
נראה לי כמו עניין הבניין זה בוטל כי ככה?
נניח. למה לא
THE BUTLER DID IT!!
(אבל לא קרסון הוא נאמן מידי)
זה לחלוטין תומאס
(אבל בייטס ילך לכלא על זה כי זה בייטס)

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 401-403

401

או סופסוף נותנים לי מסגרת זמן ברורה.
אם ולנטיין דיי אז עכשיו פברואר 22 ומת'יו מת לפני חצי שנה באוגוסט 21.

אוי פתאום קלטתי שיום ההולדת של התינוק זה יום המוות של אבא שלו איזה יומולדת עצוב יהיה לו כל חייו.

אוי מרי מסכנה שלי;-(
היא הפכה לרוח קפואה כי כל העולם חוץ ממת'יו ראה בה ביץ' קרה ועכשיו כשהוא איננו היא לא מאמינה שיש בה יותר מזה. שרק הוא ראה אותה כטובה ואולי גם הוא דמיין;-( אז היא מתנהגת כמו שהיא חושבת ששאר העולם במילא רואה אותה. וגם כי אין לה טעם בחיים בלעדיו.
והיא בקושי מסוגלת להביע עניין בבן שלה.
וואי וסבתא כזאת חמודה כשהיא באה לדבר איתה. כבר 3 עונות ואני עדיין מופתעת כל פעם מחדש כשסבתא מראה שיש לה לב. זה היה מקסים.
אבל מה ששבר אותי היה בסוף כשהיא דיברה עם קרסון וסופסוף התפרקה ובכתה, בכיתי גם;-( סופסוף היא הרשתה לעצמה להרגיש אחרי שהיא הייתה רק קפואה ככ הרבה זמן.
אני לא יודעת אם מזל שדילגו קדימה וחסכו מאיתנו לראות אותה שומעת את הבשורה או לא. כי לא יודעת אם הייתי עומדת בזה. מצד שני רציתי לראות. ולבכות.
אבל אני חושבת שצריכה לדבר עם טום יותר, הוא היחיד שיכול להבין מה עובר עליה, הם במצב מאד דומה.
ובסוף מרי עברה ללבוש סגול (למדנו בהתחלה שאבלים לובשים שחור ולאט לאט עוברים לסגול ואז צבעים) והגיעה לארוחת הדיירים, היא מתחילה לחזור לחיים🥹

גם אמא שלו נראית שבורה למדי. ממש יצאה לה כל הרוח מהמפרשים. זה היה חמוד איך גברת היוז חייכה לעצמה כשהיא הביאה לה איזה צ'ריטי קייס לטפל בו וממש ראו אותה מתעוררת לחיים.

גיזס הנני הזאת מגעילה. מהתחלה היא לא באה לי בטוב. וכאילו בדכ תומאס הוא נחש וזה נכון לא להתייחס אליו יפה אבל היא הייתה ממש מגעילה, מי ידע הפעם הוא צדק ועשה טוב בזה שהוא תחמן להעיף אותה. הוא אפילו לא ידע כמה הוא צדק הוא הופתע בעצמו:-D
כי ככה היא דיברה לבייבי סיביל??? מה לעזאזל:-0 מזל שקורה תפסה אותה והעיפה אותה מיד!

ווי אוברייאן פשוט נעלמה8-* מה זה זה. ביי היית כלבה.
והמשרתת החצופה מוצאת את דרכה חזרה אוי.

אדית די את חייבת למצוא לעצמך גברים טובים יותר|פנים|

אה סבתא גם הייתה חמודה כשהיא ניסתה למצוא למוזלי עבודה. רק למה היא לא עדכנה את המשרת שלה? במקום שהוא ככה יהרוס לו. חבל.

402
יש לי שאלה חשובה - מתי בוטלה החובה באנגליה לחבוש כובע בכל פעם שיוצאים מהבית??

אוו יש לנו מכתב ממת'יו. ואפילו יותר מרגש - הבובה שמרי הביאה לו במלחמה וחזרה אליה;-(

לא הבנתי מה הסיפור עם המס.

חחח כל הפרק אני עם אתר שמחשב כסף של פעם להיום. כי הם זורקים מספרים עלובים כמו 15-20 פאונד ואז מסתבר שזה כמה אלפים טובים:-D

וואיייי המשרתת החדשה כלבה. יופי תומאס מצא נחשה חדשה להתחבר איתה. עד שהם יתהפכו אחד על השניה גם כן.
אבל שניכםםם תעזבו את אנה חצופים!!

גם הרוז הזאת מעצבנת אותי שהיא גוררת את אנה לשטויות שלה! שלא תסבך אותה גם!!

403
לאאאא מסכנה אנה;-( יאוו ואף אחד לא היה שם לשמועעע
וואי ממש מתעללים באנה העונה הזאת מספיק ודי!!
יאוו עכשיו בטוח היא תכנס להריון מהחלאה הזה אוי לא|פנים|

האדון הזה שמתחיל עם מרי לא בא לי בטוב קישטה עוד לא התגברנו על מת'יו!

אוי איזבל קצת שברה לי את הלב במה שהיא אמרה שהיא מרגישה לא בסדר בכל פעם שהיא קצת שמחה;-(
וסבתא כזאת חמודה כשהיא ממש התעקשה להזמין אותה.

איזה כיף להיות עשיר ולהזמין זמרת להופעה פרטית איך אני משיגה את טיילור סוויפט?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
או סופסוף נותנים לי מסגרת זמן ברורה.
אם ולנטיין דיי אז עכשיו פברואר 22 ומת'יו מת לפני חצי שנה באוגוסט 21.
וואלה.
אבל לפחות מת'יו מת אז הוא לא יכל לקנות למרי את אותה שרשרת שהוא קנה לארוסתו הישנה. :cool:
אוי פתאום קלטתי שיום ההולדת של התינוק זה יום המוות של אבא שלו איזה יומולדת עצוב יהיה לו כל חייו.
אוי, זה באמת נוראי.
אולי יחגגו לו ביום הולדת היהודי. שיט הם לא יהודים.
אוי מרי מסכנה שלי;-(
היא הפכה לרוח קפואה כי כל העולם חוץ ממת'יו ראה בה ביץ' קרה ועכשיו כשהוא איננו היא לא מאמינה שיש בה יותר מזה. שרק הוא ראה אותה כטובה ואולי גם הוא דמיין;-( אז היא מתנהגת כמו שהיא חושבת ששאר העולם במילא רואה אותה. וגם כי אין לה טעם בחיים בלעדיו.
והיא בקושי מסוגלת להביע עניין בבן שלה.
וואי וסבתא כזאת חמודה כשהיא באה לדבר איתה. כבר 3 עונות ואני עדיין מופתעת כל פעם מחדש כשסבתא מראה שיש לה לב. זה היה מקסים.
אבל מה ששבר אותי היה בסוף כשהיא דיברה עם קרסון וסופסוף התפרקה ובכתה, בכיתי גם;-( סופסוף היא הרשתה לעצמה להרגיש אחרי שהיא הייתה רק קפואה ככ הרבה זמן.
אני לא יודעת אם מזל שדילגו קדימה וחסכו מאיתנו לראות אותה שומעת את הבשורה או לא. כי לא יודעת אם הייתי עומדת בזה. מצד שני רציתי לראות. ולבכות.
אבל אני חושבת שצריכה לדבר עם טום יותר, הוא היחיד שיכול להבין מה עובר עליה, הם במצב מאד דומה.
ובסוף מרי עברה ללבוש סגול (למדנו בהתחלה שאבלים לובשים שחור ולאט לאט עוברים לסגול ואז צבעים) והגיעה לארוחת הדיירים, היא מתחילה לחזור לחיים🥹

גם אמא שלו נראית שבורה למדי. ממש יצאה לה כל הרוח מהמפרשים. זה היה חמוד איך גברת היוז חייכה לעצמה כשהיא הביאה לה איזה צ'ריטי קייס לטפל בו וממש ראו אותה מתעוררת לחיים.
אוי מסכנים.
הן סובלות כמעט באותה מידה שאנחנו בתור צופים סבלנו.
גיזס הנני הזאת מגעילה. מהתחלה היא לא באה לי בטוב. וכאילו בדכ תומאס הוא נחש וזה נכון לא להתייחס אליו יפה אבל היא הייתה ממש מגעילה, מי ידע הפעם הוא צדק ועשה טוב בזה שהוא תחמן להעיף אותה. הוא אפילו לא ידע כמה הוא צדק הוא הופתע בעצמו:-D
כי ככה היא דיברה לבייבי סיביל??? מה לעזאזל:-0 מזל שקורה תפסה אותה והעיפה אותה מיד!
וואי זה אחד הרגעים המאוד זכורים לי מהסדרה.
וכאילו אם תומאס קצת קנה את לב המשפחה עם זה שהוא טיפל בכולם בזמן המגפה, אז מבחינת קורה הוא עכשיו המושיע שהוא זה שגרם לה לבדוק על האומנת הזאת.
ובאמת איזו כלבה.
ואיך קורה פשוט קוראת לאחת המשרתות ואומרת שיעיפו אותה ולא יתנו לה עוד רגע להיות עם הילדים.

וזכור לי שגם יש קטע אחר כך שגברת היוז או מישהו אומר לקורה שלא תאמין לכל מה שתומאס אומר, כי הם מניחים שהוא הסית נגדה פשוט כמו שאופייני לו ולא יודעים מה באמת קרה.
ווי אוברייאן פשוט נעלמה8-* מה זה זה. ביי היית כלבה.
כן והשחקנית אפילו לא נשארה להגיד שלום
והמשרתת החצופה מוצאת את דרכה חזרה אוי.
לא זוכר במי מדובר
אדית די את חייבת למצוא לעצמך גברים טובים יותר|פנים|
לא זוכר במי מדובר, אבל זה די כללי לכל הסדרה
402
יש לי שאלה חשובה - מתי בוטלה החובה באנגליה לחבוש כובע בכל פעם שיוצאים מהבית??
זה קרה רק בשנות ה90 כשטוני בלייר נבחר לראשות הממשלה
לא הבנתי מה הסיפור עם המס.
גם אני לא.
אבל אנחנו מדברים כאן על הסדרה עכשיו.
חחח כל הפרק אני עם אתר שמחשב כסף של פעם להיום. כי הם זורקים מספרים עלובים כמו 15-20 פאונד ואז מסתבר שזה כמה אלפים טובים:-D
לרוב אני לא טורח לבדוק, אבל זה באמת נשמע יותר ממה שחשבתי.
גם הרוז הזאת מעצבנת אותי שהיא גוררת את אנה לשטויות שלה! שלא תסבך אותה גם!!

403
לאאאא מסכנה אנה;-( יאוו ואף אחד לא היה שם לשמועעע
וואי ממש מתעללים באנה העונה הזאת מספיק ודי!!
אוי, הסדרה די בקטע של התעללות באנה.
אוי איזבל קצת שברה לי את הלב במה שהיא אמרה שהיא מרגישה לא בסדר בכל פעם שהיא קצת שמחה;-(
וסבתא כזאת חמודה כשהיא ממש התעקשה להזמין אותה.
אוי מסכנים
איזה כיף להיות עשיר ולהזמין זמרת להופעה פרטית איך אני משיגה את טיילור סוויפט?
אני לא זוכר את זה.
הם לא די עניים יחסית לאצילים? הרי בקושי יש להם כסף לשמור על האחוזה רוב הזמן.

והי, סוף סוף אני יכול להביא תגובות שלי מהעבר:
מאוד חבל לי שלא מצאתי שכתבנו משהו על הפרק הראשון

פרק 2:

פרק 3:

יש כמובן גם תגובות של לונה
ומאוד מוזר שבמקביל דיברנו על הסוף של שובר שורות.

למעלה