דיוני סדרות #144

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 501-502

501

אה הילדים גדלו.
מסכנה אידית בטח קשה לראות את הילדים של האחיות שלה גדלים בבית ושלה לא.

וואי סופסוף חשפו מה הסוד של המשרתת של קורה ושחררו אותנו מתומאס. כי באמת עונה שלמה היינו תקועים בלופ שהוא מאיים עליה ואנחנו לא יודעים למה זה נהיה חופר.
חעחעחעחע איך הוא חשב את עצמו חכם גדול וקורה הכניסה לו בהפוכה:-D היא נהדרת.
אבל איכשהו שוב הוא מציל את המצב לגמרי במקרה הוא עושה את המעשה הנכון בלי להתכוון.
הוא באמת הציל את אדית יפה מאד מתוך אינסטינקט ובלי אנוכיות.

טוב הייתה שריפה אבל כולם בסדר.
לאידית הייתה שיחה קצת מוזרה עם הכבאי בסוף שאני תוהה אם זה היה בכוונה8-*

אוף לא בא לי על מרי עם הטוני הזה.
אבל היא צודקת שזה מאד דפוק דרך החיים שלהם שישר מתחתנים. בלי לגור עם מישהו, לראות איך אםת באמת מסתדרים, בלי לשכב איתו קודם.
בתכלס בתור אלמנה לא בתולה היא יכולה לעשות מה שבא לה לא?

חחחחחח סבתא מלכה כרגיל. לא הבנתי ממש מה היא זממה עם איזבל אבל היא אמרה דברים שהצחיקו אותי
"זה לא קשה להתחמק מאנשים שלא אוהבים, הבעיה זה להתחמק מחברים":-D
"דעות זה כמו תפילה, ראוי להערכה אבל הורס את האווירה"
משהו כזה נראה לי זה ניסוח חופשי מידי:-D

502
וואו רדיו כמה מודרני:-D:-D
אמאלה איך הם מגיבים לכל שטות כזאת. אם קרסון, רוברט או סבתא יקבלו הצצה 100 שנה קדימה הם ימותו מהתקף לב:-D

אני לא אוהבת את מרי עם הלורד הזה:-(
יפה שהיא הייתה מספיק חכמה לקנות אמצעי מניעה כלשהם.
אני תוהה אבל איך אנה לא בהריון אם היא לא משתמשת בכאלה. הא תוך כדי כתיבה חשבתי שאולי זה כמו בברידג'רטון, מר בייטס יודע מה לעשות כדי להמנע והיא צעירה ותמימה ולא יודעת מה הוא עושה.

מעצבו אותי שאנה עדיין נחמדה לתומאס כשהוא כל הזמן מחפש איך לבחוש בדברים ולהרוס להם.
אם אתה רוצה שיאהבו אותך אולי אל תהיה כזה נחש כל הזמן? חשבת על זה??

אופסי העניין של המשרת החלאה לא נסגר ויש עד ראיה. שראה את בייטס? גאד איזה מעיק די. פעם שניה כבר לא יאמינו לו.

dilly snake

Well-known member
היה הרבה בפרק הזה.

זה מתחיל במישהו שיש לו הזיות שמיעה, הוא מגיע לוולף ואז מתברר שהוא הבחור שהיה לוולף רומן איתו עד שאימא שלו הפרידה ביניהם. רוב העבודה נפלה על אוליבר עם דיינה ו-ואן ברקע לא עושים כמעט דברים מועילים. מסבר שיש לו מהתקפים של אפילפסיה שעמידים לתרופות. אין ברירה וצריך לעשות לו ניתוח מוח, הוא מהסס בהתחלה אבל וולף מצליח לשכנע אותו שזה הפתרון הכי טוב, ג'וש מנתח אותו והוא מחלים(האמת שזה מרגיש שהעונה הזאת הם יותר בקטע של זבנג וגמרנו, יותר פתרונות מהירים כמו ניתוח ופחות ללמוד לחיות עם זה).
ומסתבר שלבחור הזה גם יש בעל ושני ילדים.

האח הראשי החדש קולט שיש וייב בין וולף לג'וש, הם מדברים על זה ולדעתי הוא דחף את האף יותר מידי, בכל מקרה שוולף אומר לג'וש שהוא רוצה לנסות לתת ליחסים ביניהם צ'אנס ג'וש חושף שהוא כבר המשיך הלאה והוא עם בחור אחר.

אריקה מנסה לעזור לבחור הזה עם הסכיזופרניה, היא מצליחה לעזור לו להירגע מספיק כדי לעשות בדיקות. והם מגלים שהוא באמת סכיזופרני, קרול מסכימה לטפל בו ואריקה בעזרת האקסית של ואן מוצאת לו מקום לישון בו והיא אפילו נותנת לו את הכרטיס האשראי שלה(למה?? לא יותר פשוט לתת לו מאתיים דולר??) אבל אז הוא בורח להם שוב.
*לאימא של אריקה הייתה סכיזופרניה, והיא גם מספרת לוולף שהיא מאומצת ושאימא שלה פשוט נעלמה. זה מסביר הרבה, בעיקר את המשיכה שלה לעבוד עם וולף ועכשיו העבודה שלשניהם יש הורים עם מחלות נפש.
*דיינה מגלה שאריקה גונבת לה תרופות ואז אריקה מספרת לה שהיא לוקחת תרופות מאז הסיפור עם המעלית, ואני מקווה שעכשיו שגם ג'ייקוב וגם דיינה יודעים הם ישכנעו את אריקה לדבר עם קרול ולקבל טיפול.
*ואן והאקסית שלו חוזרים? סוג של חוזרים?

החברה של דיינה מזמינה אותה למשחק עם החברים שלה, ודיינה לא משתלבת שם ומרגישה לא בנוח(ובצדק, מה שמה הייתה צריכה להכין אותה למה שייקרה), ואן היה חמוד ובא לתמוך בה ריגשית, ואז דיינה שוברת לאחד החברים של מה שמה את האף עם הכדור(ולא ברור איך ואן ישר רץ לעזור להם, הוא לא היה אמור לסבול מכאב נוראי באף בגלל זה?).

ד"ר דוש לא היה, גם לא ג'ייקוב. וכבר שני פרקים לא ראינו את וולף בבית חולים לחולי נפש.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש שרשור שלם על העונה הזאת, אתה מוזמן לקפוץ לשם, לקרוא ולכתוב:
סיימתי לראות את הסדרה, בינינו עונה זאת הרבה פחות טובה מקודמתה וגם ברור שלמרות זאת תהיה עוד עונה עפ"י סיום העונה שנתנו פתח לעונה |חדש|ה.
בעונה הראשונה המרתי שתהיה פרשת אהבה בין האח של נואה (סשה) לאחות של ג'ואן (מורגן) ודיי ברור שזה מתקדם לשם וכנראה יהיה בעונה הבאה.
לדעתי, האימא של האחיות תתגייר בסוף וייתכן גם שתתחתן שוב עם הגרוש שלה
.

אגב, הגבתי גם בתגובה #84 שבדף 5 בשרשור שהפנת אותי אליו.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 503-504

503

אווווווווו לסבתא יש קראש רוסי מהעבר שמצא את עצמו בבית דאונטון!!:-D
המשרת שלה נראה כזה דביל תמיד.
בואנה בסוף סבתא היחידה שיודעת את כל הסודות של הנכדות שלה. והיא הרבה יותר זורמת ממה שכולם חושבים.

אז מרי בילתה שבוע עם טוני וגילתה שבעצם לא כזה בא לה עליו. וזה למה יוצאים ביחד ולא מתחתנים מיד. יפה מאד מרי!
ואני אוהבת את החברות שלה עם טום.

אידית צריכה לספר לאשתו של החוואי שהיא האמא של התינוקת.

504
אוהו רוברט עצבני היום אבל בגדול הוא קצת צודק.
האיש הזה של האומנות בהחלט מפלרטט ומתחיל עם קורה. היא איכשהו תמימה מספיק כדי לא לשים לב.
והמורה הזאת החברה של טום איזה מעצבנת. גם מעצבן אותי שהם ממשיכים להזמין אותה בגלל הנימוס הבריטי שלהם כשברור שהיא לא נהנית שם ורוברט לא סובל אותה. אבל לא "או חלילה בוודאי שאת מוזמנת אני מתעקשת". נו למה?
וכאילו הם האדונים הכי טובים ונחמדים לעובדים שלהם שראיתי בחיים. מעצבן אותי שהיא חושבת שהם מתייחסים אליהם כעבדים. ומארחים אותך סתמי.

מה יש לתומאס עכשיו? הוא התמכר להרואין? הוא נסע לעשות לעצמו טיפולי המרה?

לא הבנתי טוני החצוף הזה חושב שעכשיו הוא יכפה על מרי להתחתן איתו כי היא שכבה איתו?
איכ נהיה דוש ברגע שהיא דחתה אותו רק מוכיח שהיא צודקת.
והשני עדיין לא מחוץ לתמונה אני מעדיפה אותו.

אם יש דבר אחד חיובי בזה שמת'יו מת זה שמרי נכנסה לעניינים והיא חלק מההנהלה, אישה או לא. אם מת'יו היה שם הוא היה מטפל בזה והיא הייתה יושבת בצד עושה דברים של אישה וזה נחמד שהיא שם אחראית. אבל זה לא מספיק תחזירו לי את מת'יו:-(

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 503-504

503

אווווווווו לסבתא יש קראש רוסי מהעבר שמצא את עצמו בבית דאונטון!!:-D
המשרת שלה נראה כזה דביל תמיד.
בואנה בסוף סבתא היחידה שיודעת את כל הסודות של הנכדות שלה. והיא הרבה יותר זורמת ממה שכולם חושבים.

אז מרי בילתה שבוע עם טוני וגילתה שבעצם לא כזה בא לה עליו. וזה למה יוצאים ביחד ולא מתחתנים מיד. יפה מאד מרי!
ואני אוהבת את החברות שלה עם טום.

אידית צריכה לספר לאשתו של החוואי שהיא האמא של התינוקת.

504
אוהו רוברט עצבני היום אבל בגדול הוא קצת צודק.
האיש הזה של האומנות בהחלט מפלרטט ומתחיל עם קורה. היא איכשהו תמימה מספיק כדי לא לשים לב.
והמורה הזאת החברה של טום איזה מעצבנת. גם מעצבן אותי שהם ממשיכים להזמין אותה בגלל הנימוס הבריטי שלהם כשברור שהיא לא נהנית שם ורוברט לא סובל אותה. אבל לא "או חלילה בוודאי שאת מוזמנת אני מתעקשת". נו למה?
וכאילו הם האדונים הכי טובים ונחמדים לעובדים שלהם שראיתי בחיים. מעצבן אותי שהיא חושבת שהם מתייחסים אליהם כעבדים. ומארחים אותך סתמי.

מה יש לתומאס עכשיו? הוא התמכר להרואין? הוא נסע לעשות לעצמו טיפולי המרה?

לא הבנתי טוני החצוף הזה חושב שעכשיו הוא יכפה על מרי להתחתן איתו כי היא שכבה איתו?
איכ נהיה דוש ברגע שהיא דחתה אותו רק מוכיח שהיא צודקת.
והשני עדיין לא מחוץ לתמונה אני מעדיפה אותו.

אם יש דבר אחד חיובי בזה שמת'יו מת זה שמרי נכנסה לעניינים והיא חלק מההנהלה, אישה או לא. אם מת'יו היה שם הוא היה מטפל בזה והיא הייתה יושבת בצד עושה דברים של אישה וזה נחמד שהיא שם אחראית. אבל זה לא מספיק תחזירו לי את מת'יו:-(
משהו חשוב מאד ששכחתי לציין - מרי לבשה מעיל כחול וכובע אדום ונראתה בדיוק אבל בדיוק כמו הדב פדינגטון:-D:-D:-D
חבל שאסור לי לחפש דברים.

(חע חיפשתי רק את הדובי וגיליתי שרוברט משחק שם לול)

Lhuna3

Well-known member
משהו חשוב מאד ששכחתי לציין - מרי לבשה מעיל כחול וכובע אדום ונראתה בדיוק אבל בדיוק כמו הדב פדינגטון:-D:-D:-D
חבל שאסור לי לחפש דברים.

(חע חיפשתי רק את הדובי וגיליתי שרוברט משחק שם לול)
1762379860180.jpeg

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 505-506

505

ובכן היום תור החברה המורה הזאת של טום להתלבש כמו הדב פדינגטון. אני מקווה מאד שזה הולך לקרות אחת לפרק עכשיו.

IMG_7541.jpeg

אוו פעם ראשונה שיהודים קיימים בסדרה הזאת!!:-D עם הבחור הזה שרוז פגשה שהמשפחה שלו ברחה מאודסה. (בעצם קורה הזכירה לפני כמה פרקים שאבא שלה יהודי).
כאילו קל מאד לרחם על הרוסים האלה שרוז עוזרת להם כי הם נראים מסכנים והכל אבל אז הם זורקים כאלה משפטים (הוא צעק על הבחור שהוא לא באמת רוסי) ונזכרים שבעצם הם היו כנראה אנשים רעים. אם למשל הם חושבים שיהודים הם לא אנשים ראויים שהגיעו להם שיטבחו בהם.

טוב ההוא שחיזר אחרי קורה סופסוף חשף את עצמו. חחחחחחח רוברט הבריטי המנומס כפכף אותו:-D

הכל קצת מרגיש באיזה לופ כבר כמה פרקים זה טיפה מעייף.

506
אואו יש מישהו בעייתי בגרמניה בשם היטלר. התחלנו.
הסדרה הזאת כל הזמן גורמת לי לעצור לחפש אירועים היסטורים.
חחחח וקורה כזה "טוב לפחות ההיטלר הזה נכנס לכלא לחמש שנים" ואני כזה אממ....😬😬😬

וזה אדית נשברה סופית וברחה עם התינוקת. שיהיה לה בהצלחה.
מעניין אם הם היו מספרים מהתחלה לאשתו של דרו שזאת הבת שלה אם היא הייתה יותר זורמת עם זה. יש מצב שכן לדעתי והכל היה פשוט יותר.

אוו מרי עשתה קארה מודרני!!:-D יפה לה האמת.
וואי אני אוהבת אותה אבל היא באמת ממש אחות רעה לאדית.

הבחור הזה של רוז נראה חמוד למדי גם באופי וגם חתיך. אני בעד. לשם שינוי היא בוחרת טוב.
אבל סבתא עשתה פרצוף על זה שהם יהודים נעלבתי סבתא:-(
חחחח הצחיק אותי שאיזבל שאלה אם לעומת הקתולים רוז לא תצטרך להמיר דת. כי כאילו די כולכם נוצרים זה אותה דת די להעמיד פנים שזה המרת דת:-D יהדות לעומת זאת זה באמת דת אחרת.

חחחחחח איזבל וסבתא מסתכלות על מרי רוכבת
"אני חושבת שהיא נהדרת"
"אני חושבת שהיא משוגעת":-D
נתקלתי בזה כבר משתמשים בזה כמם:-D

אז צדקתי תומאס ניסה להעביר את עצמו טיפולי המרה קלולקים. כאילו הוא כזה חלאה באמת סתם הלשין על גברת בקסטר כי היא לא סיפרה לא רכילויות ובסוף היא עוד עוזרת לו. יש לו מזל שכולם בבית הזה נשמות טובות חוץ ממנו. ומצד שני איכשהו לא יכולתי שלא לרחם עליו בעצמי|פנים|

אוקי אז בייטס כנראה באמת לא רצח את המשרת ההוא ודווקא הכרטיס ההוא היה ההוכחה שלו. אופסי.

אוי לא מה יש לכלבה? רק שלא תמות;-( היא כבר זקנה בתכלס היא איתנו מתחילת הסדרה ועברו איזה 12 שנים.

אהבתי שגם בגילה המתקדם לסבתא יש מישהו שעדין מאוהב בה:-D

אף אחד לא נראה כמו הדב פדינגטון הפרק:-(

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה הרבה בפרק הזה.
בעיקר הרבה להטבים. כלומר תכלס האיזכור שלואן יש משהו עם האקסית שלו היה הדבר היחיד שהזכיר לנו שהסדרה לא מתרחשת בעולם אידילי שבו כולם להטבים.
אבל באמת המון להטבים: אוליבר, ג'וש, החבר הנוכחי של ג'וש (אפילו שלא רואים אותו אני מחשיב) האקס של אוליבר, הבעל של האקס, האח, דיינה, החברה שלה, כל האקסיות של החברה.
זה מתחיל במישהו שיש לו הזיות שמיעה, הוא מגיע לוולף ואז מתברר שהוא הבחור שהיה לוולף רומן איתו עד שאימא שלו הפרידה ביניהם. רוב העבודה נפלה על אוליבר עם דיינה ו-ואן ברקע לא עושים כמעט דברים מועילים. מסבר שיש לו מהתקפים של אפילפסיה שעמידים לתרופות. אין ברירה וצריך לעשות לו ניתוח מוח, הוא מהסס בהתחלה אבל וולף מצליח לשכנע אותו שזה הפתרון הכי טוב, ג'וש מנתח אותו והוא מחלים(האמת שזה מרגיש שהעונה הזאת הם יותר בקטע של זבנג וגמרנו, יותר פתרונות מהירים כמו ניתוח ופחות ללמוד לחיות עם זה).
ומסתבר שלבחור הזה גם יש בעל ושני ילדים.
כל הסיפור הזה פחות עבד עבורי לעומת מקרים שבועיים שיש בסדרה הזאת בדרך כלל.
קודם כל כמו שציינת - זה לחלוטין מקרה שבו הפרק מסתיים בניתוח שאז המטופל בריא לחלוטין. וזה לא רגיל לסדרה הזאת. אולי היו עוד מקרים כאלו העונה, אני באמת לא זוכר מה היה אפילו שבוע שעבר, אבל זה עדיין חריג ואני אוהב את זה שהמקרים מסתיימים עם זה שעדיין יש תהליך.
גם לא אהבתי את הדבר הקלאסי הזה שהיה לו התקפים ממש קלים שהוא בסך הכל שמע קולות, אבל במקרה זמן קצר אחרי שהוא הגיע לטיפול אצליהם זה הפך להתקפים קשים של ממש.
אבל הכי לא אהבתי את זה שזה כאילו התקשר לרומן הקצרצר שהיה לו עם אוליבר לפני 30 שנה, הקטע שהוא שמע שיר "שלהם" וזה שהוא כאילו רצה לחדש את הרומן שלהם אפילו שיש לו משפחה שלמה. ולא היה ברור אם זה קשור לאירוע המוחי שלו או לא.
האח הראשי החדש קולט שיש וייב בין וולף לג'וש, הם מדברים על זה ולדעתי הוא דחף את האף יותר מידי,
מה קצת היה לי חבל זה שהאח התייחס אל וולף כאילו הוא מדור אחר ואין סיכוי לרומן בינהם. ובעיקרון לא רציתי שיהיה בינהם משהו כי אני טים אוליבר/ג'וש, אבל רציתי את האופציה. אני עדיין מניח שיש סיכוי טוב שזה יקרה.
בכל מקרה שוולף אומר לג'וש שהוא רוצה לנסות לתת ליחסים ביניהם צ'אנס ג'וש חושף שהוא כבר המשיך הלאה והוא עם בחור אחר.
מה שהיה מגעיל, אם כי זה היה סוג של פליטת פה לא חכמה ולא מכוונת אני מניח, זה שג'וש אמר שמערכת היחסים עם הבחור האחר הזה היא קלה. כלומר שאוליבר הוא קשה. מה שכן, די נכון, אבל אתה לא אמור לומר לו את זה ככה.
אריקה מנסה לעזור לבחור הזה עם הסכיזופרניה, היא מצליחה לעזור לו להירגע מספיק כדי לעשות בדיקות. והם מגלים שהוא באמת סכיזופרני, קרול מסכימה לטפל בו ואריקה בעזרת האקסית של ואן מוצאת לו מקום לישון בו והיא אפילו נותנת לו את הכרטיס האשראי שלה(למה?? לא יותר פשוט לתת לו מאתיים דולר??) אבל אז הוא בורח להם שוב.
זה לא בדיוק שהוא ברח להן. הוא לא חזר לטיפול הבא שלו, שזה דבר לא מפתיע. יותר בעייתי כי יש לו את הכרטיס אשראי של אריקה, אבל זה פאק שלה שהיא נתנה לו אותו (ובאמת מה הבעיה לתת לו כסף מזומן (כלומר חוץ מזה שבטח אין לה)
*לאימא של אריקה הייתה סכיזופרניה, והיא גם מספרת לוולף שהיא מאומצת ושאימא שלה פשוט נעלמה. זה מסביר הרבה, בעיקר את המשיכה שלה לעבוד עם וולף ועכשיו העבודה שלשניהם יש הורים עם מחלות נפש.
זה היה מפתיע. הנחתי שכל הקטע שלה זה הפוסט טראומה עם עניין המעלית. אז יש גם את זה בנוסף.
*דיינה מגלה שאריקה גונבת לה תרופות ואז אריקה מספרת לה שהיא לוקחת תרופות מאז הסיפור עם המעלית, ואני מקווה שעכשיו שגם ג'ייקוב וגם דיינה יודעים הם ישכנעו את אריקה לדבר עם קרול ולקבל טיפול.
אני הייתי בטוח שאחרי שהיא סיפרה לג'ייקוב בפרק הקודם הוא כבר ידאג שהיא כן תפנה אל מישהו לעזרה. חסר להם שגם פרק הבא היא לא תפנה לעזרה.
בכל מקרה זאת הייתה סצנה טובה כשהיא מתפרקת מול דיינה.
*ואן והאקסית שלו חוזרים? סוג של חוזרים?
לא מעניין (למרות שהאקסית שלו הייתה חמודה)
החברה של דיינה מזמינה אותה למשחק עם החברים שלה, ודיינה לא משתלבת שם ומרגישה לא בנוח(ובצדק, מה שמה הייתה צריכה להכין אותה למה שייקרה),
מסכנה דיינה.
ואן היה חמוד ובא לתמוך בה ריגשית, ואז דיינה שוברת לאחד החברים של מה שמה את האף עם הכדור(ולא ברור איך ואן ישר רץ לעזור להם, הוא לא היה אמור לסבול מכאב נוראי באף בגלל זה?).
לא חשבתי על זה. אבל בתור רופא שעובד בבית חולים אני מניח שהוא כבר רגיל ללעזור לאנשים שכואב להם והוא מרגיש את זה.
ד"ר דוש לא היה, גם לא ג'ייקוב. וכבר שני פרקים לא ראינו את וולף בבית חולים לחולי נפש.
לא ראינו קטע בבית חולים הזה בפרק שעבר?
היה ממש כיף שלא היה את דוקטור דוש. ג'ייקוב לא היה חסר לי.

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 507-508

507

אוי לא הכלבה הולכת למות;-(
טוב היא זקנה כבר.

כל הסיפור עם אדית מגוחך קצת חחחחח "כן החלטתי לאמץ ילדה רנדומלית מהכפר" נובאמת:-D

חחחחחחחחחחח סבתא בהתחלה על האם לרוברט יש זכות לדעת גם: "לא. הוא גבר. לגברים אין זכויות":-D:-D יו גו סבתוש!!
יוו היא שברה לי את הלב קצת היא עצובה שאיזבל תתחתן כי היא תתגעגע לחברה שלה🥹🥹 היא צריכה את הבסטי שלה לריב איתה.

אני אמורה לזכור את הפעם הקודמת שראינו את הלארי הזה?
איכ איזה בנים מגעילים יש ללורד מורטון הזה מי חינך אותם????????? יוו מסכנה איזבל:-( אל תתחתני איתו!!

וואי טוני הזה עולה לי על העצבים שהוא לא מבין את המילה "לא". במושגים של היום זה מטרידן 100%.

508
אה החתונה של ההוא ורוז כבר קורית, אוקי.
לאדעת אם להעלב בתור יהודיה שאבא שלו היהודי הוצג ככזה מניאק. מצד שני אמא של רוז אפילו יותר גרועה אז אני מניחה שהמסקנה היא שאנשים מניאקים בכל הדתות חחחח
בכל מקרה זה קטע כי באמת חשבתי שיהודים לא קיימים בעולם הזה.
מזל שהם באנגליה ולא בגרמניה עם המלחמה הבאה שמתקרבת....
שעשע אותי שהיה אזכור קטן לרוטשילד. תהיתי אם יזכירו גם את ארץ ישראל, שכרגע תחת המנדט הבריטי, בדיוק כמו הודו שבה ההורים של רוז היו.
ו-וואו אמא של רוז כלבה. מסכנה רוז.

מה מרי רוצה בעצם? היא לא רוצה את אנתוני אבל היא רוצה מישהו שכרוך אחריה?
היא הייתה קצת כלבה העונה פחות אהבתי אותה:-(
רק עם טום היא חמודה.

אוי זה היה כזה מקסים מצד רוברט שהוא הכין מצבה מיוחדת בשביל האחיין של גברת פטמור🥹 בואנה וההיא אמרה שהם לא נחמדים למשרתים שלהם סתמי#$%$@%#$%$@

חחחחח בוקר טוב רוברט קלט שהילדה היא הבת של אדית:-D אבל הוא ממש צ'יל לגבי זה. הזמנים אכן משתנים.

מההההההההה אתם עוצרים את אנה חלאות:-[ יאוו תניחו לה כבר רק מתעללים בה בסדרה הזאת אוף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא שיש לי הרבה מה להגיב כי אני בקושי זוכר.
אני זוכר הרבה יורת מהעונות המוקדמות כי הן טובות יותר.

מי זה לארי? מי זה טוני?
הולי שיט, עצרו את אנה. נראה לי שאמרתי לך שהסדרה הזאת פשוט כל הזמן מתעללת בזוג הזה. לפחות אם היה להם כסף.

קראתי מקום מה קודם את מה שכתבת על פרק 8 ואחר כך את מה שכתבת על פרק 7 אז היה משהו שלרגע באמת בילבל אותי:
ו-וואו אמא של רוז כלבה. מסכנה רוז.
אוי לא הכלבה הולכת למות;-(
חחחחח
(אבל אני רציני, לרגע זה בילבל אותי)

אוי, אמא של רוז באמת הייתה נוראית. (היא לא ידעה כמה היא הייתה קרובה לחתן שחור)

בכל מקרה זה קטע כי באמת חשבתי שיהודים לא קיימים בעולם הזה.
חחחחח זה לא איזה עולם פנטזיה. כמובן שיש יהודים באנגליה.
(האמת שאני חושב שהייתה איזו תקופה בימי הביניים שגירשו את כל היהודים מאנגליה, אבל בתקופה הזאת כבר היו לא מעט שוב) (היה ראש ממשלה אנגלי ידוע במאה ה19 שהיה בן למשפחה יהודית - נראה לי שהוא התנצר אבל)

אוי זה היה כזה מקסים מצד רוברט שהוא הכין מצבה מיוחדת בשביל האחיין של גברת פטמור🥹
הם באמת כאלו מקסימים.
מה היה הקטע עם האחיין שלה שלא הייתה לו מצבה? הוא היה עריק?

נ.ב. תפסיקי להיות מגעילה אל לונה ותראי פלוריבוס

didalf

Well-known member
אני זוכר הרבה יורת מהעונות המוקדמות כי הן טובות יותר.
הן באמת טובות יותר.
העונה הזאת הרגישה שחצי ממנה בלופ ורק בחצי השני דברים זזו.
מי זה לארי?
אוקי יש איזה אחד בשם לורד מורטון והוא רוצה להתחתן עם איזבל.
יש לו שני בנים דושים, אחד מהם קוראים לו לארי. ככל הנראה הייתה לו תקרית עם טום וסיביל בעונה מוקדמת אבל אני לא זוכרת כלום.
עכשיו הם אירחו את הבנים של ההוא לארוחה אחרי שאיזבל והלורד הודיעו שהם מתחתנים והוא דיבר אליה ממש מגעיל.
מי זה טוני?
לורד אנתוני... גילהם? משהו כזה.
אחד שמאוהב במרי למרות שהוא מאורס ונפרד מארוסתו ומרי התלבטה לגביו והם הלכו לשבוע ביחד שבו הם גם שכבו ואז היא החליטה שהיא לא רוצה אותו והוא לא משחרר הנודניק.

הולי שיט, עצרו את אנה. נראה לי שאמרתי לך שהסדרה הזאת פשוט כל הזמן מתעללת בזוג הזה. לפחות אם היה להם כסף.
וואי ממש די כבר אוף

חחחחח
(אבל אני רציני, לרגע זה בילבל אותי)
:-D:-D
הכלבה שמתה הייתה כלבה אמיתית וחמודה מאד:-(
אוי, אמא של רוז באמת הייתה נוראית. (היא לא ידעה כמה היא הייתה קרובה לחתן שחור)
וואי ניצל המסכן

חחחחח זה לא איזה עולם פנטזיה. כמובן שיש יהודים באנגליה.
חחח כן ברור אבל הם חיים בכזאת בועה שחשבתי שיהודים לא כלולים בה.

מה היה הקטע עם האחיין שלה שלא הייתה לו מצבה? הוא היה עריק?
הוא הוצא להורג עקב פחדנות (שמי עושה דבר כזה???????????)
המסכן חטף הלם קרב או משהו.

נ.ב. תפסיקי להיות מגעילה אל לונה ותראי פלוריבוס
מצד אחד לא בא לי על זה. מצד שני אתם וכל העולם עושים לי פומו. וזה כן וינס גילגן (כי נגיד כשכולם עפו על ניתוק אפילו פומו לא היה לי)
סו דאטס א מיייבי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הוא הוצא להורג עקב פחדנות (שמי עושה דבר כזה???????????)
המסכן חטף הלם קרב או משהו.
בעיקרון במצב שאתה בקרב ואתה בורח משדה הקרב אז המפקד שלך יכול מורשה לירות בך.
וזה נשמע הזוי לחלוטין אבל יש לי זיכרון שזה משהו שלמדתי פעם. ואני מדבר על הצבא של כיום (או לפחות של לפני 25 שנה) (הולי שיט עברה רבע מאה מאז שהתגייסתי לצהל) אז אלוהים יודע כמה קלים על ההדק יכלו להיות לפני מאה שנה.
מצד אחד לא בא לי על זה. מצד שני אתם וכל העולם עושים לי פומו. וזה כן וינס גילגן (כי נגיד כשכולם עפו על ניתוק אפילו פומו לא היה לי)
סו דאטס א מיייבי.
נו מייבי בייבי
למה אל לונה?
אני דווקא לא ציפיתי ממנה להמשך לזה במיוחד, אבל אולי כן, לא יודעת.
אני כמובן ממליצה עליה לכולם.
כי אלי אני מרשה לה להיות מגעילה,
אבל לא לך.

ואני לא חושב שהיא במיוחד תאהב את זה, אבל שכולם יכולים ליהנות מזה במידה רבה.
והפומו הוא אמיתי.

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון סוף עונה 5

חלק א
וואי איזה טירה יפה! מהדברים האלה שעוברים לילדם בחו"ל מי ידע שאשכרה גרים שם.

אה יופי מסתבר שזאת לא פעם ראשונה שגבר מטריד את אנה, באמת לא התעללנו בה מספיק.
וואי איזה הוכחות גרועות יש להם באמת מרשיעים ככה???
בתכלס מהצד זה מאד חשוד ששני בני הזוג האלה חשודים ברצח בנפרד. זה ממש יפה מצד המשפחה להשאר לצדם.

מאיפה התעוזה של משרתים להתנשא על אנשים שהם משרתים?? יאו המשרת החצוף הזה שמתעלם מטום.
אפילו תומאס הגיע למצב של להגן עליו חחח
חחחחחחחחח זה שמרי ישר יודעת שתומאס תחמן מניאק אז אם צריך מישהו שיעשה צרות זה הוא.
הבעיה איתו זה כשנותנים לו פתח הוא לוקח יותר מידי מי יודע מה הוא זומם עכשיו.

רוברט ממש חמוד כשהוא אמר לאידית כשהוא יודע על הילדה וזה בסדר|לב|

חלק ב'
אוקי אז כאילו לאבא של החתן של רוז יש בת ממישהי אחרת וכולנו סבבה עם זה כי זה גרם לו ולרוז להתחבר? משתגידו.

מרי מצאה מישהו חדש לפרלטט איתו?

אה הנה כריסמס בפרק כריסמס!

אוי איזה חמודים מוזלי והמשרתת השניה שניסו לעזור לבייטס.
יופי אנה שוחררה. והנה בייטס חזר. אני מקווה שבזה סיימנו את הסאגה שלהם מואשמים בפשעים, התעייפתי.

בסוף טום הוא הדבק שמחזיק את המשפחה הזה. זה היה מאד חמוד כשמרי טום ואדית התפללו (?) לסיביל בחדר ילדים. הן באמת צריכות אותו חחח
עכשיו חבל לי גם שהוא עוזב. מצד אחד אני מקווה שבסוף לא. מצד שני עשו כזה דרמה מהעזיבה שלו שזה ירגיש בזבוז חח

אווווווווו קרסון וגברת היוז איזה חמודימיםםםםם חשדתי שזה הולך לשם עוד בעונה שעברה|לב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחחחחחחחח זה שמרי ישר יודעת שתומאס תחמן מניאק אז אם צריך מישהו שיעשה צרות זה הוא.
זה נשמע נחמד, תפרטי מה קרה שם
(זה ממש כמעט את מדברת על סדרה שלא ראיתי כי כל כך הרבה דברים אין לי מושג)
יופי אנה שוחררה. והנה בייטס חזר. אני מקווה שבזה סיימנו את הסאגה שלהם מואשמים בפשעים, התעייפתי.
בעונה הבאה בייטס פותח מספרה ואנה פותחת מסעדה מתחת ואז הם מואשמים בעלילה של סוויני טוד
בסוף טום הוא הדבק שמחזיק את המשפחה הזה. זה היה מאד חמוד כשמרי טום ואדית התפללו (?) לסיביל בחדר ילדים. הן באמת צריכות אותו חחח
את מבינה עכשיו למה היה לי כל כך הזוי כשאת כל הזמן חשדת בו שהוא לא טוב בעונה 2. מבחינתי טום היה צריך להיות היורש של האחוזה.

didalf

Well-known member
זה נשמע נחמד, תפרטי מה קרה שם
(זה ממש כמעט את מדברת על סדרה שלא ראיתי כי כל כך הרבה דברים אין לי מושג)
הם מתארחים אצל ההורים של הבעל של רוז בסקוטלנד.
יש להם רב משרתים סנוב רצח שמתעלם מטום כי לא לרמתו לשרת נהג.
מרי זה לא מוצא חן בעיניה והיא אומרת לגברת בקסטר על זה ושאם מישהו יוכל לחבל בו קצת זה בטח תומאס.
שכמובן קופץ על המציאה כי מה הוא יותר אוהב מלבחוש זה?
אז הוא גורם לכך שרב המשרתים יעשה טעות בארוחת ערב והלורד צועק עליו מול כולם ומשפיל אותו. אבל אז הוא גם מעליב את תומאס על הדרך. אופס.
אז תומאס הולך לדבר עם רב המשרתים ששתה קצת ומשחק אותה נחמד וגורם לו לספר דברים.
בפרק הבא פתאום צצה בחורה עם ילד ומסתבר ששלורד היה רומן וילד סודי.
רוז ומרי מצילות את העניין כשהן מעמידות פנים שזאת חברה של רוז ורב המשרתים מרגיש ככ אשם אז מרי אומרת לו "בזמן שאני חושבת על להלשין עלייך תתנהג יפה לטום".
איכשהו כל העניין לא חוזר לתומאס.

בעונה הבאה בייטס פותח מספרה ואנה פותחת מסעדה מתחת ואז הם מואשמים בעלילה של סוויני טוד
:-D|פנים|

את מבינה עכשיו למה היה לי כל כך הזוי כשאת כל הזמן חשדת בו שהוא לא טוב בעונה 2. מבחינתי טום היה צריך להיות היורש של האחוזה.
הוא היה מעצבן בהתחלה אני עומדת על זה. הוא נהיה חמוד יותר כשהוא הפסיק להציק והתרגל לבני המשפחה.
ומת'יו צריך להיות היורש של האחוזה!!!!

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 601-603

601

טוב תומאס חמוד עם הילדים מי ידע. אם הוא ככ דואג לעבודה שלו שיהיה הנני. בתכלס המציאו לו תפקיד קצת מיותר אז הוא באמת בסכנה.

פפףף הכלבה הזאת שסחטה את מרי חצופה:-[ בואנה ו1000 פאונד זה מלאאאאאאאאאא זה איזה 77 אלף!!
כל הכבוד לרוברט שנפטר ממנה ב50.
וכל הכבוד למרי שהחליטה שהיא לא חייבת להתחתן אלא אם היא בטוחה ומאוהבת. וגירלי גם ככה לא תמצאי יותר טוב ממת'יו אז עזבי.

סבתא אדירה כרגיל|כתר|

זהו פתרנו את העניין של אנה ובייטס והחקירה? תודה ושלום.

וואי איזה מביך כל העניין של קרסון והיוז ומימוש הנישואים וגברת פטמור המסכנה שתקועה באמצע איכשהו:-D
אבל הם זקנים חמודים חחחחח

602
יאיי קיוותי שמרי תיקח את אנה לרופא שעזר לה בעבר, איזה חמודה!
היא הרבה יותר נחמדה לאנה מלאחות שלה חחח
לאדעת למה הוא הרגיש לי שרלטני למרות שהוא כן עזר למרי בעבר. אני קצת חוששת שיהיה סיבוך בניתוח ואנה תמות כי באמת לא התעללו בה מספיק. וזאת עונה אחרונה אז כולם בסכנה.

אוקי גברת דרו קצת איבדה את זה. אבל אדית הייתה קצת סתומה עם כל התוכנית הזאת מהתחלה. ועכשיו בגללה הם צריכים לעזוב.
אולי החם של דייזי יכנס במקומו יפתור שתי בעיות במכה. הוא יודע לגדל חזירים?

603
יופי בסוף קרסון וגברת היוז התחתנו כמו שהם רצו. זקנים חמודים.
אחכ ברספשיין הם הרימו כוסית לחתן והכלה ואני בראש "א טואסט טו דה גרום טו דה גרום טו דה גרום טו דה גרום טו דה ברייד טו דה ברייד טו דה ברייד טו דה ברייייייד":-D

יאאאא טום חזר!! התרגשתי לראות אותו פתאום!! איך כולם שמחים חמודים. איזה יופי. הם היו צריכים אותו.
וסיבי תחזור לבני דודים שלה, איזה חמודים החיבוקי ילדים שלהם חחחחח
אה פתאום קלטתי את מי טום מזכיר לי - ניאל מוואן דיירקשן. אבל אולי זה סתם כי שניהם אירים:-D

ואיי דייזי צריכה להפסיק לברבר כששום דבר לא סגור|פנים|

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אחכ ברספשיין הם הרימו כוסית לחתן והכלה ואני בראש "א טואסט טו דה גרום טו דה גרום טו דה גרום טו דה גרום טו דה ברייד טו דה ברייד טו דה ברייד טו דה ברייייייד":-D
פרום יור סיסטטטטטטטטטטטטטטטרררררר

למעלה