didalf
Well-known member
אחוזת דאונטון 501-502
501
502
501
אה הילדים גדלו.
מסכנה אידית בטח קשה לראות את הילדים של האחיות שלה גדלים בבית ושלה לא.
וואי סופסוף חשפו מה הסוד של המשרתת של קורה ושחררו אותנו מתומאס. כי באמת עונה שלמה היינו תקועים בלופ שהוא מאיים עליה ואנחנו לא יודעים למה זה נהיה חופר.
חעחעחעחע איך הוא חשב את עצמו חכם גדול וקורה הכניסה לו בהפוכה
היא נהדרת.
אבל איכשהו שוב הוא מציל את המצב לגמרי במקרה הוא עושה את המעשה הנכון בלי להתכוון.
הוא באמת הציל את אדית יפה מאד מתוך אינסטינקט ובלי אנוכיות.
טוב הייתה שריפה אבל כולם בסדר.
לאידית הייתה שיחה קצת מוזרה עם הכבאי בסוף שאני תוהה אם זה היה בכוונה
אוף לא בא לי על מרי עם הטוני הזה.
אבל היא צודקת שזה מאד דפוק דרך החיים שלהם שישר מתחתנים. בלי לגור עם מישהו, לראות איך אםת באמת מסתדרים, בלי לשכב איתו קודם.
בתכלס בתור אלמנה לא בתולה היא יכולה לעשות מה שבא לה לא?
חחחחחח סבתא מלכה כרגיל. לא הבנתי ממש מה היא זממה עם איזבל אבל היא אמרה דברים שהצחיקו אותי
"זה לא קשה להתחמק מאנשים שלא אוהבים, הבעיה זה להתחמק מחברים"
"דעות זה כמו תפילה, ראוי להערכה אבל הורס את האווירה"
משהו כזה נראה לי זה ניסוח חופשי מידי
מסכנה אידית בטח קשה לראות את הילדים של האחיות שלה גדלים בבית ושלה לא.
וואי סופסוף חשפו מה הסוד של המשרתת של קורה ושחררו אותנו מתומאס. כי באמת עונה שלמה היינו תקועים בלופ שהוא מאיים עליה ואנחנו לא יודעים למה זה נהיה חופר.
חעחעחעחע איך הוא חשב את עצמו חכם גדול וקורה הכניסה לו בהפוכה
אבל איכשהו שוב הוא מציל את המצב לגמרי במקרה הוא עושה את המעשה הנכון בלי להתכוון.
הוא באמת הציל את אדית יפה מאד מתוך אינסטינקט ובלי אנוכיות.
טוב הייתה שריפה אבל כולם בסדר.
לאידית הייתה שיחה קצת מוזרה עם הכבאי בסוף שאני תוהה אם זה היה בכוונה
אוף לא בא לי על מרי עם הטוני הזה.
אבל היא צודקת שזה מאד דפוק דרך החיים שלהם שישר מתחתנים. בלי לגור עם מישהו, לראות איך אםת באמת מסתדרים, בלי לשכב איתו קודם.
בתכלס בתור אלמנה לא בתולה היא יכולה לעשות מה שבא לה לא?
חחחחחח סבתא מלכה כרגיל. לא הבנתי ממש מה היא זממה עם איזבל אבל היא אמרה דברים שהצחיקו אותי
"זה לא קשה להתחמק מאנשים שלא אוהבים, הבעיה זה להתחמק מחברים"
"דעות זה כמו תפילה, ראוי להערכה אבל הורס את האווירה"
משהו כזה נראה לי זה ניסוח חופשי מידי
502
וואו רדיו כמה מודרני

אמאלה איך הם מגיבים לכל שטות כזאת. אם קרסון, רוברט או סבתא יקבלו הצצה 100 שנה קדימה הם ימותו מהתקף לב
אני לא אוהבת את מרי עם הלורד הזה
יפה שהיא הייתה מספיק חכמה לקנות אמצעי מניעה כלשהם.
אני תוהה אבל איך אנה לא בהריון אם היא לא משתמשת בכאלה. הא תוך כדי כתיבה חשבתי שאולי זה כמו בברידג'רטון, מר בייטס יודע מה לעשות כדי להמנע והיא צעירה ותמימה ולא יודעת מה הוא עושה.
מעצבו אותי שאנה עדיין נחמדה לתומאס כשהוא כל הזמן מחפש איך לבחוש בדברים ולהרוס להם.
אם אתה רוצה שיאהבו אותך אולי אל תהיה כזה נחש כל הזמן? חשבת על זה??
אופסי העניין של המשרת החלאה לא נסגר ויש עד ראיה. שראה את בייטס? גאד איזה מעיק די. פעם שניה כבר לא יאמינו לו.
אמאלה איך הם מגיבים לכל שטות כזאת. אם קרסון, רוברט או סבתא יקבלו הצצה 100 שנה קדימה הם ימותו מהתקף לב
אני לא אוהבת את מרי עם הלורד הזה
יפה שהיא הייתה מספיק חכמה לקנות אמצעי מניעה כלשהם.
אני תוהה אבל איך אנה לא בהריון אם היא לא משתמשת בכאלה. הא תוך כדי כתיבה חשבתי שאולי זה כמו בברידג'רטון, מר בייטס יודע מה לעשות כדי להמנע והיא צעירה ותמימה ולא יודעת מה הוא עושה.
מעצבו אותי שאנה עדיין נחמדה לתומאס כשהוא כל הזמן מחפש איך לבחוש בדברים ולהרוס להם.
אם אתה רוצה שיאהבו אותך אולי אל תהיה כזה נחש כל הזמן? חשבת על זה??
אופסי העניין של המשרת החלאה לא נסגר ויש עד ראיה. שראה את בייטס? גאד איזה מעיק די. פעם שניה כבר לא יאמינו לו.