כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
וול סליחהאבל וופסי, האם האקסמן הקטן שלו חזר לתפקד? אם כן אז אני חוששת שצריך לסדר תאונה קטנה גם לארוסתו שמסתבר עוד לא נפטרנו ממנה.
כן, החל מעונה 2 כל עונה מסתיימת בספיישל כריסמס.אני רואה שכל עונה מסתיימת בפרק כריסמס באורך סרט וביס חילקו לשני פרקים. אז היה לי בלתם ועכשיו כבר מאוחר אז מחר.
וואי אני לחלוטין לא זוכר על מה את מדברתזה היה מאד חמוד הבית תמחוי המאולתר ואיך כל מי שמגלה מצטרף לעניין, כולל הליידי. ציפיתי שהיא לא תכעס ואף תתמוך, הם אנשים נחמדים כאלה.
חעחע בפרצוף שלך אוברייאן.
אני לא יודע על מה את מדברת באופן ספציפי, אבל זה די רגיליאוו אובריין ותומאס שני הנבלות הנכולוליים האלה כל היום עומדים בפרצוף ממורמר וזוממים אני שונאת אותםםםםםםםםםםםםםםםםם
אל תתעסקו עם אנה ובייטס חלאות![]()
אני לא זוכר איזה משרת שני.יופי שבייטס חזר, אבל מסכן המשרת השני![]()
חחחחחחחאופסי המשרתת הסתומי בהריון. אני רוצה לראות עכשיו איך הפרק הבא מתחיל בעוד שנה והיא עדיין בהריון!![]()
כי עובר הרבה זמן מהר. אז אם הם נעדרים לתקופה של עשרים דקות בפרק זה איזה חצי שנה.מת'יו ו-ווילאם נעדרים עד שהם לא.
לא זכרתי שהוא שר בסדרה הזאתהאמת זה היה מאד מקסים הקונטצרט הזה עוד קודם כשכולם הצטרפו למרי בשירה. ואז מת'יו בא ושר גם כן(ואז נזכרתי בשיר הדרמטי שלו ביפה והחיה).
האמת שאף פעם לא נראה לי חשבתי על איפה באנגליה הם נמצאים. זכור לי שהטירה האמיתית נמצאת די במרכז אנגליה, אבל זה לא אומר.אוקי עדיין 1918 אבל עברו כמה חודשים כי למשרתת כבר יש תינוק. הגיוני סהכ. במיוחד שהם בפאקינג צפון אנגליה ומשומה בקיץ נצחי.
סבתא מסתבכת עם הטלפון - יש דברים שאף פעם לא משתנים. רק שכיום סבתא מסתבכת עם הזום בטלפוןאוי סבתא כזאת נשמה איך אכפת לה מהמשרת הקטן🥹 חחח וכשהיא בוכה בחתונה "התקררתי"אולסו סבתא מסתבכת עם הטלפון
![]()
אוי, כן החתונה הזאת...אבל מסכנה דייזי איך כולם נפלו עליה עם החתונה הזאת שהיא בכלל לא רוצה זה ממש לא פייר כלפיה.
וזהו הוא מת? מסכן.
תמיד יש יש קרוב משפחה זכר עוד יותר רחוק (זאת העלילה של הסרט המלך ראלף)אוי מת'יו גם נפצע והוא לא יכול ללכת*. או להביא ילדים. אוי. אבל מה יהיה עם יורש הוא צריך להביא יורש!
רק בעיות יש לעשירים והאציליםכאילו אני שמחה להפטר מהארוסה שלו אבל זה לא מקדם אותנו לשומקום.
ועוד במיוחד שמרי עכשיו הסכימה להתחתן עם איש העיתונים שעזר לה עם הסיפור הבלתי נגמר של הטורקי ואשתו הנבלה של בייטס. איך יוצאים מהסמטוחה הזאת ומחזירים אותם להיות ביחד???
חחחחחח לא חשבתי על ההקשר הזה*לא יכולתי שלא לחשוב על אביו מיקום אחר מאד, אחד צ'ארלס אקסוויר, שגם נפגע בעמוד השדרה ולא יכל ללכת. לייק פאדר לייק סאן.
![]()
נשמע כמו יותר מידי עבודהלא יכולה עם האוברייאן הזאת שעושה דברים מנוולים ואז מתחרטת כשהיא רואה את התוצאות כל פעם מחדש. אולי אל תהיי נבלה פשוט????
לא זוכר על מה את מדברת, אבל הדאוג'ר תמיד מעולהחחחחחחחחחחחח סבתא מתחמנת את הדודנית איזבל למצוא לעצמה תעסוקה אחרת ולעזוב את האחוזה היא אדירהוהיא והאמא חוגגות את התחמונים שלהן
![]()
טפו טפו טפו כל עוד טראמפ ימשיך ללחוץ.יאללה יופי נגמרה המלחמה מזל טוב.
חחחחח האקסמן הקטן שלו.מת'יו מסכן
אבל וופסי, האם האקסמן הקטן שלו חזר לתפקד? אם כן אז אני חוששת שצריך לסדר תאונה קטנה גם לארוסתו שמסתבר עוד לא נפטרנו ממנה.
אוי, שכחתי שהוא נישק אותההא כבר כמה פרקים חשדתי שיקרה משהו בין הרוזן והמשרתת עם הילד. אבל הופתעתי שהוא זה שנישק אותה. מה לעזאזל נראה לו??
די מסכן תומאס. צדק להומו הבודדתומאס חשב שהוא חכם גדול וזה התפוצץ לו בפרצוף. חעחע מגיע לו הוא היה כזה מנוול כל הזמן. בטח עכשיו הוא יחזור להיות משרת.
יורש למשפחת אקסבייר... כלומר קרוליאו יאיי מת'יו חזר לעמוד! והוא יוכל להביא יורש.
זה לא מכובד שאישה אצילה תעבוד. זה בקושי בסדר שאישה רגילה או גבר אציל יעבוד.אני לא חושבת שסיביל בכלל אוהבת את הנהג, היא אוהבת את הרעיון של לברוח ולהיות עצמאית ולעבוד.
אבל היא לא יכולה להמשיך להיות אחות גם אחרי המלחמה? יש להם בית חולים שם בכפר, שתעבוד בו.
ממש מסכנהוואי איזה איש מגעיל האבא של החייל שהכניס את המשרתת להריון. והיא כאילו באמת סתומה שסיבכה את עצמה אבל גם די מסכנה.
האם אשתו של בייטס ממשיכה לחולל צרות ולהפליל אותו מהעולם הבא או שהוא רשע שמתחזה לתמים ובמקרה הכל קורה לו?
נגן CD?היי יש להם נגן תקליטים עכשיו! כמה מתקדם.
איכס משרתיםפיכסה איזה מניאקים ההורים של החייל שרוצים לקחת את התינוק מאמא שלו כי היא משרתת.
חחחחחחחיפה מגפה ומלחמה. כמו פה רק בהפוך. ואני חשבתי שזאת סדרה אסקפיזם
וואי היה איזה רגע שהרופא אמר שהוא ילך לבדוק את האחרים והדודנית איזבל כזה "אני אבוא איתך" והוא עשה פרצוף מיואשלאף אחד אין כוח אליה
![]()
אני מכיר מקרה בדיוק כזה מתקופת הקורונהאבל מה לעשות מת'יו ומרי נועדו להיות ביחד גם הם יודעים את זה! אל תעשו לי עכשיו את הקטע שהוא מרגיש ככ אשם שהוא לא רוצה אותה יותר די כבר.
זה מעולה. אני ממש אהבתי איך שהמצב הממש נוראי הזה יוצא לטובתו. ולשם שינוי בלי שהוא עושה שום דבר רע.תומאס הנחש הזה מזדחל את דרכו חזרה לעבוד בבית. זה די משעשע אני מודה![]()
אוי יש יחסית מעט קטעים שאני זוכר ממש מהעונה הזאת אבל כן את הקטע שבו סיביל אומרת לו לבוא לחדר אחרי הארוחה כי היא תספר להם והוא נכנס לשם, אבל היא עדיין לא אמרה שום דבר וכולם כזה מסתכלים עליו עם כזה "מה לכל הרוחות אתה רוצה?" אבל הם גם תמיד די נחמדים למשרתים אז לא ממש.סיביל מחליטה להודיע על הכוונות שלה עם הנהג והיא מאד עקשנית. לאדעת אני לא לגמרי סומכת עליו. ואני עדיין לא בטוחה שהיא באמת אוהבת אותו ולא את הרעיון.
בסופו של דבר עד כמה שהם שמרנים וזה מחוץ לאזור הנוחות שלהם, עדיין הם לא מוכנים לאבד את הבת שלהם בשביל זה.אבל הרוזן מתרצה בסוף כי הוא אבא נחמד.
ולול סבתא שחושבת איך לסובב את זה היא אדירהבכלל אני מופתעת מחדש כמה היא יותר נחמדה ומבינה ממה שהיא נראית והייתי מצפה ממנה.
אולי סופסוף יהיה שם חורף.כן, החל מעונה 2 כל עונה מסתיימת בספיישל כריסמס.
כןרגע, אז זה אומר שביס יש כאילו פרק 2X10?
בגלל שמתיו ואמא שלו לא בבית המבשלת שלהם משועממת ונכנס איזה חייל לשעבר מסכן כזה ומבקש אוכל ומפה לשם הם מקימים בית תמחוי זמני.וואי אני לחלוטין לא זוכר על מה את מדברת
כן אה?אני לא יודע על מה את מדברת באופן ספציפי, אבל זה די רגיל
מוזלי.אני לא זוכר איזה משרת שני.
לא הוא כבר הלך. הוא באמת היה מסכן. בגלל זה זמנית מוזלי היה המשרת.רגע, זה שהיה לו PTSD?
כןוכן, אני זוכר את זה. זה חייל אחד הכניס אותה להריון, לא?
לאדעת אם לצחוק או לבכותכי עובר הרבה זמן מהר. אז אם הם נעדרים לתקופה של עשרים דקות בפרק זה איזה חצי שנה.
בעונה 8 אחד המשרתים נחטף לעזה וחוזר תוך פרק אחד.
זה היה ממש קטן איזה שתי שורות שירלא זכרתי שהוא שר בסדרה הזאת
הם מזכירים פה ושם ערים כמו יורקשייר, לידס, ריפון. אז אני מיד עוצרת ומחפשת איפה זה. אז הם באזור הזה וזה צפון אנגליה.האמת שאף פעם לא נראה לי חשבתי על איפה באנגליה הם נמצאים. זכור לי שהטירה האמיתית נמצאת די במרכז אנגליה, אבל זה לא אומר.
חחחחחחחחחחחחחחחח וואי ממשסבתא מסתבכת עם הטלפון - יש דברים שאף פעם לא משתנים. רק שכיום סבתא מסתבכת עם הזום בטלפון
מה זה המלך ראלף?תמיד יש יש קרוב משפחה זכר עוד יותר רחוק (זאת העלילה של הסרט המלך ראלף)
אחרי שנגמרה המלחמה איזבל רוצה להפוך את דאונטאון לכל מיני דברים ולכולם נמאס ממנה ולזה שאנשים מסתובבים להם בין הרגליים.לא זוכר על מה את מדברת, אבל הדאוג'ר תמיד מעולה
טפו טפו טפו כל עוד טראמפ ימשיך ללחוץ.
רגע, על איזו מלחמה את מדברת?
הוא מוציא שם רע לכל ההומואים! גועל נפש של בנאדם.די מסכן תומאס. צדק להומו הבודד
יורש למשפחת אקסבייר... כלומר קרולי
בסדר הזמנים משתנים.זה לא מכובד שאישה אצילה תעבוד. זה בקושי בסדר שאישה רגילה או גבר אציל יעבוד.
לא, הם יודעים שהוינילים חזרו לאופנה.נגן CD?
חחחחחח כן אבל בלי סבתא היא סתם נודניקיתאבל אני מת על הדודנית איזבל. היא נודניקית, אבל היא חצי מהכיף בוויכוחים בינה ובין הדאוג'ר.
בסדרה כלשהי? כי אתה לא זוכר אנשים אמיתיים.אני מכיר מקרה בדיוק כזה מתקופת הקורונה
שזה לא מובן מאליו בשביל אנשים כאלה.בסופו של דבר עד כמה שהם שמרנים וזה מחוץ לאזור הנוחות שלהם, עדיין הם לא מוכנים לאבד את הבת שלהם בשביל זה.
מממ נראה איך היא תסדר כשבאמת לא יהיה לה כסף.אני אוהב את הקטע שהאבא אומר לסיביל שהיא לא תוכל לבוא לחצר המלכות או משהו כזה והיא כזה "למה אתה חושב שאכפת לי מהדברים האלו?"
כי באמת מרי ואדית' היו אולי יכולות להתאהב במשרת, אבל הן לא היו יכולות לעמוד בסכנה של לאבד את המעמד שלהן ואת הכסף. סיביל היא above it.
היא המלכהוכן, אהבתי את זה שעד כמה שהדאוג'ר כאילו יותר קשוחה, היא בסופו של דבר יותר פתוחה למצוא דרך לגרום להכל להחליק.
סרט קומי משנות ה90 שבו כל משפחת המלוכה הבריטית מתה בתאונה (קצת מוזר שקומדיה מתחילה במוות המוני, אבל אני מניח שזה קורה) ואז איזה בחור אמריקאי מוזר הופך למלך.מה זה המלך ראלף?
כל כך אין לי זמן, אבל אני גם ממש רוצה לדעת מה קורה (אם כי תכלס החלק המשמעותי יהיה שבוע הבא).רק רציחות בבניין 5X09
חחחחחחחחחחחחחחחח בהתחלה כשהם כזה צועקים על רנדל: "זה אתה! במזרקה! עם הידית! זה נשמע שאנחנו משחקים הרמז"![]()
באמת שהכל כל כך הזוי שזה מיותר לחשוב שזה הדבר הבעייתי.זה לא קצת בעיה שהרובוט שייך לקמילה והוא מקליט הכל והם מדברים לידו חופשי?
דברים שנראים מובנים בפרק 9 מתבררים כלא נכונים בפרק 10 של העונה.לסטר האמיתי הרג את ניקימהה הוא איש כזה נחמד איך הוא הגיע למצב שהוא הורג מישהו??
לא ראית מספיק סרטי מד"ב.הרובוט צודק, אנשים הם רעים לא מכונות.
לא ממש מפתיע אותי כשהם לא חושבים על דברים.מפתיע שהם לא חשבו להשתמש בזכרונות שלו קודם הוא מקליט הכל כל הזמן.
כשהוא מסביר לבן שלו שזה האקס של הווארד...חח הווארד והיחסים המעוותים שלו עם הרובוטוהיווני שצוחק עליו
![]()
חחחחחחחח כשתאו צץ שם והם אומרים לו על רנדל שהוא רוצח והוא כזה "בטח שהוא רוצח אני מכיר את הבניין"![]()
לא נראה לי שזה אמור לעצור את זה, אבל זה כאילו הזדמנות אחרונה לפני שהם צריכים לעזובזה לא נראה שהם מוכנים למעבר במיוחד. ואיך מציאת הרוצח תעצור את זה?
כי הם הזויים כולם אז למה לא.חחח אוליבר והסעודה האחרונה שלולמה כולם זורמים עם זה?
![]()
לכל הרוחות הם הצליחו להפתיע אותי שוב.מה אז סבתא והילדים הסתומים רצחו את לסטר? כנקמה על אבא שלהם? וול וול. אז של מי האצבע??
אהבתי שהיה שימוש לעובדה שהוא למד איטלקית![]()
ישששששששששששששששש סופסוף!והם סופסוף ביחד יאייייייייייייייוואו זה היה סלואו ברן הכי סלואו בעולםםםםםםםםםםםם גיזס.
חחחחח כן זה מוגזם אבל זה מצחיק.אז אחרי שבפרק הקודם נגעו בעל טבעי, עכשיו נוגעים במדע בדיוני עם כמה שמאנישים את הרובוט הזה.
מייבל באמת טובה יש לה תשומת לב לפרטים וחיבור נקודות.ואיכשהו אפילו יותר הזוי מזה - העובדה שהשוטרת לוקחת את מייבל ברצינות בתור חוקרת (אם כי היא עדיין קוראת לה מורה)
כל אחד והתירוץ שלווהקטע שרנדל בורח והם פשוט לא מסוגלים לרדוף אחריו אפילו קצת.
נכון ראיתי אולטרון בעצם.לא ראית מספיק סרטי מד"ב.
כןכשהוא מסביר לבן שלו שזה האקס של הווארד...
קצת כןמרגיש לי אובר דרמטי כל עניין איבוד הבניין. כלומר האם היא לא הייתה עדיין צריכה לשלם להם על הדירות שלהם? ועם הכסף מדירות במנהטן הגיוני שהם יכולים לקנות משהו אחר.
אני גם תהיתי. כאילו הייתי מצפה שיהיה לה מרכיב משמעותי יותר בעונה לא?שיט אפילו את ת'יא לא ראינו בפרק הזה (האם זה אומר שבפרק הבא נגלה שהיא הרוצחת?)
הצחיק אותי שיש לו כרטיסיות של פעם חחלא הבנתי את הקטע של צ'ארלס עם החבר הישן שלו שהוא קבע להפגש איתו למשחק בייסבול, אבל אז גילה שהוא מת לפני שנתיים...
רק שממש הסבירו כמה זמן עבר כל פעם!!*הייתה די קפיצת זמן בפרק הזה - ממש אחוזת דאונטון.
ככככןןןןןןןןישששששששששששששששש סופסוף!![]()
וואי כן כי ממש הרגישו שהם מאוהבים ולא יכולים לממש את זה.אני זוכרת שירדו לי דמעות של אושר כשצפיתי בהם מתנשקים סופסוףהסיפור הזה באמת ריגש אותי במיוחד.
אני עדיין לא הבנתי למהההההההההההאני חושבת שכעסתי הרבה על מרי בשלבים מסויימים שהיא דחתה אותו.
מתי זה שודר? בטח זה עוד בפורום הישן.נ.ב. אני מבלה הרבה זמן בלחפש דברים שכתבתי פה על הסדרה בעבר כי לך אסור לחפש עכשיו.
בינתיים מצאתי רק קצת דברים שכתבנו על סוף הסדרה
נראה לי שהתחלתי לכתוב בפורום ב2012.מתי זה שודר? בטח זה עוד בפורום הישן.
יש מצב שעוד לא הייתם פה אפילו לעונות הראשונות?
אבל תודה חמודה![]()
פעם לא היינו כאלה משקיענים ומסודרים.נראה לי שהתחלתי לכתוב בפורום ב2012.
ב2012 כבר יצאה העונה השלישית, אז אולי עליה כתבתי.
אבל אולי לונה השלימה את הסדרה מאוחר יותר וכתבה אז. (היא בן אדם אמיתי אז אני לא זוכר)
חחחח חיכיתי שתגיעי לזה האמת.ככככןןןןןןןן
בטח הסתכלת עליי מתענה וגחגחת בהנאה כי ידעת כמה זמן עוד נשאר לי לסבול![]()
בדיוק!וואי כן כי ממש הרגישו שהם מאוהבים ולא יכולים לממש את זה.
כאילו הם ממש העבירו את זה במבטים עדינים, במיוחד מרי. זה היה ממש יפה לראות.
ובגלל זה ככ כואב ומתסכל כשכל פעם דבר אחר מונע מהם להיות ביחד וכאילו רק רואים איך היא מסתכלת עליו והוא עליה וזה שובר את הלב. השחקנים עשו עבודה ממש טובה במבטים בלבד.
בדיוק 2!וזה גם נבנה ממש יפה בהתחלה לראות איך בהתחלה היא לא אהבה אותו אבל הם פשוט התקרבו ולמדו להכיר אחד את השניה והתחילו להתאהב לאט.
כמובן.מתי זה שודר? בטח זה עוד בפורום הישן.
יש מצב שעוד לא הייתם פה אפילו לעונות הראשונות?
נראה לי שהתחלתי לכתוב בפורום ב2012.
ב2012 כבר יצאה העונה השלישית, אז אולי עליה כתבתי.
אבל אולי לונה השלימה את הסדרה מאוחר יותר וכתבה אז. (היא בן אדם אמיתי אז אני לא זוכר)
פעם לא היינו כאלה משקיענים ומסודרים.
מסתבר שלא זכרתי נכון: רק את עונות 1-2 ראיתי בבינג', כי מצאתי הודעות (מעט אבל גם שלי) על עונה 3 בזמן אמת.אני זוכרת שקיבלתי מהפורום הזה את ההמלצה לצפות בה ועשיתי בינג' ככל הנראה על ה-3 עונות הראשונות, שזה מה שהיה עד אז.
לצערי באמת עוד לא היה לי המנהג לחפור פה על כל פרק. כן זכור לי כאילו מחשבות מסוימות שכתבתי, אבל אני לא בטוחה אם באמת כתבתי או רק חשבתי אותן בראש שלי. אז עדיין מחפשת.
על עונה 4 כבר כן מצאתי קצת הודעות שלנו בזמן אמת, אבל ממש קצת
כשתגיעי לזה אני אצרף מה שיש לי (כמובן רק אחרי שתצפי בפרקים שכתבנו עליהם).
חמודה שאתעל עונה 4 כבר כן מצאתי קצת הודעות שלנו בזמן אמת, אבל ממש קצת
כשתגיעי לזה אני אצרף מה שיש לי (כמובן רק אחרי שתצפי בפרקים שכתבנו עליהם).
וואלה כבר בעונה 2012 כתבתם פה בלייב? כל הכבוד.מסתבר שלא זכרתי נכון: רק את עונות 1-2 ראיתי בבינג', כי מצאתי הודעות (מעט אבל גם שלי) על עונה 3 בזמן אמת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.