דיוני סדרות #144

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 204-206

204

אני לעולם לא אפסיק להתלונן על הזמנים בסדרה הזאת:-D
למה 1918 והכל ממשיך מאותה נקודה? הם קופאים בזמן בין שנה לשנה? מה קורהההההההההה

זה היה מאד חמוד הבית תמחוי המאולתר ואיך כל מי שמגלה מצטרף לעניין, כולל הליידי. ציפיתי שהיא לא תכעס ואף תתמוך, הם אנשים נחמדים כאלה.
חעחע בפרצוף שלך אוברייאן.

יאוו אובריין ותומאס שני הנבלות הנכולוליים האלה כל היום עומדים בפרצוף ממורמר וזוממים אני שונאת אותםםםםםםםםםםםםםםםםם
אל תתעסקו עם אנה ובייטס חלאות:-[

יופי שבייטס חזר, אבל מסכן המשרת השני:-D

אופסי המשרתת הסתומי בהריון. אני רוצה לראות עכשיו איך הפרק הבא מתחיל בעוד שנה והיא עדיין בהריון!:-D

מת'יו ו-ווילאם נעדרים עד שהם לא.
האמת זה היה מאד מקסים הקונטצרט הזה עוד קודם כשכולם הצטרפו למרי בשירה. ואז מת'יו בא ושר גם כן|לב| (ואז נזכרתי בשיר הדרמטי שלו ביפה והחיה).
חלאס שניכם תתחתנו כברררררררררררררררר

205
אוקי עדיין 1918 אבל עברו כמה חודשים כי למשרתת כבר יש תינוק. הגיוני סהכ. במיוחד שהם בפאקינג צפון אנגליה ומשומה בקיץ נצחי.

אוי סבתא כזאת נשמה איך אכפת לה מהמשרת הקטן🥹 חחח וכשהיא בוכה בחתונה "התקררתי":-D אולסו סבתא מסתבכת עם הטלפון:-D:-D
אבל מסכנה דייזי איך כולם נפלו עליה עם החתונה הזאת שהיא בכלל לא רוצה זה ממש לא פייר כלפיה.
וזהו הוא מת? מסכן.

אוי מת'יו גם נפצע והוא לא יכול ללכת*. או להביא ילדים. אוי. אבל מה יהיה עם יורש הוא צריך להביא יורש!
כאילו אני שמחה להפטר מהארוסה שלו אבל זה לא מקדם אותנו לשומקום.
ועוד במיוחד שמרי עכשיו הסכימה להתחתן עם איש העיתונים שעזר לה עם הסיפור הבלתי נגמר של הטורקי ואשתו הנבלה של בייטס. איך יוצאים מהסמטוחה הזאת ומחזירים אותם להיות ביחד???
*לא יכולתי שלא לחשוב על אביו מיקום אחר מאד, אחד צ'ארלס אקסוויר, שגם נפגע בעמוד השדרה ולא יכל ללכת. לייק פאדר לייק סאן.

לא יכולה עם האוברייאן הזאת שעושה דברים מנוולים ואז מתחרטת כשהיא רואה את התוצאות כל פעם מחדש. אולי אל תהיי נבלה פשוט????

206
חחחחחחחחחחחח סבתא מתחמנת את הדודנית איזבל למצוא לעצמה תעסוקה אחרת ולעזוב את האחוזה היא אדירה:-D:-D והיא והאמא חוגגות את התחמונים שלהן:-D

מממ מיד חשבתי שאדון פטריק שנמצא פתאום עם אמנזיה ופנים שרופות הוא שיידי ברמות ושקרן. אבל מסתבר שכולם חושבים את זה. ואין להם עדיין בדיקות DNA. אז האם אי פעם נדע?
לדעתי הוא שקרן.

יאללה יופי נגמרה המלחמה מזל טוב.

אשתו של מר בייטס בלתי נסבלת ובדיוק חשבתי שלא תזיק לה איזה תאונה מסתורית.
אבל אואו האם הוא רצח אותה???? האם הוא כזה סייקו?
נראה לי שבגלל שמחשידים אותו ככה אז דווקא לא. אני מקווה מאד כי אם הוא רוצח שיתרחק מאנה בבקשה.

מה זה לא יפה שמרי רוצה לגנוב את קרסון!! עוד סיבה לבטל את הנישואים האלה מיד.
וכאילו זה שהוא חלאה שמאיים עליה כרגע. גם לו לא תזיק איזה תאונה קטנה וופסי.

מת'יו מסכן:-(
אבל וופסי, האם האקסמן הקטן שלו חזר לתפקד? אם כן אז אני חוששת שצריך לסדר תאונה קטנה גם לארוסתו שמסתבר עוד לא נפטרנו ממנה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 207-208

207

הא כבר כמה פרקים חשדתי שיקרה משהו בין הרוזן והמשרתת עם הילד. אבל הופתעתי שהוא זה שנישק אותה. מה לעזאזל נראה לו??

תומאס חשב שהוא חכם גדול וזה התפוצץ לו בפרצוף. חעחע מגיע לו הוא היה כזה מנוול כל הזמן. בטח עכשיו הוא יחזור להיות משרת.

או יאיי מת'יו חזר לעמוד! והוא יוכל להביא יורש.
כל הכבוד לסבתא!!!! שדואגת לאינטרסים שלי ואומרת לו שהוא צריך להיות עם מרי. יאללה להפטר משני הארוסים האלה!
באמת מסכנה הבחורה השניה היא מתוקה אבל מממ ביי.

אני לא חושבת שסיביל בכלל אוהבת את הנהג, היא אוהבת את הרעיון של לברוח ולהיות עצמאית ולעבוד.
אבל היא לא יכולה להמשיך להיות אחות גם אחרי המלחמה? יש להם בית חולים שם בכפר, שתעבוד בו.

וואי איזה איש מגעיל האבא של החייל שהכניס את המשרתת להריון. והיא כאילו באמת סתומה שסיבכה את עצמה אבל גם די מסכנה.

האם אשתו של בייטס ממשיכה לחולל צרות ולהפליל אותו מהעולם הבא או שהוא רשע שמתחזה לתמים ובמקרה הכל קורה לו?

208
היי יש להם נגן תקליטים עכשיו! כמה מתקדם.

פיכסה איזה מניאקים ההורים של החייל שרוצים לקחת את התינוק מאמא שלו כי היא משרתת.

יפה מגפה ומלחמה. כמו פה רק בהפוך. ואני חשבתי שזאת סדרה אסקפיזם|שפם|
וואי היה איזה רגע שהרופא אמר שהוא ילך לבדוק את האחרים והדודנית איזבל כזה "אני אבוא איתך" והוא עשה פרצוף מיואש:-D:-D לאף אחד אין כוח אליה:-D

אבל וופסי, האם האקסמן הקטן שלו חזר לתפקד? אם כן אז אני חוששת שצריך לסדר תאונה קטנה גם לארוסתו שמסתבר עוד לא נפטרנו ממנה.
וול סליחה:-D
אבל מה לעשות מת'יו ומרי נועדו להיות ביחד גם הם יודעים את זה! אל תעשו לי עכשיו את הקטע שהוא מרגיש ככ אשם שהוא לא רוצה אותה יותר די כבר.

תומאס הנחש הזה מזדחל את דרכו חזרה לעבוד בבית. זה די משעשע אני מודה:-D

מאד לא יפה מצד הרוזן לבגוד באשתו עם המשרתת. מפתיע שהם הצילחו בלי שמישהו יראה אין טיפת פרטיות בבית הזה.

מר בייטס אני מקווה מאד לטובתך שהכל הפללה בלבד ואתה לא מסכן את אנה המסכנהB-|

סיביל מחליטה להודיע על הכוונות שלה עם הנהג והיא מאד עקשנית. לאדעת אני לא לגמרי סומכת עליו. ואני עדיין לא בטוחה שהיא באמת אוהבת אותו ולא את הרעיון.
אבל הרוזן מתרצה בסוף כי הוא אבא נחמד.
ולול סבתא שחושבת איך לסובב את זה היא אדירה:-D:-D בכלל אני מופתעת מחדש כמה היא יותר נחמדה ומבינה ממה שהיא נראית והייתי מצפה ממנה.

אני רואה שכל עונה מסתיימת בפרק כריסמס באורך סרט וביס חילקו לשני פרקים. אז היה לי בלתם ועכשיו כבר מאוחר אז מחר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני רואה שכל עונה מסתיימת בפרק כריסמס באורך סרט וביס חילקו לשני פרקים. אז היה לי בלתם ועכשיו כבר מאוחר אז מחר.
כן, החל מעונה 2 כל עונה מסתיימת בספיישל כריסמס.
רגע, אז זה אומר שביס יש כאילו פרק 2X10?

זה היה מאד חמוד הבית תמחוי המאולתר ואיך כל מי שמגלה מצטרף לעניין, כולל הליידי. ציפיתי שהיא לא תכעס ואף תתמוך, הם אנשים נחמדים כאלה.
חעחע בפרצוף שלך אוברייאן.
וואי אני לחלוטין לא זוכר על מה את מדברת
יאוו אובריין ותומאס שני הנבלות הנכולוליים האלה כל היום עומדים בפרצוף ממורמר וזוממים אני שונאת אותםםםםםםםםםםםםםםםםם
אל תתעסקו עם אנה ובייטס חלאות:-[
אני לא יודע על מה את מדברת באופן ספציפי, אבל זה די רגיל
יופי שבייטס חזר, אבל מסכן המשרת השני:-D
אני לא זוכר איזה משרת שני.
רגע, זה שהיה לו PTSD?
אופסי המשרתת הסתומי בהריון. אני רוצה לראות עכשיו איך הפרק הבא מתחיל בעוד שנה והיא עדיין בהריון!:-D
חחחחחחח
הם לא כל כך נוראיים
וכן, אני זוכר את זה. זה חייל אחד הכניס אותה להריון, לא?
מת'יו ו-ווילאם נעדרים עד שהם לא.
כי עובר הרבה זמן מהר. אז אם הם נעדרים לתקופה של עשרים דקות בפרק זה איזה חצי שנה.
בעונה 8 אחד המשרתים נחטף לעזה וחוזר תוך פרק אחד.
האמת זה היה מאד מקסים הקונטצרט הזה עוד קודם כשכולם הצטרפו למרי בשירה. ואז מת'יו בא ושר גם כן|לב| (ואז נזכרתי בשיר הדרמטי שלו ביפה והחיה).
לא זכרתי שהוא שר בסדרה הזאת

אוקי עדיין 1918 אבל עברו כמה חודשים כי למשרתת כבר יש תינוק. הגיוני סהכ. במיוחד שהם בפאקינג צפון אנגליה ומשומה בקיץ נצחי.
האמת שאף פעם לא נראה לי חשבתי על איפה באנגליה הם נמצאים. זכור לי שהטירה האמיתית נמצאת די במרכז אנגליה, אבל זה לא אומר.
אוי סבתא כזאת נשמה איך אכפת לה מהמשרת הקטן🥹 חחח וכשהיא בוכה בחתונה "התקררתי":-D אולסו סבתא מסתבכת עם הטלפון:-D:-D
סבתא מסתבכת עם הטלפון - יש דברים שאף פעם לא משתנים. רק שכיום סבתא מסתבכת עם הזום בטלפון
אבל מסכנה דייזי איך כולם נפלו עליה עם החתונה הזאת שהיא בכלל לא רוצה זה ממש לא פייר כלפיה.
וזהו הוא מת? מסכן.
אוי, כן החתונה הזאת...
אוי מת'יו גם נפצע והוא לא יכול ללכת*. או להביא ילדים. אוי. אבל מה יהיה עם יורש הוא צריך להביא יורש!
תמיד יש יש קרוב משפחה זכר עוד יותר רחוק (זאת העלילה של הסרט המלך ראלף)
כאילו אני שמחה להפטר מהארוסה שלו אבל זה לא מקדם אותנו לשומקום.
ועוד במיוחד שמרי עכשיו הסכימה להתחתן עם איש העיתונים שעזר לה עם הסיפור הבלתי נגמר של הטורקי ואשתו הנבלה של בייטס. איך יוצאים מהסמטוחה הזאת ומחזירים אותם להיות ביחד???
רק בעיות יש לעשירים והאצילים
*לא יכולתי שלא לחשוב על אביו מיקום אחר מאד, אחד צ'ארלס אקסוויר, שגם נפגע בעמוד השדרה ולא יכל ללכת. לייק פאדר לייק סאן.
חחחחחח לא חשבתי על ההקשר הזה
לא יכולה עם האוברייאן הזאת שעושה דברים מנוולים ואז מתחרטת כשהיא רואה את התוצאות כל פעם מחדש. אולי אל תהיי נבלה פשוט????
נשמע כמו יותר מידי עבודה

חחחחחחחחחחחח סבתא מתחמנת את הדודנית איזבל למצוא לעצמה תעסוקה אחרת ולעזוב את האחוזה היא אדירה:-D:-D והיא והאמא חוגגות את התחמונים שלהן:-D
לא זוכר על מה את מדברת, אבל הדאוג'ר תמיד מעולה
יאללה יופי נגמרה המלחמה מזל טוב.
טפו טפו טפו כל עוד טראמפ ימשיך ללחוץ.
רגע, על איזו מלחמה את מדברת?
מת'יו מסכן:-(
חחחחח האקסמן הקטן שלו.

הא כבר כמה פרקים חשדתי שיקרה משהו בין הרוזן והמשרתת עם הילד. אבל הופתעתי שהוא זה שנישק אותה. מה לעזאזל נראה לו??
אוי, שכחתי שהוא נישק אותה
תומאס חשב שהוא חכם גדול וזה התפוצץ לו בפרצוף. חעחע מגיע לו הוא היה כזה מנוול כל הזמן. בטח עכשיו הוא יחזור להיות משרת.
די מסכן תומאס. צדק להומו הבודד
או יאיי מת'יו חזר לעמוד! והוא יוכל להביא יורש.
יורש למשפחת אקסבייר... כלומר קרולי
אני לא חושבת שסיביל בכלל אוהבת את הנהג, היא אוהבת את הרעיון של לברוח ולהיות עצמאית ולעבוד.
אבל היא לא יכולה להמשיך להיות אחות גם אחרי המלחמה? יש להם בית חולים שם בכפר, שתעבוד בו.
זה לא מכובד שאישה אצילה תעבוד. זה בקושי בסדר שאישה רגילה או גבר אציל יעבוד.
וואי איזה איש מגעיל האבא של החייל שהכניס את המשרתת להריון. והיא כאילו באמת סתומה שסיבכה את עצמה אבל גם די מסכנה.
ממש מסכנה
האם אשתו של בייטס ממשיכה לחולל צרות ולהפליל אותו מהעולם הבא או שהוא רשע שמתחזה לתמים ובמקרה הכל קורה לו?
:censored:

היי יש להם נגן תקליטים עכשיו! כמה מתקדם.
נגן CD?
פיכסה איזה מניאקים ההורים של החייל שרוצים לקחת את התינוק מאמא שלו כי היא משרתת.
איכס משרתים
יפה מגפה ומלחמה. כמו פה רק בהפוך. ואני חשבתי שזאת סדרה אסקפיזם|שפם|
וואי היה איזה רגע שהרופא אמר שהוא ילך לבדוק את האחרים והדודנית איזבל כזה "אני אבוא איתך" והוא עשה פרצוף מיואש:-D:-D לאף אחד אין כוח אליה:-D
חחחחחחח
אבל אני מת על הדודנית איזבל. היא נודניקית, אבל היא חצי מהכיף בוויכוחים בינה ובין הדאוג'ר.
אבל מה לעשות מת'יו ומרי נועדו להיות ביחד גם הם יודעים את זה! אל תעשו לי עכשיו את הקטע שהוא מרגיש ככ אשם שהוא לא רוצה אותה יותר די כבר.
אני מכיר מקרה בדיוק כזה מתקופת הקורונה
תומאס הנחש הזה מזדחל את דרכו חזרה לעבוד בבית. זה די משעשע אני מודה:-D
זה מעולה. אני ממש אהבתי איך שהמצב הממש נוראי הזה יוצא לטובתו. ולשם שינוי בלי שהוא עושה שום דבר רע.
סיביל מחליטה להודיע על הכוונות שלה עם הנהג והיא מאד עקשנית. לאדעת אני לא לגמרי סומכת עליו. ואני עדיין לא בטוחה שהיא באמת אוהבת אותו ולא את הרעיון.
אוי יש יחסית מעט קטעים שאני זוכר ממש מהעונה הזאת אבל כן את הקטע שבו סיביל אומרת לו לבוא לחדר אחרי הארוחה כי היא תספר להם והוא נכנס לשם, אבל היא עדיין לא אמרה שום דבר וכולם כזה מסתכלים עליו עם כזה "מה לכל הרוחות אתה רוצה?" אבל הם גם תמיד די נחמדים למשרתים אז לא ממש.
ואז די אול הל ברייקס לוס. אם כי עדיין יחסית מאופק כי הם משפחה מנומסת.
אבל הרוזן מתרצה בסוף כי הוא אבא נחמד.
ולול סבתא שחושבת איך לסובב את זה היא אדירה:-D:-D בכלל אני מופתעת מחדש כמה היא יותר נחמדה ומבינה ממה שהיא נראית והייתי מצפה ממנה.
בסופו של דבר עד כמה שהם שמרנים וזה מחוץ לאזור הנוחות שלהם, עדיין הם לא מוכנים לאבד את הבת שלהם בשביל זה.
אני אוהב את הקטע שהאבא אומר לסיביל שהיא לא תוכל לבוא לחצר המלכות או משהו כזה והיא כזה "למה אתה חושב שאכפת לי מהדברים האלו?"
כי באמת מרי ואדית' היו אולי יכולות להתאהב במשרת, אבל הן לא היו יכולות לעמוד בסכנה של לאבד את המעמד שלהן ואת הכסף. סיביל היא above it.
וכן, אהבתי את זה שעד כמה שהדאוג'ר כאילו יותר קשוחה, היא בסופו של דבר יותר פתוחה למצוא דרך לגרום להכל להחליק.

didalf

Well-known member
כן, החל מעונה 2 כל עונה מסתיימת בספיישל כריסמס.
אולי סופסוף יהיה שם חורף.

רגע, אז זה אומר שביס יש כאילו פרק 2X10?
כן

וואי אני לחלוטין לא זוכר על מה את מדברת
בגלל שמתיו ואמא שלו לא בבית המבשלת שלהם משועממת ונכנס איזה חייל לשעבר מסכן כזה ומבקש אוכל ומפה לשם הם מקימים בית תמחוי זמני.
ואז גברת פטמור מגניבה לה אוכל מהמטבח.
ואז אובייראן מגלה את זה ומלשינה לליידי כי כמובן, ואז הליידי מגלה את זה ובמקום לכעוס מצטרפת לעזור.
אני לא יודע על מה את מדברת באופן ספציפי, אבל זה די רגיל
כן אה?:-D
אני לא זוכר איזה משרת שני.
מוזלי.
הוא חשב שהוא כבר יקודם להיות המשרת של הרוזן ואז בייטס חזר.
רגע, זה שהיה לו PTSD?
לא הוא כבר הלך. הוא באמת היה מסכן. בגלל זה זמנית מוזלי היה המשרת.

וכן, אני זוכר את זה. זה חייל אחד הכניס אותה להריון, לא?
כן

כי עובר הרבה זמן מהר. אז אם הם נעדרים לתקופה של עשרים דקות בפרק זה איזה חצי שנה.
בעונה 8 אחד המשרתים נחטף לעזה וחוזר תוך פרק אחד.
לאדעת אם לצחוק או לבכות|פנים|

לא זכרתי שהוא שר בסדרה הזאת
זה היה ממש קטן איזה שתי שורות שיר

האמת שאף פעם לא נראה לי חשבתי על איפה באנגליה הם נמצאים. זכור לי שהטירה האמיתית נמצאת די במרכז אנגליה, אבל זה לא אומר.
הם מזכירים פה ושם ערים כמו יורקשייר, לידס, ריפון. אז אני מיד עוצרת ומחפשת איפה זה. אז הם באזור הזה וזה צפון אנגליה.

סבתא מסתבכת עם הטלפון - יש דברים שאף פעם לא משתנים. רק שכיום סבתא מסתבכת עם הזום בטלפון
חחחחחחחחחחחחחחחח וואי ממש:-D
ווואווו עכשיו אני רוצה לראות את הסבתא מסתבכת עם אייפון:-D:-D בטח בעונה 9.

תמיד יש יש קרוב משפחה זכר עוד יותר רחוק (זאת העלילה של הסרט המלך ראלף)
מה זה המלך ראלף?

לא זוכר על מה את מדברת, אבל הדאוג'ר תמיד מעולה
אחרי שנגמרה המלחמה איזבל רוצה להפוך את דאונטאון לכל מיני דברים ולכולם נמאס ממנה ולזה שאנשים מסתובבים להם בין הרגליים.
אז סבתא מכניסה לה לראש שיש פליטים שזקוקים לעזרתה והיא מתלהבת מהרעיון ומשחררת מהאחוזה.

טפו טפו טפו כל עוד טראמפ ימשיך ללחוץ.
רגע, על איזו מלחמה את מדברת?
:-D

די מסכן תומאס. צדק להומו הבודד
הוא מוציא שם רע לכל ההומואים! גועל נפש של בנאדם.
יורש למשפחת אקסבייר... כלומר קרולי
:-D
זה לא מכובד שאישה אצילה תעבוד. זה בקושי בסדר שאישה רגילה או גבר אציל יעבוד.
בסדר הזמנים משתנים.
וואי מדהים כמה השתנה במאה שנה. אני חושבת שזאת המאה שהיה בה את הזינוק הכי משמעותי.

לא, הם יודעים שהוינילים חזרו לאופנה.

אבל אני מת על הדודנית איזבל. היא נודניקית, אבל היא חצי מהכיף בוויכוחים בינה ובין הדאוג'ר.
חחחחחח כן אבל בלי סבתא היא סתם נודניקית:-D

אני מכיר מקרה בדיוק כזה מתקופת הקורונה
בסדרה כלשהי? כי אתה לא זוכר אנשים אמיתיים.

בסופו של דבר עד כמה שהם שמרנים וזה מחוץ לאזור הנוחות שלהם, עדיין הם לא מוכנים לאבד את הבת שלהם בשביל זה.
שזה לא מובן מאליו בשביל אנשים כאלה.

אני אוהב את הקטע שהאבא אומר לסיביל שהיא לא תוכל לבוא לחצר המלכות או משהו כזה והיא כזה "למה אתה חושב שאכפת לי מהדברים האלו?"
כי באמת מרי ואדית' היו אולי יכולות להתאהב במשרת, אבל הן לא היו יכולות לעמוד בסכנה של לאבד את המעמד שלהן ואת הכסף. סיביל היא above it.
מממ נראה איך היא תסדר כשבאמת לא יהיה לה כסף.

וכן, אהבתי את זה שעד כמה שהדאוג'ר כאילו יותר קשוחה, היא בסופו של דבר יותר פתוחה למצוא דרך לגרום להכל להחליק.
היא המלכה|כתר|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה זה המלך ראלף?
סרט קומי משנות ה90 שבו כל משפחת המלוכה הבריטית מתה בתאונה (קצת מוזר שקומדיה מתחילה במוות המוני, אבל אני מניח שזה קורה) ואז איזה בחור אמריקאי מוזר הופך למלך.
אני לא בטוח אם ממש ראיתי, כי מצד אחד אני זוכר את הסצנה שבה כולם מתים, מצד שני אני חשבתי שראלף היה ג'ון קנדי ועכשיו ראיתי שזה היה ג'ון גודמן.
בכל מקרה הסיבה שאני זוכר את הסרט היא הרבה יותר בגלל איזכורון קטן שיש לו בבאפי - בפרק 6X08 (טאבולה ראסה) אחרי שכולם מקבלים את הזיכרון שלהם חזרה ונמצאים בשוק וטראומה ממה שהם מבינים שקרה, זאנדר לרגע מגחך. ואז הוא מסביר שחזר לו הזיכרון של הצפיה בסרט המלך ראלף

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 5X09

חחחחחחחחחח בהתחלה כשהם כזה צועקים על רנדל: "זה אתה! במזרקה! עם הידית! זה נשמע שאנחנו משחקים הרמז":-D:-D:-D

זה לא קצת בעיה שהרובוט שייך לקמילה והוא מקליט הכל והם מדברים לידו חופשי?

לסטר האמיתי הרג את ניקי:-0 מהה הוא איש כזה נחמד איך הוא הגיע למצב שהוא הורג מישהו??

הרובוט צודק, אנשים הם רעים לא מכונות.
מפתיע שהם לא חשבו להשתמש בזכרונות שלו קודם הוא מקליט הכל כל הזמן.

חח הווארד והיחסים המעוותים שלו עם הרובוט:-D והיווני שצוחק עליו:-D

חחח כשתאו צץ שם והם אומרים לו על רנדל שהוא רוצח והוא כזה "בטח שהוא רוצח אני מכיר את הבניין":-D:-D

זה לא נראה שהם מוכנים למעבר במיוחד. ואיך מציאת הרוצח תעצור את זה?

חחח אוליבר והסעודה האחרונה שלו:-D למה כולם זורמים עם זה?:-D

מה אז סבתא והילדים הסתומים רצחו את לסטר? כנקמה על אבא שלהם? וול וול. אז של מי האצבע??
אהבתי שהיה שימוש לעובדה שהוא למד איטלקית:-D

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון סוף עונה 2

ביס זה מחולק לשני חלקים ואני עוצרת לכתוב אחרי כל פרק כדי לא לשכוח לכן:

חלק א:
אוו תראו מה זה הם יודעים מה זה חורף. ולכבוד זה עברו להשתמש בפילטר כחלחל קר כזה שנדע שחורף.

זה מאד חמוד מצידם שהם נותנים מתנות למשרתים ונותנים להם לחגוג ולא לשרת אותם בכריסמס וניו ייר.
איכ סר ריצ'רד המרמרה הזאת מתייחס למשרתים כמו רובוטים ולא בני אדם. הוא לא מתאים למשפחה. אני חייבת שמרי כבר תפטר ממנוווווו אפילו בלי קשר למת'יו היא לא סובלת אותו ואת דרכיו המגעילות. מכל מי שהיה צריך להפטר ממנו בתאונה דווקא הוא עדיין איתנו???
וכמובן היא ומת'יו עדייייייייין מאוהבים אלוהים ישמור זה כבר איזה 7 שנים תהיו ביחד ג'יזס.
חחחחחחחח ווואי לא יאמן שאיזה 7-8 שנים הם הצליחו להסתיר מאבא את הסיפור הזה עם הטורקי:-D הגיע הזמן שידע באמת. אבל לא ראינו את התגובה שלו.

חחחחחחח מה הם משחקים בסיאנס תומאס ואוברייאן הסתומים האלה?:-D

המשרתת של רוזמונד בחשנית היא לא מוצאת חן בעיניי.

וואי מאיפה התביעה יודעת כל דבר שהתרחש בשיחות איניטמיות בבית הזה??. לא לא שיש להם מצלמות או משהו??? מאיפה הם יודעים בדיוק מה לשאול??
מצד אחד הכל מצביע נגדו, מצד שני הכל נסיבתי אין שום הוכחה אמיתית. אבל גם אין מז"פ של ממש בזמן הזה. חבל.
מסכנה אנה:-(

חלק ב:
הלל-פאקינג-לויה
ותראו מה זה אפילו יורד שלג!!!

אוקי קיבלתי התייחסות של אבא לעניין של מרי והטורקי. איזה חמוד הוא|לב| סלחתי לו על זה שהוא בגד עם המשרתת הוא כזה אבא טוב. הוא מעדיף להתמודד עם סקנדל מאשר לראות את הבת שלו מתחתנת עם איש מגעיל כזה.
ויופי היא גם סיפרה למת'יו סופסוף כולם יודעים ולא אכפת להם אפשר להמשיך הלאה.
וול וול מה אתם יודעים גנטלמנים בריטים יודעים ללכת מכות?
אני חולה על סבתא:-D אחרי שכולם די יוצאים נגד ריצרד הוא אמר לה משהו לא נתראה יותר והיא כזה "זאת הבטחה?":-D
ואחכ מת'יו אמר סליחה על הכד והיא "שנאתי אותו חצי מאה":-D
ובייייייייייייייייי סר ריצדרד שלום ולא להתראות לך תצטרף לגוון ב...איך שלא קראו לעולם של משחקי הכס רציתי להתחכם אבל שכחתי חח. (נכון הוא היה שם?)
ומת'יו סופסוף התאפס על עצמו קצת מהנדר המטופש שהוא לקח (או פשוט התאושש קצת מהאבל ומהאשמה, זמן אכן מרפא הכל)
והם סופסוף ביחד יאיייייייייייייי|מאוהב||מאוהב| וואו זה היה סלואו ברן הכי סלואו בעולםםםםםםםםםםםם גיזס.
(בעצם לאדעת ראיתי כאלה שלקח גם 5 עונות אבל זה הרגיש לאט יותר איכשהו)
רק שלא יהרסו לי אותם בעונות הבאות.

רגע ליידי סיביל לא חוזרת? השחקנית עזבה? למה היא לא באה לכריסמס?

מסכנה דייזי עם כל האשמה הזאת על הסיפור עם וויליאם זה לא מניח לה. אפילו סבתא הייתה כזאת חמודה כלפיה.
חחח גברת פטמור עבדה עליה עם האוג'ה בורד:-D למרות שאני חושבת שהיא יודעת שזה לא באמת.
אבל בסוף נראה לי יצא חמוד היא סופסוף כן התחברה עם האבא והוא נתן לה עצה טובה אז אולי יהיה לה טוב יותר מעכשיו.
בסוף אני מניחה שהמסר היה מלוויניה? "שיהיו מאושרים?" איך סדרות גם כאלה בלי שום אלמנט על טבעי לא מסוגלות שלא להתפתות לטעת איזה ספק בקשר ללוח סיאנס שבאמת עובד חחחח

איזה חמוד זה נשף המשרתים שהם רוקדים עם האדונים חחחח

טוב מר בייטס עדיין במאסר אבל לפחות לא נידון למוות. זה עדיין שערוריה אבל. ואנה עדיין תחשב אשתו של רוצח עד שיוכח אחרת. אני מקווה שיצילחו לשחרר אותו. ושהוא באמת לא רוצח. כאילו אני חושבת שלא אבל גם משהו בהתנהגות שלו טיפה מוזר אבל גם עקבי לאופי שלו כל הזמן אז לאדעת. לאדעת להסביר למה אני מתכוונת.
אבל אני אוהבת את החברות של אנה ומרי.

חחחחחחחחחחח תומאס הדבע הזה:-D הצליח לאבד את הכלבה ועדיין התכסיס המטופש שלו הצליח איכשהו:-D
איזה כלבה חמודה אגב|מאוהב|

אה וידעתי שהמשרתת של רוזמנד שיידי מאד. פויה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אחרי שבפרק הקודם נגעו בעל טבעי, עכשיו נוגעים במדע בדיוני עם כמה שמאנישים את הרובוט הזה.

ואיכשהו אפילו יותר הזוי מזה - העובדה שהשוטרת לוקחת את מייבל ברצינות בתור חוקרת (אם כי היא עדיין קוראת לה מורה)
חחחחחחחחחח בהתחלה כשהם כזה צועקים על רנדל: "זה אתה! במזרקה! עם הידית! זה נשמע שאנחנו משחקים הרמז":-D:-D:-D
חחחחחח
והקטע שרנדל בורח והם פשוט לא מסוגלים לרדוף אחריו אפילו קצת.
זה לא קצת בעיה שהרובוט שייך לקמילה והוא מקליט הכל והם מדברים לידו חופשי?
באמת שהכל כל כך הזוי שזה מיותר לחשוב שזה הדבר הבעייתי.
לסטר האמיתי הרג את ניקי:-0 מהה הוא איש כזה נחמד איך הוא הגיע למצב שהוא הורג מישהו??
דברים שנראים מובנים בפרק 9 מתבררים כלא נכונים בפרק 10 של העונה.
אבל אולי כן.
הרובוט צודק, אנשים הם רעים לא מכונות.
לא ראית מספיק סרטי מד"ב.
מפתיע שהם לא חשבו להשתמש בזכרונות שלו קודם הוא מקליט הכל כל הזמן.
לא ממש מפתיע אותי כשהם לא חושבים על דברים.
חח הווארד והיחסים המעוותים שלו עם הרובוט:-D והיווני שצוחק עליו:-D
כשהוא מסביר לבן שלו שזה האקס של הווארד...
אבל היה ממש מרגש בסוף כשהווארד מספר לצ'ארלס שהחבר שלו נפרד ממנו וכמה קשה לו מאז שאמא שלו מתה. ובאמת היו יכולים לראות שהאוורד סובל ולבדוק מה שלומו קצת.
חחח כשתאו צץ שם והם אומרים לו על רנדל שהוא רוצח והוא כזה "בטח שהוא רוצח אני מכיר את הבניין":-D:-D
חחחחח
היו עוד כמה בדיחות בפרק שממש הצחיקו אותי והיה ברור לי שאני אשכח עד סוף הפרק.
זה לא נראה שהם מוכנים למעבר במיוחד. ואיך מציאת הרוצח תעצור את זה?
לא נראה לי שזה אמור לעצור את זה, אבל זה כאילו הזדמנות אחרונה לפני שהם צריכים לעזוב
חחח אוליבר והסעודה האחרונה שלו:-D למה כולם זורמים עם זה?:-D
כי הם הזויים כולם אז למה לא.
אבל הרג אותי שעשו את זה גם בבית כלא של טדי.
מה אז סבתא והילדים הסתומים רצחו את לסטר? כנקמה על אבא שלהם? וול וול. אז של מי האצבע??
אהבתי שהיה שימוש לעובדה שהוא למד איטלקית:-D
לכל הרוחות הם הצליחו להפתיע אותי שוב.
ממש לא חשבתי שהסבתא הזאת שבקושי ראינו תהיה קשורה בעניין.
כלומר היא לא הרוצחת. לא שממ שטוענים שהיא הרוצחת, אבל בכל מקרה האדם שמגלים בסוף פרק 9 הוא אף פעם לא הרוצח.

אכן עדיין לא יודעים של מי האצבע, אבל קיבלנו כנראה הסבר ללמה האצבע הגיעה לשרימפ של אוליבר - לסטר שלח לשלישיה רמז. למשהו.

מרגיש לי אובר דרמטי כל עניין איבוד הבניין. כלומר האם היא לא הייתה עדיין צריכה לשלם להם על הדירות שלהם? ועם הכסף מדירות במנהטן הגיוני שהם יכולים לקנות משהו אחר.
ואני מבין סנטימנטליות למקום שגרים בו שנים - אני גר בערך כל החיים שלי באותה חצר, אבל אם אני אצטרך לעזוב אז אני אעזוב.
אבל היה נחמד שניצלו את ההזדמנות לראות דיירי עבר. אם כי קיוויתי שנראה יותר. כמו קומיל ננג'יאני.
שיט אפילו את ת'יא לא ראינו בפרק הזה (האם זה אומר שבפרק הבא נגלה שהיא הרוצחת?)

לא הבנתי את הקטע של צ'ארלס עם החבר הישן שלו שהוא קבע להפגש איתו למשחק בייסבול, אבל אז גילה שהוא מת לפני שנתיים...

האם ג'יי פלוג הוא סתם קצת שמוקי, או שהוא רוצח, או שבסוף הוא יקנה את הבניין חזרה ויציל את המצב.

אני מקווה שיחזירו את טיה ליאוני לפרק הסיום, היה מעט מידי ממנה בעונה הזאת.

*הייתה די קפיצת זמן בפרק הזה - ממש אחוזת דאונטון.

dilly snake

Well-known member
אז הפרק חורג מהפורמט הרגיל וקיבלנו יותר התמקדות ג'וש.

שני אחים נופלים מפיגום, בדרך נס לא מתים ומגיעים לבית חולים עם פגיעות ראש/צוואר קשות. ג'וש מנתח, וולף והצוות שלו מתמקד בטיפול שאחרי הניתוח(וקביעת נזק מוחי, שיקום) וקרול מספקת תמיכה נפשית יחד עם אריקה שיודעת ספרדית.

ג'וש ממנה למחלקה של וולף אח ראשי חדש(לגמרי הומו, כן?) ויש דינמיקה מעניינת סביבו.

ד"ר דוש איננו וגם ואן(הניחוש שלי, הם לא יודעים מה לעשות איתו אז הוא לא נמצא) וג'ייקוב חוזר וזה נראה כאילו קשה לו במיון.

בכל מקרה, האימא מעדיפה את האח שפצוע קשה יותר והיא לוחצת על ג'וש שיציל אותו.

*אני צריכה להגיד שלמרות שלא אמורים לשפוט אבל האימא הזאת הייתה ממש מגעילה(כמו זה שהיא אמרה שקרול לא "רופאה אמיתית" בהתחלה חשבתי שזה קטע על רקע גזעני/שובינסטי אבל זה כנראה בגלל שהיא פסיכיאטרית).

ג'וש מנתח את האח המון שעות ורואים אותו מתפקד בחדר ניתוח, וגם רואים אותו מול וולף וקרול.

האח לא מועדף יוצא מניתוח ומתעורר ואז מתברר שהוא לא מסוגל לדבר בשפת האם שלו, וולף מנסה לתקן את זה, האח הראשי מנסה לפייס בין האימא למטופל ומשקר לשניהם כשהוא מתרגם להם.
המצב שלו מחמיר, והוא מת משבץ רציני.

האח השני שורד, האימא מטילה קללה על ג'וש.

היו כמה רגעים ממש יפים גם בין ג'וש קרול ו-וולף יחד וגם בסוף בחדר ניתוח בין ג'וש לוולף.

וזה נראה כאילו דיינה ואריקה השלימו.

Lhuna3

Well-known member
והם סופסוף ביחד יאיייייייייייייי|מאוהב||מאוהב| וואו זה היה סלואו ברן הכי סלואו בעולםםםםםםםםםםםם גיזס.
ישששששששששששששששש סופסוף! :love::love::love::love::love::love::love::love::love:
אני זוכרת שירדו לי דמעות של אושר כשצפיתי בהם מתנשקים סופסוף :-D:-D:-D הסיפור הזה באמת ריגש אותי במיוחד.
אני חושבת שכעסתי הרבה על מרי בשלבים מסויימים שהיא דחתה אותו.
נ.ב. אני מבלה הרבה זמן בלחפש דברים שכתבתי פה על הסדרה בעבר כי לך אסור לחפש עכשיו.
בינתיים מצאתי רק קצת דברים שכתבנו על סוף הסדרה

didalf

Well-known member
אז אחרי שבפרק הקודם נגעו בעל טבעי, עכשיו נוגעים במדע בדיוני עם כמה שמאנישים את הרובוט הזה.
חחחחח כן זה מוגזם אבל זה מצחיק.

ואיכשהו אפילו יותר הזוי מזה - העובדה שהשוטרת לוקחת את מייבל ברצינות בתור חוקרת (אם כי היא עדיין קוראת לה מורה)
מייבל באמת טובה יש לה תשומת לב לפרטים וחיבור נקודות.

והקטע שרנדל בורח והם פשוט לא מסוגלים לרדוף אחריו אפילו קצת.
כל אחד והתירוץ שלו:-D

לא ראית מספיק סרטי מד"ב.
נכון ראיתי אולטרון בעצם.
אבל תמיד הבעיה היא אנשים. לפעמים הרובוטים פשוט מגיעים למסקנה שאנשים הם ככ בעיה שצריך להשמיד אותם. זה לא לא נכון.

כשהוא מסביר לבן שלו שזה האקס של הווארד...
כן:-D

מרגיש לי אובר דרמטי כל עניין איבוד הבניין. כלומר האם היא לא הייתה עדיין צריכה לשלם להם על הדירות שלהם? ועם הכסף מדירות במנהטן הגיוני שהם יכולים לקנות משהו אחר.
קצת כן
אבל אני גם מבינה המקום הזה משמעותי בשבילם.

שיט אפילו את ת'יא לא ראינו בפרק הזה (האם זה אומר שבפרק הבא נגלה שהיא הרוצחת?)
אני גם תהיתי. כאילו הייתי מצפה שיהיה לה מרכיב משמעותי יותר בעונה לא?

לא הבנתי את הקטע של צ'ארלס עם החבר הישן שלו שהוא קבע להפגש איתו למשחק בייסבול, אבל אז גילה שהוא מת לפני שנתיים...
הצחיק אותי שיש לו כרטיסיות של פעם חח

*הייתה די קפיצת זמן בפרק הזה - ממש אחוזת דאונטון.
רק שממש הסבירו כמה זמן עבר כל פעם!!

didalf

Well-known member
ישששששששששששששששש סופסוף! :love::love::love::love::love::love::love::love::love:
ככככןןןןןןןן|מאוהב||מאוהב|
בטח הסתכלת עליי מתענה וגחגחת בהנאה כי ידעת כמה זמן עוד נשאר לי לסבול:-D

אני זוכרת שירדו לי דמעות של אושר כשצפיתי בהם מתנשקים סופסוף :-D:-D:-D הסיפור הזה באמת ריגש אותי במיוחד.
וואי כן כי ממש הרגישו שהם מאוהבים ולא יכולים לממש את זה.
כאילו הם ממש העבירו את זה במבטים עדינים, במיוחד מרי. זה היה ממש יפה לראות.
ובגלל זה ככ כואב ומתסכל כשכל פעם דבר אחר מונע מהם להיות ביחד וכאילו רק רואים איך היא מסתכלת עליו והוא עליה וזה שובר את הלב. השחקנים עשו עבודה ממש טובה במבטים בלבד.
וזה גם נבנה ממש יפה בהתחלה לראות איך בהתחלה היא לא אהבה אותו אבל הם פשוט התקרבו ולמדו להכיר אחד את השניה והתחילו להתאהב לאט.

אני חושבת שכעסתי הרבה על מרי בשלבים מסויימים שהיא דחתה אותו.
אני עדיין לא הבנתי למההההההההההה

נ.ב. אני מבלה הרבה זמן בלחפש דברים שכתבתי פה על הסדרה בעבר כי לך אסור לחפש עכשיו.
בינתיים מצאתי רק קצת דברים שכתבנו על סוף הסדרה
מתי זה שודר? בטח זה עוד בפורום הישן.
יש מצב שעוד לא הייתם פה אפילו לעונות הראשונות?
אבל תודה חמודה|חיבוק|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל תודה חמודה|חיבוק|
נראה לי שהתחלתי לכתוב בפורום ב2012.
ב2012 כבר יצאה העונה השלישית, אז אולי עליה כתבתי.

אבל אולי לונה השלימה את הסדרה מאוחר יותר וכתבה אז. (היא בן אדם אמיתי אז אני לא זוכר)

didalf

Well-known member

Lhuna3

Well-known member
ככככןןןןןןןן|מאוהב||מאוהב|
בטח הסתכלת עליי מתענה וגחגחת בהנאה כי ידעת כמה זמן עוד נשאר לי לסבול:-D
חחחח חיכיתי שתגיעי לזה האמת.
וואי כן כי ממש הרגישו שהם מאוהבים ולא יכולים לממש את זה.
כאילו הם ממש העבירו את זה במבטים עדינים, במיוחד מרי. זה היה ממש יפה לראות.
ובגלל זה ככ כואב ומתסכל כשכל פעם דבר אחר מונע מהם להיות ביחד וכאילו רק רואים איך היא מסתכלת עליו והוא עליה וזה שובר את הלב. השחקנים עשו עבודה ממש טובה במבטים בלבד.
בדיוק!
וזה גם נבנה ממש יפה בהתחלה לראות איך בהתחלה היא לא אהבה אותו אבל הם פשוט התקרבו ולמדו להכיר אחד את השניה והתחילו להתאהב לאט.
בדיוק 2!
כמובן.
נראה לי שהתחלתי לכתוב בפורום ב2012.
ב2012 כבר יצאה העונה השלישית, אז אולי עליה כתבתי.

אבל אולי לונה השלימה את הסדרה מאוחר יותר וכתבה אז. (היא בן אדם אמיתי אז אני לא זוכר)
פעם לא היינו כאלה משקיענים ומסודרים.

אני זוכרת שקיבלתי מהפורום הזה את ההמלצה לצפות בה ועשיתי בינג' ככל הנראה על ה-3 עונות הראשונות, שזה מה שהיה עד אז.
לצערי באמת עוד לא היה לי המנהג לחפור פה על כל פרק. כן זכור לי כאילו מחשבות מסוימות שכתבתי, אבל אני לא בטוחה אם באמת כתבתי או רק חשבתי אותן בראש שלי. אז עדיין מחפשת.

על עונה 4 כבר כן מצאתי קצת הודעות שלנו בזמן אמת, אבל ממש קצת :-(
כשתגיעי לזה אני אצרף מה שיש לי (כמובן רק אחרי שתצפי בפרקים שכתבנו עליהם).

Lhuna3

Well-known member
אני זוכרת שקיבלתי מהפורום הזה את ההמלצה לצפות בה ועשיתי בינג' ככל הנראה על ה-3 עונות הראשונות, שזה מה שהיה עד אז.
לצערי באמת עוד לא היה לי המנהג לחפור פה על כל פרק. כן זכור לי כאילו מחשבות מסוימות שכתבתי, אבל אני לא בטוחה אם באמת כתבתי או רק חשבתי אותן בראש שלי. אז עדיין מחפשת.

מסתבר שלא זכרתי נכון: רק את עונות 1-2 ראיתי בבינג', כי מצאתי הודעות (מעט אבל גם שלי) על עונה 3 בזמן אמת.

didalf

Well-known member
חמודה שאת|חיבוק|

מסתבר שלא זכרתי נכון: רק את עונות 1-2 ראיתי בבינג', כי מצאתי הודעות (מעט אבל גם שלי) על עונה 3 בזמן אמת.
וואלה כבר בעונה 2012 כתבתם פה בלייב? כל הכבוד.

didalf

Well-known member
אחוזת דאונטון 301-303

301

לאאא מה הם עוצרים לי בתחילת החתונה????
כל הפרק הייתי בלחץ שמשהו ישתבש (והם אכן שיבשו)
אבל גם ממש בסוף כל הזמן חששתי שמשהו יקרה ברגע האחרוןןן וגם ממש רציתי לראות את החופה והכל. חוצפה!!
איזה מצחיק שכל הכפר מלווה אותם חח. היא סוג של הנסיכה שלהם אני מניחה?
אוקי כאילו אני מבינה מאיפה שניהם באים בקשר לכסף אבל אני קצת יותר טים מרי. אני מבינה שמת'יו מרגיש אשם לקבל את הכסף והוא צודק, אבל זה כבר לא רק הוא. כי כאילו חורבן של המשפחה והאחוזה זה לא רק פחות כסף לעשירים ומפונקים, יש הרבה אנשים שהפרנסה שלהם תלויה במשפחה הזאת. ואז כאילו מת'יו צריך להתגבר על רגשות האשמה שלו ולקבל את הכסף. מרי צריכה להסביר לו את הנימוק הזה.
אהבתי שסבתא בהתחלה ציינה משהו כזה, גם בלי לדעת מה קרה לכסף. שאין משמעות לאצילים ללא העבודה שהם מעניקים. שזה מעניין. אני כאילו כל פעם מופתעת מחדש שיש בסבתא יותר ממה שנראה לעין.
וואי והביף שלה עם הסבתא השניה בכלל מצחיק:-D אם חשבנו שהדודנית איזבל קשה לה אז באה האמריקאית חחחחחחחח
"אני אוהבת לפגוש אותה, היא מזכירה לי כמה אני אוהבת את האנגלים"
"היא לא אמריקאית?"
"בדיוק":-D:-D:-D
אבל לפחות עם הבת שלה הן בסטיז חחחח
אניוואי חזרה למרי ומתיו אז הם חמודים|מאוהב| קצת הרג אותי הריב הזה שלהם כי למה שיתנו לי פרק אחד לשמוח לכל אורכו אבל לפני הם היו חמודים. ואחרי גם כן כשהוא בא לחדר שלה. והם התנשקו בעיניים עצמות אוי חמודימים.
והפלרטוט הקטן שלהם לפני החופה היה ממש חמודי. ואז הסתיים הפרק|שפם|
אגב לא אהבתי את השמלה שלה.

סבתא גם חמודה שהיא זאת ששלחה את הכסף לסיביל. חמודה סיביל.
אבל לאדעת אני לא אוהבת את טום. נכון שכאילו הם מאד מתנשאים עליו וזה לא נעים. אבל האטידיווד שלו והניג'וס שלו לגבי אירלנד גם מעצבן. והוא אכן גם מתנשא עליהם. תרגע וואי איזה מעיק. גם כן האירים האלה ואחכ הם חושבים שהבעיות שלנו זה כמו שלהם ושהם יודעים הכל|שפם| לאדעת איך סיביל סובלת את החפירות הפוליטיות שלו בבית כל הזמן.
אבל הוא כן היה חמוד בסוף כשהוא דיבר עם מת'יו אז בסדר.

302
חחחחחחחחח מרי וסבתא זוממות כל הפרק ביחד הרגו אותי:-D
אני אוהבת שמרי אוהבת את סגנון החיים שלה ורוצה להיות הרוזנת של האחוזה ולא מתביישת בזה.
אולסו היא ומתיו חמודים|מאוהב|
אבל קח את הכסף נודניק.

וואה וואה ארוחת בופה בבית של אצילים שלא נדע אוי ואבוי:-D
ביחד עם זה שצחקו על מת'יו ואבא שלבושים לא כראוי (ועדיין מכובד תהרגו אותי אני לא מבינה גינונים של אצילים)

חעחעחע תומאס ואוברייאן עכשיו בביף. ככה זה כשאתם נחשים. אין חברות אמת מתישהו תפנו אחד נגד השני.

אוי מסכנה גברת היוז אולי יש לה סרטן:-(

ומר בייטס שוב שיידיייייייי הוא רוצח או לא????

כאילו אני לא מבינה מה אידית מוצאת בזקן הזה וגם אני לא אוהבת הפרשי גילאים כאלה אבל קיבלתם כבר את אנה ובייטס אז מה אתם רוצים. חוצמזה מי ישמע כמה מחזרים יש לה.

303
אוי לא מסכנה אידית. אין יותר משפיל מלהנטש בחופה;-( לא יפה ממש!! פויה מר זקן!!! גם הם קצת מגזימים נראה. וזה בא ממני חחחח! כאילו אם זה מה שהיא רוצה אז בעיה שלה. מקסימום תתאלמן ותתחתן שוב.
אגב גם השמלה שלה הייתה מכוערת.

גברת היוז לא חולה יופי. חחח איזה חמודים היא וקרסון.

המכתב של אבא של לוויניה באמת נשמע כאילו מרי כתבה אותו ברמה שהוא עונה על כל חשש וחשש של מתיו:-D
אבל יאלללהההה אני שמחה שהוא מוכן לקבל את הכסף ולהציל את האחוזה כי זה באמת היה מעיק. אני אוהבת את מת'יו אבל המצפון שלו מנג'ס לפעמים. אני אוהבת שמרי מעשית לעומתו.
ולא הבנתי אם יש להם עוד נכסים כמו הבית שהם נסעו אליו למה לא למכור אותם?

אני מתה מצחוק מהביף בין שני הנחשושים הבסטיז לשעבר תומאס ואובראיין:-D

אני מבינה שהעונה הזאת זזה לאט אם סיביל עדיין בהריון ועדיין אין לה בטן אפילו. אחרי שבעונה 2 רצנו 4 שנים בשלושה פרקים חחח

למעלה