דיוני סדרות
א'-ג')

עדושית

New member
*זה* הרקולס?!

לא ראיתי יותר מחצי פרק של מרלין.. אז יש מצב שלא אתחבר גם לזה..

nick at noon

New member
כן, לא בדיוק קווין סורבו או ראיין גוסלינג

זה לא בשביל כולם.
אם כי אם לא ראית יותר מחצי פרק של מרלין זה אומר שמעולם לא באמת נתת לזה צ'אנס מלא, אז זה לא סיבה להתחיל לראות את התוכנית, אבל גם לא סיבה שלא להתחיל.

עדושית

New member
אני לא פוסלת את זה בגלל זה.

זה פשוט לא נשמע כמו משהו שבא לי לראות כרגע.
אבל זה בהחלט נכנס לרשימת ה- maybes.

Don Nirtin

New member
אני נחשב 'דוב'

אתה רומז שאני גיבור ויכול לזכות בכל הנשים היפות?

ובלי קשר, הרקולס אף פעם לא היה שמן, מכוער, נמוך, וקירח. אף פעם.

Don Nirtin

New member
2 גברים וחצי
לעונה 11

זה היה טוב.

חייכתי בכמה מקומות בפרק וכמובן מההתעללות החוזרת באפרו של צ'ארלי

אמבר טימבלין מוגדרת כספיישל גאסט סטאר. מעניין. חשבתי שהיא תהיה דמות קבועה.

ו...... ממש לא התגעגעתי לג'ייק הטיפש.

LeRanch

New member
אז "הומלנד" חזרה..

ולמרות שידעתי שדמיאן לואיס לא יופיע בפרק הזה, הוא בהחלט לא היה חסר לי. וזה היה פרק ממש ארוך! עבר די במהירות.
אני אוהב את זה שסול הוא ראש ה-CIA עכשיו. ממש מתאים לו התפקיד הזה. והביצוע של 6 ההתנקשויות היה מאוד מותח, למרות שתיארתי לעצמי שהילד שפיטר רצה להימנע מלהרוג בסוף ימצא את מותו בצורה כלשהי.
קרי איבדה את זה סופית, זה היה נראה כאילו היא עומדת לפרוץ בהשתוללות בכל סצנה לאורך הפרק. אחד הדברים שגורם לי כל פעם להבין איך קלייר זכתה באמי בשבוע שעבר (למרות שהייתי בעד קרי וושינגטון).
למה אנחנו צריכים לסבול עוד עונה עם משפחת ברודי המייאשת והמייגעת?! לא מיצינו את העלילה של דיינה? ואיך זה שזאק המילטון מ"דקסטר" הוא חבר שלה פה?

גם ג'סיקה שהייתה דמות מאוד מוצלחת בתחילת הסדרה כבר לא מעניינת יותר. נראה מה יהיה בהמשך כשברודי יחזור לסיפור.

בשורה התחתונה אני אהבתי את הפרק

kordilia snake

New member
אתה מוזמן להגיב גם בפורום הומלנד
אישית עדיין לא ראיתי אותו אני מכחה לשידור בעשר.

reasonforall

Active member
הומלנד

ברודי בכלל לא היה חסר. כרגע הוא במנוסה אז נראה ממנו ממש מעט העונה.
קלייר דאנס אדירה ואין ספק שהיא ראויה לאמי. לא זכורה לי שחקנית חזקה כמו קלייר.

חבר של דיינה באמת היה לי מוכר
ולא הבנתי מאיפה

nick at noon

New member
Once upon A time
פרק 3X01

קצת איכזב אותי הפרק, קיוויתי ליותר.
המשפחה מורחבת/הצוות הלא סביר מיד חזרו למריבות מעצבנות שלא באמת מקדמות. אם כי זה חלק מהעלילה, העובדה שהן לא מקדמות.
נפטרו מהר נורא משני הרעים שחטפו את הנרי. קצת מוזר ליצור דמויות ואז להיפטר מהם מהר כל כך. הנחתי ששיקרו להם לגבי מטרת המשימה שלהם, אבל זה הרגיש פשוט מידי.
רובין הוד נוסף, עוד דמות לקאסט ענקי, אני מקווה שיוסיף משו מעניין או שלא נראה אותו הרבה.
פיטר פן התגלה - אולי באיחור מחלק, ואולי מוקדם מחלק, הבנתי שהילד ההוא זה פיטר פן אחרי שהם התעופפו להם.
וכרגיל הדבר הכי טוב בפרק היה עוץ-לי-גוץ-לי. אהבתי איך הוא עשה את התנועה המוזרה שלו עם הידיים, אבל עשה פרצוף כאילו זה טיפשי.

בכל מקרה הבעיה עם עד עצם היום הזה היא שיש כל כך הרבה דמויות וקווי עלילה שאין הרבה התקדמות בכל פרק. לכן זה יקח עוד כמה פרקים כדי באמת שתהיה התפתחות שאני אוכל לאהוב (או לא)

Macphista

New member
בגדול היה נחמד

לא אדיר, לא מאלף, אבל נחמד.
בנסיון לא לחזור על מה שכבר כתבתי כאן- http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=2298&MessageId=171780413
(ואתה כמובן מוזמן לפורום של הסדרה...)
הנחתי שגרג ותמרה ימותו מהר. הם מילאו את המטרה שלהם ומעבר לזה התקבלו בצורה מאוד מאוד שלילית על ידי הצופים בעונה הקודמת.
דווקא הרגשתי שונה ממך- הרגשתי שהפרק נע בקצב טוב, מלבד סצנה אחת של הלידה של הנרי לא היו עוד פלשבקים והאמת? אהבתי את זה, כי זה נתן יותר מקום להתקדמות העלילה בזמן הזה.
ועל השימוש המוגזם בעליל במסך ירוק, משחק לא מדהים של חלק מהקאסט ועלילת ניל המופרכת כתבתי ועוד אחרים כתבו בקישור מעלה.

nick at noon

New member
השכנים עונה 2, פרק 2, בדיחות ספיידרמן שלא היו

היה פרק נחמד, לא משהו מדהים. (נדיר שיש משהו ממש מדהים בסדרה הזאת).
אבל היה צ'אנס לבדיחה מעולה. היה קטע (זה לא ספוילר, כי זה לא משמעותי) שבו הילד החייזרי מתחפש לספיידרמן. ומה שמצחיק הוא שהשחקן שמשחק את הילד האנושי גילם את פיטר פארקר בתור ילד בסרט שיצא לאחרונה.
ציפיתי לאיזושהי בדיחה על כך שהוא יודע איך באמת להיות ספיידרמן. אבל לא היה.

nick at noon

New member
אחוזת דאונטון 4X02

כולם עיצבנו אותי הפרק.
תומאס זומם שוב נגד אנה ובייטס. באמת? אחרי שהם הצילו את המשרה שלו עונה שעברה.
הליידיז מייד החדשה... אבל זה היה ברור שהיא תעצבן.
אנה, כשהיא הציעה לרוז להתלבש כמו משרתת כדי לפגוש את הבחור ההוא. הייתי בטוח שזה יסתיים בצורה לא טובה. אומנם בסוף היה בסדר, אבל בטח עוד יהיה פרק בהמשך שבו זה יתפוצץ.
קארסון עם הפוציות שלו.
מיס היוז על כך שהיא הציעה שיקחו את החבילה שנועדה למרי קודם אל רוברט. וקארסון שהסכים. מי הם שיחליטו דבר כזה. מה? למה? מזל שמגי סמית' דאגה שרוברט ייתן למרי את המכתב.
קורה ורוברט על כך שהם מאמינים לתומאס על פני אנה.
רוברט על כך שהוא לא רוצה לתת למרי חלק באחוזה, וניסה להשפיל אותה בארוחה כדי שתודה שהיא לא אמורה לעסוק באחוזה.
ג'ימי על כך שהוא ג'ימי כרגיל.
דייזי, אייבי, אלפרד וג'ימי - על כך שהם עדיין עסוקים במרובע אהבה המוזר והמשעמם שלהם.

זמל על מרי, טום והרוזנת האם

Lhuna1

New member
ראיתי עכשיו... מסכימה עם הכל

עם תומאס זה נראה שהם ממש ממחזרים עלילות. והליידיז מייד החדשה היא בסה"כ שם בשביל להיות תחליף לאובראיין שעזבה במזימות עם תומאס.

אני אוהבת שטום משת"פ עם מארי, ורוברט מעצבן, אבל זה היה ברור שהוא "ינוצח" על-ידם.

Y. Welis

New member
לפחות הזוג קצת חזר לתפקד

אחרי שלא אמרו מילה כמעט זה לזו בקודם.

למעלה