דיוני סדרות
א'-ג')

Don Nirtin

New member
דיוני סדרות
א'-ג')

אני גאה לשחרר את השרשור הקודם מנעיצה.......

וגם השרשור הזה יקבל נעיצה בתחת עד יום שלישי.

בתפריט-
סדרות חוזרות/חדשות. אם יש כאלה....

reasonforall

Active member
סדרות חוזרות

האנטומיה של גריי - חזרה בעונה 10 ובקרוב ב-יס.

הומלנד - חוזרת השבוע ותשודר ב-יס שעות בודדות אחרי ארה"ב (לא מאמין שהגענו לזה. פעם היינו צריכים לחכות ימים\ שבועות\חודשים עד השידור בארץ). סדרה שאני הכי מצפה לה בעונה הקרובה.

מהפכה - חוזרת בעונה 2. מקווה שיהיה מעניין. את העונה הראשונה לקח לי המון זמן לראות (גם מחוסר עניין וגם כי לא היה מה לראות). אם זה ימשך כך, סביר להניח שאוותר.

איך פגשתי את אמא - חוזרת בעונה 9. התחלתי ולכן אסיים.
לפחות אנחנו יודעים מי האמא..

הישרדות ארה"ב - חזרה בעונה 27. בעונה משתתפים הפעם שורדים חוזרים ובני משפחותיהם. נקווה שיהיה מעניין.

לא מאמין ששובר שורות מסתיימת השבוע. מקווה מאוד שיהיה פרק סיום חזק!

kordilia snake

New member
POI 3X01
כרגע אני זו הסדרה הכי אהובה עלי,י אז מאז הפרומו מקומיקון ממש חיכיתי לה והפרק היה בסדר לא יותר מזה,אופייני לסדרה בגדול.

מה קרטר עושה בתור שוטר סיור?אני ממש מקווה שהיא תחזור להיות בלשית בקרוב.והסיפור עם אליאס הרגיש לי עוד מסוף העונה הקודמת כאילו הוא לא מתאים לאופי שלה.ואת הקטע שג'ון רוצה שהיא תדבר איתו והיא טוענת שהכול בסדר כבר ראיתי עשרות פעמים וזה תמיד נגמר בבלאגן ענק שיהיה קשה מאוד לתקן אחר כך.

נתתם לשו ורוט תפקיד קבוע,זה הזמן להפטר מפוסקו.

שו ענקית ואני אוהבת את הדינמיקה שלה עם ג'ון.

אחד הדברים שהכי חיכיתי לראות זה איך המונולוג של רוט מהפרומו משתלב בפרק (אלוהים נולדה במנהטן...) והיה שווה לחכות.אני נותנת לה עוד פרק שניים במוסד לפני שהמכונה משחררת אותה.

העלילה של הבחור מהצי הייתה בסדר,כבר ראינו דברים דומים והדבר הכי חשוב שיצא ממנה ואולי הדבר שהכי שימח אותי זה שעל הדרך גילינו איך ג'ון הגיע לצבא,זה שיגע אותי מהפיילוט של הסדרה,אם כי תמיד חשבתי שהוא פשוט התנדב לצבא מרצונו החופשי.הדרך הזו יותר טובה ועכשיו השאלה היא: מה בידיוק הוא עשה?

nick at noon

New member
אפשר בבקשה שם מלא לתוכנית

את ממש לא היחידה. המון אנשים כאן כותבים על סדרות ומשתמשים רק בראשי תיבות שלהם. בין אם זה עב"ן (עקרות בית נואשות), ש"ש (שובר שורות), מ"מ (מד מן) ולפעמים זה פשוט לא ברור על איזו תוכנית מדברים.
ברור לי שיש בעיה הרבה פעמים עם המקום המוגבל בכותרת של הודעה. אבל במצב כזה אפשר להבהיר את שם התוכנית בשורה הראשונה של ההודעה.
אנשים אחרים משתמשים בזה הרבה פעמים בתוך ההודעה. עד כמה זמן זה כבר חוסך? לא עדיף להיות ברור לכל מי שקורא?

תודה ומצטער שניטפלתי דווקא עליך, זה כבר כמה זמן מציק לי.

נ.ב. עכשיו שאיימי אקר בתוכנית (בבדיקת גוגל הבנתי שמדובר בPerson of Interest) אני שוקל לראות אותה גם. למרות שמייקל אמרסון נמאס עלי באבודים.

kordilia snake

New member
אין בעיה
ולדעתי מדובר בסדרה ממש טובה והתפקיד של מייקל אמרסון מאוד שונה מבן ליינוס שווה לתת לסדרה הזדמנות.

nick at noon

New member
תודה

כן, אולי אני אנסה אותה באמת.
עכשיו רק לחשוב אילו סמים אני יכול לקחת כדי שאני לא אצטרך לישון ויהיה לי זמן לעוד תוכנית.

nick at noon

New member

תוך כדי שאני כותב מופיע בפינה רק הכותרת של ההודעה שאתה כתבת, ואנימנסה להבין אם הייתה לך איזושהי שגיאת כתיב (בעיקר כי אני לרוב לא רואה שוכתבים בית שחי ברבים).
אתה מאוד הזוי...

ואני חושב שאני עדיין ארדם בסופו של דבר.
וזה גם לא באמת ייתן לי יותר זמן פנוי.

Don Nirtin

New member
וול, תתחשב בזה שאני כבדשמיעה

לכן לא היה לי מושג שבית שחיים לא קיים. סבבה, בית שחי.

אם כי אני בקטע של פטמות דווקא. אבל דיברנו על סמים, אז הצעתי בתי שחי........

nick at noon

New member
אני לא בטוח שזו שגיאה

פשוט לא יצא לי ללראות הרבה פעמים את המילה בית שחי רשומה. ולא יכלתי לדמיין למה שתכתוב לי משהו על בית שחי.
זו פשוט הצעה מצחיקה.

בתי שחי של גברברים

Don Nirtin

New member
אתה מעדיף שיער ערווה?

בחרתי באופציה הכי פחות מגעילה מבין השניים.

Don Nirtin

New member
חסכת לי את ההערה שרציתי להעיר

תודה רבה.

ו..... אין לי מה להוסיף.

Y. Welis

New member
אקר אגב הופיעה לכמה שניות ב-SHIELD

הדיאלוגים של האחרות שם נכתבו למשהי כמו ש.מ.ג (אם כי אחת מהן קצת הזכירה לי את אלייזה דושקו).

Y. Welis

New member
קטע קצרצר שרואים מישהי ב-TV מתראיינת

על משהו מוזר שהיא ראתה (הבחור מהפרק). עם בלונד.

nick at noon

New member
אתה יכול לתת נקודת זמן

או אם אין לך אז מה עוד קורה ברקע, מי צופה בטלוויזיה למשל?

nick at noon

New member
אה, זאת לא היא

זאת האישה שהוא הציל, שאחר כך הוא בקר בבית חולים ומתברר שהיא זו שעשתה את הניסויים.

למעלה