דיוני סדרות #143

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את הפרק הראשון של The Paper וממש אהבתי
תכלס זה לא שזה היה משהו מיוחד, אבל הייתי במצב רוח קצת רע וזה שיפר את ההרגשה שלי שזה הדבר הכי כיף שיש.

קצת מרגיש יותר כמו מחלקת גנים ונוף מאשר המשרד במובן מסויים שאני אסביר
אני מתכוון בזה שהמשרד היה פשוט בקטע של מקום עבודה מאוד גנרי (לא במובן רע, אלא פשוט מאוד רגיל) בעוד שמחלקת גנים ונוף הייתה עם קטע אידיאליסטי.
אז כאן על הפרק הראשון שזה לא רק משרד, אלא ניסיון של מישהו ליצור עיתונאות משמעותית מתוך עיתון שכבר זמן רב לא היה הדבר הזה.
ויש בסיס נחמד לכל דמויות המשנה, אבל יקח זמן לבנות על זה. וגם די ברור מה יהיה הרומן המרכזי.

דורי 1981

Well-known member
הסדרה היחידה שאני רואה עכשיו והיא מעולה! בפרק 3 מראים איך אפשר לשלב בין תעלומת רצח בפוטבול ובין ריקוד מחצית של אשתו של מפקד התחנה, במקור רוסיה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את הפרק הראשון של העונה החדשה של Only Murders in the Building.
אני חושב שצריך לפתוח שרשור ייעודי, אבל עד שזה יקרה

אהבתי את הקטע של האחים ה"מאפיונרים". שאז צורחים במפחד כשהם רואים אצבע קטועה.
וטיאה ליאוני מעולה.

אז המאפיה מתה? מרגיש לי שמישהו כבר היה מעיר על זה איפשהו, לא?
אבל לא משנה, אנחנו נמצאים בעולם בדיוני של הסדרה בכל מקרה.

אם כי גם בעולם הבדיוני של הסדרה מרגיש לי שהשלישיה יכולה להסתבך עם זה שהם מוצאים אצבע קטועה ולא מדווחים למשטרה.
חוץ מזה שהמשטרה גם תוכל לבדוק טביעות אצבעות.

לא ברור לי הקטע שמצלמות האבטחה לא הראו את המוות של לסטר אבל בכל זאת זה היה מספיק כדי להוכיח שזה קרה בטעות?

נראה שהיה חדר הימורים סודי שהפעיל האיש מאפיה/לא-מאפיה/אולי-בעצם-כן-מאפיה ולסטר היה מעורב.
ויש כרטיס כניסה שהוא גם מפה למצוא את הדלת לחדר הימורים, גם כרטיס כניסה לדלת וגם מכיל את הסיסמה לכספת (וזה לחלוטין לא הגיוני שמייבל קלטה כל כך מהר איך להשתמש בקוד. (אבל בסדר, עולם של הסדרה).

ומקביל אפילו יותר הזוי שאוליבר מגלה את הגופה של ה"מאפיונר" במקרה.

חוץ מזה ראינו מעט מדמויות העבר כמו הווארד והאישה הכועסת.
פגשנו דמויות חדשות כמו האלמנה של לסטר וראש העיר שמשום מה הגיע להלוויה (זה יהיה חשוב בהמשך)(אוקי, אני מכריז עכשיו שהוא הרוצח)
וכמו שציינתי טיאה ליאוני ובניה.
(הקטע שהיא זורקת להם את הפוטבול וכולם רצים כמו כלבים אחריו היה מצחיק)
וגם יש עניין רומנטי אפשרי בינה ובין צ'ארלס.

*אגב האם צ'ארלס אמר שהוא קצת גיי?

מה שלא היה זה שום איזכור לכל הנושא של תעלומה נגררת רב עונתית שהתייחסו אליה בעונה שעברה - זה שהיו דברים שעוד לא היו הגיוניים מאז העונה הראשונה ושבעצם אנחנו לא יודעים מי שם להם מצלמות בעונה האחרונה. (לפחות נראה לי)
גם לא הייתה שום התייחסות לעניין הסרט שעושים עליהם. מה נסגר עם זה בעונה הקודמת? זה עדיין בתהליך?

כן התייחסו לזה שמייבל עברה לדירה החדשה (אני לא ממש זוכר איך זה הסתדר כי נראה לי שהיא פשוט פלשה לשם).
גם התייחסו לזה שאוליבר נשוי. לא זכרתי שאשתו עברה לניו-זילנד, אבל אני מניח שזה משהו שאמרו שקורה בעונה שעברה. אבל האם אוליבר לא מתכנן לעבור לשם להיות איתה? (כלומר בהנחה שיוכל לעבור שבוע שלם בלי שהם יגלו גופה)

אחרי שהשרשור המתאים יפתח אני אעביר את ההודעה הזאת לשם.

didalf

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון של העונה החדשה של Only Murders in the Building.
אמאלה בדיוק השניה סיימתי את שלושת הפרקים:-D

עונה 5 פרקים 1-3
בינתיים נראה מבטיח למדי, התעלומה מסקרנת, הטוויסטים ממש טובים (מופרכים כמובן אבל למי אכפת) והדינמיקה בין השלושה מצחיקה. אני שמחה גם שהם שוב רק שלושתם.
כבר שכחתי רוב מה שהצחיק אותי אבל בסוף פרק 3 צ'ארלס הולך "טו סאפרי" משהו ואז הוא ואוליבר שני זקנים עם הטלפון:-D
הסוף של פרק 3 טיפה הזכיר לי את דקסטר בקטע של חבורה סודית שמורכבת משחקנים מוכרים.
הפרק השני עם ההיסטוריה של לסטר לאורך השנים היה מקסים. והיה נחמד לראות כל מיני אורחים מהעבר.

פרק 501 תגובות לניק
אהבתי את הקטע של האחים ה"מאפיונרים". שאז צורחים במפחד כשהם רואים אצבע קטועה.
חחחחחח איזה סתומים:-D

לא ברור לי הקטע שמצלמות האבטחה לא הראו את המוות של לסטר אבל בכל זאת זה היה מספיק כדי להוכיח שזה קרה בטעות?
כנל8-*

ויש כרטיס כניסה שהוא גם מפה למצוא את הדלת לחדר הימורים, גם כרטיס כניסה לדלת וגם מכיל את הסיסמה לכספת (וזה לחלוטין לא הגיוני שמייבל קלטה כל כך מהר איך להשתמש בקוד. (אבל בסדר, עולם של הסדרה).
זה ממש מגניב!
תמיד במקומות סודיים כאלה אני תוהה איך הכניסו את הרהיטים והכל, ומי מנקה:-D

פגשנו דמויות חדשות כמו האלמנה של לסטר וראש העיר שמשום מה הגיע להלוויה (זה יהיה חשוב בהמשך)(אוקי, אני מכריז עכשיו שהוא הרוצח)
:-D

מה שלא היה זה שום איזכור לכל הנושא של תעלומה נגררת רב עונתית שהתייחסו אליה בעונה שעברה - זה שהיו דברים שעוד לא היו הגיוניים מאז העונה הראשונה ושבעצם אנחנו לא יודעים מי שם להם מצלמות בעונה האחרונה. (לפחות נראה לי)
שכחתי מזה8-*
זה אפילו לא הוזכר בפרייוסלי.

גם לא הייתה שום התייחסות לעניין הסרט שעושים עליהם. מה נסגר עם זה בעונה הקודמת? זה עדיין בתהליך?
שאלה טובה.
כן התייחסו לזה שמייבל עברה לדירה החדשה (אני לא ממש זוכר איך זה הסתדר כי נראה לי שהיא פשוט פלשה לשם).
נכון חחח?

(כלומר בהנחה שיוכל לעבור שבוע שלם בלי שהם יגלו גופה)
:-D

אחרי שהשרשור המתאים יפתח אני אעביר את ההודעה הזאת לשם.
או שתפתח אתה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך נהיה מאוחר ועוד לא הספקתי לכתוב על הפרק השני. (או לראות את הפרק השלישי)
איזה פרק חמוד.
אהבתי את המסע של לסטר לאורך השנים, בחיים האישיים, עם איך הוא מתחיל לאהוב את העבודה שלה, השינויים.
כמובן הדמויות לאורך השנים שלו, בעיקר השלישיה הראשית.
זה היה כזה חמוד שהוא פגש את מייבל כשהיא הייתה תינוקת ואז שימש לה חברה כשהיא הייתה ילדה בודדה. אני לא יודע אם היא אפילו זוכרת את זה.
האמת שזה ממש גורם לי לרצות לראות את כל הסדרה שוב כדי לשים לב אליו יותר לאורך ארבעת העונות.
זה גם מצחיק שאנחנו הרבה פעמים מדברים על כמה שהבניין הזה מסוכן וזה שזה מטורף לאנשים שממשיכים לחיות שם. אבל לא חשבתי על איך לוקח את זה האדם שבמידה מסויימת אחראי על הביטחון בבניין (כלומר הוא לא בהגדרה שומר, אבל בכל זאת).
היה מצחיק איך רואים שאשתו אומרת לו שזה לא נורא שיש רצח אחד תחת המשמרת שלו. ואז קופצים קדימה והיא אומרת לו שארבעה רציחות זה באמת הרבה. (אגב, זה יותר מארבעה רציחות לדעתי - אם אני זוכר נכון הייתה החברה ההיא של מייבל שנדחפה (אולי בטעות?) מהגג בעבר. ונראה לי שגם גילו שעוד מישהו נשרף בתנור של הבניין. (וגם עלה לי רעיון שאולי האוורד רצח את אמא שלו).

אז מסתבר שה"מאפיונר" הוא כנראה באמת מאפיונר. כלומר וחדר ההימורים לא משהו חדש שהוא התחיל אלא משהו שפעל המון שנים כבר. או שזה תמים יותר מזה והוא רק מעמיד פנים. אבל אם לא, אז האם אשתו באמת לא ידעה שהוא ממש מאפיונר, או שהיא שיקרה לגבי זה לשלישיה?

ניטפוק קטן - לא הגיוני שהוא היה השוער היחיד של הבניין למשך המון שנים. הרי הוא לא יכול להיות שם כל הזמן. אפילו אם אפשר להאמין שבגלל ההסכם עם המאפיונר אז הוא לא יצא לחופשות (מה שגם לא ממש הגיוני) אז בטח היה צריך מישהו שם כשהוא בבית.

ואגב, אם יש חדר הימורים לא חוקי בבניין אז בטח המאפיונר מאוד לא מרוצה שכל הזמן המשטרה שורצת שם בגלל רציחות.
אולי כל זה מתקשר לתעלומה שהעליתי לגבי דברים שלא מסתדרים עוד מהעונה הראשונה וזה שהיו מצלמות בחדרים שלהם בעונה הקודמת.

*מה הקטע עם האריסון פורד? הוא היה late bloomer?

didalf

Well-known member
איזה פרק חמוד.
אהבתי את המסע של לסטר לאורך השנים, בחיים האישיים, עם איך הוא מתחיל לאהוב את העבודה שלה, השינויים.
כמובן הדמויות לאורך השנים שלו, בעיקר השלישיה הראשית.
זה היה כזה חמוד שהוא פגש את מייבל כשהיא הייתה תינוקת ואז שימש לה חברה כשהיא הייתה ילדה בודדה. אני לא יודע אם היא אפילו זוכרת את זה.
כן זה באמת היה מקסים הכל.
וגרם לי ממש להצטער שהוא נרצח:-(

זה גם מצחיק שאנחנו הרבה פעמים מדברים על כמה שהבניין הזה מסוכן וזה שזה מטורף לאנשים שממשיכים לחיות שם. אבל לא חשבתי על איך לוקח את זה האדם שבמידה מסויימת אחראי על הביטחון בבניין (כלומר הוא לא בהגדרה שומר, אבל בכל זאת).
כן אה, מסכן.

היה מצחיק איך רואים שאשתו אומרת לו שזה לא נורא שיש רצח אחד תחת המשמרת שלו. ואז קופצים קדימה והיא אומרת לו שארבעה רציחות זה באמת הרבה.
חחחחחחחחח כן:-D
(אגב, זה יותר מארבעה רציחות לדעתי - אם אני זוכר נכון הייתה החברה ההיא של מייבל שנדחפה (אולי בטעות?) מהגג בעבר. ונראה לי שגם גילו שעוד מישהו נשרף בתנור של הבניין.
תכלס:-D איזה בניין סכנה גיזס.

אז מסתבר שה"מאפיונר" הוא כנראה באמת מאפיונר. כלומר וחדר ההימורים לא משהו חדש שהוא התחיל אלא משהו שפעל המון שנים כבר. או שזה תמים יותר מזה והוא רק מעמיד פנים. אבל אם לא, אז האם אשתו באמת לא ידעה שהוא ממש מאפיונר, או שהיא שיקרה לגבי זה לשלישיה?
אני לא חושבת שהיא שיקרה הם כן משפחת מאפיה פשוט המאפיה כושלת לטענתה. אולי העסק הזה של ההימורים זה הדבר היחיד שעוד מחזיק.

ניטפוק קטן - לא הגיוני שהוא היה השוער היחיד של הבניין למשך המון שנים. הרי הוא לא יכול להיות שם כל הזמן. אפילו אם אפשר להאמין שבגלל ההסכם עם המאפיונר אז הוא לא יצא לחופשות (מה שגם לא ממש הגיוני) אז בטח היה צריך מישהו שם כשהוא בבית.
כן בד"כ יש שוער של משמרת לילה.
אבל אולי ביום של המשחק הוא נשאר משמרת מאוחרת יותר.

אולי כל זה מתקשר לתעלומה שהעליתי לגבי דברים שלא מסתדרים עוד מהעונה הראשונה וזה שהיו מצלמות בחדרים שלהם בעונה הקודמת.
הא מעניין, אולי.
*מה הקטע עם האריסון פורד? הוא היה late bloomer?
לאדעת הוא מפורסם כבר מהאייטיז לא? גם אז הוא היה כבר זקן?:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט אוליבר בעצם לקח את הגופה ממקום הרצח :eek:
אוקי, אז הקטע של לא לספר למשטרה על האצבע הכרותה הוא לחלוטין בקטן עכשיו.
וכאילו באמת עכשיו אנחנו אמורים להאמין שהם מספיק מיומנים כדי להוריד סימני DNA מהגופה בלי להשאיר מיליון סימנים אחרים שלהם עליה?
אם כי כנראה זה לא משנה כי מישהו שיחד את המשטרה בעניין הגופה בכל מקרה אז כנראה לא יבדקו יותר מידי.
זה גם מסביר למה המשטרה קבעה שהמוות של לסטר היה טעות.

וזה שאוליבר לקח את הגופה לדירה של צ'ארלס, כי כמובן הוא לא רוצה אותה בדירה שלו :-D
הדינמיקה בין השלושה מצחיקה. אני שמחה גם שהם שוב רק שלושתם.
הדינמיקה מעולה. כל הביקרינג והבדיחות אחד על השני.
זה באמת די מדהים שבעונה חמישית הדינמיקה הזאת לא מתיישנת. ההפך, מרגישה יותר טובה מחלק מהעונות הקודמות.
כבר שכחתי רוב מה שהצחיק אותי אבל בסוף פרק 3 צ'ארלס הולך "טו סאפרי" משהו ואז הוא ואוליבר שני זקנים עם הטלפון:-D
חחחחח
וזה שצ'ארלס מתחיל להקליד http ואז אוליבר אומר לו שזה לא נחוץ, אבל עדיין מקליד www...

מה הקטע ההזוי של צ'ארלס הוזה את המאפיונר מדבר אליו? כאילו הוא זקן, אבל בכל זאת?
היה גם קטע שצ'ארלס מדבר על כך שהוא לוקח איזו תרופה ניסיונית. אולי זה קשור.

אז המאפיה החדשה היא ביליונרים.
אולי זה מתקשר גם לראש העיר של ניו-יורק.

מה שלא משתנה זה הקטע של הסדרה להביא שמות ידועים.
הסוף של פרק 3 טיפה הזכיר לי את דקסטר בקטע של חבורה סודית שמורכבת משחקנים מוכרים.
לא חשבתי על זה כשצפיתי, אבל באמת מזכיר קצת.

תגובות לתגובות לגבי פרק 2:
כן בד"כ יש שוער של משמרת לילה.
אבל אולי ביום של המשחק הוא נשאר משמרת מאוחרת יותר.
אבל ראינו שלסטר אומר "אולי אני צריך להביא מישהו נוסף, באופן שנשמע כאילו עד עכשיו הוא היה בתפקיד לבד.
גם אחרי פרק 3, אפשר להבין שלשוער החדש אין מישהו שידריך אותו. אם היה שוער נוסף אז הוא היה יכול להדריך את החדש.
לאדעת הוא מפורסם כבר מהאייטיז לא? גם אז הוא היה כבר זקן?:-D
בדקתי, הוא היה בערך בן 35 כשהוא התפרסם (במלחמת הכוכבים) ואומנם הוא שיחק בכמה דברים בודדים לפני זה, אבל הוא בעיקר עבד כנגר.

didalf

Well-known member
וכאילו באמת עכשיו אנחנו אמורים להאמין שהם מספיק מיומנים כדי להוריד סימני DNA מהגופה בלי להשאיר מיליון סימנים אחרים שלהם עליה?
חחחחחחחחחח ממש
ובכללי מספיק מומחים בשביל בכלל לדעת מה לעשות בנתיחה ומה להסיק.
אבל זה גם היה ממש מגניב אז וואטאבר.

אם כי כנראה זה לא משנה כי מישהו שיחד את המשטרה בעניין הגופה בכל מקרה אז כנראה לא יבדקו יותר מידי.
האמת זה היה ממש מגניב לשמוע את השוטרים המושחתים. כאילו מרגיש שממש עלינו על משהו חח. זה היה טוויסט טוב.
וגם סיבה טובה לא לקרוא למשטרה ולחקור בעצמם.

זה גם מסביר למה המשטרה קבעה שהמוות של לסטר היה טעות.
אהה וואלה לא חשבתי על זה
וזה שאוליבר לקח את הגופה לדירה של צ'ארלס, כי כמובן הוא לא רוצה אותה בדירה שלו :-D
כן:-D:-D

הדינמיקה מעולה. כל הביקרינג והבדיחות אחד על השני.
זה באמת די מדהים שבעונה חמישית הדינמיקה הזאת לא מתיישנת. ההפך, מרגישה יותר טובה מחלק מהעונות הקודמות.
כן בדיוק.
כי הפעם הם חזרה רק שלושתם בתוך הבניין, לא מתפזרים לאנשים נוספים ומקומות מרוחקים. וזה מה שעובד הכי טוב.

וזה שצ'ארלס מתחיל להקליד http ואז אוליבר אומר לו שזה לא נחוץ, אבל עדיין מקליד www...
חחחחחחחחחחח כן:-D בומרים:-D
ובזמן שהם מסתבכים מייבל כבר חיפשה הכל.
מה הקטע ההזוי של צ'ארלס הוזה את המאפיונר מדבר אליו? כאילו הוא זקן, אבל בכל זאת?
היה גם קטע שצ'ארלס מדבר על כך שהוא לוקח איזו תרופה ניסיונית. אולי זה קשור.
הוא תמיד הוזה מתים מדברים אליו. גם סאז דיברה אליו כל העונה שעברה.

אז המאפיה החדשה היא ביליונרים.
אולי זה מתקשר גם לראש העיר של ניו-יורק.
אני בטוחה שהוא עוד יחזור.
אבל וואלה לא חשבתי על זה שבטח יש לו קשר למאפיה החדשה איכשהו.

אבל ראינו שלסטר אומר "אולי אני צריך להביא מישהו נוסף, באופן שנשמע כאילו עד עכשיו הוא היה בתפקיד לבד.
גם אחרי פרק 3, אפשר להבין שלשוער החדש אין מישהו שידריך אותו. אם היה שוער נוסף אז הוא היה יכול להדריך את החדש.
כן זה מוזר.
סתם פשלה של כתיבה לדעתי. חייב להיות שומר נוסף למשמרות לילה וכו. אבל בשביל הדרמטיות הם צריכים להתנהג כאילו אין.

בדקתי, הוא היה בערך בן 35 כשהוא התפרסם (במלחמת הכוכבים) ואומנם הוא שיחק בכמה דברים בודדים לפני זה, אבל הוא בעיקר עבד כנגר.
אני מניחה שלהתפרסם בגיל 35 בהוליווד זה נחשב מבוגר|תוהה|

dilly snake

Well-known member
ראיתי רק הבוקר.

אז יש לאיימי מטופלת שאמורה לעבור השתלת לב, היא מטפלת בה עם TJ. האבא לא סובל אותה ואיימי לא מבינה למה.

ואז מסתבר שיש לה זיהום או משהו כזה בריאות ומפה לשם האבא מתחרפן, מרביץ לג'ייק ויורה בTJ ואז אחרי משא ומתן לוקח את איימי האחות ג'ולי וסוניה כבנות ערובה.

*במקביל האישה החדשה של מייקל יולדת מוקדם מהצפוי ואז תוך כדי הבלאגן הוא צריך גם להיות עם אשתו וגם לנהל איך שהוא את המצב חירום.

תוך כדי מתברר שבעבר איימי יעצה לאבא לחכות עם ההשתלה מסיבה כול שהיא. ואז בהמשך מתברר שלילדה יש בעיה עם עורק שמחבר בין הריאות ללב(נראה לי?) והיא לא תוכל אף פעם לעבור השתלת לב, אבל היא לא סיפרה לו כי זה היה לא הרבה אחרי שהבן שלה נפטר ואז היא ניסתה לתת לאבא כמה שיותר זמן עם הילדה ותקווה.

רק שזה מתפוצץ לא טובה ואז כל הבלאגן הזה נוצר.

היה גם קטע שההורים של הילד/ה שתורמים את הלב לא רוצים ואז ג'ייק משתמש בתליון של החי כדי לשכנע אותם, וזה היה יפה ומסביר למה הוא הולך עם חי ולא מגן דויד.

ג'ייק מגיע עם הלב ואז מסביר לאבא מה עמד מאחורי ההחלטות של איימי בזמן ההוא ואבא מוותר ואז הולך להיות עם הבת שלו ברגעים האחרונים.

*לא ממש דאגתי לTJ אבל, כי אמרו שהשחקן נהיה חלק מהקאסט הקבוע לפני כמה שבועות.

האישה של מייקל יולדת.

ולאיימי יש הבזק של זיכרון והיא משכנעת את ג'ינה לעשות לה איזה טיפול שאמור לעזור לה להיזכר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היו לי בעיות עם דודים אבל בסוף הסתדרתי

אז יש לאיימי מטופלת שאמורה לעבור השתלת לב, היא מטפלת בה עם TJ. האבא לא סובל אותה ואיימי לא מבינה למה.
אם כי לזכותה היא בשלב שבו כשמישהו שונא אותה היא מקבלת את זה כמובן מאליו.
ואז מסתבר שיש לה זיהום או משהו כזה בריאות ומפה לשם האבא מתחרפן, מרביץ לג'ייק ויורה בTJ ואז אחרי משא ומתן לוקח את איימי האחות ג'ולי וסוניה כבנות ערובה.
העיקר שדאגו שלא נופתע מהאלימות הפתאומית שלו על ידי כך שהתחילו את הפרק עם זה שהמשטרה מגיעה ואז חזרו אחורה 6 שעות (גימיק שמשתמשים בו יותר מידי - מה הם חשבו שחזרנו לעונה השניה של הסדרה אבל אם זה לא מותח בדקה הראשונה אז נפסיק?)
*במקביל האישה החדשה של מייקל יולדת מוקדם מהצפוי ואז תוך כדי הבלאגן הוא צריך גם להיות עם אשתו וגם לנהל איך שהוא את המצב חירום.
באמת שריחמתי עליו בפרק הזה. עכשיו אני נזכר שלא סבלתי אותו בעונה שעברה.
אבל גם כשנולד בסוף התינוק והיה לו מבט כזה של שמחה מהולה בעצב וחשבתי שזה בטח מחזיר אותו לבן שלו שמת.
תוך כדי מתברר שבעבר איימי יעצה לאבא לחכות עם ההשתלה מסיבה כול שהיא. ואז בהמשך מתברר שלילדה יש בעיה עם עורק שמחבר בין הריאות ללב(נראה לי?) והיא לא תוכל אף פעם לעבור השתלת לב, אבל היא לא סיפרה לו כי זה היה לא הרבה אחרי שהבן שלה נפטר ואז היא ניסתה לתת לאבא כמה שיותר זמן עם הילדה ותקווה.
טכנובאבל רפואי, אבל בסדר.
אם כי באמת לא אחראי ברמה ענקית שהיא לא סיפרה לאבא או עשתה איזה רישום בתיק הרפואי של האישה הזאת שהיא יודעת שהיא לא תוכל לעבור השתלה. אם היו עושים את ההשתלה של הלב אצלה אז זה היה בזבוז של לב שהיה יכול להציל מישהו אחר.
נכון שהיא לא יכלה לדעת שהיא תעבור תאונה שבה היא תאבד זיכרון, אבל היא יכלה פשוט לא להיות מעורבת בשלב שבו היא עוברת השתלה.
רק שזה מתפוצץ לא טובה ואז כל הבלאגן הזה נוצר.
למי שקורא את זה בלי שראה את הפרק - הכוונה היא לא שהלב התפוצץ. הלב בסדר. כלומר האישה מתה וזה עצוב, אבל הלב שלה עדיין שלם והלב החלופי הלך אל מישהו אחר.
היה גם קטע שההורים של הילד/ה שתורמים את הלב לא רוצים ואז ג'ייק משתמש בתליון של החי כדי לשכנע אותם, וזה היה יפה ומסביר למה הוא הולך עם חי ולא מגן דויד.
מצד אחד זה הרגיש לא קשור בתוך כל הטירוף של מה שקורה בבית חולים, במיוחד כשהם כל כך לחוצים בזמן ושתכלס הוא מאיץ בהם לקבל את ההחלטה יותר בגלל שהוא דואג לאיימי מאשר דואג למטופלת.
מצד שני זה כן היה רגע יפה ומשמעותי. (ומסתבר שנוצרים מאמינים צריכים מילות תובנה יהודיות כדי להבין שזה חשוב לתרום איברים). (לא שאין יהודים מאמינים שחושבים שזה לא טוב לתרום איברים)
ג'ייק מגיע עם הלב ואז מסביר לאבא מה עמד מאחורי ההחלטות של איימי בזמן ההוא ואבא מוותר ואז הולך להיות עם הבת שלו ברגעים האחרונים.
עצוב שהוא עכשיו הולך מהמוות של הבת שלו לבית כלא.
*לא ממש דאגתי לTJ אבל, כי אמרו שהשחקן נהיה חלק מהקאסט הקבוע לפני כמה שבועות.
לא ידעתי שהוא בטוח חלק מהקאסט של העונה, אבל הנחתי שהוא לא ימות בפרק פתיחת העונה. ויחד עם זה גם לא היה נורא מפריע לי אם הוא כן היה מת.
האישה של מייקל יולדת.
אני כן דאגתי קצת שהתינוק ימות וזה גם נורא עצוב, אבל גם יכול לדחוף את מייקל ואיימי חזרה.
ולאיימי יש הבזק של זיכרון והיא משכנעת את ג'ינה לעשות לה איזה טיפול שאמור לעזור לה להיזכר.
כן, היא נכנסת לתא בידוד חושי או משהו כזה. אני מניח שהן דיברו על זה בסוף העונה הקודמת כי היה נראה כאילו זה המשך של שיחה בנושא.

אז תכלס סוף העונה הקודמת הביא למצב שבו גם ג'ינה וגם ג'ייק מאוד כועסים על איימי.
אז הפתרון היה לשים את איימי במצב סכנת חיים וככה להאיץ את זה שהם יסלחו לה.
בעצם ג'ינה בטוח סלחה לה, אבל אני לא בטוח אם ג'ייק סלח. או יותר נכון אם הוא רוצה להמשיך איתה.

שני אנשים בפרק - ג'ייק והאחות הקשוחה - אמרו שהם מתגעגעים לאיימי הקשוחה שנעלמה.

באופן כללי יותר התחברתי לאחות הקשוחה. לא במידה שאני אזכור את שמה. אבל אני כן מודע לכך שיש לה שני ילדים עכשיו.

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 5X04

וואי סלינה גומז נראית מזה טוב, והבגדים שלה כל הפרק מהממים!

איך אני אוהבת את כריסטוף וולץ!!!! ויש לו קצת מבטא זה ממש גיבינג האנס לנדה מפלצת ככ כיפית שקשה לא לאהוב. וכל הבדיחות על הגיל הלא ברור שלו:-D בכלל כל שורה שניה שיצאה לו מהפה היתה קורעת.

אוף היו מלא דברים שהצחיקו אותי היה פרק ממש טוב אבל אני לא זוכרת כלום בסוף|פנים|

מעניין איך החברה לשעבר הזאת של מייבל תשתלב איכשהו ברצח, כי זה בטוח יקרה.

אוי מייבל לא מתאים לה התמימות הזאת|פנים| היה לי ברור שכשפנו אליהם מחברת הפודקסטים הזאת זה בגלל מה שהיא סיפרה לג'יי והוא סידר משהו, ולא בגלל המייל הנחמד שלה. אופסי דופסי.

dilly snake

Well-known member
(גימיק שמשתמשים בו יותר מידי - מה הם חשבו שחזרנו לעונה השניה של הסדרה אבל אם זה לא מותח בדקה הראשונה אז נפסיק?)
האמת שהיה רגע בקטע של הפרקים הקודמים בתחילת הפרק שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי להמשיך עם הסדרה כי לפי הפרקים הקודמים זה נשמע כמו אופרת סבון.
באמת שריחמתי עליו בפרק הזה. עכשיו אני נזכר שלא סבלתי אותו בעונה שעברה.
אני עדיין לא סובלת אותו, ואני תוהה אם הקטע שהוא היה צריך לנהל את המשבר הזה לא יצור בעיות עם האישה החדשה(במיוחד שאיימי הייתה המקור לכל הדרמה).
אם כי באמת לא אחראי ברמה ענקית שהיא לא סיפרה לאבא או עשתה איזה רישום בתיק הרפואי של האישה הזאת שהיא יודעת שהיא לא תוכל לעבור השתלה. אם היו עושים את ההשתלה של הלב אצלה אז זה היה בזבוז של לב שהיה יכול להציל מישהו אחר.
נכון שהיא לא יכלה לדעת שהיא תעבור תאונה שבה היא תאבד זיכרון, אבל היא יכלה פשוט לא להיות מעורבת בשלב שבו היא עוברת השתלה.
גם לי זה הציק.

גם היה איזה קטע שהאבא אומר שהיא הייתה צריכה לחשוב כמו רופאה ופחות כמו אימא. ואם הוא היה יודע שהמוות שלה בלתי נמנע הם יכלו להתכונן וליצור ביחד חוויות (כמו רשימת משאלות וכאלה) וזה היה לא הוגן מצד איימי לקחת להם את זה כי היא חשבה שתקוות שווא זה פתרון יותר טוב.

אבל גם יכול לדחוף את מייקל ואיימי חזרה.
אני עדיין בגישה שמייקל ואיימי לא טובים אחד לשנייה ושהיא צריכה להיות עם ג'ייק(שכנראה עולה על מייקל בכל דרך אפשרית וזה מתחיל בזה שאין לו זקן |בוקס| )
שני אנשים בפרק - ג'ייק והאחות הקשוחה - אמרו שהם מתגעגעים לאיימי הקשוחה שנעלמה.
באופן כללי יותר התחברתי לאחות הקשוחה. לא במידה שאני אזכור את שמה. אבל אני כן מודע לכך שיש לה שני ילדים עכשיו.
קוראים לה ג'ולי! כתבתי את זה אפילו בריקאפ שלי.
אבל באמת הרגעים הקטנים שלה ושל איימי בפרק היו חמודים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האמת שהיה רגע בקטע של הפרקים הקודמים בתחילת הפרק שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי להמשיך עם הסדרה כי לפי הפרקים הקודמים זה נשמע כמו אופרת סבון.
חחחחח
מצחיק אותי שזה "פתאום" נשמע לך כמו אופרת סבון. הרי הקונספט של מישהו עם אמנזיה הוא סופר קלאסי לאופרות סבון.
ותכלס גם בסדרות רופאים אחרות תמיד יש קצת קטעי אופרת סבון.
אבל גם בכל מקרה בדרך כלל כשלוקחים עלילה ארוכה ומתמצתים אותה לקטע קצר זה הרבה פעמים ירגיש כמו סבוני.
אני עדיין לא סובלת אותו, ואני תוהה אם הקטע שהוא היה צריך לנהל את המשבר הזה לא יצור בעיות עם האישה החדשה(במיוחד שאיימי הייתה המקור לכל הדרמה).
גם אני עדיין לא אוהב אותו.
וכן, גם חשבתי שבשלב מסויים היא תגלה שהוא מתעסק עם משבר שקשור אל איימי ותתעצבן. שמחתי שזה לא הלך לשם. ולא נראה לי הגיוני שזה ילך לשם בהמשך.
סה"כ הוא מנהל בית החולים וזה באמת היה משבר מאוד מאוד רציני של בית החולים. וזה גם בשום שלב לא הייתה רק איימי בסכנת חיים.
זה די יעצבן אותי אם נראה שבהמשך היא מגלה על זה וכועסת עליו.
גם היה איזה קטע שהאבא אומר שהיא הייתה צריכה לחשוב כמו רופאה ופחות כמו אימא. ואם הוא היה יודע שהמוות שלה בלתי נמנע הם יכלו להתכונן וליצור ביחד חוויות (כמו רשימת משאלות וכאלה) וזה היה לא הוגן מצד איימי לקחת להם את זה כי היא חשבה שתקוות שווא זה פתרון יותר טוב.
מסכים, זה לחלוטין לא היה המקום שלה להחליט לא לספר להם.
אבל כן יש משהו ברעיון של להשאיר אותם עם התקווה שאם הסרטן יסתבך אז היא תוכל לעבור ניתוח ולהמשיך לחיות.
לאמא שלי גילו סרטן עצם והציעו לה המון טיפולים ועשו תוכנית של מה עושים. אבל במקביל אבא שלי קרא שעם כל הדברים אין כמעט דבר כזה ששורדים סרטן כזה מעבר לכמה שנים. אבל הוא ידע שאמא שלי לא מוכנה לחיות עם מצב שאין לו סיכוי אז הוא בחר לשמור את המידע הזה לעצמו. וגם כשהמצב החמיר אחרי כמה שנים ונעשה ברור שאין סיכוי להחלמה תמיד דובר רק על מה האופציות להמשך ולא על איך מתמודדים עם הסוף.
אני עדיין בגישה שמייקל ואיימי לא טובים אחד לשנייה ושהיא צריכה להיות עם ג'ייק(שכנראה עולה על מייקל בכל דרך אפשרית וזה מתחיל בזה שאין לו זקן |בוקס| )
אני לחלוטין חושב שג'ייק טוב יותר עבור איימי. אני חושב שבשלב הזה זה גם עדיף בשביל הבת שלהם שאיימי ומייקל לא יהיו יחד.
אני לא בטוח אם בשביל ג'ייק איימי טובה, אבל לצרכי הסדרה ובגלל שהיא הדמות הראשית ואני אוהב אותו אז אני בעד שהם יהיו יחד.
קוראים לה ג'ולי! כתבתי את זה אפילו בריקאפ שלי.
אבל באמת הרגעים הקטנים שלה ושל איימי בפרק היו חמודים.
כן, היו רגעים נחמדים באמת.
וזה נחמד כי היא הייתה משונאות איימי הגדולות.

didalf

Well-known member
הקיץ שנהייתי יפה 3X11 סיום הסדרה

1. למה עדיין אכפת לנו מג'רמיה? וממתי הוא כזה בשלן. ודניס חמודה חשבתי שיש לך סטנדרטים. ג'רמיה? באמת? טוב אבל לפחות הוא הפסיק להיות נודניק בכיין והתקדם בחייו גם עם עבודה וגם מבלי, אז שיהיה.
2. טיילור וסטיבן חמודים|מאוהב| וואי הם באמת התבגרו שניהם אם הצליחו לפתור את הבעיה שלהם באותו יום במקום להפרד על זה שוב.
3. בלי וקונרד - שהחיינו והגיענו לזמן הזההההההה אעהההההההההה.
בפרק שעבר לא נהניתי לראות את פריז כי פחדתי שתתבטל הטיסה אבל הפעם נהניתי מאד. טוב כל הסצנות שלהם היו מאד חמודות. סופסוף כשבלי רחוקה מג'רמיה היא קצת פחות מעצבנת. היה חמוד גם היומולדת עם החברים שלה כשהם מרכלים עליו בצרפתית בפרצוף שלו:-D
לא הבנתי מה זה המחדל הזה בסדרה שמשתמשת ב7000 שירים של טיילור לפרק בלי חוגגת יומולדת 22 ולא שמתם את 22? מה אתם שווים??
אבל טוב השימוש בשירים שכן היו היה ממש טוב. ואז סופסוףף אחרי מאתיים שנה של משיכה - ה-נשיקה. הלל-פאקינג-לויה. וואי השימוש בדרס היה מושלם. "מיי ריבאונד אנד מיי ארת' קוייקס". ואז "אבריטינג גסט סטופס!" והמוזיקה נעצרה, והוא אומר שהוא חלם על זה ומוריד לך את החזיה. והמוזיקה חוזרת. סדרה בלתי אבל פרס לעורך המוזיקלי!!! זה היה ככ מושלם לסצנה.
אני כל הזמן נעה בין זה שקונרד לא מסוגל לשחרר מננה להאם זה הדבר הכי רומנטי אבר או ל"אחיייייי די כבררררררררררררר". אבל אז בלי עדיין לא בטוחה. האמת מרגיש לי שרק שנה זה מוקדם מידי, בלי הייתה צריכה לחיות כמה שנים בלעדיו לפני שהם חוזרים לנצח.
אבל אחרי שהיא די מגרשת אותו והוא סופסוף ויתר עליה הסתומי פתאום קולטת מה הדבר היחיד שהיא רוצה כל חייה.
ואז אאוט אוף דה וודס עוד שימוש מושלם ואווווווווווווו תוך כדי שהיא רצה זה מעביר בולל את דחושת הדחיפות הזאת של הסצנה אמאלה זה היה מושלם!!
האם דמעתי קלות כשבלי מצאה את קונרד ברכבת, אמרה לו סופסוף שהיא אוהבת אותו והראתה לו את השרשרת? לא בכלל לא;-(|מאוהב|
אני שמחה שלא ראינו חתונה, אפשר להניח שזה יקרה בעתיד אבל חלאס עם חתונות לבינתיים.
בגדול כדי לתאר את ההרגשה שלי כלפי הסדרה הזאת ופרק הסיום במיוחד אני אצטט את גדולת הדור ג'וליה סטיילס בסרט המושלם בעולם:

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
זה די יעצבן אותי אם נראה שבהמשך היא מגלה על זה וכועסת עליו.
בטוח זה יצוץ, זה רק עיניין של זמן. הם יכניסו מתח ודרמה מיותרת בין שניהם(והיא תגיד שהוא ואיימי לא התגברו אחד על השנייה אף פעם. בלה בלה בלה).
לאמא שלי גילו סרטן עצם והציעו לה המון טיפולים ועשו תוכנית של מה עושים. אבל במקביל אבא שלי קרא שעם כל הדברים אין כמעט דבר כזה ששורדים סרטן כזה מעבר לכמה שנים. אבל הוא ידע שאמא שלי לא מוכנה לחיות עם מצב שאין לו סיכוי אז הוא בחר לשמור את המידע הזה לעצמו. וגם כשהמצב החמיר אחרי כמה שנים ונעשה ברור שאין סיכוי להחלמה תמיד דובר רק על מה האופציות להמשך ולא על איך מתמודדים עם הסוף.
קודם כל |חיבוק||חיבוק||חיבוק|
מצד שני שאנחנו גילינו שלסבתא שלי יש סרטן סופני בלבלב סיפרנו לה כדי שתוכל להיפרד ודיברנו איתה המון על איך לתכנן את ההלוויה שלה ואת הכיתוב למצבה. כדי לתת לה תחושה של שליטה.

אבל במקרה בפרק לא הייתה שום תקווה, אם יש בעיה אנטומית מהסוג שאי אפשר לתקן לא יהיה שום נס או טיפול פלא.

אני לחלוטין חושב שג'ייק טוב יותר עבור איימי. אני חושב שבשלב הזה זה גם עדיף בשביל הבת שלהם שאיימי ומייקל לא יהיו יחד.
אני לא בטוח אם בשביל ג'ייק איימי טובה, אבל לצרכי הסדרה ובגלל שהיא הדמות הראשית ואני אוהב אותו אז אני בעד שהם יהיו יחד.
אני חושבת שג'ייק ואיימי טובים אחד לשנייה, אבל אולי לא כרגע. איימי צריכה להתגבר על הבלאגן שלה ובטח גם לג'ייק יש אישיוז. אז ברגע ששניהם יתבגרו קצת הם יהיו בסדר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק רציחות בבניין 5X04
כמעט שכחתי להגיב

וואי סלינה גומז נראית מזה טוב, והבגדים שלה כל הפרק מהממים!
לא שמתי לב לבגדים שלה, אבל כן הרגיש לי שהיא נראית טוב יותר.
הבנתי שהשחקנית התמודדה עם כל מיני דברים ויכלתי להרגיש את זה בחלק מהעונות הקודמות וחשבתי על כך שהיא נראית עכשיו ממש טוב יותר.
איך אני אוהבת את כריסטוף וולץ!!!! ויש לו קצת מבטא זה ממש גיבינג האנס לנדה מפלצת ככ כיפית שקשה לא לאהוב. וכל הבדיחות על הגיל הלא ברור שלו:-D בכלל כל שורה שניה שיצאה לו מהפה היתה קורעת.
את כל שלושת הביליונרים אני אוהב.
אוף היו מלא דברים שהצחיקו אותי היה פרק ממש טוב אבל אני לא זוכרת כלום בסוף|פנים|
היה את הקטע שלוגאן לרמן עושה את הסרטון הזה שבו הוא מדבר על כך שהוא אדם רגיל ואז אחרי שהמצלמה מכובה הוא אומר לאחד העובדים שלו לזרוק כדור בשביל הכלב ואז אחרי רגע הוא אומר לעובד לרוץ ולמצוא את הכדור כי הכלב לא מוצא אותו. (האמת שעבר לי רגע שפחדתי שנראה שהוא פשוט נוטש את הכלב שם)
מעניין איך החברה לשעבר הזאת של מייבל תשתלב איכשהו ברצח, כי זה בטוח יקרה.
מעניין שבכלל לא חשבתי על זה. אחרי הפרק הקודם אני תהיתי האם זאת מישהי שראינו באחת העונות הקודמות ואני שכחתי. הרגיש לי שהיא יותר קשורה לעניינים אישיים של מייבל. אבל בהחלט יכול להשתלב גם עם מסתורין הרצח.
אוי מייבל לא מתאים לה התמימות הזאת|פנים| היה לי ברור שכשפנו אליהם מחברת הפודקסטים הזאת זה בגלל מה שהיא סיפרה לג'יי והוא סידר משהו, ולא בגלל המייל הנחמד שלה. אופסי דופסי.
מאוד תמים מצידם.
במיוחד הרג אותי שהם כולם חותמים על החוזה עם החברה הזאת בלי לקרוא אותו בכלל. עד כמה אדיוטים הם צריכים להיות?

עוד כמה דברים:
אז שלושת הביליונרים מגיעים לביקור אצל השלישיה. הזוי לחלוטין כשאפילו אחד מופיע. (אישית עוד לא יצא לי לארח ביליונר).
אבל הם באמת תמימים שהם חשבו שהם מנצלים אותם ולא ההפך.
היה מצחיק כשגילו בסוף שהביליונרית עשתה רימודל לחדר של אוליבר בזמן שהם דיברו בחדר אחר.

אה ומסתבר שיש רובוט-שוער בשם לסטר...
אוקי בעולם של הסדרה הזאת זה לא כל כך מוזר. תכלס לדעתי הרובוט צריך להיות אחד החשודים עכשיו :p

וריצ'רד קיינד חזר לביקור, זה ממש נחמד.

didalf

Well-known member
כמעט שכחתי להגיב
טוב שנזכרת באמת
הבנתי שהשחקנית התמודדה עם כל מיני דברים ויכלתי להרגיש את זה בחלק מהעונות הקודמות וחשבתי על כך שהיא נראית עכשיו ממש טוב יותר.
נכון

היה את הקטע שלוגאן לרמן עושה את הסרטון הזה שבו הוא מדבר על כך שהוא אדם רגיל ואז אחרי שהמצלמה מכובה הוא אומר לאחד העובדים שלו לזרוק כדור בשביל הכלב ואז אחרי רגע הוא אומר לעובד לרוץ ולמצוא את הכדור כי הכלב לא מוצא אותו
חחחחח כן:-D

מעניין שבכלל לא חשבתי על זה. אחרי הפרק הקודם אני תהיתי האם זאת מישהי שראינו באחת העונות הקודמות ואני שכחתי. הרגיש לי שהיא יותר קשורה לעניינים אישיים של מייבל. אבל בהחלט יכול להשתלב גם עם מסתורין הרצח.
לאדעת פשוט תמיד בסדרה הזאת בסוף הכל קשור בהכל כזה.

במיוחד הרג אותי שהם כולם חותמים על החוזה עם החברה הזאת בלי לקרוא אותו בכלל. עד כמה אדיוטים הם צריכים להיות?
ממש|פנים|

אז שלושת הביליונרים מגיעים לביקור אצל השלישיה. הזוי לחלוטין כשאפילו אחד מופיע. (אישית עוד לא יצא לי לארח ביליונר).
יום אחד אני אארח את טיילור ואדווח לך.
אבל הם באמת תמימים שהם חשבו שהם מנצלים אותם ולא ההפך.
ממש|פנים|

למעלה