כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
חטאים דמומיםכל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אמאלה בדיוק השניה סיימתי את שלושת הפרקיםראיתי את הפרק הראשון של העונה החדשה של Only Murders in the Building.
חחחחחח איזה סתומיםאהבתי את הקטע של האחים ה"מאפיונרים". שאז צורחים במפחד כשהם רואים אצבע קטועה.
כנללא ברור לי הקטע שמצלמות האבטחה לא הראו את המוות של לסטר אבל בכל זאת זה היה מספיק כדי להוכיח שזה קרה בטעות?
זה ממש מגניב!ויש כרטיס כניסה שהוא גם מפה למצוא את הדלת לחדר הימורים, גם כרטיס כניסה לדלת וגם מכיל את הסיסמה לכספת (וזה לחלוטין לא הגיוני שמייבל קלטה כל כך מהר איך להשתמש בקוד. (אבל בסדר, עולם של הסדרה).
פגשנו דמויות חדשות כמו האלמנה של לסטר וראש העיר שמשום מה הגיע להלוויה (זה יהיה חשוב בהמשך)(אוקי, אני מכריז עכשיו שהוא הרוצח)
שכחתי מזהמה שלא היה זה שום איזכור לכל הנושא של תעלומה נגררת רב עונתית שהתייחסו אליה בעונה שעברה - זה שהיו דברים שעוד לא היו הגיוניים מאז העונה הראשונה ושבעצם אנחנו לא יודעים מי שם להם מצלמות בעונה האחרונה. (לפחות נראה לי)
שאלה טובה.גם לא הייתה שום התייחסות לעניין הסרט שעושים עליהם. מה נסגר עם זה בעונה הקודמת? זה עדיין בתהליך?
נכון חחח?כן התייחסו לזה שמייבל עברה לדירה החדשה (אני לא ממש זוכר איך זה הסתדר כי נראה לי שהיא פשוט פלשה לשם).
(כלומר בהנחה שיוכל לעבור שבוע שלם בלי שהם יגלו גופה)
או שתפתח אתה?אחרי שהשרשור המתאים יפתח אני אעביר את ההודעה הזאת לשם.
בקושי היה לי זמן לראות פרק אחד.או שתפתח אתה?
כן זה באמת היה מקסים הכל.איזה פרק חמוד.
אהבתי את המסע של לסטר לאורך השנים, בחיים האישיים, עם איך הוא מתחיל לאהוב את העבודה שלה, השינויים.
כמובן הדמויות לאורך השנים שלו, בעיקר השלישיה הראשית.
זה היה כזה חמוד שהוא פגש את מייבל כשהיא הייתה תינוקת ואז שימש לה חברה כשהיא הייתה ילדה בודדה. אני לא יודע אם היא אפילו זוכרת את זה.
כן אה, מסכן.זה גם מצחיק שאנחנו הרבה פעמים מדברים על כמה שהבניין הזה מסוכן וזה שזה מטורף לאנשים שממשיכים לחיות שם. אבל לא חשבתי על איך לוקח את זה האדם שבמידה מסויימת אחראי על הביטחון בבניין (כלומר הוא לא בהגדרה שומר, אבל בכל זאת).
חחחחחחחחח כןהיה מצחיק איך רואים שאשתו אומרת לו שזה לא נורא שיש רצח אחד תחת המשמרת שלו. ואז קופצים קדימה והיא אומרת לו שארבעה רציחות זה באמת הרבה.
תכלס(אגב, זה יותר מארבעה רציחות לדעתי - אם אני זוכר נכון הייתה החברה ההיא של מייבל שנדחפה (אולי בטעות?) מהגג בעבר. ונראה לי שגם גילו שעוד מישהו נשרף בתנור של הבניין.
אני לא חושבת שהיא שיקרה הם כן משפחת מאפיה פשוט המאפיה כושלת לטענתה. אולי העסק הזה של ההימורים זה הדבר היחיד שעוד מחזיק.אז מסתבר שה"מאפיונר" הוא כנראה באמת מאפיונר. כלומר וחדר ההימורים לא משהו חדש שהוא התחיל אלא משהו שפעל המון שנים כבר. או שזה תמים יותר מזה והוא רק מעמיד פנים. אבל אם לא, אז האם אשתו באמת לא ידעה שהוא ממש מאפיונר, או שהיא שיקרה לגבי זה לשלישיה?
כן בד"כ יש שוער של משמרת לילה.ניטפוק קטן - לא הגיוני שהוא היה השוער היחיד של הבניין למשך המון שנים. הרי הוא לא יכול להיות שם כל הזמן. אפילו אם אפשר להאמין שבגלל ההסכם עם המאפיונר אז הוא לא יצא לחופשות (מה שגם לא ממש הגיוני) אז בטח היה צריך מישהו שם כשהוא בבית.
הא מעניין, אולי.אולי כל זה מתקשר לתעלומה שהעליתי לגבי דברים שלא מסתדרים עוד מהעונה הראשונה וזה שהיו מצלמות בחדרים שלהם בעונה הקודמת.
לאדעת הוא מפורסם כבר מהאייטיז לא? גם אז הוא היה כבר זקן?*מה הקטע עם האריסון פורד? הוא היה late bloomer?
הדינמיקה מעולה. כל הביקרינג והבדיחות אחד על השני.הדינמיקה בין השלושה מצחיקה. אני שמחה גם שהם שוב רק שלושתם.
חחחחחכבר שכחתי רוב מה שהצחיק אותי אבל בסוף פרק 3 צ'ארלס הולך "טו סאפרי" משהו ואז הוא ואוליבר שני זקנים עם הטלפון![]()
לא חשבתי על זה כשצפיתי, אבל באמת מזכיר קצת.הסוף של פרק 3 טיפה הזכיר לי את דקסטר בקטע של חבורה סודית שמורכבת משחקנים מוכרים.
אבל ראינו שלסטר אומר "אולי אני צריך להביא מישהו נוסף, באופן שנשמע כאילו עד עכשיו הוא היה בתפקיד לבד.כן בד"כ יש שוער של משמרת לילה.
אבל אולי ביום של המשחק הוא נשאר משמרת מאוחרת יותר.
בדקתי, הוא היה בערך בן 35 כשהוא התפרסם (במלחמת הכוכבים) ואומנם הוא שיחק בכמה דברים בודדים לפני זה, אבל הוא בעיקר עבד כנגר.לאדעת הוא מפורסם כבר מהאייטיז לא? גם אז הוא היה כבר זקן?![]()
חחחחחחחחחח ממשוכאילו באמת עכשיו אנחנו אמורים להאמין שהם מספיק מיומנים כדי להוריד סימני DNA מהגופה בלי להשאיר מיליון סימנים אחרים שלהם עליה?
האמת זה היה ממש מגניב לשמוע את השוטרים המושחתים. כאילו מרגיש שממש עלינו על משהו חח. זה היה טוויסט טוב.אם כי כנראה זה לא משנה כי מישהו שיחד את המשטרה בעניין הגופה בכל מקרה אז כנראה לא יבדקו יותר מידי.
אהה וואלה לא חשבתי על זהזה גם מסביר למה המשטרה קבעה שהמוות של לסטר היה טעות.
כןוזה שאוליבר לקח את הגופה לדירה של צ'ארלס, כי כמובן הוא לא רוצה אותה בדירה שלו![]()
כן בדיוק.הדינמיקה מעולה. כל הביקרינג והבדיחות אחד על השני.
זה באמת די מדהים שבעונה חמישית הדינמיקה הזאת לא מתיישנת. ההפך, מרגישה יותר טובה מחלק מהעונות הקודמות.
חחחחחחחחחחח כןוזה שצ'ארלס מתחיל להקליד http ואז אוליבר אומר לו שזה לא נחוץ, אבל עדיין מקליד www...
הוא תמיד הוזה מתים מדברים אליו. גם סאז דיברה אליו כל העונה שעברה.מה הקטע ההזוי של צ'ארלס הוזה את המאפיונר מדבר אליו? כאילו הוא זקן, אבל בכל זאת?
היה גם קטע שצ'ארלס מדבר על כך שהוא לוקח איזו תרופה ניסיונית. אולי זה קשור.
אני בטוחה שהוא עוד יחזור.אז המאפיה החדשה היא ביליונרים.
אולי זה מתקשר גם לראש העיר של ניו-יורק.
כן זה מוזר.אבל ראינו שלסטר אומר "אולי אני צריך להביא מישהו נוסף, באופן שנשמע כאילו עד עכשיו הוא היה בתפקיד לבד.
גם אחרי פרק 3, אפשר להבין שלשוער החדש אין מישהו שידריך אותו. אם היה שוער נוסף אז הוא היה יכול להדריך את החדש.
אני מניחה שלהתפרסם בגיל 35 בהוליווד זה נחשב מבוגרבדקתי, הוא היה בערך בן 35 כשהוא התפרסם (במלחמת הכוכבים) ואומנם הוא שיחק בכמה דברים בודדים לפני זה, אבל הוא בעיקר עבד כנגר.
אם כי לזכותה היא בשלב שבו כשמישהו שונא אותה היא מקבלת את זה כמובן מאליו.אז יש לאיימי מטופלת שאמורה לעבור השתלת לב, היא מטפלת בה עם TJ. האבא לא סובל אותה ואיימי לא מבינה למה.
העיקר שדאגו שלא נופתע מהאלימות הפתאומית שלו על ידי כך שהתחילו את הפרק עם זה שהמשטרה מגיעה ואז חזרו אחורה 6 שעות (גימיק שמשתמשים בו יותר מידי - מה הם חשבו שחזרנו לעונה השניה של הסדרה אבל אם זה לא מותח בדקה הראשונה אז נפסיק?)ואז מסתבר שיש לה זיהום או משהו כזה בריאות ומפה לשם האבא מתחרפן, מרביץ לג'ייק ויורה בTJ ואז אחרי משא ומתן לוקח את איימי האחות ג'ולי וסוניה כבנות ערובה.
באמת שריחמתי עליו בפרק הזה. עכשיו אני נזכר שלא סבלתי אותו בעונה שעברה.*במקביל האישה החדשה של מייקל יולדת מוקדם מהצפוי ואז תוך כדי הבלאגן הוא צריך גם להיות עם אשתו וגם לנהל איך שהוא את המצב חירום.
טכנובאבל רפואי, אבל בסדר.תוך כדי מתברר שבעבר איימי יעצה לאבא לחכות עם ההשתלה מסיבה כול שהיא. ואז בהמשך מתברר שלילדה יש בעיה עם עורק שמחבר בין הריאות ללב(נראה לי?) והיא לא תוכל אף פעם לעבור השתלת לב, אבל היא לא סיפרה לו כי זה היה לא הרבה אחרי שהבן שלה נפטר ואז היא ניסתה לתת לאבא כמה שיותר זמן עם הילדה ותקווה.
למי שקורא את זה בלי שראה את הפרק - הכוונה היא לא שהלב התפוצץ. הלב בסדר. כלומר האישה מתה וזה עצוב, אבל הלב שלה עדיין שלם והלב החלופי הלך אל מישהו אחר.רק שזה מתפוצץ לא טובה ואז כל הבלאגן הזה נוצר.
מצד אחד זה הרגיש לא קשור בתוך כל הטירוף של מה שקורה בבית חולים, במיוחד כשהם כל כך לחוצים בזמן ושתכלס הוא מאיץ בהם לקבל את ההחלטה יותר בגלל שהוא דואג לאיימי מאשר דואג למטופלת.היה גם קטע שההורים של הילד/ה שתורמים את הלב לא רוצים ואז ג'ייק משתמש בתליון של החי כדי לשכנע אותם, וזה היה יפה ומסביר למה הוא הולך עם חי ולא מגן דויד.
עצוב שהוא עכשיו הולך מהמוות של הבת שלו לבית כלא.ג'ייק מגיע עם הלב ואז מסביר לאבא מה עמד מאחורי ההחלטות של איימי בזמן ההוא ואבא מוותר ואז הולך להיות עם הבת שלו ברגעים האחרונים.
לא ידעתי שהוא בטוח חלק מהקאסט של העונה, אבל הנחתי שהוא לא ימות בפרק פתיחת העונה. ויחד עם זה גם לא היה נורא מפריע לי אם הוא כן היה מת.*לא ממש דאגתי לTJ אבל, כי אמרו שהשחקן נהיה חלק מהקאסט הקבוע לפני כמה שבועות.
אני כן דאגתי קצת שהתינוק ימות וזה גם נורא עצוב, אבל גם יכול לדחוף את מייקל ואיימי חזרה.האישה של מייקל יולדת.
כן, היא נכנסת לתא בידוד חושי או משהו כזה. אני מניח שהן דיברו על זה בסוף העונה הקודמת כי היה נראה כאילו זה המשך של שיחה בנושא.ולאיימי יש הבזק של זיכרון והיא משכנעת את ג'ינה לעשות לה איזה טיפול שאמור לעזור לה להיזכר.
האמת שהיה רגע בקטע של הפרקים הקודמים בתחילת הפרק שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי להמשיך עם הסדרה כי לפי הפרקים הקודמים זה נשמע כמו אופרת סבון.(גימיק שמשתמשים בו יותר מידי - מה הם חשבו שחזרנו לעונה השניה של הסדרה אבל אם זה לא מותח בדקה הראשונה אז נפסיק?)
אני עדיין לא סובלת אותו, ואני תוהה אם הקטע שהוא היה צריך לנהל את המשבר הזה לא יצור בעיות עם האישה החדשה(במיוחד שאיימי הייתה המקור לכל הדרמה).באמת שריחמתי עליו בפרק הזה. עכשיו אני נזכר שלא סבלתי אותו בעונה שעברה.
גם לי זה הציק.אם כי באמת לא אחראי ברמה ענקית שהיא לא סיפרה לאבא או עשתה איזה רישום בתיק הרפואי של האישה הזאת שהיא יודעת שהיא לא תוכל לעבור השתלה. אם היו עושים את ההשתלה של הלב אצלה אז זה היה בזבוז של לב שהיה יכול להציל מישהו אחר.
נכון שהיא לא יכלה לדעת שהיא תעבור תאונה שבה היא תאבד זיכרון, אבל היא יכלה פשוט לא להיות מעורבת בשלב שבו היא עוברת השתלה.
אני עדיין בגישה שמייקל ואיימי לא טובים אחד לשנייה ושהיא צריכה להיות עם ג'ייק(שכנראה עולה על מייקל בכל דרך אפשרית וזה מתחיל בזה שאין לו זקןאבל גם יכול לדחוף את מייקל ואיימי חזרה.
שני אנשים בפרק - ג'ייק והאחות הקשוחה - אמרו שהם מתגעגעים לאיימי הקשוחה שנעלמה.
קוראים לה ג'ולי! כתבתי את זה אפילו בריקאפ שלי.באופן כללי יותר התחברתי לאחות הקשוחה. לא במידה שאני אזכור את שמה. אבל אני כן מודע לכך שיש לה שני ילדים עכשיו.
חחחחחהאמת שהיה רגע בקטע של הפרקים הקודמים בתחילת הפרק שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי להמשיך עם הסדרה כי לפי הפרקים הקודמים זה נשמע כמו אופרת סבון.
גם אני עדיין לא אוהב אותו.אני עדיין לא סובלת אותו, ואני תוהה אם הקטע שהוא היה צריך לנהל את המשבר הזה לא יצור בעיות עם האישה החדשה(במיוחד שאיימי הייתה המקור לכל הדרמה).
מסכים, זה לחלוטין לא היה המקום שלה להחליט לא לספר להם.גם היה איזה קטע שהאבא אומר שהיא הייתה צריכה לחשוב כמו רופאה ופחות כמו אימא. ואם הוא היה יודע שהמוות שלה בלתי נמנע הם יכלו להתכונן וליצור ביחד חוויות (כמו רשימת משאלות וכאלה) וזה היה לא הוגן מצד איימי לקחת להם את זה כי היא חשבה שתקוות שווא זה פתרון יותר טוב.
אני לחלוטין חושב שג'ייק טוב יותר עבור איימי. אני חושב שבשלב הזה זה גם עדיף בשביל הבת שלהם שאיימי ומייקל לא יהיו יחד.אני עדיין בגישה שמייקל ואיימי לא טובים אחד לשנייה ושהיא צריכה להיות עם ג'ייק(שכנראה עולה על מייקל בכל דרך אפשרית וזה מתחיל בזה שאין לו זקן)
כן, היו רגעים נחמדים באמת.קוראים לה ג'ולי! כתבתי את זה אפילו בריקאפ שלי.
אבל באמת הרגעים הקטנים שלה ושל איימי בפרק היו חמודים.
בטוח זה יצוץ, זה רק עיניין של זמן. הם יכניסו מתח ודרמה מיותרת בין שניהם(והיא תגיד שהוא ואיימי לא התגברו אחד על השנייה אף פעם. בלה בלה בלה).זה די יעצבן אותי אם נראה שבהמשך היא מגלה על זה וכועסת עליו.
קודם כללאמא שלי גילו סרטן עצם והציעו לה המון טיפולים ועשו תוכנית של מה עושים. אבל במקביל אבא שלי קרא שעם כל הדברים אין כמעט דבר כזה ששורדים סרטן כזה מעבר לכמה שנים. אבל הוא ידע שאמא שלי לא מוכנה לחיות עם מצב שאין לו סיכוי אז הוא בחר לשמור את המידע הזה לעצמו. וגם כשהמצב החמיר אחרי כמה שנים ונעשה ברור שאין סיכוי להחלמה תמיד דובר רק על מה האופציות להמשך ולא על איך מתמודדים עם הסוף.
אני חושבת שג'ייק ואיימי טובים אחד לשנייה, אבל אולי לא כרגע. איימי צריכה להתגבר על הבלאגן שלה ובטח גם לג'ייק יש אישיוז. אז ברגע ששניהם יתבגרו קצת הם יהיו בסדר.אני לחלוטין חושב שג'ייק טוב יותר עבור איימי. אני חושב שבשלב הזה זה גם עדיף בשביל הבת שלהם שאיימי ומייקל לא יהיו יחד.
אני לא בטוח אם בשביל ג'ייק איימי טובה, אבל לצרכי הסדרה ובגלל שהיא הדמות הראשית ואני אוהב אותו אז אני בעד שהם יהיו יחד.
כמעט שכחתי להגיברק רציחות בבניין 5X04
לא שמתי לב לבגדים שלה, אבל כן הרגיש לי שהיא נראית טוב יותר.וואי סלינה גומז נראית מזה טוב, והבגדים שלה כל הפרק מהממים!
את כל שלושת הביליונרים אני אוהב.איך אני אוהבת את כריסטוף וולץ!!!! ויש לו קצת מבטא זה ממש גיבינג האנס לנדה מפלצת ככ כיפית שקשה לא לאהוב. וכל הבדיחות על הגיל הלא ברור שלובכלל כל שורה שניה שיצאה לו מהפה היתה קורעת.
היה את הקטע שלוגאן לרמן עושה את הסרטון הזה שבו הוא מדבר על כך שהוא אדם רגיל ואז אחרי שהמצלמה מכובה הוא אומר לאחד העובדים שלו לזרוק כדור בשביל הכלב ואז אחרי רגע הוא אומר לעובד לרוץ ולמצוא את הכדור כי הכלב לא מוצא אותו. (האמת שעבר לי רגע שפחדתי שנראה שהוא פשוט נוטש את הכלב שם)אוף היו מלא דברים שהצחיקו אותי היה פרק ממש טוב אבל אני לא זוכרת כלום בסוף![]()
מעניין שבכלל לא חשבתי על זה. אחרי הפרק הקודם אני תהיתי האם זאת מישהי שראינו באחת העונות הקודמות ואני שכחתי. הרגיש לי שהיא יותר קשורה לעניינים אישיים של מייבל. אבל בהחלט יכול להשתלב גם עם מסתורין הרצח.מעניין איך החברה לשעבר הזאת של מייבל תשתלב איכשהו ברצח, כי זה בטוח יקרה.
מאוד תמים מצידם.אוי מייבל לא מתאים לה התמימות הזאתהיה לי ברור שכשפנו אליהם מחברת הפודקסטים הזאת זה בגלל מה שהיא סיפרה לג'יי והוא סידר משהו, ולא בגלל המייל הנחמד שלה. אופסי דופסי.
טוב שנזכרת באמתכמעט שכחתי להגיב
נכוןהבנתי שהשחקנית התמודדה עם כל מיני דברים ויכלתי להרגיש את זה בחלק מהעונות הקודמות וחשבתי על כך שהיא נראית עכשיו ממש טוב יותר.
חחחחח כןהיה את הקטע שלוגאן לרמן עושה את הסרטון הזה שבו הוא מדבר על כך שהוא אדם רגיל ואז אחרי שהמצלמה מכובה הוא אומר לאחד העובדים שלו לזרוק כדור בשביל הכלב ואז אחרי רגע הוא אומר לעובד לרוץ ולמצוא את הכדור כי הכלב לא מוצא אותו
לאדעת פשוט תמיד בסדרה הזאת בסוף הכל קשור בהכל כזה.מעניין שבכלל לא חשבתי על זה. אחרי הפרק הקודם אני תהיתי האם זאת מישהי שראינו באחת העונות הקודמות ואני שכחתי. הרגיש לי שהיא יותר קשורה לעניינים אישיים של מייבל. אבל בהחלט יכול להשתלב גם עם מסתורין הרצח.
ממשבמיוחד הרג אותי שהם כולם חותמים על החוזה עם החברה הזאת בלי לקרוא אותו בכלל. עד כמה אדיוטים הם צריכים להיות?
יום אחד אני אארח את טיילור ואדווח לך.אז שלושת הביליונרים מגיעים לביקור אצל השלישיה. הזוי לחלוטין כשאפילו אחד מופיע. (אישית עוד לא יצא לי לארח ביליונר).
ממשאבל הם באמת תמימים שהם חשבו שהם מנצלים אותם ולא ההפך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.