דיוני סדרות #141

דיברגנט חדש

Well-known member
מישהו רואה את העונה החדשה והאחרונה של משחקי הדיונון?

וואו, אני ממש לא אוהבת את מה שעשו עם משחק המחבואים. כל הקטע של המשחקים האלה זה שהם משחקי ילדים ״רגילים״ שמי שמפסיד בהם נרצח + יש תופעות לוואי של מוות באמצע המשחקים, אבל המהלך של לגרום לשחקנים לרצוח אחד את השני בצורה אקטיבית... ממש ממש מבאס. ואיך חוזרים משם? אני מבינה (או מניחה) שיוצרי המשחקים רצו להראות איך אנשים מתדרדרים לאט לאט לחיות כשמכניסים אותם לפינה ומנופפים מולם בפרס שווה, אבל זה היה ממש אקסטרה קיצוני. ומבאס מאד
כן :) לא אהבתי את סוף הסדרה והייתי בוחר סוף אחר.
משחקי הדיונון - עונה שלישית ואחרונה.
בדיוק בנקודה שבו הוא אוחז באבא של התינוקת והאבא עומד ליפול, התינוקת זזה במקצת וכתוצאה מתזוזתה הלחצן הירוד מופעל ואז היא נשארת יחד עם גיבור הסדרה והוא זוכה בפעם השנייה ברציפות בפרס אך הפעם 2 זוכים :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
איכשהו יצא שראיתי רק את הפרק השבועי של ריק ומורטי למרות שלא עשיתי הרבה.
פשוט ראיתי כל מיני סרטונים ושירים ואינסטגרם
אה וגם ראיתי חצי מפרק של פילדלפיה זורחת עם אחיין שלי וזה בעצם משמעותי קצת לפרק של ריק ומורטי.
תוך כדי צפיה בפרק קלטתי שהקול של יוצר פארק השעשועים של כדור הארץ נשמע לי מוכר. ולא סתם מוכר אלא הרגיש לי שממש לאחרונה שמעתי את הקול הזה. אבל כשניסיתי לחשוב מה ראיתי לאחרונה יכלתי לחשוב רק על האחיין שלי בנץ וזה לא ממש מתאים. והעניין הוא שלא היה לי בראש את זה שראיתי את פילדלפיה זורחת כי זה היה רק חלק מפרק ובאופן חלקי כזה.
ואז קלטתי שזה היה דני דה ויטו. וגם באופן מתאים הוא שיחק איש הזוי כמו הדמות של פרנק בפילדלפיה זורחת.

אז לגבי הפרק עצמו שלא כמו רוב פרקי העונה הזאת, אבל כן באופן שמתאים לסדרה באופן רגיל, הפרק היה מחולק באופן ברור בין שתי עלילות שלא ממש נוגעות זו בזו.
האחת על רוב המשפחה שנוסעת לפארק בנושא כדור הארץ. כלומר חייזר שלא היה אף פעם בכדור הארץ אבל מעריץ של כדור הארץ יצר פארק שעשועים (בסגנון דיסנילנד או באופן פיקטיבי יותר ווסטוורלד ופארק היורה) שהנושא שלו הוא כדור הארץ.
ריק זכר את זה בתור מקום מגניב בגלל שהוא עלוב. אבל אז מתברר שהוא לא עלוב כבר וזה בעצם הופך את זה להרבה פחות מגניב. אז ריק, סאמר וג'רי מתגנבים פנימה כדי למצוא את יוצר הפארק (הם צריכים לנפח את הראשים שלהם בשביל זה כי ככה נראים הדמויות של בני אדם בפארק. לא משנה) ואז הם מוצאים אותו אבל הוא רוצה שהפארק יהפוך לאנרכיה מושלמת (כמו ווסטוורלד או פארק היורה). במקביל מורטי בקשר עם חייזרית שמבקרת בפארק ומאוד נדלקת מכך שהוא בן אדם אמיתי כי בני אדם הם כל כך זבלים (היא מבקשת שיגיד משהו גזעני כי זה דבר מאוד סטריאוטיפי אנושי)

העלילה היותר טובה, ויותר ראשית, היא של בת' ובת' מהחלל (אחת מהן היא שיבוט של השניה אבל אף אחד לא יודע מי) ששתיהן עברו יום קשה - האחת בלהלחם בחייזרים השניה בלהציל חיים של סוס - ובאופן כללי מאוד מתוסכלות מהחיים שלהן (דבר שהיה נכון גם בעונה 3 וזאת הסיבה שבת' ביקשה מריק שיעשה לה שיבוט). הן כבר הבינו שהבעיה היא לא ג'רי והן ממש לא רוצות לתת לריק שום קרדיט על החיים שלהן מעבר למה שכבר יש לו (כי הוא ליטרלי יצר את האחת כאב ואת השניה כשיבוט).
הן מנסות להבין מתי פעם אחרונה הן (טכנית היא) היו מאושרות ואז קולטות שהן היו מאושרות כשהן היו ילדות. ובגלל טכנולוגיה והתעלמות מסיכונים ברורים הן תוך כמה רגעים שתיהן ילדות בנות 10. ומסתבר בת' הייתה נוראית בגיל עשר. ברמה של מלכודות למבוגרים, לנסות לצוד את השכן ואז לנסות לצוד אחת את השניה.
בגלל שהשכן מתקשר ל911 ריק מקבל התרעה ועושה מעבר חד מקו העלילה של פארק כדור הארץ לקו העלילה של בת' הילדות. הן כמובן מנסות לפגוע בו והוא עוצר אותן ומתחיל בתהליך לתקן את המכונה שתחזיר אותן לגיל האמיתי שלהן. אבל הבת'יות משלימות והן ערמומיות והן מביסות לרגע את ריק, תוקעות אותו בתוך המכונה שמשנה את הגיל והופכות אותו לבן 360. אז הוא יוצא די שבר של בן אדם (שכנראה מה שמחזיק אותו זה שיש לו הרבה חלקים מלאכותיים) והן מתחילות להרביץ לו.
והקטע הזה של שתי בנות 10 מרביצות לאבא בן ה360 שלהן הוא אולי הרגע הכי חזק עד כה בעונה. כי עד כמה שהסדרה נוטה להיות מצחיקנה ושטותית בכל רגע, היא לפעמים גם נוגעת ברגש אמיתי ואז היא ממש חזקה. ובמקרה הזה בת' מוציאה את כל התסכול הקבור שיש לה על אבא שלה. אפילו שהריק שהן מרביצות לו הוא לא באמת אבא שלהן כי הוא למעשה ריק מיקום חלופי שבו הבת שלו מתה. אבל זה לא משנה באמת, הן בועטות בו ובוכות במקביל. הן רוצות את אבא שלהן וזה שהן עכשיו ילדות רק דוחף את זה לפני השטח. ואז הוא בוכה כי הוא גאה בהן.
בסו, כולם חוזרים לגיל האמיתי שלהם ונראה שבת' הרגילה ובת' מהחלל מרגישות טוב יותר עם החיים שלהן אפילו שיש להן אותה רוטינה שהייתה לפני. הן מבלות יחד, הן מבלות עם אבא שלהן, הן אפילו עוזרות לשכן לבנות מחדש את הבית שלו (שאותו הם הרסו)
בשלב הזה שאר המשפחה מגיעה חזרה מפארק כדור הארץ בהתרסקות של רכב החלל כשלסאמר וג'רי עדיין יש ראש ענקי.

הקטע של לאחר הכתוביות מצחיק כי שומעים את כל ההודעות של ג'ין השכן למשטרה במהלך השנים על כל מיני דברים הזויים לחלוטין שקרו לו בתור שכן של המשפחה הזאת.

LeAnnDyIan

Well-known member
אוף ניק, אתה מוכן לשים את כל ה״מה ראיתי היום״ שלך בשרשור נפרד שיהיה קל למצוא הודעות? אני לא עדי ואין לי כוח לחפש הודעות שלך במיליון שרשורים😣

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם הפרק השבועי של העידן המוזהב - פרק 3X02 - שכתבתי עליו בשרשור של הסדרה

מאוחר יותר ראיתי את הפרק השני של הסדרה של מארוול Ironheart
זה היה יותר מהנה מהפרק הראשון. אבל אולי בגלל שלא היו לי ציפיות
היו קטעים בערך מצחיקים. והAI של החברה שלה הייתה חמודה. אם הייתי מתייחס לזה כאל סדרה שטותית זה היה מצחיק.
כלומר זה עדיין ממש לא ברור איך זה בעצם קרה. כלומר מאיפה בכלל יש לה טכנולוגיה שיכולה לסרוק את המוח שלה ולהפוך אותו לAI?

היה נחמד להכיר בעצם את קבוצת הפושעים האלו ואומנם זה ברמה שיטחית יחסית עדיין, אבל לפחות הפך את כל השוד איתם ליותר מעניין.
אם כי עדיין הרגיש מוזר ולא ברור. האם הם בעצם הפכו ככה בקלות לבעלי מניות בחברה ענקית? זה מרגיש כמו משהו שהמנכ"לית הזאת יכולה לבטל בקלות בבית משפט. חוץ מזה לכולם שם היה תפקיד מאוד משמעותי, אבל המנהיג שלהם פשוט היה בגלימת העלמות ברכב שלה וזה הרגיש החלק הכי פחות חשוב.
גם כל התוכנית מאוד נשענה על זה שרירי תגיע עם החליפה שלה, מה שקרה רק בדקה ה90 ובכל זאת הם התחילו את זה לפני כן.

חוץ מזה אנחנו מבינים קצת יותר לגבי ההוד הזה (פרקר אבל לא פיטר פרקר) וזה שהגלימה שלו היא כנראה משהו קסום וגם משהו מתפשט לו על הגוף. בהחלט יש שם משהו מעבר למניות בחברה.

לא ממש ברור איך רירי פתאום נזכרה לחשוד בו עכשיו. כאילו היא לא ידעה שהוא פושע לפני כן?

היה גם את כל הקטע עם הבחור הלבן שאוסף טכנולוגיה משוכללת, אבל לא רוצה לגעת בטכנולוגיה. ובוכה לפעמים, ומפחד מאנשים אבל אז בסוף אחרי שהוא דורך על החרא של הכלב של השכנה הוא הולך וגוזר לה את הפרחים. ועל זה הפרק מסתיים? מה הקטע עם זה?
תכלס לפחות זה נתן תירוץ בשביל מוזיקה של אלאניס מוריסט וזאת הסיבה שממש אהבתי.

ואחרי זה ראיתי את הפרק הראשון של העונה השניה של סנדמן
זה היה מדהים. ואני נכנסתי לזה עם ציפיות, ובכל זאת התרשמתי בטירוף.
הולי שיט.
המפגש של המשפחה היה אפי.
עבר המון זמן מאז שקראתי את הקומיקס, אבל זה הרגיש לי כל כך כמו מה שהיה שם.
אם כי אני ממש לא זוכר שזה היה הסיפור של נלה (האהובה של מורפיאוס)
אבל כן הקטע שבעצם הגורל (האח הבכור של הendless) קורא לכל האחים לסעודה בגלל אירוע משמעותי. כשבעצם האירוע המשמעותי הוא הארוחה עצמה - שבה מתפתחת השיחה שמובילה את מורפיאוס לצאת לגהנום.
אני לא יודע איך להכנס לזה אבל כל האנדלס הם כל כך מדהימים.
דליריום שיוצרת פרפרים שאז תאווה גורמת להם להתפתות לאש ואז הם מגיעים למוות.
ואיך לכל הרוחות הם מצליחים לגרום לקול של מורפיאוס להשמע כמו שהוא "נשמע" בקומיקס (בקומיקס בועות הדיבור שלו הן היחידות שהן לבן על גבי שחור במקום שחור על גבי לבן) (היחידה האחרת שיש לה בועות דיבור שונות היא דליריום שאצלה הן צבעוניות)

ואז יש לנו את מורפיאוס מבקר את התינוק של היפוליטה. שיט אני צריך אולי לחזור לפחות לחלק מהעונה הקודמת כי אני לא ממש זוכר מה היה איתה, אבל הוא אומר שהתינוק שלה נוצר בעולם החלומות. נראה לי שהיא שכבה עם בעלה המת בחלום וככה נותר התינוק שלה.
מורפיאוס גם מבקר את הוב גאלדינג בחלום. הוב הוא האדם שמורפיאוס ואחותו הפכו לבן אלמוות והפך לסוג של חבר של מורפיאוס.
ואנחנו גם רואים את השטן (וזה לא מאור כהן אלא גוונדלן כריסטי) מקבל את המסר שמורפיאוס מתכוון לבוא לקחת חזרה את נלה ומאוד לא מרוצה.

זה די כיף שאני זוכר את העלילה, אבל רק באופן חלקי אז אני ממש במתח לגבי מה יקרה.

אוף ניק, אתה מוכן לשים את כל ה״מה ראיתי היום״ שלך בשרשור נפרד שיהיה קל למצוא הודעות? אני לא עדי ואין לי כוח לחפש הודעות שלך במיליון שרשורים😣
אני לא יודע אם היית רצינית או לא, אבל לקחתי את הנושא לחשיבה רצינית.
ואני גם חשבתי על זה כשהתחלתי (או יותר נכון כשראיתי שאני מצליח להתמיד) - על לפתוח שרשור ייעודי לפינה שלי.
אבל בסופו של דבר החלטתי נגד.
בסופו של דבר ה"פינה" היא בדיוק מה שהשרשור הזה נועד לו. ההבדל הוא רק בכמות ההודעות. כלומר זה התחלתי לכתוב על כל מה שאני רואה.

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא יודע אם היית רצינית או לא, אבל לקחתי את הנושא לחשיבה רצינית.
ואני גם חשבתי על זה כשהתחלתי (או יותר נכון כשראיתי שאני מצליח להתמיד) - על לפתוח שרשור ייעודי לפינה שלי.
אבל בסופו של דבר החלטתי נגד.
בסופו של דבר ה"פינה" היא בדיוק מה שהשרשור הזה נועד לו. ההבדל הוא רק בכמות ההודעות. כלומר זה התחלתי לכתוב על כל מה שאני רואה.
אני רצינית מאוד.
אני חושבת שאחת לחודש אתה צריך לאחד את כל ההודעות שלך לשרשור אחד.
נגיד כל הימים של יוני צריכים להיות ביחד ואז בהודעה הראשונה שלך תעשה מקרא של על איזה סדרות דיברת בשרשור הזה.
יהיה מאוד נוח לקרוא ולחפש בו הודעות.
עכשיו נגיד אני רוצה לקרוא הודעות שלך על פרקים שהגעתי אליהם אבל אני מתייאשת מלנסות להבין איפה כתבת עליהם ופשוט מוותרת.

שרשור הסדרות הרגיל צריך להיות של אנשים רגילים שכותבים על סדרות רנדומליות פעם ב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם עוד פרק של סנדמן
עוד פרק מעולה מבחינה ויזואלית והמשחק.
העלילה קצת פחות טובה כי אפילו שזה היה מבוצע מאוד טוב יש משהו שהרגיש לי גם בקומיקס מאוד אנטיקליימקטי בכך שמורפיאוס מגיע לגהנום מוכן למלחמה ולוציפר פשוט אומר שהוא עוזב. כלומר זה כן סוג של נקמה כי הוא סיבך את מורפיאוס במאבק של כוחות גדולים אחרים על השליטה בגהנום, אבל בכל זאת.
בכל מקרה הסצנה בין מורפיאוס ולוציפר הייתה ממש טובה. טום סאטרידג' וגוונדלין כריסטי מעולים.
גם מפגש האלים וכוחות אחרים בארמון של מורפיאוס היה מעולה. חלק מהדמויות זכרתי וחלק פחות.
אומנם קשה לי לקבל מישהו אחר בתור לוקי, אבל פרדי פוקס כל כך חתיך ומפתה בתפקיד.
ובסוף כן הופתעתי כי לחלוטין לא זכרתי שעזאזאל השד מחזיק את נאדה שבויה בתוכו. ולהציל אותה הייתה המטרה של מורפיאוס בכל הדבר הזה.

בכל מקרה בסדרה כזאת שמתרחשת בעולמות מוזרים כמו עולם החלומות ועם דמויות בדיוניות כמו שדים, פיות מלאכים והתבטאויות של סדר וכאוס, החלק הויזואלי הוא מאוד חשוב והסדרה מדהימה בזה. לא ראיתי שוב את עונה 1 כמו שחשבתי שאני אעשה, אבל מרגיש לי שהיא מצליחה בזה טוב יותר העונה מאשר בקודמת.

אחר כך ראיתי את הפרק החדש של Murderbot
רובורצח עושה כל מיני התחכמויות שבהם נראה כאילו הוא בוגד בצוות שלו, אבל תכלס לא עבד עלי והיה לי ברור שהוא כן מנסה להציל אותם כל הזמן.
עדיין היה מגניב הקטע שהוא עושה כאילו הוא רצח את גאראתין.
וכמובן שהוא היה מדהים בסוף כשהוא הקריב את החיים שלו כדי להציל את מנהיגת הקבוצה. כלומר ברור שבפרק הבא יחזירו אותו לחיים. כלומר יש להם מכונה שזאת המטרה שלה אז זה לא ממש מפתיע. מה גם שהשם של הסדרה היא השם שלו אז ברור.
אז אני מניח שבפרק הבא הם יעזבו את הכוכב והם יסתירו את העובדה שהוא רובוט חופשי.
אני מאוד מאוד מקווה שתהיה עונה נוספת. אני שמח שבנתיים אפל עדיין לא נוטה לבטל הרבה.

הקטע הכי מצחיק בפרק היה כשmurderbot מנסה לעשות שיחת חולין עם הצוות של הקבוצה היריבה על מנת לעקב אותם והוא מרגיש שהוא עושה עבודה טובה למרות שהוא כל כך כל כך נוראי בזה :-D

אז ראיתי שני פרקים של הפודקאסט שלי בנץ
זה ממש חבל ששלושת הפרקים הראשונים היו מדהימים והפרקים אחר כך לא משתווים. זה עדיין מצחיק ושווה צפיה (או הקשבה אם אתם מתעקשים)

וסיימתי את היום עם עוד פרק של איירוןהארט

מאוד מטופש לדעתי כל העניין שרירי מבינה באיחור כאילו שהיא עובדת עם פושעים.
אבל גם בהחלט יש דברים מעניינים בסדרה.
אהבתי את הגילוי שהבחור הלבן ההוא (שקלטתי שאני מכיר אותו כי הוא שיחק את האן סולו בסרט שלו) הוא הבן של אובדיה סטיין (מהסרט איירון מן הראשון)
וכן הפתיע הקטע שרירי די רצחה את הג'ון הזה. כלומר היא השאירה אותו להחנק.
אז נראה שההוד מתעסק עם איזה שד ושהוא גילה לו עכשיו שרירי אחראית למוות של ג'ון.

אני רצינית מאוד.
אני חושבת שאחת לחודש אתה צריך לאחד את כל ההודעות שלך לשרשור אחד.
נגיד כל הימים של יוני צריכים להיות ביחד ואז בהודעה הראשונה שלך תעשה מקרא של על איזה סדרות דיברת בשרשור הזה.
יהיה מאוד נוח לקרוא ולחפש בו הודעות.
עכשיו נגיד אני רוצה לקרוא הודעות שלך על פרקים שהגעתי אליהם אבל אני מתייאשת מלנסות להבין איפה כתבת עליהם ופשוט מוותרת.

שרשור הסדרות הרגיל צריך להיות של אנשים רגילים שכותבים על סדרות רנדומליות פעם ב.
זה נשמע שמה שאת רוצה זה את המקרא. כלומר גם אם אני אאחד את כל ההודעות שלי לשרשור אחד אז עדיין יהיה לך קשה למצוא איפה דיברתי על סדרות מסוימות.
למרות שבשבילי חיפוש עם Cntl+F תוך כדי שאי עובר על עמודים עובד די טוב.
ככה עכשיו למשל מצאתי די מהר שכתבתי על פרק 2 של Dept Q בעמוד 5 של שרשור דיוני סדרות 140:
וככה מצאתי שעל פרק 7 של Murderbot כתבתי בעמוד הראשון של השרשור הזה

*ציינתי את שני הפרקים האלו כי ראיתי שהם ברשימת הפרקים שלך בweekend watch

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם עוד פרק של סנדמן
עוד פרק מקסים.
הפלאשבק להצגה של חלום ליל קיץ הייתה בקומיקס במקום אחר, אבל עשו טוב ששילבו את זה כאן.
עד שזה קרה לא זכרתי שהפיה ההיא נשארת בארמון של מורפיאוס.
היה זכור לי שיש איזה עניין עם לוקי, אבל לא זכרתי מה.
גם לא זכרתי בעצם איך מורפיאוס מציל את נאדה.
אבל היה קצת אנטיקליימקטי שמורפיאוס בסוף שפוט נותן את גהנום לשני המלאכים של אלוהים. תכלס מאוד פשוט.

אחר כך ראיתי פרק של איירוןהארט
נחמד שנכנסו קצת יותר לעולם הקסמים עם מכשפות או משהו כזה (כי האמא למדה איפה שדוקטור סטריינג' למד אז אולי יותר נכון לומר שהיא קוסמת, אם יש הבדל).
ונראה שאזיקיאל סטיין הולך להפוך לנבל וזה ממש חבל לי

סיימתי גם לראות את הדוקו 52 ימים על שני האחים יעקב שהיו חטופים של חמאס ושוחררו

ראיתי גם את הראשון משני הפרקים של זהו זה על עם כלביא

וגם עוד פרק של הפודקאסט שלי בנץ (עם יוחאי השרת)

ובעקבות קצת חפירה על שחקנים של האחיין שלי בנץ גיליתי שיש לאושרית סרורי (שיא-גל) וחן רוטמן (ארמונד) תוכנית רשת בשם מכבית וחנאל, שהם גם כותבים וגם מככבים בה, וראיתי פרק שלה. הם משחקים זוג דתי שהתגרש. והפרק שראיתי הורס (גם אורנה בנאי משחקת בו)

didalf

Well-known member
ובעקבות קצת חפירה על שחקנים של האחיין שלי בנץ גיליתי שיש לאושרית סרורי (שיא-גל) וחן רוטמן (ארמונד) תוכנית רשת בשם מכבית וחנאל, שהם גם כותבים וגם מככבים בה, וראיתי פרק שלה. הם משחקים זוג דתי שהתגרש. והפרק שראיתי הורס (גם אורנה בנאי משחקת בו)
אני לא מזמן גיליתי שהוא גם שיחק איתן בזאת וזאתי, הם הולכים ביחד שנים נראה לי

dilly snake

Well-known member
נורא שיעשע אותי שבישיבה של המשפחה דלריום ותשוקה היו חצי עירומים, וגורל הכריח את מוות ללבוש סוג של שמלה וחלום נראה כאילו יש לו מקל בתחת עם הגלימות והפאה. הפאה הזאת דפקה לי את כל החלק הזה של הפרק, זה הציק לי ברמות מוזרות.

אבל חוץ מזה מעניין ואני הולכת לראות את פרק 2 עכשיו.

והויזואליה מדהימה. רואים ששפכו מלא כסף על אפקטים וכאלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נורא שיעשע אותי שבישיבה של המשפחה דלריום ותשוקה היו חצי עירומים, וגורל הכריח את מוות ללבוש סוג של שמלה וחלום נראה כאילו יש לו מקל בתחת עם הגלימות והפאה. הפאה הזאת דפקה לי את כל החלק הזה של הפרק, זה הציק לי ברמות מוזרות.
כן, נראה לי שהוא שמרני בדעותיו כמו חלום ולכן נראה לו הגיוני שדלריום ותשוקה יהיו ככה, אבל לא מוות.
ובגלל שחלום מסכים עם הדעות האלו הוא מרגיש שהואצריך להראות רשמי בשביל המפגש המשפחתי.
אבל חוץ מזה מעניין ואני הולכת לראות את פרק 2 עכשיו.

והויזואליה מדהימה. רואים ששפכו מלא כסף על אפקטים וכאלה.
כן, זה בהחלט נראה מדהים
נו, ראית עוד פרקים?
מה את חושבת?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם עוד פרק של איירוןהארט
ואז אחרי העבודה סיימתי אותו וסיימתי גם את הפרק האחרון של העונה (הסדרה?)
עם כל הדברים הרעים שפארקר הזה עשה, הכי צרם לי שהוא שיעבד את זיק סטיין המסכן. אבל לפחות בסוף רירי שיחררה אותו. אני מקווה שנראה אותו מופיע בכל מיני מקומות בעתיד. אני יכול לדמיין אותו כסוג של חצי נבל כזה. כלומר לא גיבור, אבל גם לא רע. אבל הורס פרחים של קארניות בכל מקום.

אז מפיסטו הופיע כאן. אחרי שמועות במשך שנים שנראה אותו צץ (בעיקר אני זוכר שחשבו שהוא יופיע בוונדהויז'ן)
וידעתי שהוא מוכר לי אבל הייתי צריך לקרוא כדי לגלות שזה סשה בארון כהן. (האם זה אנטישמיות שבחרו ביהודי בשביל ה"שטן")
במקרה הזה אין לי ספק שהוא עוד יצוץ בעוד מקומות בMCU. ואני מקווה שזה יהיה לא רק בסדרות אלא בסרטים (דוקטור סטריינג', ספיידרמן?)

מאוד מטריד שרירי בסוף בחרה לעשות איתו עיסקה. אני לחלוטין חשבתי שהיא עומדת לסרב לו. איך לכל הרוחות היא חשבה שזה רעיון טוב אחרי מה שהיא ראתה שזה עושה לפארקר?

אוי ופארקר עדיין חי ורוצה לחזור לעולם הקסמים עם הבחורה ההיא.

אם כי אני לא אתפלא אם לא נראה אותו יותר בMCU. אולי אפילו את רירי לא.

ציפיתי שנראה את הצוות של פארקר חוזר בדרך כלשהו במהלך הפרק. בין אם זה במטרה לנקום בו ולעזור לרירי או משהו אחר.
אבל מה שבמיוחד הפתיע אותי זה שבשום שלב לא היה שום הסבר לשם Ironheart. חשבתי שמישהו בסוף יקרא לה ככה או משהו, אבל כלום.

בסוף היום גם ראיתי עוד פרק של סנדמן
עוד פרק מעולה.
מסכנה דליריום.
הייתי רוצה להבין יותר מה בעצם הקטע שלה. כלומר של ה"ממלכה" שלה.

זכור לי שבקומיקס מורפיאוס עצוב בגלל הסיום של רומן שהיה לו עם דמות אחרת שאני מניח שבכלל לא נראה בסדרה. אבל אני לא בטוח. אם כי זה לא שיש לו הרבה רומנים.
קיוויתי שנראה שוב את הפיה בפרק הזה.

בכל מקרה אהבתי את הרעיון של המסע לנסות לגלות את הרס, שמוביל להרבה מאוד הרס.
אדם שחי 12 אלף שנה והאלה אישתר. אוף הייתי רוצה לראות יותר מהקשר שלהם עם הרס.

וונדה הטרנסג'נדרית הייתה לדעתי דמות בקומיקס סיפור אחר לחלוטין שגם כנראה החליטו להשמיט. עצוב שהכרנו אותה והיא מתה. חשבתי שמורפיאוס אולי יפגיש אותה עם משפחתה בחלום.

מייסון אלכסנדר פארק מדהימ.ה בתפקיד תשוקה. לא ממש התחברתי אליו בתפקיד תשוקה בעונה הקודמת אבל הפעם היא מדהימה.

חוץ מזה גם ראיתי את הפרקים האחרונים של הפודקאסט שלי בנץ
נותר לי רק לסיים את האולפן שלי בנץ ואז לא תהיה לי ברירה אלא להתחיל צפיות חוזרות אם אני ארצה יותר.

didalf

Well-known member
נותר לי רק לסיים את האולפן שלי בנץ ואז לא תהיה לי ברירה אלא להתחיל צפיות חוזרות אם אני ארצה יותר.
אתה יודע מה מעצבן? בגלל שזאת סדרה ישראלית ולא אמריקאית אין פאנדום חזק מספיק שיעלה לי מלא קטעים קצרים מצחיקים או חמודים ליוטיוב שאני אוכל לצפות בהם רנדומלית בלי לראות פרקים שלמים כמו שאני עושה עם כל סדרה שאני מסיימת ומתגעגעת אליה.
ואוף כמה קטעים קצרים מצחיקים יכלו להיות פה:-(

dilly snake

Well-known member
האמת שאני פחות מתלהבת מהעונה הקודמת, לא יודעת למה.

כאילו הפרקים בינתיים עושים לי בעיקר קרינג' רציני, אבל לא ממש מעבר. אוף, זה כאילו משהו מוזר ולא מסתדר לי בראש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה יודע מה מעצבן? בגלל שזאת סדרה ישראלית ולא אמריקאית אין פאנדום חזק מספיק שיעלה לי מלא קטעים קצרים מצחיקים או חמודים ליוטיוב שאני אוכל לצפות בהם רנדומלית בלי לראות פרקים שלמים כמו שאני עושה עם כל סדרה שאני מסיימת ומתגעגעת אליה.
ואוף כמה קטעים קצרים מצחיקים יכלו להיות פה:-(
וואי זה ממש מעצבן.
יש קצת פאנדום - נתקלתי באיזו קבוצת פייסבוק שמוקדשת לסדרה.

האמת שאני פחות מתלהבת מהעונה הקודמת, לא יודעת למה.

כאילו הפרקים בינתיים עושים לי בעיקר קרינג' רציני, אבל לא ממש מעבר. אוף, זה כאילו משהו מוזר ולא מסתדר לי בראש.
וואי לי ממש ההפך.
אני חושב שיוון שיבשה לך את המוח :-P:

didalf

Well-known member
יש קצת פאנדום - נתקלתי באיזו קבוצת פייסבוק שמוקדשת לסדרה
נתקלתי בה גם.
לא ממש קראתי כי עוד לא סיימתי והכל היה ספוילרים אבל מהקצת שראיתי כולם היו מעצבנים.
ובכל מקרה אני לא צריכה פאנדום לדיונים, בשביל זה יש לי אתכם, אני צריכה את אלה שעושים עבודת קודש ומעלים סרטונים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
היה יום עמוס איכשהו
ראיתי רק את הפרק החדש של ריק ומורטי
מסיבה שלמה של לצחוק על סרטי פרנצ'ייז. וזה היה ממש טוב.

ומעולה להביא את ג'יימס גאן באמת
ובשבוע שיוצא סרט סופרמן שלו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי עוד פרק של הסנדמן
עצוב לי שמחר אני אסיים את הפרקים שיש כרגע. לפחות עוד שבועיים יוצאים עוד פרקים.
ממש ציפיתי לראות את הפרק על אורפיאוס וזה לחלוטין עמד בציפיות שלי.
(עדי|נחש| אני מקווה שאת מעריכה שהם עשו פרק שמתמקד ביוון במיוחד בשבילך)

אני כל כך אוהב את המשפחה יחד.
הרגיש לי בהתחלה ממש לא הגיוני (כלומר אפילו במידה שמשהו שם הגיוני) שהממלכה של המוות נראית כמו בית בעולם המודרני שלנו (עם פטיפון) כשזה העולם של לפני מעל 3000 שנה. אבל אז יש שורה שהיא אומרת שהיא לא רואה את העתיד, אבל היא בעצמה העתיד של הכל. אוקי אולי עדיין לא הגיוני, אבל הסבר לפחות.
הרוב לא הפתיע אותי כי זכרתי את זה בקווים כלליים מהקומיקס.
אבל הופתעתי לחלוטין מכמה מקסים היה השיר של אורפיאוס. מעניין אותי אם זה היה באמת יוונית ואם יצרו את זה בשביל הסדרה. כי זה נשמע קסום. והמילים היו מרגשות.
ולמרות שהסוף היה די מה שזכרתי זה שבר לי את הלב לחלוטין.
הולי שיט אורפיאוס המסכן. ומורפיאוס שפשוט עוזב אותו ככה

גם ראיתי את פרק 3X03 של העידן המוזהב

בנוסף ראיתי פרק של Welcome To Wrexham

וגם את פרק הספיישל מלחמה השני של זהו זה
הרוב היה נחמד אבל לא מדהים,
אבל היה קטע אחד של אחד מהם שנשאל איך היה לחזור לשגרה והוא יוצא בכעס על הטירוף של השנים האחרונות וזה שאין דבר כזה כבר שיגרה ומאוד התחברתי לזה.

גם ראיתי שני פרקים של האולפן שלי בנץ

dilly snake

Well-known member
טוב אלו היו שש שעות בשבוע עמוס שלא יחזרו אף פעם.

לפחות זה לא היה על חשבון זמן שהיה אמור להיות מוקדש לקריאה אלא ליוטיוב.

נו, שוין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אלו היו שש שעות בשבוע עמוס שלא יחזרו אף פעם.

לפחות זה לא היה על חשבון זמן שהיה אמור להיות מוקדש לקריאה אלא ליוטיוב.

נו, שוין.
וואי אני ממש לא מבין איך לא אהבת.
וכאילו אני כן יכול להבין איך הרבה אנשים לא יאהבו את זה, אבל את כן אהבת את העונה הראשונה.

כלומר חוץ מזה שאני מניח שזה שאורפיאוס נתקע ביוון למשך איזה 3000 שנה נפל לך קרוב מידי למציאות

למעלה