דיוני סדרות #141

Lhuna3

Well-known member
היום ב
מה ראיתי היום
:​
ראיתי עוד 5 פרקים של
האחיין שלי בנץ​
(2X10 עד 2X14)

*אם זה מרגיש כאילו אני בלחץ בניסיון לקיצוץ פערים זה בגלל שזה נכון.​

דורי 1981

Well-known member
שיין גיליס גאון. לא פחות מריקי ג'רבייס שיצר את המשרד. גם עונה 2 אדירה. במיוחד הדמויות של תומאס היידן צ'רץ' בתור האבא התמהוני של שיין, ג'ון לוביץ' בתור רואה חשבון עצבני ועוד מישהי שלא זוכר כרגע את שמה בתור מושא אהבתו של שיין. מי שלא מכיר, תראו בנטפליקס. חובה!

דיברגנט חדש

Well-known member
בהמשך תגובה #146 שבדף 8 בשרשור דיוני סדרות #140 (כרגע דף אחרון בשרשור :)) כבר מהפרק הראשון מדברים על הקוד -
גרטה נלסו, מרגלת מזרח גרמנית, נחשבה למתה אחרי שהמכונית שלה נפלה לתוך נהר השפרה ב-1989.
סיימתי את העונה (FUBAR עונה שנייה), כפי שחשבתי מהפרק השני הסדרה בעצם מתחילה ...
סדרה שטותניקית שמתאימה לשפר את מצב הרוח בימים אלו :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי אתמול והיום:
ראיתי עוד 11 פרקים של האחיין שלי בנץ (2X15 עד 3X05)

יש סיכוי שאני הופך לבנץ בעצמי
רגע תנו לי להקיש באצבעות שלי ולראות אם משהו קורה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי עוד רק שני פרקים של האחיין שלי בנץ (3X06 ו3X07)
(האחד לפני העבודה והאחד בסוף היום)

אני גם ראיתי את הפרק הראשון של סדרת מארוול החדשה Ironheart
שמעתי שהיא פחות רעה ממה שחששו, אבל הפרק הראשון ממש לא הלהיב בשום דרך.
אבל כן יש דבר קטן מאוד ששימח אותי
דין פלטון, כלומר ג'ים ראש, כלומר פרופסור בMIT - תפקיד שהוא חוזר אליו אחרי שהוא הופיע בו לפני כמעט עשור בסרט קפטן אמריקה: מלחמת אזרחים.
אני בעד שיחזירו את כל שחקני קומיוניטי שהופיעו בתפקידים פיצים בסרטי מארוול.
כמובן שגם כאן היה לו תפקיד קטנטן, אבל אני עדיין שמח.

ואם כבר מתעסקים בקאסט גם יש את אנתוני ראמוס (המילטון) ואריק אנדרה (התוכנית של...)

אז מה היה...
רירי טמבלית שמחליטה לעבוד בשביל פושע.
לא צריך להיות גאון בשביל לדעת שזאת טעות נוראית שהולכות להיות לה השלכות נוראיות.
העניין הוא שזה לא בדיוק דבר חדש עלילתית שגיבור עושה כזאת טעות, אבל בדרך כלל רואים יותר סיבה לטעות הזאת. למשל שהוא מסיבה כלשהי לא יודע שהאדם שהוא מסתבך איתו הוא פושע, או שהוא ממש ממש נואש ואין לו זמן ודרך אחרת להשיג את הכסף.
אבל רירי יודעת שההוד הזה הוא פושע. לזכותו הוא ממש לא משקר.
ואני מבין שאין לה כסף, אבל בטוח יש לה דרכים חוקיות יותר להשיג כסף. גם אם זה אומר לעבוד בשביל איזו חברה אחרת במשכורת גבוהה למשך כמה שנים בלי לחתום על חוזה שבו היא מתחייבת לתת להם את ההמצאות שיא תעשה אחר כך.
אני מקבל שזה קשה בשבילה כי אין לה בסיס כלכלי, אבל גם לא מראים אותה בצרות נוראיות שהיא חייבת כסף כרגע.
חוץ מזה שעד כמה שזכור לי היא ביחסי ידידות עם המלכה של אומה אפריקאית חזקה שאולי תסכים לתת לה הלוואה או משהו כזה

מה עוד...
יש איזה עניין עם חברת ילדות ואבא חורג שמתו ולא נותנים יותר מידי פרטים.
אבל בלי להסביר את זה יותר מידי רירי מוצאת דרך ליצור AI בשביל החליפה שלה על ידי כך שהיא מעבירה את המוח שלה לתוך החליפה, אבל זה כנראה יוצר AI בדמות של החברה המתה שלה.
נסספנד.

אז יש את הנבל הזה ההוד שחשבתי שנראה כל הזמן עם הגלימה שלו (Hood) אבל מסתבר שלא.
והחבר הזה שלו עושה לו קעקועים שנראים מפחידים והם כנראה חלק מהעניין אז די ברור שיש שם עניינים של קסם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי עוד שני פרקים של האחיין שלי בנץ (3X08 ו3X09)

ואחר כך, בערך בטעות ואז בגלל שנסחפתי, ראיתי ארבעה פרקים של הפודקאסט שלי בנץ (פרקים 1 עד 3 ואז גיליתי שיש גם פרק 0)
גם על זה אני אכתוב בשרשור הייעודי של האחיין שלי בנץ

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי עוד שלושה פרקים של האחיין שלי בנץ (3X10 עד 3X12)

וגם ראיתי את הפרקים החדש של Murderbot ושל ריק ומורטי

מאוד אהבתי שעם כל הדרמה והסכנה שמתרחשת שם, רובורצח עדיין מעדיף לצפות בסדרות שלו.
גם מאוד התחברתי לזה. עם כל המלחמה והמקלטים של השבועיים האחרונים הייתי במידה מסויימת יותר מושקע בעלילות מומצאות של סדרות. זה הרבה יותר נחמד.

אז הם כולם מגלים שהוא קורא לעצמו Murderbot. והוא מסביר שזה לא בגלל שהוא אולי רצח אנשים. אבל גם לא ממש מסביר למה בעצם הוא בחר בשם הזה בשביל עצמו. אני גם לא זוכר אם זה הוסבר ממש בתחילת הסדרה כשראינו שהוא בוחר בשם. נראה לי שזה פשוט נשמע לו מגניב.
בכל מקרה גם אהבתי שבמהלך הפרק הם מתחילים לקרוא לו ככה באמת. וזה באמת נחמד יותר מאשרכשהם קוראים לו סק-יוניט שזה לא השם שלו.

אני מעדיף פרקים עם כל המשפחה, אבל זה היה פרק די טוב.

כל הקטע שהם נכנסים לתוך חברה מעמדית ותוך שניה מורטי יוצר מרד ענק.
וריק מתחבר מאוד אל ההורים הלא אמיתיים שלו.
בהחלט לא ציפיתי לטוויסט שהילד והשרת שהם החליפו גנבו את האוצר.

מרדף החלל עם המעבר דרך לולים...

כן טיפ טיפה הפריע לי שזה מטופש שהם בכלל מסתבכים בכל זה. איך הכספת ההיא היא בעיה לריק? הוא יכול לעשות פורטל פנימה.

גם בלי סיבה טובה ראיתי בסוף היום את הפרק הראשון של הסדרה Weird City שזאת סדרה שכבר ראיתי בעבר. אבל זה באמת כיף מידי פעם לראות פרק של סדרה שראית כבר.
זאת סדרה שיצאה בו-טיוב פרימיום ב2019 והייתה לה רק עונה אחת. וגם עד כמה שזכור לי אהבתי רק את הפרק הראשון.
זה סוג של סדרה אנתולוגית קומית שמתרחשת בעתיד.
הפרק הראשון מצחיק וכולל את השחקנים דילן אובריאן (זאב צעיר) ואד אוניל (משפחה מודרנית, נשואים פלוס)

תכלס מספיק שווה לראות את זה בשביל אד אוניל ודילן אובריאן משחקים זוג.
כלומר זה קונספט הומוריסטי ממש טוב. אפילו יותר כי כשהם משודכים על ידי חברת שידוכים מדעית שניהם מזדהים כסטרייטים.
אבל מעבר לזה הזוגיות שלהם מצליחה להיות מרגשת וממש חמודה. כולל מפגשים של כל אחד עם המשפחה של השני

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי עוד שני פרקים של האחיין שלי בנץ (3X13 עד 3X14)

וגם ראיתי את הפרק הראשון לעונה של העידן המוזהב

וראיתי בקולנוע את הדרקון הראשון שלי
וממש ממש אהבתי
אני לא ראיתי את הסרט המצויר המקורי, אבל ראיתי יחד עם מישהי שכן ראתה והיא גם נהנתה מהסרט.
אני עכשיו מתכנן לראות את סרטי ההמשך המצוירים.

למרות שמאוד נהניתי היה גם מרכיב קשה בסרט כי באופן מפתיע הוא גרם לי לחשוב על המלחמה.

limors2

Well-known member
מישהו רואה את העונה החדשה והאחרונה של משחקי הדיונון?

וואו, אני ממש לא אוהבת את מה שעשו עם משחק המחבואים. כל הקטע של המשחקים האלה זה שהם משחקי ילדים ״רגילים״ שמי שמפסיד בהם נרצח + יש תופעות לוואי של מוות באמצע המשחקים, אבל המהלך של לגרום לשחקנים לרצוח אחד את השני בצורה אקטיבית... ממש ממש מבאס. ואיך חוזרים משם? אני מבינה (או מניחה) שיוצרי המשחקים רצו להראות איך אנשים מתדרדרים לאט לאט לחיות כשמכניסים אותם לפינה ומנופפים מולם בפרס שווה, אבל זה היה ממש אקסטרה קיצוני. ומבאס מאד

דורי 1981

Well-known member
וואו, פרק ארוך אבל מהפינאלות הטובים שראיתי בחיי (וראיתי לא מעט סרטים וסדרות). כמעט עד הסוף לא הבנתי שהשחקן של לייל וסאם הייג (האדם שכלא את מריט והעיתונאי, בהתאמה) הם אותו שחקן. טוב מאוד שהפסיכופת שכלא את סגנית התובע והאמא המשוגעת שלו מתים והיא בחיים. יש לקוות שמורק יקבל עוד תיקים מעניינים בעונות עתידיות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מישהו רואה את העונה החדשה והאחרונה של משחקי הדיונון?
עוד לא ראיתי עונה 2
ואני לא בטוח אם בא לי.
וואו, פרק ארוך אבל מהפינאלות הטובים שראיתי בחיי (וראיתי לא מעט סרטים וסדרות). כמעט עד הסוף לא הבנתי שהשחקן של לייל וסאם הייג (האדם שכלא את מריט והעיתונאי, בהתאמה) הם אותו שחקן. טוב מאוד שהפסיכופת שכלא את סגנית התובע והאמא המשוגעת שלו מתים והיא בחיים. יש לקוות שמורק יקבל עוד תיקים מעניינים בעונות עתידיות.
אם אתה רוצה לראות מה כתבתי על סיום העונה:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי עוד 3 פרקים של האחיין שלי בנץ (3X15 עד 3X17)
(שניים אתמול, אחד היום)
וגם ראיתי את פרק 1X10 של האולפן שלי בנץ

didalf

Well-known member
ראיתי עוד 3 פרקים של האחיין שלי בנץ (3X15 עד 3X17)
(שניים אתמול, אחד היום)
וגם ראיתי את פרק 1X10 של האולפן שלי בנץ
הצלחת את כל יוני יפה מאד

היעד הבא - לסיים את הקיץ - סוף אוגוסט.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
ראיתי את שלושת הפרקים האחרונים (של עונה 3 שזה מה שיש עד כה) של האחיין שלי בנץ

הייתי שואל מה אני אראה עכשיו, אבל יש לי המון מה לראות.

למעלה