didalf
Well-known member
כי אתה מקבל אותם על עמידה ביעדים (שאני הצבתי)תודה רבה
(אבל למה אני לא מקבל גיף על כל יום?)
כי אתה מקבל אותם על עמידה ביעדים (שאני הצבתי)תודה רבה
(אבל למה אני לא מקבל גיף על כל יום?)
כןמישהו רואה את העונה החדשה והאחרונה של משחקי הדיונון?
וואו, אני ממש לא אוהבת את מה שעשו עם משחק המחבואים. כל הקטע של המשחקים האלה זה שהם משחקי ילדים ״רגילים״ שמי שמפסיד בהם נרצח + יש תופעות לוואי של מוות באמצע המשחקים, אבל המהלך של לגרום לשחקנים לרצוח אחד את השני בצורה אקטיבית... ממש ממש מבאס. ואיך חוזרים משם? אני מבינה (או מניחה) שיוצרי המשחקים רצו להראות איך אנשים מתדרדרים לאט לאט לחיות כשמכניסים אותם לפינה ומנופפים מולם בפרס שווה, אבל זה היה ממש אקסטרה קיצוני. ומבאס מאד
אני לא יודע אם היית רצינית או לא, אבל לקחתי את הנושא לחשיבה רצינית.אוף ניק, אתה מוכן לשים את כל ה״מה ראיתי היום״ שלך בשרשור נפרד שיהיה קל למצוא הודעות? אני לא עדי ואין לי כוח לחפש הודעות שלך במיליון שרשורים![]()
אני רצינית מאוד.אני לא יודע אם היית רצינית או לא, אבל לקחתי את הנושא לחשיבה רצינית.
ואני גם חשבתי על זה כשהתחלתי (או יותר נכון כשראיתי שאני מצליח להתמיד) - על לפתוח שרשור ייעודי לפינה שלי.
אבל בסופו של דבר החלטתי נגד.
בסופו של דבר ה"פינה" היא בדיוק מה שהשרשור הזה נועד לו. ההבדל הוא רק בכמות ההודעות. כלומר זה התחלתי לכתוב על כל מה שאני רואה.
זה נשמע שמה שאת רוצה זה את המקרא. כלומר גם אם אני אאחד את כל ההודעות שלי לשרשור אחד אז עדיין יהיה לך קשה למצוא איפה דיברתי על סדרות מסוימות.אני רצינית מאוד.
אני חושבת שאחת לחודש אתה צריך לאחד את כל ההודעות שלך לשרשור אחד.
נגיד כל הימים של יוני צריכים להיות ביחד ואז בהודעה הראשונה שלך תעשה מקרא של על איזה סדרות דיברת בשרשור הזה.
יהיה מאוד נוח לקרוא ולחפש בו הודעות.
עכשיו נגיד אני רוצה לקרוא הודעות שלך על פרקים שהגעתי אליהם אבל אני מתייאשת מלנסות להבין איפה כתבת עליהם ופשוט מוותרת.
שרשור הסדרות הרגיל צריך להיות של אנשים רגילים שכותבים על סדרות רנדומליות פעם ב.
אני לא מזמן גיליתי שהוא גם שיחק איתן בזאת וזאתי, הם הולכים ביחד שנים נראה ליובעקבות קצת חפירה על שחקנים של האחיין שלי בנץ גיליתי שיש לאושרית סרורי (שיא-גל) וחן רוטמן (ארמונד) תוכנית רשת בשם מכבית וחנאל, שהם גם כותבים וגם מככבים בה, וראיתי פרק שלה. הם משחקים זוג דתי שהתגרש. והפרק שראיתי הורס (גם אורנה בנאי משחקת בו)
כן, נראה לי שהוא שמרני בדעותיו כמו חלום ולכן נראה לו הגיוני שדלריום ותשוקה יהיו ככה, אבל לא מוות.נורא שיעשע אותי שבישיבה של המשפחה דלריום ותשוקה היו חצי עירומים, וגורל הכריח את מוות ללבוש סוג של שמלה וחלום נראה כאילו יש לו מקל בתחת עם הגלימות והפאה. הפאה הזאת דפקה לי את כל החלק הזה של הפרק, זה הציק לי ברמות מוזרות.
כן, זה בהחלט נראה מדהיםאבל חוץ מזה מעניין ואני הולכת לראות את פרק 2 עכשיו.
והויזואליה מדהימה. רואים ששפכו מלא כסף על אפקטים וכאלה.
אתה יודע מה מעצבן? בגלל שזאת סדרה ישראלית ולא אמריקאית אין פאנדום חזק מספיק שיעלה לי מלא קטעים קצרים מצחיקים או חמודים ליוטיוב שאני אוכל לצפות בהם רנדומלית בלי לראות פרקים שלמים כמו שאני עושה עם כל סדרה שאני מסיימת ומתגעגעת אליה.נותר לי רק לסיים את האולפן שלי בנץ ואז לא תהיה לי ברירה אלא להתחיל צפיות חוזרות אם אני ארצה יותר.
וואי זה ממש מעצבן.אתה יודע מה מעצבן? בגלל שזאת סדרה ישראלית ולא אמריקאית אין פאנדום חזק מספיק שיעלה לי מלא קטעים קצרים מצחיקים או חמודים ליוטיוב שאני אוכל לצפות בהם רנדומלית בלי לראות פרקים שלמים כמו שאני עושה עם כל סדרה שאני מסיימת ומתגעגעת אליה.
ואוף כמה קטעים קצרים מצחיקים יכלו להיות פה![]()
וואי לי ממש ההפך.האמת שאני פחות מתלהבת מהעונה הקודמת, לא יודעת למה.
כאילו הפרקים בינתיים עושים לי בעיקר קרינג' רציני, אבל לא ממש מעבר. אוף, זה כאילו משהו מוזר ולא מסתדר לי בראש.
נתקלתי בה גם.יש קצת פאנדום - נתקלתי באיזו קבוצת פייסבוק שמוקדשת לסדרה
וואי אני ממש לא מבין איך לא אהבת.טוב אלו היו שש שעות בשבוע עמוס שלא יחזרו אף פעם.
לפחות זה לא היה על חשבון זמן שהיה אמור להיות מוקדש לקריאה אלא ליוטיוב.
נו, שוין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.