דיוני סדרות #140

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם You וגם אחרי העבודה ראיתי You.
וואי הייתי בשוק בסוף פרק 5. ג'ו רוצח מישהו ומצולם עושה את זה.
זה הרגיש נהדר. אבל גם אז מה יהיה בשאר פרקי העונה?
ואז קיבלנו את פרק 6 עם הסיפור של לואיז/ברונטה ואויש איזו דפוקה. איך עם כל זה היא בעצמה נפלה לתוך הקסם והשקרים שלו?
אם כי החברים שלה באמת אדיוטים שהם לא דיברו איתה באופן שקול ולחצו עליה כשהם ראו שהיא מפקפקת.
ובאמת הבחור ההוא היה מניאק שהוא היה מוכן לסכן את החיים שלה,
אבל הורג אותי שג'ו רצח אותו אחרי שהוא הפליל את אבא שלו
ואחרי כל זה ג'ו בטח יצא מהפשע הזה זכאי על טיעון של הגנה עצמית.
ומה באמת עם דוקטור ניקי? האם הוא עדיין בחיים?
כי היה קטע בעונה 2 שפורטי נפגש איתו והבנו שהוא יודע שג'ו הפליל אותו, אבל הוא מרגיש אשם על כך שהוא שכב עם בק ולכן לא מערער על נושא הרצח.

במקביל קייט סוף סוף קולטת מה קורה (ואחותה מספרת מה קרה לה)
אבל כמובן קייט לא מערבת את המשטרה. לפחות יש לה את התירוצים שלה, אבל זה עדיין מטופש. והאח שלה לחלוטין צודק שהיא צריכה לעשות את זה גם אם זה אומר שהיא תיפול.
ולפחות קייט לא התעמתה עם ג'ו סתם לבד אלא היו לה שומרים.
אם כי גם הקטע שהיא דוחפת אותו ממנה בכוחות עצמה היה חזק, אבל טוב שהיא לא פשוט מסתמכת על עצמה.

אבל לא משנה מה, עכשיו יש דברים בחוץ על ג'ו.
ויש כל כך הרבה אנשים מהעבר שהגיוני שיכולים לצוץ ולספר עליו דברים.
זה מדהים אותי שלא יותר אנשים קישרו אותו למוות של בק,
אבל חוץ מזה הגיוני שהמשפחה של לאב ירצו להפיל אותו.
ואני מאוד מקווה שקייט מספיק בת אנוש כדי להציל את הסטודנטית שג'ו הפליל בסוף עונה 4 (אני קיוויתי שקייט לא מודעת ממש למה שהוא עשה, אבל מסתבר שהיא כן הייתה מודעת)
והאם קייט עשתה את הקישור לכך שהוא רצח את החברים שלה בעונה 4?

*אגב רק לפני יומיים קלטתי שברונטה היא ג'נין מסיפורה של שפחה.

בשלב מסויים גם ראיתי פרק של האחיין שלי בנץ (אני מתאמן על פלאנק וזה עוזר לצפות במשהו בטלפון תוך כדי)
היה משהו חמוד בזה שיוני היה צריך להקשיב לעצות של אמא שלו.
והיה גם משהו חמוד בזה שבנץ ממש מנסה להרשים את נטע.
(ומשהו ממש עצוב בכך שאני כל הזמן שוכח את השם של נטע ואז אני נכנס לדף ויקיפדיה של הסדרה רק בשביל להזכר בו).

כמה עלים יש לארטישוק? כי מרגיש לי שבנצי משתמש בכוחות שלו כל הזמן ותכך יגמרו לו

אני ממש מתקרב לסוף העונה של You ואולי הייתי מגיע לזה לולא ארוחת חג ותגובות בשאלון החודשי

דיברגנט חדש

Well-known member
שמתי את עיניי בסדרה מחלקה Q וזאת מהסיבה שהיא מהיוצרים של הסדרה המעולה גמביט המלכה.
סדרה בת 9 פרקים על פקד בילוש קארל מורק שמקבל את המחלקה הזאת לפיענוח פשעים לא פתורים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז ויתרתם על הרעיון לעשות לזה שרשור משלו?
כן :-D

הרבה.
אני צריך הרבה חיזוק חיובי לפני שאני פתוח שרשור

שמתי את עיניי בסדרה מחלקה Q וזאת מהסיבה שהיא מהיוצרים של הסדרה המעולה גמביט המלכה.
סדרה בת 9 פרקים על פקד בילוש קארל מורק שמקבל את המחלקה הזאת לפיענוח פשעים לא פתורים.
כן את זה ואת Godless שגם הייתה ממש טובה.
אבל בכל זאת אני מחכה לשמוע קצת ביקורות כי לפעמים ליוצרים יש נפילות.
והקונספט הכללי של הסדרה לא במיוחד מושך אותי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום*:
התחלתי את היום עם You וסיימתי את הסדרה!!!
48 ימים אחרים שהתחלתי. מה שאומר שראיתי בממוצע 0.96 פרקים ביום.
הולי שיט עכשיו הסתכלתי על השחקנים בIMDB וגיליתי שמי שמשחקת את קייט היא אליסון מGhosts. בכלל לא זיהיתי. כאילו בגלל שקייט היא כל כך אצילה וחזקה תמיד נראית ואליסון תמיד נראית.. לא ככה.

בכל מקרה היה יחסית הסיום שציפיתי.
מיליון פעמים כמעט הפילו את ג'ו והוא איכשהו שורד.
כלומר תפסו אותו ושמו אותו בכלוב שלו, אבל איכשהו לא הביאו שומרים שישמרו עליו. (ואיך הוא ידע שהוא יצטרך להחביא מפתח על בתוך הגוף שלו? הוא לא עשה את זה עד כה בכל הסיבוכים שלו)
ברונטה איכשהו נפלה בקסמיו באופן הזוי. אבל אז גם נפלה החוצה מהם על ידי שיחה מאוד קצרה עם מריאן.
לפחות הוא בסוף לא מת אלא מגיע לכלא. לא רציתי בשבילו סיום קל של מוות.
(וכן, חלק סדיסטי בי ישמח אם עוד עשר שנים יהיה המשך)

היה נחמד שהחזירו קצת דמויות מהעבר כמו פיבי ומריאן. ואני ממש שמח שהחזירו את סוניה לסגירת הסיפור שלה.
אבל היה לי נורא חבל שרבים לא הביאו. למשל התבקש שיביאו את דוקטור ניקי (ג'ון סטאמוס) לאור זה שג'ו הרג את הבן שלו בעונה הזאת.
ולפחות אותו הזכירו. את אלי (ג'נה אורטגה) בכלל לא הזכירו למרות שבעונה 3 ג'ו דיבר מידי פעם על כך שהוא שולח לה כסף. ואומנם הוא לא הרג את אחותה, אבל הוא היה די אחראי למה שקרה לה.
היה נחמד שראינו שוב את וויל, אם כי מטריד שהוא עדיין עוזר לג'ו לא משנה מה.
ולפחות קייט לא מתה. זה בעיקר היה לי עצוב על הנרי אם הוא שוב היה מאבד אמא. גם ככה יש לו שני הורים ביולוגיים שהם רוצחים והוא כבר ננטש פעם אחת. לפחות משהו נשאר לו והוא אולי לא יגדל דפוק כמו אבא שלו.

אחר כך ראיתי את הפרק החדש של ריק ומורטי. וזה היה יחסית נפילה :-( (ואחרי שהייתה לי אתמול שיחה עם חבר של אחיינית שלי על כמה הסדרה הזאת מעולה)
פשוט פרק מלא באקשן בין כוכבי מגניב.
אבל אני מצפה לערך מוסף מריק ומורטי.
שלא לדבר על מורטי. או מישהו. לא היה אף אחד בפרק מהמשפחה חוץ מריק ובת' מהחלל.
לפחות ראינו שוב את בירדפרסון והבת שלו.

בסוף היום ראיתי את הפרק השלישי של Conan O'Brien Must Go שזה אומר שגם סיימתי את העונה שלה.
ואם אני כבר עושה חישובים אז התחלתי את העונה לפני 16 ימים. מה שאומר שראיתי בממוצע 0.1875 פרקים ביום. (כן, אני עד כדי כך משועמם כנראה)

עריכה:
במעט שכחתי שגם ראיתי פרק של האחיין שלי בנץ
אבל אני לא יודע אם לכתוב על זה כאן או בשרשור ייעודי.

*הפינה זוכת הפרסים

didalf

Well-known member
אז ויתרתם על הרעיון לעשות לזה שרשור משלו?
אני צריך הרבה חיזוק חיובי לפני שאני פתוח שרשור
מרגיש לי שאין מספיק מה להגיד על זה בשביל שרשור

ספוילר: You - פרק 5X10 - סיום סדרה
אבל האם זיהית שוב שיר של טיילור?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמובן שידוע לי
לא שאני מצפה שזה שיר שתכיר אבל כן קיוויתי שתזהה את הקול שלה
לא שמתי לב לזה,
אבל זה מזכיר לי שדווקא כן שמתי לב לשיר של אוליביה רודריגו vampire בפרק לפני

האחיין שלי בנץ 3X13
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הבדיחות על מתכנתים זומבים צחקתי בקול:-D:-D:-D:-D
האחיין שלי בנץ 3X13
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הבדיחות על מתכנתים זומבים צחקתי בקול:-D:-D:-D:-D
הולי שיט.
מלונה אני מצפה לזה, אבל אני בשוק שעדי ראתה כל כך מהר כל כך הרבה פרקים

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם הפרק הראשון של עונה 4 של Welcome to Wrexham
ואז אחרי העבודה סיימתי אותו.
וזה הכל!
(ואני מסרב לפתוח יותר את הטלוויזיה כי אני צריך ללכת לישון בשעה נורמלית לפעמים)

רוב הפרק היה די משעמם וכבר חשבתי לעצמי שבאמת לא ברור לי למה אני רואה סדרה דוקומנטרית על קבוצת כדורגל.
אבל אז שארית הפרק הזכירה לי שהם יודעים לעשות את זה טוב ואיכשהו אפילו קצת מרתק.

didalf

Well-known member
אבל זה מזכיר לי שדווקא כן שמתי לב לשיר של אוליביה רודריגו vampire בפרק לפני
נייס

הולי שיט.
מלונה אני מצפה לזה, אבל אני בשוק שעדי ראתה כל כך מהר כל כך הרבה פרקים
מה? הייתי בפרק 10 לפני כמה ימים, התקדמתי 3 פרקים|למטה|
אה אני גם הגעתי אתמול לפרק 10.

דורי 1981

Well-known member
רואה את מחלקה קיו. וואו. ובמיוחד מרק בונאר (קטסטרופה, רגשות אשמה, החידון ועוד).

snirf

Active member
שמעתם על OVERCOMPENSATING(=פיצוי יתר)? סדרה קומית להט"בית באמזון שעלתה לאחרונה...
@טוני החתול @didalf מתכוונים לצפות בה?
מתכוון היום להתחיל, נשארו לי 2 פרקים אחרונים של "הדרך הצרה אל הצפון העמוק":sleep: (הסדרה עם ג'ייקוב אלורדי) ואעבור אליה.

וגם- נשאר לי פרק אחרון של HACKS:cry: ואני מת להגיב עליה אחרי פרק 9 שצפיתי...אבל כבר ארכז תגובת סיום עונה כזאת כשאסיים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שמעתם על OVERCOMPENSATING(=פיצוי יתר)? סדרה קומית להט"בית באמזון שעלתה לאחרונה...
לא יודע לגבי עדי|חזיר| אבל אני מתכנן עליה בלי התלהבות יתרה. כלומר הקונספט מושך אותי, אבל שמעתי שהביצוע הוא לא משהו. אבל אני מקווה שאני אהנה.
אם אתה גם מתחיל אז זאת תהיה לי דחיפה טובה להתחיל.
מתכוון היום להתחיל, נשארו לי 2 פרקים אחרונים של "הדרך הצרה אל הצפון העמוק":sleep: (הסדרה עם ג'ייקוב אלורדי) ואעבור אליה.
אז אפשר לוותר.

*אבל אם כבר אלרודי הבנתי שעוד שבועיים יוצא הסרט הלהטבי On Swift Horses שבו הוא מככב.
וגם- נשאר לי פרק אחרון של HACKS:cry: ואני מת להגיב עליה אחרי פרק 9 שצפיתי...אבל כבר ארכז תגובת סיום עונה כזאת כשאסיים.
כן כן תכתוב
אני כתבתי על שני הפרקים האחרונים
כאן על פרק 4X09:

וכאן על פרק סיום העונה:

*אבל תגיב כאן כדי לא לעשות לי בעיות של למצוא.

snirf

Active member
לא יודע לגבי עדי|חזיר| אבל אני מתכנן עליה בלי התלהבות יתרה. כלומר הקונספט מושך אותי, אבל שמעתי שהביצוע הוא לא משהו. אבל אני מקווה שאני אהנה.
אם אתה גם מתחיל אז זאת תהיה לי דחיפה טובה להתחיל.

אז אפשר לוותר.

*אבל אם כבר אלרודי הבנתי שעוד שבועיים יוצא הסרט הלהטבי On Swift Horses שבו הוא מככב.

כן כן תכתוב
אני כתבתי על שני הפרקים האחרונים
כאן על פרק 4X09:

וכאן על פרק סיום העונה:

*אבל תגיב כאן כדי לא לעשות לי בעיות של למצוא.

אז ממליץ לשניכם @טוני החתול @didalf על "פיצוי יתר" (על אף השם הלא-מושך), אתם תאהבו! קומדית נונסנס כייפית שתעשה לכם את הסופ"ש
אני אתמול עשיתי בינג' של 6 מתוך 8 פרקים ומאוד נהניתי! רציתי לסיים את כולה, אבל כבר הייתי צריך ללכת לישון...אז מאוד מקווה להספיק לצפות ב-2 האחרונים בקרוב.
מסתבר שהשחקן הראשי הוא גם היוצר של הסדרה, קטע! מניח שהוא כתב בהקצנה את החוויות שלו מהקולג'.
חיפשתי אודותיו בIMDB ומסתבר ששיחק בחידוש של QAF אבל לא זוכר אותו משם...

קצת רקע שימשוך אתכם לצפות-
זאת סדרה שמקצינה ומגחיחה את כל הפאסון/פוזה שכל אחד בא איתה לקולג'- הדמות הראשית הוא גיי בארון שמנסה להשתלב ולשחק אותה הגבר-גבר מול שאר הגברים...והראשית שלצידו היא מוזרה כזאת/באה ממשפחה פרימיטיבית, ולכן גם היא מנסה איכשהו להשתלב עם כל החבורת בנות הצפונבוניות שמעניין אותן רק סקס, בנים ולבלוט כמה שאפשר...
יש שם דמות בלונדינית קורעת (השותפה של הראשית) שמספקת הרבה רגעים מצחיקים לאור היותה דמות מינית כזאת.
זאת סדרת נונסנס, אבל מדי פעם יש גם מעבר לכך...היא לא רק קומית-סתמית שכזאת.
בקיצור- אין לי ספק שתיהנו ואז תודו לי אח"כ :p מחכה לרשמיכם.

ו @טוני החתול כן, חסכתי לך, אפשר לוותר על הסדרה של אלורדי.
כן שמעתי על הסרט שעתיד לצאת.
ותודה על הטרחה לגבי הלינקים של HACKS, אגיב בינתיים על 4X9 כי הייתי ממש להוט אחרי הפרק להגיב והדחקתי את זה עד לסיום העונה...מקווה לסיים אותה היום/בסופ"ש.

didalf

Well-known member
שמעתי, היא עדיין ב"אולי".
אם אתה גם מתחיל אז זאת תהיה לי דחיפה טובה להתחיל
שמעתי ביקורות לכאן ולכאן אז לא יודעת

למעלה