דיוני סדרות #138

דיברגנט חדש

Well-known member
התחלתי לראות את העונה השנייה של Unseen עם השחקנית שחשבתי היא אתה אחת מהסדרה המאה כפי שכתבתי בתגובה #28 שלי :)
אהבתי את העונה הראשונה ונראה איך תהיה העונה השנייה, סה"כ 6 פרקים.
סיימתי ואני מתפלא שאף אחד לא צפה בסדרה, מאוד חמודה ומומלצת.

Lhuna3

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוב פעם הקהל הכי אוהב את ישראל למרות שהשופטים מקפחים אותנו!
מקום שני בהפרש קטן
:-D
ענק!
אני שמחה שלא מקום ראשון כי ממש לא היה לי כוח לבלאגן הפוליטי שזה היה גורם לו עם כל המדינות שהיו מחרימות ומסרבות לבוא, מבחינתי זה ההישג הכי מושלם שיש, אחרי הצבעת השופטים היינו מקום 15 או משהו כזה, ואז הקהל העיף אותנו למקום שני
כלומר בעצם הכי הרבה נקודות מהקהל בבית.
על אפם וחמתם של המפגינים נגדנו.
זה הכי ניצחון שיש.
יאללה אזעקה ביי

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוב פעם הקהל הכי אוהב את ישראל למרות שהשופטים מקפחים אותנו!
מקום שני בהפרש קטן
ענק!
אני שמחה שלא מקום ראשון כי ממש לא היה לי כוח לבלאגן הפוליטי שזה היה גורם לו עם כל המדינות שהיו מחרימות ומסרבות לבוא, מבחינתי זה ההישג הכי מושלם שיש, אחרי הצבעת השופטים היינו מקום 15 או משהו כזה, ואז הקהל העיף אותנו למקום שני
כלומר בעצם הכי הרבה נקודות מהקהל.
זה הכי ניצחון שיש.
יאללה אזעקה ביי
אני מתה שהחותים ככ התרגשו בשבילנו שהם שלחו טיל שמחה, כדי שאף אחד לא יחכה לבוקר לגלות😂😂

מקום שני זה באמת מושלם זה לנצח בלי החלק המעיק של לארח את הבלגן הזה.

וזה שזה מגיע מהקהל בפרצוף של האנטישמים האלה זה גם נהדר כמובן.

(לא באמת עקבתי כן? נכנסתי לוואלה וראיתי את התוצאות)

Lhuna3

Well-known member
אני מתה שהחותים ככ התרגשו בשבילנו שהם שלחו טיל שמחה, כדי שאף אחד לא יחכה לבוקר לגלות😂😂
כן חשבתי גם אני כמה נחמד מצידם להעיר את כל הישראלים בשביל לשמוח מההישג :-D

בדיוק!

LeAnnDylan

Well-known member
פעם כשגרתי בארץ, הייתה לי קבוצת חברות שהכרתי בתפוז והייתה לנו קבוצת וואטאספ וכל שנה בזמן האירוויזיון הייתי צריכה להשתיק את הקבוצה כי הייתי מתעוררת ללמעלה מאלף הודעות שלהן חופרות במהלך השידור.
לפני 3 שנים כשצפיתי באיריווזיון בפעם הראשונה (נועה קירל, כפרעליה) הן פתאום הפסיקו עם המסורת של לחפור בקבוצה. עד שאכפת לי מהדבר הזה פתאום אף אחד לא מדבר|שפם|
גם שנה שעברה צפיתי בשביל עדן גולן ואף אחת בקבוצה לא זרמה עם חפירות. השנה החלטתי לחפור להן במקום ובמקביל מצאתי לי עוד חברה מאיזו מדינה שאני לא יודעת להגות את שמה שמדבר צרפתית כי פעם צרפת כבשו אותם או משהו ועכשיו הטלוויזיה שלהם משדרת בצרפתית או משהו בסגנון (לא חשוב) קיצר היא בעד צרפת אבל היא גם מאוד אוהבת את יובל אז לירלרנו כל השידור. היה כיף. כמעט כמו מסיבות סופרבול:-D

LeAnnDylan

Well-known member
היום במה ראיתי היום:
התחלתי את היום עם חמשת הפרקים הנותרים בעונה 4 של Love, Death & Robots וכפי שכבר כתבתי לא במיוחד התרשמתי מהם.
אם כי נראה לי שכבר הייתי עם טעם רע בפה אז אולי שפטתי אותם יותר מידי בחומרה. פרק 8 היה מעניין, פרק 9 היה לפחות מצחיק ובפרק 10 נראה לי שלא מספיק התרכזתי ואני אולי אראה אותו שוב.

אחר כך ראיתי את פרק 3X10 של מסע בין כוכבים: הדור הבא.
הסיבה - אני מקשיב לפודקאסט שמסקר את כל פרקי הסדרה והם הגיעו לפרק הזה. אז צפיתי בפרק הזה, 42 דקות, שראיתי בטח כמה פעמים ב35 שנה מאז שהוא יצא על מנת שאני אוכל להקשיב לפרק פודקאסט של 17 דקות. לזכותי אני עושה את זה רק עם פרקים שיש להם ציון IMDB גבוה.
חוץ מזה, זה באמת פרק טוב יחסית.
קצין רומולני עורק לאנטרפרייז על מנת להזהיר את הפדרציה שהרומולנים מתכוננים למתקפת פתע על הפדרציה.
זה היה נראה די ברור שמשהו כאן לא נכון וזכרתי מספיק מצפיה בעבר כדי להזכר שזה לא שהוא שיקר, אלא שהמפקדים שלו גרמו לו להאמין שהם מתכוננים למתקפה על מנת שהוא יערוק ואז המידע שלו יוביל את האנטרפרייז למלכודת.
מה שלא זכרתי זה שהקצין הזה בעצם שיקר לגבי הזהות שלו, הוא למעשה היה גנרל ידוע שאחרי שנים במלחמות התחיל להאמין שכל המלחמות של האימפריה הרומולנית יהרסו אותה והוא רוצה שילדיו יחיו בשלום, אפילו אם הם יצטרכו לגדול עם הבושה של זה שאבא שלהם היה בוגד באימפריה.
בסוף מתוך יאוש הוא מתאבד.

אז הייתי במכון כושר והקשבתי לפודקאסט האמור ובנוסף לפרק של הפודקאסט beautiful/anonymous.

בהמשך היום צפיתי בפרק החדש של דוקטור הו
והיה פרק די טוב. לא מדהים, אבל בסדר. וגם היו כמה דברים מפתיעים.
כנראה בכוונה סידרו מראש שהפרק יופיע באותו יום כמו הגמר אורוויזיון. שזה נחמד.
היו בפרק הופעות אורח של שני אנשים מעולם הבידור ששיחקו בערך את עצמם. האחד שאני מכיר - גרהם נורטון, ואחד שאני לא מכיר בשם Rylan Clark. ואיכשהו זה השתלב בסדר עם זה שבסוף הפרק מגלים שכדור הארץ באמת נהרס ב2025 (כפי שנרמז בעבר).
באופן כללי היו אולי יותר בדיחות שאומרות משהו לאנשים שאוהבים את האירוויזיון ועברו מעל הראש שלי.
אז יש את תחרות השירים הבין כוכבית. וכמובן שיש בעיות. אבל הבעיות הם דווקא יחסית שונות. זה לא אל, זה לא איזה גזע חייזרי מרושע, אלא פעולת טרור של שני אינדיבידואלים מגזע חייזרי שנעשה נגדו עוול נוראי ומאז מושמץ נורא בכל היקום. אבל זה חתיכת אירוע טרור כשההתחלה שלו זה הריגת איזה מאה אלף איש ואז בהמשך אמור להרוג 3 טריליון איש. וזה לחלוטין נראה שבאמת מתו שם מאה אלף איש, אבל אז מסבירים שבעצם עדיין יש דרך להציל אותם אפילו שנראה שהם שוחררו לחלל הפתוח וקפאו. כלומר גם הדוקטור שוחרר לחלל וקפא, אבל הוא הדוקטור אז זה שהוא הצליח לשרוד היה פחות מפתיע.
מה שהיה מוזר זה שכל הזמן דיברו על כך שבני האדם נשארו בחיים בזכות איזה כוח שנקרא Mavity. וממש היה אפשר לשחק משחק שתיה עם המילה הזאת כי כל הזמן אמרו אותה. אבל הנחתי שזאת סתם מילת טכנו-באבל מומצאת, ורק בחצי השני של הפרק התחלתי לקלוט שבעצם הכוונה שם היא לכוח הכבידה וזה הכל קשור לכך שאי שם עוד בפרקים החדשים של טננט היה את הקטע שהמילה gravity הפכה לmavity בגלל אייזק ניוטון. אני לא יודע אם הזכירו את זה בעוד הרבה פרקים. אני תוהה אם בשלב מסויים יחזירו את המילה חזרה או שלאורך כל שארית הסדרה ימשיכו לקרוא לזה מאביטי.
יש את הקטע הדי קלאסי שבו הדוקטור חושב שהמלווה שלו נהרגה והיא חושבת שהוא נהרג וגם הטארדיס הולכת לאיבוד. וכמובן הכל בסדר בסוף, אבל הדוקטור נעשה כל כך רותח שהוא ממש מענה את הנבל של הפרק אחרי שהוא כבר הביס אותו וזה לחלוטין צעד יותר ממה שראינו אותו הולך עד כה.
ובצד של העלילה העונתית, מעבר לזה שגילינו שכדור הארץ הושמד ב2025, גם גילינו שהאישה המבוגרת שעקבה אחרי הדוקטור בזמנים שונים היא למעשה הראני - שזאת דמות של טיים לורד ששמעתי שהייתה קיימת בסדרה בעבר וזה בערך כל מה שאני יודע עליה.
חוץ מזה פעמים במהלך הפרק הדוקטור רואה חזיונות של הנכדה שלו.
אני מקווה שהפעם באמת נגלה משהו שקשור לנכדה שלו וזה לא יהיה הטעיה כמו בעונה הראשונה. כי לעשות את זה פעמיים זה מוגזם.
הפרק הבא הוא הפרק לפני אחרון אז אני מצפה שיהיה משמעותי.

וסיימתי את היום עם הפרק הראשון של העונה החדשה של Conan O'Brien Must Go שבה הוא מבקר בספרד.
אני מאוד בעניין קונאן בזמן האחרון בגלל שאני מאוד אוהב את הפודקאסט שלו (או אולי טכנית שלושה פודקאסטים שונים שהוא עושה)
אז מאוד נהניתי מהפרק. בעיקר כל הקטעים שבהם קונאן נפגש עם מעריצים שלו שהיו לו שיחות איתם דרך הפודקאסט.
פחות אהבתי שחלק די גדול מהפרק היה עם השחקן חאוויאר ברדם. אין לי משהו נגדו, אבל יותר מצחיק לדעתי כשקונאן עם המעריצים שלו.
אז בעצם ראיתי/האזנת ל-8 דברים. שזה די מרשים אבל לא מרשים כמו היום שהיה לך אתמול.
נראה לי שאני צריכה להדביק את הפער.
אני לא מתכוונת להתחיל לראות 8 פרקים ביום כמוך, אבל נשאר לי עוד יום לסופ"ש (סתמו, ראשון זה סופ"ש) ואני מתכננת לפחות לנסות לסיים את מה שברשימת הוויקנד וואצ' שלי (מינוס hacks כי לא באמת בא לי על זה).

limors2

Well-known member
פעם כשגרתי בארץ, הייתה לי קבוצת חברות שהכרתי בתפוז והייתה לנו קבוצת וואטאספ וכל שנה בזמן האירוויזיון הייתי צריכה להשתיק את הקבוצה כי הייתי מתעוררת ללמעלה מאלף הודעות שלהן חופרות במהלך השידור.
לפני 3 שנים כשצפיתי באיריווזיון בפעם הראשונה (נועה קירל, כפרעליה) הן פתאום הפסיקו עם המסורת של לחפור בקבוצה. עד שאכפת לי מהדבר הזה פתאום אף אחד לא מדבר|שפם|
גם שנה שעברה צפיתי בשביל עדן גולן ואף אחת בקבוצה לא זרמה עם חפירות. השנה החלטתי לחפור להן במקום ובמקביל מצאתי לי עוד חברה מאיזו מדינה שאני לא יודעת להגות את שמה שמדבר צרפתית כי פעם צרפת כבשו אותם או משהו ועכשיו הטלוויזיה שלהם משדרת בצרפתית או משהו בסגנון (לא חשוב) קיצר היא בעד צרפת אבל היא גם מאוד אוהבת את יובל אז לירלרנו כל השידור. היה כיף. כמעט כמו מסיבות סופרבול:-D
חחחחחחחח שכחתי שהיית מודיעה לנו כמה הודעות היו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מקום שני בהפרש קטן
ענק!
כלומר בעצם הכי הרבה נקודות מהקהל בבית.
זה הכי ניצחון שיש.
יאללה אזעקה ביי

היה לי זמן בבוקר להציץ כאן ולראות שניצחנו.
ואז גם לגלות שהייתה אזעקה בלילה.
וכן, היא הייתה גם איפה שאני הייתי (הקב"ט של המושב תמיד כותב כשצריך להכנס למקלטים) אבל אני ישנתי עמוק מספיק כדי שזה לא יעיר אותי.

בכל מקרה אני שמח גם לגלות ש"זכינו"
כי באמת אם היינו צריכים לארח זה היה ברוך ענקי של החרמות.
וקיבלתי קרדיט על השמעת הדעה הזאת בעבודה ולא נתתי לכן קרדיט.

אז בעצם ראיתי/האזנת ל-8 דברים. שזה די מרשים אבל לא מרשים כמו היום שהיה לך אתמול.
נראה לי שאני צריכה להדביק את הפער.
אני לא מתכוונת להתחיל לראות 8 פרקים ביום כמוך, אבל נשאר לי עוד יום לסופ"ש (סתמו, ראשון זה סופ"ש) ואני מתכננת לפחות לנסות לסיים את מה שברשימת הוויקנד וואצ' שלי (מינוס hacks כי לא באמת בא לי על זה).
זה יצא 8? את יודעת שהפרקים של "אהבה, מוות ורובוטים" זה פרקים קצרים של 10 עד 15 דקות.
בכל מקרה היום אני בעצם עובד אז יהיה לי פחות.

אגב, שמתי לב שהרשימת וויקאנד וואצ' שלך נעשתה ארוכה כמעט כמו שלי.

Lhuna3

Well-known member
חוצפה!
אני חושבת שממש אפשר היה לראות את החרדה על הפנים של המנחות ברגעי ההכרעה, כשזה נראה היה סיכון גדול שיצטרכו להכריז על זכיה של ישראל ואיזה בלאגן עלול להתעורר מזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושבת שממש אפשר היה לראות את החרדה על הפנים של המנחות ברגעי ההכרעה, כשזה נראה היה סיכון גדול שיצטרכו להכריז על זכיה של ישראל ואיזה בלאגן עלול להתעורר מזה.
למרות שתכלס האיחוד גם היה אומר שזה לא יהיה בישראל מאותה סיבה שלא עשו באוקראינה כשהם זכו לפני איזה שנתיים - כי אנחנו במלחמה.
כלומר אנחנו כבר התרגלנו לזה שיש אזעקות כל הזמן, אבל זה לא מצב נורמלי.

אבל זה היה יכול להיות מצחיק אם היינו מארחים את האירוויזיון, אבל בקפריסין

LeAnnDyIan

Well-known member
חח כן וכל שנה הייתן מנסות להתעלות על המספר של השנה הקודמת ואז אני משוכנעת שסתם הייתן שולחות מלא הודעות קצרות בנפרד במקום באחת נורמלית😒
זה יצא 8? את יודעת שהפרקים של "אהבה, מוות ורובוטים" זה פרקים קצרים של 10 עד 15 דקות.
אה אוקיי. זה אומנם קצר אבל זה עדין די מרשים שצפית בהרבה דברים, אז כל הכבוד!
אגב, שמתי לב שהרשימת וויקאנד וואצ' שלך נעשתה ארוכה כמעט כמו שלי.
כן, אבל גם הצלחתי כמעט להשלים אותה!! חסר לי בה רק הפרקים של הלוטוס הלבן והאחרונים מבינינו כי שניהם בימי ראשון. (ז״א האחרונים מבנינו זה ביום ראשון. את הלוטוס הלבן אני יכולה לראות מתי שאני רוצה, אז אני מקציבה לעצמי פרק שבועי בראשון)
מי אומר ברוך?? מה אתה בן 300?!😂
😂😂😂
למה אני לא מופתעת😂

didalf

Well-known member
אה זה חדש אצלך? למה חשבתי שתמיד היה לך מאד אכפת מהאירווזיון?

מזל שיש לך למי להציק:-D

אה רגע את חלק מהקבוצה שחפרה לדילן באירווזיונים? אז חצופה למה לא דיברת איתה עכשיו?:-D מסכנה היא נאלצה לפנות לצרפתים!!!

היה לי זמן בבוקר להציץ כאן ולראות שניצחנו.
ואז גם לגלות שהייתה אזעקה בלילה.
וכן, היא הייתה גם איפה שאני הייתי (הקב"ט של המושב תמיד כותב כשצריך להכנס למקלטים) אבל אני ישנתי עמוק מספיק כדי שזה לא יעיר אותי.
וואו ניק אתה האדם המנותק במדינה מדהים:-D
רוב עם ישראל גילה שניצחנו כבר ב2 בלילה הודות למוחמד חובב האירווזיונים מתימן.
(אגב אותי האזעקה לא העירה כי עוד לא נרדמתי, כבר הייתי ערה|פנים|)

בכל מקרה אני שמח גם לגלות ש"זכינו"
זה בסדר זאת הדעה של חצי מדינה זאת לא דעה מקורית במיוחד.

חחחחחחחחח כן?:-D
כאילו הגיוני אבל מצחיק:-D
אני בטוחה שבהנהבלת האירווזיון הזיעו כהוגן:-D

חח כן וכל שנה הייתן מנסות להתעלות על המספר של השנה הקודמת ואז אני משוכנעת שסתם הייתן שולחות מלא הודעות קצרות בנפרד במקום באחת נורמלית😒
:-D:-D

:-D:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אה רגע את חלק מהקבוצה שחפרה לדילן באירווזיונים? אז חצופה למה לא דיברת איתה עכשיו?:-D מסכנה היא נאלצה לפנות לצרפתים!!!
כי למישהו היה חשוב יותר ללכת להופעה של גידי גוב בזמן שיובל מופיעה!!🙄🙄🙄🙄

סתם זה היה רק בחצי גמר ובסוף ההופעה הסתיימה לפני שיובל עלתה לבמה אבל הוא עדין אנטישמי שהופיע כשישראל מופיעה וליאורה גם אנטישמית שהלכה להופעה במקום לשבת בבית עם פופקורן

Lhuna3

Well-known member
סליחה |שפם| אני אמרתי את זה הראשונה בארץ ואני dare מישהו להוכיח אחרת!!
ולכן כל מי שאומר את זה אמור לתת לי קרדיט!
חחחחחחחחח כן?:-D
כאילו הגיוני אבל מצחיק:-D
אני בטוחה שבהנהבלת האירווזיון הזיעו כהוגן:-D
כאילו אולי זה פרשנות שלי אבל תגידי לי את אם לא נראה לך שהאמצעית בעיקר בפאניקה, וזאת היתה ההבעה שלה בכל הרגעים האלו שלפני ההכרעה הסופית, היא ממש לא הצליחה להוציא חיוך מאולץ אפילו :-D

1747584010218.png

(משהו נחמד ולא קשור אחר שאפשר לראות פה זה שהשוויצרים הציגו את הדגלים של כל המדינות כריבוע כמו הדגל החריג שלהם, שלרוב מוצג שגוי כדי להתאים למלבן כמו כל שאר המדינות
1747584354738.png )

didalf

Well-known member
כי למישהו היה חשוב יותר ללכת להופעה של גידי גוב בזמן שיובל מופיעה!!🙄🙄🙄🙄
בושה וחרפה!
סתם זה היה רק בחצי גמר ובסוף ההופעה הסתיימה לפני שיובל עלתה לבמה אבל הוא עדין אנטישמי שהופיע כשישראל מופיעה וליאורה גם אנטישמית שהלכה להופעה במקום לשבת בבית עם פופקורן
אה אז זה עדיין לא מסביר למה היא לא אירחה לך לחברה בגמר:-D

אני חשבתי את זה לפני שראיתי את ההודעה שלך|זעם|

כאילו אולי זה פרשנות שלי אבל תגידי לי את אם לא נראה לך שהאמצעית בעיקר בפאניקה, וזאת היתה ההבעה שלה בכל הרגעים האלו שלפני ההכרעה הסופית, היא ממש לא הצליחה להוציא חיוך מאולץ אפילו :-D

1747584010218.png
חחחחחחחחחח וואי ממש:-D
(משהו נחמד ולא קשור אחר שאפשר לראות פה זה שהשוויצרים הציגו את הדגלים של כל המדינות כריבוע כמו הדגל החריג שלהם, שלרוב מוצג שגוי כדי להתאים למלבן כמו כל שאר המדינות
1747584354738.png
)
לפעמים את באמת קצת שלדון:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני בן 276 Thank you very much
ואני אומר ברוך כל הזמן.
אבל נראה לי שזאת פעם ראשונה שיצא לי לכתוב את המילה כי אחרי שכתבתי אותה וראיתי שזה נראה כמו בָּרוּךְ אז בדקתי אם באמת ככה כותבים את זה.
ולכן כל מי שאומר את זה אמור לתת לי קרדיט!
לחלוטין כולם חייבים לך קרדיט
אני חשבתי את זה לפני שראיתי את ההודעה שלך|זעם|
כן, זה מה שאת אומרת עכשיו. אבל אין לך הוכחות
רוב עם ישראל גילה שניצחנו כבר ב2 בלילה הודות למוחמד חובב האירווזיונים מתימן.
(אגב אותי האזעקה לא העירה כי עוד לא נרדמתי, כבר הייתי ערה|פנים|)
מצטער שלא עושים את האזעקות חזקות מספיק.

1747584010218.png
כן, היא נראית לא בטוב
1747584354738.png
)
חחחחח
אני מרגיש צורך שתוכיחי את זה. לדעתי תמיד מציגים את הדגלים בריבועים.

LeAnnDylan

Well-known member
אה זה חדש אצלך? למה חשבתי שתמיד היה לך מאד אכפת מהאירווזיון?
כן. בטח שחדש. למי אכפת מאירוויזיון אלא אם כן כולם אנטישמים וצריכים לתמוך במדינה שלך?:-P:
מזל שיש לך למי להציק:-D
אוקיי, קודם כל אני לא מסכנה. אני אוהבת את החברה הזאת והיה לי מצחיק איתה:-D
אבל לשם ההגינות, ליאורה אכן כתבה בקבוצה. וכך גם הבנות האחרות. אבל הייתי צריכה להפעיל אותן והיו בלחץ איזה 70 הודעות בקבוצה! אני דורשת להיות חלק משיחות האלף+ הודעות. כאילו את קולטת כמה הודעות היו יכולות להיות בקבוצה אם הן היו מאפשרות לי לחפור איתן?? אלף הודעות בלעדיי?!?! החופרת הראשית!
אני קצת מקנאה ביכולות השינה שלו. אותי כל רעש הכי קטן מעיר. אני לא יכולה לדמיין בכלל איך אפשר לישון בזמן אזעקה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן. בטח שחדש. למי אכפת מאירוויזיון אלא אם כן כולם אנטישמים וצריכים לתמוך במדינה שלך?:-P:
אבל תמיד כולם אנטישמים וצריך לתמוך במדינה שלנו.
אפילו אם יש לנו את השיר הגרוע ביותר, כל אלו שלא מצביעים לנו עושים את זה מתוך אנטישמיות.
אני קצת מקנאה ביכולות השינה שלו. אותי כל רעש הכי קטן מעיר. אני לא יכולה לדמיין בכלל איך אפשר לישון בזמן אזעקה.
אולי באמת הצופרים במושב שלי לא חזקים כל כך, גם כשאני ער אני לא מרגיש שזה כל כך חזק. אין לי בעיה להמשיך לצפות בטלוויזיה תוך כדי.
(לרוב אני עוצר את הטלוויזיה, אבל זה מתוך אינסטינקט שכשיש צפירה צריך לעצור כי זה לזכר משהו)

למעלה