מה יהיה עם החושך אבל??????
דווקא לא הפריע לי הפעם.
וואה וואה היו התרחשויות של פרק סיום ויש עוד פרק, מעניין.
אני יודע, כשהפרק התקרב לסיום ממש התחלתי לתהות האם באמת יש עוד פרק.
אז הם חוזרים לנעליים שלהם בהתחלה ואז צצים בחדר מתים. מצחיק שכל הסדרה הזאת היא סדרה של חדרי בריחה. גאד אני שונאת חדרי בריחה. אבל אם דיסני חכמים הם עושים חדר בריחה בהשראת הסדרה.
למה את שונאת חדרי בריחה? זה ממש כיף.
ושמעתי כבר מישהו שאמר שצריכים להוסיף לדיסנילנד חדרי בריחה בהשראת הסדרה.
זה די מגניב שזה חדר מתים שהוא גם חדר גידול צמחים (אומרים שאורות הם כאלו של גידול) שזה בדיוק החיבור של זה שהמכשפה הירוקה אחראית לסדר החיים והיא המוות.
אניוואי ג'ן מגלה שאגת'ה כבלה אותה ומשתחררת. גוד פור הר.
זה היה ממש נחמד. וממש כיף שלפחות מישהי אחת מהקובן קיבלה סוף טוב.
אני מקווה שנראה אותה בעתיד בMCU. זה שליליה קראה אותה עם קלף טארוט של High Preistess גורם לי לחשוב שאולי יהיה לה עתיד חשוב.
האם בילי באמת הרג ילד מסכן בשביל אח שלו? או שהילד הזה מת בכל מקרה? ויותר חשוב - האם זה הצליח??????????? האם הוא יתאחד עם טומי???
לא נראה לי. כמו שלא נראה לי שבילי הרג את וויליאם כשהוא נכנס לגוף שלו. נראה לי שכמו עם וויליאם זה גוף של ילד שבדיוק מת באותו זמן.
יחד עם זה, כמו שאנחנו מגלים בפרק הבא - בילי יוצר מציאות עם המוח שלו. אז בעיקרון יכול להיות שהוא יצר את המצב שבו הילד ההוא מת.
אז הוא לא התאחד עדיין עם בילי, אבל בשביל זה אנחנו צריכים סדרת המשך שאני רוצה שדיסני יכריזו עליה הרגע! (טכנית אולי הם הכריזו עליה, עדיין לא בדקתי באינטרנט מה אומרים על הפרקים האלו)
היה מרגש קצת ככשמעו את הקולות של וונדה ו-ויז'ן
כן, זה היה מאוד מרגש
כביכול הוא קיבל מה שהוא רוצה והוא גם השתחרר.
כן. מעניין אבל איפה הוא מצא את עצמו כשהוא יצא משם.
ג'ן כנראה מצאה את עצמה באדמה, אבל יכלה לחפור את דרכה החוצה.
ואז אג'תה מצליחה לגדל חיים כלומר פרח עם דמעה? חחח זה כזה דיסני. אבל יפה. אז השרשרת הזאת זה מזכרת מהבן שלה?
היה נראה לי ברור שהשיער בשרשרת זה של הבן שלה.
אבל את התליון עצמו היא לקחה מהגופה של אמא שלה (את זה ראינו עוד בוונדהויז'ן)
ואז היא יוצאת בבית וריו שם לעשות בלגן.
הולי שיט קרב באדאסיות
חחח ריו מאיימת ב"מוות באלף חתכים" איי סי וואט יו דיד דר

כל הכבוד לדילן אם זה מה שהתכוונת!
אה, זה מה שדובר עליו בה100?
כי זה דבר ידוע גם מחוץ.
ונשבעת שאני עדיין לא מבינה מה מערכת היחסים בינה לבין בילי? אכפת לה ממנו באמת? היא רק מנצלת אותו? אני כל שניה משנה את דעתי בהתאם למה שקורה.
נראה לי שהיא בעצמה לא יודעת.
בכל מקרה הוא צץ לו פול סקרלט ויץ' עם תלבושת וגלימה וכתר וכוחות ווהווו. סליחה פול וייקאן.
וויקאן (שני ווים, יוד אחת) אבל כן.
וממש דומה לתחפושת שלו בקומיקס. וזה נהדר.
מחיה אותה? זה היה נראה כאילו הוא פשוט הציל אותה מהמכה של ריו. לא? אוקי, עברו יותר מ14 שעות מאז שראיתי את הפרק.
ואז היא מוכרת אותו לריו. מאכזב.
אז זהו שלא ברור אם זה באמת מה שקרה.
כלומר היא באמת אמרה לריו שהיא תגרום לבילי להסכים למות (שזה מה שהיא אמרה שבעייתי לה כי הוא מסתבר שהוא יכול להמשיך להחיות את עצמו שוב ושוב בגופים חדשים) ואז היא בערך גרמה לזה.
אבל גם מה הקטע שלו שהוא בכלל מסכים לזה ואז מרגיש נבגד על ידי כך שהיא לא מציאה להקריב את עצמה במקומו. כלומר אל תציע להקריב את עצמך אם אתה לא מתכוון לזה.
אבל איכשהו הוא מזכיר לה את הבן שלו ומחליטה ללכת במקומו בנשיקת המוות. כל הכבוד מארוול!
אז לא ברור לי לחלוטין אם היא התכוונה להציל אותו. כלומר אני נוטה לכך שהיא לא התכוונה להקריב את עצמה עד שהוא לא הזכיר את הבן שלה.
אבל אני גם לא חושב שהיא תכננה לבגוד בו.
נראה לי שהיא בעצמה לא בטוחה וזה כנראה בעיקר כי הוא מזכיר לה את הבן שלה (כמו שהיא אומרת נראה לי בפרק הבא)
ואז היא מתה והופכת לפרחים
יותר כמו פטריות לא?
אז היא כן אכפת לה ממנו באמת או לא???
אבל הרגע עניתי את דעתי על זה. את מבלבלת אותי.
לא הבנתי אבל למה ריו צריכה את אחד מהם. כאילו ממה שהיא אמרה בהתחלה היא צריכה את בילי כי עצם הקיום שלו לא תקין כי הוא מת וגנב גוף של מישהו אחר.
מה עוזר לה שאגת'ה מתה במקומו?
אולי יש לה מכסה יומית של גופות שהיא צריכה להגיע אליה?
אבל ברצינות נראה לי שהיא פשוט רצתה שאגתה תמות כי הן סוג של יריבות/מאהבות והיא רוצה אותה בשתי הדרכים.
אבל היא גם רוצה שבילי ימות כי הקיום שלו משבש לה דברים.
אבל גם ברגע שאגתה מתה אז אין לה דרך לגרום לבילי למות בלי שהוא פשוט יעבור לגוף אחר.
בעצם נראה לי שהיא גם טכנית לא יכולה להרוג בעצמה אף אחד. בפרק הראשון כשאגתה נלחמת בריו אז אגתה אומרת לה שאסור לה להרוג אותה (לריו אסור להרוג את אגתה)
ואז בילי הולך ואיך שהשכנים מסתכלים עליו הזכיר לי מש את הסוף של וונדהויז'ן ציפיתי שהוא יעוף משם כמו אמא שלו אבל הוא נסע באוטו. מי נוסע באוטו כשאתה יכול לעוף?
וואו זה היה כל כך הומאז' לקטע הזה בוונדהויז'ן. וזה מגניב כי זה באמת אותה עיירה (מסכנים התושבים האלו). וזה מצחיק שהוא באמת נוסע בסוף באוטו. גם שלא כמו וונדה שעברה לגור ביער הוא פשוט חזר לבית של ההורים שלו.
אגב כשכל תושבי העיירה יצאו החוצה וזיהינו הרבה מהם אז התאכזבתי שלא ראינו את אמה קאולפילד (אניה מבאפי).
הנחתי שכל זה מתרחש בטווח זמן מאוד קצר. וגם אם זה טכנית לקח יותר זמן אז יכול להיות שהזמן משובש בתוך הדרך.
ועוד יותר - נראה שדרך המכשפות לא קיימת והוא יצר אותה??????? הכל היה בדמיון שלו? או כמו וונדה יש לו את היכולת ממש לברוא מציאויות?? דאמממ
מעניין מה זה אומר לגבי כל מה שקרה עד עכשיו????
מאוד מגניב.
וכן, זה הקטע שכמו אמא שלו הוא יכול ליצור מציאות. אבל אולי אפילו יותר טוב.
וכמו שהבנת כבר מהפרק אחרי זה, הכל באמת קרה. כלומר זה בא מהדמיון שלו, אבל זה לא אומר שזה התרחש בדמיון שלו.
והכי חשוב - שמתם לב שיש לו פוסטר של באפי בחדר??
כן!
וזה ספציפית פוסטר של Once More With Feeling
אוף, זה עכשיו עוד יותר חבל לי שלא ראינו את אמה קאולפילד.
עכשיו שאני חושב על זה גם לא ראינו את הארנב של אגתה.
האם שני הדברים קשורים?