דיוני סדרות #132

Lhuna3

Well-known member
אז לפני שליליה מתחילה את הקריאה של בילי היא אומרת לו שהוא צריך לשאול שאלה (זה הקטע שבו אגתה אומרת לו לשאול איך הם יוצאים משם וליליה אומרת שזאת חייבת להיות שאלה שחשובה למסע שלו על כדור הארץ) ואז הוא שואל האם הוא וויליאם או בילי.
והיא בעצם לא עונה על זה כי אז היא מתחילה את הקריאה שלו שמתחילה עם הקלף הראשון שזה הוא הקוסם.
זה בעצם קצת לא ברור למה הקריאה הייתה צריכה להתחיל בשאלה כללית, אבל לא נורא.
אני הבנתי שזו התשובה של הטארוט לשאלתו, כלומר לא ציפיתי שהיא תענה לו סתם ככה מעצמה, אלא שהכוונה היא שהוא ישאל שאלה והקלף שהיא תוציא יתן את התשובה.

דיברגנט חדש

Well-known member
|המלצה|: צופה עכשיו בסנגור במבחן (למרות שזה רחוק שמיים וארץ מהתרגום מאנגלית) ויש לי רק מילים טובות על הסדרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני הבנתי שזו התשובה של הטארוט לשאלתו, כלומר לא ציפיתי שהיא תענה לו סתם ככה מעצמה, אלא שהכוונה היא שהוא ישאל שאלה והקלף שהיא תוציא יתן את התשובה.
אבל קלף הקוסם היה רק הקלף הראשון בסדרה של 6 קלפים שהיא הסבירה שהקלף הראשון מתאר את האדם שעליו נעשית הקריאה, כלומר גם אם הוא היה שואל שאלה שהיא לא לגבי הזהות שלו עדיין הקלף הראשון היה מתאר אותו.
בכל מקרה זה לא עונה לשאלה שהוא שאל.

keren or5

Well-known member
אבל גם היא פירשה את סוף העונה כמוכן.

limors2

Well-known member
ניתוח/מאחורי הקלעים מעמיק וסופר מעניין על פרק 7 של אגאת'ה, מכיל כמובן ספוילרים גדולים מאד לפרק:
אמממ אין לי מושג איך להדביק קישור בצורה מסודרת בטלפון אז קחו:

didalf

Well-known member
ניתוח/מאחורי הקלעים מעמיק וסופר מעניין על פרק 7 של אגאת'ה, מכיל כמובן ספוילרים גדולים מאד לפרק:
תודה זה היה מעניין מאד.
הדבקת יפה מאד.
מעניין שדווקא לבנות סטים מלאים זה זול יותר ממסך ירוק וCGI. מבחינת מראה של הסדרה זה נחמד יותר.
אהבתי מה שהם כתבו על התלבושות ואיך זה מתאים לכל אחד. במיוחד על ליליה שגם אני אמרתי שהיא לא אוהבת סטריאוטיפים של מכשפות. אז הם נתנו לה את המכשפה הטובה ששוברת את הסטראוטיפ.
אולסו אהבתי את הכבוד לזה שמוות זה מוות, אבל נראה אם מארוול יעמדו בזה.

nerdkey treky

Active member
בלגרביה הדור הבא מזכירה לי את המבריקות של הדור הקודם. יש משהו בסדרה הזו, הסיפור התקופתי שמתפתח לאט ומעמיק את הקשיים של הדמויות, זה מושך. בסדרה הקודמת הסיפור התמקד בסוד שמסתירים וזה היה מרתק. כאן אין סוד, אבל העלילה מרתקת כאילו היה אחד כזה. או שאולי יש סוד ומסתירים אותו מהצופים.

LeAnnDyIan

Well-known member
כל מה שלקחתי מזה זה שהיה רשום על פרקי הסיום ״יש יותר ריו״. ומה בן אדם צריך יותר מזה בחיים😂

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 4X10 סוף עונה.

אוקי אוליבר שמע אותי אומרת בפרק שעבר שלורטה הקורבן הבא ודאג מזה בעצמו, אז היא ניצלה, מזל.
איפשהו בתחילת הפרק צ'ארלס נפנף את לסטר השומר הנחמד ואני כזה: "אוי לא הוא הקורבן הבא". לצערי צדקתי.

אהא אז הרוצח עבר לבד את המרחק בין שני הבניינים כי הוא פעלולן והלך על הגדר. יפה.

איזה חמודים צארלס ואוליבר שהם מסתכנים ככה בשביל מייבל.
הצחיק אותי איך הם עשו את זה בצעדי מרנגה וזה היה דווקא יעיל:-D

אני מקווה שצ'ארלס גם הקליט הכל באקדח המוזר של אווה לנגוריה, אם כבר הרוצח מפרט לנו הכל יפה ככה.
היה קטע שהוא סיפר להם על הסרט שהוא רצה לעשות והוא כזה הייתם צופים בזה נכון והתשובות שלהם הצחיקו אותי
"תלוי בליהוק"
"צריך ללכת לקולנוע?"
"עוד לא ראיתי הסמויה..."
:-D:-D

קצת חבל שג'אן ירתה בו והוא לא הלך לכלא. אז אני עוד יותר מקווה שהם הקליטו אותו כי אחרת אין להם הוכחה בעצם.
אני גם שמחה שעצרו אותה מיד והם לא התחילו לטייח את זה כי היא עזרה להם.

אוליבר ולורטה כאלה חמודים איזה זוג זקיינלך מתוקים.
מי שהלכו איתה זה הבן שלה שגילינו בעונה שעברה והבן שלו שמסתבר לא שכחו אותו נכון?

והנה כמובן כבר יש מקרה רצח חדש. מסכן לסטר:-( וזה בטח יתקשר איכשהו לאישה המסתורית שרוצה לשכור אותם.
בשלב הזה באמת צריך לפנות את הבניין הזה ולהרוס אותו מה יהיה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
משהו השתבש אצלי עם דיסני+ וזה לא עובד.

הקטע הוא שהתחלתי לצפות דרך הטלפון שלי במכון כושר, אבל היה הרבה רעש רקע שהפריע והחלטתי שלא יפה להתייחס ככה לפרק אז הפסקתי.
אבל עכשיו אני מתפתה לחזור לראות דרך הטלפון.

dilly snake

Well-known member
ואו, הסדרה הזאת פשוט לא מפסיקה להפתיע לטובה. כאילו הם הצליחו לקחת פרק ליל כל הקדושים שאני שונאת בד"כ כי הם נוטים להיות קאמפים ודוחים למשהו מעורר מחשבה ומעניין באמת.

אז יש קבוצה של בנות שמאמינות שהן בהריון אחרי שהן עשו כישוף, רק שזה הכל פסיכולוגי בגלל שחברה אחרת נכנסה על באמת והתת מודע של כולן הגיב לא טוב לכל השינויים האלו.

חוץ מזה שהיה נחמד שהכל הסתיים עד סוף הפרק, הגישה של וולף הייתה מעניינת והוכיחה שהיא משתלמת הרבה כי כל רופא אחר היה פשוט תולש את הפלסטר וכנראה עושה נזק גדול יותר ככה כל מהלך הפרק הרגיש טבעי יותר והגילוי של האמת לבנות היה עדין.

למדנו שלדנה הייתה אחות שמתה כשהיא הייתה בתיכון ובגלל זה יש לה התקף חרדה, למדנו עוד על המצב של ואן.

למדנו שאבא של וולף השאיר אותו לבד ביער ומאז הוא לא ראה אותו.

ג'ון דו לא הופיע הפרק, אבל קרול הצליחה להכניס אותו לניסוי של השבב במוח למרות שמסתבר שאף אחד בעולם הרפואה לא ממש מחבב את וולף.

המנהל של התיכון ניסה להזמין את וולף למשקה, אבל וולף לא מסוגל להתפנות ריגשית לאנשים אחרים.

* החברות בין קרול לוולף הרגישה אמיתית וגם היחסים בין המתמחים.

*אמא של וולף נעדרת כבר שלוש שבועות ברצף וגם ג'וש לא היה(אבל לא הייתה לו סיבה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו הדרדרת להיות ג'ן זי:-D
קצת
משהו השתבש אצלי עם דיסני+ וזה לא עובד.
אוקי, זה עדיין לא עובד בטלוויזיה,
אבל גיליתי שאני יכול לראות דרך המחשב אז זה מה שאני אעשה
אני אמשיך עכשיו, אבל לפני כן כמה מילים על איפה אני בפרק עכשיו
אז אוליבר וצ'ארלס גילו שמייבל מוחזקת שבויה על ידי התסריטאי והוא אסר עליהם לבוא לדלת או להתקשר למשטרה.
אז התוכנית של צ'ארלס כרגע היא להגיע דרך החלון.
בסולם של החלטות חכמות זה נמצא אי שם ברמה של לפזר על עצמך אבק פיות, לחשוב מחשבות חיוביות ולנסות לעוף דרך החלון.
כלומר אפילו אם הוא לא ייפול אז עדיין איך בדיוק הוא יכנס בלי שהתסריטאי ישים לב? ומה הוא יעשה אחרי זה?
אני מניח שהדבר היחיד שיכול להיות יותר אדיוטי זה אם גם אוליבר ינסה לבוא איתו דרך החלון ואז התסריטאי יוכל להרוג את שלושתם ולא ישאר אף אחד לספר למשטרה מה באמת קרה.
ברור שהם צריכים לספר למשטרה.
גם לא ברור מה התסריטאי חושב? איך הוא מתכנן למנוע מהם לספר למשטרה אחרי שהוא יהרוג את מייבל? כלומר אלא אם כן התוכנית שלו היא שהם יעשו משהו כל כך מטופש כמו לקפוץ דרך החלון בשבילו.

לפחות הם כבר הבינו שלעשות חתונה בבניין כנראה תוביל לרצח באותו זמן וסיכוי גדול שזה תהיה מריל סטריפ. כלומר אני מניח שעכשיו שאמרו זאת תהיה היא אז זאת לא תהיה היא.
אולי אפילו יפריכו את הברור מאליו ויעשו כמו בסוף עונה 2 שבעצם אף אחד לא מת עד שנה מאוחר יותר.

אגב, צ'ארלס אומר שכל פעם שהם מסיימי חקירה עוד מישהו מת. זה לא נכון. זה קרה רק פעמיים - בסוף עונה 1 ובסוף עונה 3.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

אוקי אוליבר שמע אותי אומרת בפרק שעבר שלורטה הקורבן הבא ודאג מזה בעצמו, אז היא ניצלה, מזל.
איפשהו בתחילת הפרק צ'ארלס נפנף את לסטר השומר הנחמד ואני כזה: "אוי לא הוא הקורבן הבא". לצערי צדקתי.

אהא אז הרוצח עבר לבד את המרחק בין שני הבניינים כי הוא פעלולן והלך על הגדר. יפה.

אני מקווה שצ'ארלס גם הקליט הכל באקדח המוזר של אווה לנגוריה, אם כבר הרוצח מפרט לנו הכל יפה ככה.
היה קטע שהוא סיפר להם על הסרט שהוא רצה לעשות והוא כזה הייתם צופים בזה נכון והתשובות שלהם הצחיקו אותי
"תלוי בליהוק"
"צריך ללכת לקולנוע?"
"עוד לא ראיתי הסמויה..."
:-D:-D

קצת חבל שג'אן ירתה בו והוא לא הלך לכלא. אז אני עוד יותר מקווה שהם הקליטו אותו כי אחרת אין להם הוכחה בעצם.

אוליבר ולורטה כאלה חמודים איזה זוג זקיינלך מתוקים.

והנה כמובן כבר יש מקרה רצח חדש. מסכן לסטר:-( וזה בטח יתקשר איכשהו לאישה המסתורית שרוצה לשכור אותם.
ראיתי וכבר נורא מאוחר ואם אני אתחיל להגיב אז...
אוקי רק כמה מילים
ברגע שלסטר התחיל לספר סיפור מהעבר שלו ידעתי שתהיה חשיבות לזה. אבל לא חשבתי דווקא בכיוון שהוא יהיה הגופה הבאה. לא שזה מפתיע.

מצחיק. מטומטם לחלוטין אבל מצחיק וגאוני
אוי, לא חשבתי על זה אפילו.
לי היה נורא חבל שעצרו אותה. גם לא ברור לי כל כך למה היא לא מיד ברחה אחרי שהיא ירתה בו. היא הצליחה להתחמק מהשוטרים כל כך הרבה זמן, מה גרם לה עכשיו להתפס?
קלטתי שזה הבן שלה, אבל לא הייתי בטוח אם הבחור השחור זה הבן של אוליבר. למה שהוא ילך עם לורטה ולא עם אבא שלו?
לפחות זה עדיף על כך שפשוט ישכחו שיש לו בן.
האישה היא טיה ליאוני. בשלב הזה הסדרה לא יכולה להביא שחקן אנונימי.
לי זה מרגיש ברור שהאישה החליטה שהדרך היחידה שהיא יכולה לגרום לשלישיה לחקור את המקרה שלה זה ליצור רצח בבניין. אז קייס קלוזד. סוג של. רק כמובן שלא כי גרמו לי לחשוב ככה וזה אומר שזה לא נכון.

אבל מי זה בעלה שהיא דיברה עליו? זה היה נשמע כמו שם יווני מה שגרם לי לחשוב שהיא מדברת על האיש מהעונות הראשונות ששיחק אותו נייתן ליין ושהבן שלו היה חרש.
רגע אני אבדוק.
אוקי, לא. לדמות של נייתן ליין קראו טדי. והיא אמרה שבעלה הוא ניקי משהו.
או לחלופין להתעלם מזה ולעשות בו עוד חתונות.

היה מרגש לגלות שסאז אמרה לרוצח שצ'ארלס יתפוס אותו לפני שהיא מתה.
והשיחה המדומיינת של צ'ארלס עם סאז גם הייתה ממש חמודה.

...
אוקי גרמת לי כבר לכתוב המון אז יש עוד משהו גדול:
לא דיברו בכלל על מי שתל מצלמות בדירות שלהם ואז שלח להם תמונות ואיומים.
האם זה התסריטאי? כי לא ראיתי שום סיבה שזה יהיה הוא ולא התייחסו לזה כאילו זה הוא ואין הגיון שזה יהיה הוא.
אז חשבתי שאולי זה ג'ן. שזה הגיוני כי היא רצתה לעקוב אחרי החקירה שלהם. אבל אז למה שהיא תשלח להם איומים ולמה שלא יתייחסו לזה בסוף?
והאם זה עדיין קשור לדברים שהתרחשו עוד מעונה 1? איך יכלו לסיים את העונה בלי אפילו להתייחס לזה שעדיין יש דברים באוויר?

הייתי אומר שזה הדבר הכי לא הגיוני בפרק אבל צ'ארלס ואוליבר נכנסו לדירה דרך החלון וצ'ארלס בעצם בעט את האקדח מהיד של פעלולן צעיר שהוא גם עם ניסיון בכלי ירי.

אה, ומסתבר שזה צירוף מקרים ענקי שגם לדודנוף וגם לסאז הייתה כתף שמאל תותבת ושניהם נשרפו באותה משרפה (שהיא לא משרפה שבה שורפים גופות).

snirf

Active member

שני האחרים (The Other Two)​

@טוני החתול @didalf ראיתם אגב שהסיטקום המצליח הנ"ל שדיברנו עליו - נרכש סוף סוף לישראל? ישודר בהוט ב1/11 :) כל 3 העונות..אראה בהמשך

didalf

Well-known member
ברגע שלסטר התחיל לספר סיפור מהעבר שלו ידעתי שתהיה חשיבות לזה. אבל לא חשבתי דווקא בכיוון שהוא יהיה הגופה הבאה. לא שזה מפתיע.
כן חשבתי: או שלסיפור הזה תהיה משמעות מכרעת איפשהו, או שהוא הקורבן הבא.

מצחיק. מטומטם לחלוטין אבל מצחיק וגאוני
אה עכשיו זה גאוני ולא הרעיון הטיפשי ביותר מאז אבקת פיות?:-D
אבל כן זה גאוני שזה אשכרה עזר חחחחח

לי היה נורא חבל שעצרו אותה. גם לא ברור לי כל כך למה היא לא מיד ברחה אחרי שהיא ירתה בו. היא הצליחה להתחמק מהשוטרים כל כך הרבה זמן, מה גרם לה עכשיו להתפס?
היא כנראה רצתה.

קלטתי שזה הבן שלה, אבל לא הייתי בטוח אם הבחור השחור זה הבן של אוליבר. למה שהוא ילך עם לורטה ולא עם אבא שלו?
כי אבא שלו הלך עם צארלס ומייבל. שקלירלי הוא אוהב יותר מהבן שלו:-D

האישה היא טיה ליאוני. בשלב הזה הסדרה לא יכולה להביא שחקן אנונימי.
אני לא מכירה אותה.

והשיחה המדומיינת של צ'ארלס עם סאז גם הייתה ממש חמודה.
כן.
וזה שהם מסתכלים עליו: "היה יום קשה שידבר לעצמו קצת":-D

לא דיברו בכלל על מי שתל מצלמות בדירות שלהם ואז שלח להם תמונות ואיומים.
הא נכון8-*
נראה לי שזה הסתריטאי בעצם לא? לא זוכרת.

והאם זה עדיין קשור לדברים שהתרחשו עוד מעונה 1? איך יכלו לסיים את העונה בלי אפילו להתייחס לזה שעדיין יש דברים באוויר?
נכון8-*

אה, ומסתבר שזה צירוף מקרים ענקי שגם לדודנוף וגם לסאז הייתה כתף שמאל תותבת ושניהם נשרפו באותה משרפה (שהיא לא משרפה שבה שורפים גופות).
כן רק צירוף מקרים. קורה.
זה בניין כזה רצחני מעניין כמה עוד גופות יש בכבשן הזה בלי חלקי חילוף שלא ידעו מעולם.

למעלה