ברגע שלסטר התחיל לספר סיפור מהעבר שלו ידעתי שתהיה חשיבות לזה. אבל לא חשבתי דווקא בכיוון שהוא יהיה הגופה הבאה. לא שזה מפתיע.
איזה חמודים צארלס ואוליבר שהם מסתכנים ככה בשביל מייבל.
הצחיק אותי איך הם עשו את זה בצעדי מרנגה וזה היה דווקא יעיל
מצחיק. מטומטם לחלוטין אבל מצחיק וגאוני
אני מקווה שצ'ארלס גם הקליט הכל באקדח המוזר של אווה לנגוריה, אם כבר הרוצח מפרט לנו הכל יפה ככה.
אוי, לא חשבתי על זה אפילו.
קצת חבל שג'אן ירתה בו והוא לא הלך לכלא. אז אני עוד יותר מקווה שהם הקליטו אותו כי אחרת אין להם הוכחה בעצם.
אני גם שמחה שעצרו אותה מיד והם לא התחילו לטייח את זה כי היא עזרה להם.
לי היה נורא חבל שעצרו אותה. גם לא ברור לי כל כך למה היא לא מיד ברחה אחרי שהיא ירתה בו. היא הצליחה להתחמק מהשוטרים כל כך הרבה זמן, מה גרם לה עכשיו להתפס?
מי שהלכו איתה זה הבן שלה שגילינו בעונה שעברה והבן שלו שמסתבר לא שכחו אותו נכון?
קלטתי שזה הבן שלה, אבל לא הייתי בטוח אם הבחור השחור זה הבן של אוליבר. למה שהוא ילך עם לורטה ולא עם אבא שלו?
לפחות זה עדיף על כך שפשוט ישכחו שיש לו בן.
והנה כמובן כבר יש מקרה רצח חדש. מסכן לסטר

וזה בטח יתקשר איכשהו לאישה המסתורית שרוצה לשכור אותם.
האישה היא טיה ליאוני. בשלב הזה הסדרה לא יכולה להביא שחקן אנונימי.
לי זה מרגיש ברור שהאישה החליטה שהדרך היחידה שהיא יכולה לגרום לשלישיה לחקור את המקרה שלה זה ליצור רצח בבניין. אז קייס קלוזד. סוג של. רק כמובן שלא כי גרמו לי לחשוב ככה וזה אומר שזה לא נכון.
אבל מי זה בעלה שהיא דיברה עליו? זה היה נשמע כמו שם יווני מה שגרם לי לחשוב שהיא מדברת על האיש מהעונות הראשונות ששיחק אותו נייתן ליין ושהבן שלו היה חרש.
רגע אני אבדוק.
אוקי, לא. לדמות של נייתן ליין קראו טדי. והיא אמרה שבעלה הוא ניקי משהו.
בשלב הזה באמת צריך לפנות את הבניין הזה ולהרוס אותו מה יהיה?
או לחלופין להתעלם מזה ולעשות בו עוד חתונות.
היה מרגש לגלות שסאז אמרה לרוצח שצ'ארלס יתפוס אותו לפני שהיא מתה.
והשיחה המדומיינת של צ'ארלס עם סאז גם הייתה ממש חמודה.
...
אוקי גרמת לי כבר לכתוב המון אז יש עוד משהו גדול:
לא דיברו בכלל על מי שתל מצלמות בדירות שלהם ואז שלח להם תמונות ואיומים.
האם זה התסריטאי? כי לא ראיתי שום סיבה שזה יהיה הוא ולא התייחסו לזה כאילו זה הוא ואין הגיון שזה יהיה הוא.
אז חשבתי שאולי זה ג'ן. שזה הגיוני כי היא רצתה לעקוב אחרי החקירה שלהם. אבל אז למה שהיא תשלח להם איומים ולמה שלא יתייחסו לזה בסוף?
והאם זה עדיין קשור לדברים שהתרחשו עוד מעונה 1? איך יכלו לסיים את העונה בלי אפילו להתייחס לזה שעדיין יש דברים באוויר?
הייתי אומר שזה הדבר הכי לא הגיוני בפרק אבל צ'ארלס ואוליבר נכנסו לדירה דרך החלון וצ'ארלס בעצם בעט את האקדח מהיד של פעלולן צעיר שהוא גם עם ניסיון בכלי ירי.
אה, ומסתבר שזה צירוף מקרים ענקי שגם לדודנוף וגם לסאז הייתה כתף שמאל תותבת ושניהם נשרפו באותה משרפה (שהיא לא משרפה שבה שורפים גופות).