דיוני סדרות #132

didalf

Well-known member

שני האחרים (The Other Two)​

@טוני החתול @didalf ראיתם אגב שהסיטקום המצליח הנ"ל שדיברנו עליו - נרכש סוף סוף לישראל? ישודר בהוט ב1/11 :) כל 3 העונות..אראה בהמשך
כן ראיתי והתעצבנתי. מה זה עוזר לי בחיים שזה בהוט? יש לי הכל חוץ מהוט בערך.
כבר ראיתי את שתי העונות הראשונות אגב אבל אני מתעצלת עם השלישית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואו, הסדרה הזאת פשוט לא מפסיקה להפתיע לטובה.
בשלב הזה הציפיות שלי מהסדרה נעשו גבוהות אז אני לא מופתע לטובה.
אבל היא כן מצליחה לשמור על הרמה הטובה שזה יפה מאוד.

כאילו הם הצליחו לקחת פרק ליל כל הקדושים שאני שונאת בד"כ כי הם נוטים להיות קאמפים ודוחים למשהו מעורר מחשבה ומעניין באמת.
האמת שבכלל לא קישרתי שזה פרק ליל כל הקדושים. כלומר לא ציינו את החג עד כמה ששמתי לב. אבל זה כנראה לא צירוף מקרים שזה פרק עם מכשפות.
אז יש קבוצה של בנות שמאמינות שהן בהריון אחרי שהן עשו כישוף, רק שזה הכל פסיכולוגי בגלל שחברה אחרת נכנסה על באמת והתת מודע של כולן הגיב לא טוב לכל השינויים האלו.
שמעתי בעבר על הקונספט של היסטריה המונית, אבל לא בהקשר רפואי אמיתי. זה היה מאוד מעניין.
אהבתי שאחרי שאוליבר מראה למתמחים מצגת על הנושא אז דיינה שואלת אותו אם סתם הייתה לו מוכנה מצגת על הנושא. לא קיבלנו תשובה.
חוץ מזה שהיה נחמד שהכל הסתיים עד סוף הפרק, הגישה של וולף הייתה מעניינת והוכיחה שהיא משתלמת הרבה כי כל רופא אחר היה פשוט תולש את הפלסטר וכנראה עושה נזק גדול יותר ככה כל מהלך הפרק הרגיש טבעי יותר והגילוי של האמת לבנות היה עדין.
וולף הוא רופא מדהים.
האוס ומרפי היו רופאים מעולים, אבל האוס היה חרא לאנשים ומרפי פשוט לא ידע איך להתנהג עם אנשים בגלל האוטיזם.
וולף אומנם מוזר לחלוטין, אבל הוא מדהים ביחס למטופלים שלו.
למדנו שלדנה הייתה אחות שמתה כשהיא הייתה בתיכון ובגלל זה יש לה התקף חרדה,
חיבבתי אותה יותר בפרק הזה מאשר בעבר. ומאוד ריחמתי עליה בקטע של התקף הפאניקה.

אז לואן יש תסמונת ניורולוגית שהוא מרגיש דברים שאחרים מרגישים (כולל לידה), ג'ייקוב כנראה עבר זעזוע מוח או שניים, לדיינה יש התקפי פאניקה.
מה יהיה הדבר המוחי של אריקה?
למדנו עוד על המצב של ואן.
ושהוא נראה טוב בלי חולצה. (כלומר יכלתי לנחש)
היה מצחיק שהמתמחה האחר (ג'ייקוב) שואל אותו אם הוא flexing.
למדנו שאבא של וולף השאיר אותו לבד ביער ומאז הוא לא ראה אותו.
זה המשך ישיר לטיול עם אבא שלו שראינו בפרק הקודם?
ולא הבהירו האם האבא פשוט לא נראה יותר, כלומר נעלם, או שהוא מת.
ג'ון דו לא הופיע הפרק, אבל קרול הצליחה להכניס אותו לניסוי של השבב במוח למרות שמסתבר שאף אחד בעולם הרפואה לא ממש מחבב את וולף.
אפשר להבין.
אז יש את הרופא החדש הזה שנראה שקרול דלוקה עליו אבל הוא די חתיך אז אני מקווה שיהיה לו משהו עם וולף. כלומר ברור שהוא כרגע לא מחבב את וולף אבל זה יהפוך את זה לאפילו יותר טוב.
אגב, השחקן נראה לי מוכר אז בדקתי והוא שיחק בסדרה Locke & Key.
המנהל של התיכון ניסה להזמין את וולף למשקה, אבל וולף לא מסוגל להתפנות ריגשית לאנשים אחרים.
כמובן שזה לא מנע ממני לקוות שיהיה לוולף משהו עם המנהל הזה ברגע שהוא פגש את וולף
* החברות בין קרול לוולף הרגישה אמיתית וגם היחסים בין המתמחים.
החברות של קרול ואוליבר לחלוטין מרגישה קרובה. אהבתי את איך שהיא מופיעה על מפתן ביתו בלי הודעה והוא זאב בודד (חחח) הוא מקבל אותה. אפשר להאמין שיש בינהם קשר של שנים רבות עם הרבה סיפורים מהעבר (ומסתבר שאפילו נשיקה פעם אחת).
בין המתמחים זאת חברות חדשה וזה אולי מוגזם איך שנראה שהם תומכים זה בזה בפרק הזה כי עד לפני כמה פרקים הם היו בכלל לא קרובים.
*אמא של וולף נעדרת כבר שלוש שבועות ברצף וגם ג'וש לא היה(אבל לא הייתה לו סיבה).
זה האמא לא נמצאת כבר כל כך הרבה זמן זה מוגזם.
אני בסדר אם ג'וש נעלם לפרק בודד כל עוד אני עדיין סומך שהוא יהיה משמעותי בהמשך. (לסיבות רפואיות כמובן...)

אני מקווה ששתי העדיות יקראו את זה כי כל אחת צופה באחת הסדרות ולא נראה לי אכפת לה מהשניה.

היה נורא מוזר לראות את הפרק של מוחות מבריקים כמה ימים אחרי הפרק של אגתה כי פתאום גם בו הופיעו קלפי טארוט. ואפילו כמה מאותם קלפי טארוט (לא רק המוות, אלא גם 3 של חרבות). ואז גם מתגלה שיש שם coven של מכשפות.
שלא לדבר על כך שמדברים שם על כישוף ליצור הריון קסום כמו שהיה בוונדהויז'ן.
אז אומנם זה פחות צירוף מקרים אחרי שעדי|נחש| ציינה שזה פרק שבכוונה שמו אותו ליד ליל כל הקדושים, וגם את אגתה עשו בכוונה עכשיו.

חוץ מזה אם עדי|חזיר| כבר קוראת - מדברים בפרק הזה על הסרט Mean Girls.
יש שיחה בין רופאה מתמחה צעירה לתיכוניסטית ולדעת התיכוניסטית זה מאוד דעה מילניאלית לחשוב שרג'ינה ג'ורג' היא ביץ' כי בעצם קיידו ארון היא הנבל של הסרט. המתמחה עונה שהיא Gen Z והתיכוניסטית אומרת שהיא בטח נולדה בשנות ה90 ואומרת שזה בעצם אומר שהיא נלדה בnineteen hundreds.
האמת שזה באמת נראה לי מוזר שילידי 1997 מחשיבים את עצמם לג'ן Z.

didalf

Well-known member
יש שיחה בין רופאה מתמחה צעירה לתיכוניסטית ולדעת התיכוניסטית זה מאוד דעה מילניאלית לחשוב שרג'ינה ג'ורג' היא ביץ' כי בעצם קיידו ארון היא הנבל של הסרט.
ג'ן זי אומרים שג'אניס היא הנבל של הסרט.

דיברגנט חדש

Well-known member
בדיוק ראיתי את 3X02. יש לי בעיה עם הקאסט כי קראתי את הספרים, אבל הסדרה לא רעה.
טוב, אז סיימתי את העונה השלישית (סנגור במבחן) ובסוף הפרק יש פאנצ' שבוודאות תהיה עוד עונה, שבה ינסו להפליל את מיקי הולר ובטח גרושתו השנייה תצא להגנת חפותו ואולי גם המאהבת שלו תצטרף, ברור שהם יצליחו בסוף :)

dilly snake

Well-known member
טוב, אז סיימתי את העונה השלישית (סנגור במבחן) ובסוף הפרק יש פאנצ' שבוודאות תהיה עוד עונה, שבה ינסו להפליל את מיקי הולר ובטח גרושתו השנייה תצא להגנת חפותו ואולי גם המאהבת שלו תצטרף, ברור שהם יצליחו בסוף :)
אני חושבת שאם זה ימשך ככה הזה אני אראה אותה בקצב של פרק בשבוע, אני פשוט לא מצליחה להגיע ליותר מזה. אבל תיארתי לעצמי שזה מה שיקרה בסוף העונה, אין הרבה ספרי מיקי הלר ואת הספר השני שהם לא עיבדו לטלוויזיה בעייתי לעשות בגלל שחצי ממנו הוא מנק' המבט של הארי בוש.

Lhuna3

Well-known member
אני כבר ראיתי.

וואו וואו איזה פינאלה מושלמת!

קודם הגילוי של It was Billy all along
ואח"כ הסיפור של אגאת'ה וניקולאס
איזה יופי, בניה נהדרת "לאורך כל הדרך" וסיום מאוד מספק.
הלוואי שנזכה לראות סדרת המשך - על בילי (עם אגאת'ה לצידו) וטומי!

תוספת עריכה: הלכתי עכשיו לפייסבוק ומסתבר שיש הרבה שנאה לסיום הזה. לא יודעת למה ולא הכי אכפת לי. בעיני הוא כאמור נהדר.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אגת'ה אול אלונג פרק 8

מה יהיה עם החושך אבל??????

וואה וואה היו התרחשויות של פרק סיום ויש עוד פרק, מעניין.

אז הם חוזרים לנעליים שלהם בהתחלה ואז צצים בחדר מתים. מצחיק שכל הסדרה הזאת היא סדרה של חדרי בריחה. גאד אני שונאת חדרי בריחה. אבל אם דיסני חכמים הם עושים חדר בריחה בהשראת הסדרה.

אניוואי ג'ן מגלה שאגת'ה כבלה אותה ומשתחררת. גוד פור הר.

האם בילי באמת הרג ילד מסכן בשביל אח שלו? או שהילד הזה מת בכל מקרה? ויותר חשוב - האם זה הצליח??????????? האם הוא יתאחד עם טומי???
היה מרגש קצת ככשמעו את הקולות של וונדה ו-ויז'ן🥺
כביכול הוא קיבל מה שהוא רוצה והוא גם השתחרר.

ואז אג'תה מצליחה לגדל חיים כלומר פרח עם דמעה? חחח זה כזה דיסני. אבל יפה. אז השרשרת הזאת זה מזכרת מהבן שלה?

ואז היא יוצאת בבית וריו שם לעשות בלגן.
חחח ריו מאיימת ב"מוות באלף חתכים" איי סי וואט יו דיד דר:-D כל הכבוד לדילן אם זה מה שהתכוונת!

ונשבעת שאני עדיין לא מבינה מה מערכת היחסים בינה לבין בילי? אכפת לה ממנו באמת? היא רק מנצלת אותו? אני כל שניה משנה את דעתי בהתאם למה שקורה.
בכל מקרה הוא צץ לו פול סקרלט ויץ' עם תלבושת וגלימה וכתר וכוחות ווהווו. סליחה פול וייקאן.
והוא מחיה את אגת'ה.
ואז היא מוכרת אותו לריו. מאכזב.
אבל איכשהו הוא מזכיר לה את הבן שלו ומחליטה ללכת במקומו בנשיקת המוות. כל הכבוד מארוול!
ואז היא מתה והופכת לפרחים8-*
אז היא כן אכפת לה ממנו באמת או לא???
לא הבנתי אבל למה ריו צריכה את אחד מהם. כאילו ממה שהיא אמרה בהתחלה היא צריכה את בילי כי עצם הקיום שלו לא תקין כי הוא מת וגנב גוף של מישהו אחר.
מה עוזר לה שאגת'ה מתה במקומו?

ואז בילי הולך ואיך שהשכנים מסתכלים עליו הזכיר לי מש את הסוף של וונדהויז'ן ציפיתי שהוא יעוף משם כמו אמא שלו אבל הוא נסע באוטו. מי נוסע באוטו כשאתה יכול לעוף?
ומסתבר שעברו רק 24 שעות.
ועוד יותר - נראה שדרך המכשפות לא קיימת והוא יצר אותה??????? הכל היה בדמיון שלו? או כמו וונדה יש לו את היכולת ממש לברוא מציאויות?? דאמממ
מעניין מה זה אומר לגבי כל מה שקרה עד עכשיו????

והכי חשוב - שמתם לב שיש לו פוסטר של באפי בחדר??

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני כבר ראיתי.
גם אני גם אני!!!!
בעצם ראיתי כבר בבוקר לפני העבודה שזה מעולה כי ידעתי שאני אחזור הביתה היום רק עכשיו
וואי לחלוטין.
הקטע הוא שפרק 8 כבר הרגיש כמו פרק סיום מושלם אז לא היה לי ברור מה בכלל יהיה עוד פרק.
כלומר קיוויתי שנראה אותו פוגש את טומי, אבל זה גם הרגיש לי מוזר להקדיש לזה פרק שלם כי הסדרה היא על אגתה.
חחחחחח כן
זה היה מעולה.
ואני שמח שזה לא היה מצב של כל זה היה בדמיון של בילי וזה לא אמיתי.
הדמיון של בילי יצר את הכל, אבל אחרי שהוא יצר את זה הכל היה אמיתי.
וזה היה נוראי אבל מספק כשהוא מבין שהוא הרג שלוש נשים. לא בכוונה, אבל זה כן אשמתו.
אם כי לפחות ג'ן לא רק שנותרה לחיות אלא קיבלה חזרה את כוח הקסם שלה.
ואח"כ הסיפור של אגאת'ה וניקולאס
אז הייתי קצת חלוק על הקטע הזה כי לאורך כל הסיפור הזה רציתי שהוא יגמר ונחזור לבילי ופחדתי שזה ימשך הרבה זמן ולא יהיה בכלל זמן לבילי בסוף.
בסופו של דבר כן היה מספיק לבילי
וזה גם באמת היה סיפור טוב ויפה.
העובדה שהבן שלה פשוט מת כנראה מקירור (או כי הוא היה אמור למות באופן טבעי בלידה והיא קיבלה קצת יותר זמן מהמוות) היא פשוט הדבר הכי עצוב אולי ואני מניח שזאת הכוונה כשהיא אומרת שהיא מעדיפה שאנשים יחשבו שהיא מכרה אותו תמורת הדארקהולד.
איזה יופי, בניה נהדרת "לאורך כל הדרך" וסיום מאוד מספק.
וואי הגילוי שהיא והבן שלה בכלל המציאו את השיר הזה סתם ואז זה הפך לאגדה.
והקטע שהיא ניצלה את זה בשביל לגרום למכשפות להתקיף אותה וככה לגנוב להם את הקסם.
וזאת בעצם הייתה התוכנית שלה מההתחלה.
אם כי לא ברור איך זה היה ממש עובד עם קבוצת המכשפות שהיא בחרה שם כי לג'ן לא היה קסם בכלל ולליליה לא ראינו שיש קסם התקפי (ובכל מקרה אגתה סיפרה לה שאם היא תתקיף אותה אז היא תוכל לגנוב לה קסם) וכמובן לגברת הארט שרון דייויס. אז בעצם היא תיכננה לגנוב את הקסם רק לאליס ואז פשוט להסתלק? אולי זה היה מספיק בשבילה.
חסר להם שלא נקבל מהם יותר.
בעיקרון יש דיבורים על כך שיהיה סרט או סדרה על הנוקמים הצעירים שתכלול כמה גיבורים צעירים (בינהם קייט בישופ מהוקאיי ומיס מארוול שכבר ראינו נפגשות)
אבל אני חושב שאני מעדיף אפילו לפני זה סדרה על בילי מוצא את טומי. ולחלוטין עוד מאגתה.
גם מתישהו אנחנו צריכים שוונדה תחזור לחיים ותפגוש את הבנים שלה.
תוספת עריכה: הלכתי עכשיו לפייסבוק ומסתבר שיש הרבה שנאה לסיום הזה. לא יודעת למה ולא הכי אכפת לי. בעיני הוא כאמור נהדר.
מה?!?
איך?
עדיין לא קראתי שום דבר אבל אני כל כך אהבתי.

הולי שיט כשבילי הופיע עם הגלימה והכתר אני נפלתי על הרצפה.
וכשאגתה מתנשקת עם ריו ואז מתה והופכת לפטריות.

קצת חבל לי שלא קיבלנו בסוף בכלל את החבר של בילי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגת'ה אול אלונג פרק 8

אז הם חוזרים לנעליים שלהם בהתחלה ואז צצים בחדר מתים. מצחיק שכל הסדרה הזאת היא סדרה של חדרי בריחה. גאד אני שונאת חדרי בריחה. אבל אם דיסני חכמים הם עושים חדר בריחה בהשראת הסדרה.

האם בילי באמת הרג ילד מסכן בשביל אח שלו? או שהילד הזה מת בכל מקרה? ויותר חשוב - האם זה הצליח??????????? האם הוא יתאחד עם טומי???

ואז אג'תה מצליחה לגדל חיים כלומר פרח עם דמעה? חחח זה כזה דיסני. אבל יפה. אז השרשרת הזאת זה מזכרת מהבן שלה?

חחח ריו מאיימת ב"מוות באלף חתכים" איי סי וואט יו דיד דר:-D כל הכבוד לדילן אם זה מה שהתכוונת!

ונשבעת שאני עדיין לא מבינה מה מערכת היחסים בינה לבין בילי? אכפת לה ממנו באמת? היא רק מנצלת אותו? אני כל שניה משנה את דעתי בהתאם למה שקורה.
בכל מקרה הוא צץ לו פול סקרלט ויץ' עם תלבושת וגלימה וכתר וכוחות ווהווו. סליחה פול וייקאן.
והוא מחיה את אגת'ה.
אבל איכשהו הוא מזכיר לה את הבן שלו ומחליטה ללכת במקומו בנשיקת המוות. כל הכבוד מארוול!
לא הבנתי אבל למה ריו צריכה את אחד מהם. כאילו ממה שהיא אמרה בהתחלה היא צריכה את בילי כי עצם הקיום שלו לא תקין כי הוא מת וגנב גוף של מישהו אחר.

ואז בילי הולך ואיך שהשכנים מסתכלים עליו הזכיר לי מש את הסוף של וונדהויז'ן ציפיתי שהוא יעוף משם כמו אמא שלו אבל הוא נסע באוטו. מי נוסע באוטו כשאתה יכול לעוף?
ומסתבר שעברו רק 24 שעות.
ועוד יותר - נראה שדרך המכשפות לא קיימת והוא יצר אותה??????? הכל היה בדמיון שלו? או כמו וונדה יש לו את היכולת ממש לברוא מציאויות?? דאמממ

הולי שיט, עצרת לכתוב על פרק 8 לפני שאת רואה את פרק 9, כל הכבוד

Lhuna3

Well-known member
חחחחחח כן
זה היה מעולה.
כמובן.
וואי הגילוי שהיא והבן שלה בכלל המציאו את השיר הזה סתם ואז זה הפך לאגדה.
והקטע שהיא ניצלה את זה בשביל לגרום למכשפות להתקיף אותה וככה לגנוב להם את הקסם.
וזאת בעצם הייתה התוכנית שלה מההתחלה.
זה נהדר, אני מאוד אוהבת טוויסטים מהסוג הזה. וזה נכתב ובוצע ממש יפה.
חסר להם שלא נקבל מהם יותר.
בעיקרון יש דיבורים על כך שיהיה סרט או סדרה על הנוקמים הצעירים שתכלול כמה גיבורים צעירים (בינהם קייט בישופ מהוקאיי ומיס מארוול שכבר ראינו נפגשות)
אבל אני חושב שאני מעדיף אפילו לפני זה סדרה על בילי מוצא את טומי. ולחלוטין עוד מאגתה.
האינטרנט כאילו טוען שמעריכים שהמשך הסיפור שלהם אולי יקרה כחלק מהסדרה של ויז'ן.
אישית אני ממש מרגישה שמתבקשת סדרה של בילי וטומי.
לי הדבר היחיד שקצת חבל זה שלא ראינו את האיחוד שלו עם טומי.

didalf

Well-known member
הולי שיט, עצרת לכתוב על פרק 8 לפני שאת רואה את פרק 9, כל הכבוד
אני האדם הכי רציני בפורום הזה|שפם|

אג'תה אול אלונג פרק 9 סוף

ובכן חזרה להתחלה.
לא הבנתי אם הבן של אגת'ה נוצר באופן... טבעי או גם כן מכישוף כלשהו.
ריו רוצה לקחת אותו אבל אגת'ה מתחננת וריו נותנת לה זמן. כמה זמן?
וכבר אז אג'תה קוראת לה אהובתי אני רוצה לדעת עוד על מה היה ביניהן.

מסתבר שאג'תה מנצלת את זה שהיא נראית אישה תמימה עם ילד כדי להרוג מכשפות. הנחתי שזה כדי לתת לריו מתנות שתעזוב אותם בשקט אבל לא אמרו את זה במפורש אז אני תוהה אם זה נכון.

ומסתבר שהבלדה זה סתם שיר שהיא והילד שלה המציאו.
אוף היא הייתה כזה חמודה עם הילד שלה. יש בה ככ הרבה רוע וככ הרבה רוך בו זמנית זה נהדר איזה דמות אמביוויולנטית.

ובסוף ריו לוקחת אותו;-( אוי זה היה עצוב כשהיא שרה לקבר שלו;-(
והיא לא החליפה אותה בעד שום דארקהולד. היא סתם נתנה לשמועה הזאת לרוץ כדי שיפחדו ממנה?

ודרך המכשפות מעולם לא הייתה קיימת. אגת'ה המציאה את השיר, אגת'ה המציאה סיפור, וכל פעם היא משכנעת מכשפות אחרות ואז עושה הצגה שלמה שהיא כועסת עליהן שלא הצליחו והורגת אותן וככה ממשיכה לחיות עם הכוחות שהיא שואבת מהן. מגניב ממש!
*היה שלב שבו היא לבשה בגדים של רוק כאלה אז אני מניחה שהיא הרגה את אמא של אליס באחד הטקסים האלה?

והיא תכננה לעשות אותו דבר בתחילת הסדרה אבל אופס בילי עם הכוחות הסקרלט וויץ' העצומים שלו יצר לה הדרך, מה רבה הפתעתה.

אז היא חוזרת לבילי בתור רוח. חחחחחחחחח מגניב:-D

אוי מסכן הוא קלט (ואני יחד איתו) שאם הוא יצר את הדרך הוא גם הרג את הבנות האחרות;-(
לפחות ג'ן ניצלה.

ועכשיו הוא רוצה להפטר ממנה. אבל בסוף ברגע של כנות היא מודה שהיא מפחדת להתעמת עם הילד שלה שוב. לא הבנתי אבל למה היא לא עשתה משהו רע בסוף, הוא מת כי הוא נועד למות לא?
בכל מקרה מערכת היחסים שלהם ממשיכה להיות מתעתעת מרגע לרגע. לרגע היא קרה ומרושעת כלפיו והוא שונא אותה, ופתאום הוא שוב מזכיר לה את הבן שלה והיא מרגישה אמהית כלפיו, והוא איכשהו מתרכך לזה מיד. וואו בחיים לא הייתי מתארת לי שדווקא מערכת יחסים בין מכשפה זקנה לנער תהייה כ"כ יפיפיה בעיני. אבל דאממ זה היה הלב שלה סדרה. כל הכבוד להם ממש!
והם הולכים למצוא את טומי. הלוווווווווווווו וככה מסיימים סדרה??? אני רוצה לדעת אם הם מצאו אותו!! ואת הרפתקאות הילד והרוח!!!

יאללה תגובות:
חחחחחחחחחחחחחחח יפה:-D איך אני לא חשבתי על זה?:-D

כן היה קצת קרבות CGI סתמיים אבל סהכ היה ממש יפה.

וואי ממש. לא הייתי מאמינה שיהיה לי אכפת ועכשיו אני ממש צריכה המשך!
וואי איזה מרמרה הם הם לא נהנים מכלום אף פעם.
כמובן שאני לא אצליח להתאפק ואכנס לשם בכל זאת מתישהו אבל טוב שהזהרת חח.

הקטע הוא שפרק 8 כבר הרגיש כמו פרק סיום מושלם אז לא היה לי ברור מה בכלל יהיה עוד פרק.
חחח כן זה מה שאמרתי.

כן כי אז זה היה מרגיש מיותר.
לייק מאדר לייק סאן.
וזה היה נוראי אבל מספק כשהוא מבין שהוא הרג שלוש נשים. לא בכוונה, אבל זה כן אשמתו.
וואי כן, מסכן.
למרות שטכנית באמת את אליס אגת'ה הרגה.
מצד שני הוא הביא אותן למצב הזה.

אז הייתי קצת חלוק על הקטע הזה כי לאורך כל הסיפור הזה רציתי שהוא יגמר ונחזור לבילי ופחדתי שזה ימשך הרבה זמן ולא יהיה בכלל זמן לבילי בסוף.
כן אני כזה מצד אחד ממש כיף לי פה ואני שמחה לגלות עוד על העבר אבל גם מתי חוזרים לבילי מה קורה שם???

אם כי לא ברור איך זה היה ממש עובד עם קבוצת המכשפות שהיא בחרה שם כי לג'ן לא היה קסם בכלל ולליליה לא ראינו שיש קסם התקפי (ובכל מקרה אגתה סיפרה לה שאם היא תתקיף אותה אז היא תוכל לגנוב לה קסם) וכמובן לגברת הארט שרון דייויס. אז בעצם היא תיכננה לגנוב את הקסם רק לאליס ואז פשוט להסתלק? אולי זה היה מספיק בשבילה.
הא תכלס|תוהה|

כן אני גם.

;-(;-(;-(
אני לא מאמינה שעשו את הסרט התועבה הזה סתם?#%#$%$@%#$#%$#$%@#4
הוא לא קיים בוטל זהו|פטיש|

מה?!?
איך?
עדיין לא קראתי שום דבר אבל אני כל כך אהבתי.
כי הם מרמרה שם.
הולי שיט כשבילי הופיע עם הגלימה והכתר אני נפלתי על הרצפה.
חחחחחחחחחח תיארתי לי חשבתי עלייך:-D
וכשאגתה מתנשקת עם ריו ואז מתה והופכת לפטריות.
פרחים!:-D
נכון אני גם רציתי.

זה נהדר, אני מאוד אוהבת טוויסטים מהסוג הזה. וזה נכתב ובוצע ממש יפה.
אני אוהבת כשזה נעשה טוב, וזה נעשה טוב|כן|

האינטרנט כאילו טוען שמעריכים שהמשך הסיפור שלהם אולי יקרה כחלק מהסדרה של ויז'ן.
אוו ואז גם איחוד עם אבא? אמן.

אישית אני ממש מרגישה שמתבקשת סדרה של בילי וטומי.
בילי טומי והרוח יוצאים להרפתקה. כן בבקשה.

Lhuna3

Well-known member
לא הבנתי אם הבן של אגת'ה נוצר באופן... טבעי או גם כן מכישוף כלשהו.
לפי איל שאני הבנתי את מה שהיא אמרה, הוא נולד באופן טבעי. (רק מי האבא לא נדע)
מסתבר שאג'תה מנצלת את זה שהיא נראית אישה תמימה עם ילד כדי להרוג מכשפות. הנחתי שזה כדי לתת לריו מתנות שתעזוב אותם בשקט אבל לא אמרו את זה במפורש אז אני תוהה אם זה נכון.
לא חשבתי על זה ככה בכלל. אולי.
ומסתבר שהבלדה זה סתם שיר שהיא והילד שלה המציאו.
אוף היא הייתה כזה חמודה עם הילד שלה. יש בה ככ הרבה רוע וככ הרבה רוך בו זמנית זה נהדר איזה דמות אמביוויולנטית.
היא באמת נהדרת.
מה רבה הפתעתה.
חחחחחחחחחח
ועכשיו הוא רוצה להפטר ממנה. אבל בסוף ברגע של כנות היא מודה שהיא מפחדת להתעמת עם הילד שלה שוב. לא הבנתי אבל למה היא לא עשתה משהו רע בסוף, הוא מת כי הוא נועד למות לא?
כמו שאני הבנתי את זה, ניקולס לא אהב את זה שהיא הורגת מכשפות.
גם בערב שלפני מותו, הוא כאילו התחמק מלבצע את העוקץ שלהם כשאחת (כנראה מכשפה) הציעה לו לבוא איתה לקבל ארוחה חמה.
ואז הבטיח לאמא שלו שיוכלו לחזור להרוג מכשפות מחר.
ואז אחרי שהוא נפטר, היא השתמשה בשיר הזה שהם חיברו יחד בשביל העוקץ שלה להרוג עוד ועוד מכשפות.
נראה לי שבגלל זה היא פחדה לפגוש אותו אחרי המוות.

didalf

Well-known member
לפי איל שאני הבנתי את מה שהיא אמרה, הוא נולד באופן טבעי. (רק מי האבא לא נדע)
כן אז מי האבא???

כמו שאני הבנתי את זה, ניקולס לא אהב את זה שהיא הורגת מכשפות.
גם בערב שלפני מותו, הוא כאילו התחמק מלבצע את העוקץ שלהם כשאחת (כנראה מכשפה) הציעה לו לבוא איתה לקבל ארוחה חמה.
אוקי זה גם אני הבנתי.
ואז הבטיח לאמא שלו שיוכלו לחזור להרוג מכשפות מחר.
ואז חשבתי שאולי בגלל זה הוא מת כי ריו לא קיבלה את המנחה היומית שלה?
אבל לא אמרו דבר כזה במפורש אז אולי זה סתם רעיון שלי.
ואז אחרי שהוא נפטר, היא השתמשה בשיר הזה שהם חיברו יחד בשביל העוקץ שלה להרוג עוד ועוד מכשפות.
נראה לי שבגלל זה היא פחדה לפגוש אותו אחרי המוות.
אההה הבנתי.
אוקי כן זאת סיבה טובה לפחד להתעמת איתו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, עוד תגובות.
דווקא לא הפריע לי הפעם.
אני יודע, כשהפרק התקרב לסיום ממש התחלתי לתהות האם באמת יש עוד פרק.
למה את שונאת חדרי בריחה? זה ממש כיף.
ושמעתי כבר מישהו שאמר שצריכים להוסיף לדיסנילנד חדרי בריחה בהשראת הסדרה.

זה די מגניב שזה חדר מתים שהוא גם חדר גידול צמחים (אומרים שאורות הם כאלו של גידול) שזה בדיוק החיבור של זה שהמכשפה הירוקה אחראית לסדר החיים והיא המוות.
זה היה ממש נחמד. וממש כיף שלפחות מישהי אחת מהקובן קיבלה סוף טוב.
אני מקווה שנראה אותה בעתיד בMCU. זה שליליה קראה אותה עם קלף טארוט של High Preistess גורם לי לחשוב שאולי יהיה לה עתיד חשוב.
לא נראה לי. כמו שלא נראה לי שבילי הרג את וויליאם כשהוא נכנס לגוף שלו. נראה לי שכמו עם וויליאם זה גוף של ילד שבדיוק מת באותו זמן.
יחד עם זה, כמו שאנחנו מגלים בפרק הבא - בילי יוצר מציאות עם המוח שלו. אז בעיקרון יכול להיות שהוא יצר את המצב שבו הילד ההוא מת.

אז הוא לא התאחד עדיין עם בילי, אבל בשביל זה אנחנו צריכים סדרת המשך שאני רוצה שדיסני יכריזו עליה הרגע! (טכנית אולי הם הכריזו עליה, עדיין לא בדקתי באינטרנט מה אומרים על הפרקים האלו)
כן, זה היה מאוד מרגש
כן. מעניין אבל איפה הוא מצא את עצמו כשהוא יצא משם.
ג'ן כנראה מצאה את עצמה באדמה, אבל יכלה לחפור את דרכה החוצה.
היה נראה לי ברור שהשיער בשרשרת זה של הבן שלה.
אבל את התליון עצמו היא לקחה מהגופה של אמא שלה (את זה ראינו עוד בוונדהויז'ן)
הולי שיט קרב באדאסיות
אה, זה מה שדובר עליו בה100?
כי זה דבר ידוע גם מחוץ.
נראה לי שהיא בעצמה לא יודעת.
וויקאן (שני ווים, יוד אחת) אבל כן.
וממש דומה לתחפושת שלו בקומיקס. וזה נהדר.
והוא מחיה את אגת'ה.
מחיה אותה? זה היה נראה כאילו הוא פשוט הציל אותה מהמכה של ריו. לא? אוקי, עברו יותר מ14 שעות מאז שראיתי את הפרק.
אז זהו שלא ברור אם זה באמת מה שקרה.
כלומר היא באמת אמרה לריו שהיא תגרום לבילי להסכים למות (שזה מה שהיא אמרה שבעייתי לה כי הוא מסתבר שהוא יכול להמשיך להחיות את עצמו שוב ושוב בגופים חדשים) ואז היא בערך גרמה לזה.
אבל גם מה הקטע שלו שהוא בכלל מסכים לזה ואז מרגיש נבגד על ידי כך שהיא לא מציאה להקריב את עצמה במקומו. כלומר אל תציע להקריב את עצמך אם אתה לא מתכוון לזה.
אז לא ברור לי לחלוטין אם היא התכוונה להציל אותו. כלומר אני נוטה לכך שהיא לא התכוונה להקריב את עצמה עד שהוא לא הזכיר את הבן שלה.
אבל אני גם לא חושב שהיא תכננה לבגוד בו.
נראה לי שהיא בעצמה לא בטוחה וזה כנראה בעיקר כי הוא מזכיר לה את הבן שלה (כמו שהיא אומרת נראה לי בפרק הבא)
יותר כמו פטריות לא?
אבל הרגע עניתי את דעתי על זה. את מבלבלת אותי.
אולי יש לה מכסה יומית של גופות שהיא צריכה להגיע אליה?
אבל ברצינות נראה לי שהיא פשוט רצתה שאגתה תמות כי הן סוג של יריבות/מאהבות והיא רוצה אותה בשתי הדרכים.
אבל היא גם רוצה שבילי ימות כי הקיום שלו משבש לה דברים.
אבל גם ברגע שאגתה מתה אז אין לה דרך לגרום לבילי למות בלי שהוא פשוט יעבור לגוף אחר.
בעצם נראה לי שהיא גם טכנית לא יכולה להרוג בעצמה אף אחד. בפרק הראשון כשאגתה נלחמת בריו אז אגתה אומרת לה שאסור לה להרוג אותה (לריו אסור להרוג את אגתה)
וואו זה היה כל כך הומאז' לקטע הזה בוונדהויז'ן. וזה מגניב כי זה באמת אותה עיירה (מסכנים התושבים האלו). וזה מצחיק שהוא באמת נוסע בסוף באוטו. גם שלא כמו וונדה שעברה לגור ביער הוא פשוט חזר לבית של ההורים שלו.
אגב כשכל תושבי העיירה יצאו החוצה וזיהינו הרבה מהם אז התאכזבתי שלא ראינו את אמה קאולפילד (אניה מבאפי).
ומסתבר שעברו רק 24 שעות.
הנחתי שכל זה מתרחש בטווח זמן מאוד קצר. וגם אם זה טכנית לקח יותר זמן אז יכול להיות שהזמן משובש בתוך הדרך.
מאוד מגניב.
וכן, זה הקטע שכמו אמא שלו הוא יכול ליצור מציאות. אבל אולי אפילו יותר טוב.
וכמו שהבנת כבר מהפרק אחרי זה, הכל באמת קרה. כלומר זה בא מהדמיון שלו, אבל זה לא אומר שזה התרחש בדמיון שלו.
כן!
וזה ספציפית פוסטר של Once More With Feeling
1730407684850.png

אוף, זה עכשיו עוד יותר חבל לי שלא ראינו את אמה קאולפילד.

עכשיו שאני חושב על זה גם לא ראינו את הארנב של אגתה.
האם שני הדברים קשורים?:rolleyes:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני אמשיך תגובות מחר אבל בנתיים לא התאפקתי ונכנסתי לראות מה אומרים באינטרנט.
במבט ראשון לפחות נראה שיש הרבה ביקורות טובות.

ומצאתי מאמר שמציין הרבה איסטר אגס (למרות שזה יהיה רק עוד חודש בערך)
מספר 10 יעניין במיוחד את עדי (אם כי היא בעצם ציינה שהיא כבר קלטה את זה, אני פשוט לא הבנתי שהיא התייחסה לזה)

didalf

Well-known member
דווקא לא הפריע לי הפעם.
היו כמה סצנות שלא ראיתי כלום!

אני יודע, כשהפרק התקרב לסיום ממש התחלתי לתהות האם באמת יש עוד פרק.
אני עצרתי מתישהו לוודא שלא דילגתי על פרק:-D

למה את שונאת חדרי בריחה? זה ממש כיף.
זה מעצבןןןןןןןןןןן

זה די מגניב שזה חדר מתים שהוא גם חדר גידול צמחים (אומרים שאורות הם כאלו של גידול) שזה בדיוק החיבור של זה שהמכשפה הירוקה אחראית לסדר החיים והיא המוות.
אה יפה.

לא נראה לי. כמו שלא נראה לי שבילי הרג את וויליאם כשהוא נכנס לגוף שלו. נראה לי שכמו עם וויליאם זה גוף של ילד שבדיוק מת באותו זמן.
יחד עם זה, כמו שאנחנו מגלים בפרק הבא - בילי יוצר מציאות עם המוח שלו. אז בעיקרון יכול להיות שהוא יצר את המצב שבו הילד ההוא מת.
הממממ|תוהה|
אז הוא לא התאחד עדיין עם בילי, אבל בשביל זה אנחנו צריכים סדרת המשך שאני רוצה שדיסני יכריזו עליה הרגע! (טכנית אולי הם הכריזו עליה, עדיין לא בדקתי באינטרנט מה אומרים על הפרקים האלו)
בינתיים לא ראיתי משהו.

היה נראה לי ברור שהשיער בשרשרת זה של הבן שלה.
אבל את התליון עצמו היא לקחה מהגופה של אמא שלה (את זה ראינו עוד בוונדהויז'ן)
לא זכרתי שיש בתליון שיער, ולא זכרתי שהיא לקחה מאמא שלה.

אה, זה מה שדובר עליו בה100?
בהמאה זה אפילו יותר גרוע:-D
כי זה דבר ידוע גם מחוץ.
אני יודעת, טיילור השתמשה כמובן בביטוי ידוע. סתם הצחיק אותי. וגם כי בדיוק אתמול ראיתי קטע מראיון עם היוצרת שאמרה שהיא מקשיבה הרבה לטיילור ושואבת השראה.
וכי דילן אמרה לי בבוקר שהיה משהו שאולי ואולי לא רפרנס לטיילור שהיא גאה בעצמה שהיא זיהתה בעצמה אז אני מניחה שזה זה.

נראה לי שהיא בעצמה לא יודעת.
כן אה?

וויקאן (שני ווים, יוד אחת) אבל כן.
וממש דומה לתחפושת שלו בקומיקס. וזה נהדר.
פסדר נו טייפו.
וגם לתחפושת שלו בפרק הלוואין של וונדהויז'ן.
1730408277546.png

מחיה אותה? זה היה נראה כאילו הוא פשוט הציל אותה מהמכה של ריו. לא? אוקי, עברו יותר מ14 שעות מאז שראיתי את הפרק.
כן נכון זה היה ניסוח עקום היא לא מתה רק הייתה חלשה.

אבל גם מה הקטע שלו שהוא בכלל מסכים לזה ואז מרגיש נבגד על ידי כך שהיא לא מציאה להקריב את עצמה במקומו. כלומר אל תציע להקריב את עצמך אם אתה לא מתכוון לזה.
חחחחחחחחחחחח נכון?:-D אני גם חשבתי:-D

אז לא ברור לי לחלוטין אם היא התכוונה להציל אותו. כלומר אני נוטה לכך שהיא לא התכוונה להקריב את עצמה עד שהוא לא הזכיר את הבן שלה.
אבל אני גם לא חושב שהיא תכננה לבגוד בו.
נראה לי שהיא בעצמה לא בטוחה וזה כנראה בעיקר כי הוא מזכיר לה את הבן שלה (כמו שהיא אומרת נראה לי בפרק הבא)
כן לא לגמרי ברור. אבל אני אוהבת את זה הקשר המבלבל ביניהם.
יותר כמו פטריות לא?
מה יש לך זה ממש פרחים!!
1730408403130.png

וואו זה היה כל כך הומאז' לקטע הזה בוונדהויז'ן
1730409399567.png

וזה מגניב כי זה באמת אותה עיירה (מסכנים התושבים האלו).
ממש מסכנים:-D
למרות שהפעם לא נראה לי שזה השפיע עליהם לא? הכל התרחש כזה מתחת לאדמה או משהו.

כן!
וזה ספציפית פוסטר של Once More With Feeling
1730407684850.png
יופי אני שמחה ששמת לב:-D
וכן אני יודעת שזה הפוסטר של המיוזקל כי זה מה שמופיע לי באפל מיוזיק כשאני שומעת אותו.
אוף, זה עכשיו עוד יותר חבל לי שלא ראינו את אמה קאולפילד.

עכשיו שאני חושב על זה גם לא ראינו את הארנב של אגתה.
האם שני הדברים קשורים?:rolleyes:
עלית על משהו:-0

כל מיני פרטים ואיסטר אגז מעניינים:

ומצאתי מאמר שמציין הרבה איסטר אגס (למרות שזה יהיה רק עוד חודש בערך)
מספר 10 יעניין במיוחד את עדי (אם כי היא בעצם ציינה שהיא כבר קלטה את זה, אני פשוט לא הבנתי שהיא התייחסה לזה)
לא חצוף אני ראיתי את זה קודם:-[
ומה עוד חודש? איסטר אגס זה של פסחא לא טנקסגיבינג אם לזה התכוונת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וגם לתחפושת שלו בפרק הלוואין של וונדהויז'ן.
1730408277546.png
וואי נכון, שכחתי מזה
לא חצוף אני ראיתי את זה קודם:-[
לשם שינוי אני ראשון
ומה עוד חודש? איסטר אגס זה של פסחא לא טנקסגיבינג אם לזה התכוונת.
אוקי, אז התבלבלתי לחלוטין.
וואי איזה ויכוח מטופש יש לכם, היו שם בבירור גם פרחים וגם פטריות. לכו לישון.
אני מוכן לקבל את הפשרה הזאת. (זה גם כנראה נכון, פשוט יותר בלטו לי הפטריות)
ממש מסכנים:-D
למרות שהפעם לא נראה לי שזה השפיע עליהם לא? הכל התרחש כזה מתחת לאדמה או משהו.
כן, רק הייתה הסערה הגדולה הזאת כשאגתה נלחמה בריו. ואולי זה גרם לקצר חשמלי בשכונה.
ואני מניח שמישהו בקרוב ישים לב ששרון דייויס חסרה
וכן אני יודעת שזה הפוסטר של המיוזקל כי זה מה שמופיע לי באפל מיוזיק כשאני שומעת אותו.
אני מאוד גאה בך
לא זכרתי שיש בתליון שיער, ולא זכרתי שהיא לקחה מאמא שלה.
זה מרגיש לי באופן חשוד שאת לא ראית את כל הפרקים הקודמים בסדרה לפני כל פרק חדש.
את יודעת, כמו שבן אדם שפוי לחלוטין יעשה.

didalf

Well-known member

כן, רק הייתה הסערה הגדולה הזאת כשאגתה נלחמה בריו. ואולי זה גרם לקצר חשמלי בשכונה.
פסדר נו אבל הם לא היו לכודים בדרך ואף אחד לא השתלט להם על המוח.

זה מרגיש לי באופן חשוד שאת לא ראית את כל הפרקים הקודמים בסדרה לפני כל פרק חדש.
את יודעת, כמו שבן אדם שפוי לחלוטין יעשה.
אתה לא נורמלי:-D
אני יותר גרועה אפילו אני מדלגת על הפרייוסלי|מובך|

LeAnnDyIan

Well-known member
וכי דילן אמרה לי בבוקר שהיה משהו שאולי ואולי לא רפרנס לטיילור שהיא גאה בעצמה שהיא זיהתה בעצמה אז אני מניחה שזה זה.
זה אכן זה ולא אכפת לי שזה משהו ידוע, זה רפרנס לטיילור ואת צריכה להיות גאה בי שעשיתי את הקישור אליה בלי ששמעתי את השיר מעולם.

למעלה