דיוני סדרות #132

Lhuna3

Well-known member
רגע, אני אמור לסיים משפטים?
אני יכולה להשלים את המשפטים שלך במקומך, אבל אני לא מבטיחה שאתה תאהב את התוצאה :-D
התכוונתי לכתוב שזה בגלל שהציפיות שלך מהסדרה נמוכה.
true כי אני באמת התלהבתי פחות מכם מרוב הפרקים עד עכשיו (לא אומרת שלא נהניתי בכלל, רק פחות).

כמובן תודה על השלמות המידע מהקומיקס!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק רציחות בבניין 4X08
סוף סוף ראיתי
"דבר אחד בבית מבטחים עם המשפחה שלך - זה גורם לבניין מלא רוצחים להיות טוב יותר":-D
חחחחחחחח
או במילים אחרות "לא יכלנו לשלם למליסה מקארתי על עוד פרק ולא היה לנו זמן על לחשוב על תירוץ טוב יותר לכך שלפני רגע החבורה ברחה בבהלה ועכשיו בקלילות חוזרים למקום שממנו הם ברחו.
כלומר בסוף הפרק הם חוזרים לדירות שלהם כאילו הכל רגיל. זה שהם גילו שהווסטיז לא רוצחים לא מבטל את זה שמישהו צילם אותם בדירות שלהם וכנראה ניסה להרוג אותם.
אוקי אז הווסטיז כן שרפו את דודנוף, אבל כי הוא ביקש?8-* זהו כאילו אנחנו מאמינים להם עכשיו? כי נראה שהדמויות שלנו מאמינות לזה.
יש להם את הסרט הזה שדודנוף צילם את עצמו אז אני נוטה להאמין.
חוץ מזה כבר פעמיים בעונה הפכו אותם לחשודים, אי אפשר לעשות את זה פעם שלישית.
ועכשיו פול-ראד-הכפיל חוזר לתמונה כחשוד.
העיקר שיש יותר פול ראד.
ואולי בעצם השלישיה שלנו הם בכלל לא בכוונת. סאז הפעלולנית נרצחה ואז ירו בפול ראד הפעלולן.
קיוויתי שלמכשיר הגם מקליט של אווה יהיה תפקיד גדול יותר. כאילו ברגע שהיא אמרה שהוא מקליט היה ברור שהוא יקליט משהו חשוב אחכ אבל הם החליטו לא להשתמש בזה.
כן, היה ברור שישתמשו בזה להקליט. אבל אני לא אתפלא אם זה לא יחזור מעבר לזה.
ואני שמח שהם לא משתמשים בהקלטה.
אני לא בטוחה שהבנתי - הווסטיז הם אלה ששלחו איומים והרעילו כלב וסיבכו כל מיני דברים בעונה הראשונה אבל זה כי הם חשבו שיעלו עליהם עם דודנוף?
לא נאמר שהם שלחו איומים וכל זה. אפשר להבין שהם היו מודאגים בזמן הפודקסט הראשון שיעלו עליהם, אבל לא במידה של לעשות איומים.
למרות שהם לא הרגו אותו וגם קצת כן? (אני מניחה שהכדורים שהוא לקח הרגו אותו קודם והם שרפו גופה רק?).
אני מניח שהם חיכו שהכדורים יהרגו אותו.
אז לזה שסאז עלתה על כל זה אין קשר לרצח שלה.
אני מניח שזה עדיין איכשהו יתקשר לדבר האמיתי שגרם למוות של סאז.

רגע, לפני כמה פרקים ראינו תמונה בדירה של הבחור עם הכיסוי עין שבה הוא נמצא עם שאר השכנים ודמות אחת שהורידו את הפרצוף שלה. מי זה אמור להיות? הם לא היו עושים את זה לדודנוף וגם לא להלגה. אז מי האדם הנוסף?

היה את כל הקטע בפרק שיוג'ין לוי ניסה לגרום לצ'ארלס להתרגז ממש עם ציפייה שזה יהיה משהו גדול ובסוף זה ממש לא היה.

אה ואוליבר החליט לעשות את החתונה שלו (בפרק סיום העונה אני מניח) בארקוניה. הבניין שבו כל הזמן אנשים נרצחים. רעיון גאוני.

נותרו רק עוד שני פרקים אז נראה לי שצריכים להתחיל להתקדם.

didalf

Well-known member
לא נאמר שהם שלחו איומים וכל זה. אפשר להבין שהם היו מודאגים בזמן הפודקסט הראשון שיעלו עליהם, אבל לא במידה של לעשות איומים.
אז מי שלח את האיומים?

רגע, לפני כמה פרקים ראינו תמונה בדירה של הבחור עם הכיסוי עין שבה הוא נמצא עם שאר השכנים ודמות אחת שהורידו את הפרצוף שלה. מי זה אמור להיות? הם לא היו עושים את זה לדודנוף וגם לא להלגה. אז מי האדם הנוסף?
כן דודנוף לא?

היה את כל הקטע בפרק שיוג'ין לוי ניסה לגרום לצ'ארלס להתרגז ממש עם ציפייה שזה יהיה משהו גדול ובסוף זה ממש לא היה.
אהבתי אבל שהוא הצליח לדובב אותו.

אה ואוליבר החליט לעשות את החתונה שלו (בפרק סיום העונה אני מניח) בארקוניה. הבניין שבו כל הזמן אנשים נרצחים. רעיון גאוני.
תכלס:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל

didalf

Well-known member
אבל למה שהם ימחקו אותו ככה אם הוא עדיין מישהו שהם אוהבים. הגיוני שירצו לשמור תמונות שלו.
אבל הם גם שרפו אותו ופודים את הצ'קים שלו אולי הם לא רוצים שיקשרו ביניהם.

Lhuna3

Well-known member
אתמול צפיתי פעם שניה בכמה פרקים של nobody wants this ואני חייבת להגיד שנשים יהודיות באמת מוצגות שם רע.

Lhuna3

Well-known member
סיימתי עכשיו צפיה שניה של nobody wants this (הרצתי מהר קצת את הקטעים שבלי נואה...)

didalf

Well-known member
סיימתי עכשיו צפיה שניה של nobody wants this (הרצתי מהר קצת את הקטעים שבלי נואה...)
יפה, גם הפשוטע

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי זה היה מהיר. כלומר לא מהיר מבחינת מהירות צפיה, טכנית אני מניח שכבר יכול להיות שצפית בסדרה פעם שלישית מאז שכתבת את ההודעה הזאת, אבל כבר לצפות בה פעם שניה.
יפה, גם הפשוטע
אני שמח שהיא מסכימה איתי שהסדרה מציגה יהודים באופן טוב.
אבל גם היא פירשה את סוף העונה כמוכן.

Lhuna3

Well-known member
אבל גם היא פירשה את סוף העונה כמוכן.
המשפט האחרון שנואה אומר לג'ואן זה
You were right: I can't have both
ואז הם מתנשקים.
אני לא רואה איך אפשר לפרש את זה אחרת נכון לעכשיו.
כלומר מה לדעתך עוד זה יכול להגיד?

כלומר יתכן שיש לו בראש משהו אחר ומטעים אותנו, אבל על פניו זה ברור שהיוצרים התכוונו שנבין מזה שהוא החליט לבחור בה על פני תפקיד הרב הראשי שהוצע לו.

Lhuna3

Well-known member
אוקי זה היה מהיר. כלומר לא מהיר מבחינת מהירות צפיה, טכנית אני מניח שכבר יכול להיות שצפית בסדרה פעם שלישית מאז שכתבת את ההודעה הזאת, אבל כבר לצפות בה פעם שניה.
מי ידע שרבי סקסי זה מה שהיה חסר לי בחיים?

didalf

Well-known member
רק רציחות בבניין 4X09

ברכות יש לנו רוצח!!
מעניין. אם גילנו את הרוצח בפרק לפני האחרון מה יהיה בפרק האחרון.

ובכן זיכינו את התסריטאי הנחמד מוקדם מידי. לא היינו צריכים להאמין במי ששם זקן מזוייף!
אהבתי שבסוף הצליחו לחבר בין עלילת הסרט לעלילת הפעלולנים. עכשיו שגם יחברו את זה לווסטיז איכשהו.
העיקר הם חשפו בפניו הכל באחד הפרקים הקודמים|פנים|
כבר שאוליבר אמר שסאז נתנה לו את הבירות ביום שהיא מתה חשבתי שהם צריכים לחפש שם!! ואז שכחתי שחשבתי את זה אז לרגע לא הבנתי מה התסריט עושה שם בכלל:-D
אני אוהבת איך דברים קטנים שנזרקים איפשהו בפרק מסתברים משמעותיים. כמו זה שבוו אמרה שהשכתובים גרועים לעומת התסריט המקורי. אז זה כי זה לא התסריט שלו. וכשצעקו על צ'ארלס ואוליבר שיעופו מהסט נזרק שם איפשהו "שמישהו יצלם אותם" וול מסתבר שזה משמעותי מאד וטוב שרון הווארד עושה את זה תמיד.

הצחיק אותי כשהאחות תיארה את החבורה כ"זוג זקנים והמטפלת שלהם":-D
וגם המבטא האירי שלה היה חמוד.

היה לאוליבר וצ'ארלס רגע חמוד.
וגם אהבתי שלמרות שהסיפורים של אוליבר נשמעים תמיד מחורטטים רון הווארד דווקא זוכר אותו. אבל זה לא פעם ראשונה שסיפור מחורטט שלו מסתבר אמיתי לא?

dilly snake

Well-known member
אז האמת שלפני כמה חודשים הייתה כתבה על זה (נראה לי בהארץ) על תותחנים בצבא ארה"ב שסבלו מאותה תופעה וגם הייתה לי שיחה על זה עם אבא שלי שגם היה בתותחנים, אז קצת לפני אמצע הפרק ניחשתי שזה הכיוון. אני לא זוכרת כל מה שנכתב שם, אבל אני דיי בטוחה שהם היו דיי נאמנים למציאות. ובאמת אין תרופה רק ללמוד לחיות עם זה.

צריך לדבר בדחיפות על איך שוולף הגיב שהוא שמע שקרול רוצה לדבר על ג'וש ואז על הסצנה ההיא במטווח והסצנה ההיא בוועדה ועל החיבה של ג'וש ללבוש חולצות מכופתרות צמודות.

ואן מספר לדנה על המצב שלו ואז היא מספרת לכולם וזה היה חמוד שהוא אמר לה בסוף שהוא סיפר לה כי הוא יודע שהיא לא מסוגלת לשמור סודות.

לג'ייקוב באמת היו זעזועי מוח וכנראה התיק קצת חדר אליו והוא גם הגיע שיכור לאריקה שלמרות שיש לה קראש עליו לא שכבה איתו הפרק. תודה לאלוהים.

אז זה זוגות קבועים? ג'ייקוב ואריקה יחד ודנה ו-ואן יחד והם עושים שבוע-שבוע על ג'ון דו והתיק המרכזי יותר?

למה אחרי שהם הבינו שג'ון דו יודע רק רוסית הם לא ביקשו מההיא דבר ראשון מה השם שלו? ואיך אפשר להשיג קרובי משפחה/חברים וליידע אותם מה קרה לו?

ועכשיו סיפרו לנו שאבא של וולף היה פרנואיד ועל תרופות. זה מוזר שכבר שבוע שני ברצף לא ראינו את אימא שלו.

הסדרה הזאת מצוינת, אני ממש נהנת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה יופי, חיכיתי שתכתבי את ראשונה
אז האמת שלפני כמה חודשים הייתה כתבה על זה (נראה לי בהארץ) על תותחנים בצבא ארה"ב שסבלו מאותה תופעה וגם הייתה לי שיחה על זה עם אבא שלי שגם היה בתותחנים, אז קצת לפני אמצע הפרק ניחשתי שזה הכיוון. אני לא זוכרת כל מה שנכתב שם, אבל אני דיי בטוחה שהם היו דיי נאמנים למציאות. ובאמת אין תרופה רק ללמוד לחיות עם זה.
הא, אז זה כבר משהו ידוע. כי נראה כאן כאילו גילו את זה לראשונה.
והעניין הוא שהם מדברים שם על יחידה אחת שסבלה מזה. קודם כל אם חצי מיחידה מסויימת מתו בדרכים שונות בתוך שנה אז נראה לי שצריך לחקור מיד. אבל מעבר לזה הרי זה לא שיש רק יחידה אחת בצבא ארה"ב שעושה את זה, זה בטח יותר. כלומר הגילוי שעשו כאן אמור להיות מרעיש ברמות גדולות.

בעניין התיק הראשי שוב היה את הדבר הרגיל שהבינו מה יש לו אבל אין ממש טיפול שפותר את זה, רק דרכים שאפשר לעבוד על לחיות עם זה. זה ממש מעניין וממש לא כמו סדרות אחרות.
הבעיה היחידה היא שבגלל שזה קורה כל שבוע זה כבר ברור מאוד שזה יהיה הסיום של כל פרק.
צריך לדבר בדחיפות על איך שוולף הגיב שהוא שמע שקרול רוצה לדבר על ג'וש ואז על הסצנה ההיא במטווח והסצנה ההיא בוועדה ועל החיבה של ג'וש ללבוש חולצות מכופתרות צמודות.
אוי, רק עכשיו אני קולט שג'וש זה המנתח ההוא. זכרתי רק שהשם משפחה שלו זה ניקלס. אז בסצנה הזאת שהיא אומרת משהו על כך שהיא דיברה עם ג'וש והוא התפלא לא הבנתי למה צריך להיות לנו אכפת מזה.
בכל מקרה אני יותר שמתי לב לסצנה מאוחר יותר שג'וש מדבר על השירות הצבאי שלו ושהיה לו קשר קרוב עם מישהו ואז אוליבר שואל אותו על איך זה היה עם don't ask dont tell. אני לא אתפלא אם יחזרו לעניין הזה ואולי האדם שג'וש היה בקשר איתו כשהוא היה בצבא (כי הוא דיבר על מישהו ספציפי).
אני גם תוהה אם מתישהו ג'וש ואוליבר גילו אחד על השני שהם גייז או שזה פשוט היה מובן לשניהם מיד. או אולי בעצם הם עדיין לא יודעים. בעצם אוליבר לפחות אמור לדעת כי הוא שמע הודעה קולית של ג'וש לפני איזה שני פרקים מבחור.

*בעניין הנטייה המינית של אוליבר שנדיר מאוד שמתייחסים אליה - היה קטע שדיינה תוהה אם ואן שכב עם אוליבר (ובגלל זה הוא מתייחס אליו באופן מיוחד)
ואן מספר לדנה על המצב שלו ואז היא מספרת לכולם וזה היה חמוד שהוא אמר לה בסוף שהוא סיפר לה כי הוא יודע שהיא לא מסוגלת לשמור סודות.
לי זה הרגיש שהוא בילף בסוף כשהוא אמר שהוא סיפר לה רק כי הוא ידע שהיא תספר לכולם. זה נראה לי כן הביך אותו אבל גם הביך אותו להודות שזה מביך אותו ולהתעמת איתה על כך שהיא לא שמרה את הסוד שלו. אבל אני לא בטוח.
לג'ייקוב באמת היו זעזועי מוח וכנראה התיק קצת חדר אליו והוא גם הגיע שיכור לאריקה שלמרות שיש לה קראש עליו לא שכבה איתו הפרק. תודה לאלוהים.
כן, קצת גורם יותר לסמפט אותו. אם כי אם הוא הצליח לעבור לימודי רפואה אחרי זעזועי המוח אז כנראה שהמוח שלו לפחות בנתיים בסדר.
ואני גם שמחתי שהם לא שכבו יחד, אבל אני לא אתפלא אם זה יקרה בקרוב.
אז זה זוגות קבועים? ג'ייקוב ואריקה יחד ודנה ו-ואן יחד והם עושים שבוע-שבוע על ג'ון דו והתיק המרכזי יותר?
אני ממש מקווה שגם ואן ודיינה לא יהיו משהו.
זה כן מעניין שבמקום שיהיו כל שבוע שני תיקים עכשיו יש תיק חדש פלוס התיק של ג'ון דו.
למה אחרי שהם הבינו שג'ון דו יודע רק רוסית הם לא ביקשו מההיא דבר ראשון מה השם שלו? ואיך אפשר להשיג קרובי משפחה/חברים וליידע אותם מה קרה לו?
אוקי, לא חשבתי על זה, אבל זה לחלוטין מה שהיו צריכים לעשות.
מה שכן, זה לא שהם סיימו, אלא שלחו עכשיו להביא מתורגמן אמיתי.
בכל מקרה היה נורא מרגש שמה שהוא אמר זה "אל תעזבו אותי"
עצוב לחשוב כמה זמן הוא היה יכול להשאר במצב כזה בלי יחס אם וולף לא היה מתעקש לטפל בו.

בעניין הג'ון דו - אוליבר מנסה לשכנע את ג'וש להשתיל צ'יפ בראש שלו על מנת לתת לו יכולת לתקשר. שזה רעיון מגניב ואיכשהו גם מרגיש מנוגד לאופי של הסדרה וגם מתאים לאופי של הסדרה. ואני אסביר:
מצד אחד כל הקטע של הסדרה היא שאין בה פתרונות ניתוחיים "קסומים" שפותרים את הבעיות. כלומר מרגיש הרבה יותר מתאים לסדרה להיות מציאותית בכך שאין משהו מדהים כזה שאפשר לעשות.
מצד שני כל הסיפור הזה של ג'ון דו הוא די חסר טעם אם הוא לא יתעורר מתישהו. כלומר בכלל לא עלתה לי לראש האופציה שזה לא יקרה. בסדרה כזאת כשיש מישהו בתרדמת או משהו כזה שמטפלי בו לאורך זמן אז ברור שהוא יתעורר. אבל כאן יכול להיות שבעצם יעשו סוג של מעקף לזה - כלומר שהוא לא יחלים ממה שיש לו, אבל ילמד לחיות עם זה. והדרך שהוא ילמד לחיות עם זה היא שהוא ילמד לתקשר גם כשהוא במצב הזה.
כמובן שהכי הזוי זה אם אוליבר יתחיל מערכת יחסים עם ג'ון דו (כמו שחזיתי לפני כמה פרקים) תוך כדי שהוא צמח שמתקשר רק דרך צ'יפ מיוחד. אבל עם איך שאנחנו מכירים את אוליבר זה אולי הדבר הכי מתאים עבורו. (כמובן שזה יהיה עד המוות העצוב של ג'ון דו ואחריו אוליבר יתנחם אצל ג'וש)
ועכשיו סיפרו לנו שאבא של וולף היה פרנואיד ועל תרופות. זה מוזר שכבר שבוע שני ברצף לא ראינו את אימא שלו.
האם משהו קרה לאמא? או שאני גם נעשה פרנואיד :-P:
בהחלט עצוב לראות מה היה עם אוליבר ואבא שלו. ולדעתי זה יתקשר למה שהוא אמר בפרק הקודם לגבי זה שהוא עשה משהו בקשר לאבא שלו שהוא לא יכול לסלוח לעצמו. זה יכול להיות שהוא מרגיש רע כי הוא סיפר לאמא שלו שהאבא הפסיק לקחת תרופות ובגלל זה אישפזו אותו. ויכול להיות שהוא לא סיפר לאף אחד שהאבא הפסיק לקחת תרופות וזה גרם להתדרדרות שלו עד מצב שבו הוא נפגע או אושפז.
הסדרה הזאת מצוינת, אני ממש נהנת.
כן, אני ממש מרוצה ממנה ואני ממש מחכה לראות פרק חדש שלה כל שבוע.
אני גם ממש נהנה שאני יכול לדבר איתך עליה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה תמיד בימי שלישי.
באופן מפתיע למרות שאני בחופש כל השבוע אני דווקא כן ידעתי שזה יום שלישי.
אבל הקלנדר שלי טוען שהפרק יוצא ביום רביעי.
שזה בסדר, הוא עושה את זה עם כל מיני סדרות. אבל אני לא תמיד זוכר עם איזה סדרות הוא עושה את זה ועם אילו לא.

רגע, לפי הקלנדר אגתה יוצא ביום חמישי. האם גם זה יוצא בפועל יום לפני?
אני ממש לא מצליח לזכור.

didalf

Well-known member
באופן מפתיע למרות שאני בחופש כל השבוע אני דווקא כן ידעתי שזה יום שלישי.
אבל הקלנדר שלי טוען שהפרק יוצא ביום רביעי.
שזה בסדר, הוא עושה את זה עם כל מיני סדרות. אבל אני לא תמיד זוכר עם איזה סדרות הוא עושה את זה ועם אילו לא.

רגע, לפי הקלנדר אגתה יוצא ביום חמישי. האם גם זה יוצא בפועל יום לפני?
אני ממש לא מצליח לזכור.
רק רציחות בבניין יוצא ביום שלישי לפי השעון של כל מדינה בנפרד.
אג'תה יוצא בכל העולם באותן זמן, ביום רביעי בשעה 18:00 שעון LA, שפה זה יום חמישי בארבע בבוקר.

dilly snake

Well-known member
העניין הוא שהם מדברים שם על יחידה אחת שסבלה מזה. קודם כל אם חצי מיחידה מסויימת מתו בדרכים שונות בתוך שנה אז נראה לי שצריך לחקור מיד. אבל מעבר לזה הרי זה לא שיש רק יחידה אחת בצבא ארה"ב שעושה את זה, זה בטח יותר. כלומר הגילוי שעשו כאן אמור להיות מרעיש ברמות גדולות.
מצד שני כמו שהם אמרו, זה מסוג הדברים שאפשר לגלות רק בנתיחה שאחרי המוות ויש לזה דיי הרבה סיפטומים ולא הרבה פעמים זה זהה(חוץ מזה שאם היחס של צבא ארה"ב מזכיר את ההתייחסות כאן לפצועים ומתמודדי נפש, זה לא מפתיע שלא עלו על זה).
הבעיה היחידה היא שבגלל שזה קורה כל שבוע זה כבר ברור מאוד שזה יהיה הסיום של כל פרק.
בגלל זה הייתי רוצה שפעם אחת יהיו מישהו ש100% יחלים.
אני גם תוהה אם מתישהו ג'וש ואוליבר גילו אחד על השני שהם גייז או שזה פשוט היה מובן לשניהם מיד. או אולי בעצם הם עדיין לא יודעים. בעצם אוליבר לפחות אמור לדעת כי הוא שמע הודעה קולית של ג'וש לפני איזה שני פרקים מבחור.
אוליבר יודע על ג'וש, אבל לא ההפך. זה רק עניין של זמן עד שהם יתנשקו עם כל האנרגיה הזאת ביניהם. במטווח יכולתי לחתוך את המתח המיני בסכין(או אזמל?).
לי זה הרגיש שהוא בילף בסוף כשהוא אמר שהוא סיפר לה רק כי הוא ידע שהיא תספר לכולם. זה נראה לי כן הביך אותו אבל גם הביך אותו להודות שזה מביך אותו ולהתעמת איתה על כך שהיא לא שמרה את הסוד שלו. אבל אני לא בטוח.
(y)
מצד אחד כל הקטע של הסדרה היא שאין בה פתרונות ניתוחיים "קסומים" שפותרים את הבעיות. כלומר מרגיש הרבה יותר מתאים לסדרה להיות מציאותית בכך שאין משהו מדהים כזה שאפשר לעשות.
אני לא חושבת שזה פתרון קסם. הם חייבים דרך לתקשר איתו בצורה יעילה כדי להבין מי הוא, היסטוריה רפואית וכ'ו. אחרת חוץ מלחזור על אותן בדיקות שוב ושוב אין להם מה לעשות.
אבל כאן יכול להיות שבעצם יעשו סוג של מעקף לזה - כלומר שהוא לא יחלים ממה שיש לו, אבל ילמד לחיות עם זה. והדרך שהוא ילמד לחיות עם זה היא שהוא ילמד לתקשר גם כשהוא במצב הזה.
זו השאלה הגדולה, אם הם יצליחו לשחרר אותו(ונניח להשאיר אותו עם נכות בדרגה כול שהיא) או לגרום לו לחיות עם המצב. כל התיקים עד עכשיו יסתיימו בצורה אופטימית. זה קצת חסר רגשות לומר ואני לא אומרת שלאנשים עם נכויות קשות אין איכות חיים ושהם לא יכולים לחיות חיים מלאים, אבל אני לא חושבת שהם יימצאו דרך להאיר באופן חיובי במקרה הזה מישהו שתקוע בגוף שלו ויכול רק לתקשר רק בעזרת מחשב. כל הקטע זה שהוא יעזוב את בית החולים וילמד לחיות עם המצב החדש אם הוא לא יחלים, פשוט ישימו אותו במוסד.
לדעתי זה יתקשר למה שהוא אמר בפרק הקודם לגבי זה שהוא עשה משהו בקשר לאבא שלו שהוא לא יכול לסלוח לעצמו. זה יכול להיות שהוא מרגיש רע כי הוא סיפר לאמא שלו שהאבא הפסיק לקחת תרופות ובגלל זה אישפזו אותו. ויכול להיות שהוא לא סיפר לאף אחד שהאבא הפסיק לקחת תרופות וזה גרם להתדרדרות שלו עד מצב שבו הוא נפגע או אושפז.
מצד שני, הפרק היה ברור שהאבא סיכן את החיים שלו בתור נער מתבגר. זה היה חסר אחריות לתת לאבא להיות איתו לבד ונראה לי שגם אוליבר הבין שעדיף לו עם אימא שלו בדיוק מהסיבה הזאת או "להלשין" שהאבא הפסיק עם התרופות. גם אם האבא לא היה פוגע פיזית באוליבר, הוא יכל לפגוע באנשים שהוא היה הוזה שהם רוצים לפגוע בו.
אני גם ממש נהנה שאני יכול לדבר איתך עליה.
גם אני|4U|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ברכות יש לנו רוצח!!
מעניין. אם גילנו את הרוצח בפרק לפני האחרון מה יהיה בפרק האחרון.
משום מה זכור לי שתמיד גילינו מי הרוצח בסוף הפרק של לפני האחרון. אבל בעצם אולי לא באמת.
אבל מרגיש לי שיש מספיק מה לעשות בפרק סיום. חוץ מזה שאמורה להיות חתונה.
המתח עכשיו הוא שהרוצח נמצא עם מייבל ואומנם האחרים יודעים שהוא הרוצח, אבל הם לא יודעים שהוא עם מייבל.
ובכן זיכינו את התסריטאי הנחמד מוקדם מידי. לא היינו צריכים להאמין במי ששם זקן מזוייף!
נראה לי שאמרתי שהוא עדיין אפשרות בגלל שלא ממש חשדו בו. כן זה היה מוזר שקיבלנו פרק מנקודת המבט שלו בלי לגלות שהוא הרוצח, אבל זה עדיין נראה לי אפשרי
אהבתי שבסוף הצליחו לחבר בין עלילת הסרט לעלילת הפעלולנים. עכשיו שגם יחברו את זה לווסטיז איכשהו.
העיקר הם חשפו בפניו הכל באחד הפרקים הקודמים|פנים|
חחחחחח כן הם לא ממש טובים בשמירה על סודות
כבר שאוליבר אמר שסאז נתנה לו את הבירות ביום שהיא מתה חשבתי שהם צריכים לחפש שם!!
היה לי ברור שיהיה שם משהו. לא חשבתי שזה יהיה תסריט לסרט.
אני אוהבת איך דברים קטנים שנזרקים איפשהו בפרק מסתברים משמעותיים. כמו זה שבוו אמרה שהשכתובים גרועים לעומת התסריט המקורי. אז זה כי זה לא התסריט שלו.
וואלה נכון.
וכשצעקו על צ'ארלס ואוליבר שיעופו מהסט נזרק שם איפשהו "שמישהו יצלם אותם" וול מסתבר שזה משמעותי מאד וטוב שרון הווארד עושה את זה תמיד.
אה חחחחח את זה לא קלטתי בכלל
הצחיק אותי כשהאחות תיארה את החבורה כ"זוג זקנים והמטפלת שלהם":-D
וגם המבטא האירי שלה היה חמוד.
כן. והקטע שהם עושים מבטא אירי מזויף ומביאים בירה כי זה סטריאוטיפי שאירים יקומו מריח של בירה.
היה לאוליבר וצ'ארלס רגע חמוד.
כן זה היה חמוד מאוד. ולא ראיתי את זה בא. כלומר ראיתי שלצ'ארלס הייתה תגובה כלשהי כשאוליבר אמר שהוא ישים את לורטה בתור איש קשר חירום שלו, אבל לא קלטתי את זה.
וגם אהבתי שלמרות שהסיפורים של אוליבר נשמעים תמיד מחורטטים רון הווארד דווקא זוכר אותו. אבל זה לא פעם ראשונה שסיפור מחורטט שלו מסתבר אמיתי לא?
כן זה היה מצחיק.
אם כי בדרך של הפוך על הפוך ניחשתי שבמקרה הזה יתברר שזה סיפור אמיתי ושרון באמת יזכור אותו.
גם היה לי ברור שבשלב מסוים רון האוורד באמת יופיע ובכוונה מותחים אותנו עם זה שנחשוב שזה מקרה קלאסי שבו מדברים על מישהו ולא רואים אותו.
אגב, זה גם היה מצחיק שכשמזכירים את רון האוורד לראשונה אז אוליבר מתרגש שסוף סוף יש סלבריטאי אמיתי בעונה הזאת. מצחיק כי הסדרה הזאת כל כך מפוצצת בסלבריטאים. מההתחלה היא הייתה, אבל במיוחד בעונה הזאת.

מה עוד:
הדמות של פול ראד מתה. שוב. בכל זאת לדעתי ימצאו דרך להחזיר אותו גם לעונה הבאה.

מהרגע שלא ראו את פרצוף האיש שסאז פגעה בו עם הרכב אז קלטתי שזה יהיה הרוצח והנחתי שאם מראים אותו כל כך הרבה פעמים במהלך הפרק אז נגלה אותו בסוף הפרק.
בעצם עכשיו שאני חושב על זה אנחנו עדיין לא בטוחים שהוא באמת הרוצח. כלומר זה לחלוטין יכול להיות עוד הטעיה. אבל מרגיש לי שיש יותר מידי צירופי מקרים איתו. בכל זאת יכולים לעשות משהו בנושא בפרק האחרון.
אם הוא כן רצח את סאז אז האם הוא עשה את זה כי הוא הגיש את התסריט שלה לסרט ואז הוא הרגיש שהוא חייב לחסל אותה כדי שלא תספר שזה בעצם תסריט שלו?
כי לפי הטיימליין הוא הגיש את התסריט הזה לפני שסאז מתה.
אבל אם זה רק הוא אז איך הוא עשה את הקטע הזה של להרוג אותה מהבניין השני ולהגיע לדירה ולסחוב אותה למשרפה? הרי הראו שזה בלתי אפשרי ולכן קבענו שצריכים להיות שני רוצחים. אולי כן היה רוצח נוסף?
בעצם למה גם שהוא יהרוג את גלן? אולי גלן עזר לו ועכשיו הוא נפטר ממנו כדי להוריד את הסכנה של גילוי.

עוד משהו - אנחנו עדיין לא יודעים מה הקטע עם כל הרמזים שסאז גילתה לגבי זה שכנראה מישהו אחר איים עליהם עוד מעונה 1? אם כי יכול להיות שהסיבה שהיא בכלל חקרה את זה הייתה כחלק מבניית התסריט.

אוקי, הייתי משוכנע שהתסריטאי הוא הרוצח. ואז בפרק הבא יאסרו אותו ויחשבו שהכל בסדר ואז בזמן החתונה יגלו שזה משהו אחר.
וכמובן גם מישהו ימות בחתונה כי... כמובן.

עניין הרמזים שמישהו איים עליהם עוד מעונה 1 אולי ימשיך לעונה הבאה.
וגם הגיוני שהעלילה עם ג'אן תמשיך לעונה הבאה.

*אגב חתונה - כל העונה הזאת לא הוזכר בכלל הבן של אוליבר. אני מניח אבל שהוא יהיה אמור להגיע לחתונה.

למעלה