דיוני סדרות #122

זה מוכיח שהחיפוש באמת לא עובד טוב.

דובר עליהם בשרשורים האלו:

|תודה|
המנוע חיפוש לא אשם, פשוט חיפשתי עפ"י השם בעברית (שבריריות) ולא חשבתי שכתבתם אותו באנגלית (Tiny Pretty Things) |4U|

LeAnnDyIan

Well-known member
1. המלצה לסדרה מעולה שזמינה בישראל בנטפליקס/אמאזון-פריים/אפל-טיוי/דיסני-פלוס/יס?
2. מרגיש לי מאוד לא הוגן שאין שום דרך נורמלית לצפות בדר' הו בישראל בעונות הקודמות.
חלום שלי שתתני עוד צ׳אנס לתוכנית הבוקר. אני יודעת שהנושא של העונה הראשונה מתיש, אבל זו כזו סדרה כיפית ולדעתי את ממש תאהבי את קורי והשטויות שלו.

Lhuna3

Well-known member
חלום שלי שתתני עוד צ׳אנס לתוכנית הבוקר. אני יודעת שהנושא של העונה הראשונה מתיש, אבל זו כזו סדרה כיפית ולדעתי את ממש תאהבי את קורי והשטויות שלו.
אני באמת אשקול את זה. אני חושבת שראיתי רק פרק וחצי. אולי אני אנסה לתת 4 פרקים צ'אנס לפחות.

דיברגנט חדש

Well-known member
המלצה לסדרה מעולה שזמינה בישראל בנטפליקס/אמאזון-פריים/אפל-טיוי/דיסני-פלוס/יס?
נטפליקס בשבועיים האחרונים מאכזב מאוד,
מבחינת סדרות ישנות יותר יש לך את הגשם, סדרה שמזכירה את מה שקורה עם הקורונה, וירוס מהונדס שיצרו אותו בכדי שיהיה כלי נשק ובינתיים משמיד את כל מה שסביבו.
הסדרה כ"כ הצליחה שיש כבר 3 עונות.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז לא היה פרק מלא בסקס של ברדלי. שזו קצת חוצפה אם תשאלו אותי. אבל היה פרק טוב nonetheless.
מתחילים באירועי האפ-פרונט של UBA, קורי נכנס לאולפנים לצלילי הבי ג'יז ואני קצת רוצה שהיא יפרוץ באיזה נאמבר מוזיקלי. זה לא קורה אבל כשהוא רואה את ברדלי עומדת שם אני בטוחה שהלב שלו פצח בנאמבר מוזיקלי, בדיוק כמו שלי|לב||מאוהב| היא חזרה!!!!!@#$@#
ברדלי מתעלמת מקורי ואפילו לא טורחת להחזיר לו שלום. מה קורה עם שני אלה? מה הם לא מבינים שאני צריכה אותם במיטה ביחד?!!
גם אלכס לא שמה עם קורי, אבל במקרה שלה זה עוד יחסית מובן.
אוי הקטע שלו מתאמן מול המראה על הראיון שלו עם רטה היה כזה חמוד|מאוהב|
אלכס מגיעה זועמת לנפוליאון קורי ותוהה למה הפיילוט החדש שלה לא אוזכר בשום מקום, קורי מתוודה בפניה שמצב הרשת בקרשים ודואג להעביר אליה חלק מהאשמה בזה שדפקה את העסקה עם פול מרקס אפילו שהוא יודע שזו בעיקר אשמתו, אבל לאלכס נדלק ניצוץ בעיניים. היא פורחת בכאוס לא פחות מקורי.
בינתיים אלכס מנסה לברר איפה פול ומגלה שהוא נכנס למיטה עם YDA, שזה כמובן מטרגר אותה במקצת כי היא עדין לא בסטי של לורה, ואיך היא יכולה להיות? היא שוכבת עם האישה שלה...
לורה שולחת לברדלי קישור לפורצ'ן פימסטר צוחקת עליהן שהן הגרסה הלסבית לצלילי המוזיקה, ברדלי נושמת לרווחה, הפורנו שלהן לא דלף.
מיה מבקשת את עזרתה של ברדלי במציאת איש קשר שיעזור להכניס את אנדרה לאיזור המלחמה באוקרינה ואז פתאום מתחילה לדבר רוסית שוטף דה פאק?! ברדלי שואלת אם היא שולפת את זה בדייטים ומיה תוהה מה זה דייט. ברדלי נשמה, את לא יכולה להתחיל עם כל הנשים ברשת. ככה פיטרו את מיץ'...
סטלה נאלצת לשחק בליגה של הגברים למרות רוחה ונופלת על שנים דוחים במיוחד אבל היא חייבת להוציא מהם תקציב לפרסום ויהי מה. בדרך, המלצרית המסכנה נופלת קורבן לשוביניזם הדוחה שלהם8-{ סטלה כמובן מזועזעת ממה שנדרש ממנה לעשות ומרגישה מלוכלכת כאילו עברה אונס קבוצתי ובצדק, השניה האלה ממש דוחים בעע.
אלכס נרתמת למשימת פול מרקס. וכדי לנעול אותו היא כמובן מחליטה לחטוף אותו, לחטוף לאן? לאיזה קרנבל מאולתר בעיר? רואים שהיא לא יוצאת הרבה מהבית|פנים| יואו כשם עלו למתקן הרעוע הזה הייתי בטוחה שהם הולכים להתרסק. הלב שלי לא מספיק חזק בשביל הדברים האלה.
מסיבה בארמון העצבות של קורי- עם ארמון כזה מי יכול להיות עצוב???
לורה רואה את ברדלי ומציעה לה לעשות סקס במיטה של קורי. מצד אחד מי יכול להאשים אותה כשברדלי לובשת את השמלה הצמודה הזאת|מזיע| מצד שני זה לא יפה לעשות את זה לקורי במיטה שלו!! ברדלי נוטה להסכים וקצת מתעצבנת על לורה שבכלל הציעה את זה. אין אני אומרת לכם ברדלי וקורי אנדגיים!!!@#$ למי אכפת שהיא לא מדברת איתו, השתיקה שלה שווה אלף מילים!!!
ברדלי כנראה הרגישה רע על היחס הקר שהפגינה בפניו בבוקר ומחליטה להיות אקסטרה נחמדה אליו עכשיו, רק שהפעם היוצרות התהפכו וקורי נותן לה כתף קרה. אאוץ'. אפשר שתעשו כבר סקס?!
אלכס ופול בקוני איילנד, היא מספרת לו על התקופה בצעירותה שהייתה מלצרית ועבדה בפארק הזה, הוא מצידו טוען שהעסקה גמורה ושהיא מבזבזת את הפלירטוטים שלה לחינם. בין לבין הוא גם מסתלבטת עליו על שהוא מתלונן שהוא עשיר מידי מכדי לעמוד בתור למתקן והוא מחזיר לה "כן, בואי נתערב שאת עושה בעצמך קניות בסופר" כשהיא מצביעה על האבסורד בזה שגם הוא לא, הוא טוען שיש לו חווה משלו שהוא מגדל שם הכל והיא בתגובה - אה כן, מה אתה מגדל שם? ביטקוין? :-D
כריס מנסה לאיים על לאונרד, יו"ר הדריקטוריון החדש שאם UBA לא הולכים ליישב את כל בעיות חוסר השיוויון בשכר, היא הולכת לפנות לטוויטר כדי ליישב את הסכסוך. ינקו אח"כ צוחק עליה שהיא סתומה ולא מבינה שהרשת בצרות ובקושי יש להם כסף לשלם לה ובטח שלא יטרחו לשלם לעוד בנות מיעוטים אחרות.
לורה מעלה בפני ברדלי תהיה - למה לדעתך סרטון הפורנו שלנו לא דלף כשכל שאר הדברים כן. ברדלי לא נראית מוטרדת מהשאלה ועונה בנונשלנטיות שנראה לה שקורי שילם להאקרים כדי שלא יפרסמו את הסרטון. שסביר להניח זה מה שהוא רוצה שהיא תאמין, אבל השאלה המתבקשת היא למה באמת הסרטון הזה לא פורסם?
אנדרה שולח למיה תמונות מזירת המלחמה, היא רוצה לפרסם אותם במהדורת הערב כבר באותו יום, הוא מצידו מבקש שתחכה רק עד שיגיע למקום מבטחים. סטלה מצידו מראה אפס רגישות כלפי אנדרה ודורשת ממיה לפרסם את הכתבה באותו ערב, אם היא צריכה לעשות את המעשים הקשים בשביל העבודה, גם אנדרה ומיה צריכים לעשות את אותו הדבר. רק שבמקרה של סטלה היא מתרצת את זה בכך שפרסום הכתבה יעזור להגדיל את העזרה הפיננסית לאוקריאנה.
קורי לא מספיק לחגוג את הניצחון של סטלה וכבר קולט את פרד במסיבה שלו. פרד שם כדי להשתין בקשת על ההצלחה של קורי ולספר לו שהוא היועץ הכלכלי של המשקיעים שלו ככה שאם הוא יקבל את ההלוואה שעבד קשה כל כך לקבל, פרד ישוב להיות הבוס של קורי. או כמו שפרד ניסח את זה בצורה פואטית כל כך: "אני השוגרדדי שלך ואתה תענוד אזיקי זהב כשאני אזיין אותך"... ומעבר לעובדה שקורי לא מוכן לקבל שוב פקודות מהבחור הנאלח הזה, הוא גם יודע איך זה יראה בעיני הציבור אחרי ש-UBA עבדו קשה כל כך כדי לנקות אוורות ואז הם חוזרים לעבוד עם מי שאיפשר לסביבת העבודה הרעילה להתקיים מלכתחילה. אנחנו בצרות. איך יוצאים מהן?
וול, לא צריך להרחיק לכת יותר מידי, כבר בסוף הפרק אנחנו מגלים שאלכס חזרה הביתה עם הבייקון. כפרעליה.

טוב אני לא אוהבת ספוילרים אבל אפל חשפו בפניי את תמונת הטמבלר שמקדמת את הפרק הבא ואני כולי באקסטזה|מאוהב||מאוהב||מאוהב|!!!!!#@$@

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראית שוכני שיל"ד? (בדיסני)
זאת סדרה על כמה אנשים ששוכנים בתוך הארגון שיל"ד (של יקום הMCU)
הם לא עובדים בארגון, הם פשוט שוכנים שם.

:-D :-D :-D הבדיחות של ניק כ"כ מפגרות שיש להם קטגוריה בעצמם. פעם הייתי אומרת שזה בדיחות אבא, אבל גם אבות לא כאלה גרועים.

Lhuna3

Well-known member
נטפליקס בשבועיים האחרונים מאכזב מאוד,
מבחינת סדרות ישנות יותר יש לך את הגשם, סדרה שמזכירה את מה שקורה עם הקורונה, וירוס מהונדס שיצרו אותו בכדי שיהיה כלי נשק ובינתיים משמיד את כל מה שסביבו.
הסדרה כ"כ הצליחה שיש כבר 3 עונות.
תודה, אבדוק.

It's Always Sunny

Well-known member
נזכרתי עכשיו בציטוט מצחיק של לורנס מהפרק הזה. הוא אומר ללידיה שהיא נהנית להכאיב לאנשים והיא אומרת שזה לא נכון.
ואז הוא אומר: I’m not judging. Everybody needs a hobby, I guess
והיא ממשיכה להתנגד לאמירה הזו :-D

בהלוויה של פרד הילדה שהחזיקה את היד של סרינה היא האנה נכון?
כי אם כן, אז וואו זה פשוט מרושע מצידה כי אני יוצאת מנקודת הנחה שהיא ידעה שזה ישודר.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
בהלוויה של פרד הילדה שהחזיקה את היד של סרינה היא האנה נכון?
כי אם כן, אז וואו זה פשוט מרושע מצידה כי אני יוצאת מנקודת הנחה שהיא ידעה שזה ישודר.

כן, כל הנקודה הייתה לתקוע לג'ון אצבע בעין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיקרן אותי מה היה לג'ון אוליבר לומר בתוכנית שלו שיצא לה פרק אתמול בערב.
אז הוא הזכיר את המלחמה שלנו בכמות המילים בערך הכי קטנה שאפשרית, עם הכי פחות התייחסות למה שקרה.

זה הגיוני שלא היה לצוות של התוכנית באמת זמן לקלוט מה קרה או איך לדבר על זה,
אם כי מרגיש שזה עדיין כן היה אפשר לומר שישראל הותקפה על ידי חמאס אפילו בלי להרחיב על זה.

אבל מה שמטריד באמת זה איך בשניה הוא ממשיך לכל מיני דברים מטופשים קטנים שפוליטיקאים אמריקאים עושים ומדבר עליהם באריכות כאילו מאחורי המשפט שלו על מלחמה לא הייתה כמות עצומה של מוות.

אבל גם ברור שזה מרחק של מיליון שנה ממנו.
כשקרו כל מיני דברים על אוקראינה במשך כבר שנה וחצי, שלא לדבר על המון אזורים אחרים בעולם, לא ממש חשבתי על זה כשהזכירו אותם במילה ועברו למשהו מצחיק.
זה פשוט הזוי להיות בצד הזה ולראות את זה.

זה אותה הרגשה שיש לי עכשיו כשאני באינסטגרם. כל מיני פוסטים מצחיקים או מאירועי ספורט או לא יודע מה.
אפילו הזוי לי לראות פוסטים על יום הנראות הלסבי שהוא כנראה היום כי זה כל כך לא קשור.
ואפילו דפים או אנשים שכתבו איזה פוסט או סטורי תומך על ישראל, אבל אז עוברים גם לדבר על משהו אחר.

dilia snake

Well-known member
סיקרן אותי מה היה לג'ון אוליבר לומר בתוכנית שלו שיצא לה פרק אתמול בערב.
אז הוא הזכיר את המלחמה שלנו בכמות המילים בערך הכי קטנה שאפשרית, עם הכי פחות התייחסות למה שקרה.

זה הגיוני שלא היה לצוות של התוכנית באמת זמן לקלוט מה קרה או איך לדבר על זה,
אם כי מרגיש שזה עדיין כן היה אפשר לומר שישראל הותקפה על ידי חמאס אפילו בלי להרחיב על זה.

אבל מה שמטריד באמת זה איך בשניה הוא ממשיך לכל מיני דברים מטופשים קטנים שפוליטיקאים אמריקאים עושים ומדבר עליהם באריכות כאילו מאחורי המשפט שלו על מלחמה לא הייתה כמות עצומה של מוות.

אבל גם ברור שזה מרחק של מיליון שנה ממנו.
כשקרו כל מיני דברים על אוקראינה במשך כבר שנה וחצי, שלא לדבר על המון אזורים אחרים בעולם, לא ממש חשבתי על זה כשהזכירו אותם במילה ועברו למשהו מצחיק.
זה פשוט הזוי להיות בצד הזה ולראות את זה.

זה אותה הרגשה שיש לי עכשיו כשאני באינסטגרם. כל מיני פוסטים מצחיקים או מאירועי ספורט או לא יודע מה.
אפילו הזוי לי לראות פוסטים על יום הנראות הלסבי שהוא כנראה היום כי זה כל כך לא קשור.
ואפילו דפים או אנשים שכתבו איזה פוסט או סטורי תומך על ישראל, אבל אז עוברים גם לדבר על משהו אחר.
חשבתי על זה אבל לא היה לי כוח נפשי לחפש.

אני לא מבינה איך גם אם מה שהיה ידוע ביום שבת וראשון זה לא היה מספיק להם בשביל להתייחס, אנשים נרצחו בבתים! במסיבת טבע! יש בעזה ילדים קטנים ואנשים מעל גיל 80! לא צריך דוקטורט בשביל להתייחס!!

זה פשוט לא מעניין אותם.

(ואם כבר קטע הזוי, ראיתי קצת CNN והם שלחו לפה אנשים כמו אנדרסון קופר ושאר כתבי מלחמה שעד לפני חמש דקות סיקרו את המלחמה באוקראינה. אני לא מאמינה שהם פה, מסקרים את הזוועות שלנו).

dilia snake

Well-known member
בינתיים: קולבר הזכיר את מה שקרה בהתחלה, שלח תנחומים ובלה בלה בלה, הזכיר את האמריקאים שנהרגו ואת האנשים מהצד השני אמר שאפילו AI לא מוכן לצחוק על זה והמשיך הלאה לצחוק על טראמפ.
קימל הזכיר את מה שקרה ואז צחק על התגובה של טראמפ.
פאלון, אפילו לא את זה, רק משפט אחד אחרי שהוא כבר התיישב.
ומאיירס עוד לא העלו את הקטע הראשון, אני מניחה ששם תהיה התייחסות אם בכלל. עדכון: הוא סיפר כמה בדיחות, ואז התייחס למה שקרה ואמר שצריכים לחשוב בהגיון לפני שפועלים או משהו כזה גם לנוכח הזוועות.

זו פשוט חוצפה מצד כולם! שהרוסים פלשו לאוקראינה אף אחד לא אמר להם להגיב בצורה מידתית ואחרי 9/11 כולם התייצבו לצד ארה"ב למלחמה שכנראה הייתה מיותרת. זה פשוט חסר רגישות! הם היו צריכים להזכיר את מה שעשו לנו, לשלוח תנחומים ותפילות(ואם חייבים אז להזכיר גם שיש חפים מפשע גם בצד השני) ופשוט לשתוק! אין להם שום זכות להטיף לנו מוסר או לנסות לצחוק על זה. אנחנו עדיין סופרים מתים, אנחנו עדיין לא יודעים את ההיקף של הזוועות! אין שום תירוץ לתגובה שלהם. ואתמול כבר ידעו יותר מביום ראשון. אף אחד לא חשב על זה עוד שתי דקות??

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בינתיים: קולבר הזכיר את מה שקרה בהתחלה, שלח תנחומים ובלה בלה בלה, הזכיר את האמריקאים שנהרגו ואת האנשים מהצד השני אמר שאפילו AI לא מוכן לצחוק על זה והמשיך הלאה לצחוק על טראמפ.
קימל הזכיר את מה שקרה ואז צחק על התגובה של טראמפ.
פאלון, אפילו לא את זה, רק משפט אחד אחרי שהוא כבר התיישב.
ומאיירס עוד לא העלו את הקטע הראשון, אני מניחה ששם תהיה התייחסות אם בכלל. עדכון: הוא סיפר כמה בדיחות, ואז התייחס למה שקרה ואמר שצריכים לחשוב בהגיון לפני שפועלים או משהו כזה גם לנוכח הזוועות.

זו פשוט חוצפה מצד כולם! שהרוסים פלשו לאוקראינה אף אחד לא אמר להם להגיב בצורה מידתית ואחרי 9/11 כולם התייצבו לצד ארה"ב למלחמה שכנראה הייתה מיותרת. זה פשוט חסר רגישות! הם היו צריכים להזכיר את מה שעשו לנו, לשלוח תנחומים ותפילות(ואם חייבים אז להזכיר גם שיש חפים מפשע גם בצד השני) ופשוט לשתוק! אין להם שום זכות להטיף לנו מוסר או לנסות לצחוק על זה. אנחנו עדיין סופרים מתים, אנחנו עדיין לא יודעים את ההיקף של הזוועות! אין שום תירוץ לתגובה שלהם. ואתמול כבר ידעו יותר מביום ראשון. אף אחד לא חשב על זה עוד שתי דקות??
גם אני שמעתי את קולבר וקימל והופתעתי לטובה דווקא.
נכון שקולבר הזכיר גם את האנשים המתים בצד השני, אבל הוא לא אמר שום דבר על תוקפנות ישראלית. העובדה היא שבעזה נהרגו אזרחים, כשרוסיה תקפה את אוקראינה לא נהרגו אזרחים רוסים. והוא כן שלח תנחומים.
זה מרגיש קצת אנוכי שהוא מתייחס במיוחד לכך שהיו גם אזרחים אמריקאים שנפגעו. אבל זה משהו שמדיה ישראלית תמיד עושה. יכולים למות אלפיים איש ברעידת אדמה בנפאל, אבל עיקר הדיווח כאן יהיה על כך שזה כולל 4 ישראלים.
גם ברור שינסו לשלב את זה עם בדיחה. זה התפקיד שלהם. המון עוסקים בדברים כאלו ומשלבים בדיחות. כל עוד זה מספיק רחוק (מבחינת זמן או גאוגרפי). כאן רק הכניסו בדיחות בעקיפין, לא על המצב עצמו.

עכשיו ראיתי גם את שלמארייס. קודם כל אני הופתעתי שהוא לא התחיל עם זה. אבל אני כן שמחתי שהוא עשה הפרדה בין המונולוג המצחיק ולדבר על זה. זה משהו שקימל וקולבר לא עשו. נכון שהוא מדבר על כך שצריך לשמור על אנושיות בתגובה שזה כאילו מי אתה שתדבר. אבל הוא גם להרגשתי הכי הבהיר שמה שהיה זה מעשי זוועה.

כל זה לדעתי ממש לטובתנו כי עדיין המון סלבריטאים אמריקאים לא הגיבו בגלל על מה שקרה כי הם כנראה מרגישים שזה מסוכן לקחת צד במצב הזה. אני מאוד מקווה שהעמדה היחסית ברורה של מנחי הלייט נייט האלו תבהיר את התמונה להרבה אנשים.

dilia snake

Well-known member
גם אני שמעתי את קולבר וקימל והופתעתי לטובה דווקא.
נכון שקולבר הזכיר גם את האנשים המתים בצד השני, אבל הוא לא אמר שום דבר על תוקפנות ישראלית. העובדה היא שבעזה נהרגו אזרחים, כשרוסיה תקפה את אוקראינה לא נהרגו אזרחים רוסים. והוא כן שלח תנחומים.
זה מרגיש קצת אנוכי שהוא מתייחס במיוחד לכך שהיו גם אזרחים אמריקאים שנפגעו. אבל זה משהו שמדיה ישראלית תמיד עושה. יכולים למות אלפיים איש ברעידת אדמה בנפאל, אבל עיקר הדיווח כאן יהיה על כך שזה כולל 4 ישראלים.
גם ברור שינסו לשלב את זה עם בדיחה. זה התפקיד שלהם. המון עוסקים בדברים כאלו ומשלבים בדיחות. כל עוד זה מספיק רחוק (מבחינת זמן או גאוגרפי). כאן רק הכניסו בדיחות בעקיפין, לא על המצב עצמו.

עכשיו ראיתי גם את שלמארייס. קודם כל אני הופתעתי שהוא לא התחיל עם זה. אבל אני כן שמחתי שהוא עשה הפרדה בין המונולוג המצחיק ולדבר על זה. זה משהו שקימל וקולבר לא עשו. נכון שהוא מדבר על כך שצריך לשמור על אנושיות בתגובה שזה כאילו מי אתה שתדבר. אבל הוא גם להרגשתי הכי הבהיר שמה שהיה זה מעשי זוועה.

כל זה לדעתי ממש לטובתנו כי עדיין המון סלבריטאים אמריקאים לא הגיבו בגלל על מה שקרה כי הם כנראה מרגישים שזה מסוכן לקחת צד במצב הזה. אני מאוד מקווה שהעמדה היחסית ברורה של מנחי הלייט נייט האלו תבהיר את התמונה להרבה אנשים.
זה עדיין מרגיש לא בסדר, ושהם יכלו להיות קצת יותר רגישים.

Lhuna3

Well-known member
אני חוששת לצפות במונולוגים שאתם מדברים עליהם כי אני לא יודעת איך זה יגרום לי להרגיש. נראה לי שמעדיפה להמנע.

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי אני חייבת אסקפיזם ואסקפיזם שלי זה ריס וית'רספון.
לא מאמינה שרציתי אסקפיזם וקיבלתי פרק של קורונה.
למרות האבסורד זה דווקא היה אסקפיזם מבורך ודי מוצלח אבל אני גטינג אהד אוף מייסלף אז מההתחלה.
הפרק מתחיל במרץ 2020. אלכס עדין חולה בקורונה וזו בערך הפעם האחרונה שהיא מוזכרת בפרק. בעצם הזכירו אותה עוד כמה פעמים אבל אחרי שסבלנו פרק שלם בלי ברדלי, זה היה פרק שלם בלי אלכס ואני חייבת להודות שלא היה לי כל כך אכפת. האם זה אומר שלא אכפת לי מאלכס? או שהאינטרקציות של ברדלי עם כולם הרבה יותר מעניינות לי? אני חושבת שזה בעיקר הסיבה השניה. למרות שאני חייבת לציין שכן מציק לי קצת שאין לריס וג'ניפר סצינות משותפות. הן הכוכבות של הסדרה, לא הגיוני שבקושי ראינו אותן בסצינות משותפות מתחילת העונה.
אניווי בחזרה לפרק. ברדלי לבדה באולפן, אבל לורה איכשהו עדין בעונש של להגיש את TMS אבל מכיוון שהיא ברחה למונטנה, היא מצטרפת לברדלי בזום. מיה אומרת לה שהיא נראית כמו חלום אבל עם כל הקמטים שלה היא בעיקר נראית כמו חלום בלהות. לא נעים לי לעשות אייג'שיימיניג אבל בת כמה היא לעזאזל ולמה היא נראית כאילו היא יכולה להיות אמא של ברדלי? מה לעזאזל עבר עליה באישה הטובה שהיא הזדקנה ככה?? טוב בדקתי עכשיו וג'וליאנה מרגוליס מבוגרת מריס ווית'רספון בעשור. אבל רק ב-3 שנים מג'ניפר אניסטון שבעצמה נראית צעירה מג'וליאנה בעשור. ואיכשהו מרגיש לי שזה רק המייקאפ הלא מוצלח של ג'וליאנה שמזקן אותה כל כך. כנראה שאת כל התקציב שלהם הם הוציאו על הקאסט ולא נשאר כלום למחלקת איפור נורמלית. באסה לה. לברדלי לעומת זאת לא אכפת שלורה נראית ישישה והיא מחליטה לעזוב הכל וללכת להגיש את חדשות הבוקר עם לורה בחווה שלה במונטנה. כשברדלי מספרת לקורי שהיא הולכת למונטנה נשבר לי קצת הלב. המבט של הכלבלב העזוב בעיניים שלו שבר אותי. למה מתעללים בי ככה? אגב, לפני המלחמה והכל עשיתי טעות ונכנסתי לטוויטר, כנראה שהתגעגעתי ללריב עם ילדים אונליין ונכנסתי לראות מה העולם חושב על ברדלי וקורי ומסתבר שאקורדינג טו דה לאסביוט של טוויטר, אנחנו לא צופות באותה סדרה כי "מי שחושב שיש בניהם כימיה הוא עיוור וצריך טיפול פסיכיאטרי" הכי אני אוהבת שהם לא דרמטיים בכלל שם. האמת שלא היה לי נעים להצטרף לריב הקולח שם כי אומנם אני טים קורי|לב|ברדלי, אבל אני לא שונאת את ברדלי ולורה (אגב אני חושבת שכשלנו קולקטיבית כפאנדום כשאנחנו כבר 3 עונות לתוך הסדרה ואין שום שם לשום שיפ) והדעות בטוויטר היו נחרצות מאוד לכל צד אז לא היה לי בכלל עם מי להסכים.
טוב אני שוב סוטה מהפרק. ברדלי רואה את המבט השבור בעיניים של קורי שלפני שניה הציע לה חתלתול או כלבלב כדי שלא תהיה בודדה בבידוד אבל היא בתגובה עונה לו שיש לה פוסיקט משלה. ז"א היא לא אמרה את זה אבל היא אמרה את זה בלב או משהו. היא אומרת לו שזה לא קשור למה שקרה בניהם עם האל. מה לעזאזל קרה בניהם בלילה ההוא?! הולך להיות לנו עוד פרק פלאשבאק או שזה משהו שהם ימשיכו לציין לנצח נצחים בלי לספר לנו מה באמת קרה בניהם?
"תודה על ששאלת" מה תודה מה? את באמת לא רואה כמה שהוא מאוהב בך??? ברור שהוא מתענין בך ובכל מה שקשור אליך. והוא, כזה מסכן לא יודע מה להגיד לה, הבחור שיש לו נאום לכל דבר, שמתפקד הכי טוב במצבי לחץ וכאוס מוחלט מצליח רק להגיד "מקווה שתראי אייל" וואט דה פאק קורי. מסכן שלי. שמישהו יוריד לו טינדר לטלפון.
מיה ואנדרה במערכת יחסים. באמת היה קשה לנחש שהיה בניהם משהו לפי איך שהיא דיברה איתו בטלפון. NOT
ברדלי מגיעה למונטנה לורה קופצת עליה בחיבוק מאוד PG אבל שניה אחרי זה שתיהן במיטה. אין מה לומר השירניות ניצחו.
הפרק מתחיל בלורה שאומרת לברדלי שאנשים "יחשדו" כששתיהן יופיעו ביחד על המסך בזמן מגיפה באותו החדר. ברדלי מצידה אומרת שלא אכפת לה מה יחשבו אבל שאין לה כוונה לדבר על זה. החיים הפרטים שלה הם בדיוק זה - פרטיים. לקראת סוף הפרק ברדלי כבר משנה את דעתה ואומרת שלא אכפת לה שכל העולם ידע. היא מאושרת ולא רוצה להסתיר את זה מאף אחד. חבל רק שזה נמשך בדיוק דקה וחצי לפני הריב הגדול ששובר אותן. אבל נגיע לזה.
קורי בינתיים הקשיב לי, הוא הוריד טינדר וככה פגש את הפרופסורית של ליפ משיימלס (שהיא גם חברה של ג'סיקה קאפשו וגם אוהבת את ישראל אז כמובן שלא אכפת לי שהיא תחלוק את קורי עם ברדלי) בין לבין היא גם מוכרת לו את הפנטאוז שלורה רצתה לשכב עם ברדלי בחדר שינה שלו- אם היא הייתה יודעת כמה סקס קורי עשה שם עם סלמה אולי היא הייתה מוותרת על הרעיון.
קורי הורס אותי עם השטויות שלו "מה אנחנו עושים? עם מסכות, בלי מסכות?" -"לא יודעת, מה המדיניות אומרת?" -"מאיפה לי, אני לא צופה בחדשות":-D מצד שני בטח באמת קשה לו לצפות בחדשות עם כל הדמעות שמסתירות לו את המסך;-(
האל מבקש מברדלי לבוא לבקר את אמא שלהם ליום האם (בעיצומה של מגפה!!) היא אומרת לו שזה לא ריאלי כי עד שתגיע לשם היא תצטרך להיכנס לבידוד שבועיים ואז כבר יגמר יום האם ואז כשהיא תחזור למונטנה היא שוב תצטרך להיות בבידוד שבועיים. האל מצידו אומר לה שאם היא רוצה היא יכולה לגרום לזה לקרות. מה לעזאזל? bro אחותך היא כולה סיידקיק בתוכנית הבוקר, מה אתה חושב שהיא נשיאת ארה"ב? (תאכלס הוא צודק. בהחלט מגיע לה להיות נשיאה כפרעליה) הוא כמובן גורם לה לרגשות אשם, אבל היא גם יודעת שאם היא תלך לבקר אותם בורג'יניה היא לא תוכל לחזור אל לורה ההיפוכונדרית ובעיות הלב שלה. ולכן היא נאלצת לעשות את ההחלטה להישאר עם לורה שכמובן שניה אחרי גורמת לברדלי להצטער על זה. מצד אחד כמובן שאני מבינה את לורה שמתעצבנת כשברדלי מספרת לה שאמא שלה עדין הולכת לכנסיה והאל הולך לסופר בלי מסכה וטוענת שמערכת החינוך שלהם שבורה. מצד שני אני כמובן מבינה את ברדלי שמתעצבנת כשלורה מלכלכת על המשפחה שלה. מה לעשות משפחה לא בוחרים והיא גם קצת נעלבת כשלורה טוענת שהחינוך מאיפה שהיא (ברדלי) מגיעה נחות וברדלי עונה לה שהיא והאל הלכו לאותו בית ספר ולורה מצידה מגיבה ב"אבל רק אחת מכם למדה על מדע" אני חושבת שכתבו את ברדלי בצורה מאוד טובה בקטע שהיא מדברת גם אל הרפובליקנים וגם אל הדמוקרטים, שזה כמובן משהו שצוין גם בסדרה ע"י מיה שאמרה לברדלי שזה היתרון שלה במהלך הבחירות שהיא לא יוצרת אנטיגוניזם משום צד.
המשך השיחה שלהן היה דווקא חמוד כשברדלי אומרת ללורה שזה חלק ממנה והיא רוצה שהיא תקבל אותה כמו שהיא ולורה מודה שהיא קצת ג'וזי

וקצת אסהול וברדלי תוהה אם זו שיחה של מבוגרים ולורה מצידה טוענת שזו שיחה של לסביות:-D וברדלי כזה "אני צריכה שוקולד" ולורה "גם אני רוצה שוקולד" - "לא, זה רק לביסקסואלים" אז היא מודה בעצם שהיא רוצה את קורי? כי זה מה שלקחתי מהשיחה הזאת...

עברנו לקיץ (טכנית זה עדין אביב, אבל בכתוביות לפני הם רשמו קיץ אז אם בעולם הסדרה מאי זה קיץ מי אני שאתווכח) וברדלי רוצה שכל העולם ידע שהיא ולורה ביחד וזה קצת קרינג' וקצת חמוד:-D

ברדלי כפרעליך, את יכולה לבוא להכין לי קפה אם את רוצה.

"את עושה את זה עם כל הלקוחות שלך?"
-"לא קורי, אתה מיוחד"
דאם רייט שהוא מיוחד כפרעליו יאללה תעשו סקס!!!
אומגייאד הקטע שהם מורידים מסכה והוא אומר לה היי אהעהאעהאהעהאה אני מבייצת!!!@# אני לא יודעת איך הם הצליחו לגרום לסצינה של הסרת מסכה פשוטה להיות כזאת מושלמת|מאוהב||מאוהב|

הגענו לשלב של ג'ורג' פלויד. (שקצת אין לי כוח לזה כי שה-BLM ילכו לעזאזל עכשיו) ברדלי רוצה לדווח על זה, סטלה אומרת שההפגנה עצמה לא מעניינת, היא רוצה סיפורים אישיים של אנשים שהולכים להפגין. רואים שמיה קצת מתה מבפנים אבל כשברדלי מלכת הפוליטיקלי קורקט שואלת לדעתה של מיה, היא בולעת את מעט הכבוד שיש לה ואומרת שהיא מסכימה עם סטלה. ג'יז בחורה לכי תגדלי עמוד שדרה! את עורכת חדשות זו התוכנית שלך אם זה משהו שממש נוגע לך וגם פאקינג רלוונטי לחדשות תדווחי על זה. את לא רוצה לפגוע בקהל הצופים הלבן שלך אבל לא לדווח על חדשות רלוונטיות שקורות במדינה זה צעד מטופש. מה את לוגן רוי? תדווחי על פאקינג חדשות!

לפחות סטלה יודעת לעמוד על שלה ומתנגדת לשידור של הדוקומטרי על מיץ'. אבל קורי שנואש לתכנים חדשים בזמן הקורונה בסופו של דבר מחליט לשדר את זה בכל זאת בטענה שהציבור האמריקאי מסוגל להתמודד עם כמה רעיונות זוועתיים במקביל:-D

קורי אומר לסלמה שהוא צריך 5 מילארד דולר והיא אומרת לו שהוא צריך להתיידד עם ג'ון האם. אה הא! אז ככה הם מכירים! קורי כמו עיתונאי ממולח לומד את הטרף שלו ואז במקרה פוגש אותו על החוף ומפיל אותו בקסמיו. אחח הברומנס הזה זה הברומס שלא ידעתי שאני צריכה בחיי|לב|

והנה הפעם היחידה שרואים את אלכס הפרק כשברדלי צופה בקטע מראיון שאלכס מנהלת עם צוות רפואי על החוסרים שיש להם בזמן מגיפה. זה לא הרבה אבל זה יותר ממה שראינו מברדלי בפרק 3 אז אין על מה להתלונן.
ברדלי מתפנגירלת על אלכס וטוענת שהיא תהיה מושלמת לחדשות הערב עכשיו כשאריק עוזב, אבל לורה אומרת לברדלי שהיא צריכה להילחם על התפקיד הזה כי מגיע לה ואני נוטה להסכים עם לורה כי היא חכמה ובכלל לא נראית זקנה.

ברדלי חותכת מיליון תותים ומסתכלת על לורה וזוג החברות הלסביות שלה בחצר ואני צועקת על המסך תסתכלי על הסכין כי את תחתכי את עצמך!!!!@!$ למזלי הם החליטו לא להיות קלישאתיים מידי ולחתוך לה את האצבעות. במקום זה הם החליטו להיות מרשעים ולחתוך לה את הלב. האל מתקשר לספר לה שאמא שלהם נדבקה בקורונה. עד סוף הפרק היא כבר תמות. אבל בשלב הזה האל מנסה להרגיע את ברדלי ולהגיד לה שהמצב לא חמור והיא לא צריכה לבוא, למרות שהיא מוכנה לעזוב הכל ולטוס אליהם בין רגע אבל הוא מתעקש שהוא לא צריך שתי חולות קורונה על הראש ומטיח בה שסביר להניח שהיא רק תעצבן את אמא שלהם וזה יגרום לה להיות חולה יותר. שזה קצת דבר דושבגי להגיד במיוחד לאור העובדה ששתי סצינות אחרי היא מתה והוא אפילו לא איפשר לה לדבר איתה בטלפון אז בכלל לא יצא לה להיפרד ממנה. הסצינה שהיא מקבלת את שיחת הטלפון מהאל שמבשר לה שהיא מתה הייתה נוראית|לב-ש||לב-ש|

טוב אני רק בחצי הפרק אבל תפוז לא מרשה לי לכתוב יותר :-/

למעלה