דיברגנט חדש
Well-known member
השלכות, סדרה שהחלק הראשון שלה הוא בן 10 פרקים.
נראה מה יהיה בהמשך ...
נראה שהסדרה הולכת לכיוון של הצעה מגונה של דמי מור ורוברט רדפורד.
אני גם שמעתיבסדר, אני אמשיך לדבר עם עצמי, שמעתי שזה בונה אישיות.
צמד המילים השנוא עלי באנגלית הוא Credit onlyלמה לעזאזל צפיתי עכשיו בפרק שלם בלי ברדלי?! מה לעזאזל עובר עליהם?!?!
לא בא לי להגיב על הפרק עכשיו
אין לי מה לבדוק מראש.צמד המילים השנוא עלי באנגלית הוא Credit onlyתאמת זה מסוג הדברים שאני תמיד בודקת מראש
![]()
אגב סתם בשביל הקטע בדקתי את צמד המילים שלך עכשיו (בהקשר לפרק הזה) וזה בכלל לא היה רשוםצמד המילים השנוא עלי באנגלית הוא Credit onlyתאמת זה מסוג הדברים שאני תמיד בודקת מראש
![]()
ואי איך זה היה מביא לי את העצבים אם הייתי נתקלת בזה בקשר לדמות שליאגב סתם בשביל הקטע בדקתי את צמד המילים שלך עכשיו (בהקשר לפרק הזה) וזה בכלל לא היה רשום
![]()
בגדול לא אכפת לי מספוילרים אבל אני אוהבת להחליט מה לדעת ומה לאאין לי מה לבדוק מראש.
1. כי אני לא אוהבת ספוילרים, משום סוג.
אני גם אוהבת להתלונן2. כי זה לא היה מונע ממני לראות את הפרק בכל מקרה. אני אוהבת שם דמויות אחרות והן כן היו בפרק אז זה לא שסבלתי, סתם התלוננתי כי אני בן אדם שאוהב להתלונן![]()
בגלל זה אני אוהבת לדעת מראש3. לפחות ככה הייתה לי תקווה קטנה לאורך כל הפרק שהיא תהיה, אם הייתי יודעת מראש לא היה לי את זה והייתי צופה בקצת יותר באסה![]()
כן יש בזה משהו בדרך כלל שלא מראים מישהו הרבה בפרק כלשהו זה סימן שבפרק הבא יראו אותו הרבהבכל אופן אני מתנחמת בזה שזה אומר שבטח הפרק הבא יהיה עם מלא ברדלי![]()
אני חושבת שבמקרה של ריס בגלל היא מפיקה בפועל וגם חברת ההפקות שלה אחראית על הסדרה היא מופיעה ביותר מידי קרדיטים ולא רק כשחקנית לכן השם שלה באופן קבוע מופיע בכל פרק.ואי איך זה היה מביא לי את העצבים אם הייתי נתקלת בזה בקשר לדמות שלי
מבחינתי לדעת אם שחקן השתתף בפרק מסוים או לא זה ספוילר גדול, אני מעדיפה לא לדעת. מודה שגיגלתי את זה כמה פעמים כדי לדעת אם שחקנית מסוימת הולכת לחזור לסדרה או שהיא עזבה לתמיד וכל פעם מחדש התאכזבתי שעשיתי את זה. נכון שאם את צופה רק בשביל שחקן מסוים אז אין טעם להמשיך לצפות אם הוא לא יחזור, אבל עדין, אני מעדיפה לא לדעת.בגדול לא אכפת לי מספוילרים אבל אני אוהבת להחליט מה לדעת ומה לא
מה שגם אני רק נכנסת לעמוד של אותו שחקן שזה לא שאני יודעת דברים מעבר (אם אני רוצה לדעת רק את זה )
יש סדרות שלא אכפת לי מהן ולא מפריעים לי ספוילרים קטנים, אבל הן ממש מעטות ולרוב אני מעדיפה לא לדעת.אני חייבת לציין שקראתי ההודעות בפורום עד עצם של תפוז
וראיתי שכתבת שם שאת לא רוצה לדעת ספוילרים בכלל זה די הפתיע אותי כי עד שקראתי את זה היה לי את הרושם שאת מאלו שלא אכפת להם לדעת ספוילרים קטנים
אבל את אוהבת אותם מאוד היום אחרי שצפית בכל סדרה כמה פעמים, אז ברור שתרצי לדלג רק לקטעים שלהם.אני גם אוהבת להתלונן
טוב אני את סויר והוק אוהבת יותר מהסדרות שלהם
אז אם הם לא נמצאים זה כן משפיע על רמת העניין שלי בפרק
כן, זה גם מבאס.בגלל זה אני אוהבת לדעת מראש
למרות שזה לא עוזר במצבים שכתוב שאותו דמות תהיה ואז רואים אותה חצי שנייה בכל הפרק![]()
זה מרגיש לי כאילו זה מכוון למישהו ספציפי. מי שבר את הרגל שלו??כן יש בזה משהו בדרך כלל שלא מראים מישהו הרבה בפרק כלשהו זה סימן שבפרק הבא יראו אותו הרבה
אלא אם כן מדובר במישהו קלזמי ששבר את הרגל שלו![]()
![]()
אני חושבת שראינו ודיברנו עליה בזמן האמת.מה דעתכם על הסדרה שבריריות
מדובר על תלמידה מצטיינת בביה"ס יוקרתי ללימוד בלט שנדחפת למוות ומישהי שחורה, שלא מתאימה לנוף הריקודים האלו מחליפה את מקומה ומגלה עולם של שקרים, יריבות ובגידות.
הסדרה מבוססת על הרומן באותו שם מאת סונה צ'ראיפוטרה ודונילה קלייטון, שנוצרה על ידי מייקל מקלן.
הספר "שבריריות" אמנם יצא לאור כבר בשנת 2015, אבל אם מישהו מהצופים הישראלים נחשף אליו זה כנראה בגלל שהוא הניח את ידיו על הגרסה המקורית, כי הספר מעולם לא זכה לתרגום עברי. וכמו בעיבודים טלוויזיוניים אחרים, גם כאן אפשר למצוא כמה פערים בין הכתוב למצולם - כאלה שעלולים להוות ספוילר משמעותי אם טרם סיימתם לצפות בסדרה.
הניסיון לגלות מי דחף את הבלרינה הצעירה קאסי שור (אנה מייש) מהגג והכניס אותה לקומה, והשתלבותה של ניבה (קיילי ג'פרסון) באקדמיה למחול, לאחר שהיא נבחרת לתפוס את מקומה של קאסי. בספר, לעומת זאת, לא רק שניבה זוכה לשם ג'יג'י - אלא גם שהיא הגיבורה העיקרית של העלילה, והסיפור כמעט שלא מתמקד בקאסי.
למעשה, בספר המקורי, אותו כתבו דוניאל קלייטון וסונה צ'רייפוטרה, קאסי בכלל לא נדחפת מעבר לגג. הפציעה שלה מגיעה לאחר שהיא נופלת במהלך ריקוד וסודקת את הירך שלה, מה שבכל זאת משתק אותה לכל שנת הלימודים. בהמשך, הספר חושף כי "חברתה" של קאסי, בטי (קסימר ג'ולט), סחטה את השותף של קאסי לריקודים כדי שזה יפיל אותה - הכל כחלק מהתכנית שלה להפוך לפרימה בלרינה.![]()
"שבריריות": ההבדלים בין הספר לסדרה בנטפליקס
דרמת הנוער החדשה של נטפליקס עמוסה בריקודים וביחסי מין בין נערים, ורבים כנראה לא יודעים שהיא בכלל מבוססת על ספר בעל שם זהה. ושם, הקוראים גם זכו לסוף אחר לגמריwww.mako.co.il
וואלה לא היה אמור להיות לזה עונה שניה?אני חושבת שראינו ודיברנו עליה בזמן האמת.
זה לא היה מיני סדרה או משהו כזה?וואלה לא היה אמור להיות לזה עונה שניה?![]()
אני די בטוחה שזה נגמר במתח ושגם אמרו שתהיה עונה שניה.זה לא היה מיני סדרה או משהו כזה?![]()
באמת? אני רק זוכרת ששתינו ראינו ודיי אהבנו.אני די בטוחה שזה נגמר במתח ושגם אמרו שתהיה עונה שניה.
ולדעתי בסוף פתחו איזה רצח חדש שיהיה פתח לעונה נוספת.באמת? אני רק זוכרת ששתינו ראינו ודיי אהבנו.
אני סנילית לגמרי אבל אם את אומרת אני לא מתווכחתולדעתי בסוף פתחו איזה רצח חדש שיהיה פתח לעונה נוספת.
לא נראה לי שזה ספוילרים אבל אין לי כוח לאינליין ספוילר אז שיהיה בתיבה.
לא התכוונתי בפרק עצמו אלא באתר imdb אבל גם שם לא מופיע ליד השם שלה המשפט Credit onlyאני חושבת שבמקרה של ריס בגלל היא מפיקה בפועל וגם חברת ההפקות שלה אחראית על הסדרה היא מופיעה ביותר מידי קרדיטים ולא רק כשחקנית לכן השם שלה באופן קבוע מופיע בכל פרק.
הניסוח שלך לא נכון או שאני לא הבנתי נכוןאבל את אוהבת אותם מאוד היום אחרי שצפית בכל סדרה כמה פעמים, אז ברור שתרצי לדלג רק לקטעים שלהם.
אני כן ראיתי את הפרקים שהם לא היואבל בהתחלה כשצפית בכל הסדרה בפעם הראשונה האם היו פרקים שדילגת עליהם לחלוטין באמצע עונה שאת רואה בגלל שידעת שהם לא יהיו בפרק?
קולין ועוד פעמייםזה מרגיש לי כאילו זה מכוון למישהו ספציפי. מי שבר את הרגל שלו??![]()
עונה 1 פרק 1עדי חזיר
אז הגענו לפרק 4 בלאב ויקטור
זה פרק עם סופיה בוש ונזכרתי שדברת עליה בדיונים על הסדרה
מה שהזכיר לי אם אפשר תביאי לי קישור לדיונים שלכם על לאב ויקטור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.