דיוני סדרות #122

דיברגנט חדש

Well-known member
השלכות, סדרה שהחלק הראשון שלה הוא בן 10 פרקים.
נראה שהסדרה הולכת לכיוון של הצעה מגונה של דמי מור ורוברט רדפורד.
נראה מה יהיה בהמשך ...

LeAnnDylan

Well-known member
בסדר, אני אמשיך לדבר עם עצמי, שמעתי שזה בונה אישיות.
טוב אז כמובן ששום דבר לא קרה לברדלי. פשוט uba זה האנדרואיד של הטלוויזיה. לאפל זה לא היה קורה|שפם|
קורי טוען שכשאתם הולכים לקולנוע ומצפים לדרמה אבל מקבלים במקום מותחן זה מרגש. אני נוטה להסכים איתו אבל לא אם זה אומר שמפוצצים את שתי הדמויות האהובות עליי בחלל!
לונה החצופה הזאת עצבנית על ברדלי, באיזה פאקינג קטע?! לכי תבריחי גלולות ממקסיקו ותסתמי|שפם|
אלכס חושבת שהיא יכולה לעשות עם סיביל קטע לקורי מהאחורי הגב שלו, אבל סיביל היא לא הרע במיעוטו היא הדונלד טראמפ של uba קאם און אלכס! את אמורה להיות חכמה יותר מזה!!! קורי > כולם!
חוץ מזה איך הסיביל הזאת עדין בחיים?! היא בת פאקינג שלושתאלפים. עלק אומרת לקורי "isn't the point of having a dick that you get to throw it around?" אני לא יודעת מה זה נשמע לי יותר - מטריד או כואב. אבל קורי כפרעליו "את חושבת על פריזבי" :-D:-D אין אני מאוהבת בו!!
מה לעזאזל עבר על השיער של סטלה? היא נראית כמו הבובת ברבי של בת דודה שלי שהחלטתי לספר בטעות כשהייתי בת 5. ובואו נגיד שלא הייתי ילדה מוכשרת..!
החבורה העליזה מחליטה לוותר על סקילה המונית של אלכס בכיכר העיר ובמקום לשים אותה בעונש ב-TMS. אני אומרת, אם אתם באמת רוצים להעניש אותה, שימו אותה בחדר קטן עם אלישיה פלוריק ותנו להן להמציא שיר על שטיפת ידיים ב-20 שניות.
אני לא אוהבת את צ'יפ כי הוא נחנח כזה אבל כשמיה אומרת לו להפסיק לאכול מתוקים אם הוא לא רוצה לקחת אינסולין והוא מגיב לה ב-but how am I gonna fill the hole where my soul should be? אני לגמרי איתו. הייתי טוענת שהוא הספיריט אנימל שלי אבל מסתבר שתרבות ה-WOKE אוסרת על נונ-אינדיאנים לספח לעצמם את המונח הזה ואני לא רוצה לקחת חלק בסדנת PC עם ינקו והגאייליינר שלו. אז צ'יפ אתה לא הספיריט אנימל שלי! חוץ מזה שאני רקון ואתה קיפוד שנשרו לו הקוצים.
אלכס, ברדלי וכריס און אייר כשהפרומפטר מפסיק לעבוד, להן לא אכפת כי הן מלכות האילתורים אבל אוי לא, האקרים סעודים שהשתלטו על הפיד אהעהאהע זה מה שקורה כשמזמינים אנטי וירוס משיין!
טוב חזל"ש זה לא הסעודים זה סתם רוסים שמסתבר שהקיק שלהם זה לפרסם סרטונים בלבוש מינימאלי של ברדלי שולחת דיק פיק ללורה. אני לגמרי טים רוסיה!
אחד הקטעים הכי מגוחכים בסדרה זה שהאקרים השתלטו על כל הבנין, כל הבנין בעלטה וברדלי חושבת שזה רעיון טוב לקחת את המעלית|חבול| לאל וודס זה לא היה קורה!
"אף אחד לא היה אמור לראות את זה. חיללו אותך!" אהמ לורה, אם זכרוני אינו מטעני גם את חיללת אותה לפני שני פרקים😏
אחח קורי הנסיך הזה, רואים שנשבר לו הלב לראות את הפורנו של ברדלי מיועד למישהי אחרת והוא עדין מוכן להגן עליה ולפרסם 50 דיפ פייקים בשעה כדי ששלה יטמע בניהם ואף אחד לא יחשוד|לב| מי צריך ורדים ושוקולדים ב-2023 כשאפשר להראות את האהבה שלך עם דיפ פייקס:-D
ברדלי רועדת מפחד אבל לא מסרטון הפורנו שדלף אלא ממשהו שקרה שנה שעברה שנראה שרק קורי יודע עליו? אתם תמשיכו להתעלל בי עם כל מיני רמזים בלי להגיד לי מה פאקינג קרה?! ביצ'ז|שפם| מה שזה לא יהיה גם ברדלי וגם קורי מוכנים לשלם את ה-50 מיליון דולר שהאקרים דורשים ככופר. כדאי להם מאוד שזה יהיה ג'וסי ברמות כי אני יושבת לי פה עם פופקורן ענק, סוכריות גומי ודלי של גלידה!! אני רוצה אקשן סטימי!!#$%
כולם מודאגים מהמידע האישי שלהם שעכשיו עלול להיחשף אם הכופר לא ישולם וגאייליינר מודאג מזה שסטלה תגלה שהוא קרא לה CBS מאחורי הגב. היא מצידה חושבת שזה אומר שהיא רשת מתחרה וירודה אבל זה בעצם ראשי תיבות של child bride of satan, בגרסה הנחמדה. ובגרסה הלא פוליטקלי קורקט ה-C זה עבור משהו אחר. לקח לי רגע ארוך מידי להבין שהוא התכוון לסינית ולא cunt :-D
ברדלי באה לבקש עזרה מאלכס ומספרת לה על ההאקרים ודרישת הכופר, אלכס מצידה טוענת שכל הרשת על הזין שלה כי הם לא היו שם כדי להגן על הפרטיות שלה כשמרשה גיי הארדן הכפישה אותה בספר שלה. ברדלי נעלבת ואומרת שאולי הרשת לא הייתה שם בשבילה, אבל היא כן|לב| אלכס מתעלמת מהמצוקה הנראית לעין של ברדלי ומנפנפת אותה בטענה של "את תהיי בסדר את היית בצופים, 'היה נכון' או וואטאבר" אבל מישהו צריך לעשות לאלכס מנוי לאפל+ כי היא כנראה עדין תקועה בעונה 1 וחושבת שהעובדה שהיא שכבה בהסכמה עם אנס סדרתי זה הדבר הכי גרוע שיכול להתגלות מדליפת המידע ההמונית הזאת.
קורי מלך הנאומים דופק נאום סטייל מרטין לות'ר קינג אבל הבורד החצוף הזה זה חבורת עיוורים שלא נופלים שדודים לרגליו. מסכנים כולם שם חלו בקורונה ואיבדו את חוש הטעם שלהם|שפם|
אלכס תופסת את צ'יפ ואיזבלה עושים סקס במשרד שלה ומזדעזעת עם מיני התמוטטות עצבים כאילו תפסה את ההורים שלה עושים סקס. קאם און אלכס, את יודעת שכולם בטלוויזיה עושים סקס, זה לא כזה ביג דיל. תנסי את זה גם, רצוי עם ברדלי. טוב, היא מעדיפה לשתות גריי גוס. אומנם אני מעריכה את הבחירה בוודקה אבל זו הוודקה הכי דוחה כפרעליך, תתקדמי לבלוודיר.
איכשהו אנחנו אמורים להאמין שאלישיה פלוריק פתאום בסטי של אלכס והיא מספרת לה על הסרטון של ברדלי? לא חשוב, העיקר שזה הביא את אלכס אל סף דלתה של ברדלי "איך לא סיפרת לי??" -"סליחה, הזדיינת עם אנס?" -"לא מהרגעים המשובחים שלי" :-D אני חולה עליהן!!:-D|לב|

סטלה מקבלת את הטלפון שלה חזרה ואז היא גוללת באלבום התמונות שלה כדי להגיע לתמונה שלה עם שיער נורמלי יחד עם ג'ון האם. זה אמור להיות לנו רלוונטי שהיא הכירה אותו בעבר? היא הרי אמרה לקורי שהיא הגיעה מהמעגל הזה. הו וול, אם הפרק הסתיים עם זה כנראה שזה אמור להיות רלוונטי מתישהו.

יאללה פרק 3!

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDyIan

Well-known member
למה לעזאזל צפיתי עכשיו בפרק שלם בלי ברדלי?! מה לעזאזל עובר עליהם?!?!🤬🤬🤬🤬
לא בא לי להגיב על הפרק עכשיו|שפם|

lemon lyman

Well-known member
למה לעזאזל צפיתי עכשיו בפרק שלם בלי ברדלי?! מה לעזאזל עובר עליהם?!?!🤬🤬🤬🤬
לא בא לי להגיב על הפרק עכשיו|שפם|
צמד המילים השנוא עלי באנגלית הוא Credit only :mad: תאמת זה מסוג הדברים שאני תמיד בודקת מראש |שפם|

LeAnnDyIan

Well-known member
צמד המילים השנוא עלי באנגלית הוא Credit only :mad: תאמת זה מסוג הדברים שאני תמיד בודקת מראש |שפם|
אין לי מה לבדוק מראש.
1. כי אני לא אוהבת ספוילרים, משום סוג.
2. כי זה לא היה מונע ממני לראות את הפרק בכל מקרה. אני אוהבת שם דמויות אחרות והן כן היו בפרק אז זה לא שסבלתי, סתם התלוננתי כי אני בן אדם שאוהב להתלונן:-P:
3. לפחות ככה הייתה לי תקווה קטנה לאורך כל הפרק שהיא תהיה, אם הייתי יודעת מראש לא היה לי את זה והייתי צופה בקצת יותר באסה:-(

בכל אופן אני מתנחמת בזה שזה אומר שבטח הפרק הבא יהיה עם מלא ברדלי|לב|

lemon lyman

Well-known member
אגב סתם בשביל הקטע בדקתי את צמד המילים שלך עכשיו (בהקשר לפרק הזה) וזה בכלל לא היה רשום
🤦🏻‍♀️
ואי איך זה היה מביא לי את העצבים אם הייתי נתקלת בזה בקשר לדמות שלי

אין לי מה לבדוק מראש.
1. כי אני לא אוהבת ספוילרים, משום סוג.
בגדול לא אכפת לי מספוילרים אבל אני אוהבת להחליט מה לדעת ומה לא
מה שגם אני רק נכנסת לעמוד של אותו שחקן שזה לא שאני יודעת דברים מעבר (אם אני רוצה לדעת רק את זה )

אני חייבת לציין שקראתי ההודעות בפורום עד עצם של תפוז
וראיתי שכתבת שם שאת לא רוצה לדעת ספוילרים בכלל זה די הפתיע אותי כי עד שקראתי את זה היה לי את הרושם שאת מאלו שלא אכפת להם לדעת ספוילרים קטנים
2. כי זה לא היה מונע ממני לראות את הפרק בכל מקרה. אני אוהבת שם דמויות אחרות והן כן היו בפרק אז זה לא שסבלתי, סתם התלוננתי כי אני בן אדם שאוהב להתלונן:-P:
אני גם אוהבת להתלונן:LOL:
טוב אני את סויר והוק אוהבת יותר מהסדרות שלהם
אז אם הם לא נמצאים זה כן משפיע על רמת העניין שלי בפרק
3. לפחות ככה הייתה לי תקווה קטנה לאורך כל הפרק שהיא תהיה, אם הייתי יודעת מראש לא היה לי את זה והייתי צופה בקצת יותר באסה:-(
בגלל זה אני אוהבת לדעת מראש
למרות שזה לא עוזר במצבים שכתוב שאותו דמות תהיה ואז רואים אותה חצי שנייה בכל הפרק 🤯
בכל אופן אני מתנחמת בזה שזה אומר שבטח הפרק הבא יהיה עם מלא ברדלי|לב|
כן יש בזה משהו בדרך כלל שלא מראים מישהו הרבה בפרק כלשהו זה סימן שבפרק הבא יראו אותו הרבה
אלא אם כן מדובר במישהו קלזמי ששבר את הרגל שלו :cautious: 😢

LeAnnDyIan

Well-known member
לא נראה לי שזה ספוילרים אבל אין לי כוח לאינליין ספוילר אז שיהיה בתיבה.
ואי איך זה היה מביא לי את העצבים אם הייתי נתקלת בזה בקשר לדמות שלי
אני חושבת שבמקרה של ריס בגלל היא מפיקה בפועל וגם חברת ההפקות שלה אחראית על הסדרה היא מופיעה ביותר מידי קרדיטים ולא רק כשחקנית לכן השם שלה באופן קבוע מופיע בכל פרק.
בגדול לא אכפת לי מספוילרים אבל אני אוהבת להחליט מה לדעת ומה לא
מה שגם אני רק נכנסת לעמוד של אותו שחקן שזה לא שאני יודעת דברים מעבר (אם אני רוצה לדעת רק את זה )
מבחינתי לדעת אם שחקן השתתף בפרק מסוים או לא זה ספוילר גדול, אני מעדיפה לא לדעת. מודה שגיגלתי את זה כמה פעמים כדי לדעת אם שחקנית מסוימת הולכת לחזור לסדרה או שהיא עזבה לתמיד וכל פעם מחדש התאכזבתי שעשיתי את זה. נכון שאם את צופה רק בשביל שחקן מסוים אז אין טעם להמשיך לצפות אם הוא לא יחזור, אבל עדין, אני מעדיפה לא לדעת.
לעומת זה- הפוך אין לי בעיה. כלומר אם דמות מסוימת שעזבה סדרה שהפסקתי לראות חוזרת, או ששחקנית מסוימות שאני אוהבת הולכת להשתתף בפרק/ים של סדרה שאני לא רואה, אני כן רוצה לדעת את זה מראש כדי שאוכל לצפות.
אני חייבת לציין שקראתי ההודעות בפורום עד עצם של תפוז
וראיתי שכתבת שם שאת לא רוצה לדעת ספוילרים בכלל זה די הפתיע אותי כי עד שקראתי את זה היה לי את הרושם שאת מאלו שלא אכפת להם לדעת ספוילרים קטנים
יש סדרות שלא אכפת לי מהן ולא מפריעים לי ספוילרים קטנים, אבל הן ממש מעטות ולרוב אני מעדיפה לא לדעת.

אני גם אוהבת להתלונן:LOL:
טוב אני את סויר והוק אוהבת יותר מהסדרות שלהם
אז אם הם לא נמצאים זה כן משפיע על רמת העניין שלי בפרק
אבל את אוהבת אותם מאוד היום אחרי שצפית בכל סדרה כמה פעמים, אז ברור שתרצי לדלג רק לקטעים שלהם.
אבל בהתחלה כשצפית בכל הסדרה בפעם הראשונה האם היו פרקים שדילגת עליהם לחלוטין באמצע עונה שאת רואה בגלל שידעת שהם לא יהיו בפרק?
בגלל זה אני אוהבת לדעת מראש
למרות שזה לא עוזר במצבים שכתוב שאותו דמות תהיה ואז רואים אותה חצי שנייה בכל הפרק 🤯
כן, זה גם מבאס.
כן יש בזה משהו בדרך כלל שלא מראים מישהו הרבה בפרק כלשהו זה סימן שבפרק הבא יראו אותו הרבה
אלא אם כן מדובר במישהו קלזמי ששבר את הרגל שלו :cautious: 😢
זה מרגיש לי כאילו זה מכוון למישהו ספציפי. מי שבר את הרגל שלו??😂

נערך לאחרונה ב:
מה דעתכם על הסדרה שבריריות|?|
מדובר על תלמידה מצטיינת בביה"ס יוקרתי ללימוד בלט שנדחפת למוות ומישהי שחורה, שלא מתאימה לנוף הריקודים האלו מחליפה את מקומה ומגלה עולם של שקרים, יריבות ובגידות.
הסדרה מבוססת על הרומן באותו שם מאת סונה צ'ראיפוטרה ודונילה קלייטון, שנוצרה על ידי מייקל מקלן.
הספר "שבריריות" אמנם יצא לאור כבר בשנת 2015, אבל אם מישהו מהצופים הישראלים נחשף אליו זה כנראה בגלל שהוא הניח את ידיו על הגרסה המקורית, כי הספר מעולם לא זכה לתרגום עברי. וכמו בעיבודים טלוויזיוניים אחרים, גם כאן אפשר למצוא כמה פערים בין הכתוב למצולם - כאלה שעלולים להוות ספוילר משמעותי אם טרם סיימתם לצפות בסדרה.
הניסיון לגלות מי דחף את הבלרינה הצעירה קאסי שור (אנה מייש) מהגג והכניס אותה לקומה, והשתלבותה של ניבה (קיילי ג'פרסון) באקדמיה למחול, לאחר שהיא נבחרת לתפוס את מקומה של קאסי. בספר, לעומת זאת, לא רק שניבה זוכה לשם ג'יג'י - אלא גם שהיא הגיבורה העיקרית של העלילה, והסיפור כמעט שלא מתמקד בקאסי.

למעשה, בספר המקורי, אותו כתבו דוניאל קלייטון וסונה צ'רייפוטרה, קאסי בכלל לא נדחפת מעבר לגג. הפציעה שלה מגיעה לאחר שהיא נופלת במהלך ריקוד וסודקת את הירך שלה, מה שבכל זאת משתק אותה לכל שנת הלימודים. בהמשך, הספר חושף כי "חברתה" של קאסי, בטי (קסימר ג'ולט), סחטה את השותף של קאסי לריקודים כדי שזה יפיל אותה - הכל כחלק מהתכנית שלה להפוך לפרימה בלרינה.

dilia snake

Well-known member
מה דעתכם על הסדרה שבריריות|?|
מדובר על תלמידה מצטיינת בביה"ס יוקרתי ללימוד בלט שנדחפת למוות ומישהי שחורה, שלא מתאימה לנוף הריקודים האלו מחליפה את מקומה ומגלה עולם של שקרים, יריבות ובגידות.
הסדרה מבוססת על הרומן באותו שם מאת סונה צ'ראיפוטרה ודונילה קלייטון, שנוצרה על ידי מייקל מקלן.
הספר "שבריריות" אמנם יצא לאור כבר בשנת 2015, אבל אם מישהו מהצופים הישראלים נחשף אליו זה כנראה בגלל שהוא הניח את ידיו על הגרסה המקורית, כי הספר מעולם לא זכה לתרגום עברי. וכמו בעיבודים טלוויזיוניים אחרים, גם כאן אפשר למצוא כמה פערים בין הכתוב למצולם - כאלה שעלולים להוות ספוילר משמעותי אם טרם סיימתם לצפות בסדרה.
הניסיון לגלות מי דחף את הבלרינה הצעירה קאסי שור (אנה מייש) מהגג והכניס אותה לקומה, והשתלבותה של ניבה (קיילי ג'פרסון) באקדמיה למחול, לאחר שהיא נבחרת לתפוס את מקומה של קאסי. בספר, לעומת זאת, לא רק שניבה זוכה לשם ג'יג'י - אלא גם שהיא הגיבורה העיקרית של העלילה, והסיפור כמעט שלא מתמקד בקאסי.

למעשה, בספר המקורי, אותו כתבו דוניאל קלייטון וסונה צ'רייפוטרה, קאסי בכלל לא נדחפת מעבר לגג. הפציעה שלה מגיעה לאחר שהיא נופלת במהלך ריקוד וסודקת את הירך שלה, מה שבכל זאת משתק אותה לכל שנת הלימודים. בהמשך, הספר חושף כי "חברתה" של קאסי, בטי (קסימר ג'ולט), סחטה את השותף של קאסי לריקודים כדי שזה יפיל אותה - הכל כחלק מהתכנית שלה להפוך לפרימה בלרינה.
אני חושבת שראינו ודיברנו עליה בזמן האמת.

lemon lyman

Well-known member
לא נראה לי שזה ספוילרים אבל אין לי כוח לאינליין ספוילר אז שיהיה בתיבה.
אני חושבת שבמקרה של ריס בגלל היא מפיקה בפועל וגם חברת ההפקות שלה אחראית על הסדרה היא מופיעה ביותר מידי קרדיטים ולא רק כשחקנית לכן השם שלה באופן קבוע מופיע בכל פרק.
לא התכוונתי בפרק עצמו אלא באתר imdb אבל גם שם לא מופיע ליד השם שלה המשפט Credit only
וזה מבאס כי אני די מסתמכת על האתר הזה
אבל את אוהבת אותם מאוד היום אחרי שצפית בכל סדרה כמה פעמים, אז ברור שתרצי לדלג רק לקטעים שלהם.
הניסוח שלך לא נכון או שאני לא הבנתי נכון:rolleyes::LOL:
כי זה לא שצפיתי בסדרות אלו הרבה פעמים ובגלל זה אני אוהבת אותם
בגלל שאני אוהבת אותם אני צופה הרבה ואחרי הצפייה הראשונה
אני ראיתי רק את הקטעים שלהם בלי שאר העלילות ( בכלל עם הוק אני גם כמעט לא רואה העלילות שלו בלי אמה )
חוץ מהצפייה שלי עם רעות שאגב שצפיתי איתה אז העברתי את כל העלילות שיכלתי להעביר בלי שזה יפגע בהבנה של הדברים
אבל בהתחלה כשצפית בכל הסדרה בפעם הראשונה האם היו פרקים שדילגת עליהם לחלוטין באמצע עונה שאת רואה בגלל שידעת שהם לא יהיו בפרק?
אני כן ראיתי את הפרקים שהם לא היו
כי בדרך כלל גם מהסדרות שאני ממש לא נהנת מהן אני לא פורשת ורואה עד שהן מסתיימות
אני חושבת שצפייה שלי בפרקים בלי דמויות שאני אוהבת זה גם שאת אוהדת קבוצה
והם בעונה ממש גרועה( תארי לך היית אוהדת של דטרויט ליינס ) אבל את עדיין סוג של חייבת לראות משחקים שלהם
אבל הרגשה שלך היא שונה
את מבינה למה אני מתכוונת?
זה מרגיש לי כאילו זה מכוון למישהו ספציפי. מי שבר את הרגל שלו??😂
קולין ועוד פעמיים:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
בכל אופן אני עד לא מזמן הייתי מודעת רק לפעם השנייה שהוא שבר את הרגל כי זה קרה בצילומים של הסדרה אז היה כתוב על זה באתר imdb
ולפני כמה זמן הבנתי שגם במהלך עונה 2 הוא שבר את הרגל
וזה ביאס אותי:cry: כי עד אותו רגע חשבתי שהוא לא מופיע בפרקים אלו כי שהוא הצטרף לסדרה הוא היה אמור להיות רק בכמה פרקים אז שיש שלב שיש כמה פרקים שהוא לא מופיע חשבתי שזה בגלל שיוצרים עוד לא כתבו את הדמות שלו בחזרה (זה היה ככה גם עם ג'סטין בשולחן לחמישה )
אבל אז ראיתי ראיון שיוצרים שקלו להכניס את הפציעה שלו לסדרה אבל בסוף הם לא הכניסו:mad: וזה בדיוק בקו העלילה הזה אז אני יוצאת מנקודת הנחה שבגלל זה הוא לא מופיע ולא בגלל שהוא לא היה אמור להיות דמות קבועה

נערך לאחרונה ב:

lemon lyman

Well-known member
עדי חזיר
אז הגענו לפרק 4 בלאב ויקטור
זה פרק עם סופיה בוש ונזכרתי שדברת עליה בדיונים על הסדרה
מה שהזכיר לי אם אפשר תביאי לי קישור לדיונים שלכם על לאב ויקטור

didalf

Well-known member
עדי חזיר
אז הגענו לפרק 4 בלאב ויקטור
זה פרק עם סופיה בוש ונזכרתי שדברת עליה בדיונים על הסדרה