שרשור דיוני סדרות #23

didalf

Well-known member
היו לה כמה קטעים ממש חמודים כמו עם הבנות ואז עם החבר שלה והמשפחה שלו. ואימא שלה ואחותה ממש דוחות, היא הייתה צריכה לזרוק אותן לגמרי ולהגיד שדיליה דחפה את קאסי(וכאילו, מה הקטע? אחותה יכלה עוד יומיים לסבול מפציעה ולא לרקוד יותר בחיים שלה בזמן שבט הייתה כלואה בכלא לקטינות או משהו)
ממש|כן|
הקטע שלא בטוח שהיו מאמינים לה כי קאסי עושה פרצוף תמים ואומרת שהיא דחפה אותה אז למה שלא יאמינו לקורבן? ואז הן היו דופקות אותה גם והיא הייתה נשארת בלי כלום. גם לא ברור לי מה דיליה אמרה לה בגג שכשהבנות הגיעו אליה היא נראתה מובסת לחלוטין והודתה באשמה באדישות. מרגיש לי שהיא אמרה לה משהו נוסף שלא הראו.

ודווקא אני חושבת שאורן היה ממש בוגר לגילו, הוא יכל בקלות להמשיך לנצל אותו במקום זה הוא היה מספיק הגון להגיד לו "מגיע לך מישהו יותר טוב ממני". וגם זכותו להיות סטרייט, כול עוד הוא ממשיך להתפשט :-P::-D.
יאפ יאפ|כן|
ועדיין מטריף אותי למה יש לו שם ישראלי:-D

איך אהבתי שהם רקדו בהתחלה של העונה את יפהפייה הנרדמת|מאוהב|.
כן|מאוהב| אוף בגלל זה אמרתי שאני רוצה יותר בלט קלאסי מאשר המודני שהריפר נראה.

אין לי כ"כ ניסיון עם סדרות נוער:-D אבל עדיין בשלב מסוים נמאס לי מכול הסקס...אחד הקטעים הכי הזויים עם רמון היה שבט ניסתה לעשות איתו שלישייה|פנים|.
גם לי לא כזה האמת לא ראיתי כ"כ הרבה. ואת ה100 אני לא מחשיבה כסדרת נוער. בכל מקרה לא זוכרת אף סדרת נוער שהיה בה כ"כ הרבה סקס אבל גם לא ראיתי סקינס וכאלה. אבל האמת לא מפריע לי. כל עוד הם צעירים ויפים והזוויות מדוייקות ככה שזה די חושפני אבל מסתיר את הקצת ההכרחי אין לי בעיה.
די בטוחה שאם זה היה רק רמון ובט הוא היה זורם איתה הקריפ הזה.
והקטע שהוא אבא של ג'ון כזה טלנובלה/סדרות של CW.
חחח וואי ממש:-D כשהבנתי שהוא הספיק מתישהו גם לשכב עם אמא של ג'ון צחקתי ממש. כשהסתבר שהוא עוד אבא שלה נקרעתי כבר:-D
מה שאגב ממש מבלבל אותי לגבי המוצא שלה. אמא שלה נראית אסייתית מאזור יפן-סין-תאילנד-פיליפינים משהו מאלה עם העיניים המלוכסנות. וג'ון נראית יותר הודית/פקיסטנית/פרסית כזה. ואבא שלה בכלל לטיני?8-*

לא חושבת שזו קאסי, נראה לי זה מתבקש מידי.
לגמרי. ובתכלס מי לא רוצה לרצוח אותו? אבל מה היה הקטע שלה שהיא כזה "ניצחתי כבר"?? כלבה חבל שלא מתה:-[

dilia snake

Well-known member
ממש|כן|
הקטע שלא בטוח שהיו מאמינים לה כי קאסי עושה פרצוף תמים ואומרת שהיא דחפה אותה אז למה שלא יאמינו לקורבן? ואז הן היו דופקות אותה גם והיא הייתה נשארת בלי כלום. גם לא ברור לי מה דיליה אמרה לה בגג שכשהבנות הגיעו אליה היא נראתה מובסת לחלוטין והודתה באשמה באדישות. מרגיש לי שהיא אמרה לה משהו נוסף שלא הראו.
(y).

גם לי לא כזה האמת לא ראיתי כ"כ הרבה. ואת ה100 אני לא מחשיבה כסדרת נוער. בכל מקרה לא זוכרת אף סדרת נוער שהיה בה כ"כ הרבה סקס אבל גם לא ראיתי סקינס וכאלה. אבל האמת לא מפריע לי. כל עוד הם צעירים ויפים והזוויות מדוייקות ככה שזה די חושפני אבל מסתיר את הקצת ההכרחי אין לי בעיה.
די בטוחה שאם זה היה רק רמון ובט הוא היה זורם איתה הקריפ הזה.
(y)
באיזה שהוא שלב קלטתי כזה "אין בכלל ציצי"8-* .
חחח וואי ממש:-D כשהבנתי שהוא הספיק מתישהו גם לשכב עם אמא של ג'ון צחקתי ממש. כשהסתבר שהוא עוד אבא שלה נקרעתי כבר:-D
מה שאגב ממש מבלבל אותי לגבי המוצא שלה. אמא שלה נראית אסייתית מאזור יפן-סין-תאילנד-פיליפינים משהו מאלה עם העיניים המלוכסנות. וג'ון נראית יותר הודית/פקיסטנית/פרסית כזה. ואבא שלה בכלל לטיני?8-*
גם אני חשבתי שזה היה מוזר, אבל אולי הם הלכו על כישרון משחק/ריקוד ופחות על מראה מדויק(לפחות שני ההורים שלה לא לבנים או משהו).
לגמרי. ובתכלס מי לא רוצה לרצוח אותו? אבל מה היה הקטע שלה שהיא כזה "ניצחתי כבר"?? כלבה חבל שלא מתה:-[
אולי יש לה איזו תוכנית נקמה רב שלבית? אני לא חושבת שראו אותה מספיק כדי לשנוא אותה, אבל זה יהיה מגניב אם תהיה עונה שנייה והיא תהיה הנבל במקביל לעלילה של מי רצח את רמון.

didalf

Well-known member
אבל זה יהיה מגניב אם תהיה עונה שנייה והיא תהיה הנבל במקביל לעלילה של מי רצח את רמון.
נראה לי שזאת התוכנית אם תהיה עונה שניה, אני מקווה שתהיה.

nerdkey treky

Active member
רק רציתי לציין שאני בשוק מזה שסיימון קאוול יהיה שופט בישראל. תמיד נהנתי מהביקורת שלו ב"טאלנט" של אמריקה. אני כנראה אצפה בתוכנית הראשונה מתוך סקרנות, אבל תוכניות שירה לא ממש מעניינות אותי וספק אם אחזיק מעמד כל העונה.

מילי08

Well-known member
אבל עדיין לא הבנתי אם טעית כשכתבת שראית רק את עונה 1 או שטעית במה שכתבת על הספוילר?
צודק! טוב, זה הגיל או משהו כזה.
סיימתי בינתיים עונה 1 של Hanna. הספוילר היה לסוף העונה. אני אתקן את ההודעה
אולי בעונה 3 בתור עונש יביאו שחקן צרפתי לשחק דמות ישראלית.
חח, אולי באמת
אוי, בדיוק אתמול ראיתי טריילר לסדרה של נטפליקס על ההיסטוריה של מילות קללה. ומנחה אותה ניקולאס קייג'.
זה נראה מעולה!!!
ואולי מתישהו גם אנסה להתחיל את חזרות
יוהו סיימתי גם שבריריות / Tiny Pretty Things
יופי עדי חזיר ועדי נחש! עכשיו גם אני רוצה לראות אותה. ממש תודה לכן!|שפם|

אוף, יש כל כך הרבה דברים שאני לא מספיקה לראות

מילי08

Well-known member
אני נותנת לה עוד צ'אנס. הפרקים האלה היו לא רעים.
אני לא מתה אבל על כל הקטע של שפיצים של דם. לא כי זה מגעיל, אלא סתם נועד לזעזע ובסוף יוצא חסר טעם. בגלל זה גם אף פעם לא עפתי על הסרטים של טרנטינו.
גם הבן של הברון הגדול (אני עוד לא סגורה על שמות) מעצבן אותי ורק לאחר בדיקה ב IMDB ראיתי שהוא משחק בסדרה הזאת על כבאים וחובשים (משהו 911. יצא לי לראות כמה פעמים כשהייתי אצל ההורים ולא היה שום דבר אחר לראות) והוא ממש גרוע שם והפרצוף שלו מעצבן אותי באופן כללי.
בינתיים אני לא מצליחה לנחש לאן הדברים יתגלגלו. אני קצת בעד הברונית והבנות שלה כי בכל זאת- Girl Power אמיתי אבל לא ברור אם היא תשרוד פרקים נוספים.
אני גם לא מבינה את ההגיון של העולם הפוסט אפוקליפטי הזה. מצד אחד מתלבשים כמו במאה ה 19, ואין מחשבים או טכנולוגיה, אבל כן יש מכוניות (ישנות) ואופנועים חדישים. זה מין שילוב של עולם פיאודלי מימי הביניים, עם כל הרעיון של שטחים ששייכים לאציל, עם מאפיינים עתידניים. מעניין אם יסבירו את זה מתישהו.

:-0:-0:-0:-0
תפס אותי בהפתעה. אני לא מאמינה שהרגו את פרד ג'ונסון. לא שהייתי קשורה אליו במיוחד, אבל זה תפס אותי לחלוטין לא מוכנה. מה שכן היה לי ברור, זה שהבחורה שעמדה איתם בחלון וכיוונה את הספינה שהגיעה, היא לא מהטובים. מהרגע שהראו אותה עם המכשיר, היתה לי הרגשה שהיא הולכת לעשות משהו.
ואיימוס שתקוע בכלא הזה מתחת לאדמה! ברור שהוא לא מת, אבל לא ראינו מה קרה לו. לדעתי הבחורה הזאת, שלא הבנתי עדיין מי היא, היא בעלת כוחות ואחרי הרעידת אדמה היא תשתחרר ותציל את כולם ביחד עם איימוס. חייב להיות לה תפקיד נוסף בהמשך, אחרת לא היינו רואים אותה.
אביסרלה - די נהדרת, והתלבושות שלה מפעימות. אבל הקול שלה 8-{8-{8-{. מטריף. אני לא יודעת איך אפשר להתרגל לקול הזה. נראה ברור שהיא עומדת לקבל עליה מחדש את תפקיד הנשיאה, לפחות עד שנדע מה קורה עם הנשיאה שהיתה במטוס.
קו העלילה של נעמי הופך להיות קצת מסטיקי. הבן הנטוש שמתנכל לה.. והיא בוכה וצועקת בחדר. ציפיתי ממנה ליותר.
וכל הסיפור של הבלטרים בראשות אינארוס טיפה מהדהד לי את הפלסטינים. אנשים שסובלים ומחליטים לנקוט גישה אלימה מאוד להשגת המטרות שלהם.
אלכס ובובי כאלה חמודים. נראה שמתפתח שם קשר מאוד יפה. אני מתה על המבטא הניוזילנדי שלה.
בקיצור, חוץ מהסיפור של נעמי, היה פרק מעולה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

מילי08

Well-known member
@didalf
סיימתי את הצפייה השניה של בשורות טובות ואת הספר. שאלת אותי מתישהו מה לדעתי יותר טוב (אי אפשר למצוא את השאלה כדי לצטט כי זה תפוז |שפם|).
אז ככה.
הספר בסופו של דבר טוב יותר, כי הוא מסביר את הדברים לעומק ומאפשר לתאר התרחשויות בצורה טובה יותר. אחרי שקוראים, אי אפשר שלא להרגיש שהסדרה מפספסת כמה דברים. גם התיאור של אדם ביום הדין היה חזק יותר בספר.
אבל בסדרה יש את טננט ושין |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| והם מענגים כל כךךךךךך, ומערכת היחסים הסמי הומו אירוטית שלהם |מאוהב|. כבר אמרתי שאני |מאוהב|??

didalf

Well-known member
@didalf
סיימתי את הצפייה השניה של בשורות טובות ואת הספר. שאלת אותי מתישהו מה לדעתי יותר טוב (אי אפשר למצוא את השאלה כדי לצטט כי זה תפוז |שפם|).
אז ככה.
הספר בסופו של דבר טוב יותר, כי הוא מסביר את הדברים לעומק ומאפשר לתאר התרחשויות בצורה טובה יותר. אחרי שקוראים, אי אפשר שלא להרגיש שהסדרה מפספסת כמה דברים. גם התיאור של אדם ביום הדין היה חזק יותר בספר.
אבל בסדרה יש את טננט ושין |מאוהב| |מאוהב| |מאוהב| והם מענגים כל כךךךךךך, ומערכת היחסים הסמי הומו אירוטית שלהם |מאוהב|. כבר אמרתי שאני |מאוהב|??
דווקא יותר אהבתי את הסדרה, אבל אולי זה כי הספר לא מספיק זרם לי לקח לי נצח לקרוא אותו והרבה פעמים איבדתי ריכוז.

חוצמזה שלא היו בו כמה מהקטעים שהכי אהבתי בסדרה - כל המפגשים שלהם לאורך ההיסטוריה, והקטע שהם מחליפים גוף כשהם אמורים לקבל עונש.
|כן||מאוהב|

מילי08

Well-known member
חוצמזה שלא היו בו כמה מהקטעים שהכי אהבתי בסדרה - כל המפגשים שלהם לאורך ההיסטוריה, והקטע שהם מחליפים גוף כשהם אמורים לקבל עונש.
נכון. וגם רק בצפייה השניה שמתי לב למאפיינים קצת אנוכיים של אזיראפל. הוא תמיד ניסה להציג את עצמו כטוב לב, אבל לא היתה לו בעיה להעמיד את עצמו במקום הראשון כשצריך (למשל כהשהוא החליף בגדים עם המפעיל של הגיליוטינה בצרפת ובעצם הוביל למותו)
וגם, רק הפעם שמתי לב שבהחלפת הגוף שלהם, כל אחד גם קצת דיבר והתנהג כמו השני.
אני מסכימה שהספר יכול להיות קצת יותר מידי לפעמים. פה ושם הרגשתי שגיימן ופרצ'ט עסוקים מידי בלנסות להצחיק, אבל מבחינת העלילה נטו, היא היתה שלמה יותר בספר

nerdkey treky

Active member
אני נותנת לה עוד צ'אנס. הפרקים האלה היו לא רעים.
אני לא מתה אבל על כל הקטע של שפיצים של דם. לא כי זה מגעיל, אלא סתם נועד לזעזע ובסוף יוצא חסר טעם. בגלל זה גם אף פעם לא עפתי על הסרטים של טרנטינו.
גם הבן של הברון הגדול (אני עוד לא סגורה על שמות) מעצבן אותי ורק לאחר בדיקה ב IMDB ראיתי שהוא משחק בסדרה הזאת על כבאים וחובשים (משהו 911. יצא לי לראות כמה פעמים כשהייתי אצל ההורים ולא היה שום דבר אחר לראות) והוא ממש גרוע שם והפרצוף שלו מעצבן אותי באופן כללי.
בינתיים אני לא מצליחה לנחש לאן הדברים יתגלגלו. אני קצת בעד הברונית והבנות שלה כי בכל זאת- Girl Power אמיתי אבל לא ברור אם היא תשרוד פרקים נוספים.
אני גם לא מבינה את ההגיון של העולם הפוסט אפוקליפטי הזה. מצד אחד מתלבשים כמו במאה ה 19, ואין מחשבים או טכנולוגיה, אבל כן יש מכוניות (ישנות) ואופנועים חדישים. זה מין שילוב של עולם פיאודלי מימי הביניים, עם כל הרעיון של שטחים ששייכים לאציל, עם מאפיינים עתידניים. מעניין אם יסבירו את זה מתישהו.
בתור אחד שסיים את הסדרה ואהב אותה (פחות או יותר), אני משועשע קצת מהדברים שכתבת, דברים שרואים מכאן לא רואים מנקודת המבט שלך חחחח. אכן אני ממליץ להמשיך. לי היו דברים שלא אהבתי כבר מתחילת הסדרה, אחת הסיבות למה הסדרה נשארה רק בגדר" נחמדה לצפיה". בנוגע לעולם, לא זכור לי הסיבה למה העולם משלב טכנולוגיה מתקדמת עם מבנה היררכי מיושן, אבל זה בהחלט גורם לה להראות שונה, לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בתור אחד שסיים את הסדרה ואהב אותה (פחות או יותר), אני משועשע קצת מהדברים שכתבת, דברים שרואים מכאן לא רואים מנקודת המבט שלך חחחח. אכן אני ממליץ להמשיך. לי היו דברים שלא אהבתי כבר מתחילת הסדרה, אחת הסיבות למה הסדרה נשארה רק בגדר" נחמדה לצפיה". בנוגע לעולם, לא זכור לי הסיבה למה העולם משלב טכנולוגיה מתקדמת עם מבנה היררכי מיושן, אבל זה בהחלט גורם לה להראות שונה, לא?
נרדקי (עופרי אמרת?)
חשוב מאוד שכשאתה מצוטט משהו מתוך תיבת ספוילר שתדאג שהוא עדיין יהיה מוסתר בתוך תיבת ספוילר.
*אתה יכול לעשות ציטוט שיכלול את תיבת הספוילר שמההודעה שאתה מצטט או לעשות תיבת ספוילר בעצמך.
עשיתי עריכה להודעה שלך, אבל תזהר להבא בבקשה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לגבי Into The Badlands
אני נהניתי מספיק מעונה 1 כדי לסיים אותה. יש בה דברים יותר טובים ודברים פחות טובים - כוריאוגרפיית הקרבות היא בהחלט מהטובים שיש, אז למי שאוהב את זה זה שווה.
מעונה 2 ראיתי רק איזה שני פרקים ותכננתי להמשיך אבל אף פעם לא משך אותי מספיק לעשות את זה. אז כנראה לא מספיק משך אותי באופן כללי.

לגבי The Expanse
:-0:-0:-0:-0
תפס אותי בהפתעה. אני לא מאמינה שהרגו את פרד ג'ונסון. לא שהייתי קשורה אליו במיוחד, אבל זה תפס אותי לחלוטין לא מוכנה. מה שכן היה לי ברור, זה שהבחורה שעמדה איתם בחלון וכיוונה את הספינה שהגיעה, היא לא מהטובים. מהרגע שהראו אותה עם המכשיר, היתה לי הרגשה שהיא הולכת לעשות משהו.
ואיימוס שתקוע בכלא הזה מתחת לאדמה! ברור שהוא לא מת, אבל לא ראינו מה קרה לו. לדעתי הבחורה הזאת, שלא הבנתי עדיין מי היא, היא בעלת כוחות ואחרי הרעידת אדמה היא תשתחרר ותציל את כולם ביחד עם איימוס. חייב להיות לה תפקיד נוסף בהמשך, אחרת לא היינו רואים אותה.
אביסרלה - די נהדרת, והתלבושות שלה מפעימות. אבל הקול שלה 8-{8-{8-{. מטריף. אני לא יודעת איך אפשר להתרגל לקול הזה. נראה ברור שהיא עומדת לקבל עליה מחדש את תפקיד הנשיאה, לפחות עד שנדע מה קורה עם הנשיאה שהיתה במטוס.
קו העלילה של נעמי הופך להיות קצת מסטיקי. הבן הנטוש שמתנכל לה.. והיא בוכה וצועקת בחדר. ציפיתי ממנה ליותר.
וכל הסיפור של הבלטרים בראשות אינארוס טיפה מהדהד לי את הפלסטינים. אנשים שסובלים ומחליטים לנקוט גישה אלימה מאוד להשגת המטרות שלהם.
אלכס ובובי כאלה חמודים. נראה שמתפתח שם קשר מאוד יפה. אני מתה על המבטא הניוזילנדי שלה.
בקיצור, חוץ מהסיפור של נעמי, היה פרק מעולה.

האמת שקצת הרגשתי מאוכזב מהפרק.
פשוט כי הציפייה מהפרק והכאילו תפקיד שלו, מה שקורה בו, בכל אמור לגרום לפרק מפוצץ. פרק שגורם לך להבין שהכל עכשיו משתנה.
כדור הארץ הותקף על ידי 3 אסטרואידים ובקושי ניצל מעוד.
פרד ג'ונסון נרצח והפרוטומולקולה נגנבה.
וכנראה גם הסנאט של מאדים הופצץ או משהו.
שזה הקטע - הדבר האחרון בקושי צוין בתחילת הפרק ולמעשה לא הייתי בטוח אם שמעתי נכון שאמרו משהו על זה אבל לקראת הסוף מארקו אינאריס אמר על כך שהם פגעו בכדור הארץ ובמאדים.
הכי פישול הרגיש לי עם כדור הארץ. זה הרי דבר ענק. זה מרגיש שזה אמור להיות גולת הכותרת של העונה. אבל חוץ מגל ההדף הענק שראינו בסוף הפרק הקודם בקושי ראינו משהו. לא הראו לנו בקושי את האסטרואידים האחרים. האסטרואיד השני רק נאמר שפגע באזור פילדלפיה (וכל מה שאנחנו ראינו זה את הרעד בבית כלא) והשלישי רק ראינו את גל ההדף שפוגע בכדור הארץ.
מבחינת תגובה של אנשי כדור הארץ רק ראינו טיפםה במטוס של המנהיגה וקצת על הירח.
הכל הרגיש לי מתון מידי.

*אגב, אני מת על הקול של אבסרלה. הוא חורקני מטריף ואני מת על זה. בנוסף לזה שהיא כל הזמן מקללת זה יוצר סרטי קומפיליציה נהדרים ביו-טיוב. גם הלבוש שלה מדהים, אבל אני פחות שם לב לזה.

קצת הסבר לגבי איימוס - הבחורה שהוא מבקר בכלא זאת קלריסה מאו, האחות של ג'ולי מאו. הרי הסדרה מתחילה בכך שהבלש ההוא מחפש את ג'ולי מאו ואז מגלים שהיא נחשפה לפרוטומולקולה. אבא של ג'ולי הוא תעשיין מיליארדר שניסה לפתח משהו מהפרוטומולקולה ובסוף נתפס על זה ונשלח לכלא (אחרי שהוא ניסה גם להרוג את אבסרלה בעונה 2 או 3). בחצי השני של עונה 3 פוגשים לראשונה את קלריסה מאו כשהיא עובדת תחת שם אחר כטכנאית עבור אחת הספינות שחוקרות את הטבעת. היא עושה משהו (לא זוכר פרטים) שמפליל את הולדן והורגת די הרבה אנשים תוך כדי. אז גם בגלים שהיא השיגה שתלים סיברנטיים שהופכים אותה למאוד חזקה. איכשהו נראה לי שאיימוס מתחיל לחבב אותה כי בסוף היא עוזרת להם. בתחילת עונה 4 איימוס מדבר איתה בשיחת וידאו מהכלא שהיא נמצאת בו.

אז כשאיימוס מבקר אותה זה באגף מיוחד של הכלא שבו שומרים אנשים עם שתלים שהופכים אותם להרבה יותר חזקים. לכן האגף הזה הוא עמוק באדמה.
הגיוני שבגלל שזה כל כך עמוק באדמה זה מה שהציל אותם מלמות בפיצוץ של האסטרואיד. הגיוני גם שהאסירים עם החוזק המיוחד (כולל קלריסה) יהיו חיוניים כדי שיצליחו לחפור את עצמם משם.

קצת הרגיש מיותר שהראו בכלל את בובי ואלכס בספינה ההיא עוקבים אחרי הספינה האחרת.
אבל יכול להיות מעניין מה יעשו עכשיו אנשי המאדים שמכרו נשק לבלטרים כשהבלטרים שלהם הם מכרו גם פעלו נגד מאדים.

אגב, הספינה של מארקו אינאריס היא נראית לי באופן ברור שגם נקנתה ממאדים. כי היא נורא מזכירה את הרוסינטה (לרגע בהתחלה חשבתי שהם גנבו את הרוסינטה).

הקטעים עם נעמי באמת היו די מעייפים ופשוט לא מעניינים. כאילו אין לה באמת משהו שהיא יכולה לעשות. אני מקווה שזה יעשה יותר מעניין בהמשך.
וכל הסיפור של הבלטרים בראשות אינארוס טיפה מהדהד לי את הפלסטינים.
בהחלט מאוד מזכיר את זה. וגם עמים או קבוצות מיעוט אחרות שנמצאות בעמדות של חוסר כוח מול גורמים חזקים בהרבה.

באמת מפתיע שפרד מת. עד הסוף הייתי כמעט בטוח שיצילו אותו. מי בכלל ינהל את תחנת החלל הזאת עכשיו? ויותר חשוב - מי יוביל את האגף המתון יותר בOPA.
אני תוהה אם דראמנוד תצטרך לחזור בשביל זה.

ממש לא חשדתי בבחורה שירתה בפרד. ראינו אותה בשלושת הפרקים הקודמים. בין היתר היא זאת שהובילה את התיקונים על הרוסינטה. וראינו אותה מדברת הרבה עם נעמי ועם הולדן.
*לא שזה קשור אבל זאת שחקנית שהכרתי גם מסיפורה של שפחה וגם ממסע בין כוכבים: דיסקברי.

dilia snake

Well-known member
ואו:-0 זה היה שווה את שני הפרקים הקודמים הנוראיים.

איך זה שסארו לא קלט עוד בפרק הקודם שההיא הייתה בהריון? 8-*

שוב, 125 ואף אחד לא קלט את כול הסיפור הזה?

איזה מוזר היה לראות את דאג ג'ונס בלי כול האיפור, בשלב מסוים זה היה ממש מחרפן :-D

אין הרבה מה לומר חוץ מזה על הפרק, הוא עבר לי ממש מהר והיה שווה כול רגע.

ואוף לחכות עכשיו שבוע שלם כדי לראות איך הסיפור הזה נגמר:-/.

nerdkey treky

Active member
נרדקי (עופרי אמרת?)
חשוב מאוד שכשאתה מצוטט משהו מתוך תיבת ספוילר שתדאג שהוא עדיין יהיה מוסתר בתוך תיבת ספוילר.
*אתה יכול לעשות ציטוט שיכלול את תיבת הספוילר שמההודעה שאתה מצטט או לעשות תיבת ספוילר בעצמך.
עשיתי עריכה להודעה שלך, אבל תזהר להבא בבקשה.
אכן עפרי.... בן 30 מאשקלון.
אין לי מושג איך לעשות את מה שתיארת, אבל נזהרתי לא לכתוב ספוילרים בעצמי. אלא אם כן הציטוט עצמו היה ספוילר והוא לא נכנס תחת הקופסה אז.. אין לי מושג איך להתעסק עם זה, יש שני סוגי הסוואה (קופסה כחולה וכתב מטושטש) ואת שניהם אני לא מצליח לזכור איך לבצע כי... תפוז.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אכן עפרי.... בן 30 מאשקלון.
אין לי מושג איך לעשות את מה שתיארת, אבל נזהרתי לא לכתוב ספוילרים בעצמי. אלא אם כן הציטוט עצמו היה ספוילר והוא לא נכנס תחת הקופסה אז.. אין לי מושג איך להתעסק עם זה, יש שני סוגי הסוואה (קופסה כחולה וכתב מטושטש) ואת שניהם אני לא מצליח לזכור איך לבצע כי... תפוז.
כן, העניין הוא שאם יש תוכן ספוילרי במה שאתה מצטט אז גם הוא חייב להיות מוסתר.
בשביל להסתיר בתיבת ספוילר מה שאתה עושה זה:
1.מסמן את התוכן שבציטוט
1608986745024.png
2. הולך לתפריט, בוחר ב3 נקודות שליד כפתור הטבלה ואז בתפריט שמופיע מתחת לזה לוחץ על הכפתור של עין עם קו שעובר עליה באלכסון (זה כפתור הספולר)
1608986955088.png
3. אז מופיעה לך תיבה שבה אתה כותב את הנושא של החומר שאותו אתה מסתיר (לרוב שם הסדרה + הפרק)
1608987100562.png

עכשיו אתה יכול לנסות לעשות את זה על ידי כך שתצוטט רק את המשפט הזה ושים אותו בתיבת ספוילר.

nerdkey treky

Active member
כן, העניין הוא שאם יש תוכן ספוילרי במה שאתה מצטט אז גם הוא חייב להיות מוסתר.
בשביל להסתיר בתיבת ספוילר מה שאתה עושה זה:
1.מסמן את התוכן שבציטוט
צפה בקובץ המצורף 9466
2. הולך לתפריט, בוחר ב3 נקודות שליד כפתור הטבלה ואז בתפריט שמופיע מתחת לזה לוחץ על הכפתור של עין עם קו שעובר עליה באלכסון (זה כפתור הספולר)
צפה בקובץ המצורף 9467
3. אז מופיעה לך תיבה שבה אתה כותב את הנושא של החומר שאותו אתה מסתיר (לרוב שם הסדרה + הפרק)
צפה בקובץ המצורף 9468

עכשיו אתה יכול לנסות לעשות את זה על ידי כך שתצוטט רק את המשפט הזה ושים אותו בתיבת ספוילר.
אחרי זה יש "ספוילר" ציטוט לפני ובסוף המשפט. אתה יכול לתת תמונה גם של זה? שאני אדע מאיפה הספוילר מתחיל ומתי הוא נגמר

למעלה