didalf
Well-known member
ממשהיו לה כמה קטעים ממש חמודים כמו עם הבנות ואז עם החבר שלה והמשפחה שלו. ואימא שלה ואחותה ממש דוחות, היא הייתה צריכה לזרוק אותן לגמרי ולהגיד שדיליה דחפה את קאסי(וכאילו, מה הקטע? אחותה יכלה עוד יומיים לסבול מפציעה ולא לרקוד יותר בחיים שלה בזמן שבט הייתה כלואה בכלא לקטינות או משהו)
הקטע שלא בטוח שהיו מאמינים לה כי קאסי עושה פרצוף תמים ואומרת שהיא דחפה אותה אז למה שלא יאמינו לקורבן? ואז הן היו דופקות אותה גם והיא הייתה נשארת בלי כלום. גם לא ברור לי מה דיליה אמרה לה בגג שכשהבנות הגיעו אליה היא נראתה מובסת לחלוטין והודתה באשמה באדישות. מרגיש לי שהיא אמרה לה משהו נוסף שלא הראו.
יאפ יאפודווקא אני חושבת שאורן היה ממש בוגר לגילו, הוא יכל בקלות להמשיך לנצל אותו במקום זה הוא היה מספיק הגון להגיד לו "מגיע לך מישהו יותר טוב ממני". וגם זכותו להיות סטרייט, כול עוד הוא ממשיך להתפשט.
ועדיין מטריף אותי למה יש לו שם ישראלי
כןאיך אהבתי שהם רקדו בהתחלה של העונה את יפהפייה הנרדמת.
גם לי לא כזה האמת לא ראיתי כ"כ הרבה. ואת ה100 אני לא מחשיבה כסדרת נוער. בכל מקרה לא זוכרת אף סדרת נוער שהיה בה כ"כ הרבה סקס אבל גם לא ראיתי סקינס וכאלה. אבל האמת לא מפריע לי. כל עוד הם צעירים ויפים והזוויות מדוייקות ככה שזה די חושפני אבל מסתיר את הקצת ההכרחי אין לי בעיה.אין לי כ"כ ניסיון עם סדרות נועראבל עדיין בשלב מסוים נמאס לי מכול הסקס...אחד הקטעים הכי הזויים עם רמון היה שבט ניסתה לעשות איתו שלישייה
.
די בטוחה שאם זה היה רק רמון ובט הוא היה זורם איתה הקריפ הזה.
חחח וואי ממשוהקטע שהוא אבא של ג'ון כזה טלנובלה/סדרות של CW.
מה שאגב ממש מבלבל אותי לגבי המוצא שלה. אמא שלה נראית אסייתית מאזור יפן-סין-תאילנד-פיליפינים משהו מאלה עם העיניים המלוכסנות. וג'ון נראית יותר הודית/פקיסטנית/פרסית כזה. ואבא שלה בכלל לטיני?
לגמרי. ובתכלס מי לא רוצה לרצוח אותו? אבל מה היה הקטע שלה שהיא כזה "ניצחתי כבר"?? כלבה חבל שלא מתהלא חושבת שזו קאסי, נראה לי זה מתבקש מידי.