כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
*אפשר להמשיך לכתוב בשרשור הקודם אם רוצים להגיב על מה שנאמר שם.
*אפשר להמשיך לכתוב בשרשור הקודם אם רוצים להגיב על מה שנאמר שם.
אני בפרק 6 עדיין כי אני נהנית לראות פרק ביום ולא בינג' אז זהירות עם ספוילרים.ראיתי את Tiny Pretty Things של נטפליקס ואני ממליץ עליה למי שאוהב סדרות כמו שקרניות קטנות וריברדייל. יש בה תעלומה, רומנים, סקס בכמויות שלא יביישו את משחקי הכס (יש על זה כתבה במאקו) וסוף פתוח עם תעלומה חדשה.
כמובן שיש בסדרה דמות של גיי בשם שיין () שהוא האהוב עליי והוא עובר בעיות שרוב הגייז יכולים להזדהות איתו, ולדעתי הוא היה צריך להיות הדמות הראשית כי כל שאר הדמויות או משעממות או מעצבנות.
והדמות השנואה עליי היא השותף שלו לחדר ומי שצפה בסדרה יכול להבין למה.![]()
את לא אוהבת לראות מרתונים? של שום סדרה? לא עשית מרתון ל- 100?אני בפרק 6 עדיין כי אני נהנית לראות פרק ביום ולא בינג' אז זהירות עם ספוילרים.
וכן שיין נסיך איזה מותק![]()
את שקרניות קטנות לא אהבתי, היא ממש תסכלה אותי. אבל אני די מרוצה מריברדייל. אז אני על הגדר, כי שאר התיאור שלך גם לא בדיוק משך אותי.ראיתי את Tiny Pretty Things של נטפליקס ואני ממליץ עליה למי שאוהב סדרות כמו שקרניות קטנות וריברדייל
האמת שהתלבטתי אם לראות את הסדרה ודי שכנעת אותי שלא לראות אותה כי אני לא אוהב את שקרניות קטנות וריברדייל.ראיתי את Tiny Pretty Things של נטפליקס ואני ממליץ עליה למי שאוהב סדרות כמו שקרניות קטנות וריברדייל. יש בה תעלומה, רומנים, סקס בכמויות שלא יביישו את משחקי הכס (יש על זה כתבה במאקו) וסוף פתוח עם תעלומה חדשה.
כמובן שיש בסדרה דמות של גיי בשם שיין () שהוא האהוב עליי והוא עובר בעיות שרוב הגייז יכולים להזדהות איתו, ולדעתי הוא היה צריך להיות הדמות הראשית כי כל שאר הדמויות או משעממות או מעצבנות.
והדמות השנואה עליי היא השותף שלו לחדר ומי שצפה בסדרה יכול להבין למה.![]()
אני חושבת שמההתחלה לא הבנתי בכלל את הפוליטיקה שם. אני אהיה חייבת צפייה נוספת.גם אני נראה לי לא זוכר כמעט כלום. אבל נראה לי שלראות שוב את עונה 4 בכלל לא יעזור כי צריך גם לראות את העונות הקודמות כדי לזכור הכל.
תסתמי את הפה על הולדן החמוד.
יש סוג כזה של סדרות שאחרי כמה עונות כבר יש בהן אוסף של דמויות מעניינות שגורמות לכך שיש מבחר של עלילות שונות ומקבילות
אני מסכימהזה בהחלט מה שקורה כאן. אם כי אני עדיין ממש נהנה כי הכל מעניין אותי ואת רוב הדמויות לפחות אני אוהב.
גם אני חשבתי שהוא כבר יודעהיא מספרת להולדן שהבן שלה (פיליפ) הוא גם הבן של הבלטר-טרוריסט מרקו אינאריס. (ואני חשבתי שהוא כבר יודע את זה, כנראה לו היא לא סיפרה)
ואת איימוס לא ראינו בכלל בפרק 3מה שמוזר זה שלא רואים אותה בכלל בפרק השני. (זה מסוג הדברים שקורים כשיש מיליון עלילות מקבילות)
באמת? לא זכרתי. חשבתי שזאת אמא שלואז נראה שהיא פשוט זונה שעזרה לו כשהוא היה ילד (נראה לי כבר נרמז או נאמר בעבר שהוא היה זונה ממין זכר בתור ילד).
מזל שלא עצרתי בקטעים האלה. זה ממש מספיילר. רק בסוף הפאר הבנתי את זה.יש את כל הקטעים שהוא רואה אישה מטפלת בילד ברחוב ובעיקרון רק מאוחר יותר אמורים להבין שהוא בעצם רואה את עצמו בתור ילד עם האישה הזאת, אבל בגלל שאמזון נותנים מידע על השחקנים כשעושים פוז על תמונה אז ידעתי שלילד קוראים טימותי ולכן מהר הבנתי שזה הוא.
הוא כזה חמווווודאבל הוא נשאר אופטימי כי הוא אלכס
רק אני חושבת שהסיבה שאורן הסכים לשכב עם שיין קשורה גם לאנורקסיה שלו? אני לא חושבת שהוא גיי בהכחשה עמוקה או משהו כזה רק מתוסבך לגמרי בגלל האנורקסיה.והדמות השנואה עליי היא השותף שלו לחדר ומי שצפה בסדרה יכול להבין למה.
נכן! רק בזכותו סבלתי את כל 10 הפרקים. ומה דעתך על השותף שלו?אני בפרק 6 עדיין כי אני נהנית לראות פרק ביום ולא בינג' אז זהירות עם ספוילרים.
וכן שיין נסיך איזה מותק![]()
איך אתה לא אוהב את שקרניות קטנות???האמת שהתלבטתי אם לראות את הסדרה ודי שכנעת אותי שלא לראות אותה כי אני לא אוהב את שקרניות קטנות וריברדייל.
אם לפחות הגיי היה הדמות הראשית אז כנראה כן הייתי רואה..
משהו קטן, לפרקים הראשונים.
רק אני חושבת שהסיבה שאורן הסכים לשכב עם שיין קשורה גם לאנורקסיה שלו? אני לא חושבת שהוא גיי בהכחשה עמוקה או משהו כזה רק מתוסבך לגמרי בגלל האנורקסיה.
אממ מעניין אבל איך זה קשור לדעתך?משהו קטן, לפרקים הראשונים.
רק אני חושבת שהסיבה שאורן הסכים לשכב עם שיין קשורה גם לאנורקסיה שלו? אני לא חושבת שהוא גיי בהכחשה עמוקה או משהו כזה רק מתוסבך לגמרי בגלל האנורקסיה.
דווקא מחבבת אותו. תוהה למה קוראים לו אורן כי זה שם ישראלי והוא לא נראה ישראלי בשום צורהנכן! רק בזכותו סבלתי את כל 10 הפרקים. ומה דעתך על השותף שלו?![]()
אומרים ששורפים מלא קלוריות בזמן סקס... ואני חושבת שהוא יעשה הכול כדי לנסות לרדת במשקל.אממ מעניין אבל איך זה קשור לדעתך?
אה את חושבת? לא יודעת. אבל יכול להיות שיש קשר. חשבתי שהתכוונת יותר בקטע פסיכולוגי. נגיד בפרק הראשון היה קטע אחרי שהם שכבו שהוא ממש התאבסס על איזה חלק בגוף של שיין שהוא לא מצליח להיראות ככה (לא שאני מבינה מה הבעיה שלו יש לו ריבועים מושלמים).אומרים ששורפים מלא קלוריות בזמן סקס... ואני חושבת שהוא יעשה הכול כדי לנסות לרדת במשקל.
חחחח תכלס. אף קצת ארוך אבל לא נורא.חוץ מזה שהוא אחד הכי חתיכים שם.
מהכרות עם אנשים עם הפרעות אכילה, גם עם גוף מושלם הם חשבו שמשהו אצלהם לא בסדר ורצו להוריד עוד ואז הם גם עשו דברים מטורפים כדי לרדת עוד. אני לא יודעת אם הוא מקנא בשיין בגלל שהוא מוחצן והכול, אבל כול הדברים שהוא עשה אופייניים לאנשים עם הפרעות אכילה.אה את חושבת? לא יודעת. אבל יכול להיות שיש קשר. חשבתי שהתכוונת יותר בקטע פסיכולוגי. נגיד בפרק הראשון היה קטע אחרי שהם שכבו שהוא ממש התאבסס על איזה חלק בגוף של שיין שהוא לא מצליח להיראות ככה (לא שאני מבינה מה הבעיה שלו יש לו ריבועים מושלמים).
או אולי שהוא מרגיש ששיין יותר מעריך את הגוף שלו מבט? לאדעת.
נופ, ה100 ראינו בין פרק לשניים ליום וחפרנו עליהם פה אחד אחד. חווית צפיה פי מליון יותר מהנה בעיניי מלראות הכל בשבוע.את לא אוהבת לראות מרתונים? של שום סדרה? לא עשית מרתון ל- 100?
וואו קשה לי להאמין שמרתון דאש ולילי מרגיש כבד. כמו שאמרת, פרקים קצרים. הסדרה קלילה. רק 8. זה מרתון מהקלילים ששמעתי עליהם. את התחשובה הזו של "יותר מדי" אני דווקא אוהב. פתאום את מתחילה לקשר סיטואציות מהחיים למרתון שזה עתה עשית, זה... מבלבל, אבל אני דווקא אוהב את זה. וכמובן אני נכנס עמוק יותר לעולם של הסדרה. למשל, עשיתי מרתון של דרדוויל מיד אחרי שיצאה והרגשתי... שייכות? הרגשה מחברת יותר מאשר לצפות בפרק או שניים ביום. יחד עם זאת, אני מבין מה את אומרת. כנראה מרתון זה לא בשביל כל אחד\תנופ, ה100 ראינו בין פרק לשניים ליום וחפרנו עליהם פה אחד אחד. חווית צפיה פי מליון יותר מהנה בעיניי מלראות הכל בשבוע.
כשאני עושה בינג' זה לרוב 4 פרקים ליום גג.
לעיתים נדירות יוצא יותר.
לא מזמן ראיתי דאש ולילי הכל בערב אחד והרגיש לי שזה היה יותר מידי, אפילו שמדובר ב8 פרקים קצרים.
הקצב הכי טוב לדעתי זה פרק-שניים ליום. בינג' מטורף לא מאפשר בכלל להנות מהסדרה , וגורם לי לפחות איזה תחושת בלעעע כזאת, כאילו אכלתי יותר מידי מחטיף שאני אוהבת ועכשיו בא לי להקיא ממנו. והמתנה של שבוע בין פרקים יותר מידי.
אני לא ראיתי ב-2 הפרקים שום רמז למה שכתבת, אבל כמובן שבסדרות מהסוג הזה תמיד מגלים אח"כ שכל מיני דמויות שנראו בהתחלה תמימות בעצם יודעות כל מיני דברים. אז זה לא יהיה כזה מפתיע אם זה נכון.שאלה לגבי מי שצפה גם בפרק השני של בלאקספייס- אם אכן התלמידים ביצעו את הטבח, האם יכול להיות שהמפקדת של דוידי והמנהל (אסי לוי ושי אביבי המעולים) יודעים דבר או שניים לגבי ההתרחשות? שניהם מתנהגים כאילו יש להם משהו להסתיר והם יודעים דבר או שניים שהבלש ואנחנו לא.
אני לא ראיתי ב-2 הפרקים שום רמז למה שכתבת, אבל כמובן שבסדרות מהסוג הזה תמיד מגלים אח"כ שכל מיני דמויות שנראו בהתחלה תמימות בעצם יודעות כל מיני דברים. אז זה לא יהיה כזה מפתיע אם זה נכון.
לא הבנת בכלל, או לא הבנת את ההדברים הקטנים והפנימיים.אני חושבת שמההתחלה לא הבנתי בכלל את הפוליטיקה שם. אני אהיה חייבת צפייה נוספת.
כן, הפרק נגמר ואני פתאום קולט שהוא בכלל לא היה.ואת איימוס לא ראינו בכלל בפרק 3
גם אני רוב הפרק חשבתי שזאת אמא שלו. בעצם אולי לא נאמר באופן חד משמעי שהיא לא, אבל איך שהבנתי את זה לפי הסוף זה שהיא פשוט זונה שהחליטה לעזור לו.באמת? לא זכרתי. חשבתי שזאת אמא שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.