אין ספק שג'יי, כמו שאמרו כאן, הוא
הדמות הכי אייקונית של הסדרה. לא מכיר אותו מלפני...הוא תמיד משחק דמויות כאלו "משוגעות"? לטעמי צריכים לצרף אותו לקאסט של "ממלכת החיות" הוא יכול להעשיר את הסדרה, איך לא חשבו על זה?
ואם כבר ב"
ממלכת החיות" עסקינן (אגב גם בה היה רצח מפתיע של אחת הדמויות המרכזיות) , בעיניי בין 2 הסדרות הללו יש מן הדמיון, אך לא ארחיב יותר מדי - כמובן שממלכת החיות יותר מוצלחת ממנה, יותר נועזת ממנה וגם "הטיפול" בקו העלילה של דמות הגיי שלא יכול לצאת מהארון בגלל העולם שבו הוא חי- טופלה כהלכה לטעמי יותר דווקא בממלכת החיות.
נייט היה אנמי בסדרה, לא יודע אם זו הדמות או השחקן...אני מניח שמדובר בשחקן כי רק בעונה ה-3 (למרות שהוא בקושי בלט בה) הוא פשוט נראה משוחרר יותר. כך או כך- מבחינה תסריטאית קו העלילה הזה לטעמי לא טופל כראוי

לא יודע אם זה השחקן שלא היה מוכן להעז יותר והטיל וטו, או שדווקא התסריטאים היו זהירים...מסדרה שכזאת ציפיתי ליותר (ע"ע נאשוויל- על אחת כמה וכמה שהיא בכלל שודרה ברשת ABC השמרנית וגם שם זמר קאנטרי שלא יכול לצאת מהארון). עד שכבר הוא יצא מהארון, אז בעונה ה-3 בקושי התמקדו בו, בקושי הראו אותו עם בן זוגו...הייתה איזו סצינה תלושה והזויה שלא קשורה לכלום שהוא תורם את כל הכסף מהקרב לארגון של LGBTQ, לטעמי סתם סצינה בשביל לסמן V של הנה עשינו משהו
לגבי הנועזות- כמה חבל שפרנק גריז'ו הזה לא "נחשף" יותר מדי בניגוד לשאר הגברים בסדרה מה יש לו להתבייש ? גבר בגיל שלו שנראה ככה

...אז נכון שג'יי הוא הדמות הכי אייקונית של הסדרה, אך גם אלווי הוא חלק בלתי נפרד ממנה הוא מעין "יהודה לוי" כזה אגו-מניאק, נרקסיסט, מפוצץ באגו ופאסון ובעונה ה-3 ממש חזרו להתמקד בו ולשים אותו במרכז הסדרה.
מה שעצבן אותי בעונה ה-3 זו
הדמות הכ"כ מיותרת של דום שפשוט לא תרמה בכלום, כפי שאחת הדמויות תיארה אותו- הוא היה סרטן. מלכתחילה עורר בי אנטגוניזם, ובדיעבד הוא בהחלט לא הועיל בכלום חוץ מלעצבן, לחרחר ריבים בין אלווי לריאן...וזאת בניגוד אפילו לדמות שהוסיפו בעונה ה2- אחותה של אלישה, שאומנם הייתה מעצבנת והובילה להידרדרותו של ג'יי, אך לפחות זה הדגיש את האופי שלו- כשהוא מתאהב הוא נסחף לגמרי (כך גם היה בעונה ה-1, אך בעונה ה-2 זה היה מוקצן יותר).
אגב עונה 2, חרה לי שאלישה שהייתה דמות מרכזית בעונה זאת פשוט נעלמה אחרי מות אחותה. נכון שתירצו את זה בכך שהיא עוזבת את הג'ים של אלווי, אך עדיין...הסצינה האחרונה שהראו אותה הייתה הסצינה ההיסטרית שהיא רואה את אחותה מתה, וזהו. אפילו לא הייתה סצינה שריאן ניחם אותה, משהו...

אי-אפשר כמובן שלא להזכיר את
הקשר בין קית' לריאן ששמרו עליו לאורך העונות. הסצינה האחרונה שהראו את קית' בכלא וריאן אמר לו שהוא ימשיך לבקר אותו ולעולם לא יעזוב אותו-הייתה מרגשת, חבל שקית' שוב נכנס לכלא (ואפילו לא הוסבר למה רצח את 2 האנשים האלו).
כמובן שיש עוד הרבה מה להרחיב, בכ"ז 3 עונות, אבל חפרתי מספיק...התמקדתי בעיקר ובמה שעלה לי לראש שרציתי להזכיר.