שרשור דיוני סדרות #22

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך אתה לא אוהב את שקרניות קטנות??? :-0 מילא העונות האחרונות שהיו טראש אבל 3 העונות הראשונות היו טובות. בכל מקרה חבל שתפספס לגלות את שיין אבל החלטה שלך. וריברדייל לא ראיתי וגם לא מתכוון לראות כי הביקורות אחרי עונה 1 היו נוראיות.
טוב, האמת שראיתי רק 3 פרקים ראשונים (או אולי אפילו רק 2) ועל סמך זה לא המשכתי.
אבל זה ז'אנר שאני שאני מכיר והוא מושך אותי ואז בשלב מסויים מעצבן אותי. כך היה עם ריברדייל ועם גוסיפ גירל ו90210

didalf

Well-known member
וואו קשה לי להאמין שמרתון דאש ולילי מרגיש כבד. כמו שאמרת, פרקים קצרים. הסדרה קלילה. רק 8. זה מרתון מהקלילים ששמעתי עליהם. את התחשובה הזו של "יותר מדי" אני דווקא אוהב. פתאום את מתחילה לקשר סיטואציות מהחיים למרתון שזה עתה עשית, זה... מבלבל, אבל אני דווקא אוהב את זה. וכמובן אני נכנס עמוק יותר לעולם של הסדרה. למשל, עשיתי מרתון של דרדוויל מיד אחרי שיצאה והרגשתי... שייכות? הרגשה מחברת יותר מאשר לצפות בפרק או שניים ביום. יחד עם זאת, אני מבין מה את אומרת. כנראה מרתון זה לא בשביל כל אחד\ת
נכון דאש ולילי זה אפילו לא כבד ועדיין בשני הפרקים האחרונים הרגשתי שזה יותר מידי ומצד שני הייתי לקראת הסוף ורציתי לסיים. בכל זאת זה היה 3 שעות רצופות ולא כל דבר זה אוונג'רס אדנגיים שמעביר 3 שעות בלי להרגיש.
אחרי צפיה של מלא פרקים ברצף אני לא מרגישה "שייכות" אלא בעיקר בליל של עלילה ודמויות במוח. פרק-שניים זה מעולה בעיניי להתחבר טוב מאד לעולם ולא להעמיס מצד שני. הייתי סופר עמוק בתוך ה100 בפרק-שניים היומיים שלי. (כ"כ עמוק שעוד לא יצאתי:-D)

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
לא הבנת בכלל, או לא הבנת את ההדברים הקטנים והפנימיים.
כי החלק הגדול מהבחינה הזאת זה יחסי הכוחות בין כדור הארץ (והירח) מול מאדים מול הבלט (The Belt).
החלק המבלבל באמת זה העניינים הפנימיים. מה בעצם התפקיד של אבסרלה בנקודות שונות, מי עומד מולה ומי עוזר לה (בתוך ממשלת כדור הארץ) ולמה. וגם הקבוצות השונות של OPA.
אני זוכרת את יחסי הכוחות וזוכרת את מקומה של אבסרלה, אבל בעקיר כל מיני דברים קטנים וגם מה הוביל למה במצב שלהם שם.
אני חושב שלפני העונה השישית אני אצפה שוב בכל העונות הקודמות.
נדמה לי שהוכרז שזו עונה אחרונה ;-(
וזה במיוחד מרגיש לא נכון בגלל איך שפרק 3 הסתיים. זה מאוד חשוב איפה איימוס בכדור הארץ כשנוחת המטאוריט. (אבל גם לא ברור מה כמות הנזק שהוא עשה).
הנחיתו את המטרואיט באפריקה לדעתי, כי הרבה יותר קל לוותר עליה מאשר על חצי ארה"ב נגיד (מבחינה תסריטאית). לכן לא נראה לי שאיימוס היה בסכנה
בהתחלה חשבתי שהקטעים עם דראמונד והצוות החדש שלה מיותרים, אבל זה נחמד.
הצליחו להעביר מעולה את זה שהיא רוצה נקמה אבל מתרצת את זה כהחלטה עסקית, ואז בסוף מחליטה להמשיך הלאה.
הייתה לי כל הזמן תחושה שהצוות שלה בשלב מסוים יבגוד בה. אבל אני מקווה שאני טועה לגבי זה כי תכלס הם נראים כמו צוות מגובש.
כנ"ל להכל. גם למדתי לאהוב אותה עם הזמן. היא באד-אס נהדרת. כמו שכתבת לפני כן, יש תחושה של עודף דמויות ועודף סיפורים, והייתי שמחה אם הצוות של הרוסי יהיה שוב במרכז העניינים, אבל אני ממש נהנית מהסדרה.
היה עצוב המפגש של נעמי עם הבן שלה. בעיקר עצוב עליו כי ברור שמנקודת המבט שלו היא חרא שהיא נטשה אותו. אנחנו עוד לא יודעים את הסיפור המלא, אבל אני מקווה שבהמשך העונה נגלה אותו.
הענין הוא שגם קשה באמת לרחם על הבן שלה אחרי שבפרק הראשון ראינו אותו רוצח אנשים חפים מפשע.
נכון ונכון! לגבי החלק השני אבל- תמיד אפשר להאשים את החינוך של אבא שלו
אבל הקטע שאבסרלה מקליטה הודעה לבעלה זה לחלוטין הרגיש שעכשיו אלו יהיו הדברים האחרונים שהיא אמרה לו לפני שהוא מת
בדיוק מה שחשבתי! אולי הוא לא מת מהמטאוריט אבל הוא ימות בקרוב ממשהו..
אגב, יש עכשיו תוכנית After Show רשמית שמנחה השחקן שמשחק את איימוס ואחד הכותבים של הסדרה (שהוא גם אחד משני הסופרים שכותבים אותה יחד). כל פרק עוסק בפרק אחד והם גם מארחים עוד אנשים. אז בפרק הראשון היה גם הshowrunner של הסדרה, ובפרק השני היה סטיבן סטרייט (הולדן) והבמאי של הפרק.
זה מאוד מעניין לשמוע קצת מאחורי הקלעים, קצת על התמות שמנחות אותם, על הרגשות שמנסים לעורר, על הדילמות, על השחקנים.
אבל אחרי הפרק השני החלטתי להפסיק בנתיים לצפות בזה כי אומנם הם בעיקרון לא מספליירים עלילה של פרקי המשך, אבל הם לא עושים עבודה מעולה. למשל מדברים על דברים מסויימים שיש בשלושת הפרקים האלו ומתייחסים לכך שהם כל העונה או לא כל העונה. או מתייחסים לשחקן מסויים באופן שאפשר להבין שהתפקיד שלו בהמשך העונה יהיה גדול.
האמת שאף פעם לא יכולתי לראות תוכנית על תוכניות, קצת הורס לי את החוויה. נגיד בדוקטור הו היה את המאחורי הקלעים (שכחתי את השם הרשמי) וראיתי פרק אחד שקצת הרס לי. אני לא רוצה לראות איך מצלמים ואיך הם עומדים מול מסך כחול למשל. לא יודעת אם גם פה זה ככה. אבל מקסימום אתה תראה ותכתוב לי מה היה :-P:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נדמה לי שהוכרז שזו עונה אחרונה ;-(
כן, זה נורא עצוב.
ואני תוהה אם זה יגרום לכך שאני אאלץ לקרוא את הספרים כי עד כה להבנתי זה כל עונה מקבילה לספר. אז אם הסיפור נמשך יותר זמן בספרים (אמורים להיות תשע) אז אני אצטרך לקרוא כדי לגלות מה קורה בהמשך (או שאני אקרא סיכומי ויקיפדיה כמו שעשיתי לפעמים לדברים מהסוג)
הייתי שמחה אם הצוות של הרוסי יהיה שוב במרכז העניינים, אבל אני ממש נהנית מהסדרה.
מה שאולי נחמד זה שעכשיו כל אחד מהצוות של הרוסי יהיה במרכז של חלק אחד של העלילה.
זה לעומת עונה שעברה שבה עיקר העלילה היה עם צוות הרוסי, אבל היו גם חלקי עלילה שלא היו איתם בכלל (דראמונד, בובי, אבסרלה).
הנחיתו את המטרואיט באפריקה לדעתי, כי הרבה יותר קל לוותר עליה מאשר על חצי ארה"ב נגיד (מבחינה תסריטאית). לכן לא נראה לי שאיימוס היה בסכנה
כן, הראו לדעתי שזה אמור לנחות ליד דרום אפריקה.
אבל תלוי בגודל שלו יכול להיות שיהיו השפעות גלובליות גדולות מאוד.
כלומר ברור לי שאיימוס לא ימות (כי אז נצא לרחובות), אבל נראה לי שזה יגרום למצב שהוא יהיה בסכנה כלשהי.
נכון ונכון! לגבי החלק השני אבל- תמיד אפשר להאשים את החינוך של אבא שלו
כן, נראה לי ברור שזה בגלל החינוך של האבא. אבל יש גבול עד כמה אפשר לסלוח על "בגלל שככה הוא חונך" ולהרוג אנשים לא חמושים הוא איפשהו מעבר לגבול הזה.
האמת שאף פעם לא יכולתי לראות תוכנית על תוכניות, קצת הורס לי את החוויה. נגיד בדוקטור הו היה את המאחורי הקלעים (שכחתי את השם הרשמי) וראיתי פרק אחד שקצת הרס לי. אני לא רוצה לראות איך מצלמים ואיך הם עומדים מול מסך כחול למשל. לא יודעת אם גם פה זה ככה. אבל מקסימום אתה תראה ותכתוב לי מה היה :-P:
אני מכיר מישהו כזה שממש הורס לו לראות דברים כמו איך דברים בסרט גיבורי על נראים לפני הCGI.
האמת שאת זה אין בכלל. לפחות בשני הפרקים שראיתי אין שום צילום מהמאחורי הקלעים (או אפילו מהסדרה עצמה)
יש קצת תיאורים של דברים.
למשל
יש את הקטע בפרק 5X01 שבו איימוס נאבק בקבוצה של איזה 3 אנשים במקלחת של המעבורת בדרך לירח. אז בפרק ראינו רק פלאשים בודדים מהקרב עצמו. אז הם הסבירו שבפועל צילמו את כל הקרב שכלל כוריאגרפיית קרב מורכבת מאוד וזה לקח יותר מיום שלם של מלא עבודה. ואז הסבירו למה בסוף חתכו כמעט את הכל מהפרק כי זה בעצם היה חזק יותר כשהראו את זה ככה ויותר מדגיש את המצב הנפשי של איימוס.
יש גם את הסצנה בפרק 2 שבה יש מבט ציפור על העיר בולטימור וזה נע לאורכה ואז יורד אל איימוס שמסתובב ברחוב. ומסבירים איך עשו את זה בשילוב של הליקופטר ומנוף (אם כי זה ממש מוזר לי כי חשבתי שדברים כאלו עושים כיום הרבה יותר בקלות עם drone).
גם מסבירים עד כמה היה מסובך לצלם את הקטעים עם העיתונאית במיכל מטען הזה כי זה נורא מורכב לעשות כאילו מישהו מרחף באוויר אז היו צריכים בעצם לבנות את המיכל הזה ב3 תצורות שונות.
זה פשוט מעניין כי כשאני צופה בזה, זה ברור לי שהיא מרחפת בגלל חוסר כוח הכבידה ואני בכלל לא חושב על כך שאי אפשר לדמות את זה סתם ככה (לפחות על פני כדור הארץ).

*אם אני כבר כותב על פרטים קטנים אז משהו שבכלל לא הזכירו שם - זה שכשאבסרלה מוזגת משקה אז רואים שהנוזל נשפך בצורה מוזרה בגלל שכוח הכבידה על הירח הוא המוך בהרבה.

אבל תכלס בתוכנית יותר מדברים כמו שאנחנו כאן בפורום יכולים לדבר - מנתחים את הדמויות, מה משפיע עליהם, מה התמות בסדרה, דברים כאלו.

אבל אם לא בא לך אז אני רק אספר לך דברים קטנים ומעניינים.

snirf

Active member
טוב אז סיימתי את 3 העונות של KINGDOM בנטפליקס.
איזה עוול נעשה לסדרה הזאת! גם הייתה אנדרייטד בארה"ב כששודרה ברשת לא כזאת פופולרית, גם לא נרכשה לשידור בארץ ע"י אף גורם (גם עכשיו בדיעבד אחרי צפייה בסדרה לא ברור לי למה) וגם עד שסוף סוף הגיעה לנטפליקס(לפחות חשיפה עולמית) אז היא קיימת רק בגרסא האנגלית ז"א בלי תרגום.
מזל שלא ויתרתי עליה וצפיתי עם כתוביות באנגלית...אז מראש אומר- שזה לא ימנע מכם לצפות בה, לכו עשו זאת!

WOW קשה לי לעכל את 2 הפרקים האחרונים. למה לעזאזל בחרו לסיים את הסדרה בכזה צליל צורם?:-0B-|
ועל אף כל זאת- הפרק האחרון בעיניי היה הפרק הכי טוב מבין כל 40 הפרקים של הסדרה...היה מושלם מכל הבחינות. כך שמי שעדיין לא סיים את הסדרה וצריך לעשות זאת- הנה לכם המוטיבציה ! @מילי08

מי שכן צפה בכל הסדרה, להלן חפירתי עם ספויילרים: @טוני החתול @LeR@nch
אני פשוט ל-א מאמין שהם בחרו לסיים בכזה סוף טראגי! הייתי פשוט בשוק בסוף פרק 9 , זה הגיע משום מקום. בלי רמזים, בלי הכנה...ככה סתם הרגו את נייט:oops::oops: לרוב כשזה כ"כ תלוש מדובר על תירוץ להוצאת שחקן מהסדרה (ע"ע נאשוויל) אבל גם שם כביכול הייתה את התחושה/רמזים מטרימים, פה עשו את זה בהפתעה גמורה מיד לאחר שנייט סוף סוף בחר לצאת מהארון בפני אבא שלו.
למען האמת הייתה לי הרגשה שהם "מחממים" לאורך העונה ורומזים שהולך לקרות איזה אירוע טראגי, הרגשתי את זה, אבל כל הרמזים היו אזעקות שווא. זה התחיל מהספק מחלה סופנית ספק ALS של אלווי - ובסוף ירדו מזה, אח"כ שמו על הכוונת את ריאן עם התפרצות הזעם שלו על השודד. היה נראה שהוא רצח אותו ושהוא הולך להיכנס שוב לכלא ולאבד את החיים שלו מחדש עד שהגיע שוב לפסגה...אבל גם זאת הייתה אזעקת שווא (שאגב מהר מאוד כיבו אותה למען האמת, שזה היה הזוי...המשטרה מהר מאוד המשיכה הלאה, הבחור לא תבע, כלום...התעסקו בזה פרק אחד והמשיכו הלאה- לטעמי תלוש :unsure: ). בסוף מסתבר שמי שכיוונו עליו התסריטאים היה נייט...רציתי להגיד שהמוות שלו היה לשווא ושלא כך זה היה צריך להיות (אם כבר סוף טראגי), אלא לתת משמעות שדמותו כגיי מתה לאחר שיוצא מהארון וכו'...אבל הנאום של ג'יי האדיר בפרק האחרון האירה את הכל באופן שונה, כשאמר בכבוד קבל עם ועדה שאח שלו היה גיי ושמי שזה מפריע לו - שיעמוד.
אני עדיין חושב שזה פספוס...שהמוות שלו היה כזה- מוות בטעות, שנייה אחרי שהוא מתוודה בפני אבא שלו, שכמובן בקושי עיכל את זה וסרב להאמין שהוא גיי...
חרה לי מאוד שבן הזוג של נייט פשוט נשכח, אפילו לא בלוויה (גם מרחוק, משהו)...וגם שאשתו של ג'יי לא טרחה לחזור ולנחם אותו (מה נסגר איתה?! ועוד אחרי שהוא הקליט לה הודעה קולית הפולו-אפ המתבקש זה שהיא תחזור...ממש מוזר):cautious:
אלווי פשוט שחקן אדיר, והוא הוכיח זאת גם בפרק האחרון- הוא היה פשוט שבר כלי, וזה ניכר...שיחק כ"כ טוב את תפקיד האב המתאבל...ודווקא כריסטינה הייתה פחות בוכייה/אבלה ממה שציפיתי.
הפרק האחרון היה מושלם מכל הבחינות לטעמי...הפסקול, העריכה, השילוב של קטעי הלוויה יחד עם ההתכוננות של אלווי לקרב...הכל הרגיש שלם ועשוי טוב, כאילו הסדרה מצאה את נק' המפנה שלה-עליית המדרגה לשלב הבא. כי עונות 1-2 היו פשוט באותו LEVEL, הסדרה לא העזה יותר מדי...והנה הגיעה העונה ה-3 עם הגישושים לעיל שציינתי, אבל שום דבר מהם לא באמת התפתח כי ידעו שהסדרה הולכת להיגמר...והנה דווקא אחרי הפרק הזה אני חושב שיש מקום להתקדם לשלב הבא, במיוחד שכל דמות עוד יכולה לעבור תהליך /להראות איך היא ממשיכה...שכן השאירו את זה נורא פתוח.

ועכשיו כמה מילים על העונה ה-3 והעונות הקודמות
אין ספק שג'יי, כמו שאמרו כאן, הוא הדמות הכי אייקונית של הסדרה. לא מכיר אותו מלפני...הוא תמיד משחק דמויות כאלו "משוגעות"? לטעמי צריכים לצרף אותו לקאסט של "ממלכת החיות" הוא יכול להעשיר את הסדרה, איך לא חשבו על זה?
ואם כבר ב"ממלכת החיות" עסקינן (אגב גם בה היה רצח מפתיע של אחת הדמויות המרכזיות) , בעיניי בין 2 הסדרות הללו יש מן הדמיון, אך לא ארחיב יותר מדי - כמובן שממלכת החיות יותר מוצלחת ממנה, יותר נועזת ממנה וגם "הטיפול" בקו העלילה של דמות הגיי שלא יכול לצאת מהארון בגלל העולם שבו הוא חי- טופלה כהלכה לטעמי יותר דווקא בממלכת החיות.

נייט היה אנמי בסדרה, לא יודע אם זו הדמות או השחקן...אני מניח שמדובר בשחקן כי רק בעונה ה-3 (למרות שהוא בקושי בלט בה) הוא פשוט נראה משוחרר יותר. כך או כך- מבחינה תסריטאית קו העלילה הזה לטעמי לא טופל כראוי(n) לא יודע אם זה השחקן שלא היה מוכן להעז יותר והטיל וטו, או שדווקא התסריטאים היו זהירים...מסדרה שכזאת ציפיתי ליותר (ע"ע נאשוויל- על אחת כמה וכמה שהיא בכלל שודרה ברשת ABC השמרנית וגם שם זמר קאנטרי שלא יכול לצאת מהארון). עד שכבר הוא יצא מהארון, אז בעונה ה-3 בקושי התמקדו בו, בקושי הראו אותו עם בן זוגו...הייתה איזו סצינה תלושה והזויה שלא קשורה לכלום שהוא תורם את כל הכסף מהקרב לארגון של LGBTQ, לטעמי סתם סצינה בשביל לסמן V של הנה עשינו משהו :cautious:

לגבי הנועזות- כמה חבל שפרנק גריז'ו הזה לא "נחשף" יותר מדי בניגוד לשאר הגברים בסדרה מה יש לו להתבייש ? גבר בגיל שלו שנראה ככה:p...אז נכון שג'יי הוא הדמות הכי אייקונית של הסדרה, אך גם אלווי הוא חלק בלתי נפרד ממנה הוא מעין "יהודה לוי" כזה אגו-מניאק, נרקסיסט, מפוצץ באגו ופאסון ובעונה ה-3 ממש חזרו להתמקד בו ולשים אותו במרכז הסדרה.
מה שעצבן אותי בעונה ה-3 זו הדמות הכ"כ מיותרת של דום שפשוט לא תרמה בכלום, כפי שאחת הדמויות תיארה אותו- הוא היה סרטן. מלכתחילה עורר בי אנטגוניזם, ובדיעבד הוא בהחלט לא הועיל בכלום חוץ מלעצבן, לחרחר ריבים בין אלווי לריאן...וזאת בניגוד אפילו לדמות שהוסיפו בעונה ה2- אחותה של אלישה, שאומנם הייתה מעצבנת והובילה להידרדרותו של ג'יי, אך לפחות זה הדגיש את האופי שלו- כשהוא מתאהב הוא נסחף לגמרי (כך גם היה בעונה ה-1, אך בעונה ה-2 זה היה מוקצן יותר).
אגב עונה 2, חרה לי שאלישה שהייתה דמות מרכזית בעונה זאת פשוט נעלמה אחרי מות אחותה. נכון שתירצו את זה בכך שהיא עוזבת את הג'ים של אלווי, אך עדיין...הסצינה האחרונה שהראו אותה הייתה הסצינה ההיסטרית שהיא רואה את אחותה מתה, וזהו. אפילו לא הייתה סצינה שריאן ניחם אותה, משהו...:unsure:
אי-אפשר כמובן שלא להזכיר את הקשר בין קית' לריאן ששמרו עליו לאורך העונות. הסצינה האחרונה שהראו את קית' בכלא וריאן אמר לו שהוא ימשיך לבקר אותו ולעולם לא יעזוב אותו-הייתה מרגשת, חבל שקית' שוב נכנס לכלא (ואפילו לא הוסבר למה רצח את 2 האנשים האלו).
כמובן שיש עוד הרבה מה להרחיב, בכ"ז 3 עונות, אבל חפרתי מספיק...התמקדתי בעיקר ובמה שעלה לי לראש שרציתי להזכיר.

אגב, היו שמועות שיש סיכוי שתהיה עונה 4... לאור העלאתה לנטפליקס לפני כמה חודשים , אבל כנראה שזה כבר לא יקרה כי אין לזה ביסוס, כמה חבל. אני חושב שיש מקום להרחיב ולהמשיך אותה, דווקא אחרי מה שקרה בסוף העונה ה-3, דווקא בגלל שהפרק האחרון היה כ"כ טוב (ולא, בעיניי זה לא נקרא לפרוש בשיא למרות שהפרק היה הכי מוצלח...זה יכול להוות אבן דרך לעליית מדרגה של הסדרה לשלב הבא), ודווקא בגלל שעברו 3 שנים מאז.
מצאתי ZOOM קצר של איחוד השחקנים מלפני כמה חודשים, עם הרצון של כולם שהסדרה תחזור לעונה נוספת:

הלוואי וזה יקרה בכל זאת!!

מילי08

Well-known member
האמת שאת זה אין בכלל. לפחות בשני הפרקים שראיתי אין שום צילום מהמאחורי הקלעים (או אפילו מהסדרה עצמה)
אוקיי, סבבה, זה מעודד. הבעיה הנוספת היא שזה יבוא על חשבון דברים אחרים שאני רואה ובכל זאת יש לי סדרי עדיפויות B-|. אז יאללה, תספר לי דברים מעניינים שקורים שם (אם זה בסדר מצידך..)
אני מכיר מישהו כזה שממש הורס לו לראות דברים כמו איך דברים בסרט גיבורי על נראים לפני הCGI.
בדיוק!
תודה על הפירוט, מאוד מעניין. גם אני תמיד תהיתי איך מצלמים חוסר כבידה או מתחת למים (למשל ב forever)
ואני תוהה אם זה יגרום לכך שאני אאלץ לקרוא את הספרים כי עד כה להבנתי זה כל עונה מקבילה לספר. אז אם הסיפור נמשך יותר זמן בספרים (אמורים להיות תשע) אז אני אצטרך לקרוא כדי לגלות מה קורה בהמשך (או שאני אקרא סיכומי ויקיפדיה כמו שעשיתי לפעמים לדברים מהסוג)
אני גם חשבתי על זה
מה שאולי נחמד זה שעכשיו כל אחד מהצוות של הרוסי יהיה במרכז של חלק אחד של העלילה.
אתה צודק, לא חשבתי על זה. נראה לי שכל אחד מחברי הצוות נמצא במוקד העניינים אבל במקום אחר: כדה"א, מאדים, החגורה
אבל תלוי בגודל שלו יכול להיות שיהיו השפעות גלובליות גדולות מאוד.
כלומר ברור לי שאיימוס לא ימות (כי אז נצא לרחובות), אבל נראה לי שזה יגרום למצב שהוא יהיה בסכנה כלשהי.
כן, אין ספק שיהיו השפעות גלובליות מרחיקות לכת. אבל הכוונה שלי היא שפגיעה ביבשת אפריקה, שככל הנראה גם בעולם של המרחב נחשבת ליבשת שאף אחד לא מתייחס אליה מספיק, לא תהיה משמעותית כמו פגיעה ביבשות אחרות (של האדם הלבן כמובן).

אני מאוד אוהבת את אימוס. בהתחלה הוא היה פוץ מעצבן וחתיך, אבל הוא בעצם נשמה טובה (וחתיך. כן, אני יודעת שזה לא הטעם שלך). רק שיוותר על הזקן ההיפסטרי.
כן, נראה לי ברור שזה בגלל החינוך של האבא. אבל יש גבול עד כמה אפשר לסלוח על "בגלל שככה הוא חונך" ולהרוג אנשים לא חמושים הוא איפשהו מעבר לגבול הזה.
לגמרי. אני מניחה שזה סוג של נסיון לגרום לנו לראות את ההשפעות שיש עליו. עד שהוא ימות או עד שהוא יעבור לצד נעמי

מילי08

Well-known member
מודה שלא הבנתי את הבדיחה
גם אני לא, אבל התגובה שלו ממש חמודה
ך שמי שעדיין לא סיים את הסדרה וצריך לעשות זאת- הנה לכם המוטיבציה ! @מילי08
סבבה! כמעט קראתי את הספוילרים אבל שיכנעת אותי שלא. אני מודה שהסיפור בעונה 1 ותחילת 2 (לא זוכרת אפילו איפה הפסקתי) היה מעט נדוש לטעמי ואולי בגלל זה היא לא קיבלה יותר מידי יחס

nerdkey treky

Active member
מודה שלא הבנתי את הבדיחה
זה נטו כי קולין וסקארלט נשואים או שיש שם עוד משהו?
אני לא יודע מי זה קולין, אבל סקרלט הייתה אמורה לשחק טרנסג'נדר בסרט כלשהו ובעקבות לחץ חברתי היא ויתרה על התפקיד ונדמה לי שגם הסרט בסוף בוטל. אולי צוחקים על זה שהיא תשחק גבר שחור.

Aranel Nenharma

Well-known member
אני לא יודע מי זה קולין, אבל סקרלט הייתה אמורה לשחק טרנסג'נדר בסרט כלשהו ובעקבות לחץ חברתי היא ויתרה על התפקיד ונדמה לי שגם הסרט בסוף בוטל. אולי צוחקים על זה שהיא תשחק גבר שחור.
תודה, עכשיו הבדיחה באמת מצחיקה

קולין הוא הכותב הראשי של snl, והוא מעביר את ויקנד אפטייד עם מייקל צ׳ה שהם בערך הדבר הטוב היחיד שנשאר בsnl

didalf

Well-known member
מודה שלא הבנתי את הבדיחה
גם אני לא, אבל התגובה שלו ממש חמודה
כמו שטרקי אמר היה את הקטע הזה וגם לפני זה היא שיחקה באיזה סרט דמות שבמקור היא יפנית אז חטפה מלא בקלאש מטצבר. ואז בראיון או משהו היא אמרה שלדעתה שחקן צריך לשחק כל תפקיד שיתנו לו, גם עץ עם צריך. אז מאז תמיד צוחקים עליה עם ליהוקים לא קשורים בהגזמה.
עד כאן בדיחת סקרלט ג'והנסון רגילה, אבל מה שהצחיק אותי ממש זה הפרצוף שלו כשהוא קלט שאשתו היא הפאנץ':-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קולין ג'וסט מSNL מקריא בדיחה בלי לדעת את הפאנצ'ליין שלה מראש:-D
ראיתי את זה. גדול.
זה דבר שהם עושים אחד לשני מידי פעם. בדרך כלל מייקל צ'ה פשוט גורם לקולין ג'וסט לספר בדיחות נורא גזעניות. זה היה גיוון נחמד מאוד.

זה נטו כי קולין וסקארלט נשואים או שיש שם עוד משהו?
זה גם כי סקארלט ג'והנסון הואשמה בעבר על לקיחה של תפקידים של מיעוטים שהיא לא מייצגת. למשל היא שיחקה דמות שהייתה אמורה להיות אסייתית בסרט רוח במעטפת ולוהקה לתפקיד של גבר טרנסג'נדר בסרט אחר (ואז בסוף פרשה לאחר לחץ פומבי)
*ורק עכשיו אני רואה שנרדקי ענה על זה כבר...
**ועכשיו אני רואה שגם עדי ענתה על זה....
עשו על זה מערכון לפני שנה בcollegehumor:

אגב, הייתה שם בדיחה אפילו יותר מצחיקה (מהבחינה שהיא גרמה לקולין להראות נורא) שבה הוא אמר שנשים שחורות צריכות פשוט ללמוד לשבת ולשתוק כמו רוזה פארקס.

קולין הוא הכותב הראשי של snl, והוא מעביר את ויקנד אפטייד עם מייקל צ׳ה שהם בערך הדבר הטוב היחיד שנשאר בsnl
כמעט, אבל לא.
קייט מקינון היא הדבר הכי טוב בתוכנית.

snirf

Active member
בנטפליקס ישראל? חיפשתי ועכשיו ולא מצאתי
תראי מה כתבתי בהמשך- "גם עד שסוף סוף הגיעה לנטפליקס(לפחות חשיפה עולמית) אז היא קיימת רק בגרסא האנגלית ז"א בלי תרגום
מזל שלא ויתרתי עליה וצפיתי עם כתוביות באנגלית...אז מראש אומר- שזה לא ימנע מכם לצפות בה, לכו עשו זאת!"

ז"א- תחליפי את השפה לאנגלית +תוסיפי כתוביות לאנגלית ותמצאי אותה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב אז סיימתי את 3 העונות של KINGDOM בנטפליקס.
איזה עוול נעשה לסדרה הזאת! גם הייתה אנדרייטד בארה"ב כששודרה ברשת לא כזאת פופולרית, גם לא נרכשה לשידור בארץ ע"י אף גורם (גם עכשיו בדיעבד אחרי צפייה בסדרה לא ברור לי למה) וגם עד שסוף סוף הגיעה לנטפליקס(לפחות חשיפה עולמית) אז היא קיימת רק בגרסא האנגלית ז"א בלי תרגום.
מזל שלא ויתרתי עליה וצפיתי עם כתוביות באנגלית...אז מראש אומר- שזה לא ימנע מכם לצפות בה, לכו עשו זאת!

WOW קשה לי לעכל את 2 הפרקים האחרונים. למה לעזאזל בחרו לסיים את הסדרה בכזה צליל צורם?:-0B-|
ועל אף כל זאת- הפרק האחרון בעיניי היה הפרק הכי טוב מבין כל 40 הפרקים של הסדרה...היה מושלם מכל הבחינות. כך שמי שעדיין לא סיים את הסדרה וצריך לעשות זאת- הנה לכם המוטיבציה ! @מילי08

מי שכן צפה בכל הסדרה, להלן חפירתי עם ספויילרים: @טוני החתול @LeR@nch
אני פשוט ל-א מאמין שהם בחרו לסיים בכזה סוף טראגי! הייתי פשוט בשוק בסוף פרק 9 , זה הגיע משום מקום. בלי רמזים, בלי הכנה...ככה סתם הרגו את נייט:oops::oops: לרוב כשזה כ"כ תלוש מדובר על תירוץ להוצאת שחקן מהסדרה (ע"ע נאשוויל) אבל גם שם כביכול הייתה את התחושה/רמזים מטרימים, פה עשו את זה בהפתעה גמורה מיד לאחר שנייט סוף סוף בחר לצאת מהארון בפני אבא שלו.
למען האמת הייתה לי הרגשה שהם "מחממים" לאורך העונה ורומזים שהולך לקרות איזה אירוע טראגי, הרגשתי את זה, אבל כל הרמזים היו אזעקות שווא. זה התחיל מהספק מחלה סופנית ספק ALS של אלווי - ובסוף ירדו מזה, אח"כ שמו על הכוונת את ריאן עם התפרצות הזעם שלו על השודד. היה נראה שהוא רצח אותו ושהוא הולך להיכנס שוב לכלא ולאבד את החיים שלו מחדש עד שהגיע שוב לפסגה...אבל גם זאת הייתה אזעקת שווא (שאגב מהר מאוד כיבו אותה למען האמת, שזה היה הזוי...המשטרה מהר מאוד המשיכה הלאה, הבחור לא תבע, כלום...התעסקו בזה פרק אחד והמשיכו הלאה- לטעמי תלוש :unsure: ). בסוף מסתבר שמי שכיוונו עליו התסריטאים היה נייט...רציתי להגיד שהמוות שלו היה לשווא ושלא כך זה היה צריך להיות (אם כבר סוף טראגי), אלא לתת משמעות שדמותו כגיי מתה לאחר שיוצא מהארון וכו'...אבל הנאום של ג'יי האדיר בפרק האחרון האירה את הכל באופן שונה, כשאמר בכבוד קבל עם ועדה שאח שלו היה גיי ושמי שזה מפריע לו - שיעמוד.
אני עדיין חושב שזה פספוס...שהמוות שלו היה כזה- מוות בטעות, שנייה אחרי שהוא מתוודה בפני אבא שלו, שכמובן בקושי עיכל את זה וסרב להאמין שהוא גיי...
חרה לי מאוד שבן הזוג של נייט פשוט נשכח, אפילו לא בלוויה (גם מרחוק, משהו)...וגם שאשתו של ג'יי לא טרחה לחזור ולנחם אותו (מה נסגר איתה?! ועוד אחרי שהוא הקליט לה הודעה קולית הפולו-אפ המתבקש זה שהיא תחזור...ממש מוזר):cautious:
אלווי פשוט שחקן אדיר, והוא הוכיח זאת גם בפרק האחרון- הוא היה פשוט שבר כלי, וזה ניכר...שיחק כ"כ טוב את תפקיד האב המתאבל...ודווקא כריסטינה הייתה פחות בוכייה/אבלה ממה שציפיתי.
הפרק האחרון היה מושלם מכל הבחינות לטעמי...הפסקול, העריכה, השילוב של קטעי הלוויה יחד עם ההתכוננות של אלווי לקרב...הכל הרגיש שלם ועשוי טוב, כאילו הסדרה מצאה את נק' המפנה שלה-עליית המדרגה לשלב הבא. כי עונות 1-2 היו פשוט באותו LEVEL, הסדרה לא העזה יותר מדי...והנה הגיעה העונה ה-3 עם הגישושים לעיל שציינתי, אבל שום דבר מהם לא באמת התפתח כי ידעו שהסדרה הולכת להיגמר...והנה דווקא אחרי הפרק הזה אני חושב שיש מקום להתקדם לשלב הבא, במיוחד שכל דמות עוד יכולה לעבור תהליך /להראות איך היא ממשיכה...שכן השאירו את זה נורא פתוח.

ועכשיו כמה מילים על העונה ה-3 והעונות הקודמות
אין ספק שג'יי, כמו שאמרו כאן, הוא הדמות הכי אייקונית של הסדרה. לא מכיר אותו מלפני...הוא תמיד משחק דמויות כאלו "משוגעות"? לטעמי צריכים לצרף אותו לקאסט של "ממלכת החיות" הוא יכול להעשיר את הסדרה, איך לא חשבו על זה?
ואם כבר ב"ממלכת החיות" עסקינן (אגב גם בה היה רצח מפתיע של אחת הדמויות המרכזיות) , בעיניי בין 2 הסדרות הללו יש מן הדמיון, אך לא ארחיב יותר מדי - כמובן שממלכת החיות יותר מוצלחת ממנה, יותר נועזת ממנה וגם "הטיפול" בקו העלילה של דמות הגיי שלא יכול לצאת מהארון בגלל העולם שבו הוא חי- טופלה כהלכה לטעמי יותר דווקא בממלכת החיות.

נייט היה אנמי בסדרה, לא יודע אם זו הדמות או השחקן...אני מניח שמדובר בשחקן כי רק בעונה ה-3 (למרות שהוא בקושי בלט בה) הוא פשוט נראה משוחרר יותר. כך או כך- מבחינה תסריטאית קו העלילה הזה לטעמי לא טופל כראוי(n) לא יודע אם זה השחקן שלא היה מוכן להעז יותר והטיל וטו, או שדווקא התסריטאים היו זהירים...מסדרה שכזאת ציפיתי ליותר (ע"ע נאשוויל- על אחת כמה וכמה שהיא בכלל שודרה ברשת ABC השמרנית וגם שם זמר קאנטרי שלא יכול לצאת מהארון). עד שכבר הוא יצא מהארון, אז בעונה ה-3 בקושי התמקדו בו, בקושי הראו אותו עם בן זוגו...הייתה איזו סצינה תלושה והזויה שלא קשורה לכלום שהוא תורם את כל הכסף מהקרב לארגון של LGBTQ, לטעמי סתם סצינה בשביל לסמן V של הנה עשינו משהו :cautious:

לגבי הנועזות- כמה חבל שפרנק גריז'ו הזה לא "נחשף" יותר מדי בניגוד לשאר הגברים בסדרה מה יש לו להתבייש ? גבר בגיל שלו שנראה ככה:p...אז נכון שג'יי הוא הדמות הכי אייקונית של הסדרה, אך גם אלווי הוא חלק בלתי נפרד ממנה הוא מעין "יהודה לוי" כזה אגו-מניאק, נרקסיסט, מפוצץ באגו ופאסון ובעונה ה-3 ממש חזרו להתמקד בו ולשים אותו במרכז הסדרה.
מה שעצבן אותי בעונה ה-3 זו הדמות הכ"כ מיותרת של דום שפשוט לא תרמה בכלום, כפי שאחת הדמויות תיארה אותו- הוא היה סרטן. מלכתחילה עורר בי אנטגוניזם, ובדיעבד הוא בהחלט לא הועיל בכלום חוץ מלעצבן, לחרחר ריבים בין אלווי לריאן...וזאת בניגוד אפילו לדמות שהוסיפו בעונה ה2- אחותה של אלישה, שאומנם הייתה מעצבנת והובילה להידרדרותו של ג'יי, אך לפחות זה הדגיש את האופי שלו- כשהוא מתאהב הוא נסחף לגמרי (כך גם היה בעונה ה-1, אך בעונה ה-2 זה היה מוקצן יותר).
אגב עונה 2, חרה לי שאלישה שהייתה דמות מרכזית בעונה זאת פשוט נעלמה אחרי מות אחותה. נכון שתירצו את זה בכך שהיא עוזבת את הג'ים של אלווי, אך עדיין...הסצינה האחרונה שהראו אותה הייתה הסצינה ההיסטרית שהיא רואה את אחותה מתה, וזהו. אפילו לא הייתה סצינה שריאן ניחם אותה, משהו...:unsure:
אי-אפשר כמובן שלא להזכיר את הקשר בין קית' לריאן ששמרו עליו לאורך העונות. הסצינה האחרונה שהראו את קית' בכלא וריאן אמר לו שהוא ימשיך לבקר אותו ולעולם לא יעזוב אותו-הייתה מרגשת, חבל שקית' שוב נכנס לכלא (ואפילו לא הוסבר למה רצח את 2 האנשים האלו).
כמובן שיש עוד הרבה מה להרחיב, בכ"ז 3 עונות, אבל חפרתי מספיק...התמקדתי בעיקר ובמה שעלה לי לראש שרציתי להזכיר.

אגב, היו שמועות שיש סיכוי שתהיה עונה 4... לאור העלאתה לנטפליקס לפני כמה חודשים , אבל כנראה שזה כבר לא יקרה כי אין לזה ביסוס, כמה חבל. אני חושב שיש מקום להרחיב ולהמשיך אותה, דווקא אחרי מה שקרה בסוף העונה ה-3, דווקא בגלל שהפרק האחרון היה כ"כ טוב (ולא, בעיניי זה לא נקרא לפרוש בשיא למרות שהפרק היה הכי מוצלח...זה יכול להוות אבן דרך לעליית מדרגה של הסדרה לשלב הבא), ודווקא בגלל שעברו 3 שנים מאז.
מצאתי ZOOM קצר של איחוד השחקנים מלפני כמה חודשים, עם הרצון של כולם שהסדרה תחזור לעונה נוספת:

הלוואי וזה יקרה בכל זאת!!

אוקי, יש לי לא מעט להגיד, אבל אני גם חולה אז אין לי המון כוח לשבת ולהתרכז מול המחשב.
מה גם שסיימתי לצפות בסדרה כבר לפני 3 שנים.
ובמהלך ה3 שנים האלו כל פעם שחשבתי על הסדרה זה היה ממש לא בחיבה. אתה הזכרת לי את הסיבות שזכרתי את הסדרה לא בחיבה, אבל גם את הדברים הטובים שכן היו בה (בכל זאת לא סתם המשכתי איתה עד הסוף)
דבר אחרון שאני אגיד מחוץ לתיבת הספולר זה שג'ונתן טאקר הוא שחקן מדהים. הוא מדהים כאן והוא מדהים בעוד כמה דברים שראיתי אותו בהם.
שאר השחקנים בסדרה גם ממש טובים.
טוב הסיבה העיקרית שהסדרה שרופה מבחינתי היא משהו אני רואה שגם אותך מאוד הרגיז, אבל אותי כנראה הרגיז יותר - וזה כמובן הסוף של נייט.
לא רק שזה מצטרף לסטיטסטיקות של עלילות Bury your gays אלא זה לדעתי הרבה יותר גרוע מזה.
זה כאילו לאורך כל הסדרה נייט היה שק חבטות של הסדרה. כל פעם שנראה שאולי יש שביב של תקווה שיראו אותו בתור חזק כמו אחיו ואבא שלו דוחפים אותו למטה.
קודם כל כבר בפרק הראשון כשהוא מותקף ואז רוב העונה הראשונה הוא מחלים. ואז בעונה השניה הוא עוד פעם מקבל איזה זעזוע מוח והוא צריך להחלים ממנו. ואז סוף סוף דברים משתפרים לרגע בעונה השלישית ובוחרים שהוא ימות כזה מחר חסר משמעות.
ואז פאק על אלווי שאומר שהוא מקבל את נייט כגיי ושהוא יעמוד מול כל מי שיש לו בעיה עם זה. ברור שהוא יקבל את זה אחרי שהוא מת. בפועל ברגע האמת הוא הגיב רע. עכשיו אני לא שופט את אלווי קשה מידי, אני לא מאשים אותו במה שקרה, בשביל תגובה ראשונית כשהבן שלך יוצא מהארון זה לא נורא. אני מאמין שהוא כן היה מקבל אותו בסופו של דבר באהבה. אבל הוא לא מקבל קרדיט על כך שהוא מקבל אותו בהלוויה שלו.
ולכל הרוחות זה שאפילו לא ראו את הבן זוג שלו בפרק האחרון זה במיוחד חרא מגעיל.
באופן כללי סיפורו של נייט היה סיפור מעניין, למרות שקיבל מקום מאוד אחורי יחסית לעלילות האחרות (של ג'יי, אלווי וריאן). אבל בסדר זה נבנה לאט וכלל את זה שג'יי מגלה את האמת עליו. אבל לסיים את הסיפור שלו בזה שהוא מת שניה אחרי שהוא יוצא מהארון בפני אביו וכשסוף סוף יש לו סיכוי להכרה גדולה כמו ג'יי. זה פשוט חרא.

ומהסיבה הזאת אם היו ממשיכים את הסדרה אני כמעט בטוח שלא הייתי ממשיך. וזה למרות הדברים הטובים בסדרה ובמיוחד ג'ונתן טאקר.

*אגב, גם אני חשבתי בהתחלה שניק ג'ונאס הוא פשוט שחקן לא טוב בגלל שהדמות שלו אנמית. אבל ראיתי אותו קצת בעוד דברים והוא לא רע. וגם ככל שהסדרה התקדמה הבנתי שזה פשוט הדמות של נייט, הוא כזה עצור ומכונס. ויש בזה משהו מעולה דווקא כקונטרס לאחיו ואביו.
אני כבר לא זוכר את הסצנה ממש אבל זכור לי איזה קטע שבו רואים את נייט מתעצבן מול אביו וזה לא קרב צעקות כמו שיש עם ג'יי מידי פעם, זה משהו יחסית קטן, אבל בגלל שנייט כל כך מכונס זה מרגיש גדול ורואים שגם אלווי מבין את זה.

הזכרת לי גם משהו שבכלל שכחתי ממנו שגרם לי לא לאהוב את עונה 3 וזה הדמות של דום והעלילה איתו. הוא פשוט היה בלתי נסבל לחלוטין. ולא הבלתי נסבל המעניין, אלא הבלתי נסבל שאין כוח אליו.
(ואז כאילו כדי לענות אותי השחקן עבר לשחק בסדרה החץ וגם שם הדמות שלו הייתה בלתי נסבלת)

יחד עם זה גם הזכרת לי חלק מהדברים הטובים שהיו בסדרה.
הקאסט באמת מעולה.
ג'יי הוא דמות מעולה. (אלווי גם טוב, אבל גם נטה לעצבן אותי יותר מידי חלק משמעותי מהזמן)
הקשר בין ריאן וקית' גם היה חלק ממש מסקרן בסדרה שממש אהבתי.

בטח היה לי יותר דברים טובים לומר על הסדרה אם הסוף לא היה הורס לי.
וגם אם הייתי זוכר יותר.

snirf

Active member
אוקי, יש לי לא מעט להגיד, אבל אני גם חולה אז אין לי המון כוח לשבת ולהתרכז מול המחשב.
מה גם שסיימתי לצפות בסדרה כבר לפני 3 שנים.
ובמהלך ה3 שנים האלו כל פעם שחשבתי על הסדרה זה היה ממש לא בחיבה. אתה הזכרת לי את הסיבות שזכרתי את הסדרה לא בחיבה, אבל גם את הדברים הטובים שכן היו בה (בכל זאת לא סתם המשכתי איתה עד הסוף)
דבר אחרון שאני אגיד מחוץ לתיבת הספולר זה שג'ונתן טאקר הוא שחקן מדהים. הוא מדהים כאן והוא מדהים בעוד כמה דברים שראיתי אותו בהם.
שאר השחקנים בסדרה גם ממש טובים.
טוב הסיבה העיקרית שהסדרה שרופה מבחינתי היא משהו אני רואה שגם אותך מאוד הרגיז, אבל אותי כנראה הרגיז יותר - וזה כמובן הסוף של נייט.
לא רק שזה מצטרף לסטיטסטיקות של עלילות Bury your gays אלא זה לדעתי הרבה יותר גרוע מזה.
זה כאילו לאורך כל הסדרה נייט היה שק חבטות של הסדרה. כל פעם שנראה שאולי יש שביב של תקווה שיראו אותו בתור חזק כמו אחיו ואבא שלו דוחפים אותו למטה.
קודם כל כבר בפרק הראשון כשהוא מותקף ואז רוב העונה הראשונה הוא מחלים. ואז בעונה השניה הוא עוד פעם מקבל איזה זעזוע מוח והוא צריך להחלים ממנו. ואז סוף סוף דברים משתפרים לרגע בעונה השלישית ובוחרים שהוא ימות כזה מחר חסר משמעות.
ואז פאק על אלווי שאומר שהוא מקבל את נייט כגיי ושהוא יעמוד מול כל מי שיש לו בעיה עם זה. ברור שהוא יקבל את זה אחרי שהוא מת. בפועל ברגע האמת הוא הגיב רע. עכשיו אני לא שופט את אלווי קשה מידי, אני לא מאשים אותו במה שקרה, בשביל תגובה ראשונית כשהבן שלך יוצא מהארון זה לא נורא. אני מאמין שהוא כן היה מקבל אותו בסופו של דבר באהבה. אבל הוא לא מקבל קרדיט על כך שהוא מקבל אותו בהלוויה שלו.
ולכל הרוחות זה שאפילו לא ראו את הבן זוג שלו בפרק האחרון זה במיוחד חרא מגעיל.
באופן כללי סיפורו של נייט היה סיפור מעניין, למרות שקיבל מקום מאוד אחורי יחסית לעלילות האחרות (של ג'יי, אלווי וריאן). אבל בסדר זה נבנה לאט וכלל את זה שג'יי מגלה את האמת עליו. אבל לסיים את הסיפור שלו בזה שהוא מת שניה אחרי שהוא יוצא מהארון בפני אביו וכשסוף סוף יש לו סיכוי להכרה גדולה כמו ג'יי. זה פשוט חרא.

ומהסיבה הזאת אם היו ממשיכים את הסדרה אני כמעט בטוח שלא הייתי ממשיך. וזה למרות הדברים הטובים בסדרה ובמיוחד ג'ונתן טאקר.

*אגב, גם אני חשבתי בהתחלה שניק ג'ונאס הוא פשוט שחקן לא טוב בגלל שהדמות שלו אנמית. אבל ראיתי אותו קצת בעוד דברים והוא לא רע. וגם ככל שהסדרה התקדמה הבנתי שזה פשוט הדמות של נייט, הוא כזה עצור ומכונס. ויש בזה משהו מעולה דווקא כקונטרס לאחיו ואביו.
אני כבר לא זוכר את הסצנה ממש אבל זכור לי איזה קטע שבו רואים את נייט מתעצבן מול אביו וזה לא קרב צעקות כמו שיש עם ג'יי מידי פעם, זה משהו יחסית קטן, אבל בגלל שנייט כל כך מכונס זה מרגיש גדול ורואים שגם אלווי מבין את זה.

הזכרת לי גם משהו שבכלל שכחתי ממנו שגרם לי לא לאהוב את עונה 3 וזה הדמות של דום והעלילה איתו. הוא פשוט היה בלתי נסבל לחלוטין. ולא הבלתי נסבל המעניין, אלא הבלתי נסבל שאין כוח אליו.
(ואז כאילו כדי לענות אותי השחקן עבר לשחק בסדרה החץ וגם שם הדמות שלו הייתה בלתי נסבלת)

יחד עם זה גם הזכרת לי חלק מהדברים הטובים שהיו בסדרה.
הקאסט באמת מעולה.
ג'יי הוא דמות מעולה. (אלווי גם טוב, אבל גם נטה לעצבן אותי יותר מידי חלק משמעותי מהזמן)
הקשר בין ריאן וקית' גם היה חלק ממש מסקרן בסדרה שממש אהבתי.

בטח היה לי יותר דברים טובים לומר על הסדרה אם הסוף לא היה הורס לי.
וגם אם הייתי זוכר יותר.
קודם כל-תרגיש טוב!
כיף שמישהו פה בכ"ז צפה בסדרה והפריקה שלי לא הייתה לשווא.
למען האמת רק בגלל שכתבת שאתה מחכה שאסיים כדי לכתוב עליה בעצמך- אז כבר בניתי בראש מה אני הולך לכתוב, כי לא תכננתי מלכתחילה איזה פוסט פרידה ממנה.
לגבי מה שכתבת...
מסכים בהחלט לגבי מה שכתבת על נייט כדמות לאורך הסדרה, ועל אחת כמה וכמה- שהמוות שלו היה לשווא. מעניין מה היו התגובות ברשת של הצופים על הסוף הזה...
בכללי - קו העלילה הזה של דמות גאה לא נעשתה בצורה טובה. ממש בא לי שתראה ממלכת החיות. לא רק בגלל שהיא סדרת דרמה-מתח מעולה, אלא בגלל שהיא רפרנס הפוך ל-איך באמת עושים קו עלילה גאה בצורה טובה (על אותו משקל של- הדמות לא יכולה לצאת מהארון בגלל העולם שהיא חיה בה) הלוואי תכניס אותה לרשימה שלך :p
לא באמת ציפיתי שאלווי יקבל את נייט, בטח לא במס' הפרקים המועט והספור שנשארו לסוף...כי זה כן היה יכול להיות די תלוש.
ממש חרה לי שלא הראו את הבן זוג...בכלל הוא היה עציץ בעונה ה-3...עד שאח שלו ואמא שלו כן יודעים עליו ציפיתי שיהיה משהו מעבר...שוב-קו עלילה שהוזנח.

ודום :sick:לטעמי הוא מסוג השחקנים שלא סובלים גם בלי קשר לדמות...במיוחד לפי מה שאתה מתאר בסדרה נוספת שמשחק בה.
ואיפה עוד שיחק ג'ונתן טאקר? יש עוד סדרות בכיכובו ? גם בהן הוא משחק דמויות משוגעות כאלו?

ממליץ לך לראות גם את הסרטון ששמתי עם הZOOM של השחקנים מלפני כמה חודשים

מילי08

Well-known member
אההה. אתה רואה למה צריך אותך פה? מישהו צריך להסביר בדיחות..
תראי מה כתבתי בהמשך- "גם עד שסוף סוף הגיעה לנטפליקס(לפחות חשיפה עולמית) אז היא קיימת רק בגרסא האנגלית ז"א בלי תרגום
מזל שלא ויתרתי עליה וצפיתי עם כתוביות באנגלית...אז מראש אומר- שזה לא ימנע מכם לצפות בה, לכו עשו זאת!"

ז"א- תחליפי את השפה לאנגלית +תוסיפי כתוביות לאנגלית ותמצאי אותה
כן, קראתי את זה אבל לא הבנתי את הכוונה. חיפשתי את השם kingdom ולא הצלחתי. אני אנסה לחפש מהמחשב
אני גם חולה אז אין לי המון כוח לשבת ולהתרכז מול המחשב
אוי, תרגיש טוב! |נחמה|

snirf

Active member
אההה. אתה רואה למה צריך אותך פה? מישהו צריך להסביר בדיחות..

כן, קראתי את זה אבל לא הבנתי את הכוונה. חיפשתי את השם kingdom ולא הצלחתי. אני אנסה לחפש מהמחשב

אוי, תרגיש טוב! |נחמה|
את תמצאי גם בטלויזיה, כך אני צופה
רק צריך להחליף את השפה בנטפליקס לאנגלית קודם

מילי08

Well-known member
סיימתי עונה ראשונה של Hanna.
אהבתי. עשויה טוב, מותחת למרות שהיו כמה אירועים ממש צפויים ומשוחקת טוב רוב הזמן.
כמה דברים שהפריעו לי (וגם מאפיינים סדרות אחרות)
|?| למה בסצינות במעלית אנשים תמיד עומדים ישר ומסודרים? האם רק הישראלים חסרי סדר וכל אחד עומד במעלית איך שבא לו? 🤔
|?| למה לעזאזל מביאים שחקנים לא אמריקאים לשחק אמריקאים?! עושים את זה גם הפוך כמובן (אמריקאים שמשחקים לא אמריקאים) אבל במקרה הראשון זה נשמע רע כי הכל שם מוגזם - המבטא (הגרוע) וההתבטאות (הרבה פאק כי זה מה שאמריקאים אומרים) והתנהגות (מין הליכה שחצנית). טוב, זה קורה גם במקרה השני, אבל ב Hanna ישר קלטתי שהאמריקאי הוא לא אמריקאי וזה הציק לי עד הסוף.
|?| למה פריים מגדירים סיגריה כשימוש בסמים בהגדרות GP שלהם?

ומרמור ספציפי לסדרה
למה הרגו את אריק? 😭😭. הייתי שמחה להיפטר ממריסה שמיצתה את עצמה. אבל אריק! והיחסים שלו עם האנה! אוף 😭😭. והוא כזה חתיך. נראה לי שיהפכו את מריסה לסוג של דמות אם בשביל האנה

למעלה