אני אוהבת שאת מביאה לי תמונות של טיילור בתור מנחות תודה
הארכיון לא ממש עובד. כלומר לא מהבחינה של מילות חיפוש.היי ניק זאת הודעה שלך מהשירשור שאת ועדי דברתם על הסדרה
אז ארכיון עובד ( כיאלו לעדי וכוחות שלה)
וואלה, אז זה בעצם עובד?
כן כי זה ראוי לערכהאני אוהבת שאת מביאה לי תמונות של טיילור בתור מנחות תודה![]()
עם דברים חדשים יותר כנראה שכן.וואלה, אז זה בעצם עובד?
חח דווקא די קל דיברנו על זה סמוך ליצאת הפרקים אז פשוט לחפש שרשורי סדרות בתאריך שהם יצאו. במקרה גם זכרתי שזה היה אמצע יוני 3 שנים עוקבות.כיאלו טכנית הפעם לא ניסיתי לחפש בעצמי אבל רק בגלל שזה סופר קשה וסמכתי עליך![]()
אז את בעצם מעצלת עליי? חוצפהנ.ב מה שכן פעם עוד הייתי טורחת לחפש תמונות של טיילור שהיא מודה או משהו כזה![]()
אממ יותר התכוונתי שאני קראתי איזה משהו בפורום של עד עצם היום הזה אז שאור הביאה את הקישור לא מזמןחח דווקא די קל דיברנו על זה סמוך ליצאת הפרקים אז פשוט לחפש שרשורי סדרות בתאריך שהם יצאו. במקרה גם זכרתי שזה היה אמצע יוני 3 שנים עוקבות.
פשוט חשבתי שמבחינתך אין הבדל אבל בסדר נשקיע בפעם הבאהאז את בעצם מעצלת עליי? חוצפה(סתם חח זה עדיין חמוד)
מתי?אני חושבת שראינו ודיברנו עליה בזמן האמת.
את כזאת דרמטית אני מתה על זהאז התייאשתי מהכל הקטע של חיפוש כי אני רק לפני דקה ראיתי אותו שירשור
אז החלטתי לא לחפש יותר על שום דבר כי אני לא יכולה שזה מתסכל אותי
חחחח צחקתי. זה מספיק חמוד שאת מביאה משהו את לא באמת חייבתפשוט חשבתי שמבחינתך אין הבדל אבל בסדר נשקיע בפעם הבאה![]()
כן שמעתי אני עצבנית על זה מאד. אני לא רוצה לראות את הסרט לפני שאני רואה את ההופעה ואם זה יגיע לפה וזה יגיע אני לא אוכל שלא ללכת וזה מכעיס אותי שהיא שמה אותי במצב הזה בכלל ומכעיס אותי שכולם מתלהבים מזה ולא כועסים כמוני.אגב בטח שמעת שעכשיו הסרט שלה לא ייצא רק בארצות הברית
הבנתי שעדיין לא בישראל אבל מי יודע אולי זה ישתנה גם![]()
זה מוכיח שהחיפוש באמת לא עובד טוב.מתי?
תוכל, בבקשה, לעזור לי לאתר את השרשור שבו דיברתם?
החיפוש שעשיתי לא העלה כלום:
כן הבנתי שצחקתחחחח צחקתי. זה מספיק חמוד שאת מביאה משהו את לא באמת חייבת![]()
טוב אז בסוף הסרט יגיע לכאןכן שמעתי אני עצבנית על זה מאד. אני לא רוצה לראות את הסרט לפני שאני רואה את ההופעה ואם זה יגיע לפה וזה יגיע אני לא אוכל שלא ללכת וזה מכעיס אותי שהיא שמה אותי במצב הזה בכלל ומכעיס אותי שכולם מתלהבים מזה ולא כועסים כמוני.
כן אני יודעתטוב אז בסוף הסרט יגיע לכאן![]()
ראיתי קטעים מההופעות אבל לא ראיתי הופעה מלאה ואפילו לא שירים מלאים.את לא רוצה לראות את הסרט לפני שתראי את ההופעה בעצמך בשביל שהכל יהיה לך חדש ?
לא יצא לך לראות קטעים מהופעות שלה?
זה עוד דבר שאני חוששת ממנו. אני רוצה את ההופעה שראיתי בסרטונים וחלמתי לראות בעצמי לא שינוי!!!! שלא תוריד לי פתאום שירים שאני אוהבת!!אולי בגלל הסרט היא תשנה דברים בהופעות הבאות
גם אני התכוונתי לאתר הזה. בפרק עצמו ברור שהשם שלה יופיע, הם לא מורידים את השמות של השחקנים הראשיים מכתוביות הפתיחה כשהם לא מופיעים בפרק.לא התכוונתי בפרק עצמו אלא באתר imdb אבל גם שם לא מופיע ליד השם שלה המשפט Credit only
וזה מבאס כי אני די מסתמכת על האתר הזה
זה בדיוק מה שהתכוונתי. הכוונה שלי הייתה שבפעם הראשונה שצפית בסדרות האלה יצאתי מנקודת הנחה שלא ישר דילגת לקטעים של סויר או הוק והרצת את כל הקטעים האחרים. ראית את כל העונה ואז כשהחלטת שאת אוהבת אותם- בפעם השניה שצפית בפרקים כבר דילגת ישר לקטעים שאת יודעת שאת אוהבת.הניסוח שלך לא נכון או שאני לא הבנתי נכון
כי זה לא שצפיתי בסדרות אלו הרבה פעמים ובגלל זה אני אוהבת אותם
בגלל שאני אוהבת אותם אני צופה הרבה ואחרי הצפייה הראשונה
אני כן ראיתי את הפרקים שהם לא היו
שמענו עליךכי בדרך כלל גם מהסדרות שאני ממש לא נהנת מהן אני לא פורשת ורואה עד שהן מסתיימות
תדעי לך שדטרויט זו אחת הקבוצות הכי מהנות לצפיה ויש להם אחלה קבוצה ושחקנים אז הדוגמה שלך לא טובה. נסי במקום את השיקגו ברס.אני חושבת שצפייה שלי בפרקים בלי דמויות שאני אוהבת זה גם שאת אוהדת קבוצה
והם בעונה ממש גרועה( תארי לך היית אוהדת של דטרויט ליינס )
כמו לצפות בסיהוקס משחקים מול לוס אנג׳לס. כאב לב אחד מתמשךאבל את עדיין סוג של חייבת לראות משחקים שלהם
אבל הרגשה שלך היא שונה
את מבינה למה אני מתכוונת?
חחח איזה נזק הואקולין ועוד פעמיים![]()
אויש כן דברים כאלה שהשחקנים עצמם פצועים או חולים ואז הם לא נמצאים בעלילה זה ממש מבאס (אלא אם כן זה איזה דמות מהמאה ואז לא אכפת לי)בכל אופן אני עד לא מזמן הייתי מודעת רק לפעם השנייה שהוא שבר את הרגל כי זה קרה בצילומים של הסדרה אז היה כתוב על זה באתר imdb
ולפני כמה זמן הבנתי שגם במהלך עונה 2 הוא שבר את הרגל
וזה ביאס אותיכי עד אותו רגע חשבתי שהוא לא מופיע בפרקים אלו כי שהוא הצטרף לסדרה הוא היה אמור להיות רק בכמה פרקים אז שיש שלב שיש כמה פרקים שהוא לא מופיע חשבתי שזה בגלל שיוצרים עוד לא כתבו את הדמות שלו בחזרה (זה היה ככה גם עם ג'סטין בשולחן לחמישה )
אבל אז ראיתי ראיון שיוצרים שקלו להכניס את הפציעה שלו לסדרה אבל בסוף הם לא הכניסווזה בדיוק בקו העלילה הזה אז אני יוצאת מנקודת הנחה שבגלל זה הוא לא מופיע ולא בגלל שהוא לא היה אמור להיות דמות קבועה
מה הכוונה שלך בהקשר של המאה?אויש כן דברים כאלה שהשחקנים עצמם פצועים או חולים ואז הם לא נמצאים בעלילה זה ממש מבאס (אלא אם כן זה איזה דמות מהמאה ואז לא אכפת לי)
בלאמימה הכוונה שלך בהקשר של המאה?![]()
בגלל זה כתבתי בדרך כללשמענו עליך
ספרי את זה לרומן שעדין מחכה לך![]()
טוב אני לא מכירה קבוצות פוטבול אני גם לרוב מתבלבלת ביניהן לבין קבוצות בייסבול ( אני מתכוונת אם רק מציינים את השם של הקבוצה בסדרה כלשהי )תדעי לך שדטרויט זו אחת הקבוצות הכי מהנות לצפיה ויש להם אחלה קבוצה ושחקנים אז הדוגמה שלך לא טובה.
למה בעצם?כמו לצפות בסיהוקס משחקים מול לוס אנג׳לס. כאב לב אחד מתמשך![]()
כן בבלופרים שלו הוא כל זמן נפל ומפיל דבריםחחח איזה נזק הוא![]()
www.instagram.com
אויש כן דברים כאלה שהשחקנים עצמם פצועים או חולים ואז הם לא נמצאים בעלילה זה ממש מבאס (אלא אם כן זה איזה דמות מהמאה ואז לא אכפת לי)
טוב לרגע חשבתי שאת ממליצה על סדרההמלצה לסדרה מעולה שזמינה בישראל בנטפליקס/אמאזון-פריים/אפל-טיוי/דיסני-פלוס/יס?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.