דיוני סדרות #122

lemon lyman

Well-known member
עונה 1 פרק 1
תודה
1695756556136.png
שאני חייב עכשיו לכתוב את שם הסדרה באנגלית בגלל החיפוש &nbsp ועכשיו אני פשוט עצוב מהמחשבה על כך שמי יודע אם יהיה ארכיון
היי ניק זאת הודעה שלך מהשירשור שאת ועדי דברתם על הסדרה
אז ארכיון עובד ( כיאלו לעדי וכוחות שלה :LOL: )

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היי ניק זאת הודעה שלך מהשירשור שאת ועדי דברתם על הסדרה
אז ארכיון עובד ( כיאלו לעדי וכוחות שלה :LOL: )
הארכיון לא ממש עובד. כלומר לא מהבחינה של מילות חיפוש.
אבל אולי בעתיד הוא יעבוד ולכן אני אכתוב כאן: Love Victor

lemon lyman

Well-known member
אני אוהבת שאת מביאה לי תמונות של טיילור בתור מנחות תודה:-D
כן כי זה ראוי לערכה :love:
כיאלו טכנית הפעם לא ניסיתי לחפש בעצמי אבל רק בגלל שזה סופר קשה וסמכתי עליך 😘
נ.ב מה שכן פעם עוד הייתי טורחת לחפש תמונות של טיילור שהיא מודה או משהו כזה :LOL:

didalf

Well-known member
וואלה, אז זה בעצם עובד?
עם דברים חדשים יותר כנראה שכן.

כיאלו טכנית הפעם לא ניסיתי לחפש בעצמי אבל רק בגלל שזה סופר קשה וסמכתי עליך 😘
חח דווקא די קל דיברנו על זה סמוך ליצאת הפרקים אז פשוט לחפש שרשורי סדרות בתאריך שהם יצאו. במקרה גם זכרתי שזה היה אמצע יוני 3 שנים עוקבות.

נ.ב מה שכן פעם עוד הייתי טורחת לחפש תמונות של טיילור שהיא מודה או משהו כזה :LOL:
אז את בעצם מעצלת עליי? חוצפה:-0 (סתם חח זה עדיין חמוד)

lemon lyman

Well-known member
חח דווקא די קל דיברנו על זה סמוך ליצאת הפרקים אז פשוט לחפש שרשורי סדרות בתאריך שהם יצאו. במקרה גם זכרתי שזה היה אמצע יוני 3 שנים עוקבות.
אממ יותר התכוונתי שאני קראתי איזה משהו בפורום של עד עצם היום הזה אז שאור הביאה את הקישור לא מזמן
ואז רציתי לשים אותו לדילן( כי זה היה משהו שהיא כתבה) אבל לא מצאתי אותו
אז התייאשתי מהכל הקטע של חיפוש כי אראה רק לפני דקה ראיתי אותו
אז החלטתי לא לחפש יותר על שום דבר כי אני לא יכולה שזה מתסכל אותי
אז את בעצם מעצלת עליי? חוצפה:-0 (סתם חח זה עדיין חמוד)
פשוט חשבתי שמבחינתך אין הבדל אבל בסדר נשקיע בפעם הבאה :-]
אגב בטח שמעת שעכשיו הסרט שלה לא ייצא רק בארצות הברית
הבנתי שעדיין לא בישראל אבל מי יודע אולי זה ישתנה גם🤞

didalf

Well-known member
אז התייאשתי מהכל הקטע של חיפוש כי אני רק לפני דקה ראיתי אותו שירשור
אז החלטתי לא לחפש יותר על שום דבר כי אני לא יכולה שזה מתסכל אותי
את כזאת דרמטית אני מתה על זה:-D

פשוט חשבתי שמבחינתך אין הבדל אבל בסדר נשקיע בפעם הבאה :-]
חחחח צחקתי. זה מספיק חמוד שאת מביאה משהו את לא באמת חייבת:-]
אגב בטח שמעת שעכשיו הסרט שלה לא ייצא רק בארצות הברית
הבנתי שעדיין לא בישראל אבל מי יודע אולי זה ישתנה גם🤞
כן שמעתי אני עצבנית על זה מאד. אני לא רוצה לראות את הסרט לפני שאני רואה את ההופעה ואם זה יגיע לפה וזה יגיע אני לא אוכל שלא ללכת וזה מכעיס אותי שהיא שמה אותי במצב הזה בכלל ומכעיס אותי שכולם מתלהבים מזה ולא כועסים כמוני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מתי?
תוכל, בבקשה, לעזור לי לאתר את השרשור שבו דיברתם?
החיפוש שעשיתי לא העלה כלום:
זה מוכיח שהחיפוש באמת לא עובד טוב.

דובר עליהם בשרשורים האלו:

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז אחרי שהתעצבנתי שאין ברדלי, פיציתי את עצמי בכל מיני תכנים אחרים עם ריס ועכשיו אני מוכנה להגיב לפרק הזה רגע לפני שיוצא פרק 4.
אבל בכל זאת אני אכריז פה שאם זה לא יהיה פרק שלם של ברדלי עושה סקס עם קורי, אלכס ולורה אני ממש אכעס|זעם|

אנחנו באפטרמט של דליפת האימיליים. אהבתי שלחברת החדשות המתחרה קוראים eagles news והם מגוכחים ופתאטים כמעט כמו פוקס ניוז.
קורי כהרגלו פורח כשיש כאוס. הוא מקבל מארל רשימה של האימיליים המודלפים של אותו יום (אפילו האקרים הרוסים לא מאמינים בדילפת בינג' ומשחררים אימיליים ספורים מידי יום😂) הוא מתקשר לפול ואומר לו שהוא מוכן לקבל את ההצעה הראשונית שלו עם המחיר שנקב, אפילו שבפרק הקודם קורי נעלב מההצעה הזאת. מה האנדגיים שלו? רק לאלוהים ברדלי התשובה.
ינקו, כריס ואלכס מגישים אייטם על תמונות פרופיל גרועות מאתרי דייטים ומתלוננים על תמונות מזווית גחון נחש [ואני חשבתי שזה רק קטע של זקנים], צ'יפ שמנסה לחזור לגוד גרייס של אלכס מנסה להתבדח ולהגיד לה שחשב שהאייטם מצוין והתמונות ממש רעות, היא מצידה מנצלת את זה כדי להכניס לו עוד אחת ואומרת שלא כולם יכולים למצוא אהבה בדירה של הבוסית שלהם:-D

בזמן שב-UBA מתלהבים מהרייטינג שדליפת האימיילים מספקת להם (הם חזרו להיות במקום הראשון בטבלת הרייטינג), חדשות הנשר מדווחים על האימייל שמסתבר שקורי אחראי להדלפה שלו - אימייל שבו סיביל משווה את כריס (מנחת הבוקר השחורה) לדודה ג'מיימה (הזאתי שעל הסירופ מייפל/פנקייקים) ומסתבר שלפני כמה שנים תנועה ה-WOKE המגוחכת החליטה שזה מאוד גזעני לשים אישה שחורה על תערובת פנקייקים. למה? גאד נואוז.
אניווי, סיביל לא בדיוק השוותה בין השתיים אבל זרקה איזו הערה קצת גזענית. אבל בהתחשב בזה שהיא אישה לבנה בת 200, זה לא היה כזה גזעני.
בינתיים כריס קוראת טוקבקים שאומרים שהיא מעפנה וצריכים להזחיר את ברדלי לחדשות הבוקר. where's the lie?
זה אמור להיות הפרק שבו כריס זורחת, כזה ששם אותה במרכז העלילה והופך אותה לרלוונטית, אבל האמת היא שרוב הפרק היא הצטיירה כאישה קצת מעצבנת. כאילו אני מבינה שהיא נעלבה מהאימייל, וזו זכותה המלאה. אבל רגע אחד היא טוענת שהיא לא קורבן ושניה אחרי זה מתקרבנת בטירוף. ואומרת לבעלה שהיא לא רוצה להתפטר או לתבוע אבל כל ההתנהגות שלה מוכיחה אחרת. אז ליידי, אין בעיה עם שום החלטה שלך אבל תבחרי משהו ותישארי איתו. קשה להיות בצד שלך כשאת לא יודעת באיזה צד את בעצמך.

סיביל מתחננת בפני אלכס לעזור לה כי היא תמיד הייתה שם לצידה (ללא ספק סובלת מאלצהיימר מתקדם הסבתוש הזאת), אלכס מעמידה אותה במקומה מהר מאוד ואומרת לה שהיא לא תעזור לה. סיביל מבקשת מאלכס לארח אותה בתוכנית שלה "אלכס ללא פילטרים" כדי שתוכל לתת את הגרסה שלה בסיפור. כשאלכס מסרבת סיביל מנסה שיטה חדשה ואומרת לאלכס שאם היא תפוטר, מי שיחליף אותה לא יגן עליה. זה אולי היה רלוונטי אם סיביל הייתה עושה משהו בחמש השנים האחרונות שהיה נרשם לטובתה של אלכס.
איכשהו צ'יפ וסטלה משכנעים את אלכס שזה רעיון טוב לתת לסיביל להופיע בתוכנית של אלכס והם באים עם ההצעה לקורי שדוחה אותה על הסף, כי הוא כמובן לא מעונין לעזור לסיביל ומקווה שהיא תפוטר והוא יתפוס את מקומה בדריקטוריון. אבל השלישיה מספקת טיעונים משכנעים וקשה לקורי למצוא התנגדויות הגיוניות מספיק שלא יראו כאילו הוא עומד מאוחרי זה אז הוא נכנע ללחץ ואומר שהוא מסכים, אבל בתנאי שהוא צופה בטיוטה הראשונית לפני השידור ולוקח לו את הזכות לבטל את זה אם זה לא ימצא חן בעיניו.

בינתיים שאר העובדים מתמרמרים כי תלושי השכר שלהם פורסמו והם גילו (כמה מפתיע) שכל בני המיעוטים והנשים מקבלים פחות מעמיתהם הלבנים.
מיה וסטלה קוראת לאסיפה של כל הצוות כדי לשמוע את הטענות שלהם. ינקו דופק איזשהו נאום שלא כל כך הבנתי מה הפואנטה שלו הייתה אבל הצחיק אותי כל כך כשהוא אומר לאלכס מה יקרה אם תירקי למבחנה ותגלי שסבר רבא שלך היה שחור, האם זה הופך אותך לשחורה? אז לא ינקו, לשאלתך זה לא. לפחות לא ב-UBA שם כל מה שהם רואים זו אישה לבנה.
מיה מחליטה פתאום שהיא שחורה ומתלוננת לסטלה שהיא לא מסוגלת להסתכל לעובדים שלה בעיניים ולהגיד להם שמה שקורה להם זה צודק. והיא צודקת. אבל הפתרון של סטלה? בואי נצא להשתכר, זו פקודה|פנים|

אלכס באה לבקר את כריס בביתה ומבקשת ממנה לעשות את הראיון של סיביל בעצמה. רעיון גאוני אלכס😂😂
קורי נפגש על לאונרד כדי לדעת איפה הוא עומד בקשר למכרז ותוך כדי גומר על איזה עגל במרסלה😂 יואו הדיבורים שלו על אוכל זה קורע:-D:-D
לאונרד מודיע לו חגיגית שהוא בעד המכירה אבל באותה נשימה מודיע לו שהוא גם לא יעז להביע את התמיכה הזאת בפומבי מול הדירקטוריון כשהוא יודע שסיביל בראשו וסיביל ואחרים לא סובלים את קורי.

סטלה ומיה שיכורות, מריירות על ינקו. ברדלי מתקשרת למיה וסטלה כזה "החזיה שלך מתפוצצת"|פנים| מיה החצופה הזאת מסננת את ברדלי. מי לעזאזל מסנן כשברדלי מתקשרת?!?!|שפם| בגללך לא היה לי ברדלי בפרק|שפם|
הן רואות את קייל העוזר האישי של קורי שבאופן מאוד נוח כשהוא עדין לא שיכור מספר להן בדיוק מה קורי זומם. מאוד אמין.
סטלה ומיה מתעצבנות כל אחת על משהו אחר. מיה בעיקר כועסת על סטלה שהיא תומכת בסיביל וסטלה מצידה אומרת לה שהיא מעדיפה את הבוסית שלה גזענית מאשר את קורי שמוכן לשכב עם האויב AKA פול מרקס. מיה לא מבינה מה הבעיה עם פול וסטלה אומרת לה שיש לה היסטוריה עם פול והוא לא בן אדם טוב. לאיזה מיטה אתה מכניס את עצמך קורי?????? לך תשכב עם ברדלי סעמק.
כריס שנראית כאילו היא בתוכנית להגנת עדים מחליטה להופיע פתאום כשהבנות כבר סיימו את הערב שלהן ומודיעה להן שהיא דיברה עם אלכס והן החליטו שהיא זו שצריכה לראיין את סיביל. פאסט פורדוורד לראיון היא קוברת אותה ואז עוד רוקדת על הגופה שלה ואוכלת עוגה מעליה שכל זה היה קרינג'י בטירוף אם זה לא היה מלווה במבט הזחוח של קורי|מאוהב|:-D
אחרי שהדריקטוריון בפה אחד מדיח את סיביל מתפקידה, קורי רץ לספר את החדשות הטובות לפול ומתאכזב לגלות שפול כבר לא מעונין בו ומצא לו צעצוע חדש ונוצץ יותר להשתעשע עמו.
אתה תשלם על זה שעשית את קורי שלי עצוב ג'ון האם|שפם|

טוב קיבלתי התראה שהפרק החדש עלה אז סיימתי להגיב על הפרק הזה.
יאללה תביאו לי ברדלי!!!!

lemon lyman

Well-known member
חחחח צחקתי. זה מספיק חמוד שאת מביאה משהו את לא באמת חייבת:-]
כן הבנתי שצחקת:-D
פשוט ברושם שלי שעם טיילור אז לא באמת לא משנה לך איזה תמונה ( לעומת אנשים אחרים שאת אוהבת)
כן שמעתי אני עצבנית על זה מאד. אני לא רוצה לראות את הסרט לפני שאני רואה את ההופעה ואם זה יגיע לפה וזה יגיע אני לא אוכל שלא ללכת וזה מכעיס אותי שהיא שמה אותי במצב הזה בכלל ומכעיס אותי שכולם מתלהבים מזה ולא כועסים כמוני.
טוב אז בסוף הסרט יגיע לכאן |נחמה|
את לא רוצה לראות את הסרט לפני שתראי את ההופעה בעצמך בשביל שהכל יהיה לך חדש ?
לא יצא לך לראות קטעים מהופעות שלה?
אולי בגלל הסרט היא תשנה דברים בהופעות הבאות

didalf

Well-known member
טוב אז בסוף הסרט יגיע לכאן |נחמה|
כן אני יודעת:-/
את לא רוצה לראות את הסרט לפני שתראי את ההופעה בעצמך בשביל שהכל יהיה לך חדש ?
לא יצא לך לראות קטעים מהופעות שלה?
ראיתי קטעים מההופעות אבל לא ראיתי הופעה מלאה ואפילו לא שירים מלאים.
אני רוצה לחוות את ההופעה המלאה בלייב לפני שאני רואה אותה על מסך.
אולי בגלל הסרט היא תשנה דברים בהופעות הבאות
זה עוד דבר שאני חוששת ממנו. אני רוצה את ההופעה שראיתי בסרטונים וחלמתי לראות בעצמי לא שינוי!!!! שלא תוריד לי פתאום שירים שאני אוהבת!!

LeAnnDyIan

Well-known member
לא התכוונתי בפרק עצמו אלא באתר imdb אבל גם שם לא מופיע ליד השם שלה המשפט Credit only
וזה מבאס כי אני די מסתמכת על האתר הזה
גם אני התכוונתי לאתר הזה. בפרק עצמו ברור שהשם שלה יופיע, הם לא מורידים את השמות של השחקנים הראשיים מכתוביות הפתיחה כשהם לא מופיעים בפרק.
הניסוח שלך לא נכון או שאני לא הבנתי נכון:rolleyes::LOL:
כי זה לא שצפיתי בסדרות אלו הרבה פעמים ובגלל זה אני אוהבת אותם
בגלל שאני אוהבת אותם אני צופה הרבה ואחרי הצפייה הראשונה
זה בדיוק מה שהתכוונתי. הכוונה שלי הייתה שבפעם הראשונה שצפית בסדרות האלה יצאתי מנקודת הנחה שלא ישר דילגת לקטעים של סויר או הוק והרצת את כל הקטעים האחרים. ראית את כל העונה ואז כשהחלטת שאת אוהבת אותם- בפעם השניה שצפית בפרקים כבר דילגת ישר לקטעים שאת יודעת שאת אוהבת.
והנה |למטה| זה גם מה שאת אומרת אז נראה שהבנת בדיוק למה התכוונתי
אני כן ראיתי את הפרקים שהם לא היו

כי בדרך כלל גם מהסדרות שאני ממש לא נהנת מהן אני לא פורשת ורואה עד שהן מסתיימות
שמענו עליך|שפם|
ספרי את זה לרומן שעדין מחכה לך|שפם|
אני חושבת שצפייה שלי בפרקים בלי דמויות שאני אוהבת זה גם שאת אוהדת קבוצה
והם בעונה ממש גרועה( תארי לך היית אוהדת של דטרויט ליינס )
תדעי לך שדטרויט זו אחת הקבוצות הכי מהנות לצפיה ויש להם אחלה קבוצה ושחקנים אז הדוגמה שלך לא טובה. נסי במקום את השיקגו ברס.
אבל את עדיין סוג של חייבת לראות משחקים שלהם
אבל הרגשה שלך היא שונה
את מבינה למה אני מתכוונת?
כמו לצפות בסיהוקס משחקים מול לוס אנג׳לס. כאב לב אחד מתמשך😭
קולין ועוד פעמיים:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
חחח איזה נזק הוא 😂😂
בכל אופן אני עד לא מזמן הייתי מודעת רק לפעם השנייה שהוא שבר את הרגל כי זה קרה בצילומים של הסדרה אז היה כתוב על זה באתר imdb

ולפני כמה זמן הבנתי שגם במהלך עונה 2 הוא שבר את הרגל
וזה ביאס אותי:cry: כי עד אותו רגע חשבתי שהוא לא מופיע בפרקים אלו כי שהוא הצטרף לסדרה הוא היה אמור להיות רק בכמה פרקים אז שיש שלב שיש כמה פרקים שהוא לא מופיע חשבתי שזה בגלל שיוצרים עוד לא כתבו את הדמות שלו בחזרה (זה היה ככה גם עם ג'סטין בשולחן לחמישה )
אבל אז ראיתי ראיון שיוצרים שקלו להכניס את הפציעה שלו לסדרה אבל בסוף הם לא הכניסו:mad: וזה בדיוק בקו העלילה הזה אז אני יוצאת מנקודת הנחה שבגלל זה הוא לא מופיע ולא בגלל שהוא לא היה אמור להיות דמות קבועה
אויש כן דברים כאלה שהשחקנים עצמם פצועים או חולים ואז הם לא נמצאים בעלילה זה ממש מבאס (אלא אם כן זה איזה דמות מהמאה ואז לא אכפת לי)

lemon lyman

Well-known member
שמענו עליך|שפם|
ספרי את זה לרומן שעדין מחכה לך|שפם|
בגלל זה כתבתי בדרך כלל |שפם|
אגב את כל פעם מזכירה שהפסקתי לצפות בה
אבל אם הייתי חוזרת לצפות אז סתם היית מתעצבנת עליי כי אני בטים טום :LOL:
תדעי לך שדטרויט זו אחת הקבוצות הכי מהנות לצפיה ויש להם אחלה קבוצה ושחקנים אז הדוגמה שלך לא טובה.
טוב אני לא מכירה קבוצות פוטבול אני גם לרוב מתבלבלת ביניהן לבין קבוצות בייסבול ( אני מתכוונת אם רק מציינים את השם של הקבוצה בסדרה כלשהי )
אבל בסדרה שפץ ביתך הם אוהדים של דטרויט אז מהם למדתי שהם קבוצה לא טובה
והבנתי שזה לא ממש השתנה מאז
כמו לצפות בסיהוקס משחקים מול לוס אנג׳לס. כאב לב אחד מתמשך😭
למה בעצם?
אני יודעת שזה נפוץ שלקבוצה כלשהי יש קושי מול קבוצה מסוימת לאורך תקופה
אבל זה תמיד לא ברור לי כי מתישהו השחקנים והמאמן מתחלפים אבל עדיין לקבוצה מסוימת קשה באופן קבוע מול אותה קבוצה
חחח איזה נזק הוא 😂😂
כן בבלופרים שלו הוא כל זמן נפל ומפיל דברים
מה שלא רחוק מהדמות שלו בסדרה
הוא אפילו קיבל את הכינוי CAPTAIN FLOOR🤣🤣🤣🤣🤣

אויש כן דברים כאלה שהשחקנים עצמם פצועים או חולים ואז הם לא נמצאים בעלילה זה ממש מבאס (אלא אם כן זה איזה דמות מהמאה ואז לא אכפת לי)
:-D:-D:-D:-D
ויאי לכמה שחקנים הייתי מאחלת לשבור את הרגל :-P:

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
1. המלצה לסדרה מעולה שזמינה בישראל בנטפליקס/אמאזון-פריים/אפל-טיוי/דיסני-פלוס/יס?
2. מרגיש לי מאוד לא הוגן שאין שום דרך נורמלית לצפות בדר' הו בישראל בעונות הקודמות.

למעלה