סך הכל סדרה חמודה. חשבתי שזה מעניין שיוצר הסדרה קרא לדמות הראשית על שמו (השם המלא).
לדמות של טד דנסון של שם אבל כל פעם שאני רואה אותו בסדרה, קשה לי לא לקרוא לו טד דנסון. בעונה הראשונה, לג'ונתן הייתה אקסית (סוזן) ואני חייבת להגיד שהייתי מופתעת שהיא לא נשארה הדמות הנשית הראשית של הסדרה והופיעה רק ב-4 פרקים. הייתי בטוחה שהיא תהיה בכל הסדרה, במקום זה קיבלנו את ליה, בת הזוג/אקסית של ריי, החבר הטוב.
דבר שהפתיע אותי לטובה בעונה האחרונה היה כשריי הציע לליה נישואין והיא סירבה לו כי היא אמרה שהם לא מתאימים. זה מרגיש קצת מרענן כי אני מרגישה שבכל סדרה אחת, הם היו חוזרים להיות ביחד ומתחתנים.
היה נחמד לראות שחקנים מסדרות אחרות שראיתי כמו
סטלה, בת הזוג של ג'ונתן בעונה 2 ששיחקה את מונה-ליסה במחלקת גנים, קייסי וילסון, ששיחקה את פני מ-Happy Endings וכמובן פאטון אוסוולט שנראה לי ראיתי אותו לאחרונה כמעט בכל קומדיה שהשלמתי
עוד דבר מעניין שגיליתי מויקיפדיה זה שארווין, הדייט של ליה בעונה 2 הוא בעצם יוצר הסדרה, ג'ונתן איימס
ג'ורג' (טד דנסון) הצליח להתחבב עליי, זה היה משעשע לראות אותו מנסה להישאר צעיר ולמרות הדרישות שיש לו מג'ונתן (לפחות בתחילת הסדרה) רואים שהוא אוהב את ג'ונתן. זה בעיקר הצחיק אותו לראות אותו מתקשר לג'ונתן בזמן שג'ונתן בצרה ולהתייחס לבעיה שלו כבתור משבר.
הדבר היחידי שלא אהבתי היה הסיפור עם תרומת הזרע. מילא שג'ונתן מגלה שאבא שלו לא באמת האב הביולוגי שלו, הפריע לי שאחרי שגילינו שהוא ורוז (שגם חיפשה את האבא הביולוגי שלה) אחים למחצה, הוא לא סיפר לרוז ונראה שמסוף הסדרה שהם עדיין מעוניינים אחד בשנייה. כאילו באמת? גם אחרי שג'ונתן גילה שהם אחים למחצה, הוא לא נבהל מזה שהוא שכב איתה, הוא גם המשיך את המערכת יחסים בניהם. זו בערך התלונה היחידה שיש לי מהסדרה הזו.
אה, ואלכוהול ועישון תופסים מקום מרכזי בסדרה. זה לא מפריע לי, פשוט זה הרגיש לי הרבה כי אני לא מעשנת או שותה.