דיוני סדרות #100

Lhuna3

Well-known member
נו אז אולי גם את ורוניקה מארס היית אוהבת בסוף
היה לי כבר את הדיון הזה עם ניק ואולי אפילו גם איתך: לורוניקה יש במקור רק 3 עונות, אז לסבול 1-2 עונות בשביל להנות מאחת זה לא משתלם לי. (אני יודעת שיש גם עונת חידוש קצרה מ-2019 אבל אני בספק שהיא טובה וגם אם כן זה לא מספיק.)
לבאפי יש 7 עונות+5 אנג'ל, אז היחס יצא הרבה יותר שווה את המאמץ.

lemon lyman

Well-known member
היה לי כבר את הדיון הזה עם ניק ואולי אפילו גם איתך: לורוניקה יש במקור רק 3 עונות, אז לסבול 1-2 עונות בשביל להנות מאחת זה לא משתלם לי. (אני יודעת שיש גם עונת חידוש קצרה מ-2019 אבל אני בספק שהיא טובה וגם אם כן זה לא מספיק.)
לא מדובר בעונה אחת טובה (העניין מתחיל בעונה הראשונה )
אבל בסדר זה לא שאני מנסה לשכנע אותך גם ככה אין אותה בשום שירות שיש לך
סתם הייתי חייבת להעיר |חיוךרחב|
לבאפי יש 7 עונות+5 אנג'ל, אז היחס יצא הרבה יותר שווה את המאמץ.
לא יודעת אני הפסקתי באפי באמצע :-P:

didalf

Well-known member
רק שבורוניקה העונות הכי טובות זה 1-2 כשהראשונה הכי טובה, והשלישית גרועה (והחידוש דווקא היה טוב באופן מפתיע) אז התיאוריה שלך פה לא רלוונטית.
אבל כבר הסכמנו שאת לא מבינה כלום אז לא משנה.

אבל בסדר זה לא שאני מנסה לשכנע אותך גם ככה אין אותה בשום שירות שיש לך
סתם הייתי חייבת להעיר |חיוךרחב|
:-D:-D

didalf

Well-known member
אל תאמינו לשמועות שווא - פרק 5 של מיס מארוול היה מעולה!
אוקי אולי לא מדהים, אבל אהבתי אותו מאוד.
היה נחמד דווקא
וכמו שחשבתי (או לפחות זאת הייתה אחת האופציות שהצעתי) קאמלה חזרה בזמן והובילה את סבתא שלה לאבא שלה עם כוכבים. אם כי בסוף זה היה נראה שהסבתא/ילדה בעצמה שלטה ב"כוכבים" האלו.
אני חשבתי שפשוט לסבתא היו כוחות מהצמיד ואמא שלה גם כן שהיא לא ידעה עליהם אבל מסתבר שזאת קמלה. אז זה כאילו לופ אינסופי כזה?
בכל מקרה באופן מפתיע זה היה מרגש בשבילי כשהילדה מצאה את אבא שלה. המראה של ילדה אבודה בוכה במקום כ"כ הומה כ"כ נוראי אפילו שידענו שיש לזה סוף טוב זה תמיד קשה לי דברים כאלה. אז התרגשתי כשהם התאחדו. ואפילו קצת כשקמלה הביאה לה את התמונה.
אולסו איישה ממש יפה וזה כל הזמן מנגן לי בראש את השיר איישה על שלל שפותיו. יש לי חברה שממש אהבה אותו היא הייתה שמה אותו באוטו בלופים בכל השפות:-D

ואז קאמלה חוזרת להווה ובום יש פתח בין מימדי למימד של הדג'ינים, אבל כשאחת מנסה לחזור היא מתאבנת ומתה. ואז האחרת (האם נשארו רק שתיהן?) רוצה לנסות גם, אבל קאמלה משכנעת אותה לחשוב על הבן שלה. ואז לא ברור מה בדיוק הקטע כי נראה שהיא מסכימה שהיא צריכה לעזור לבן שלה, אבל זה אומר שהיא מקריבה את עצמה בשביל לסגור את הפתח, אבל גם אולי שולחת את האנרגיה שלה אל הבן שלה כדי לתת לו כוחות על???
כן לא הבנתי מה הקטע עם זה8-*

It's Always Sunny

Well-known member
סך הכל סדרה חמודה. חשבתי שזה מעניין שיוצר הסדרה קרא לדמות הראשית על שמו (השם המלא).

לדמות של טד דנסון של שם אבל כל פעם שאני רואה אותו בסדרה, קשה לי לא לקרוא לו טד דנסון. בעונה הראשונה, לג'ונתן הייתה אקסית (סוזן) ואני חייבת להגיד שהייתי מופתעת שהיא לא נשארה הדמות הנשית הראשית של הסדרה והופיעה רק ב-4 פרקים. הייתי בטוחה שהיא תהיה בכל הסדרה, במקום זה קיבלנו את ליה, בת הזוג/אקסית של ריי, החבר הטוב.

דבר שהפתיע אותי לטובה בעונה האחרונה היה כשריי הציע לליה נישואין והיא סירבה לו כי היא אמרה שהם לא מתאימים. זה מרגיש קצת מרענן כי אני מרגישה שבכל סדרה אחת, הם היו חוזרים להיות ביחד ומתחתנים.

היה נחמד לראות שחקנים מסדרות אחרות שראיתי כמו סטלה, בת הזוג של ג'ונתן בעונה 2 ששיחקה את מונה-ליסה במחלקת גנים, קייסי וילסון, ששיחקה את פני מ-Happy Endings וכמובן פאטון אוסוולט שנראה לי ראיתי אותו לאחרונה כמעט בכל קומדיה שהשלמתי 8-*

עוד דבר מעניין שגיליתי מויקיפדיה זה שארווין, הדייט של ליה בעונה 2 הוא בעצם יוצר הסדרה, ג'ונתן איימס :)

ג'ורג' (טד דנסון) הצליח להתחבב עליי, זה היה משעשע לראות אותו מנסה להישאר צעיר ולמרות הדרישות שיש לו מג'ונתן (לפחות בתחילת הסדרה) רואים שהוא אוהב את ג'ונתן. זה בעיקר הצחיק אותו לראות אותו מתקשר לג'ונתן בזמן שג'ונתן בצרה ולהתייחס לבעיה שלו כבתור משבר.

הדבר היחידי שלא אהבתי היה הסיפור עם תרומת הזרע. מילא שג'ונתן מגלה שאבא שלו לא באמת האב הביולוגי שלו, הפריע לי שאחרי שגילינו שהוא ורוז (שגם חיפשה את האבא הביולוגי שלה) אחים למחצה, הוא לא סיפר לרוז ונראה שמסוף הסדרה שהם עדיין מעוניינים אחד בשנייה. כאילו באמת? גם אחרי שג'ונתן גילה שהם אחים למחצה, הוא לא נבהל מזה שהוא שכב איתה, הוא גם המשיך את המערכת יחסים בניהם. זו בערך התלונה היחידה שיש לי מהסדרה הזו.

אה, ואלכוהול ועישון תופסים מקום מרכזי בסדרה. זה לא מפריע לי, פשוט זה הרגיש לי הרבה כי אני לא מעשנת או שותה.

מילי08

Well-known member
אני מאוד אוהב כשסדרות מלמדות אותי דברים, כל עוד זה נעשה בדרך טובה
גם אני, אבל כאן לא עבד לי. בשומרים למשל עשו את זה מעולה
קאמלה חזרה בזמן והובילה את סבתא שלה לאבא שלה עם כוכבים
ובעצם היא שינתה מהלך היסטורי שמן הסתם לא יתנו לו התייחסות נוספת
בהודו אמא של קאמלה מגלה שלקאמלה יש כוחות על. ומקבלת את זה הרבה יותר בקלות ממה שהגיוני. גם הייתי חושב שהיא תאסור עליה להמשיך להיות גיבורה. או לפחות תכעס שהיא משתמשת בכוחות שלה כדי לרוץ (לקפוץ) אחרי בחור עם בנדנה על הפרצוף.
|כן|
העלאת הזכרונות הייתה אמורה לרגש, אבל הסצנה לא הייתה מוצלחת.
למעשה גיליתי מה הבעיה בסדרה הזו.. הדמויות נטולות כאריזמה לחלוטין!
אני מסכימה. קמאלה נהדרת ומתוקה אבל לא יכולה להחזיק את הסדרה על כתפיה. האמא התחילה בתור אמא פולניה קלאסית ומשעשעת אבל הפכה להיות עוד נודניקית
לונה אם חשבתי שאי אפשר לכעוס עליך יותר}-] ממה שאני כועסת שהפסקת לראות ורוניקה מארס אחרי פרק 10 אני מבינה עכשיו שאפשר:rolleyes:
אז אולי גם את ורוניקה מארס היית אוהבת בסוף
jבורוניקה מארס החזקתי מעמד שתי עונות ונשברתי.
לונה

לא יודעת אני הפסקתי באפי באמצע :-P:
ואת עוד מעיזה להראות את עצמך כאן? לכי תעמדי בפינה עם עחו"ס וארינמל!
סך הכל סדרה חמודה. חשבתי שזה מעניין שיוצר הסדרה קרא לדמות הראשית על שמו (השם המלא).
זאת לא סדרה חדשה, נכון?
נדמה לי ששודרה ביס לפני שנים ויצא לי לראות חלקים אבל לא תפס אותי

Aranel Nenharma

Well-known member
טום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי היום את עונה 2 של Rutherford Falls
ממש נחמד, אבל הרגיש כאילו חסר משהו שהיה בעונה 1. איכשהו היה פחות.
אני עדיין ממליץ על הסדרה למי שרוצה קומדיה חמודה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השלמתי עכשיו את שלושת הפרקים שיצאו בנתיים לעונה 2 של Only Murders in the Buildings (רק רציחות בבניין)
אני לא רואה שבכלל כתבתם על פרק 3

הרבה מתרחש.

אחד הדברים המאוד מוזרים בפרק סיום עונה 1 הוא שמגלים את באני בקאפוצון - שזה הדבר הכי לא אופייני לה ללבוש.
ועכשיו בפרק 3 מסתבר שהם כולם יודעים בדיוק למה היא לבשה את הקפוצ'ון הזה. זה קצת מרגיש רמאות שבפרק 3 מגלים הרבה דברים שמרגיש שהיינו אמורים לדעת קודם. אבל בעצם גם הרגיש ככה בעונה 1, למשל כשגילינו באיחור שמייבל מכירה את טים קונו.

באופן כללי אהבתי את פרק 3. אולי יותר מהפרקים הקודמים. כי בפרקים הקודמים הרגיש כאילו יש הרבה קוי עלילה מקבילים ועוסקים בהרבה דברים. לעומת זאת פרק 3 ברובו פשוט עקב אחרי היום האחרון של באני וזה היה מבט מעניין על הדמות שהכרנו עד כה רק מהצד.
זה גם משהו נורא נוגע ללב - אישה מזדקנת שאין לה כמעט אף אחד ומפחדת לעזוב את התפקיד שהיה לה. ואז כמובן זה שהיא עשתה ניסיון חברות לשלישייה וזה נחבט לה בפנים.

חוץ מזה הרבה קורה כבר: איימי שומר בתפקיד איימי שומר.
קארה דלווין בתפקיד אמנית שמסתמנת כפוטנציאל רומנטי עבור מייבל. (באיזה פרק יתחילו לחשוד בה שהיא הרוצחת? באיזה פרק יתברר שזה לא היא כי זה צפוי מידי?)
שירלי מקליין בתפקיד אמא של באני.
ציפור שאוליבר מספיק אידיוט לחשוב שיכול להיות שתספר להם מי הרוצח.
מעלית סודית.
ציור פורנוגרפי מסתורי על ידי אמנית שמתה באופן מסתורי.
עלילה שקשורה לאבא של צ'ארלס בשנות ה50 או משהו כזה. (האם ייתכן שאבא של צ'ארלס גם בחיים?)
ראש ועד בית (משהו כזה) חדשה שכבר עכשיו אני מדמיין שתשאר בהריון ארוך עד סוף העונה.

הרבה דברים מטא - כמו זה שהם מדרים על כך שהם טובים יותר בעונה שניה. וזה שאוליבר מפתח עיבוד טלוויזיוני לפודקאסט עם איימי שומר

didalf

Well-known member
זה גם משהו נורא נוגע ללב - אישה מזדקנת שאין לה כמעט אף אחד ומפחדת לעזוב את התפקיד שהיה לה. ואז כמובן זה שהיא עשתה ניסיון חברות לשלישייה וזה נחבט לה בפנים.
כן לא היה לי הרבה מה להגיד אבל באמת ראינו צד שלה שפתאום היא נראתה אנושית ועצובה וזה היה מקסים.
ועכשיו בפרק 3 מסתבר שהם כולם יודעים בדיוק למה היא לבשה את הקפוצ'ון הזה. זה קצת מרגיש רמאות שבפרק 3 מגלים הרבה דברים שמרגיש שהיינו אמורים לדעת קודם. אבל בעצם גם הרגיש ככה בעונה 1, למשל כשגילינו באיחור שמייבל מכירה את טים קונו.
אני גם חשבתי חח.
אבל זה לא אותו דבר כי זה שמייבל מכירה את טים היה חשיפה גם לשניים האחרים, פה שלושתם כבר ידעו את הסיבה לקפוצ'ון.

עונה השלישית של האורוויל
רק אני צופה ?
למרות שהעונה היא עם הרבה פחות הומור, הרבה יותר עלילה מדב"ית "טראקית" יש אמירות עכשויות ועלילות מרגשות
אני מחכה לפרק כל שבוע וממש נהנת.

Lion_Heart

Well-known member

עונה השלישית של האורוויל

רק אני צופה ?

למרות שהעונה היא עם הרבה פחות הומור, הרבה יותר עלילה מדב"ית "טראקית" יש אמירות עכשויות ועלילות מרגשות

אני מחכה לפרק כל שבוע וממש נהנת.

זה הגיע סוף סוף?
תודה, רץ לראות

nimrodds2022

Active member
התחלתי לצפות בשתי סדרות היום בנטפליקס, הראשונה הייתה דגראסי הכיתה הבאה שאני עדיין עם סימן שאלה מולה, מפריע לי העיסוק בנוער אבל דגראסי היא שם דבר מהסדרה המקורית.. אז נראה כבר.
הסדרה השנייה הייתה מלכת הדרום, שאין לי ממש מה להגיד עליה כרגע, נראה בהמשך בקשר אליה, עוד סימן שאלה בעניינה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לצפות בשתי סדרות היום בנטפליקס, הראשונה הייתה דגראסי הכיתה הבאה שאני עדיין עם סימן שאלה מולה, מפריע לי העיסוק בנוער אבל דגראסי היא שם דבר מהסדרה המקורית.. אז נראה כבר.
הסדרה השנייה הייתה מלכת הדרום, שאין לי ממש מה להגיד עליה כרגע, נראה בהמשך בקשר אליה, עוד סימן שאלה בעניינה.
ראיתי את דגראסי: הכיתה הבאה. סדרת נוער חמודה, אם כי די מטופשת.
הקטע הוא שהיא סדרת המשך של הסדרה דגראסי: הדור הבא. ולא כמו סדרת המשך שמתחילה שנים אחר כך. היא בעצם המשך ישיר של דגראסי הדור הבא, רק שהיא עברה לנטפליקס ושינו קצת את השם. אז רוב הדמויות בעונה הראשונה הם דמויות שהיו כבר כמה עונות בדגראסי הדור הבא. לא שזה ממש מקשה לעקוב אחרי העלילה, אבל כך בחשבון שיש להם היסטוריה שאתה לא מכיר.
למשל...
יש היסטוריה מלאה בין טריסטן ומיילס שהיו בהתחלה חברים טובים ואז הם הפכו לזוג (כשמיילס הבין שהוא נמשך גם לבנים) ואז נפרדו באופן מכוער. אז בפרק הראשון של דגראסי: הכיתה הבאה כל האינטראקציה בין שניהם קשורה לעבר בינהם.

nimrodds2022

Active member
ראיתי את דגראסי: הכיתה הבאה. סדרת נוער חמודה, אם כי די מטופשת.
הקטע הוא שהיא סדרת המשך של הסדרה דגראסי: הדור הבא. ולא כמו סדרת המשך שמתחילה שנים אחר כך. היא בעצם המשך ישיר של דגראסי הדור הבא, רק שהיא עברה לנטפליקס ושינו קצת את השם. אז רוב הדמויות בעונה הראשונה הם דמויות שהיו כבר כמה עונות בדגראסי הדור הבא. לא שזה ממש מקשה לעקוב אחרי העלילה, אבל כך בחשבון שיש להם היסטוריה שאתה לא מכיר.
למשל...
יש היסטוריה מלאה בין טריסטן ומיילס שהיו בהתחלה חברים טובים ואז הם הפכו לזוג (כשמיילס הבין שהוא נמשך גם לבנים) ואז נפרדו באופן מכוער. אז בפרק הראשון של דגראסי: הכיתה הבאה כל האינטראקציה בין שניהם קשורה לעבר בינהם.
תודה :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחדשות עצובות
(אבל יחד עם זה לא מספיק נראה לי חדשות כדי לשים את זה בשרשור חדשות)
נפטר הכלב ג'ון של ג'וש תומאס שהופיע לאורך כל 4 העונות של הסדרה Please Like Me
הוא היה כבר בן 16, אז לפחות זה בשיבה טובה

קצת מאחורי הקלעים עם ג'ון מהסדרה:

למעלה