אוקי כמה טעויות.
לגבי הקול שלה. אומרים שהקול שלה השתפר עכשיו, את זה נשמע באלבום החדש, בכל מקרה, עם פיתוח קול והפסקת עישון היא יכולה לחזור לקול שהיה לה, ואם תסתכלי בשירים מהאלבומים הראשונים שלה, תוכלי לשמוע שהיה לה קול מ צ ו י ן ! היה לה קול ממש מיוחד שלא היה דומה לשום דבר אחר..... לכריסטינה יש קול של דיווה אמיתית, עם זה אני לא מתווכח. רק שימי לב שלמדונה אין קול ביכלל והיא נחשבת יותר משתיהן. שירים שצריך היא שרה בלייב, ושירים שעדיף לתת בהם שואו היא שרה על פלייבק, ובדרך כלל לא פלייבק רגיל אלה מיוחד להופעה, שלא תגידו "משעמתת". כל הנושא של ההידרדרות לא ראוי לשיחה ביכלל. את יודעת למה? היא אמרה לא מזמן בגילוי לב מאוד בוגר שמאפיין אשה שעברה הרבה ולמדה המון, שכל מה שקרה לה היה בגלל שהיא הייתה מבולבלת וא-ב-ו-ד-ה אחרי הסיפור עם קווין... כמו שבכל הטלנובלות אנשים משתגעים ומתאבדים ומה לא בגלל אהבה? טוב גם לבריטני זה קרה.. והתקשורת כמובן חגגו על זה, זה בשבילהם אוכל, אוויר לנשימה... היא באמת הייתה אבודה, והיא הייתה במרכז שיקום נגד רצונה, היא השתקמה, הגוף שלה בכל תמונה נהיה פשוט יותר יפה ויותר סקסי, בכל שבוע מעובר, יש פחות תקריות ופחות דברים שקורים לרעתה, להפך, התקשורת כבר עוברת גבולות למשל כשהיא טסה למקסיקו עקבו אחריה.... קווין? אחרי מה שהוא עשה לה לא ראוי ביכלל להזכיר את שמו... כללל מה שקרה לבריטני זה בגללו... והוא זמר כושל כי אם הוא לא היה כושל הוא היה מצליח, ודווקא כולם היו רוצים שהוא יצליח כדי "לראות" איך זה יסתדר עם הפרידה עם בריטני.. אנשים רעים. זהו.... אם כריטסינה תתאושש ותחזור למוטב אני אשמח, אני מתתת על כריסטינה, באמת שאני מת עליה ומעריך אותה בטירוף, עם הזמן היא תוציא עוד אלבומים, ועוד פרשות שיחרטו בטח אצל המון אנשים בזיכרון, אבל פשוט, לא כמו בריטני.