אני לא צצה כל פעם שמזכירים אותה. ובבבסדר, מוציאים תסכולים, תחשוב מה שאתה רוצה. לעד תסרבו להבין שזה לא כישלון. היא עדיין לא גמרה כמו קווין פדרליין או משהו... הצלחה זה עניין יחסי, וול, כמו כל דבר בעולם בערך ומדברים על דברים גם סתם ככה אתה יודע...
כריסטינה עוד לא ניכשלה ביכלל!!! מה זה החארטה הזאת? משווים אותה לבריטני?? לבריטני?? הייתי מבינה אם זאת הייתה מריה קארי או משו אבל בריטני? תעשו לי טובה אין ביכלל מה להשוות!!!! אתם לא ניראים כמו פורום כריסטינה אלה כמו פורום אנטי כריסטינה... תסתכלו מדי פעם על הדברים הטובים שקרו.. וגם בתקופה הזאת.. כזאת כריסטינה.. לא אוהבים.. אז מה אתם עושים פה ביכלל?? כריסטינה היא כזאת עכשיו.. ואתם תצטרכו להיתרגל לזה יום אחד! כי אני קוראת בפורום הזה כבר הרבה זמן.. וכל פעם אני רואה הודעות או שירשורים עד כמה שכריסטינה ניכשלה.. או עד כמה שהיא גרועה וכולי.. תפסיקו אם זה... כי זאת כריסטינה וזהו! אין לכם מה לעשות.. בימקום לשבת ולהיתלונן.. תחשבו על הדברים הטובים.. ותדברו עליהם.. כי ככה זה סתם אווירה שלילית!
התמונה האחרת הייתה מזויפת... איך אני יודע ? כי מצאו את התמונה האמיתית....! תסתכליבפורום של בריטני ותראי והינה עוד אחת מהימים האחרונים, סתם כדי שתדעי שבריטני חזרה לגוף שלה כבר....
ישר חצי מהפורום שלה כאן? כאילו והקטע שפעם בחצי שנה אני נכנסת לפורום של בריטני ואני רואה שירשור שלם על כריסטינה! חוץ מזה שים לב שלא אני התחלתי על הסיפור של בריטני.
קשה לשתוק שיורדים על מישהו שאתה אוהב. אבל אף אחד פה לא ירד על כריסטינה, אז לא היה שום סיבה שאת תרדי על בריטני. אם היית מנסחת את התגובה שלך טוב יותר, בלי להעליב את האמן, זה היה בסדר גמור. ואני בטוח שלא פגעת באף אחד