תסלחי לי אבל את מדברת שטויות
"אין שום סיבה שהיא תחשב יותר טובה מכריסטינה בעתיד." בוודאי שיש ואני יכולה גם לתת לך כמה: 1.אלבום הבכורה של בריטני מכר בערך כמו כל האלבומים שכריסטינה מכרה עד היום. 2.סיבובי ההופעות של בריטני הם הסיבובים מצליחים, כל כך מצליחים שהם עקפו את סיבובי ההופעות של מדונה. בריטני החזיקה בשיא של סיבוב ההופעות הכי מצליח ורק שנה שעברה מדונה הצליחה סוף סוף לשבור את השיא. 3.בריטני היא אחת מארבעת הזמרות הכי מצליחות בעולם בכל הזמנים. 4.כל אלבום של בריטני הגיע למקום הראשון במצעד המכירות, ארבעה אלבומים ברציפות - שיא שאף זמרת לא הגיעה אליו. 5.בריטני היא הזמרת הצעירה המצליחה ביותר בעולם - שיא שכנראה לעולם לא יישבר. 5.יש לה הרבה יותר להיטים מכריסטינה. 6.היא נותנת שואו הרבה יותר גדול מכריסטינה, אתם יכולים להתווכח אבל תיראו את ההופעות של כריסטינה ושל בריטני והיא פשוט ברמה אחרת. 7.כל אלבום שבריטני הוציאה נחשב לאלבום עם הצלחה אדירה. 8.השם של בריטני הוא שם כן! בריטני היא גם אייטם וכן! בריטני היא גם מותג וזה אחד המרכיבים במישהו שמכנים אותו כ'אגדה' קחי לדוגמא את מדונה. וזהו אני באמת יכולה להגיע גם ל20 אבל אני חושבת שזה מספיק. ==== אני אוהבת את כריסטינה מאוד, אפילו עשיתי פה את חולייה החלשה של BTB. אני גם לא איזה מעריצה של בריטני שבאה להטיף לכם, אתם גם יכולים לבדוק אצלה בפורום אני לא רושמת שם. פשוט זה כל כך מעצבן אותי העוקצניות שלכם לפעמים, אתם מדברים על בריטני בלי שאתם יודעים רבע עלייה ועל ההשגים הגדולים שלה. ולשאלתך - "איפה בריטני היום ואיפה כריסטינה?" אז ככה בריטני כיום בשלבי סיום של האלבומה החמישי עלייה עמלו מגדולי המפקים בעולם. האלבום הזה הוא האלבום הכי מדובר והכי מעניין של השנה אפילו יותר משל מלך הפופ בכבודו הוא בעצמו מייקל ג'קסון. היא האישה הכי מעניינת היום שהציבור צמא לעוד מידע עלייה וכמובן הבן אדם שהכי הרבה רדוף ע"י פאפרצ'י בכל העולם. היא סיימה מיני טור כרגע בארה"ב שכלל 6 הופעות שכל הכרטיסים (כ7 אלף) נמכרו תוך מספר בודד של דק' כל הכרטיסים היו לבני 18+ שחיכו בקופות מהבוקר בשביל לראות את בריטני מופיעה סך הכל עם חמישה שירים בודדים. ואיפה כריסטינה.. כריסטינה כיום רק הוציאה את הסינגל השלישי לאלבומה שנחל כישלון מוחלט במצעדים כמו הסינגל שלפניו, היא הוציאה רק את הסינגל השלישי שלה וכבר זה ניראה כאילו נגמרה לה תקופת בייבי ג'יין ויש שמועות שאפילו לא ייצא סינגל נוסף. כריסטינה לא הצליחה לשחזר אפילו חצי מההצלחה של אלבומה הקודם כולל סיבוב הופעות מצליח פחות ואם תשאלו אותי גם מושקע פחות. בייבי ג'יין בכלל לא מעניינת, לא כמו Xטינה. ובכללי כריסטינה ירדה הרבה ברמה ואם היא מתכוונת לקחת שוב הפסקה של 4 שנים המצב לא יהיה טוב... יותר נכון יהיה מבאס, כלפי המעריצים בעיקר. אבל אל דאגה אני בטוחה שהיא תתגבר.