דיון: LEGEND?

xgirl25

New member
עוד מוקדם מדי לדעת

כריסטינה עוד לא הגיע למיצוי שלה מבחינה מוזיקלית, כך שאי אפשר לשער מעכשיו אם היא תהיה אגדה או לא. היא גם לא הגיע להספק עבודה גדול מספיק כדי שנוכל לדעת, זתומרת, היא עשתה כולה שלושה אלבומים. מבחינת נתונים ופוטנציאל, ברור שהיא יכולה להיות אגדה, כי יש לה קול ענק, היא פרפורמרית מצויינת, והיא פשוט מה שזמרת איכותית צריכה להיות. אבל הכל תלוי איך היא תנצל את הנתונים הקיימים, כלומר עד כמה היא תטרח ותקדם את הקריירה שלה [לא כמו עכשיו, למשל] וכמה אלבומים טובים היא תוציא. בנוגע לקטע עם בריטני, אתם באמת בטוחים שהיא תחשב קלאסיקה בעוד 30 שנה? כי אני ממש לא. תכלס, תראו איפה בריטני נמצאת עכשיו, ואולי זה ייתן לכם תמונה על כמה שמצבה של כריסטינה יותר טוב. ובנוגע לזה שלא אוהבים את כריסטינה- היא זמרת מאוד מוערכת, בעוד שעל בריטני מסתכלים יותר כפרובקציה ואייטם רכילותי מאשר כעל זמרת. היא בוודאי תיזכר בעתיד, אבל בתור אגדה או קלאסיקה? מילים גדולות מדי, לטעמי, בשביל בריטני. אין שופ סיבה שהיא תחשב יותר טובה מכריסטינה בעתיד. ד"א, דיון נחמד

תסלחי לי אבל את מדברת שטויות

"אין שום סיבה שהיא תחשב יותר טובה מכריסטינה בעתיד." בוודאי שיש ואני יכולה גם לתת לך כמה: 1.אלבום הבכורה של בריטני מכר בערך כמו כל האלבומים שכריסטינה מכרה עד היום. 2.סיבובי ההופעות של בריטני הם הסיבובים מצליחים, כל כך מצליחים שהם עקפו את סיבובי ההופעות של מדונה. בריטני החזיקה בשיא של סיבוב ההופעות הכי מצליח ורק שנה שעברה מדונה הצליחה סוף סוף לשבור את השיא. 3.בריטני היא אחת מארבעת הזמרות הכי מצליחות בעולם בכל הזמנים. 4.כל אלבום של בריטני הגיע למקום הראשון במצעד המכירות, ארבעה אלבומים ברציפות - שיא שאף זמרת לא הגיעה אליו. 5.בריטני היא הזמרת הצעירה המצליחה ביותר בעולם - שיא שכנראה לעולם לא יישבר. 5.יש לה הרבה יותר להיטים מכריסטינה. 6.היא נותנת שואו הרבה יותר גדול מכריסטינה, אתם יכולים להתווכח אבל תיראו את ההופעות של כריסטינה ושל בריטני והיא פשוט ברמה אחרת. 7.כל אלבום שבריטני הוציאה נחשב לאלבום עם הצלחה אדירה. 8.השם של בריטני הוא שם כן! בריטני היא גם אייטם וכן! בריטני היא גם מותג וזה אחד המרכיבים במישהו שמכנים אותו כ'אגדה' קחי לדוגמא את מדונה. וזהו אני באמת יכולה להגיע גם ל20 אבל אני חושבת שזה מספיק. ==== אני אוהבת את כריסטינה מאוד, אפילו עשיתי פה את חולייה החלשה של BTB. אני גם לא איזה מעריצה של בריטני שבאה להטיף לכם, אתם גם יכולים לבדוק אצלה בפורום אני לא רושמת שם. פשוט זה כל כך מעצבן אותי העוקצניות שלכם לפעמים, אתם מדברים על בריטני בלי שאתם יודעים רבע עלייה ועל ההשגים הגדולים שלה. ולשאלתך - "איפה בריטני היום ואיפה כריסטינה?" אז ככה בריטני כיום בשלבי סיום של האלבומה החמישי עלייה עמלו מגדולי המפקים בעולם. האלבום הזה הוא האלבום הכי מדובר והכי מעניין של השנה אפילו יותר משל מלך הפופ בכבודו הוא בעצמו מייקל ג'קסון. היא האישה הכי מעניינת היום שהציבור צמא לעוד מידע עלייה וכמובן הבן אדם שהכי הרבה רדוף ע"י פאפרצ'י בכל העולם. היא סיימה מיני טור כרגע בארה"ב שכלל 6 הופעות שכל הכרטיסים (כ7 אלף) נמכרו תוך מספר בודד של דק' כל הכרטיסים היו לבני 18+ שחיכו בקופות מהבוקר בשביל לראות את בריטני מופיעה סך הכל עם חמישה שירים בודדים. ואיפה כריסטינה.. כריסטינה כיום רק הוציאה את הסינגל השלישי לאלבומה שנחל כישלון מוחלט במצעדים כמו הסינגל שלפניו, היא הוציאה רק את הסינגל השלישי שלה וכבר זה ניראה כאילו נגמרה לה תקופת בייבי ג'יין ויש שמועות שאפילו לא ייצא סינגל נוסף. כריסטינה לא הצליחה לשחזר אפילו חצי מההצלחה של אלבומה הקודם כולל סיבוב הופעות מצליח פחות ואם תשאלו אותי גם מושקע פחות. בייבי ג'יין בכלל לא מעניינת, לא כמו Xטינה. ובכללי כריסטינה ירדה הרבה ברמה ואם היא מתכוונת לקחת שוב הפסקה של 4 שנים המצב לא יהיה טוב... יותר נכון יהיה מבאס, כלפי המעריצים בעיקר. אבל אל דאגה אני בטוחה שהיא תתגבר.

צודק בכל מילה

חוץ מיזה שדיי כבר להשוות את כל הזמרות בעולם לבריטני, או להלל את השם של כריסטינה על חשבון "לכלוך" על השם של בריטני... יש מקום לכולן. ונראה לי שכריסטינה ממש לא מנסה להיות בתחרות אתן, יש לה מספיק כסף ושם בתעשייה בשביל לחשב את הצעדים שלה במידה מקצועית ולא מסחרית, זאת שתניב הכי הרבה פרסום ומכירות.

o l i 4 k a

New member
הנה שוב בריטני....

הייתי עכשיו כותבת לך מזה מגילה, אבל אני פשוט צריכה להתארגן לבצפר. קיצר, נגיד שכל מה שכתבת על בריטני נכון, תגידי לי את, מי זמרת טובה יותר? למי יש כל יותר טוב? לבריטני יש קול של קרפדה שעורכים לה באולפן הקלטות. "היא נותנת שואו הרבה יותר גדול מכריסטינה" באמת? מעניין למהיא שרה רוב הזמן בפלייבאק וכריסטינה שרה בלייב! וכל מה שקרה לבריטני בזמן האחרון, אתם חושבים שזה סתם? (לא מדברת על הקרחת וזה, אבל לא חסר לה דברים) זה הכל כדי למשוך תשומת לב. והיא כ"כ מפורסמת רק בגלל כל הרעש שעושים סביבה. בשיא הרציות אני לא סובלת את בריטני ואני מתה שפדרליין יצליח ואז ירד על בריטני בשירים שלו, למה הוא לידיעתכם בנאדם עם כישרון, האלבום שלו ממש טוב וכל העולם קטל אותו רק בגלל בריטני, אם הוא לא היה נפרד ממנה הוא היה עכשיו איפושהו ברמה של בסטה או לודה ( נו טוב קצת הרבה הגזמתי ). בקיצור אני זזתי.

Invisible Boy

New member
אוו הווו../images/Emo122.gif

בריטני גילחה את הראש בשביל צומי? נכנסה לגמילה בשביל צומי ? - אם לא התכוונת לזה אז למה התכוונת ? אם בריטני כל כך הייתה רוצה צומי היא הייתה מתלבשת כל יום בגדי מעצבים, טונות של איפור רק כדי שיסתכלו עליה ויגידו כמה היא יפה. או בקיצור - מזוייפת. וצר לי לאכזב אותך, היא לא עושה את זה בניגוד לאחרות. היא מתנהגת כמו בן אדם פשוט שלא אכפת לו מה אחרים חושבים. וגם אם היא שרה פלייבק - אז??? היא נותנת שואו גדול שכולם אחרי זה מדברים עליו - מה לעשות היא פרפורמרית
ולבריטני אין קול של קרפדה - היא לא משתמשת בו נכון. תשמעי שירים מהילדות שלה ועד 2000 בערך ותראי איזה קול יפה היה לה - חלק ושטוח [בלי צעקות ברקע
] בקשר לקווין - "כל העולם קטל אותו רק בגלל בריטני" תגידי, את בכלל הכרת את הבנאדם שאת אומרת שרק בגלל בריטני ? חשבת על הניצול שלו עליה? - אם לא בריטני מי היה שם עליו בכלל ומי היה מממן לו את האלבום. "בשיא הרציות אני לא סובלת את בריטני" - זה אמור לעניין מישהו כי ...? זה הרי ברור שאת שונאת אותה רק בגלל שאתה מעריצה את כריסטינה [ובלי הרצאות של "לא" ובלה בלה בלה... אין לך שום סיבה אחרת לשנוא בנאדם שלא עשה לך כלום.] ואת אומרת את כל זה כי את עוד אחרת מאלה שקוראים צהובונים וכתבות בוואלה! ולא בודקים יותר לעומק. מצטער אם חלק מהתגובה פה עיצבן מעריצים של כריסטינה, אבל אתם לא תפתחו פה דיונים על בריטני ותתחילו לרדת עלייה בתקווה שאף אחד ממעריצי בריטני לא יגיב כדי לא לגרום לריב חרושש כבררר. ואני לא רוצה לגרום לשום ריב - אני אוהב את כריסטינה ואתם יודעים את זה, אבל תגובה כזאת כמו שלה ממש מגעילה. לעומת התגובה שלXgirl 25 שהיא לא ירדה עליה, היא סך הכל אמרה את דעתה.

NoWords

New member
אתה מאמין בזה שאפשר לא לאהוב

אמן מסוים בלי קשר ליריבותו (הלא-קיימת) עם האמן שאתה אוהב? יפה, כי זה קורה לי המון. מנדי מור, ג'סיקה סימפסון... לא חסר. אני לא אוהבת את בריטני בלי שום קשר לכריסטינה. זה לא שמעריץ של כריסטינה חותם על חוזה שהוא מחוייב לשנוא את בריטני from no on.. זה פשוט עניין של טעם. ועובדה שיש אנשים שאוהבים גם וגם, ולא אוהבים אף אחת מהן. ביג דיל. אני מסכימה לגבי זה שיש דרך להגיב
...

Invisible Boy

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל לי זה ממש מוזר שמישהו ישנא בן אדם שלא עשה לו כלום.
כאילה, למה ? ואני שמח שאת מסכימה שיש צורה להגיב.

Invisible Boy

New member
רק תתעלמו מדבר אחד שכתבתי

בלי צעקות ברקע
אני יודע שזה שיטת שירה.
אז תתעלמו.

NoWords

New member
בקשר לבגדים,

כמו שאתה אומר שבריטני אוהבת להישאר נאמנה לחוסר-סטיילינג שלה בלבוש, וללבוש מה שנוח לה ואיך שמתאים לה- אני יכולה לבוא ולומר שכריסטינה פשוט אוהבת להתעסק בלבוש ולהיראות טוב. זה גם חלק מהקטע שלה עכשיו עם האלבום, עם האווירה של פעם... היא נהנית מזה. זה לא עול או משהו כזה. ככה שאני לא מבינה למה זה הופך את זה למשהו שלילי כשכריסטינה סה"כ יוצאת לפאפרצי מאופרת, מאובזרת ולבושה יפה. ושלא תבין אותי לא נכון, גם לכריסטינה יש תקופות שהיא לבושה כמו שק תפוחי אדמה וזה הכי חמוד לדעתי
. בייחוד בתקופת סטריפד, היו לה כל מיני יציאות לא מושקעות כאלה... וכולם בני אדם, אז אפשר להבין שהן לא צריכות להיות מושלמות. "היא מתנהגת כמו בן אדם פשוט שלא אכפת לו מה אחרים חושבים." - בנוגע ללבוש, להזכירך שכריסטינה פעם זכתה בתואר השנתי של המתלבשת הגרועה ביותר
והיא כ"כ התלהבה מהתואר הזה... כי זה באמת אומר שהיא לקחה סיכונים בלבוש ולא הלכה על הטרנדים. אז פסדר, כל אחת והתקופות שלה. גם לבריטני היו תקופות שהיא הייתה משקיעה בלבוש., עכשיו כריסטינה לקחה את זה רציני בהשפעת האלבום. (ולדעתי התחשק לה להשקיע בעצמה הרבה אחרי תקופת הרוגע בה הקליטה את האלבום ולא כ"כ יצא לה P:) זה רק בגדים... לא צריך לקחת את זה קיצוני לניתוח האישיות או האופי.

Invisible Boy

New member
לא התכוונתי לנתח את האישיות או האופי

היא אישה נהדרת ללא ספק! וכן, את צודקת. אולי היא עושה זאת עכשיו בגלל האלבום. "בנוגע ללבוש, להזכירך שכריסטינה פעם זכתה בתואר השנתי של המתלבשת הגרועה ביותר" - לא ידעתי בכלל
נחמד לדעת חחח אני רק אומר שפה ושם יהיה נחמד לראות אותה טבעי. עזבי בגדים. כמה שפחות איפור

freesoul24

New member
עם כל הכבוד ...

לכריסטינה יש חוסר טעם מוחלט בבגדים! דבר שני כריסטינה לא ניראת טוב...היא ניראת כמו מישהי שחזרה כרגע מלוויה.וזה הורס.

DirrtyGirl

New member
עם כל הכבוד...

אני מאמינה שמאחורי המסך יושב\ת חתיכת כוסון או כוסית.. לא להאמין, נכון? :)

o l i 4 k a

New member
אני אחסוך את התגובה שלי

כי חבל לעשות שרשור שלם על בריטני. אה וגם בגלל שתהיה פה חתיכת מריבה במיוחד כשחצי מפורום בריטני גולשים כאן. זהו תחסכו ממני. רוצים לדבר על בריטני? וואלה יש לה פורום.

למעלה