דיון: LEGEND?

Invisible Boy

New member
אה אז סליחה.

פשוט יש אחת שהיא מנהלת אתר שלה בטיפו, אז חשבתי שזאת את.

Britney Style

New member
מי זה חצי פורום, אני ועידן?

כריסטינה לא מעניינת את פורום בריטני אם יש איזכורים עלייה שם זה מגיע ממשתמשים שנמצאים גם פה.

xtina 4 ever

New member
חחחחחח!!111../images/Emo210.gif

ירדו עליו בגלל בריטני? פחחחחחחחחחחחח! את יודעת איך כולם שמחו ותמכו בה ברגע שהיא העיפה אותו קיבינימאט?! ואם לא בריטני- הוא היה ממשיך להיות רקדן אנונימי עם אשה ו20 ילדים. לא היית מכירה אותו בכלל.

o l i 4 k a

New member
אבל תכלס לבנאדם יש כישרון

גם בריקוד וגם בשירה, עם השירה שלו זה לא עריכות (לא ממש ראיתי הופעות שלו) אז הוא שר באמת יפה. ואנשים פסלו אותו בגלל התקשורת ולמה התקשורת פסלה אותו? בגלל בריטני. אנשיפ פשוט לא נותנים לו צ'אנס ואפילו לא רוצים לשמוע את האלבום. חבל.

Invisible Boy

New member
../images/Emo45.gif ואולגה שוב...

זה לא בגלל בריטני. לא היה לו צא'נס בכלל בלי בריטני אז איך אפשר להאשים אותה בכלל ?

o l i 4 k a

New member
לא האשמתי, מה שהיה היה.

חוץ מזה רק בזכות הכסף של בריטני הוא הקליט אלבום. ככה שאין לי מה להאשים אותה.

YugiBoy

New member
אוקי כמה טעויות.

לגבי הקול שלה. אומרים שהקול שלה השתפר עכשיו, את זה נשמע באלבום החדש, בכל מקרה, עם פיתוח קול והפסקת עישון היא יכולה לחזור לקול שהיה לה, ואם תסתכלי בשירים מהאלבומים הראשונים שלה, תוכלי לשמוע שהיה לה קול מ צ ו י ן ! היה לה קול ממש מיוחד שלא היה דומה לשום דבר אחר..... לכריסטינה יש קול של דיווה אמיתית, עם זה אני לא מתווכח. רק שימי לב שלמדונה אין קול ביכלל והיא נחשבת יותר משתיהן. שירים שצריך היא שרה בלייב, ושירים שעדיף לתת בהם שואו היא שרה על פלייבק, ובדרך כלל לא פלייבק רגיל אלה מיוחד להופעה, שלא תגידו "משעמתת". כל הנושא של ההידרדרות לא ראוי לשיחה ביכלל. את יודעת למה? היא אמרה לא מזמן בגילוי לב מאוד בוגר שמאפיין אשה שעברה הרבה ולמדה המון, שכל מה שקרה לה היה בגלל שהיא הייתה מבולבלת וא-ב-ו-ד-ה אחרי הסיפור עם קווין... כמו שבכל הטלנובלות אנשים משתגעים ומתאבדים ומה לא בגלל אהבה? טוב גם לבריטני זה קרה.. והתקשורת כמובן חגגו על זה, זה בשבילהם אוכל, אוויר לנשימה... היא באמת הייתה אבודה, והיא הייתה במרכז שיקום נגד רצונה, היא השתקמה, הגוף שלה בכל תמונה נהיה פשוט יותר יפה ויותר סקסי, בכל שבוע מעובר, יש פחות תקריות ופחות דברים שקורים לרעתה, להפך, התקשורת כבר עוברת גבולות למשל כשהיא טסה למקסיקו עקבו אחריה.... קווין? אחרי מה שהוא עשה לה לא ראוי ביכלל להזכיר את שמו... כללל מה שקרה לבריטני זה בגללו... והוא זמר כושל כי אם הוא לא היה כושל הוא היה מצליח, ודווקא כולם היו רוצים שהוא יצליח כדי "לראות" איך זה יסתדר עם הפרידה עם בריטני.. אנשים רעים. זהו.... אם כריטסינה תתאושש ותחזור למוטב אני אשמח, אני מתתת על כריסטינה, באמת שאני מת עליה ומעריך אותה בטירוף, עם הזמן היא תוציא עוד אלבומים, ועוד פרשות שיחרטו בטח אצל המון אנשים בזיכרון, אבל פשוט, לא כמו בריטני.

DirrtyGirl

New member
וואי..

הפכתם את בריטני לשיחת היום, נו מה..?! ח ל א ס.. תורידו אותה מהפרק.. זה שהעלו אותה פה לא אומר שצריך להסביר לנו את רשימת הטעויות שהיא עשתה ואיך הולך להישמע האלבום שלה וכו' וכו'.. באמת שזה לא קשור עכשיו ולא לעניין.

xgirl25

New member
אוקיי, אז...

דבר ראשון, אני חושבת שהצורה שבה כתבת את הדברים קצת מעליבה ("תסלחי לי אבל את מדברת שטויות"). אני לא חושבת שכתבתי שטויות, אלא כתבתי את דעתי, ואנשים שוכחים לפעמים שפורום זה מקום לכתוב דעות, ולא לתקוף אנשים אחרים על דעותיהם. כנראה הבנת שאני באה לתקוף את בריטני/מעריצי בריטני או משהו כזה, אז אני מתנצלת אם קיבלת את הרושם הזה, כי בכלל לא התכוונתי להעליב או לתקוף. פשוט הגבתי בהקשר להודעה הראשית, שבה הייתה השוואה בין בריטני לכריסטינה, אחרת לא הייתי מזכירה אותה בכלל. כתבת "כל כך מעצבן אותי העוקצניות שלכם לפעמים...", אז לא התכוונתי לעקוץ ולא כלום. וכל רשימת הטיעונים שכתבת, באמת נראה לי שזה מיותר, כי עצם ההשוואה הזאת בכלל מיותרת. אם לדבר בכנות, קראתי את הטיעונים האלה רק בריפרוף מהסיבה הפשוטה שבריטני ספירס בכלל לא מעניינת אותי, ושוב, אני לא באה ממקום של לתקוף, פשוט אני לא שונאת ולא אוהבת את בריטני, אני באמת לא מתעניינת בה. רק לשם הדגשת הנקודה, אני בכלל לא שומעת שום סוג של פופ, כריסטינה היא הזמרת היחידה מהז'אנר הזה שאני מקשיבה למוזיקה שלה, מהסיבה הפשוטה שהיא זמרת מצויינת ושהקול המדהים שלה שבה את לבי [כן אני קצת פיוטית היום
]. אני חושבת שהעובדה הזאת תבהיר לך את היחס שלי לבריטני. למרות מה שכתבת, דעתי לא השתנתה, ובמובנים שלי, האישיים, בריטני לא קלאסית ולא אגדה ואילו כריסטינה כן יכולה להיות. שוב, זאת דעה, אין כאן כוונה להסעיר את הרוחות ולהעליב אנשים. המסר הפשוט שלי זה שמספיק עם ההשוואות ושאין צורך להיעלב ולהגיב בתוקפנות כשמישהו אומר את דעתו, אפילו אם הדעה לא מוצאת חן בעינכם.

Loppy

New member
יובל דהן יקירה...

(*כן זה אני, באתי לבדוק עם כריסטינה באמת בהריון ונתקלתי בהודעה המצעבנת הנ"ל*) אני אתחיל את ההודעה בכך שאין לי שום צל של ספק שאת בריטני יזכרו. יותר מכריסטינה? פחות מכריסטינה? לחזות את העתיד זה לא הקטע שלי.. אבל כשאמרת שאין סיבה שהיא תחשב יותר טובה מבריטני תהיתי לגבי כושר האבחנה שלך.. תרשי רק להעמיד אותך על טעותך, כי הנימוקים שנתת הם באמת, אבל באמת חסרי כל מחשבה. תני להסביר לך את הסיבה לטעות של הנימוקים שלך ע"י החלפת הביטוי "בריטני" בביטוי "פפסי" ואת החלפת הביטוי "כריסטינה" בביטוי "מרצדס" (וגם כמה מילים פה ושם, כדי שיצאו משפטים הגיוניים)- שרק בשביל הכיף, הם גם המוצרים שכל אחת מהן פרסמה.. אז בואי נראה מה יצא: 1.המוצר הראשון של פפסי מכר בערך כמו כל המכוניות שמרצדס מכרה עד היום. 2.הפסטיבלים של פפסי הם הסיבובים מצליחים, כל כך מצליחים שהם עקפו את סיבובי ההופעות של מרצדס. (מה קשור מדונה?!) 3.פפסי היא אחת מארבעת חברות המשקאות הכי מצליחות בעולם בכל הזמנים. 4.כל מוצר של פפסי הגיע למקום הראשון במצעד המכירות, ארבעה מוצרים ברציפות - שיא שאף חברת משקאות לא הגיעה אליו. 5.פפסי היא חברת המשקאות המצליחה ביותר בעולם - שיא שכנראה לעולם לא יישבר. (אני לא אוהב שמניחים..) 5.פפסי הרבה יותר טעימה ממרצדס. 6.פפסי נותנת פרסומות עם שואו הרבה יותר גדול ממרצדס, אתם יכולים להתווכח אבל תיראו את הפרסומות של מרצדס ושל פפסי והיא פשוט ברמה אחרת. 7.כל משקה שפפסי הוציאה נחשב למשקה עם הצלחה אדירה. 8.השם של פפסי הוא שם כן! פפסי היא גם אייטם וכן! פפסי היא גם מותג! אוי! שמת לב איזה קטע?? כל המשפטים יצאו נכונים!! אז עכשיו תני לשאול אותך שאלה ותסיקי את המסקנה לבד: האם יש סיבה שפפסי תחשב לטובה יותר ממרצדס בעתיד?

Natalieee1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את לא יודעת כמה צחקתי עכשיו

לא כל הנתונים שלך נכונים

1)גם אם בריטני הייתה מוכרת 40 מיליון מהאלבום הזה,מכירות הן לא מדד לאגדתיות.אבבא למשל מכרה רק 6 מיליון מהאלבום הכי מצליח שלהם בארה"ב ועדיין הם נחשבים לאגדה. 2)הקטע עם סיבובי ההופעות הוא בולשיט.עד לפני מדונה,סיבוב ההופעות הכי מצליח לזמרת היה של שר. 3)מריה קארי,וויטני יוסטון,מדונה,שאניה טווין-ואלה רק ארבע מתוך רשימה של זמרות שהגיעו להישגים רבים משל בריטני,ולמי שתהה,מכרו הרבה יותר ממנה.הרבה הרבה הרבה יותר. 4)זה דווקא נכון 5)השיא הזה באמת לא ישבר,אבל לא רק מהסיבות שמעריצי בריטני חושבים אלא מסיבות טכניות בלבד שקשורות למצב מכירת הדיסקים היום.ברור שלעובדה שהיא הייתה בריטני ספירס יש קשר לעניין,אבל זה לא הקטע העיקרי לדעתי 6)לא ראיתי,לא שמעתי.רק ראיתי את ההופעה עם הנשיקה עם מדונה 7)כל אלבום שבריטני הוציאה נחשב להצלחה אדירה בפני עצמו,אבל מ25 מיליון האנשים שקנו את האלבום הראשון רק 8 מיליון קנו את האלבום הרביעי.שוב יותר מסיבות טכניות אבל גם דברים שהיא עשתה יש קשר. 8)כרגע היא יותר אייטם מזמרת תראו אני מצפה לאלבום שלה בכליון עיניים אבל כרגע מצבה לא יותר טוב משל כריסטינה. כדי לקבוע האם היא הצליחה בקאמבק האלבום יצטרך לצאת.אל תשכחו שהאלבום הזה יכול גם להכשל ואז זה יהיה הסוף של הקריירה שלה.נכון המצב של כריסטינה לא טוב אבל נקווה שבסנגל הבא\האלבום הבא היא תשתפר לא מעט אמנים נפלו באלבום אחד שלהם ואם זה קורה פעם אחת זה לא סוף העולם.

chris1neama

New member
אמממ..

למרות שאני לא כותבת בפורום.. אבל קוראת בו.. ואוהבת את כריסטינה המון.. כריסטינה בשבילי אגדה... יש לה את אחד הקולות הכי מדהימים שקיימים כרגע! מי שבאמת מעריץ שלה ומעריך אותה.. שומע את המוזיקה שלה ונהנה.. ולא חושב עד כמה שהיא מצליחה עם אותו השיר או הקליפ.. או האלבום! כריסטינה עושה את זה בדרך שלה.. והיא לא חושבת עד כמה שהיא תצליח.. היא עושה את מה שהיא אוהבת לעשות.. וזה לשיר.. היא עשתה את האלבום הזה עם המון אהבה.. והיא התלהבה ממנו המון.. היא חושבת על איך שהיא רוצה שזה יראה או ישמע.. ולא עד כמה שזה ימכור או יתפרסם... כמו רוב הזמרים כרגע.. כריסטינה תהיה אגדה.. ביגלל הקול שלה.. והייחודיות שלה.. ולא ביגלל מס' המכירות... או ההצלחה או הפירסום. כריסטינה היא זמרת עם קול גדול ורק זה יעשה אותה לאגדה... כי כרגע בעולם הפירסום.. הוליווד.. לא שמים על זה.. שמים רק על איך שאותה "זמרת" ניראת.. ועד כמה שהיא חושפת.. וזה לרוב ה"אגדה"... לכריסטינה מגיע לקבל את התואר אגדה.. ביגלל הקול!!! כי אף אחד לא יכול עליה ביגלל זה..

אז ככה

אני לא כותב בפורום הזה לעיתים קרובות. אבל אגילרה כבר נחשבת אגדה, קלאסיקה, כבר עוד משנות ה90 המאוחרות, אלבום הבכורה שלה כבר הנציח לה את אחד מהתארים של קלאסיקות הפופ המשפיעות של הניינטיז יחד עם בריטני (שדיסקסתם פה עליה), הספייס גירלז, בקסטריט בויז וכל שאר הנלווים. שתבינו שבתור זמרת פופ ממש צעירה היא כבר כבשה ב99 ו2000 שני פרסי גראמי. בארץ אין ממש מודעות לרמת החשיבות של פרס גראמי כנראה, זה טקס פרסי המוזיקה הבינלאומי היוקרתי ביותר למי שלא יודע. אם נסתכל להמשך הקריירה של אגילרה, מרבית מהסינגלים שלה הפכו ללהיטים בינלאומיים בין אם הם לא הצליחו בארה"ב בנפרד (למרות ש90 אחוז מהסינגלים שלה היו בטופ10 שלה), הם הצליחו בשאר רחבי העולם ברמה מספיק משמעותית כדי להפוך ללהיט בינלאומי. היום קצת קשה לראות את זה כי אנחנו היינו עדים לפריצת הבכורה של כריסטינה, אבל למשל אחותי הקטנה שלא שמעה מוזיקה בתקופת ג'יני אין אה בוטל, יודעת טוב מאוד מהו הערך - כריסטינה אגילרה, ולאו דווקא ממני. וחוץ מזה, כריסטינה לא פעם ולא פעמיים נלוותה לקטגוריה של מריה קארי, וויטני יוסטון ועוד המון דיוות, קלאסיקות גדולות בעולם המוזיקה והבידור. בוא נגיד שבשורה התחתונה, כריסטינה עשתה חותמת מספיק גדולה במוזיקה ואל תשכחו שהיא סך הכל עם 3 אלבומים והיא מחזיקה ביד כבר 5 פרסי גראמי.

למעלה