דיון חדש לשם שינוי:

גם אני ניסיתי לעוף!

אבל לא נפצעתי! כלומר, זה היה בתקופה (העגומה) שלפני הארי פוטר, ואז סתם עמדתי במקום והרכזתי ממש ממש ממש חזק וניסיתי לרחף, אבל זה לא הצליח לי... s@me @ne

S.tal

New member
גם אני...!

הייתי קטנה! לפני שיצא הארי פוטר! ולכן גם אני ניסיתי להתרכז..., ודברים כאלו.... וגם נראה לי שחלמתי על הארי..., אבל אני לא ממש זוכרת.......

einzuc

New member
הלוווווווואי שזה היה קורה!!!

הדבר הראשון שהייתי עושה זה... אמממממ... קונה שרביט! ואחר כך חלוק, ואחר כך את כל הספרים, ואז ברכבת להוגוורסט הייתי מחפשת את פרד וג´ורג´ ואת לי ג´ורדן ואת הארי רון והרמיוני ואת נוויל ואת אוליבר ואת דראקו קראב וגויל, רק בשביל לראות איך הם נראים במציאות... ואז הייתי מציקה קצת לקראב ולגויל ואז גם לדראקו, כדי להחזיר להם על כל מה שהם עשו כל השנים האלו!!! ואחר כך הייתי הולכת לחפש את צ´ו ולהגיד לה שהארי מאוהב בה... וממממממ.... זהו! -עינת-

S.Riddle

New member
אם כבר מדברים על זה......

הייתי הולכת לדראקו ונותנת לו כזאתי נשיקה שחבל על הזמן..... ^^

einzuc

New member
חחחחחחחחח.....

אני חושבת שגם ענבל לא הייתה מתנגת... אבל אני הייתי מחטיפה לו סתתירה מצלצלת שהוא לא ידע מאיפה זה נפל עליו! הוא כל כך רשע!!!!!!!!!! -עינת-

S.Riddle

New member
נכון, אבל.....

הוא כזה מתוק! ורק בשביל ענבל- שיניתי קצת את הפיק שלי, והוא יכלול את דראקוש הרבה יותר ממה שהוא היה אמור להיות! ^_^

einzuc

New member
חחחחחחחחחחחחח

לענבל יש אובססיה כלפי דראקו! אבל הוא רשע מרושע! הוא אוכל המוות בהתגלמותו! פ´רד וג´ורג´ רולזזזזזזזזז! -עינת-

S.tal

New member
המממ...............

אוף..., אני חייבת לספר את זה....! פעם תיארתי את הוגוורטס בתור הבית ספר היסודי שלי..., ואת הכיתה לשיקויים במרתפים, תיארתי בתור הכיתה שלי לטבע. שבאמת היא הייתה גם ממוקמת במין מרתף מפחיד..., וגם היו לאורך הכיתה מלא צינצנות..., פוחלצים ומיני דברים גועליים שכאלה... וגם אלפי עכבישים וחרקים... ובכלל המורה שלי..., שפעם צרחה עליי בגלל שפיהקתי...! מאוד מפחידה! ורעה! היא צועקת על כל אחד בלי סיבה.... ורק עכשיו שמתי לב שסנייפ והיא מאוד דומים... והשיעור עצמו היה כעינוי אחד גדול... ספוקי.....

einzuc

New member
כן... גם לי היה מורה כזה..

בכיתה ז´, מורה להיסטוריה, ציירתי על היד שלי והראתי את זה לזאתי שישבה לידי אז המורה הזה התחיל לצעוק עליי: "זה שאת מכערת ומלכלת את היד שלך זה לא אומר שאת צריכה להראות לחברה שלך כמה הציור הזה מכוער..." בלה בלה בלה... בסוף השנה כל הכיתה הלכה והתלוננה עליו ובסוף גרמנו לפיטורו... -עינת-

S.Riddle

New member
לא נכון!!!!

דראקו´לה לא רשע! תתנצלי!!!!! וחוץ מזה, המחנכת שלנו בכיתה ז´ הייתה מטורפת וקיללה אותנו כל הזמן והענישה אותנו מלא, אז התלוננו עליה והחליםו לנו אותה והיינו מזה מאושרים. אתם קולטים שב-8 שנים היו לי 6 מחנכות שונות? כמה מפחיד! אני מניחה שאולי יש סיכוי שהן מתחלפות בתדירות כזאת גדולה בגללי... חי חי... ^_^

einzuc

New member
טוב אני מתנצלת...

דראקו סתם רע...ולי י יש את אותה מחנכת כבר שנתיים ועוד מעט היא תיהיה מחנכת שלנו 3 שנים, אבל היא מחנכת כל כך גרועה... היא לא מצליחוה להשתלט עלינו, ועכשיו בכלל חצי מהשכבה שמעליי נשארה כיתה ואצלנו בכיתה שמו את הילדה הכי ג´ברית שיכולה להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא מעשנת, היא בערך איזה 1.80 גובה (אני לא צוחקת!) והיא הולכת מכות עם בנות, שזה עוד יותר מפחיד כי אני רק 1.62 ואני נראית כמו נמלה לידה... והמחנכת שלנו בחיים לא תצליח להשתלט עליה... אוף! -עינת-

S.Riddle

New member
אוי מסכנה.....

גם לי הייתה כזאתי בכיתה..... פשוט תתעלמי ממנה ותחשבי על הארי. אוקי, זאת הייתה עצה מוזרה ביותר...

einzuc

New member
זה הולך להיות סיוט..

ואת יודעת למה שמו אותה בכיתה שלנו? כי לכיתה שלנו יש את הממוצע הכי גבוה בשכבה, אז הם שמים אותה אצלנו בשבהיל להוריד לנו את הממוצע ואז לא יגידו שעשו כיתה לילדים מצטיינים. עכשיו מה הכיתה שלי נחשבת לכיתה הכי חרשנית בשכבה שזה כל כך לא נכון.... אנחנו סתם חכמים, אבל רציני אנחנו לא חרשנים אנחנו מתחילים ללמוד למבחנים באותו יום בין ההפסקות ואני רצינית! ואם זה מבחן חשוב אז אנחנו מתחילים ללמוד יום לפני, ואם זה במתמטיקה אז יומיים לפני אבל זה הגבול! ולעומת זאתתתת, בכיתות אחרות אנשים מתחילים ללמוד שבוע מראש למבן מסכן בתנ"ך... שזה ממש מטומטם!!!! -עינת-

S.Riddle

New member
את יודעת....

ככה בד"כ עושים את זה...... אבל אני.... אני לא אוהבת ללמוד..... ולומדת יום לפני בהפסקות..... ומקבלת אחלה ציונים..... וזה ממש נחמד.....

einzuc

New member
כן... אני יודעת...

אבל גיליתי משהו לגבי עצמי, שאם אני לומדת יומיים לפני מבחן אז אני מקבלת ציונים דפוקים ואם אני לומדת בהפסקות אז אני מקבלת ציונים טובים, וסתם עכשיו מתחשק לי להשוויץ: במבחן קריאה שהיה לנו בערבית קיבלתי 100 ואני הייתי היחידה בכיתה! יפי!!!!!! -עינת-

Ms. Potter

New member
גם אני...

יום לפני אני לומדת שעה בערך, ולפעמים בהפסקות, והציונים שלי ממש טובים. הבעייה היא שהכיתה החרשנית שלי (שלושה ימים לפני- הלו !!!) חושבים שאנשים חייבים לחרוש לפני מבחן אז הם חושבים שאני חורשת אבל פה אני מודיעה בגדול : אני פשוט חכמה מאוד ולא חרשנית ! מובן ? בתקווה שמישהו מכיתתי המגעילה ייקרא... לימור.

daniel...

New member
המורה שלי לאנגלית

נתנה פעם לילדה מכתב והזמינה את ההורים שלה וכל הסיפור רק בגלל שהיא פיהקה שהמחנחת שלי שמעה את זה היא התגלגלה מצחוק. אבל המורה הזאת גם ככה די מפגרת היא פעם צעקה אליי שיעור שלם שלא שווה כל מה שאני עושה רק בגלל שלא רציתי לקרוא לה קטע שכתבתי. והייתה עוד מורה ביסוד שאיימה לזרוק את הילדים בכיתה שלי אחד אחד מהחלון. וכמובן הייתה המורה למוזיקה מכתה א´ שהייתה רודפת אחרי ילדים עם מטאטא. ובקשר לעם הייתי מקבלת מכתב עם ינשוף שאני קוסמת הייתי שמחה (רק שמחה) אבל האמת עם הייתם מקבלים מכתב כזה לא הייתם חושבים שמישהו מנסה לעבוד אליכם? d@niel

לי בשנה שעברה הייתה ילדה במחזור

בגובה 1.83! ואז עוד היינו בכיתה ו´! אני רציני! אבל היא הייתה בסדר גמור... s@me @ne

S.Riddle

New member
לי בשנה שעברה....

הייתה ילדה ממש ענקית, איזה מטר 85 בלי כלום..... ועוד הייתי איתה בגן, ואז היא הייתה איזה מטר וחצי...

Ms. Potter

New member
בעעעע.....

אני רק 1.53 מטר! ומה הכתובת של האתר של ליאת, ענבל ולירון ? לימור.

למעלה