I HAVE A DREAM!
והוא לא מעניין אף אחד... אני, בגילי המתקדם באמצע, איבדתי את התקווה לקבל את ינשוף חביב בגיל 11... אבל עדיין לא איבדתי את התקווה!!! כי אני עוד לא בת 16.. אז עומדות בפניי שתי אפשרויות..: או שיודיעו לי בגיל 16 שאני מכשפה סטייל סברינה.. שזה גם, קול ביותר!!!!! או ש.. וזה הכי טוב.. פתאום יתחילו להסתובב סביבי כל מיני יצורים מוזרים, ואז הם יתקיפו אותי.. ואיכשהו אני אצליח להתגבר עליהם! ואז.. אמ.. מישהו מבוגר ולא צפוי יגיע לקיבוץ.. והוא יגיד לי שהוא הצופה שלי.. ושאני היא.. כן, כן, the chosen one!!!! כי אתם יודעים, אין אוורי ג´נריישן דר´ס אה צ´וזן וואן.. שי אלון וויל סטאנד אגאינסט דה וומפיירס, דמונס אנד דה פורסס אוף דארקנס.. שי איז דה סלאייר!! טה נה נה נהה *הפתיחה של באפי* וכן, יתגלה שקיבוץ כפר החורש הוא פי השאול, וש.. אמ.. יש איזה מאסטר חמוד של ערפדים ואני אבעט בכווולם ואז אנעץ בהם את היתד שלי, שהכנתי זה מכבר!!! ואז אני אמות, וזאנדר יחיה אותי, ואז תהיה עוד קוטלת, ואז היא תמות, ואז תהיה עוד קוטלת, והיא תהיה רשעית, ואז לחברה הכי טובה שלי יהיה חבר שהוא איש זאב והוא נורא חמוד.. מדובר בסת´ גרין.. ובגלל שהוא כזה מתוקי אני אגנוב לה אותו.. ו.. אמ.. ככה אאבד את החברים לאט לאט.. לאחר שאני אמאס באוז, אני אלך לאהובי הנצחי ושמו.. ספיייייק.. הוא הערפד הכי שווה והוא כל כך.. דראקואי, יו נואו.. ו.. אמ.. דייייי אני אפסיק עכשיו עם האופטופיקיות הנוראית הזאת!!! ועם הפנטזיות המוזרות שלי.. -ענבל & ספייק-