דיון חדש לשם שינוי:

Marty McFly

New member
דיון חדש לשם שינוי:

אם היום הייתם מקבלים מכתב שמביא לכם אותו ינשוף, והוא מודיע לכם שעולם הארי פוטר הוא באמת קיים, לא רק בראשה של ג´יי קיי רולינג, ואתם באמת קוסמים, כמוה. מה היה הדבר הראשון שהייתם עושים? קונים? בודקים? וכד...

Lady_Voldemort

New member
היתי נכנסת להלם!

וקופצת ןשרה-אני קינג קינג קינג אני קינג קינג קינג! ואני רצינית(יא רייט)

fluppster

New member
הלוואי...............

הייתי צורחת משמחה הכי חזק שאני יכולה, ואז הייתי צועקת, "ידעתי! ידעתי! יייייייששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואז הייתי צובטת את עצמי לבדוק אם אני לא חולמת. יו, הלוואי וזה היה קורה..... חן

Nagini Potter

New member
האמת, הצביטות הן די מיתוס ../images/Emo32.gif

ממחקר שערכתי עלה.... טוב, לא ערכתי מחקר, הוא די נפל עליי מעצמו.... גיליתי שבניגוד למה שאנשים חושבים, אפשרי מאוד להרגיש כאב מתוך חלום. הרבה פעמים הרגשתי כאב עמום כזה, ופעם אחת חלמתי ש... לא זוכרת, קורה משהו ויש לי חתך קטן בזווית של הפה.... וזה כל כך כאב!! זה כאב ושרף, והיה בחלום ללא ספק. נראה לי שאף פעם לא הרגשתי כאב כל כך חזק (לא שזה כל כך כל כך כל כך כאב, פשוט אני נוטה לא להפצע אף פעם) אמרו לי שאולי באמת משהו דקר אותי, אבל כזה כאב של שריפה חייב להוא מזה שנפצעתי, ואתם יכולים לנחש - התעוררתי והפה שלי היה בריא כמו מדוזה. (יעני - לא היה פצע.) האו דיד איי דו דאט!? איי האב נו איידיאה! טוב זה היה לא קשור.... טוב תשכחו מזה. אוי, הורג אותי שאנשים אומרים את זה! אם אני באמת רוצה שתשכחו ממה שאמרתי ושלא תזכרו את זה, אני יכולה פשוט לא לפרסם את זה, נכון? אז מה הפואנטה פה? טוב, ועכשיו אני שותקת. באמת! Nagini Potter "אם אנשים היו מקשיבים לעצמם לעתים קרובות יותר - הם היו מדברים פחות"

Dudidud

New member
הלוואי שהייתי חולם

או זוכר את החלומות שלי, איך שתרצו... dudi

fluppster

New member
לאחרונה אני זוכרת חלומות שלי

כל לילה..... יש לי חלומות כאלה מוזרים!!! אני מאוד יצירתית...... חן

Dudidud

New member
כל החיים שלי

אולי זכרתי 10 חלומות שלי לא יותר, 15 שנה בלי חלומות, זה סיוט בשבילי. dudi

זוהי

New member
יש לזה שם.....

חלום צלול......אבל מזה משנה?! :) המ....ענבל יש לך ראש לא מהעולם הזה... איך את מערבת ערפדים עם קיבוץ קטן וחסר אונים חחחח :) זוהי בלע...אוף טופיק שזה קוטל...לא נורא :)

פגעסוס

Well-known member
חלום צלול....

ליתר דיוק, לא כל חלום שזוכרים לאחר השינה הוא חלום צלול. חלום צלול הוא חלום שבמהלכו מבינים שחולמים. במצב זה (אם מצליחים לשמור על ריכוז ולא מתעוררים מיד) ניתן לעשות כל דבר שרוצים (תעופה, העברת דברים ממקום למקום ועוד). כמו כן אם תסתכלו על העולם שבו אתם נמצאים במהלך חלום צלול, הוא יראה לכם יפהפה וברור כל כך, אתם תרגישו את התלת מימדיות של העולם למרות שזה חלום. הכי כיף זה לגעת בדברים ולחוש את ההרגשה כאילו באמת נוגעים בהם (קצת קשה להעביר את ההרגשה הזו בכתב, צריך להתנסות בזה). אני עצמי חויתי כ-5 פעמים בחיי חלום צלול. אם אתם מעוניינים לחוות חלום צלול אז יש מספר שלבים שעוזרים להגיע לחוויה. צריך קודם כל לנהל מחברת חלומות, במחברת צריך לרשום את החלומות כל בוקר ברגע שמתעוררים (או את מה שזוכרים מהחלום), ככה יש זיכרון יותר טוב של החלומות ושל המוטיבים החוזרים שלהם, ואם אתם מודעים למוטיבים חוזרים בחלומות שלכם יהיה לכם יותר קל לזהות אותם... דבר שני צריך לסגל לעצמכם הרגל לנסות לעשות דברים מוזרים כמו להעביר יד דרך קיר, או להסתכל בשעון פעמיים במשך דקה אחת. את ההרגלים שלכם אתם בד"כ לא מאבדים אפילו בחלום, כך שאם הצלחתם להעביר את היד דרך קיר אז תדעו שאתם חולמים, או אם הסתכלתם בשעון פעמיים במשך דקה והשעות לא היו קרובות בכלל אחת לשניה אתם תדעו שזה חלום. הדבר האחרון הוא רק לידע אתכם שבפעם הראשונה שתחוו חלום צלול רוב הסיכויים שהריכוז יאבד מהר ושתתעוררו כמעט מיד, לאחר מכן נעשה קל יותר לשמור על מצב של חלום לאורך זמן. לא משנה מה תמיד מתעוררים ממצב של חלום צלול בחיוך על הפנים (לפחות אני). GYXOIO "מראה שצריך לחלום, לא לספר" - סמואל טיילור קולרידג´

Blackice

New member
:) יש לי ספר על איך לעשות את זה

קוראים לו lucid dreems in 21 days . משום מה אני לא מצליח לעבור את היום השלישי משעמום, אבל לא משנה. הנה עצות לכל מי שרוצה לזכור חלומות: תבחרו זמן ריק במהלך היום, ותתרכזו טוב ברצון שלכם לזכור את החלומות שתחלמו בלילה. תבטיחו לעצמכם (כן, במילים) שתזכרו אותם שוב ושוב. תשקיעו בזה כמה דקות. במהלך היום מתי שתזכרו בזה תרגישו את הבטחון שתזכרו את החלומות ותגידו את זה. חשוב מאוד שתאמינו בזה. לפני שאתם נרדמים גם תחזרו על זה עד שאתם ישנים. בבוקר אתם אמורים להתעורר ולזכור לפחות חלום אחד, ומומלץ לרשום אותו מהר על נייר ועט שהכנתם מקודם צמודים אלכם, כדי שתזכרו. הדרך היא זו- איך שאתם פותחים עיניים אל תזיזו שריר, רק תשחזרו את החלום. אחר כך בכמה שפחות תנועה מהתנוחה שהתעוררתם בה תרשמו את מה שאתם זוכרים. ככל שתנועו יותר ככה תשכחו. אני בדרך כלל לא זוכר חלומות בכלל אבל שאני ניסיתי את זה, אז בלילה הראשון זכרתי 2 חלומות, ובלילה השני שניסיתי זכרתי 3 חלומות עם רסיסים מחלום רביעי. הפסקתי כי התעייפתי, להרגשתי השינה פחות טובה אם מתעוררים אחרי כל חלום וחוזרים לישון, וזה מה שקרה לי. לגבי שיטות לזהות שאתה בחלום- השיטה שהכי אהבתי היא להסתכל על פרט מסויים, נגיד צבע החולצה שלך, לעצום עיניים ולדמיין שהוא משתנה. לבדוק ככה כמה פעמים בשעה, ושזה יהפוך להרגל, אז אתה ממשיך לעשות את זה בחלום ומצליח לשנות את הצבע של החולצה או מה שזה לא יהיה, ואז אתה מודע שזה חלום. לי אישית היה בערך חלום שקוף אחד, אבל חלמתי שאני מישהו אחר שחולם חלום שקוף וזה נגמר כשהוא התעורר, אז זה לא ממש נחשב. אני גיליתי שאני בחלום כאשר עמדתי ליד נוף מוכר, ולפתע הבנתי שהוא מוכר לי מחלום שחזר על עצמו כמה פעמים. והבנתי שזה גם חלום. Blackice

o.h

New member
טוב . הדיון הזה נהיה מאוד ../images/Emo32.gif

וההודעה שלי רק תהפוך אותו ליותר אופ טופיקי. ואני בטוחה שענבל עוד מעט תמחק את הדיון, או רק את ההודעה שלי, אבל וואט דה האק איי´ל גיב איט ה שוט! אז בלאקיס, מה אתה יודע על דה ז´ה וו (או איך שלא כותבים את זה) אז אני יודעת שזה אמיתי ומאוד ספוקי. דה ז´ה וו זה כשאתה עושה משהו ומרגיש שכבר היית באותו מצב בדיוק פעם. כשהייתי קטנה היה לי הרבה כאלה והם הפחידו אותי למוות, וזה היה מאוד ספוקי, ואני תמיד חשבתי שאני כבר ראיתי/ עשיתי את זה בחלום או משהו. ואת ההודעה הזאת, בניגוד לכל הודעה אחרת שכתבתי בפורום הזה, אני כותבת בשיא הרצינות. או<פ>יר שעכשיו מאוד מפחידה את עצמה.

Marty McFly

New member
לדעתי,

אין הרבה דברים יותר טובים מדה ז´ה וו!! זה כל כך כיף, ותמיד מעלה לי חיוך על הפנים. דניאל, שאוהב דה ז´ה וו.

o.h

New member
דניאל, דניאל, התמימות, התמימות....

כמובן שזה כיף שיש לך מידי פעם איזה דה ז´ה וו קטן. אבל אתה יודע איך זה כשאתה קטן ושלוש פעמים בשבוע את עושה משהו ורמגיש שכבר עשית את זה פעם, או לפעמים מרגיש שאתה ראית את עצמך עושה את זה?!?! או<פ>יר ששמחה שהיא נפטרה מהדה ז´ה וואים שלה

בדיוק. זה ממש בלתי נסבל!

ואני עדיין לא נפטרתי מזה...
s@me @ne

../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אפשר לדעת למה את משתמשת בחתימה שלי
בכל מקרה, את צודקת, גם אני לא נפטרתי מזה וזה בלתי נסבל... s@me @ne נ.ב. השם שלך מוכר לי מאיזשהו מקום. מענין מאיפה

PopPy

New member
בבבבבעעעעע

מה זה אמור להביע?!?!?!?!??!?!?!? מישהו?!?!?!??!?!? מה זה היה?!?!??!?!?!? אני לא מאמינה עלייך!!!!! אני בשוק טוטאלי! אוקיי אני הולכת להירגע קצת ואז להגיב על הכינוי הזה!!! *צורחת באימה* |S| פופי בהלם קרב |S|

PopPy

New member
ארג

לא יודעת משהו חשוד לי בכל הסיפור מישהו, אתה הצטרפת ליואל בזמן ההצפות ו... הממ לא יודעת משהו מסריח לי ואני שונאת לחשוד סתם אבל אני רוצה לבקש מענבל חגיגית שתשווה את האיפי של מי שחתם לפני רגע בשם שלך לבינך. רק ליתר ביטחון... |S| פופי המבולבלת|S|

למעלה