דיוןןן

DoronShwartz

New member
זה לא צה שיתכוונתי !

אני פשוט לא יודעת להגיד את זה בצורה מובנת ! יעל

Blue Eyessss

New member
פףף../images/Emo47.gif

מי שרוצה להשתנות ישתנה... וניוז פלאש!!!גם מי שלא רוצה להשתנות משתנה.. אנשים משתנים זאת עובדה

יעלהה1

New member
זה לא הכוונה שהם לא יכולים לשתנות

פשוט עדיף שאני לא יכתוב כלום

olivia 4 ever

New member
או.קיי ../images/Emo68.gif

אני ממש ממש לא מסכימה איתך ... כי תיראי אבא שלי פסיכיאטר ועובד עם פסיכים נרקומנים וכאלה .. והוא הכניס פרויקט כזה שהוא שולח איש אחד עם בעיות לעבודה בחווה לתקופת מבחן ניסיון לשינוי וכאלה וזה נורא עוזר להם כל הקטע של העבודה בחווה ..זה כאילו מחזיר אותם בחזרה לתיפקוד נורמלי או שלמשל יש חוות בחו"ל שהעובדים שם זה כאלה שהיו בכלא בישביל תקופת שיקום או עברינים צעירים בתקופת שיקום.. ורכיבה זה נורא עוזר לאנשים כאלה .. ולא רק להם לכל אחד ..

arieledaho

New member
ואווו זה מזכיר לי את הנאום של

הבת מצווה
טוב רכיבה זה דרך חיים חח אם אתם נופלים מסוס אתם ישר תעלו חזרה- יהיה לכם קשה בחיים לא תוותרו ובסוף תנצחו. על סוס לא מסתכלים לאחור (נגיד שמפלים מכשול)-לחשוב על ההווה ולא על העבר כי מה שהיה היה. והאממ אני לא זוכרת מה עוד היה...אבל זה היה מרגש חחח

lions queen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifחחח איזה לסבי זההה

אבל זה ממש נכון..

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחחח מהמילה הזאת כבר נגמר לי...

אבל גם בה אני משתמשת לפעמים.. הומואית, לסבי, ולסבית הפכו למילת קישור אצלי..

lions queen

New member
../images/Emo23.gifסובלנותתתתת

הרבה הרבה סבלנות... כשמנסים כביכול להסביר משהו לבעל חיים, איאפשר לדבר איתו, צריך לנסות ךלהסביר לו במעשים- לכן צריך הרבה הרבה סבלנות ועדינות.. בעל חיים יכול להיות מאסיבי ובהמתי, אבל בעצם עם נפש עדינה ביותר.

arieledaho

New member
איזה הומואי ../images/Emo6.gif

סתם כי הייתי חייבת להחזיר לך מואהאהאהא
חחח

Blue Eyessss

New member
פףף וואוו../images/Emo47.gif

*לא איכפת לי כמה פלצני זה יצא אוקיי?!* בתור אחת שגדלה על סוסים...וכל האישיות שלי מעוצבת על פי זה... אני חייבת להגיד שסוסים זה מעצב אישיות לא נורמלי..באמת זה מביא בגרות יוצאת דופןץץץכי סוסים זה הרבה משמעת עצמית והרבה רגישות שזה מעין ניגוד כזה..אתה צריך להית נורא נוקשה עם עצמך והדרך עבודה של הסוס-אבל מצד השני אתה חייב להראות גמישות ואהבה וחוםץץליד כל הרצינות. אתה מקבל המון המון אחריות מתי שנותנים לך לטפל בסוס... ואתה לומד מה זה מסגרת קבועה ומה זה דיוק ומה זה השקעה... ולאנשים בנינו שמתחרים-זה מלמד אותך להיות ספורטאי אמיתי!!! רוח ספורטיבית זה משו חובה שיהיה...כי לא מצליחים אחרת-בספורט הזה אין מקום לוותרנים...אחד ומשמעית! והאמת שמה שבאמת לומדים מהסוסים זה הרבה תמימות...ואהבה תמימה ואמיתית... ולומדים את הערך של זמן וכמה זה חשוב להשקיע ולחכות בסבלנות לקבל תוצאות... מה שעוד יפה בסוסים שבעולם של הסוסים פחות או יותר כולם שווים... כאילו גיל ומין וצבע זה לא משחק תפקיד...מהסוסים למדתי לקבל הרבה דברים וזה לימד אותי ממש לפתוח ראש לאנשים ולדברים שונים... וזה מה שסוסים זה בשבילי בערך..והחיים שלי הולכים על פי זה בערך... כאילו אני מניחה שלמדתי את רוב הדברים מהסוסים... קיצר... זה מה שסוסים מלמד לחיים לדעתי.

lions queen

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo45.gifמוסיפה משהו קטן בקשר

לתחרויות.. זה מלמד להתמודד עם מצבים של לחץ..! פףףף וכמה שזה חשוב בחיים..

S H I L G I

New member
../images/Emo99.gifתעשי לי ילדים../images/Emo47.gif

והתחרויות גם מלמד לקחת הכל בפרופורציה

fliperit

New member
אמממ

אני חושבת בדיוק להפך: יש דברים בחיים שצריך ליישם ברכיבה. נכון שלפעמים מגלם את הדברים האה בזמן רכיבה...אבל זה דברים שחשובים לחיים- והתוצאה מכך גם לרכיבה.. לא יודעת אם הסברתי את עצמי טוב...

למעלה