דחוף!!! גיץ בעין

mitmit11

New member
למודות ניסיון אנחנו, אה?

IcNיה

New member
ניתוח בקע מפשעתי לתינוק

לפני כ-4 חודשים בבדיקה שגרתית התגלה אצל הפיציק (בן שנה ו-10 ח') בקע מפשעתי + הידרוצלה חד-צדדי. בגלל שנראה שהעניין גדל ומתחיל להציק לו, הוחלט לנתח, ובעוד חודש הפיציק צפוי לעבור ניתוח בהרדמה מלאה בשניידר. טיפים ועצות חכמות יתקבלו בברכה (בעיקר בנושא הצום שלפני הניתוח. איך לעזאזל אני אמורה להשאיר בצום תינוק שמתעורר כל בוקר ב-5 וזועק: "בורשט! בלינצ'יקי!")

מישמיש27

New member
גם אנחנו לפני ניתוח דומה בקע טבורי אצל בת 3

אנחנו עושים בהדסה עין כרם ושם התור ביום הניתוח הוא מהקטנים לגדולים אז את צריכה לקוות שתהיו הכי קטנים בנוסף נדמה לי שמדובר בצום לא מאד ארוך ואז אם זה בצהרים עוד מותר לאכל בוקר בנוסף מותר מיצים צלולים נדמה ליעד זמן קרוב יחבית לניתוח היתי מעכשיו אולי מתחילה להרגיל למיץ תפוחים בבוקר כדי שאם יוכל לקבל את זה בחמש זה יהיה כבר בסיסטם אח"כ תגמלי אותו מקווה שעזר במשהו אצלנו היא חולה מיום חמישי הניתוח ב 19 ואני די חוששת שהוא ידחה

היי מאיה, הניתוח הוא מאוד פשוט

ומשתחררים באותו היום, ממש ללא כאבים רציינים וללא חתכים רציינים עברנו אתזה לפני כשנה עם חיים שלי. לגבי הצום, פשוט בבוקר לפני תחילת הצום להניק הרבה, או לתת בקבוק עם דייסה, ואין מה לעשות מושכים אותם אם הילדים מאוד קטנים הרופאים משתדלים לנתח אותם ממש מוקדם, חיים למשל נכנס בשמונה בבוקר כבר לניתוח. תהיו בריאים ושיעברו בקלות.

a y a l u l a

New member
הגדול שלי נותח בגיל חודשיים

אז זה מאוד שונה מפעוט כמו פיציק שלך. אבל בכל זאת... תקחי בחשבון שבדר"כ כלל מכניסים מהקטן לגדול, כך שאם יש תינוקות יכניסו אותם קודם. לגבי הצום לא יודעת לתת טיפים, שלי היה יונק בן חודשיים ונותח ראשון ב 7:00 בבוקר. מי המנתח? פרופ' פרוינד? בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

לקבוע את התור הראשון בבוקר.

אנחנו עברנו ב"דנה". לקחת מסיחי דעת (נניח את הנייד שלך
),סיפורים,טיולים וכו'.

debby12

New member
מנהל
הוא עוד יונק?

בכורתי עברה ניתוח כזה בגיל 3 חודשים בערך. ההנחיה לגבי הצום היתה מקלה יחסית מכיון שדובר בהנקה וחלב אם מתפנה מהר יחסית מהקיבה (לפחות - כך אמרה ד"ר חגית נגר שהיתה הכירורגית). נדמה לי שהניתוח תוכנן להתחיל בסביבות 9 בבוקר, וההנחיה היתה שזה בסדר לתת הנקה בסביבות 6 בבוקר, או אולי אפילו 6 וחצי - לא זוכרת בקיצור - אם הוא עוד יונק, תבדקי אם יש "הנחה" ליונקים....
חוץ מזה זה היה חתך קטנטן וזכור לי כלא מאוד טראומטי. ולמיטב זכרוני מכניסים ראשונים את התינוקות הכי קטנים - אז ודאי יהיו צעירים ממנו....

מ י כ

New member
מחפשת רופא א.א.ג. לניתוח כפתורים

אזור המרכז/מודיעין שעובד עם קופת חולים כללית. אשמח להמלצות.

לבנה123

New member
לא יודעת על מישהו שעובד עם

הכללית, אבל אולי את יכולה לעשות את הניתוח ולקבל החזר מהביטוח המשלים? אם כן - בלי ספק - ד"ר רוני פרץ משע"צ. התייעצנו גם עם דירוא מת"א, אבל הלכנו עם פרץ משע"צ. בהצלחה!

תחושה של נדנוד כסחרחורת

בבקשה אל תשפטו אותי ותגידו לי אמרנו לך לנוח וכו' כו', אני משתדלת מאוד מאוד לנוח הורדתי מעצמי המון המון דברים, בחיי , אפילו אני שוטפת את הבית פעם בשבוע וכבר לא כמו קודם, אבל הילדים פה חולים כולם, והתינוקת דורשת את שלה, והלילות קשים פה מתמיד.... אז מידי פעם, אני שוב פעם בלחץ, היה לי אתזה אחרי הלידה של חיים אם אתן זוכרות את כל הסיפור, שאפילו הגעתי לסיטי ראש, עברתי נוריולוג, א.א.ג, רופאת משפחה, ומה לא.......ובסוף המדקר הסיני פתר אתזה בדיקור אחד ואמר לי חוסר חמצן לראש. כבר יומיים מסתובבת עם תחושה כזה של מין ריחוף, כמו סחרחורות, הבעיה שאני לא יודעת להגדיר, כי אומרים שסחרחורת זה או שהחדר מסתובב או שאני מסתובבת, ואני לא מרגיש האת זה אבל כן מרגישה משהו כמו גלים בראש, כמו תחושה לא טובה כזאת, סחרחרה קלה??? אני שותה מספיק, אוכלת מספיק ונחה מספיק באמת.......... למשל קמתי רק לפני חצי שעה, קמתי בבוקר וחזרתי לישון עם התינוקת, שותה לפחות 2 ליטר מים ביום מהרגע שהתחלתי להרגיש את זה, ואתמול חזרתי לקחת ברזל, לא לקחתי כבר כחודשיים קצת לפני הלידה, הבלוטת תריס שלי מאוזנת. עכשיו שואלת, האם זה הגיוני?? ביומיים האחרונים הייתי מאוד מאוד עייפה, אבל לשם השוואה להתחלה אני נחה די הרבה ישנה טוב בלילה, אני כבר בשמונה במיטה ומתעוררת כ 5 פעמים בלילה, הילדים הגדולים שלי שיהיו בריאים כל אחד חולה, הגדולה מקיאה ליחות והקטן חוטף התקפי שיעול נוראיים, הם מטופלים, וכמובן קמה להניק........אני ישנה איתה במיטה לכן רק מצמידה אותה אליי........ מה שכן היו לי כאבי עיינים חזקים ובאור חזק נגיד ובקניון יותר כואב לי, לכן ייחסתי אתזה לעייפות , האם לרוץ שוב פעם עכשיו לעבור הכל, או שמוכר לכן הדבר הזה.........??? מה שמצחיק שאתמול שתיתי נס קפה והסחרחורות עברו קצת קשור??? אני מחר אצל רופאת הנשים אבקש בדיקות דם, לברזל ולמחסני ברזל, את הבלוטה כבר בדקתי ב 18 לחודש, צריכה לבדוק שוב ב 18 הזה.........וכמובן קבעתי תור לדיקור סיני, אבל מה עושים עם זה מחר יש לי פה זבד הבת לשירה, עם כ 35 מבוגרים אצלי בבית, וביום חמישי יום הולדת לבתאל עם 15 ילדות מהגן, איך מתגברים על זה??

ולפעמים אני מרגישה גם כאב באוזן ואוזניים סתומ

סתומות, היום התחלתי להרגיש גם נזלת וכאבי ראש שלא קשורים לסחרחורות, אולי אני מפתחת משהו, אבל כבר כמה זמן יש לי מין כאב קל באוזן, לא משו שמצריך רופא, היום זה קצת יותר כואב, אולי זה קשור? אני יודעת שהשווי משקל של הגוף באוזן, אני אלך לרופאת משפחה אחר הצהרים, אבל אני שוב נכנסת לפחדים ............אוף

whimsical me

New member
חום עקשן שלא עובר

אני כבר מיואשת. סתיו מיום שישי בערב עם חום שלא יורד מ38.5. יש לו גם משהו שנראה כמו עקיצות על הפנים ומפשעה בלבד, לא נראה שהזה מגרד או מפריע לו. חוצמזה הוא מצונן ומשתעל (אבל לא נורא) ומתקשה לישון בלילה וביום. את החום שלו קשה להוריד (זה לא חדש) והוא יורד די מעט עם משכחי כאבים ולכן נשאר רוב הזמן מעל 38 מה שהופך את הילד (ואת אמו) לאומלל בצורה, אהמ, די מעיקה (אי אפשר לזוז ממנו מטר והוא כל הזמן מייבב/ צועק בעצבים). היום עשינו ספירת דם אבל היא הגיעה למעבדה קרושה (אהההההה!!!). מה הלאה? אני מתקשה להאמין שנצליח להידחק לרופא היום במרפאות שבסביבה (כן, כשגרים בחור זה סיפור מהתחת, אל תשאלו). כדאי ללכת למוקד בערב? אוף, הילד הזה מקבל אנטיביוטיקה פעם בחודש בממוצע. נמאס! אגב, הוא כמובן מחוסן לאבעבועות, אבל משהו בתוכי אומר שזה בדיוק מה שיש לו. יש מצב?

T i k t a k i t

New member
תבקשו גם בדיקה לCMV וEMV

זה נשמע קצת כמו מחלת הנשיקה שהייתה לבעל בשנה שעברה.. חום שלא עובר +שיעול ..

silo

New member
אורטופד מומחה לברך

מחפשת לחמותי אורטופד מומחה לעינייני ברכיים באזור חיפה והקריות. אפשר דרך הכללית ואפשר גם פרטי. רצוי שיהיה גם מקצועי וגם אנושי כי אלה שחמותי ביקרה בקופה איכזבו אותה.

למעלה