תחושה של נדנוד כסחרחורת
בבקשה אל תשפטו אותי ותגידו לי אמרנו לך לנוח וכו' כו', אני משתדלת מאוד מאוד לנוח הורדתי מעצמי המון המון דברים, בחיי , אפילו אני שוטפת את הבית פעם בשבוע וכבר לא כמו קודם, אבל הילדים פה חולים כולם, והתינוקת דורשת את שלה, והלילות קשים פה מתמיד.... אז מידי פעם, אני שוב פעם בלחץ, היה לי אתזה אחרי הלידה של חיים אם אתן זוכרות את כל הסיפור, שאפילו הגעתי לסיטי ראש, עברתי נוריולוג, א.א.ג, רופאת משפחה, ומה לא.......ובסוף המדקר הסיני פתר אתזה בדיקור אחד ואמר לי חוסר חמצן לראש. כבר יומיים מסתובבת עם תחושה כזה של מין ריחוף, כמו סחרחורות, הבעיה שאני לא יודעת להגדיר, כי אומרים שסחרחורת זה או שהחדר מסתובב או שאני מסתובבת, ואני לא מרגיש האת זה אבל כן מרגישה משהו כמו גלים בראש, כמו תחושה לא טובה כזאת, סחרחרה קלה??? אני שותה מספיק, אוכלת מספיק ונחה מספיק באמת.......... למשל קמתי רק לפני חצי שעה, קמתי בבוקר וחזרתי לישון עם התינוקת, שותה לפחות 2 ליטר מים ביום מהרגע שהתחלתי להרגיש את זה, ואתמול חזרתי לקחת ברזל, לא לקחתי כבר כחודשיים קצת לפני הלידה, הבלוטת תריס שלי מאוזנת. עכשיו שואלת, האם זה הגיוני?? ביומיים האחרונים הייתי מאוד מאוד עייפה, אבל לשם השוואה להתחלה אני נחה די הרבה ישנה טוב בלילה, אני כבר בשמונה במיטה ומתעוררת כ 5 פעמים בלילה, הילדים הגדולים שלי שיהיו בריאים כל אחד חולה, הגדולה מקיאה ליחות והקטן חוטף התקפי שיעול נוראיים, הם מטופלים, וכמובן קמה להניק........אני ישנה איתה במיטה לכן רק מצמידה אותה אליי........ מה שכן היו לי כאבי עיינים חזקים ובאור חזק נגיד ובקניון יותר כואב לי, לכן ייחסתי אתזה לעייפות , האם לרוץ שוב פעם עכשיו לעבור הכל, או שמוכר לכן הדבר הזה.........??? מה שמצחיק שאתמול שתיתי נס קפה והסחרחורות עברו קצת קשור??? אני מחר אצל רופאת הנשים אבקש בדיקות דם, לברזל ולמחסני ברזל, את הבלוטה כבר בדקתי ב 18 לחודש, צריכה לבדוק שוב ב 18 הזה.........וכמובן קבעתי תור לדיקור סיני, אבל מה עושים עם זה מחר יש לי פה זבד הבת לשירה, עם כ 35 מבוגרים אצלי בבית, וביום חמישי יום הולדת לבתאל עם 15 ילדות מהגן, איך מתגברים על זה??