דוליז חדשות.

סטלה.............

הזנב לא מדולמייקר! הזנב היה ביחד עם הבייס מאיזשהו אתר. ולא עשו אותו בדולמייקר! אז לפני שאת כותבת דברים שאת לא בטוחה בהם את יכולה קודם לשאול את מי שעשה את הדולי!!!!

Super girl maia

New member
הוא ללללאאאאא!!!

אופ...נמאס לי...באתר של תום היה אפשר להוריד...אבל נדמה לי שהאתר נסגר...נכון תום אחוטי חסרת הפופיק??? *מבט לעבר תום*

Co¥oTe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo181.gif

מאיה?? שוב גנבת לי את הפופיק?!

תודה על התגובה. כבר כמה ימים אני

מפרסמת את הדוליז האלה אבל אני לא מקבלת אפילו תגובה אחת! בקשר לזנב, אני לא עשיתי אותו. הוא היה ביחד עם הבייס. הנה הבייס אם את רוצה.

שלום לכולם!

אני חדשה כאן, ובעניין הדוליז בכלל, צירפתי את הראשונה שלי, אז, תנו הערות לשיפור בבקשה, (אני בטוחה שיש...)

הא????? ראשונה???????????.

זה לא נראה כמו דולי ראשונה!!!!!! זה נראה הרבה יותר מקצועי!!!!!!!!!!!!! זה ממש יפה!!!!!!!!!! מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!! הבגדים נורא יפים!!!!!!!!!!!! גם ההצללה טובה!. השיער לא משהו אבל. יש לו צורה מוזרה כזאת ונדמה לי שאין בו גם הצצלה.

נשבעת שזו הראשונה!

לגבי השיער, יש לי איתו בעיה... מישהי יכולה לסדר אותו איך שהוא? תודה.

זה יפה אבל הצללה לא נכונה...

לא אמורים לראות את הרגליים... ובחזה גם כן לא הצללת נכון. אבל היא יפה מאוד. יש לך עתיד!

אני גם יחסית חדשה פה

ואני לא מגיבה פה כמעט אבל... מצטערת להגיד לך, הדולי לא נראת כל כך מקצועית. הילדה שעשתה אותה הצלילה לפי ההצללה של הבייס ולא לפי הבגדים...

תראי ילדה...

הרעיון הוא לא לעשות צורות להצליל לפי הגוף, אלא לעשות בגדים, ולהצליל לפי איך שבד אמור להראות כל הגוף, הדולי שלך לא עשוייה נכון, ולא ריאלית.ובשיער אין בכלל הצללה. עכשיו פית הלילה-התלהבת כל כך מעבודה לא נכונה, כדאי שגם את תבדקי את עצמך בקשר לעשיית דוליז, ותעני על השרשור למתחילות שפתחתי...

דולמייקר שהכנתיפעם של הארי פוטר ../images/Emo4.gif

אני לא מצליחה להבין כלוםםםםם בפלאש הקרצייתי הזה
בכל אופן, את כל זה הכנתי לבד עם כלי הציור של מקרומדיה פלאש4 זה גאוני.. אבל לוקח מלא זמן לקלוט מה רוצים שם..

Shablula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאגניף...אהבתי

Super girl maia

New member
אאאאאו...חחחחחחחחחחחחחעעע!!!!!!!!!!

קורעצ...גדולל...חחח...איך עשית תזה? עשיתי אותו עם החזיה, עם הצמיד והקולר, אם הכובע ועם המשקפים..........חחחחחעעע...קורעצ...קורעצ, אחוצי...

למעלה