דוליז חדשות.

Dying degrEe

New member
לא פרופרציונלי בטירוף

מה זה הירך הזאת.. והצירים האלה..טוב שהמתניים לא לגמרי צרות מול הטוסיק והציצים קצת פרופורציה. עשית בטן ממש יפה עם הפופיק והכל אבל באמת שאת צריכה לתקן את הירך או משהו

הירך...

זה בעמידת פסיעה, כך שרגל אחת באה לפני הרגל השניי, וזה כן פרופורציונלי, פשוט צריך לחשוב לעומק, ולא בחשיבה שטוחה...
תודה, בכל אופן...

וואי נראה כאילו ציירת אותו בצבעי מי

ם ולא במחשב!! זה נראה ממש מושקע! הוא מהמם!!!!!

אני מקווה

שעכשיו זה לא ימחק כי משום מה כל פעם שאני שמה דולי השירשור נמחק! (והוא לא עבר עמוד, בדקתי)

מגיבה!

הדולי ממש יפה! והשיער חמוד- אבל למה הוא מטושטש? זה אמור להיות ככה? והנעלים יפות מאוד! אבל גם הן מטושטשות קצת! בכל אופן, יפה מאוד! אפשר את הבייס בבקשה? אני גם אנסה לעשות בן! עד עכשיו עשיתי רק 7 דוליז (אני חדשה בתחום) וכולן היו בנות! ומה דעתך על 2 חדשות שלי? זאת היא בת ים.

אהבתי מאוד!

אבל היא בעקרון לא באוויר, היא אמורה להיות שוכבת על הרצפה נכון? אז זה לא הגיוני שהיא שוכבת על השער שלה!!! (לפחות זה נראה ככה) אהבתי את הצבעים!! אממ אה כן, הנעלים נראות כמו גרבים, אז תעשי להם עקב או משהו..

הבייס לקוח מפה../images/Emo26.gif

אמ בקשר לדולי שלך, אהבתי את הזנב, למה לא עשית את הכל ריאליסטי כמו הזנב??? הרעיון מאוד נחמד!!!!! בקשר לדולי, אל תיראי אותה בקטן, תפתחי אותה

ענבר 2002

New member
הנה דולי חדשה:

דולי טריה טריה ישר מהתנור חחחLOL איך היא ? מה צריך לשפר?

coolit

New member
יותר מדי מרובע!!|בלוןכ|

גם ההצללה, גם הקצה של השמלה, גם השיער. אם יהיה לי כוח אני אנסה לתקן, אבל כדאי שתתקני בעצמך.. אוףףףף. היום טל וסיגל ניסו ללמד אותי להכין דוליז, בעיקר שיער, אבל לא היה לנו זמןןןן!!!

coolit

New member
אח, תרשי לי..|בלוןכ|

ההצללה שלך גרועה. ואני שונאת את השיער הזה, אבל זה כבר עניין של טעם. חוץ מזה- הדולי נחמדה מאוד..

coolit

New member
זאת.. פרפס?...|בלוןכ|

למה היא בלי הצללה ומוזרה כזתא? בכל אופן, נחמדה. אממ.. מה רציתי לומר?.. שכחתי איזה דוליז היו פה, אז אני לא יכולה להגיב...... בלה.

little fairy

New member
תגובות...

הממ...כבר הגבתי פה לכמה אבלל השרשור נמחק משום מה אז הנה... וויזלי גירל, דולי מממממממממש אבל מממש יפה, המכנס קצת עמודי אבל השער והחולצה והנעליים והכל מממממש שווה!! קבלי ח"ח!!
הבת ים של פית הלילה ממש יפה...
גם הדולי השנייה שלך מממש בובה...מוכשרת...:)) (דרך אגב אפשר את הבייסים??) ענבר דולי ממש חמודה וכנ"ל לגבי קיה הממ...קולית (?) הדולי שלך יפה מאוד אבל ההצללה קצת ריקה... זהו, עכשיו לניצולון נחמד, דולי שכבר פירסמתי והומלץ לי להבהיר את הכנפיים אז זה מה שעשיתי...מה דעתכם?? :))

איזה בגדים יפים!!!!!!!!!!!!!!!

את השיער גם אהבתי אבל פחות. הפוני בצד ימין קצת מעוות כזה. הפוני בצד שמאל יותר יפה. אז תתקני בצד ימין שיהיה לך כמו בצד שמאל. אבל באמת, בובה ממש יפה!!!!!

איזו דולי יפה!!!!!!!!!!!!!!

את הבגדים מאוד אהבתי! השיער גם אבל פחות. הפוני לא באותה הצורה בשני הצדדים. צד ימין מעוות קצת. תתקני את זה. אבל ממש דולי יפה!!!!!!!!!

למעלה