טוב, **תיקראו**
אי אפשר ככה- תכינו כמה דוליז שבא לכם, אבל אם יש לך איזו דולי מכוערת חבל"ז בזב"ז אז למה לשים אותה פה??? במיוחד במקרה שבוא אתה יודע את זה. זה מאט את הפורום. חוץ מזה- אני יודעת שצריך לשרשר ובלה בלה בלה אבל ברצינות- אם יש בשירשור אחד יותר מ30 תמונות של דוליז חדשות (שניראות אותו דבר) אז כבר עדיף ליפתוח שירשור חדש- למה אני לא מגיבה? למה יש לי כוח להיסתכל על 50 דוליז אחת אחת??? (ל-א!) אני למשל לקחתי פסק זמן- אני מיתבוננת באתרים- חוקרת, שומרת תמונות (כדי לילמוד כול מיני מזה) קוראת שיטות- ומקווה שעוד מעט יצאו לי דוליז פ33ות. אני בנתיים מנסה לעשות בייס בדרך דיי מקורית (אני ציירתי וסרקתי) אבל יש לי בעיה בהצללה- רוצים לעזור? יהיה נחמד. במיוחד הצללה בפנים. טוב- הערתי- אני בטוחה שיש בשירשור אחלה דוליז וחרא דוליז- ובאמת שתיקחו את העצה של ____ (לא זוכרת של מי, סורי) ותעשו פסק זמן קצר של למידה. כי באמת- לי למש לוקח לעשות דויל בשעה+ עד שעתיים + והתוצאה לא משהו, קחו למשל את יובלי: פעם בחודש (בערך, לפי מה שהיא אמרה לי) היא מסיימת דולי- אני בטוחה שכול דולי שלה צריך "ליגזור ולישמור" והפעם תוספת "לילמוד" וביכלל- עצה קטנה ליותר חדשים ממני: תיסתובבו בכול מיני אתרים- תיסתכלו ואת הדוליז הכי יפות תישמרו. אחר כך תעלו אותן לצייר או לכול תוכנה אחרת ותיתסתכלו מקרוב איך עשו את ההצללה- יותר טוב מאלף מילים. למשל אני שמרתי את כול השמלות המסובכות והשיער המהמם וההצללות המעולות- וככה אני לומדת (בדרך כלל בונה דולי ליד דולי) אם יש לך בעיה בנגיד פנים- אפשר להדביק פנים מאיזה בייס אחר או מדולי מוכנה (ללא זכויות ובלה בלה) בקיצור- תסתכלו, תילמדו תישתפרו- כי באמת שאין לי פה כוח להיסתכל דולי דולי בין הניראה לי חמישים דוליז פה. אבל אני בטוחה שכולן יפות מאוד וחבל שאני לא מסתכלת (אין לי כוח אני גמורה- בלאט)