דוליז חדשות.

Alexis14

New member
דולי חדשה שלי../images/Emo5.gif

הנה הדולי השנייה שלי (לא בחיים, אלא בתוכנה שאינה צייר...
), ואת הדולי הראשונה ממש לא כדאי לכם לראות, עשיתי אותה ע"פ טיוטוראל דפוק וזה יצא מכוער. אז תהנו מזאת.. בעצם לא נראה לי שתהנו כל כך.... ניסיתי להשתמש בסמאדג´ טול אבל אממ... לא הלך...
אז אני מקווה שתאהבו את זאת- ואתם לא ממש חייבים להגיב, אבל אם בא לכם אז אתם יכולים לתת לי טיפים איך אני יכולה לעבוד עם פיינט שופ בצורה יותר מוצלחת...
אזהו. נראה לי. ה
בחצאית מכוער בטירוף- וזהו נראה לי.הכל מכוער.

KitKat nop

New member
תגובה רצינית...

זה מאוד יפה בכלליות . אבל רציתי גם לפרט על האיכות של הדולי עצמה... מאוד יפה !. אוף אני גרועה בלתת תגובות. האפשרויות קצת מוגבלות אבל לאור העובדה שאת הכנת את זה ועוד בגודל כזה (שזה קשה לצייר ככה ) אז זה מקסים נועה

Super girl maia

New member
יש לך 6 טעויות קטנות...

שלא ממש רואים בהתחלה... יש לה ביד ימין איך שאנחנו רואים נקודה אדומה, במותניים וקרוב לציצי הימיני איך שאנחנו רואים יש לך נקודות בצבע גוף...נחמדה, אבל לא משהו....יותר מדי נורמלית ומשעממת...

חחח וואי איזה מאגניב הרמיוני

איזה יפה זהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש נראה כמוהו אהבתי אהבתי אהבתי

הנה אני מ-ש-ר-ש-ר-ת

יאללה אני יודעת שהיא מכוערת מגעילה בלעע אני לא יודעת לעשות שיער ומישהו יכול לעזור לי תמיד שאני מנסה לעשות מכנסיים אני נתקעת באיזור הכ*ס חיחיחי אף פעם לא יוצאת לי הצללה טובה שמה.. טוף פכל מקרה זאת הדולי השלישי שלי.. איך היא?! אבל תגיבו בבקשהההההההההההה

חחח אני אוהפת אותך!!! ../images/Emo99.gif

מה זה ההשתלטות עבעב על פורום דוליז?! חחחחחחחחחחחחחח וראית את מיכאל הבנזונה הזה?.. בלעע!!

כשאת מציירת דוליז...

תגדילי אותם עם הזכוכית מגדלת, ולא איך שהגדלת אותה....
בשר לשיער שלה ולנעליים, גם בשחור אמורה להיות הצללה... הבגדים יפים, אבל לא כל כך מקוריים, אבל זה בסדר בתור התחלה. חחחחחחחחחח....מה עשית לה לגבות

אמממ.. הגדתי עם הזוכית מגדלת...

היא נהרסה לי לגמרי.. אז עשיתי חדשההההה.. כאילו, אותו דבר אבל חדשה לגמרי אוי כואב לי הראששששש

תשמרי ב-BMP...

עכשיו זה כבר לא יעזור, אבל לפעם הבאה... ואת לא הגדלת עם הזכוכית מגדלת, כי כשפותחים את הקובץ בגדול רואים שהדולי לא בגודל נורמלי, והיא גם מעוותת.

Jelly Beans

New member
נגמלתי מפסים ../images/Emo3.gif

עכשיו אני תקועה בצורות.. הנה דולי חדשה שלי.. וכמובן בלי שיער.. תהיו חופשיים להכין שיער.. מי שרוצה
תגיבו!

תראי, זה בד.

זה לא גושים. נכון? אז בבד לא צריך קווי מתאר בין הצבעים, רק בגבולות של הבגד...הבנת?

זה מה שרציתי להגיד..

וכבר הכנתי דוגמא.... לא נורא אני יפרסם למקרה שהיא לא הבינה בצד ימין זה השינוי...

Jelly Beans

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אור!!! אני שונאת אותך!!! אני שלחתי לאור את הדולי שפרסמתי ועוד אחת בדיוק כמו שעשית, ושאלתי אותה איזו יותר טובה והיא אמרה לי שזאתי..
ידעתי שלא!!!!!!! אוף!!! בבקשה תמחקו את ההודעה הקודמת שלי!! אני לא רוצה שיראו את הדולי הלא טובה ואז כולם יגידו שלא אני הכנתי את הנורמלי שמישהו אחר הכין אני גרועה ולא יודעת לעשות דוליז.. אהההה פרשתי!!!! אני לא עושה יותר דוליז בחיים!!! ביי! והנה.. עשיתי את שתי הדוליז והיא אמרה לי שהיא הימנית
כנראה היא התבלבלה בצדדים.. או שלא
אני לא אכין יותר
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה